|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Cześć. U mnie pogoda beznadziejna, ale z racji tego, że cały dzień w domu siedze to już mi wszystko jedno.
Troche mi lepiej - katar przeszedł, tylko jeszcze troche kaszle. Wysprzątałam mieszkanie, teraz zjadłam kolacje i czekam na żużel.
#4712 | |||
Rozeznanie
|
hejka
![]() Wróciłam od znajomych i nareszcie sobie siadłam. ![]() ![]() Punto - takkk, popieram Dudi. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś byłam u znajomych, ale już wróciliśmy bo mają wizytę teściów. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-07-30 o 19:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
A ja do Darłówka jade za 2 tygodnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Wtajemniczenie
|
Hej ho hej hoo
![]() Dotarlam do domu po pracy, troche odsapnelam i przyszlam - od razu mowie ze nie nadrobilam wszystkiego ![]() ![]() Jest za to plus tego - im wiecej pracuje tym wiecej zarabiam a nie mam czasu tego wydac ![]() ![]() Kupilam wczoraj bob - u mnie za 4,5 woreczek pol kilo. Trudno, daaawno nie jadlam a uwielbiam ![]() Lili - to zakupy tego robotnika sa jak moje, tez mam czesto taki zestaw na sniadanko ![]() ![]() Musze w ogole Wasze zdjecia dziewczyny poogladac ![]() I cos mnie lapie - mam taki stan podgoraczkowy ![]() A co do watku to jaka roznica gdzie bedzie? Bo ja sie nie orientuje ![]() Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-07-30 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Wtajemniczenie
|
Jestem nareszcie. U mnie pogoda tragiczna.
![]() Wczoraj Tz dotarł o 22:30 do domu. I pojawił się kolejny problem-brak kasy. Tż ma mozliwość jechania do poniedziałku znowu do wrocławia, ale nie mieliśmy kasy, żeby mógł tam zabrac na jedzenie. Sąsiad w chorwacji i nie bylo wiadomo czy w niedziele wróci. Tz wszystkich obdzwonił, ale nikt nie chciał pozyczyć, nawet teściowa ![]() ![]() Moja mama dała mi własnie piwo, które miała zachomikowane w aucie i sobie pije ![]() Dodaja, mały idzie do prywatnego, u nas nawet do takiego trudno si.e dostać, ja już go w lutym zapisałam. Wiadomo cenowo się różni od normalnego, ale on kończy w październiku 3 lata dopiero. No i na początek wole go dać na rok do prywatnego, tym bardziej, że on jest niejadek, a tam te Panie chyba bardziej wyrozumiałe są. U nas prywatne kosztuje od 8 do 10 godzin 450 zł, plus we wrześniu 200 zł opłata za ubezpieczene 24 h i podręczniki i artykuły papiernicze
#4716 |
Zakorzenienie
|
ja dopiero z pracy wracam ( nadrabiam i odpisuje po drodze z tel )
wroce to zrobie nz jutro lasagne i polnoc bedzie albo i dalej jutro tez praca tez widze taki plus ze mniej czasu na chodzenie po sklepach wiec to jakis plus bo sie oszczedzi |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Wtajemniczenie
|
http://gazetka.biedronka.pl/g42,sekrety_urody2html
Fajne rzerczy sa
#4718 |
Zakorzenienie
|
Tak się wyspałam po południu, że teraz nie moge usnąć.
Faktycznie fajne rzeczy w BIedronce. Kiedyś dziewczyny na Youtube polecały ten balsam do Ciała z zieloną herbatą.
#4719 |
Wtajemniczenie
|
Effie - mam nadzieje ze uda sie pozyczyc pieniadze
![]() Ja juz dawno powinnam spac a siedze i siedze, potem rano nie wstane ![]() Z biedronki ja ubostwiam ten zel micelarny do mycia twarzy, ma sklad jak ten z tolpy za 20 zl, zuzylam juz 3 opakowania i teraz na pewno kupie bo go nie ma (przynajmniej u mnie) w stalej ofercie tylko sie pojawia raz na jakis czas, a jest swietny ![]() I lubie tez bardzo peeling do twarzy (to jest odpowiednik daxa, sa identyczne ![]() ![]() Chyba juz zmykam, dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Ja też lubie ten żel micelarny z Biedro. Tylko jego używam do mycia twarzy
![]() Też zmykam, dobranoc ![]()
#4721 |
Zakorzenienie
|
ja tez niedlugo znikam
zrobilam lasagne na jutro jutro jeszcze posprzatac troche przed praca i niestety jutro wracaja wspollokatorzy .. mam tylko nadzieje ze dzieci sie troche uspokoja nie sa jakos klopotliwe ale czasem dadzA popalic .. a matka nie reaguje niestety |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też go mam, ale narazie czeka grzecznie na swoją kolej ![]()
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja wczoraj byłam w barze z kuzynką i posiedziałyśmy do 3, trochę jestem nie wyspana bo wstałam o 7 ale dam radę ![]() zjadłam śniadanko, teraz kawę piję i zaraz będę się zbierać do rodziców, ale najpierw muszę brwi wyregulować bo zarosłam jak dziad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |||
Zakorzenienie
|
witam się
![]() dopiero kawę piję, obudziłam się tylko dlatego, że mała wstała. wczoraj takiego muła złapałam, że usnęłam i nawet na wątek nie zajrzałam (to do mnie niepodobne) ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
![]() to super się odżywiasz ![]() ![]() ![]() to ja też typuję Punto do zakładania nowego wątku, a co ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- ja nigdy go w Biedro nie widziałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() coś się nie mogę do używania zebrać ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- ogólnie to różnicy nie ma, tyle, że plotkowe jest częściej uczęszczane, a społeczności takie bardziej spokoje ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-31 o 08:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Ja też z kawą. Dziś z połówką ![]() ![]() Za to czuję się prawie jak nowa i będę śmigać do rana ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja spalam 3 godziny. Tż po nocy jeździł załatwiać te pieniądze i jak wrócił to do 4 siedzielismy. ![]() ![]()
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaką pijesz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Zbieram do myszki skarbonki na coś lepszego niż Lavazza
![]() ![]()
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
dobryyyy
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Davidoff był u mnie w Tesco w promocji na dniach ![]() ![]() ja teraz piję rozpuszczalną, a wiele lat tylko sypaną piłam ![]() jestem zdania, że na kawie (największej życiowej przyjemności ![]() ![]() w mojej pierwszej pracy szefowa się rzucała i Taką Czarną z Biedro kupowała ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-31 o 09:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Fajny wieczór spędziliśmy wczoraj ![]() Dziś się byczę bo obiad u rodziców więc nie muszę stać przy garach ![]() U mnie znów deszczowo... Zaraz uciekam pod prysznica.
#4732 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ale się dziś wyspałam. ![]() No to super ![]() U mnie tez kawa musi być. Ja mam sklep tuz kolo mojego bloku, więc daleko nie mam. ![]() dzień dobry ![]()
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bry ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
No i do tego polecam krem do rąk zielony z masłem shea i olejem kokosowym, mój ulubiony krem do rąk, a w sumie do ostatnio używałam także jako maskę do włosów. Fajne promocje są teraz w yves rocher. Tylko gdzie ja dałam książeczkę ze zniżkami ![]() A ja potrzebuję kuponu -30% na dowolny produkt. Lubię bardzo kosmetyki z naturalnymi ekstraktami. Jak pokończe moje balsamy wracam po ich mleczko do ciała- ma w sobie aloes i olejek ze słodkich migdałów, dobrze działa.
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry,
Wczoraj cały dzień pracowałam,potem byliśmy u znajomych,teraz gotuję obiadek. Ja jestem za tym żeby wątek był na społecznościach ![]() Poza tym mam doła jak stąd nie powiem gdzie ![]() Wstałam rano,dostałam @ i mam wszystkiego dość,więc jeśli dzisiaj za bardzo się nie będę udzielać to wiecie co jest przyczyną-mój podły nastrój ![]()
#4736 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | ||
Rozeznanie
|
My już po rosołku i czekam na drugie danie. Muszę przyznać, że rosół wyszedł Tż pyszny.
U mnie dalej pada, więc na poobiedni spacer nie ma szans. ![]() Kawy mi trzeba bo usnę i pomaluję sobie pazury, bo mam nowy lakier. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja zaraz do pracy kurcze mialam oszczedzac ale juz poszlo na szczoteczke 20e ( i tak promocja bo normalnie 40e w innych sklepach) pewnie przez to ze kabel ma na Polske/europe a nie taki typowo irlandzki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Rozeznanie
|
Hej laseczki,
U mnie dzisiaj leniwa niedziela: rosół ugotowałam wczoraj, kurczaka włożyłam na butelkę i upiekłam w piekarniku, do tego sałatka grecka i obiad gotowy ![]() Pogoda nadal nie przyjemna: co chwilę pada, wieje wiatr ( jak w październiku). Pociesza mnie tylko myśl, że od czwartku zapowiadają po 29-30 stopni!! Może tym razem na weekend będzie ładnie ![]() Wczoraj przyszła do mnie psiapisóła - posedziałyśmy sobie, poplitkowałyśmy, wypiłyśmy po Desperadosie, a ja w tzw. międzyczasie upiekłam miniserniczki z borówkami O TAKIE - nieskromnie przyznam - wyszły pyszne!! ![]()
#4740 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja znajoma ma 4 letnią córke i juz ta mała chodziła do zwykłego przedszkola, ale, że mała jest uparta i nie chce sie bawić z dziećmi, ani śpiewać czy takie tam to musiała ją przenieść do tego prywatnego bo panie w zwykłym pow jej, ze takiego zachowania nie bedą tolerować, a w prywatnym tolerują i mała tam chodzi ![]() Ja własnie wrocilam z mamą z biedry. Straciłam 56 zł nie wiem na co, bo kupowałam tylko jedzenie dla mnie i małego. Czyli same ✂✂✂✂✂✂✂y, dżem, płatki, ser, danonki itp. Dzisiaj moja mama robi obiad, zresztą jak i wczoraj i to są plusy mieszkania razem, zreszta nawet jakbyśmy z nia nie mieszkali to byśmy sie na obiad wprosili ![]() Tż cały dzien jeździ i zalatwia wszystko na wyjazd, teraz jechal po paliwo, ale potem juz do domu i mam nadzieje, że nigdzie już nie pojedzie bo go uduszę ![]() mam w domu totalny syf, tylko łazienke wczoraj posprzatałam, ale dzisiaj już nic nie tykam. Jutro Tż pojedzie, a ja sobie spokojnie do południa ogarnę. Teraz mam 3 dni z rzędu pracę ![]() Szczęście, że te artykuły skończyłam ![]() Wogóle to dziwne jest to, że te kosmetyki z biedry niby od 3 sierpnia maja być, a te żele niebieskie u mnie juz od piątku są
" Najtrudniejsze na tym świecie jest życie, miejmy odwagę... by żyć " 9kg mniej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to mieszczę się w spodnie z LO ![]() ![]() Edytowane przez effie22 Czas edycji: 2011-07-31 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:41.