|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz pierwszy i nie ostatni ;-)
Cześć. U mnie pogoda beznadziejna, ale z racji tego, że cały dzień w domu siedze to już mi wszystko jedno.
Troche mi lepiej - katar przeszedł, tylko jeszcze troche kaszle. Wysprzątałam mieszkanie, teraz zjadłam kolacje i czekam na żużel.
|
#4712 | |||
|
Rozeznanie
|
hejka
![]() Wróciłam od znajomych i nareszcie sobie siadłam. Byłam też w Rossmanie i mam nowy podkład, tusz i lakiery do paznokci . Za zakupy dostałam gratis żel pod prysznic melonowo-miętowy. ![]() Punto - takkk, popieram Dudi. ![]() Cytat:
Byliśmy w mojej ulubionej chińskiej restauracji i zajadałam się pysznościami i wypiłam dwa drineczki, a i zjadłam lody. Potem poszliśmy sobie spacerkiem przez park. Miło było i przyjemnie.![]() Dziś byłam u znajomych, ale już wróciliśmy bo mają wizytę teściów. ![]() Cytat:
Cytat:
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2011-07-30 o 20:04 |
|||
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
A ja do Darłówka jade za 2 tygodnie
|
|
|
|
#4714 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ho hej hoo
![]() Dotarlam do domu po pracy, troche odsapnelam i przyszlam - od razu mowie ze nie nadrobilam wszystkiego nie bijcie Ale naprawde mam ostatnio malo czasu (nawet TZ sie wymsknie z zalem ze za duzo pracuje i mnie w domu nie ma).Jest za to plus tego - im wiecej pracuje tym wiecej zarabiam a nie mam czasu tego wydac Kupilam wczoraj bob - u mnie za 4,5 woreczek pol kilo. Trudno, daaawno nie jadlam a uwielbiam Lili - to zakupy tego robotnika sa jak moje, tez mam czesto taki zestaw na sniadanko Sukienka super ale pokaz na sobie ![]() Musze w ogole Wasze zdjecia dziewczyny poogladac ![]() I cos mnie lapie - mam taki stan podgoraczkowy ![]() A co do watku to jaka roznica gdzie bedzie? Bo ja sie nie orientuje
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-07-30 o 20:42 |
|
|
|
#4715 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem nareszcie. U mnie pogoda tragiczna.
Wczoraj Tz dotarł o 22:30 do domu. I pojawił się kolejny problem-brak kasy. Tż ma mozliwość jechania do poniedziałku znowu do wrocławia, ale nie mieliśmy kasy, żeby mógł tam zabrac na jedzenie. Sąsiad w chorwacji i nie bylo wiadomo czy w niedziele wróci. Tz wszystkich obdzwonił, ale nikt nie chciał pozyczyć, nawet teściowa Moja mama dała mi własnie piwo, które miała zachomikowane w aucie i sobie pije Dodaja, mały idzie do prywatnego, u nas nawet do takiego trudno si.e dostać, ja już go w lutym zapisałam. Wiadomo cenowo się różni od normalnego, ale on kończy w październiku 3 lata dopiero. No i na początek wole go dać na rok do prywatnego, tym bardziej, że on jest niejadek, a tam te Panie chyba bardziej wyrozumiałe są. U nas prywatne kosztuje od 8 do 10 godzin 450 zł, plus we wrześniu 200 zł opłata za ubezpieczene 24 h i podręczniki i artykuły papiernicze
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
ja dopiero z pracy wracam ( nadrabiam i odpisuje po drodze z tel )
wroce to zrobie nz jutro lasagne i polnoc bedzie albo i dalej jutro tez praca tez widze taki plus ze mniej czasu na chodzenie po sklepach wiec to jakis plus bo sie oszczedzi |
|
|
|
#4717 |
|
Wtajemniczenie
|
http://gazetka.biedronka.pl/g42,sekrety_urody2html
Fajne rzerczy sa
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Tak się wyspałam po południu, że teraz nie moge usnąć.
