|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Stepper
tak dygotka to od jutra zaczynamy
|
|
|
|
#4712 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4713 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Raczkowanie
|
no dzięki, fajnie mieć u kogoś wsparcie
|
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie wierzymy w Ciebie i wspieramy!!
|
#4716 |
|
Zadomowienie
|
Angelika po to jest ten wątek...ja dzięki nie mu schudłam ponad 11kg..mnie się udało,więc dlaczego Tobie ma się nie udać
![]() Jakies pustki dziś na wątku...opierniczają się wszystkie
|
|
|
|
#4717 |
|
Raczkowanie
|
no ja też już sporo schudłam, ale przez komplementy straciłam chęć na dalszą walkę, teraz ważę 67 kg, i mam 168 cm, mój cel to jak na razie 60 kg.
madziarella ćwiczysz na orbitreku? |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4718 |
|
Zadomowienie
|
Angelika nie, ćwiczę na stepperze i rowerku stacjonarnym plus ćwiczenia siłowe..a to dlatego,ze nie chodzę na siłownie tylko ćwiczę w domu i taki sprzęt mam dostępny.Z tego co się orientuję to orbitrek to tez bardzo dobry i pomocny sprzęt..w odchudzaniu także jeśli masz okazję to śmigaj na nim
|
|
|
|
#4719 |
|
Raczkowanie
|
zastanawiam się nad kupnem orbitreka, póki co mam stepper i ciężarki
jestem zdania że ćwicząc z "czymś" jest znacznie ciekawiej, i tą agrafkę co o niej pisałyście też na pewno kupię.
|
|
|
|
#4720 |
|
Raczkowanie
|
a co do rowerka to nie dla mnie, bo po 10 minutach tyłek boli i nudzi mnie taka jazda
na wiosnę wyjmę prawdziwy rower i będę śmigać
|
|
|
|
#4721 |
|
Raczkowanie
|
no tutaj zdecydowanie mozna liczyc na dziewuszki i dostac fachowe porady w razie jakichkolwiek wątpliwości
|
#4722 |
|
Zadomowienie
|
Angelika spoko stepper i ciężarki to wystarczający sprzęt..ale pewnie,że zawsze lepiej mieć wybór
![]() a już agrafka jest tak wychwalana i tania...że sama też w końcu o niej pomyślę.. Jesne,że normalny rower jest lepszy i daje lepsze rezultaty niz stacjonarny..troszkę więcej wysiłku trzeba wsadzić w jazdę na normalnym rowerze. Ja się przyzwyczaiłam i lubię stacjonarny..tak jak stepper...wszystko kwestia przyzwyczajenia i zorganizowania sobie czegoś podczas ćwiczeń... spadam spać..dobranoc |
|
|
|
#4723 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ćwiczę na orbitreku na siłowni, i przyznam że jest fajny (choć na początku miałam problemy z koordynacją) bo ćwiczy ciałe ciało - łydki, uda, pośladki, mięśnie skośne na brzuszku oraz biceps. Aczkolwiek, nie wiem czy zdecydowałabym się go kupić do domu, bo taki dobrej jakości jest ogromny. No ale to tylko moje zdanie ![]() Właśnie popijam sobie odżywkę białkową, do dałam sobie pożadny wycisk na siłowni: *60 minut rowerka *30 minutek na atlasie ćwicząc biceps, tryceps i klatkę piersiową Poseperekowałam sobie rano, ale zrobiłam dziś tylko 1000 kroków bo za póżno wstałam, jutro się poprawię
|
|
|
|
|
#4724 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Angelika, a mogę wiedzieć ile ważyłaś zanim schudłaś? Ja mam zupełnie inaczej, faceci z mojego otoczenia zauważyli że schudłam i usłyszałam już wiele komplementów, co mnie szalenie motywuję do dlaszej pracy nad sobą
|
|
|
|
|
#4725 |
|
Raczkowanie
|
Melduję wykonanie wczoraj 15, 10 i 10 minut. Za jednym podejściem nie daję rady. Robię sobie przerwy około 5 minutowe.
|
|
|
|
#4726 |
|
Rozeznanie
|
Dzińdoberek laseczski
![]() Melduje że wczoraj dobilam do 45min, teraz z górki ![]() kerra widzisz już Ci się udalo zjechać do 77kg i na pewno schudniesz tyle ile chcesz. A jak będziesz miala zalamkę to My Cię pocieszymy i odpowiednio zmotywujwmy ![]() Więc do roboty! Angelika Ja chcę zgubić jeszcze 7kg ,Ty nie wiele więcej . Damy radę, tylko nie możemy odpuszczać. Będzie dobrze ![]() micra wyślij mi na miary na siebie to wyślę Ci zaproszenie Ślązaro ![]() A teraz też idę pośmigać , bo moje dzieci poszly sie przewietrzyć
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie nie chce...poproszę o baciki w celu zmotywowania mnie
|
#4729 |
|
Raczkowanie
|
a masz a masz
raz dwa raz dwa nie obijamy sie ![]() starczy ;>??
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
od razu tyłeczek piecze od bacików
![]() pokornie zabiorę się za ćwiczenia za jakieś 15 minutek (Twoje baciki tak mnie zmotywowały micra)
|
#4731 |
|
Raczkowanie
|
super, ja tez niedlugo sie zabieram za ćwiczenia
|
#4732 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze dzieci przyszly i maly nie dal mi dalej ćwiczyć.
Zaliczylam tylko 30 min, ale wieczorem leci horror M jak M..... wtedy nadrobię ![]() dygotka leniu do roboty chcesz mieć jędrne cialko to się rusz
|
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
płakać mi się chce i tyle
|
|
#4734 |
|
Raczkowanie
|
właśnie mam za sobą 2000 kroków/w ok1h-1,15h nie pamiętam bo z przerwami. Dodam tylko że wczoraj na pierwszy wieczorek zapoznawczy machnęłam 1500 / 45min. Pewnie dziś dałabym radę więcej ale wieczorkiem idziemy z małżem na basen ![]() ![]() ![]() ![]() ło matko drapieżna ale wysyp Magd na tym wątku. ja nie mam nic przeciwko > ja tyszzzzz Magda![]()
|
|
#4735 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam ogromne wsparcie od mojego TŻ, ale każda przychylana duszyczka skrzydeł dodaje ![]() Narazie morale mam narawdę wysokie, ale każdy zrzucony kg odkupiłam potem i wyżeczeniem. Jeszcze dziś nie ćwiczyłam, ale mam w planach 3000 kroków na steperze oraz godzinkę callanetics'u. Niestety moje ćwiczenia muszą poczekać bo praca czeka. Laseczki, może macie jakieś fajne i sprawdzone posiłki wysoko białkowe, bo mi już pomysły na kurczaka i tuńczyka skończyły? |
|
|
|
|
#4736 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witamy, witamy i cieszę się że też Magda ,piękne imię ![]() ![]() Ale zasuwasz , to ile chcesz zgubić kg? dygotko motyla noga !!!! Co Ty pizze będziesz szamać, cialko to Ci do końca sflaczeje ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co że Nasza koleżanka micra to dopiero nie źle wyczynowe ziólko ![]() ![]() kerra dzięki , ale jak Cię bacikiem potraktuje po pupce, to zmienisz zdanie ![]() Co do bialkowego jedzonka , to szczerze też Mi się wyczerpaly pomysly
|
|
|
|
|
#4737 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pn-pt 8:00-16:00 plaszczenia tyłka w pracy, po pracy czasem postepperuje ale nie codziennie ;p reszta czasu wolnego: plaszczenie tyłka przed tv ![]() mam nadzieje ze w sobote bedzie snieg w gorach bo w tym roku jeszcze na desce nie bylam a baaardzo mi sie chce pozjeżdżać teraz wlasnie chodze na stepperze dobrze miec lapa i wysoka szafke bo moge jednoczesnie chodzic i na necie siedziec no i brzydule ogladam
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pizze którą sama robię-daję pół na pół mąkę żytnią 2000 ze zwykłą pszenną,do tego troche proszku do pieczenia,szczypta soli,jogurt naturalny+oliwa i jeszcze ze 2 łyżki płatków owsianych ![]() a na wierzch w gruncie rzeczy to same warzywa:cebulka,czosnek,o liwki,ogórek korniszony,papryka,bazyli a,oregano tak więc to samo zdrowie i w gruncie rzeczy to ona nie ma tak duzo kalorii jaby się to mogło wydawać
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2009-02-10 o 18:27 |
|
|
|
|
#4739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. A wymiana garderoby nie wchodzi w grę bo pójdę z torbamiPoza tym staram się zostać mamą i chcę aby moje dziecko miało zdrową i sprawną mamę W sprawach kulinarnych jestem kiepska> żadna kucharka ale za to sprzątaczka ze mnie pierwsza klasa . "fizyczna" jestem![]() pozdr
|
|
|
#4740 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.

60kg.. 59.. 58..57..56... 55,,,
..52.. 51.. 50.. 49. .48kg

raz dwa raz dwa
nie obijamy sie