![]() |
#4711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
Cytat:
![]() O Wy hardkory ![]() nie wątpię, że fajnie było ![]()
![]() |
#4712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Obejrzałam właśnie zdjęcia ze ślubu Hawwy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4714 |
Polka Ogarniaczka
|
Matko, no śliczne te foty
![]() ![]()
#4715 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
No dobra
![]() ![]() Gwizdak mi wtedy wybaczy ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-07-24 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry ![]() My wczoraj byliśmy w kawiarni na pysznym musie truskawkowym ![]() ![]() ![]() szkoda tylko że wypłata dopiero w środę, bo wszyłam sobie, że w poniedziałek, więc trzeba będzie zacisnąć pasa ![]() ![]() Poza tym moja miłość do konkubenta kwitnie, jego do mnie też przynajmniej nie więdnie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- bijesz Gwizdaka pod względem liczby pokoi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zazdroszczę musu truskawkowego ![]()
![]() |
#4719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że mi też Gwizdak wybaczy ![]() Będę musiała podać Twoje dane mojej świadkowej (podam imię i nazwisko, to odnajdzie Cię na fb, mogę?), gdyż ja nic nie wiem na temat tego wieczoru ![]() ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że tak Wam się układa ![]() ![]() Edytowane przez Biska Czas edycji: 2011-07-24 o 10:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
To może mi też Gwizdak wybaczy ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale nie wyobrażam sobie tego, jak będzie miał znajomy. Bierze ślub za rok i będą po ślubie z żoną mieszkać z jego rodzicami. Dodam, że jego rodzice mają dwupokojowe mieszkanie w bloku... Jego mama nie pracuje, a tata dorabia czasem, ale jest na emeryturze, więc np. cała zimę jest w domu. Ja sobie życia małżeńskiego w takich warunkach nie wyobrażam. Już abstrahując od niekomfortowego życia z rodzicami za ścianą w ogóle. Ale co innego domek, a co innego 45-metrowe mieszkanko. ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() też chciałabym wieczór panieński. zrobicie miiiiii? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
![]() Tylko jest jeden ból - ja do dziś wieczora muszę podać ostateczną listę świadkowej ![]() Naj, faktycznie, to jest uciążliwe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To pewnie u P. nikt nie myślał o tym, żeby włazić Wam do pokoju. U A. nikt nie puka, tylko włazi. U mnie puka, ale tuż po pukaniu naciska klamkę, nie czekając aż się powie "wejść ![]() Co do tej pary... Masakra ![]() edit. Choji, no weź, bądź no
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-07-24 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Pukanie bez wchodzenia to jest masakra
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze mówiąc, nie pakowałabym się w małżeństwo, jakby nie było mnie stać na wyprowadzkę w jakimś szybszym czasie. A oni tak chyba na stałe planują mieszkać... Bo jego mama mówiła mojej, że oni dostaną mieszkanie w prezencie ślubnym. w sensie odziedziczą po rodzicach pana młodego. ale rodzice się nie wyprowadzą. Także pewnie będą tak trwali. i np. jakby chcieli dziecko, to w takiej przestrzeni też brzmi dziwnie... A jak pytałam, czy sobie czegoś nie wynajmą na jakiś czas, to się dowiedziałam, że on pracuje, ale zarabia za mało na wyprowadzkę, a ona nie pracuje, bo nie po to kończyła studia, żeby pracować byle gdzie. Ale sorry, jak się kończy dziennikarstwo, a nie ma się za grosz przebojowości (to typowa szara myszka), to się dziennikarzem nie będzie i trzeba pracy szukać gdzieś indziej. Ja nawet jej proponowałam staż u nas (dziennikarski), to odmówiła, bo to by był bezpłatny staż. A tak to siedzi w domu. Dziwne podejście mają moim zdaniem. ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Muszę sobie wolne załatwić, a to zważywszy na to że pierwszeństwo mają stali nie jest zbyt łatwe. koleżanka dwa tygodnie przed weselem jak wiedziała że idzie, załatwiła sobie wolne. Pokazał się grafik na tydzień w którym ma mieć wesele i co? Wystawili ją na noc z piątku na sobotę. Wesoło. Mimo że miała już zaklepane. Nikogo to nie obchodziło. Stały chciał wolne to kogoś musieli dać.
