Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-09, 11:05   #4711
natisska
Rozeznanie

GG do natisska
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez snesha Pokaż wiadomość
Dziewczyny stała się katastrofa Jutro idę na wesele. Wiedziałam co ubiorę, bo miałam taką starą sukienkę w której nie chodziłam bo była za wielka. Ale nie mieszczę się w CYCKACH I co mam zrobić? Mam jedną w którą wchodzę, ale jest czarna - kupiona na pogrzeb. Jasna cholerka, można w pogrzebowej kiecce na wesele??
Słuchaj pewnie, że można isc w czarnej, najlepiej jak ja ożywisz dodatkami-kolorowa biżuteria, buty tez moga byc w kolorze i torebka i bedzie git ożyw kreacje a zobaczysz nikt nawet nie zwróci uwagi na kolor sukienki jak cos to beda patrzec tylko na brzuszek

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
spórbuj wyczyścic pliki cookie-moze masz zapchane

a powiedzcie mi-kombinezonik na jaki rozmiar kupujecie-taki gruby mi chodzi....68 będzie ok?

Neska mi sie wydaje ze kombinezon to trzeba kupic jak najmniejszy 56-62 czyli dla noworodka bo i tak tylko max bedzie uzywany miesiac, dwa. rozmiar 68 to jest 3-6 miesiac a nasze dzieciaczki beda takie duze dopiero na wiosne/lato

Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a nie wiecie co sie dzieje z MMONIKA9 ?? No bo nie ma jej juz dosc dlugo Miala gdzies jechac czy jak? Moze napisze do niej smska bo chyba nr zostawila w klubiku . Co wy na to?
Napisz jak możesz, dobry pomysł, też o niej myslałam

Edytowane przez natisska
Czas edycji: 2011-09-09 o 11:07
natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 11:07   #4712
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

no ale jak kupię kombinezon na 56 a dzidziol mi się urodzi np 55 cm...to juz do konca zimy mi nie oblata w tym ;/ dlatego myslałam o większym....sama juz nie wiem
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 11:15   #4713
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
Kochana nie smuć się my mamy tylko jedną wypłatę a wcale nie uprawiamy czarnowidztwa
taaa ale wyplata nie zawsze jest taka sama w dodatku, kazdy ma inne zobowiazania finansowe ja sie nie dziwie, bo nie wyobrazam sobie zostawic malenstwa w domu, ale nie wyobrazam sobie tez zyc tylko z pieniedzy TZ bo zrobimy oplaty i nie zostanie nam nic, wiec rozumiem, ze mozna miec dola z tego powodu
Cytat:
Dziewczyny a nie wiecie co sie dzieje z MMONIKA9 ?? No bo nie ma jej juz dosc dlugo Miala gdzies jechac czy jak? Moze napisze do niej smska bo chyba nr zostawila w klubiku . Co wy na to?
no ja juz pare dni temu pisalam ze jej nie ma, nie odezwala sie dalej, pisz smsa pewnie
Cytat:
no ale jak kupię kombinezon na 56 a dzidziol mi się urodzi np 55 cm...to juz do konca zimy mi nie oblata w tym ;/ dlatego myslałam o większym....sama juz nie wiem
neska ja bym brala na 62 cm, kombinezon jak bedzie lekko wiekszy nic sie nie stanie, tym bardziej ze pod niego tez ciuszki ida, wiec lepiej z zapasem

dziewczyny wieczorem jade do gina zeby mnie jeszcze zbadal i po zwolnienie, boje sie cholernie tym bardziej ze caly czas ze mnie leca takie uplawy brunatne ;(

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 11:15   #4714
sandra1892
Zadomowienie

Wiad. od MMONIKI9

W niedziele zaczela lekko krawic wiec ma bardzo duzo lezec, jeszcze plami i czeka az sie wszystko uspokoi. Net ma w naprawie wiec nawet nie miala jak nam napisac co sie dzieje . Prosila przekazac zebysmy duzo nie pisaly bo nie nadrobi Przesyla buziaki i pisze, ze sie za nami stesknila i pozdrawia was wszystkie !!
Stary 2011-09-09, 11:20   #4715
eliza1984
Zadomowienie

