|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
Cześć laski
![]() Umieram dziś ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Aaaaa, i dziękuję za wszystkie oddane za mnie głosy w konkursie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dobrze nam idzie spamowanie, czas się wziąć za prawdziwe odchudzanie. Cz. 2.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
No dobra
![]() ś: Activia śliwkowa+ 2 wafle ryżowe 2 śn: serek wiejski+rzodkiewki+1 wafle ryżowe; gryz drożdżówki w międzyczasie: wafel ryżowy, plaster pasztetu ![]() o: pół piersi z kurczaka z kalafiorem, fasolką szparagową i małym ziemniaczkiem k: pół loda w czekoladzie ![]() Mega chaotycznie ![]() ![]() ![]() A u Ciebie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko te wafle czymś bym zastąpiła ![]() ![]() u mnie dzisiaj średnio ![]() I ciasto ![]() II krokiet z pieczarkami, serem i jajkami + ketchup, sos czosnkowy grillowana pierś z kurczaka, brokuły III ciasto ![]() IV grahamka z sałatą, serem, pomidorem i rzodkiewką i teraz tłumaczenie ![]() ![]() na ciasto miałam ochotę, więc stwierdziłam, że zjem rano. Zwłaszcza że nie bardzo co miałam zjeść na śniadanie, a ciasto kusiło, to stwierdziłam, że co tam, bo przez cały dzień się spali ![]() ![]() ale dobre było i nie jakieś super kaloryczne, więc nie mam wyrzutów sumienia ![]() a co do posiłku II to najpierw był krokiet, a potem jakieś 30-40min kurczak i brokuły, no ale że nieduża przerwa między nimi to uwzględniłam w jednym posiłku, zwłaszcza że nie była to zbyt duża porcja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U Ciebie nie jest źle ![]() ![]() ![]() Tłumaczenie najlepsze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a u Ciebie jeszcze ćwiczenia będą, a u mnie ![]() a nie wiem jak to się nazywa ![]() ale generalnie biszkopt,brzoskwinie,taka pianka z jogurtów naturalnych, galaretka ![]() wytłumaczyć to ja zawsze się umiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aha ![]() ![]() ![]() No Ty się w życiu obronisz ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wafel ryżowy i kawałek pasztetu to jeszcze żadna tragedia ![]() w przepisie były brzoskwinie także cóż ![]() kurcze już kilka dni truskawek nie jadłam ![]() dawniej to jak tylko był sezon truskawkowy to non stop je jadłam,tak że pod koniec czerwca to już dosłownie ![]() ![]() a teraz te ceny ciągle takie i w ogóle lipa ![]() chce truskawki ![]() ![]() no ba ![]() dobre wytłumaczenie to podstawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja bym zmieniła przepis ![]() Ja jem ostatnio truskawki codziennie ![]() ![]() ![]() Czysta prawda ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Dobranoc!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstawać śpiochy ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj ostatni dzień w pracy i długi weekend! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piję kawusię i się ogarniam do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dziś mogłam dłużej pospać, to oczywiście obudziłam się wcześnie i już usnąć nie mogłam ![]() w ogóle coś mnie głowa od rana pobolewa ![]() to olej ten pokaz jak Ci się nie chce iść i tyle ![]() ja muszę coś zjeść, ogarnąć się itd i na 11;30 na to zaliczenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny !
![]() no i cześć Asiu fajnie Cię znowu tutaj widzieć! ![]() Ja przez ostatnie 2 dni ciągle w biegu od rana do wieczora, cały czas jakieś zakupy, przygotowania, pakowanie, a to jeszcze musiałam się spotkać z koleżankami na pożegnalne piwo i dziś to już padam na twarz ![]() No ale jutro o 6 rano wyruszam w drogę ![]() Także tego ![]() ![]() Ściskam Was mocno, ślę buziaki i w ogóle ![]() ![]() ![]() ![]()
#4729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i mam nadzieję, że będziesz miała dostęp do neta i czasem będziesz do nas zaglądać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja na chwilę, bo padam na ryj ![]() I jak poszło zaliczenie? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boziuuu, a ja niedawno wróciłam do domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Spadam spać, bo jutro z rana wyjeżdżamy do rodziców ![]() ![]() Nie wiem czy będę miała czas do Was zajrzeć, więc jakby co, to do usłyszenia w niedzielę po południu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dałam radę i udało się zaliczyć ![]() ej no, zostawiasz nas ![]() u rodziców chyba masz neta, więc możesz do nas zaglądać ![]() obejrzałam nowy odc PLL ![]() a zaraz chyba spadam spać ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
Sieeeeeeeeeeemaaaaaaaaaa! !!!
![]() A co tu tak cicho? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja wróciłam do domu w końcu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny zaginęły w akcji ![]() ![]() ![]() dobrze, że weekend udany ![]() u mnie też porażka ![]() odkąd zaczęło się Euro to totalny pogrom ![]() ![]() ![]() codziennie przy meczach % i inne niezdrowe przekąski ![]() ![]() masakra ![]() jutro o 9 mam egzamin. Trzymajcie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() trzymam ![]() A ja jestem nieprzytomna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no dobrze by było się zmobilizować ![]() ale niestety, sesja i Euro nie sprzyjają odchudzaniu ![]() ![]() też się nie wyspałam ![]() mógł zrobić później ten egzamin a nie o takiej nieludzkiej godzinie ![]() ja niby jestem przyzwyczajona do wczesnego wstawania, bo jak nie praca, to uczelnia, ostatnio jak miałam wolne to i tak wcześnie wstawałam, żeby się uczyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj znowu poległam ![]() ![]() ![]() Ania, jak egzam? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od lipca biorę się ostro za odchudzanie ![]() wcześniej raczej nic z tego nie będzie ![]() ![]() średnio ![]() ciężki przedmiot ogólnie, ale test był, więc co nie wiedziałam to postrzelałam no i zobaczymy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Weź, niech ten czerwiec się skończy ![]() ![]() Na pewno będzie zaliczone ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i % i z jedzeniem poszalałam ![]() masakra jest ![]() ![]() ![]() a potem będę płakać, że przytyłam nie wiadomo ile i jak ja schudnę ![]() porażka ![]() jakoś w tym tygodniu mają być ![]() zamówiłam sobie kołyskę do brzuszków na allegro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() to trzymam ![]() ![]() Oooo, to będzie nowa motywacja ![]() ![]() Oglądam meczyk ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.