Także Bisia, namiary do mnie daj (najlepiej linka do profilu bo jest kilka A. na fb). A ja się z świadkową jakoś ugadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i u Was to chwilowe - to główny argument, bo ja na kupie też jestem w stanie mieszkać, ale mając wizję wyprowadzki przed sobą ![]() no i masz rację, że jak im dobrze, niech robią po swojemu. ale napisałam to jako ciekawostkę, bo właśnie ja bym tak nie umiała, nie rozumiem takiego podejścia i tyle ![]() Ok, lecę do mamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Pożaliłam się w klubie w kwestii mieszkaniowej
![]() Ok Choji, podam Jej namiary ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
choji, a gdzie Ty pracujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ![]() ![]() chcialam wam tylko przeslac piosenke ktora slucham od rana z reklamy carte dore http://www.youtube.com/watch?v=_tzfD...eature=related jeeest sliczna ![]() to paa i milej niedzieli ![]()
#4733 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Naj cudownie się czyta Twoje posty o związku, normalnie aż bije z nich szczęście ![]() Ja uprawiam błogie lenistwo u rodziców ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
wreszcie przestałam umierać od okresu, ciekawe ile godzin będzie trzymał jeden apap bo zwykle piję pokrzywę i działa cały dzień ale teraz jej nie było w domu
![]() ja nie wyobrażam sobie robić czegoś gdy druga osoba jest w domu, nawet wtedy gdy śpi. Po prostu wybieramy dni gdy oboje szybko kończymy zajęcia, później zaczynamy, mamy wolne, jak zostaję na weekendy w Poznaniu czasem... możliwości jest sporo |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Eh, samotna i leniwa niedziela... Właśnie wypiłam sobie redsa, a co! Upiję się! ![]() Hawwa cudownie wyglądała i rzeczywiście makijaż było widać ![]() A ja już w sumie nie czekam na małżeństwo, za młodych lat się nie wyszalałam więc teraz będę szaleć ![]() ![]()
#4737 |
Zakorzenienie
|
jestem w pracy i nuda okropna.. kto wymyślił żeby sklep był w niedziele otwarty :| no ale cóż.... muszę wam powiedzieć, że wczoraj mieliśmy najlepszy seks w karierze naszego związku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w ogóle miałam potem super sny ![]() ![]() ![]() ![]()
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() karola, Twój apel w podpisie mnie powalił ![]() a ja się wkręciłam w to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
peach apel musi byc bo normalnie...ile możemy czekac^^ trzeba sie zabrac za niekonwencjonalne metody
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- a tak w ogóle ostatanio po ponad pól roku odezwała się do mnie znajoma (która uważa się za wielka przyjaciółkę moją... :???: a tak na prawdę to obraza mnie za moimi plecami, a w liceum robiła wszystko by zniszczyć mój związek-kiedyś chyba wam pisałam zresztą, ograniczyłam z nią kontakty ale o dziwo odezwała się na gg) i z tekstem ze ja mma niedługo urodziny dlatego ona zaprasza mnie na grilla... będą tam jej znajomi i będzie fajnie :/ ta tylko ze ja po 1. nie znam jej znajomych 2. z rozmowy z nią wynikało ze Tż nie jest zaproszony ![]() jak grzecznie odmówiłam mówiąc ze niestety 1go pracuje bo chce dostać wolne 4-6 to powiedziała ok i zapytała ni stad ni z owąd a jak tam ci się okłada z B? to ja mowęi ze super ze dawno tak dobrze nie było ![]() a ja czego? a ona ze jak po takim czasie bycia razem możemy nadal się tak dobrze dogadywać i może być dobrze skoro powinno już być nudno.. dodała jeszcze ze czemu my się w ogolę nie kłócimy i jej się to w głowie nie mieści.. ![]() I zaraz zaczęła całą litanie pisać o sobie: ze ona ma nadal tego samego chłopaka od roku czy 2 lat ale wzajemnie się zdradzają -bo ona lubi być pożądana przez innych(i zdradziła go a on vc upił się i przespał się z inna aby jej dokuczyć.) mimo to wrócili do siebie i odstawiają niby big love, a na wakacje zamiast swojego tz zaprosiła tego z którym śpi i stwierdziła ze woli jego-czyli najlepszego kumpla jej chłopaka (o ile go można takim nazwać skoro spi z jego laską) bo on jej mówi teksty w stylu "twoje oczy sa jak gwiazdy" "jesteś dla mnie ideałem" "jesteś najlepsza jaka znam"... (tanie blacharskie chwyty żeby zaciągnąć naiwna laskę do łózka wg. mnie), ![]() ![]() ![]() ![]()
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-07-24 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
ale masz koleżankę Karola
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.