Nie no ciagle coś.Trzymajcie sie dziewczyny i duuuużo leżcie
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 11:20   #4716
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

Agawoo, nie lec, nie lec
Juz ja oblecialam dzisiaj 3 biedrony i wszedzie pupa...
Milego leniuchowania
Nie, nie idę :/ Zresztą byłam rano z mamą na zakupach i już mi się nie chce wychodzić, bo tak zimno Brrr..
Ja kupiłam parę ciuszków ciążowych (tzn. bluzeczi i dwa sweterki) i bluzę dla TZta i pół wyplaty poszło .. A tu jeszcze tyle czasu do końca miesiąca

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość

Ja to Was podziwiam dziewczyny . Nie wiem z jakich powodów ciagle pracujecie ale jestesmy juz w polowie ciazy i sie robi coraz ciezej do tego pogoda sie pogarsza a wy dzien w dzien do pracy... Szacun ale naprawde czas juz pomyslec o odpoczynku
Też nie wiem, co mi odbiło Obiecywałam sobie, że pójdę na zwolnienie od początku ciąży i doopa - pracuję dalej Ale w październiku już chyba poproszę o zwolnienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Ale dzis miałam paskudne sny. Wpierw mi sie sniło, że do mojego domu wpadł jakis psychopata i chcial nas wszystkich pozabijac.Biegał z jakimis sznurkami, nożem, a zyletką sam sobie udo podcinał. Ktoś go zabił i przykleił go do dywanu. Policja przyjechała, zabrali ten dywan razem z nim, a ja poszlam na górę, o ktos mi mówił, że dziecko urodziłam i jest już na górze. No to poszłam, a tam chłopak, tuliłam go, płakałam taka szczesliwa byłam, patrze a ja mam same rózowe ubranka i nie ma go w co ubrac potem do mnie dotarło, że nie mogłam urodzić , bo jestem w 5 miesiacu...
Potem mi sie sniło, ,że dostałam sms widomość, że poronienie jest w trakcie..
Takie głupoty, że aż mnie to męczy teraz..
Zoska, coś ty jadła przed snem?
Swoją drogą mi też się jakieś głupoty śniły dzisiaj i obudził mnie nagle telefon z pracy

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 11:21   #4717
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
taaa ale wyplata nie zawsze jest taka sama w dodatku, kazdy ma inne zobowiazania finansowe ja sie nie dziwie, bo nie wyobrazam sobie zostawic malenstwa w domu, ale nie wyobrazam sobie tez zyc tylko z pieniedzy TZ bo zrobimy oplaty i nie zostanie nam nic, wiec rozumiem, ze mozna miec dola z tego powodu

no ja juz pare dni temu pisalam ze jej nie ma, nie odezwala sie dalej, pisz smsa pewnie

neska ja bym brala na 62 cm, kombinezon jak bedzie lekko wiekszy nic sie nie stanie, tym bardziej ze pod niego tez ciuszki ida, wiec lepiej z zapasem

dziewczyny wieczorem jade do gina zeby mnie jeszcze zbadal i po zwolnienie, boje sie cholernie tym bardziej ze caly czas ze mnie leca takie uplawy brunatne ;(
tez mi się własnie wydaje, ze większy lepszy....

nie martw się kochana! będzie dobrze!!!
Cytat:
Wiad. od MMONIKI9

W niedziele zaczela lekko krawic wiec ma bardzo duzo lezec, jeszcze plami i czeka az sie wszystko uspokoi. Net ma w naprawie wiec nawet nie miala jak nam napisac co sie dzieje . Prosila przekazac zebysmy duzo nie pisaly bo nie nadrobi Przesyla buziaki i pisze, ze sie za nami stesknila i pozdrawia was wszystkie !!
trzymam kciuki, zeby było ok!!!

co do pracy to moj TZ ostatnio baardzo się na swoją wkurzył....siedzi od srody na zwolnieniu i szuka drugiej....troche mnie tym wk.....ił....delikatnie mówiąc ale moze to lepiej..moze uda mu sie cos lepszego znaleźć faktycznie....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-09, 11:22   #4718
pearpearl
Wtajemniczenie

Dzien dobry, Dziewczyny.
Mnie tez dol dopadl... Przez przypadek widzialam sie i rozmawialam ze swoim bylym, z ktorym bylam 5 lat i jakos nie moge sie pozbierac po tym... Do tego caly czas z obecnym sie nie dogaduje i nachodza mnie rozne przykre mysli. Ech... Kiedys moglam myslec sama za siebie,jak cos spartaczylam, to wypijalam nawarzone piwo samodzielnie.
A co jak popelnilam blad i ucierpi na tym moja dzidzia?

Cytat:
Napisane przez snesha
Może jest to spowodowane, tym że uważam że większość dorosłych facetów ubiera się absolutnie fatalnie (z wyjątkiem Waszych TŻ oczywiście).
jezeli chodzi o mojego tzta to wyjatku nie ma
jak wiekszosc Polakow ubiera sie beznadziejnie, chyba ze sie mnie poslucha, ale wtedy idziemy na kompromisy i nie jest jakos super, jest znosnie

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
kochana bo napisałam palpitacyjnieheh e tzn palcami rękami wymacać
jejku współczuję bezsenności! ja zasypiam od razu wieczorami o21 już ziewam jak smok ale budze się juz o5 i się kręcę żeby spac dalej na mnie działa świetnie basen jak wracam to padam i nawet sie nie budze w nocy
myslalam, ze wtedy sie mowi palpacyjnie
widocznie mowi sie tak i tak, ale blondynka nie wiedziala o tym

zazdroszcze basenu
ja plywam odkad pamietam i do tej pory chodzilam sobie 3-4 razy w tygodniu. Woda mnie odpreza i poprawia humor. Niestety mam teraz zakaz od lekarza (( Tak samo sie to tyczy kazdego innego sportu. Poczekam do nastepnego badania, moze odwola zakaz
Nie moge sie doczekac fryzurki
Tylko skoro fale zaraz znikaja, to moze lepiej pomyslec o takiej, co by sie szybko nie zepsula?
I gratuluje rozmowy - tez bym sie dowartosciowala! I kto wie, moze w przyszlosci zaprocentuje ?

Cytat:
Napisane przez elunia25 Pokaż wiadomość
Mam jeszcze jedno pytanie macie tak czasami że jak kichacie to boli Was w środku tak jakby coś się tam odrywało????
tak mialam wczesniej, teraz jak kicham, to staram sie troche skulic i jakby naprezyc brzuszek, zeby wlasnie temu zapobiec - dziala

Snesha
, zalezy jak wyglada ta sukienka
ale gdyby byla szansa rozswietlenia jej troche kolorowymi dodatkami, to mysle, ze katastrofy nie bedzie

Inutil, Twoje ciuszki sa cudowne. Sklamalabym, gdybym powiedziala, ze nie zazdroszcze.

Usko, takie to dupowe i zakichane polskie zycie...
Ja na razie nie moge narzekac,bo mam dobrze usytuowanych rodzicow, ale co z tego, skoro sama nie mam nawet zlamanego grosza,zeby samodzielnie zajac sie dzieckiem...a przeciez ich oszczednosci to nie powinny na mnie isc, tylko na ich zasluzony odpoczynek.

Cytat:
Dziewczyny a nie wiecie co sie dzieje z MMONIKA9 ??
wlasnie tez o niej myslalam ostatnio
rowniez Nikotynka miala sie odezwac do czwartku i cisza...

Bylam dzisiaj na krwi i zakupilam glukoze, bo za dwa tygodnie musze zrobic. Przerazila mnie jej ilosc. Jak nic sie -am...

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-09-09 o 11:29
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 11:27   #4719
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cytat:
No to tak jak pisałam wtedy 62cm. Niektore dziewczyny rodza pod koniec lutego wiec moga ten najmniejszy kupic. Ale 68 bedzie stanowczo za duzy

Cytat:

Jejku nie denerwuj sie bo to tylko pogarsza, na pewno bedzie wszystko dobrze, najwazniejsze ze to nie czysta krew dobrze ze idziesz to bedziesz wiedziala co i jak trzymam kciuki

Cytat:
Wiad. od MMONIKI9

No co to sie u nas dzieje ostatnio... ciagle coś ... mam nadzieje ze u Moniki sie wszystko wyprostuje ehh

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 11:29   #4720
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Pearl ja za tydzień idę na badania w tym m.in glukozę....bleee...podobn o warto wziąć zes obą cytrynę i wcisnąć do tej glukozy to wtedy da się przetrwac
Stary 2011-09-09, 11:36   #4721
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Hej mamuśki

Mój urlop niestety dobiega końca, już jutro wracam do....no właśnie ciężko mi powiedzieć do domu bo czuję że mój dom jest tutaj.......ten czas tak szybko leci a kolejna wizyta dopiero za 7 miesięcy......

Gratuluję wszystkim mamusią udanych wizyt i nowo ujawnionych chłopczyków i dziewczynekkla skiraz rozpoczętych nowych tygodni
My dalej nie mamy imienia dla naszej księżniczki...ciężka sprawa

Witam nowe mamusie:ro za:

Mamuśki nie jestem wstanie wyłapać wszystkiego i tylko zmieniam na liście płeć jak mi się uda wyłapać, więc proszę piszcie na priv Od przyszłego tygodnia będę na bieżąco i wszystko wróci do normy

Ja wróce to pochwalę się zakupami, a ogólnie mam wszystkiego więcej bo dostałąm ogromny wór ciuszków od bratowej tż. Praktycznie same wyjściowe, sukieneczki, bluzeczki, spodenki, kurteczki i buciki. 2 rożki i termosik. A bodziaki i pajace do spania to od siostry dostanę po Franusiu i w zasadzie na pół roku to juz będe miała wszystko, zostaną mi tylko drobnostki do kupienia

Inutil moja przyjaciółka puszczała muzykę relaksacyjną dla kobiet w ciaży i teraz mówi że Pawełek się przy niej uspokaja. Ja czasami tylko śpiewam do brzusia ale zastanawiam sie czy nie puszczać tej muzyki.

Odebrałam wynik toxo i hiv
TOXO IgM ujemny
TOXO IgG ujemny
CMV Ig M ujemny
ale CMV Ig G mam 157,6 AU/ml i nie wiem jak to czytać bo <6,0 to ujemny =>6dodatni i powiem szczerze że zaczynam panikować, po południu jade z tymi wynikami to gina.
Kasik, urlop zawsze szybko mija A tym bardzij u Ciebie, skoro tu się czujesz jak w domu.. Ale 7 miesięcy szybko zleci - teraz będziesz czekała na dzidzię, a potem reszta zleci tak, że się nie obejrzysz

Cytat:
ide prasowac bo mam już 4 prania na kupie chyba zwariuje jak skoncze
Renatka, a mogę Ci jeszcze podrzucić moje?? Bo chyba lepiej, żeby tylko jedna z nas zwariowała, niż obie A moja kupka leży na pufie i sięga mi prawie do tyłka, a jeszcze w łazience wisi parę rzeczy (plus to co jest w pralce)
I muszę to zrobić dziś, bo jutro nie będzie kiedy a w niedzielę nie będzie mi się chciało. Po pracy nie ma szans na prasowanie, i dlatego tak leży

Kasik, fajny ten termometr, muszę sobie zapisać i go kupić

Stary 2011-09-09, 11:41   #4722
eliza1984
Zadomowienie

No i juz zaliczyła drugie dziś .Co się dzieje.Ostatnio taki dzień miałam w niedziele i dzis będzie powtórka z rozrywki ,że cały dzień zarzygany
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 11:41   #4723
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Ja tez mam prasowanie....i prania tyle, ze się z kosza wysypuje :/ ale prać będę jutro bo pogoda ma się poprawic i wyschnie mi na dworku....
Stary 2011-09-09, 11:43   #4724
uska000
Zadomowienie

Kamciurka

dobrze ze napisalas mam nadzieje ze u Moni bedzie dobrze

kurde boli mnie brzuch jak na okres;/ ale skolei maly kopie jakby na gimnastyce byl;p

kurde jeszcze w tym mcu przeglad i ubezpieczenie.. nie wiecie moze jaka firma ma najtaniej?

kurde tyle jest ofert dodatkowej roboty w domu.. a jak sie wchodzi to sie okazuje g... wrrr

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 11:46   #4725
renata:)
Zadomowienie

wyprasowane ale popisałyście

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Mama mnie olała i jednak idę sama
Mam nadzieję, że znajdę jakiś... jesienny trafiłam tydzień temu za 12 zł ale to tylko na podszewce, czarny do kolan, wiązany nad brzuszkiem

To do spisania później Mamuśki
daj znac jak wrócisz i pokaż co kupiłaś ja na jesienny jeszcze poluję
Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
przepraszam ze nic Wam nie odpisuje na to co piszecie ale jakas przygnebiona jestem.. i czytam ale nawet nie wiem co pisac przepraszam

dlaczego mlodzi ludzie maja tak ciezko w tej zasranej Polsce?? Dlaczego prace mozna miec tylko po znajomosci, rodzinie albo wlazac w dupe bez wazeliny...

zaczelam myslec jak to bedzie jak skonczy mi sie macierzynskie.. zostane bez pracy.. teraz z 2 wyplat ciezko przezyc;/ a z jednej z dzieckiem??;/

masakra moze daleko w przod wybieglam ale...
i smieszy mnie jak ktos mowi.. bozia dala dzidziusia to da domek, da prace itd;/ ciekawe..

no posmucilam wam to teraz ide sprzatac moze mi sie humor poprawi..
kochana może tż się trafi coś lepszego może by poszukał?
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
Renata to czekamy z niecierpliwością na zdjęcia uwielbiam tematy ślubne w pracy z koleżanką namawiamy drugą koleżankę na ślub oferując jej swe darmowe usługi przy przygotowywaniach

.
a ja nienawidze ślubów i przygotowań do nichale swój musze jakoś przeżyć nie mam wyjścia
Cytat:
Dzięki za pocieszenie, ale to NAPRAWDĘ pogrzebowa sukienka. Kupowałam w pośpiechu żeby cokolwiek ubrać.
Wklejam link:
http://www.emonnari.pl/klasyczna-mala-czarna-1,825.html
fajna sukienka wcale nie pogrzebowa! dziewczyny dobrze mówią kolorowe dodatki możesz też strzelić jakiś fajny kolorowy makijaż i będzie

Cytat:

odpoczywaj słoneczko!!trzymam kciuki za tą wizytę żeby wszystko było dobrze
Cytat:
Wiad. od MMONIKI9

...kurcze co to się dzieje oby szybciuko przestało całkiem krwawic i wszystko było w porządku
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Dzien dobry, Dziewczyny.
Mnie tez dol dopadl... Przez przypadek widzialam sie i rozmawialam ze swoim bylym, z ktorym bylam 5 lat i jakos nie moge sie pozbierac po tym... Do tego caly czas z obecnym sie nie dogaduje i nachodza mnie rozne przykre mysli. Ech... Kiedys moglam myslec sama za siebie,jak cos spartaczylam, to wypijalam nawarzone piwo samodzielnie.
A co jak popelnilam blad i ucierpi na tym moja dzidzia?

jezeli chodzi o mojego tzta to wyjatku nie ma
jak wiekszosc Polakow ubiera sie beznadziejnie, chyba ze sie mnie poslucha, ale wtedy idziemy na kompromisy i nie jest jakos super, jest znosnie

myslalam, ze wtedy sie mowi palpacyjnie
widocznie mowi sie tak i tak, ale blondynka nie wiedziala o tym

zazdroszcze basenu
ja plywam odkad pamietam i do tej pory chodzilam sobie 3-4 razy w tygodniu. Woda mnie odpreza i poprawia humor. Niestety mam teraz zakaz od lekarza (( Tak samo sie to tyczy kazdego innego sportu. Poczekam do nastepnego badania, moze odwola zakaz
Nie moge sie doczekac fryzurki
Tylko skoro fale zaraz znikaja, to moze lepiej pomyslec o takiej, co by sie szybko nie zepsula?
I gratuluje rozmowy - tez bym sie dowartosciowala! I kto wie, moze w przyszlosci zaprocentuje ?

