|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
Pokaż wyniki sondy: Czy aborcja powinna być zalegalizowana w Polsce? | |||
tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
501 | 71,57% |
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
199 | 28,43% |
Głosujący: 700. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Konto usunięte
|
Dot.: Aborcja- co o tym sądzicie ?
Treść usunięta
Edytowane przez ef54e0a2a1d8c328bd9581b7d386552d742cc4ca Czas edycji: 2016-02-05 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Z centrum Polski każdy jak zerknie na mapę będzie wiedział.
|
Dziękuję za upomnienie zapomniałem,że pisząc prawdę o religii muzołmańskiej aż tak boli to ten serwis.A jak wydarzenia z zapustów babskich w Kolonii? Jakoś cicho jak w TVN.Zapytam wprost jesteście związani jakoś?
20 prób gwałtów i 1 z brutalnym pobiciem przez 17-letniego imigranta.Tak trzymajcie popychacie mnie tylko w ręce PIS-u,którego do tej pory traktowałem z dystansem.Oby tak dalej redakcjo. Konfidentem evegirl czy tak jakoś!Uważajcie co przy niej piszecie. Edytowane przez OrdynatMichorowski Czas edycji: 2016-02-05 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sam osobiście nieraz pisałem negatywnie o muzułmanach i upomnienia nie dostałem, także życzę Ci większej kultury ![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Leszy;55218856]Jak ktoś stosuje argumentum ad hitlerum, to nic dziwnego, że w końcu dostanie ostrzeżenie
![]() ![]() Sam osobiście nieraz pisałem negatywnie o muzułmanach i upomnienia nie dostałem, także życzę Ci większej kultury ![]() Za imigrantów dostałem upomnienie.Jestem przeciw przyjmowaniu. Pis to inna bajka nie moja ale bliższa niż inne. Z elvegirl nie zamienię nawet zdania jak najdalej od konfidentów. Ps A w sprawie emigrantów to nie Ewa Kopacz popisała wiążące porozumienie?Gdzie nawet jak chcesz wycofać się nie możesz. Edytowane przez OrdynatMichorowski Czas edycji: 2016-02-05 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
po drugiej stronie szafy
|
Moderator, konfident, kwestia semantyki
![]() Mnie też ciężko uwierzyć w terapeutyczne właściwości donoszenia ciąży z gwałtu. Prędzej widziałabym w tym donoszeniu motyw do popełnienia samobójstwa przez ciężarną.
#4718 |
she-wolf
|
Dot.: Aborcja
![]() Nic dodać, nic ująć ![]() ![]()
![]() |
#4719 |
Raczkowanie
|
oooooliiii ooooliii ooolllla ooollla Już konfidenta każdy zna!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Konto usunięte
|
[QUOTE=OrdynatMichorowski; 55219456]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=danusiaes;55223186]
Cytat:
Nie cierpię demagogii. A Ciebie cóż skłoniło aż do interwencji? ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Nie czujesz sarkazmu nic nie mogę na to poradzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I skończ pleść farmazony w końcu, nikt tu wolności słowa nie zakazuje, ale Ty zachowujesz się mentalnie jak gimnazjum, albo podstawówka. Nie dostałeś ostrzeżenia za imigrantów, tylko za kretyńskie docinki nawet nie na temat: ![]() I dla Twojej wiadomości - Koran jest bardzo spójny. Skończ offtopować.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 Edytowane przez Leszy Czas edycji: 2016-02-05 o 22:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Leszy;55223661]Ty weź przeczytaj najpierw co to sarkazm jest, bo Ci nie wychodzi.
I skończ pleść farmazony w końcu, nikt tu wolności słowa nie zakazuje, ale Ty zachowujesz się mentalnie jak gimnazjum, albo podstawówka. Nie dostałeś ostrzeżenia za imigrantów, tylko za kretyńskie docinki nawet nie na temat: ![]() I dla Twojej wiadomości - Koran jest bardzo spójny. Skończ offtopować.[/QUOT No właśnie za to,że nie lubię muzołmanów.A Tobie już zdąrzyli naskarżyć na mnie ![]() jak to się stało,że już wiesz masz wgląd we wszystko? Kto jeszcze ma we wszystko wgląd? Edytowane przez OrdynatMichorowski Czas edycji: 2016-02-05 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 |
Konto usunięte
|
Orddynacie
prościej, wyobrażasz sobie, ze do baru podczas oglądania meczu Polska-Anglia przychodzi dziewczyna kumpla i glośno zastanawia się jaką sukienkę ma kupic na pierwszy wspolny wyjazd do jej rodzicow. Zaczya sie zachowywac coraz glosniej, Wy sie wkurzacie, a jak w końcu kończy sie Wam cierpliwość to panna wyjeźdzą z wolnością slowa... Wiem, subtelnosć radzieckiego czołgu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się nazywa podstawowa dedukcja, Watsonie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Mam konto Wizaż Premium™.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie wierzyłem)Mecze Polska-Anglia przetrzymam w żadnym nie grałem a jak dziewczyna była by ładna to by się skupił na tym co mówi ![]() ps.w TYM WĄTKU NIE PIERWSZY RAZ ZBOCZONO Z TEMATU ![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Wow czyli dopłacasz aby być lepiej zorientowanym? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Konto usunięte
|
OrdynatMichorowski Jestem silniejszym kibicem niż Ty
![]() Mógłbyś byc tak miły i przenieść się na stosowny wątek o imigrantach, a nie rozwalać ten? tu są ludzie z żałobą-uszanuj ich stratę i ból. |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kogo?Czyja? Bardziej religia,gwałty,tabletki,p rezerwatywy itd ale żałoba to napisałaś pierwsza Tutaj.Na kibica się nie nadaję bo mnie nosi po drugie nie zawsze jest to ważne co pokazuje obraz(złapiesz o czym napisałem) ważny jest końcowy wynik ![]() Ok odpuszczę to bo wiesz,że Cię lubię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Czy już możemy wrócić do tematu? Ostatnio na fb ktoś z moich znajomych wrzucił artykuł o tym jakim tematem tabu jest poronienie. Czy aborcja też jest takim tematem tabu?
"Widziałeś tę dziewczynę? Ma nogi za milion złotych!" - pomagamy Dianie ![]() Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2016-02-06 o 05:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś może wyorosic OM z tego wątku, bo trolluje tu wszystkich aż miło.
Nie mam siły i już ochoty czytania jego faszystowskich wypowiedzi nie ma temat. Mówię poważnie, gdzie jest moderacja? |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
po drugiej stronie szafy
|
Wyprosić się nie da, to ogólnodostępne forum. Upierdliwość, którą on prezentuje, jeszcze trollingiem nie jest.
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga strona to blog z jakimiś prywatnymi wywodami. Kiedy prosiłam o źródła to chodziło mi raczej o jakieś opracowanie uniwersyteckie, badawcze, z dziedziny psychologii lub socjologiczne porównanie danych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
po drugiej stronie szafy
|
Też jestem ciekawa wyników badań na ten temat. Ciekawe czy w ogóle ktoś takie badania robił.
#4738 |
Zakorzenienie
|
Może być problem z "materiałem badawczym" bo tu chyba wchodzi ochrona danych osobowych jakie mają ofiary.
Co powoduje że nie wierzę w teorie wyssane z palca. |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
Jeśli wolno mi się wypowiedzieć. Bo opowiedzieć mogę tylko o przeszłości, nie wiem jak jest teraz. Urodzenie dziecka z wadami było jakby "wpisane w koszta". Mój młody mial w brzuchu hipotrofie. Czy jak to się zwie. Za duza glowa i tulow a rączki i nóżki za małe. A może i glowa była mniejsza? Byłam tak przerażona że nie rejestrowałam.
Ah. Był tez gin. Nie prywatny, na podpisanej służbie zdrowia licencji. Jak tylko stwierdził przed USG ciaze nazwał mnie brudasem i kur... Przy następnych badaniach pytał ile moj facet zarabia.,.. Wysyłał mnie do matki polki ale poszlam do innego szpitala. Ciekawostka. Daje skierowanie od doktorka do szpitala.,, przyjmujący wzrok jeden na drugiego ,... Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2016-02-06 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.