Faktycznie fajne rzeczy w BIedronce. Kiedyś dziewczyny na Youtube polecały ten balsam do Ciała z zieloną herbatą.
|
#4719 |
|
Wtajemniczenie
|
Effie - mam nadzieje ze uda sie pozyczyc pieniadze
![]() Ja juz dawno powinnam spac a siedze i siedze, potem rano nie wstane Z biedronki ja ubostwiam ten zel micelarny do mycia twarzy, ma sklad jak ten z tolpy za 20 zl, zuzylam juz 3 opakowania i teraz na pewno kupie bo go nie ma (przynajmniej u mnie) w stalej ofercie tylko sie pojawia raz na jakis czas, a jest swietny I lubie tez bardzo peeling do twarzy (to jest odpowiednik daxa, sa identyczne ). Kiedys stosowalam daxa ale od dluuuzszego czasu mam z biedronki, to samo za 50% ceny ![]() Chyba juz zmykam, dobranoc
|
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też lubie ten żel micelarny z Biedro. Tylko jego używam do mycia twarzy
![]() Też zmykam, dobranoc
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez niedlugo znikam
zrobilam lasagne na jutro jutro jeszcze posprzatac troche przed praca i niestety jutro wracaja wspollokatorzy .. mam tylko nadzieje ze dzieci sie troche uspokoja nie sa jakos klopotliwe ale czasem dadzA popalic .. a matka nie reaguje niestety |
|
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też go mam, ale narazie czeka grzecznie na swoją kolej
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja wczoraj byłam w barze z kuzynką i posiedziałyśmy do 3, trochę jestem nie wyspana bo wstałam o 7 ale dam radę ![]() zjadłam śniadanko, teraz kawę piję i zaraz będę się zbierać do rodziców, ale najpierw muszę brwi wyregulować bo zarosłam jak dziad
|
|
|
|
#4724 | |||
|
Zakorzenienie
|
witam się
![]() dopiero kawę piję, obudziłam się tylko dlatego, że mała wstała. wczoraj takiego muła złapałam, że usnęłam i nawet na wątek nie zajrzałam (to do mnie niepodobne) ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
to super się odżywiasz mnie on zdziwił pozytywnie![]() to ja też typuję Punto do zakładania nowego wątku, a co ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- ja nigdy go w Biedro nie widziałam ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() coś się nie mogę do używania zebrać ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
może coś do niej dociera![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- ogólnie to różnicy nie ma, tyle, że plotkowe jest częściej uczęszczane, a społeczności takie bardziej spokoje tzn. w moim odczuciu![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-31 o 09:47 |
|||
|
|
|
#4725 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Ja też z kawą. Dziś z połówką ).Za to czuję się prawie jak nowa i będę śmigać do rana
|
|
|
#4726 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja spalam 3 godziny. Tż po nocy jeździł załatwiać te pieniądze i jak wrócił to do 4 siedzielismy.
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaką pijesz
|
|
|
#4728 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Zbieram do myszki skarbonki na coś lepszego niż Lavazza
Dziś wykończyłam Davidoffa ale tak do końca mi nie podszedł
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
dobryyyy
|
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może inny rodzaj kiedyś piłam.Davidoff był u mnie w Tesco w promocji na dniach w tych artykułach mocno przecenionych![]() ja teraz piję rozpuszczalną, a wiele lat tylko sypaną piłam ![]() jestem zdania, że na kawie (największej życiowej przyjemności ![]() w mojej pierwszej pracy szefowa się rzucała i Taką Czarną z Biedro kupowała
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-07-31 o 10:08 |
|
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Fajny wieczór spędziliśmy wczoraj ![]() Dziś się byczę bo obiad u rodziców więc nie muszę stać przy garach U mnie znów deszczowo... Zaraz uciekam pod prysznica.
|
#4732 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ale się dziś wyspałam. Pogoda jak zwykle do bani, ale nie zepsuje mi to dziś humoru. Dzień zapowiada mi się dość leniwie. Mam tylko prasowanie, obiad gotuje TŻ. Po południu idziemy do babci Tż, a wieczorem mamy w planach obejrzeć sobie film.No to super ![]() U mnie tez kawa musi być. Ja mam sklep tuz kolo mojego bloku, więc daleko nie mam. ![]() dzień dobry
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bry
|
|
|
|
|
#4734 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
No i do tego polecam krem do rąk zielony z masłem shea i olejem kokosowym, mój ulubiony krem do rąk, a w sumie do ostatnio używałam także jako maskę do włosów. Fajne promocje są teraz w yves rocher. Tylko gdzie ja dałam książeczkę ze zniżkami A ja potrzebuję kuponu -30% na dowolny produkt. Lubię bardzo kosmetyki z naturalnymi ekstraktami. Jak pokończe moje balsamy wracam po ich mleczko do ciała- ma w sobie aloes i olejek ze słodkich migdałów, dobrze działa.
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry,
Wczoraj cały dzień pracowałam,potem byliśmy u znajomych,teraz gotuję obiadek. Ja jestem za tym żeby wątek był na społecznościach Poza tym mam doła jak stąd nie powiem gdzie ![]() Wstałam rano,dostałam @ i mam wszystkiego dość,więc jeśli dzisiaj za bardzo się nie będę udzielać to wiecie co jest przyczyną-mój podły nastrój
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4737 | ||
|
Rozeznanie
|
My już po rosołku i czekam na drugie danie. Muszę przyznać, że rosół wyszedł Tż pyszny.
U mnie dalej pada, więc na poobiedni spacer nie ma szans. ![]() Kawy mi trzeba bo usnę i pomaluję sobie pazury, bo mam nowy lakier. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zaraz do pracy kurcze mialam oszczedzac ale juz poszlo na szczoteczke 20e ( i tak promocja bo normalnie 40e w innych sklepach) pewnie przez to ze kabel ma na Polske/europe a nie taki typowo irlandzki |
|
|
|
|
#4739 |
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki,
U mnie dzisiaj leniwa niedziela: rosół ugotowałam wczoraj, kurczaka włożyłam na butelkę i upiekłam w piekarniku, do tego sałatka grecka i obiad gotowy ![]() Pogoda nadal nie przyjemna: co chwilę pada, wieje wiatr ( jak w październiku). Pociesza mnie tylko myśl, że od czwartku zapowiadają po 29-30 stopni!! Może tym razem na weekend będzie ładnie ![]() Wczoraj przyszła do mnie psiapisóła - posedziałyśmy sobie, poplitkowałyśmy, wypiłyśmy po Desperadosie, a ja w tzw. międzyczasie upiekłam miniserniczki z borówkami O TAKIE - nieskromnie przyznam - wyszły pyszne!!
|
#4740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja znajoma ma 4 letnią córke i juz ta mała chodziła do zwykłego przedszkola, ale, że mała jest uparta i nie chce sie bawić z dziećmi, ani śpiewać czy takie tam to musiała ją przenieść do tego prywatnego bo panie w zwykłym pow jej, ze takiego zachowania nie bedą tolerować, a w prywatnym tolerują i mała tam chodzi ![]() Ja własnie wrocilam z mamą z biedry. Straciłam 56 zł nie wiem na co, bo kupowałam tylko jedzenie dla mnie i małego. Czyli same ✂✂✂✂✂✂✂y, dżem, płatki, ser, danonki itp. Dzisiaj moja mama robi obiad, zresztą jak i wczoraj i to są plusy mieszkania razem, zreszta nawet jakbyśmy z nia nie mieszkali to byśmy sie na obiad wprosili ![]() Tż cały dzien jeździ i zalatwia wszystko na wyjazd, teraz jechal po paliwo, ale potem juz do domu i mam nadzieje, że nigdzie już nie pojedzie bo go uduszę ![]() mam w domu totalny syf, tylko łazienke wczoraj posprzatałam, ale dzisiaj już nic nie tykam. Jutro Tż pojedzie, a ja sobie spokojnie do południa ogarnę. Teraz mam 3 dni z rzędu pracę Szczęście, że te artykuły skończyłam Wogóle to dziwne jest to, że te kosmetyki z biedry niby od 3 sierpnia maja być, a te żele niebieskie u mnie juz od piątku są
" Najtrudniejsze na tym świecie jest życie, miejmy odwagę... by żyć " 9kg mniej ![]() ![]() No to mieszczę się w spodnie z LO ![]() Edytowane przez effie22 Czas edycji: 2011-07-31 o 15:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

Jestem żonką 

Byłam też w Rossmanie i mam nowy podkład, tusz i lakiery do paznokci . Za zakupy dostałam gratis żel pod prysznic melonowo-miętowy. 

nie bijcie 

może coś do niej dociera