może palpacyjnie haha mi się w głowe wbiło że palpitacyjniesprawdziła m właśnie w googlach i mówi się tak jak ty piszesz ale ze mnie gapa a ja wcale nie blondynka
mój tż to w ogóle żaden wyjątek ubiera się tragicznie nie ważne czy wymięte czy z dziurą ehhh szkoda gadać...
nawali mi babka lakieru i będzie się trzymało chociaz przez czas zdjęc i kościoła... mam nadzieje

w załączniku fryzurka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura-slubne-45.jpg (13,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzury-dlugie-55.jpg (14,7 KB, 9 załadowań)

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-09, 11:49   #4726
Anabellita
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki za pocieszenie, ale to NAPRAWDĘ pogrzebowa sukienka. Kupowałam w pośpiechu żeby cokolwiek ubrać.
Wklejam link:
http://www.emonnari.pl/klasyczna-mala-czarna-1,825.html
Eeee... moim zdaniem możesz spokojnie iść w tej kiecce. Tak jak Neska napisała: butki w innym kolorze do tego elegancka torebeczka i może coś kolorowego we włosy, plus pastelowy jasny makijaż i będziesz pikna
Cytat:
Napisane przez elunia25
Mam jeszcze jedno pytanie macie tak czasami że jak kichacie to boli Was w środku tak jakby coś się tam odrywało????

Spokojnie ja też tak mam, przy kichaniu lub kasłaniu boli w środku cała macica, raz boli bardziej, a raz mniej. Macica jest mocno ukrwiona i rozpulchniona, to normalne

CÓRCIA

"Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem".
Anabellita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 11:57   #4727
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam termin wg kalkulatora na 14.02, wg. gina na 18.02, a wg. USG na 06.02 moze tez bedzie niespodzianka i 14 sie trafi, tym bardziej, ze my z TZ poznalismy sie 14.02

aaa odnosnie wyjazdu TZ to nie wypaliło, gosciu znalazl sobie jakas tansza firme do ochrony, co prawda TZ sie smieje ze jeszcze sie odezwie, bo jak firma tansza to i jakosc uslug pewnie bedzie niska, a on strasznie wymagajacy byl, no ale na razie cisza

tez wlasnie musze wyskoczyc do sklepu to zakupie gazetke

Inutil swietne te ciuszki jak i zestawy ktore wstawilas
Kamciurka, to w sumie dobrze, że nie wypaliło, bo masz go na miejscu szkoda tylko trochę kasy, bo tam miał zarabiać więcej .. Ale chyba lepiej, że jest przy Tobie

No i u Was 14.02 to też byłby super termin

Cytat:
Dziewczyny stała się katastrofa Jutro idę na wesele. Wiedziałam co ubiorę, bo miałam taką starą sukienkę w której nie chodziłam bo była za wielka. Ale nie mieszczę się w CYCKACH I co mam zrobić? Mam jedną w którą wchodzę, ale jest czarna - kupiona na pogrzeb. Jasna cholerka, można w pogrzebowej kiecce na wesele??
Idź w czarnej, ja też tak byłam kilka razy - plus kolorowe dodatki.
U mnie na weselu też było kilka osób w czarnych kieckach. Nie przejmuj się

Cytat:
spórbuj wyczyścic pliki cookie-moze masz zapchane

a powiedzcie mi-kombinezonik na jaki rozmiar kupujecie-taki gruby mi chodzi....68 będzie ok?
Własnie nie wiem jak z kombinezonikiem, bo nie mogę znaleźć nigdzie fajnego
Cytat:
Miała do rodziców chyba jechać, ale faktycznie długo jej nie ma.
Napisz jej smsa, zapytaj co u niej

Stary 2011-09-09, 12:08   #4728
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
w załączniku fryzurka
fryzura przesliczna!!!!!!!!!!
Stary 2011-09-09, 12:09   #4729
staraupa
Raczkowanie

Cytat:
Pearl ja za tydzień idę na badania w tym m.in glukozę....bleee...podobn o warto wziąć zes obą cytrynę i wcisnąć do tej glukozy to wtedy da się przetrwac
ja już miałam badanie glukozy, zeszło bite 3 godziny!!!! szok niestey babki w laboratatrium zabroniły pić nawet wody a cytrynę wręcz wyśmiały, więc nie wiem, u mnie nie wolno. Potem się siedzi i czeka ja miałam 74ml, szok, ale wypiłam jednym haustem bez przestanku, tak podobno najlepiej, polecam żeby nie przestawać i zatkać nos!!!

Muszę się pochwalić że upiekłam pyszne ciasto ze śliwkami
buziaki!
staraupa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 12:18   #4730
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez staraupa Pokaż wiadomość
ja już miałam badanie glukozy, zeszło bite 3 godziny!!!! szok niestey babki w laboratatrium zabroniły pić nawet wody a cytrynę wręcz wyśmiały, więc nie wiem, u mnie nie wolno. Potem się siedzi i czeka ja miałam 74ml, szok, ale wypiłam jednym haustem bez przestanku, tak podobno najlepiej, polecam żeby nie przestawać i zatkać nos!!!

Muszę się pochwalić że upiekłam pyszne ciasto ze śliwkami
buziaki!
daj troche ciacha
ja własnie wstawiłam ziemniaczki i udka piekę
Stary 2011-09-09, 12:24   #4731
MissZuzia
Zadomowienie

snesha ja na paźdzernikowym jesiennym weselu nie będąc w ciązy byłam w czarnej i też miała mały rękawek, i pasek, do tego włożyłam fioletowe dodatki - buty, kolczyki, makijaż itp. Akurat tak się złożyło, że było zimno i trzeba było miec płaszczyk - mam fioletowy więc go założyłam.

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Też nie wiem, co mi odbiło Obiecywałam sobie, że pójdę na zwolnienie od początku ciąży i doopa - pracuję dalej Ale w październiku już chyba poproszę o zwolnienie
he he ja tez mówiłam, że wrzesień max ale nie wyobrażam sobie tej nudy w domu, gdy nie ma tżta i jestem z dala od domu i rodziców... a tak przynajmniej wyjdę do ludzi
No i przez ścianę ludzie wykańczają mieszkanie więc i mnie przy okazji by wykończyli w dzień jakbym miała się wsłuchiwać w wiercenie i stukanie mam nadzieję, że skończą za 4 miesiące gdy synek będzie już z nami bo zwariuję i on też nie będzie spokojny. A to akurat ostatnie mieszkanie z nami bezpośrednio sąsiadujące więc liczę że się wyrobią

Cytat:
Wiad. od MMONIKI9

Monika trzymaj się dzielnie, dużo wypoczywaj

Cytat:
a ja nienawidze ślubów i przygotowań do nichale swój musze jakoś przeżyć nie mam wyjścia

w załączniku fryzurka
no co ty ja bym z przyjemnością swój jeszcze raz zaplanowała i przeżyła - z sentymentu odwiedzam na wizażu forum ślubne, oglądam czasem Bridezille na weeding tv tż się ze mnie śmieje ale lubie opisy ślubów i zdjęcia, uwielbiam oglądać suknie itp.

Fryzurka bardzo fajna!

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 12:30   #4732
uska000
Zadomowienie

Renata caly czas cos szuka tu nie ma zle owszem podstawa niska ale premia duza tylko ze nie zawsze... nigdy nie wie ile sprzeda;p

a fryzurka cudna.. strasznie mi sie podoba

Stary 2011-09-09, 12:32   #4733
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Wiad. od MMONIKI9

O widzę, że już napisałaś A ja do tyłu z czytaniem oczywiście
Mam nadzieję, że będzie w porządku, trzymam za nią kciuki

Cytat:

co do pracy to moj TZ ostatnio baardzo się na swoją wkurzył....siedzi od srody na zwolnieniu i szuka drugiej....troche mnie tym wk.....ił....delikatnie mówiąc ale moze to lepiej..moze uda mu sie cos lepszego znaleźć faktycznie....
Neska, co się dzieje?

Cytat:
wyprasowane ale popisałyście

daj znac jak wrócisz i pokaż co kupiłaś ja na jesienny jeszcze poluję

kochana może tż się trafi coś lepszego może by poszukał?

fajna sukienka wcale nie pogrzebowa! dziewczyny dobrze mówią kolorowe dodatki możesz też strzelić jakiś fajny kolorowy makijaż i będzie

odpoczywaj słoneczko!!trzymam kciuki za tą wizytę żeby wszystko było dobrze

...kurcze co to się dzieje oby szybciuko przestało całkiem krwawic i wszystko było w porządku

może palpacyjnie haha mi się w głowe wbiło że palpitacyjniesprawdziła m właśnie w googlach i mówi się tak jak ty piszesz ale ze mnie gapa a ja wcale nie blondynka
mój tż to w ogóle żaden wyjątek ubiera się tragicznie nie ważne czy wymięte czy z dziurą ehhh szkoda gadać...
nawali mi babka lakieru i będzie się trzymało chociaz przez czas zdjęc i kościoła... mam nadzieje

w załączniku fryzurka
Moje jeszcze nie zaczęte nawet .. zaraz będę robić obiad, a potem się wezmę za mycie lodówki i prasowanie, a TZ jedzie na działkę

Fajna fryzurka

Stary 2011-09-09, 12:32   #4734
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Jakieś żywe dodatki i będzie super

Cytat:
Wiad. od MMONIKI9

Uff

dopiero niedawno zlądowałam do domu... łaziłam po lumpkach i d.upa blada a nie płaszcz
Myślałam, że może przynajmniej co innego znajdę, ale też kicha

No, ale przynajmniej przy okazji zaszłam do Kościoła na spowiedź, bo jakoś nie mogłam się wcześniej wybrać... 40 minut czekałam w kolejce, bo parka przede mną miała II spowiedź przedślubną moja trwała 3 min.

Zaraz biorę się za tarcie ziemniaków na placki, bo się Mężusiowi marzyły
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 12:51   #4735
uska000
Zadomowienie

a ja wymyslilam kopytka i karkowke;p

Stary 2011-09-09, 12:54   #4736
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
a ja wymyslilam kopytka i karkowke;p
U mnie to połączenie odpada, bo piątek jest
G. 9.1O.18
Stary 2011-09-09, 13:12   #4737
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Jakieś żywe dodatki i będzie super

Uff

dopiero niedawno zlądowałam do domu... łaziłam po lumpkach i d.upa blada a nie płaszcz
Myślałam, że może przynajmniej co innego znajdę, ale też kicha

No, ale przynajmniej przy okazji zaszłam do Kościoła na spowiedź, bo jakoś nie mogłam się wcześniej wybrać... 40 minut czekałam w kolejce, bo parka przede mną miała II spowiedź przedślubną moja trwała 3 min.

Zaraz biorę się za tarcie ziemniaków na placki, bo się Mężusiowi marzyły
U mnie też placki dzisiaj Właśnie smażę

Stary 2011-09-09, 13:17   #4738
sandra1892
Zadomowienie

A u mnie obiad dzis gwizdany ale przez ta pogode nic mi sie nie chce, jest szaro-buro , wieje i zimno ;/ tak wiec z moja ksiezniczka dzis lezymy caaaaly dzien w wyrku
Stary 2011-09-09, 13:20   #4739
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Neska, co się dzieje?

no bo wykorzystują ludzi, obiecują cos i nie dotrzymują, tną kasę na każdym kroku (a wypłata i tak marna więc jak obetną to juz w ogole) mam nadzieję, ze szybko znajdzie cos innego...
własnie dzisiaj chyba z 15 cv wysłalismy i wczoraj tez

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
U mnie to połączenie odpada, bo piątek jest
u mnie się nie pości w każdy piątek... tylko wigilia, sroda popielcowa, wielki piątek i wielka sobota...
Stary 2011-09-09, 13:21   #4740
bambusiek
Zakorzenienie

Okropnie jest - zimno, wietrznie i w ogóle, gdyby nie obiad, to bym się zawinęła w kocyk i spała

Za to bobo jak wróciliśmy ze "spaceru" obudziło się i zaczęło figlować
G. 9.1O.18
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości