Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-12, 22:55   #4711
xxKasiax
Wtajemniczenie

Dot.: Olej gulasz i jedz pizzę - dzidziuś 2012 -2015

Juz wiem o jaka reklame Wam chodzilo Ale sie pozno domyslilam
Ooo... to fajnie, ze juz w nastepnym tygodniu zaczynacie szkole rodzenia Bedziesz mi chyba musiala zdawac relacje o czym sie tam uczyliscie, bo bardzo mnie to ciekawi Moja polozna powiedziala, ze nam zalatwi tak przed porodem, takze mysle gdzies pod koniec czerwca moze ...

Jesli chodzi o wage to powiem ci, ze wczoraj rano az sie zdziwilam, bo mialam +3 kg Tak dlugo czekalam, az cos przybiore i prosze Moze to tez przez swieta, bo tylko sie siedzialo i jadlo

Nawet nie myslalam o studniowce tak szczerze powiedziawszy Pamietam jak Madzia pisala, ze ma studniowke, a tu juz niedlugo my bedziemy swietowac Zrobimy super impreze dla wszystkich dziewczyn

Kupilas cos nowego dla maluszka? Ja dzisiaj szukalam spodni ciazowych jeansow, ale byly strasznie drogie i oczywiscie zaszlam na dzial dla dzieci. Musze cos kupic wlasnie na jakies wyjscia z maluszkiem, bo to co dostalismy w spadku to same body i pajacyki itp. a widzialam sliczne zestawy np. spodenki i koszulka, albo sweterek albo ogrodniczki i koszuleczka Sliczne
Stary 2012-04-12, 23:02   #4712
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
hehe no amerykance zawsze go zaczepiaja i mowia ze do niego podobny jak by nie patrzyl nos ten sam brwi tez oczy ... takze mam w domu gwiazdora

Bylam w sklepie .. nic nie kupilam dla malego .. dla dziewczyne duzo obrazow bylo a dla chlopczykow tylko dwa w samoloty a takie mi wogole nie pasuja do pokoju Moze cos na necie znajde ...
Ty się nie śmiej tylko zacznijcie opylać autografy ja się teraz zastanawiam do kogo mój TŻ jest podobny

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 23:06   #4713
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kasiu, szkołę chcemy zacząć już bo to jest dwa razy w tygodniu i zawsze inny temat, i można chodzić tylko na wybrane tematy to możemy chodzić np. 2 razy w miesiącu i robić po kolei te 10 tematów, tak jak nam będzie pasować bo wiadomo, szkoła i praca. Teraz 19kwietnia mamy "Przebieg porodu" to Ci zrelacjonuję
Ja położnej nie mam to sama muszę o to zadbać A jak to u Was wygląda na SR jakieś tematy czy tak razem jakoś o wszystkim? wiesz coś o tym?

To fajnie takie 3kg w połowie ciąży to chyba naturalne, bo ja już prawie 10kg. I wszystko mam na tyłku. A mały przecież dopiero 570gram waży...to gdzie ta reszta?

Zrobimy na studniówkę kolorowe bezalkoholowe drinki?
To się zdaję ale niebawem będzie lipiec a potem już wakacje na sali szpitalnej

Jeansowe spodnie z kawałkiem gumowego pasa i zaraz ceny z kosmosu masz rację. Ja dalej chodzę w tych moich z H.M ale przecierają mi się powoli na udach. Dla maluszka prócz tej maty edukacyjnej nie kupiłam, narazie inwestuję w siebie, dwie piżamy, tunika i krem na rozstępy
Wiem o jakich ciuszkach mówisz oj wiem... Już sobie tych naszych chłopaków wyobrażam takich elegancików A to chcesz już kupić? Przywieźliście coś z PL? Chwal się

Nie przypominaj mi o tej reklamie, napewno nic z ich kosmetyków nigdy nie kupię bo już mam traumę.
Stary 2012-04-12, 23:22   #4714
xxKasiax
Wtajemniczenie

To super, ze mozecie sobie wybierac terminy zajec U nas to chyba bedzie z gory ustalone kiedy trzeba przyjsc, ale wiem, ze w wiekszosci sa wieczorami, albo w weekendy i zdaje sie, ze partner bedzie "potrzebny" tylko na kilku zajeciach, a nie na wszystkich, ale to musze sie jeszcze wypytac jak bedzie tak daleko

Jak tak powolutku teraz bede przybierac na wadze, to bede bardzo szczesliwa Ale tez zauwazylam, ze mi w uda to idzie
Zobacz jak szybko teraz dziecko rosnie, az niemozliwe, ze w przeciagu miesiaca tyle juz przytyl
Ty bedziesz miala jeszcze porownanie z ostatniego badania i teraz o ile wiecej bedzie wazyl Ja ostatnie USG u gin. mialam 13.03 to 5 tygodni temu!

Taaaaakkkk bezalkoholowe drinki a masz jakis dobry przepis???
Powiem Ci, ze juz nie moge sie doczekac malutkiego, a jeszcze tyle czasu Wiem, ze szybko zleci i nawet dzisiaj tak sobie myslalam, ze jak dzidzius sie urodzi, to bedzie mi brakowalo tej ciazy Dlatego jeszcze trzeba wykozystac ten czas, tymbardziej ze to pierwsza ciaza i ma sie taki sentyment do tego odmiennego stanu
Stary 2012-04-12, 23:29   #4715
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Nie przypominaj mi o tej reklamie, napewno nic z ich kosmetyków nigdy nie kupię bo już mam traumę.
hahaha
Ja jak pojawiła się reklama to miałam taką reakcję:

Za 1. razem: Ooo, jaki fajny dzidziuś!!!
za 2. razem: Słodki...
za 3. razem: no, znikaj już
za 4. razem: cholera...
za 5. razem:
za 6. razem:
za 7 razem:

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 23:33   #4716
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

No Kasiu, te wiercenie się w brzuszku, te pierwsze kopniaczki.. i ta świadomość że tam masz pod serduszkiem tak małego człowieczka a ile pięknych chwil jeszcze przed nami
ale też bym go już czasem wolała mieć przy sobie ale po drugiej stronie brzusia

Myślę, że odpowiednio szybko Wam położna wszystko przekaże, ja też nie wiem czy na "karmienie piersią", targać TŻta. Co nie trzeba to nie będę go zmuszać, ważne jak podstawy opanuje, poród, opieka nad niemowlaczkiem i partnerką w połogu To taki standard myślę

Bardzo szybko te dzieciaczki tam rosną, bardzo... powiem Ci że co USG to jestem w szoku Zobaczymy w przyszłym A wiesz myślę że koniec lipca, już będziemy rozpakowane 5 tygodni... kurczaki to napewno synuś się już bardzo zmienił wróżę mu też przeszło pół kiloska

Przepisu na bezalkoholowe drinki nie mam, ale myślę że w te kilkanaście dni zdążę przygotować jakąś całą kartę drinków a Ty opanuj menu

Zaraz TŻ z pracy wróci a ja nie śpię Chyba pora polegnąć. Dobranoc Kasiu

Amani ale chociaż się trochę tą reklamą pozachwycałaś a ja od razu chciałam bić, płakać i trzaskać laptopem. Dobranoc

Edytowane przez strongwomen
Czas edycji: 2012-04-12 o 23:34
strongwomen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-12, 23:33   #4717
xxKasiax
Wtajemniczenie

A z PL to przywiezlismy:
-rozek (3 na zdj.)
-pieluszki biale i kolorowe, te co polecalas
-sliczny spiworek z Kubusia Puchatka
-pieluszki flanelowe
-ciuszki, ktore dostalismy w spadku i ja kupilam jeszcze taki ladny zestawik, spodenki i body
-proszek lovela
-i 2 misiaczki od malutkiego kuzyna w prezencie
i wczesniej jeszcze taki kocyk polarowy kupilam

A co do ubranek, to zastanawiam sie czy dokupic jeszcze w rozmiarze 56cm??? Jak myslisz, bo ja mam prawie wszystkie na 62cm i tylko kilka mniejszych.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg biedronki mis 3.jpg (45,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spiwor-kubus-puchatek-i-przyjaciele-rozmiar-56-68-n-iext6107612.jpg (9,4 KB, 5 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-12, 23:40   #4718
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kasia, śliczne te rzeczy to już dużo macie Kup na 56 kup, obowiązkowo. Nie dużo ale sądzę że się przydadzą. A tym bardziej jakby Ci się taki kruszynek urodził jak Julcia, Emigrze Pozatym 56 to chyba taki najuniwersalniejszy rozmiarek. W sensie najpopularniejszy. Pokaż jeszcze jutro o ile nie masz pochowane ten zestaw co sama kupiłaś Ja narazie nie mogę nic kupić z ciuszków bo nie wiem czego ile dostanę pozatym już też jeden karton mam ten wygrany na all.
Stary 2012-04-12, 23:41   #4719
xxKasiax
Wtajemniczenie

Ja tez tak mysle, ze TZ nie musi przeciez na kazdych zajeciach byc
Ja wlasnie tym sie troche martwie, ze dzidzius pod koniec lipca juz moze pojawic sie na swiecie, a ja mam egzaminy ze studiow Dlatego wolalabym jakby jednak troche poczekal i urodzil sie w terminie

Moj maz ma nocki, dlatego dzis tak sobie dluzej siedze , a ty juz sie kladziesz to dobranoc

Amani moja reakcja byla baaaardzo opozniona, tylko sobie pomyslalam " o na wizazu tez juz reklamy trzeba zamykac" a po ktoryms kliknieciu dopiero sie zorientowalam o jakiej reklamie dziewczyny pisza na watku
Stary 2012-04-12, 23:41   #4720
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Gocha, Strippi, Agnusek, napewno po tę książkę nie sięgnę. Nie wiem co to się dzieje w tym kraju. A ten tytuł, niby aluzja że książka ma usprawiedliwić działania matki Madzi? Bo tak też wnioskuję z opisu który przedstawiła Agnusek. ,

Strippi nie tylko Ciebie drażni. ja już ściągam adbloc, TŻ mówi że blokuje reklamy.

Prezentujemy się z Kamilkiem
23+3
cudny brzusiu, wyglądasz bosko

co do tej książki to po prostu brak słów :/

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

co do książki, to mam podobne odczucia. Kiedyś się pisało książki wybitnym osobom, wydarzeniom, a teraz durnej psychopatce, cała uwaga skupiona na Kaśce, a Madzia to tylko powód
mój tato powiedział, że jeszcze ona będzie bardzo bogata przez to ...

Cytat:

Kurcze ale maly sie ze mna droczy .. Wierci sie jak szalony chce go nakrac a jak tylko wlaczam aparat to przestaje i tak wkolko
Moja Julka też tak robiła
i w końcu nie mam żadnego filmiku

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

To specjalnie dla Ciebie...nawet z ławeczka, co bys nie musiala na trwaie siedziec

Z pozdrowieniami
przystojniaczek na fotce
Stary 2012-04-12, 23:48   #4721
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Ciężko mi iść jak Wy tu siedzicie

Strippi, właśnie tego się obawiam, że tylko znów jej to sławę, rozgłos i $$ przyniesie a należą jej się co najwyżej

Dziękuję za miły komentarz

Kasia, no dobra to będziemy czekać do terminu a właśnie na usg szpitalnym termin porodu mam na 5 sierpnia Mój TŻ też nocka ale w sensie na 18tą to znaczy że niebawem wróci.

Zgaga mnie męczy, strasznie. Pierwszy raz tak uciążliwie.
Stary 2012-04-13, 00:01   #4722
xxKasiax
Wtajemniczenie

na 5 sierpnia to tak jak ja moze urodzimy w tym samym dniu
Co do ubranek to wlasnie nie wiem, co zrobic... mam wiekszosc 62 i teraz tak, czy mam kupic cala wyprawke w tym rozmiarze 56 ? Czy tylko cos dokupic, jak tak to co? Bo ja wlasnie czekalam na te ciuszki jakie dostaniemy, a teraz jeszcze bardziej jestem skolowana, bo nie wiem jak to rozwiazac z zakupami.
W jakim rozmiarze kupilas te rzeczy na all. ?
Masz moze jakas liste co potrzeba maluszkowi na lato kupic z ubranek i ile czego ?
Stary 2012-04-13, 06:42   #4723
tomalinka
Wtajemniczenie

Dziewczyny, już się nie mogę doczekać imprezy

W ogóle to kwiecień jeszcze spokojny u nas a potem już w każdym miesiącu tego roku przyjdzie na świat przynajmniej jedno Maleńswo
oooj będzie się działo
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 06:51   #4724
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
u Wojtusia niestety są problemy z sikaniem Mam nadzieję że w końcu mu minie bo inaczej nabawi się jeszcze gdzie zapalenia pecherza

Zdrówka dla Wojtusia!

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
A skąd, my takiego lenia mamy że mi to nawet do kibelka się ruszyć nie chce fajnie by było w K zrobić podtemat "przepisy" i tam je wklejać - wtedy nie byłoby problemu z ich szukaniem.
Jestem za! W wolnej chwili wrzucę tam oszukaną carbonarę

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dzięki
To dziewczę to moja przyjaciółka, nie ja, jeśli tak pomyslałaś
Hehe, nie pod tym kątem pytam, bo raczej nie myślałam, któż to, tylko "Jakie ładne dziewczę! I jakie ma śliczne włoski! ".

Cytat:
pościelowa boginii możesz być dumna z takiego miana

Cytat:
Wysłałam pit, a mam takie pytanie: kserujecie PIT przed wysłaniem?

A wiecie co kupiłam w Cerffurze za całe 7,99?!?! złota edycja gry Roller Coaster Tycoon 3+ 2 dodatki
Ja zawsze kseruję, ale tylko dlatego, że mama tak powiedziała Sama pewnie nigdy bym na to nie wpadła

Hmmm, nie wiem za bardzo co to (coś w stylu Airlines Tycoon?), ale widzę, że się cieszysz, więc cieszę się razem z Tobą

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
aaby slodka jestes z tym ukrywaniem wypowiedzi przed ciezarnymi

Quinny Buzz tez strasznie mi sie podoba, tylko ta spacerowka kubelkowa wydaje mi sie strasznie niewygodna dla dziecka, dlatego odpada
Ja to ostatnio co widze kobiete z wozkiem to sie przygladam i patrze co to za firma
Dla Was wszystko

Ja też cały czas byłam do kubełkowej specyficznie nastawiona, ciągle czytałam i słyszałam, jaka to spacerówka kubełkowa jest zła, bo się nie rozkłada, bo dziecko nie może leżeć, bo mu będzie niewygodnie... Ale te wszystkie wypowiedzi należały do osób, które z kubełkową spacerówką nie miały do czynienia, a ja poszwędałam się po forach dot. choćby Buzza, to praktycznie wszystkie opinie użytkowniczek były pozytywny W dodatku rozmawiałam z koleżanką z pracy, która też miała Buzza, i baaardzo sobie chwaliła - i mówi, że ani kubełkowa spacerówka, ani niezbyt pokaźnych rozmiarów daszek nie stanowił absolutnie żadnego problemu. Zatem na chwilę obecną jest to chyba mój nr 1

Ja też - a przypominam, że do ciąży daleko

Cytat:

za 3. razem: no, znikaj już
za 4. razem: cholera...
za 5. razem:
za 6. razem:
za 7 razem:
Aż się boję pomyśleć, co było za 10tym razem

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
-sliczny spiworek z Kubusia Puchatka

A co do ubranek, to zastanawiam sie czy dokupic jeszcze w rozmiarze 56cm??? Jak myslisz, bo ja mam prawie wszystkie na 62cm i tylko kilka mniejszych.
Jaki śpiworek!

Nie mam doświadczenia, ale tak na zdrowy rozum poczekałabym z kupowaniem ubranek do ostatniej chwili (w sensie przełom 8 i 9 m-ca) i zobaczyła, czy dziecko ma potencjał na jakiegoś wielkoluda, czy raczej będzie maluszek. Bo też bezsensu zapychać sobie szafę rzeczami, które przydadzą się załóżmy na pierwsze 2 tygodnie i większości z nich ani razu dziecku nie założymy...
Ale może niech się nasze mamusie wypowiedzą

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Dzień dobry w piątek 13go!
Jesteście przesądne?

Wczoraj do późnego wieczora siedziałam nad prezentacją i jeszcze jej nie skończyłam
Może uda mi się cichaczem dziś w pracy coś zrobić (), bo przecież muszę się uczyć na niedzielną poprawkę

Mąż się od wczoraj coś kiepsko czuje... Oby nic go nie rozłożyło

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 07:11   #4725
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Zabcia no to jeszcze troszkę wam rzeczy zostało, ale spokojnie się wyrobicie.

Amani dziękuję za zaproszenie, zaraz wejdę.

Blonde zazdroszczę jeziorka.

Kasiu dziękuję. Czyli chyba jednak mi nie opadł a urósł i się wypełnił. Gratulacje tych 3 kg na plusie

Mąż dziś jedzie na weekend na studia, ale powiedział, że tel. będzie miał non stop przy sobie jakby się coś miało zacząć

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 07:30   #4726
agnusek22
Wtajemniczenie

Hej ho w piątek Ale się cieszę, że weekend za pasem - wyśpię się!

Wczoraj było bosko, co prawda trampek nie znalazłam takich jakbym chciała (tzn.były, ale zabrakło mojego rozmiaru), ale obiad, a potem szejk truskawkowy z maka skutecznie mnie pocieszyły Mrrrrrrr....

A dziś piątek 13-tego, ale ja przesądna w ogóle nie jestem

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 07:32   #4727
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Agnusek mrrr szejk

Ja się właśnie zabieram za śniadanko. Mąż w pracy do 12. Potem odbierze obiad, zjemy i o 13 jedzie na studia. Ja mam dziś jeszcze ang.

Stary 2012-04-13, 07:40   #4728
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Agnusek mrrr szejk

Ja się właśnie zabieram za śniadanko. Mąż w pracy do 12. Potem odbierze obiad, zjemy i o 13 jedzie na studia. Ja mam dziś jeszcze ang.
No uwielbiam Tydzień bez szejka truskawkowego tygodniem straconym

Smacznego!

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-04-13, 07:51   #4729
aaby
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam pytanie. Mam dziś 6dc, wczoraj skończył mi się okres, a od jakichś 10 minut strasznie boli mnie dół brzucha i aż promieniuje do kręgosłupa - identycznie jak pierwszego dnia okresu, tylko odrobinę lżej. Miałyście tak kiedyś?
Ja mam to pierwszy raz i nie wiem, o co chodzi

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-13, 07:55   #4730
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczynki
ja na chwilkę przyszłam się przywitać tylko bo zaraz do pracy uciekam. Zjedliśmy własnie z tz śniadanko i trzeba się szykowac.

Aby mojego tz też coś rozkłada, ma katar i gardło go boli i idzie dzisiaj do lekarza
strong śliczny brzuszek i bardzo ładnie ogólnie wyglądasz
gocha moja przyjaciółka tez miała problemy ze swoim synkiem i tez chodzi do chirurga z siusiakiem, teraz miał go posmarowanego jakimiś sterydami i na chwilę jest spokój (on tez Wojtuś). Zdrówka dla Wojtusia i super, ze udało mu się siusiu zrobić
agusek
a ja coś nie lubię szejków, za słodkie dla mnie są
onyks jak tam jakieś oznaki na @ już są?

ja tez jestem za tytułem Ilonki
a jeszcze miałam wam pisać, że jak się nie uda nam w tym miesiacu z dzidzią to maj mamy cały z głowy bo tz w domu nie będzie 20 dni ale będę tęsknić. Więc liczę po cichu na ten cykl

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 07:59   #4731
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe powaznie dziewczyny myslicie ze do Boruca jest podobny? Czesto nas ludzie zaczepiaja w sklepie ze maz jest podobny do tego aktora z X Man w zalaczniku jego zdjecie
Ooo ja!!!! Do niego też jest podobny!

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
No i zgadnijcie co???

Mama umalowała mi włosy, resztką ona sobie wymalowała...idziemy do łazienki....a tam nie ma ciepłej wody!!!!!

I była jazda z grzaniem wody i dzbankami

Teraz muszę sobie zagrzać do mycia wodę...wrrrr
szkoła przetrwania widzę... dałaś radę! Jesteś bohaterem!

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie. Mam dziś 6dc, wczoraj skończył mi się okres, a od jakichś 10 minut strasznie boli mnie dół brzucha i aż promieniuje do kręgosłupa - identycznie jak pierwszego dnia okresu, tylko odrobinę lżej. Miałyście tak kiedyś?
Ja mam to pierwszy raz i nie wiem, o co chodzi
Mnie wczoraj bolał brzuch w miejscu o którym mówisz, ale szczerze powiedziawszy samo przeszło. Dzisiaj już nic nie boli.

Abby ja nie jestem przesądna

Agnusek fajnie, że wczorajszy dzień udany!

Witajcie!

Piątek Niby krótszy był ten tydzień pracy, ale i tak się nie mogę doczekać 16:00

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Stokrotko trzymam kciuki więc!

Strong zapomniałam... ślicznie wyglądasz!

ta reklama doprowadza mnie do szału!!!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 08:00   #4732
agnusek22
Wtajemniczenie

Aaby, nigdy tak nie miałam, więc nie wiem...może to już jakieś bóle owulacyjne?

Też podobał mi się tytuł Ilonki

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-04-13, 08:07   #4733
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Aby mojego tz też coś rozkłada, ma katar i gardło go boli i idzie dzisiaj do lekarza

a jeszcze miałam wam pisać, że jak się nie uda nam w tym miesiacu z dzidzią to maj mamy cały z głowy bo tz w domu nie będzie 20 dni ale będę tęsknić. Więc liczę po cichu na ten cykl
No właśnie u mojego nie ma takich typowo grypowych objawów. Tylko mówi, że bardzo źle się czuje - tzn. jest osłabiony, całe ręce go bolą, nie ma siły nic podnieść, i taki jakby pijany jest...

Kochana, trzymam przemocno!

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Mnie wczoraj bolał brzuch w miejscu o którym mówisz, ale szczerze powiedziawszy samo przeszło. Dzisiaj już nic nie boli.
Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Aaby, nigdy tak nie miałam, więc nie wiem...może to już jakieś bóle owulacyjne?
No powolutku przechodzi, ale i tak dziwne...
Bóle owulacyjne... ok, ale w 6dc?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2012-04-13, 08:10   #4734
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

No powolutku przechodzi, ale i tak dziwne...
Bóle owulacyjne... ok, ale w 6dc?
Wiesz, wszystko zależy od tego, jakie masz cykle. Owulacja w 6d.c jest przecież też możliwa Chyba, że obserwujesz organizm i wiesz, że masz zawsze, np. w okolicach 14-15dc.

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-04-13, 08:11   #4735
Natala84
Zakorzenienie

cześć dziewczyny

Kasiu, jeśli masz kilka ciuszków na 56 to ja bym więcej nie kupowała ja miałam większość 62 i dobrze się stało, bo Marysia urodziła się 55 cm i po 1,5 tyg te na 56 robiły się już ciasne. Najwyżej mąż kupi mniejsze, jeśli będzie taka potrzeba

Gocha, buziaki dla Wojtusia Mam nadzieję, że dziś już lepiej będzie się czuł

Kurde, przeziębiłam się... a w pracy musze siedzieć, grrrr

aaa drink bezalkoholowy
grenadyna (tylko żeby była bezalkoholowa) + sok pomarańczowy + sprite pyyyyyyychaaaaaaaa
no i bavaria
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 08:19   #4736
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

aaby nie wiem co to może być.

stokrotko a gdzie ci mąż aż na 20 dni jedzie??

Strong, Kasia ja mam ciuszki na 56 i 62. I chyba ze 4 bodziaki na 50 Tak na wszelkie co. Akurat do szpitala biorę te na 50 i 56 bo nie wiem jaka mała się urodzi. Ale większość ciuszków to i tak ja bym na 62 kupowała.

Stary 2012-04-13, 08:25   #4737
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Prezentujemy się z Kamilkiem
23+3
Załącznik 4616585
Świetnie się prezentujecie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Własnie dzwonil do mnie bank. Wszystko gra, wysylaja dzis dokumenty, mamy je podpisac i odniesc do banku. Tak wiec mysle,z e w agencji dobre wiesci i nikt Nas nie przebił
Yeahhhhhhh:
Jupiiiii Cieszę się

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Maleństwo nie wiem jeszcze czy w ogóle taki wynalazek mi się podoba, więc cięzko jakikolwiek mi wybrać..... ja starałam się ukryć włączniki, dlatego mam je koloru ściany - żeby się w oczy nie rzucały, a taka naklejka jeszcze go podkleśla, więc ja chyba w ogóle jestem na nie.......
Mi się chyba lepiej widzi taka folia czy plastik przejrzysty jako zabezpieczenie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
No i zgadnijcie co???

Mama umalowała mi włosy, resztką ona sobie wymalowała...idziemy do łazienki....a tam nie ma ciepłej wody!!!!!

I była jazda z grzaniem wody i dzbankami

Teraz muszę sobie zagrzać do mycia wodę...wrrrr
UUuuuuu, mi kiedyś zakręcili całkiem...a ja czarna farba na głowie
A kolor jak Ci wyszedł?

Cytat:
Wysłałam pit, a mam takie pytanie: kserujecie PIT przed wysłaniem? bo ja w zeszłym roku kserowałam, w tym nie miałam gdzie... zawsze wysyłam ze zwrotką poleconym oczywiście.

A wiecie co kupiłam w Cerffurze za całe 7,99?!?! złota edycja gry Roller Coaster Tycoon 3+ 2 dodatki [COLOR="Silver"]
Kseruję
Ooo to muszę zajrzeć dziś do carrefoura bo chcę jakieś gry kupić dzieciakom od koleżanki

Cytat:
a jaki wzor masz juz wybrany? Ja chce kupic zwykle biale i sama wymalowac zeby pasowaly do pokoju Wkoncu pare lat chodzilam do szkoly plastycznej wiec mysle ze sobie poradze A nawet mi nie mow moze w weekend uda nam sie wiekszosc rzeczy dokupic.

Bylam w sklepie .. nic nie kupilam dla malego .. dla dziewczyne duzo obrazow bylo a dla chlopczykow tylko dwa w samoloty a takie mi wogole nie pasuja do pokoju Moze cos na necie znajde ...
To miłego malowania, a dla małego w necie na pewno coś znajdziesz

Cytat:
No ja mam we wtorek, to Ty w poniedziałek wszystko wypytaj i porównamy Ja lubię porównywać ale tak jak mówisz z czystej przyjemności-ciekawości. Z moim brzuszkiem jest tak że ja mam dużo tego tłuszczowego i nie musi mi się aż tak powiększać brzuszek bo mały ma dużo miejsca narazie A Ty masz napewno większy no bo drobniutka jesteś, to gdzieś ten potencjalny Igorek musi mieszkać
My na szkołę idziemy 19 kwietnia(o ile TŻ nie będzie w pracy )
a jak u Ciebie z kg na +?[COLOR=Silver]

a wiesz, zbliżamy się do studniówki możemy razem party zrobić
Moje imię wybrane

Ale czas zleciał! Już studniówkę macie

Cytat:
hahaha

z........................ ...........
Ha ha! mam to samo

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
No uwielbiam Tydzień bez szejka truskawkowego tygodniem straconym

Smacznego!
Mąż mi dziś obiecał, ale ja czekoladowego
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 08:28   #4738
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Taka naklejka to też fajna dekoracja, tylko trzeba ją dobrac do wystroju aby pasowała.

Stary 2012-04-13, 08:33   #4739
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
onyks jak tam jakieś oznaki na @ już są?

Stokrotko, temp mi dziś spadła czyli jest nadzieja, że przyjdzie

Trzymam za Was kciuki w tym miesiącu

U mnie też tak jakoś... miałam już działać, a następna owu będzie w maju

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

Kurde, przeziębiłam się... a w pracy musze siedzieć, grrrr
Zdrówka
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-13, 08:34   #4740
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Onyks czyli @ jeszcze nie przyszła??

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości