Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-09, 11:28   #4711
chocolate muffin
Rozeznanie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Muffin: dziękuję za pomysł A tak poza tym to w moim regionie na tą torbę mówimy "tasia"

Nie mogę spać... Ale czas znaleźć twórcze zajęcie - będę sortować swoją dokumentację medyczną

Dobranoc
U nas tasia to torba z zakupami a taśka to damska torebka

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Dzien doberek!

Wpadam tylko podzielic sie cudowna wiadomoscia! Wczoraj potwierdzil na 100% przybycie na slub nasz holenderski ksiadz( znajomy) a to znaczy ze bedziemy mogli skladac przysiege w dwoj jezykach! Ja po polsku a moj tz po holendersku alez sie ciesze juppppppi!!!! A najlepsze jest to ze ma strasznie napiety grafik i nie pasowal mu samolot do pl, kupil wiec bilet do Pragi tam wynajmuje samochod i pedzi na nasz slub! Normalnie az sie wzruszylam jak uslyszalam ile trudu sobie zadaje zeby mimo wszystko byc z nami w tym dniu

W ogole musze przyznac ze jestem calkiem zadowolona bo na 110 zaproszonych osob potwierdzilo nam 90, z czego prawie 30 samych holendrow, w zasadzie wszyscy ktorych zaprosilismy. W Pl najwieksza plame dala rodzinka mimo ze i tak wiekszosc zaproszonych to byli znajomi. Ze znajomych tylko 2 pary nie dotra, jedna rodzi kilka dni przed a drugiej maz ja jakas delegacje.
I chyba wam nie wspominalam jeszcze ze bedzie baaaardzo miedzynarodowe towarzystwo polska, holandia, argentyna, brazylia, indonezja, maroko, wlochy, irlandia, usa, hiszpania oczywiscie wszyscy mieszkaja w holandii no prawie wszyscy...juz sie nie moge doczekac!!!!
ale fajne musi być takie multikulturalne wesele
U nas będzie tylko Francuzka i Słowaczka

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
zaczęło się odliczanie

10

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
no to te które nie mają mnie na FB wrzucam tutaj zdjęcia
Pięknie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Ej no co tak pędzicie....

Ja za Wami nie daje rady

Madzius- wygladałaś pieknie. Gratuluje i jeszcze raz wszystkiego co najlepsze

Ja dzis o 14:30 jade do rodziców a jutro rano do krawcowej po sukienke....: jupi:

Dodoatkowo w piatek umowiłam sie w rodzinnym miesice do ginekologa. Umieram z nerwów.....

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

Wszem i wobec ogłaszam, że pożegnałam się z moim nazwiskiem i od dnia ślubu będę Lady S
Podpisaliśmy dokumenty, wyszliśmy z urzędu a ja w .. tak mi było strasznie przykro...
Mi też będzie ciężko zmienić nazwisko Moje mi się podoba, tż-a nie bardzo. A podwójne nie wchodzi w grę.
Śmiejemy się tylko z tż, oby nasze dzieci nie miały problemów z wymawianiem R, jak będą zamiast R wymawiać J to mamy prze... rąbane.
Zostanę panią H.

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
ja sie waham mam krotkie nazwisko myslalam o dwuczlonowym ale tak sobie mysle ze Tzowi jego nawisko sie nie podoba i niespecjalnie mu zalezy zeby takie miala a swoim juz jakas renome sobie wypracowalam i sama nie wiem
W takim wypadku bym została przy swoim nazwisku

Edytowane przez chocolate muffin
Czas edycji: 2012-05-09 o 11:30
chocolate muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 11:31   #4712
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Płaciliśmy za 100 osób, nawet nie próbowalismy z nim negocjowac. Mój TŻ jest honrowy i powiedziła, że tak jak umawialismy się na początku minimu to 100 wiec tak płacimy, ale w zamian nie wzioł od nas za 2 pokoje i jak i za stół wiejski zamiast 550, zapłacilismy 500. Może to i nie wiele ale własciciel nie musiał tego robic.

Ale się ciesze razem z wami orzeszka . Teraz jak już mieszkamy z TŻ razem to bierzemy się do roboty i mamy nadzieje, że się uda. ( Co mozna było zdziałać w weekendy jak dni płodne miałam w srodku tygodnia).

A pozatym pochwale się prezentem od męża na imieniny ...Dostałam zegarek
Aha spoko
To za orzeszka
A zegarek bardzo ładny
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 11:34   #4713
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
ale wkurzył mnie tym, że nawet nie chciał słuchać moich argumentów
wie, że uwielbiam moje nazwisko a Jego nazwisko jest krótkie bo tylko 5-cio literowe, więc nie wychodziłoby razem dużo liter, dlatego trochę smutno mi się zrobiło, że nie było nawet troszkę zrozumienia
Ja też chciałam dwa zostawić, ale jak TŻ to usłyszał to powiedział, że chce żebym była w całości jego żoną, a nie tylko w połowie Wiadomo, że i tak bym była, ale argument fajny Nasze oba krótkie, razem to 12 liter, więc nie byłoby problemu
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 11:34   #4714
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Nazwisko teraz mam 4 literowe, po slubie bede miala 8 I tez bede Pania S.
u lalalal to sporo będzie nas Pań S - bo ja też
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 11:35   #4715
(kicia)
Zakorzenienie

Ja z 11literowego nazwiska przejdę na 16sto .

Stary 2012-05-09, 11:36   #4716
Agis88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 89Madzia89 Pokaż wiadomość
Na ile przed slubem zaczelyscie z TZtami roznosci zaproszenia ??
My juz chcielismy i moja mama wyrazila swoje zdanie... ze to za wczas itp
2 miesiace
Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Byliśmy w maleńkiej miejscowości między Makarską a Omisiem (nie wiem czy to tak się odmienia ). Ogólnie polecam udać się na południe, bo jak jechaliśmy to różnica w temperaturze między północą a południem była ogromna.
Moze w Pisaku? My tam bylismy i bylo pieknie
Cytat:
Dzien doberek!

Wpadam tylko podzielic sie cudowna wiadomoscia! Wczoraj potwierdzil na 100% przybycie na slub nasz holenderski ksiadz( znajomy) a to znaczy ze bedziemy mogli skladac przysiege w dwoj jezykach! Ja po polsku a moj tz po holendersku alez sie ciesze juppppppi!!!! A najlepsze jest to ze ma strasznie napiety grafik i nie pasowal mu samolot do pl, kupil wiec bilet do Pragi tam wynajmuje samochod i pedzi na nasz slub! Normalnie az sie wzruszylam jak uslyszalam ile trudu sobie zadaje zeby mimo wszystko byc z nami w tym dniu

W ogole musze przyznac ze jestem calkiem zadowolona bo na 110 zaproszonych osob potwierdzilo nam 90, z czego prawie 30 samych holendrow, w zasadzie wszyscy ktorych zaprosilismy. W Pl najwieksza plame dala rodzinka mimo ze i tak wiekszosc zaproszonych to byli znajomi. Ze znajomych tylko 2 pary nie dotra, jedna rodzi kilka dni przed a drugiej maz ja jakas delegacje.
I chyba wam nie wspominalam jeszcze ze bedzie baaaardzo miedzynarodowe towarzystwo polska, holandia, argentyna, brazylia, indonezja, maroko, wlochy, irlandia, usa, hiszpania oczywiscie wszyscy mieszkaja w holandii no prawie wszyscy...juz sie nie moge doczekac!!!!
WOW! Bedziesz miala egzotyczne weselicho a ksiadz poprostu super!
Cytat:
Witam

Ponieważ jutro mam 100 dni do ślubu przygotowałam zestawienie i moje inspiracje

Ślub 18.08.2012 godz. 15:00
Wesele dwudniowe

Kościół: p.w. św. Pawła Apostoła w Bełżycach
Wesele: Dom weselny u Wrońskiego http://domweselnybelzyce.sale-weselne.pl/
Fotograf: http://www.bymalibu.pl/
Kamerzysta: nie będzie
Obrączki: http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,1690
Suknia: http://www.mysticbridal.pl/ model PACO
Zespół: Raj
Wódka: Sarmata
Makijaż: Monika Gawrońska
Paznokcie: koleżanka
Pierwszy taniec: prawdopodobnie walc do piosenki z filmu "noce i dnie"
Spinki dla Tż-ta: I love my wife
Bukiet:własnoręcznie robiony ze słoneczników
Cukiernia: Bychawa
Tort: robiony przez moją mamę

Do załatwienia:
-nauki
-spisanie protokołu
-strój dla Tż-ta na dwa dni
-strój dla mnie na poprawiny
-buty, bielizna do ślubu
-dogadać się z samochodem
-poćwiczyć pierwszy taniec
-kupić produkty spożywcze, napoje

Pewnie o czymś zapomniałam ale trudno
za zestawienie, duzo juz macie
Cytat:
zaczęło się odliczanie

10
Blisko coraz blizej, cieplo jeszcze cieplej.......
Cytat:
ja z 8-literowego przejde na 5-cio literowe nazwisko
a ja z 9 na 12tez mi to w niesmak bo lubię swoje ale coz......
Agis88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 11:42   #4717
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Te drugie piękne Pięknie wykonane, estetyczne i dopracowane

Faktycznie urocza

haha żeby się faktycznie przy odbiorze krew nie polała

Faktycznie miło ze strony księdza Cudownie, że będziecie mogli składać przysięgę w dwóch językach Ale to będzie tak, że Ty po polsku, a TŻ po holendersku?
No i gratulacje dla gości Nieczęsto się zdarza, że tak ładnie goście dopiszą
Ja bede skladac przysiege po polsku a moj TZ po holendersku. Zastanawiam sie tylko czy powtarzac za ksiedzem czy mowic z pamieci...hmmm...w sumie to raptem 2 zadania a wy mowicie z pamieci dziewczyny czy nie?

A co do znajomych, to zapraszalismy tylko tych z ktorymi mamy na biezaco kontakt. Jedynie odmowilo kilku kuzynow, no ale tez ostatnio widziam sie znimi 10 lat temu, wiec sie nawet nie dziwie. Ale tez nie bedzie mi ich jakos na slubie brakowac, wiec zupelnie sie tym nie matwie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
MarylkaPrzy jakiej muzyce będziecie się bawić skoro tyle obcokrajowców będzie?
Mamy zespol ktory gra najwieksze hity, po polsku i po angielsku, maja spory anglojezyczny repertuar, wiekszy nawet niz polski. Ale to byl pierwszy i najwazniejszy warunek juz jak szukalam zespolu, wiec mam nadzieje ze wszyscy beda zadowoleni No i bedzie tez muzyka z laptopa, wiec jak trezba bedzie jakas latynowska muzyke puscic to tez sie cos znajdzie

Madzia - pieknie wygladalas i bukiecik sliczny
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-09, 11:43   #4718
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

aa... nie mogę was nadrobić ! co już myślę że koniec to następna strona ..

Klaudusk_a - fajne zestawienie - dużo już zrobiłaś i bardzo podobają mi się fryzury

Madzia2306 -

Audrey -( mam nadzieję że nie pomieszałam czegoś) a nie myślałaś o dwuczłonowym nazwisku?
ja jak podpisałam papiery że zmieniam to się cieszyłam chociaż wcześniej miałam spore wątpliwości..

u nas goście z zagranicy raczej nie dopiszą.. tylko z Niemiec, i z RPA jeden przedstawiciel
w ogóle boje się bardzo rozdawania zaproszeń i tego że mało osób przyjdzie.. - bo jakoś w tym roku w mojej rodzinie i wśród koleżanek sporo ciąż i noworodków ..
a rodziny TŻ to w ogóle nie jestem pewna bo oni to jakoś negatywnie podchodzą do wesela..
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 11:45   #4719
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Faaaaajnie ja tam lubie TZ nazwisko

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
To juz hardcor ale masz na mysli samo nazwisko czy imie plus nazwisko ?

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość

u nas goście z zagranicy raczej nie dopiszą.. tylko z Niemiec, i z RPA jeden przedstawiciel
w ogóle boje się bardzo rozdawania zaproszeń i tego że mało osób przyjdzie.. - bo jakoś w tym roku w mojej rodzinie i wśród koleżanek sporo ciąż i noworodków ..
a rodziny TŻ to w ogóle nie jestem pewna bo oni to jakoś negatywnie podchodzą do wesela..
podobnie jest u mnie...

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 11:48   #4720
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bede skladac przysiege po polsku a moj TZ po holendersku. Zastanawiam sie tylko czy powtarzac za ksiedzem czy mowic z pamieci...hmmm...w sumie to raptem 2 zadania a wy mowicie z pamieci dziewczyny czy nie?
Ja bym chciała ale co z tego wyjdzie. Albo poproszę żeby tylko jakby co ksiądz po cichu pomagał

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

To juz hardcor ale masz na mysli samo nazwisko czy imie plus nazwisko ?
Samo nazwisko imię to dodatkowe 9 liter ale co tam

Stary 2012-05-09, 11:49   #4721
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
i ja z Pani B na Panią S się zmieniam i z 8 na 10
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 11:49   #4722
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakie długie nazwisko

Cytat:
Ja tam mam nadzieję, że sporo nie przyjedzie U mnie też dwie dziewczyny mają terminy porodów w okolicach ślubu, więc pewnie 300km jedna nie pojedzie. Z zagranicy też nie wiadomo czy wszystkim się uda zjechać. A ludziom i tak nie dogodzisz, więc się nie przejmuj tak Będzie wspaniale
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 11:50   #4723
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
i ja z Pani B na Panią S się zmieniam i z 8 na 10
to będzie nas wysyp i prawie wszystkie na S nie ogarniemy później tej kuwety
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 11:51   #4724
marylka80
Zadomowienie

A ja nie zmianilam nazwiska, przynajmniej na razie, zostaje przy swoim...moze to troche glupie, ale nie chce mi sie przerabiac wszystkich dokumentow itd. Moze sobie kiedys zmienie, tutaj na szczescie mozna zmienic w kazdej chwili
Stary 2012-05-09, 11:53   #4725
zubi89
Zakorzenienie

Ja będę Panią D z 8 na 6 i nie bardzo lubie swoje nazwisko więc w czerwcu będę świętować tą cudowną zmianę

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 11:54   #4726
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Będziemy powtarzać za księdzem.
Stary 2012-05-09, 11:55   #4727
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie zmianilam nazwiska, przynajmniej na razie, zostaje przy swoim...moze to troche glupie, ale nie chce mi sie przerabiac wszystkich dokumentow itd. Moze sobie kiedys zmienie, tutaj na szczescie mozna zmienic w kazdej chwili
Zmieniłam nazwisko i adres zamieszkania, przy jednej robocie, za dowód nic nie płaciłam
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 11:55   #4728
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:

A co do znajomych, to zapraszalismy tylko tych z ktorymi mamy na biezaco kontakt. Jedynie odmowilo kilku kuzynow, no ale tez ostatnio widziam sie znimi 10 lat temu, wiec sie nawet nie dziwie. Ale tez nie bedzie mi ich jakos na slubie brakowac, wiec zupelnie sie tym nie matwie

[/B]
My będziemy powtarzać

Cytat:
U nas za to w tym roku bardzo dużo pogrzebów I też wiem, że wiele osób nie dopisze... Ze 110 które planujemy zaprosić mam nadzieję, że choć 70 się zjawi

A ja dla odmiany nazwisko będę miała na K.
Stary 2012-05-09, 12:00   #4729
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:

Mamy zespol ktory gra najwieksze hity, po polsku i po angielsku, maja spory anglojezyczny repertuar, wiekszy nawet niz polski. Ale to byl pierwszy i najwazniejszy warunek juz jak szukalam zespolu, wiec mam nadzieje ze wszyscy beda zadowoleni No i bedzie tez muzyka z laptopa, wiec jak trezba bedzie jakas latynowska muzyke puscic to tez sie cos znajdzie

Madzia - pieknie wygladalas i bukiecik sliczny
Ja chciałam mówić z pamięci, ale Tż był przeciwny. Tak, że pozostaje powtarzać za księdzem
Musisz Nam pokazać kiedy filmik z tej przysięgi

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-09, 12:00   #4730
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

Samo nazwisko imię to dodatkowe 9 liter ale co tam
ło matko z córka

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 12:00   #4731
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Zmieniłam nazwisko i adres zamieszkania, przy jednej robocie, za dowód nic nie płaciłam
No tak, ale ja mam podwojna robote bo musze wszystkie Polskie i Holenderskie dokumenty zmienic, paszport parwo jazdy, dwa urzedy skarbowe, masakraa....nawet nie chce o tym myslec
Stary 2012-05-09, 12:01   #4732
(kicia)
Zakorzenienie

jagata wstawiła fotki ze ślubu na pocztę jakby ktoś nie wiedział

Stary 2012-05-09, 12:06   #4733
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, ale ja mam podwojna robote bo musze wszystkie Polskie i Holenderskie dokumenty zmienic, paszport parwo jazdy, dwa urzedy skarbowe, masakraa....nawet nie chce o tym myslec
Jak wyjdziesz za Marcela, to będziesz miała podwójne obywatelstwo, znaczy już wyszłaś (cywilny)
powiem, że i tak i tak jest mnóstwo wymieniania
te nieszczęsne urzędy są czynne tak mniej więcej do 15:00, rano mam max godzinę czasu, a odległości są i tak na raty jeżdzę
Stary 2012-05-09, 12:08   #4734
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
My będziemy mówić z pamięci, ale ksiądz będzie w pogotowiu, jakby co Najwyżej będzie śmiesznie
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 12:12   #4735
smerf_etka13
Raczkowanie

Cytat:
to będzie nas wysyp i prawie wszystkie na S nie ogarniemy później tej kuwety
Ja też będę panią S z 6 liter przechodzę 9
smerf_etka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 12:13   #4736
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja chciałam mówić z pamięci, ale Tż był przeciwny. Tak, że pozostaje powtarzać za księdzem
Musisz Nam pokazać kiedy filmik z tej przysięgi
No nie pokaze bo nie mamy kamery
Malo rozsadne wydaje mi sie wydawanie 8 tys na 10 min filmik ( bo i tak dluzszego bym nie chciala) a wszyscy Videofilmowcy ktorzy mi sie podobali zaczynali od tego pulapu cenowego. A mam takie dziwne cos ze albo kupuje cos co mi sie podoba i na co mnie stac albo w ogole...tak mam i nic na to nie poradze...
Zreszta od zawsze duzo wieksza wage przywiazuje do zdjec niz do filmow, a dobrze zrobione zdjecia moga rownie fajnie oddac emocje
No moze poza przysiega w dwoch jezykach
Stary 2012-05-09, 12:13   #4737
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerf_etka13 Pokaż wiadomość
Zmieniłam na początek alfabetu a liter tyle ile mam w imieniu
skróciłam o 3 lietrki
Stary 2012-05-09, 12:15   #4738
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerf_etka13 Pokaż wiadomość
jakiś wysyp eSek
Ja będę panią Cz

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 12:15   #4739
ona8686
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
gdzie robiłyście/robicie/będziecie robiły plener?

lo9sowanie
Na pewno w pobliskich ruinach zamku, nad jeziorkiem i w nocy na rynku. Chciałam także w parku i muzeum. Niestety jak na razie nieczynne. Mam tylko cichą nadzieję, że wyrobią sie i otworzą do tego czasu.
A Kazimierz uwielbiam cały czas pałam miłością do tej miejscowości.

Cytat:
Witam

Ponieważ jutro mam 100 dni do ślubu przygotowałam zestawienie i moje inspiracje

Ślub 18.08.2012 godz. 15:00
Wesele dwudniowe

Kościół: p.w. św. Pawła Apostoła w Bełżycach
Wesele: Dom weselny u Wrońskiego http://domweselnybelzyce.sale-weselne.pl/
Fotograf: http://www.bymalibu.pl/
Kamerzysta: nie będzie
Obrączki: http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,3,1690
Suknia: http://www.mysticbridal.pl/ model PACO
Zespół: Raj
Wódka: Sarmata
Makijaż: Monika Gawrońska
Paznokcie: koleżanka
Pierwszy taniec: prawdopodobnie walc do piosenki z filmu "noce i dnie"
Spinki dla Tż-ta: I love my wife
Bukiet:własnoręcznie robiony ze słoneczników
Cukiernia: Bychawa
Tort: robiony przez moją mamę

Do załatwienia:
-nauki
-spisanie protokołu
-strój dla Tż-ta na dwa dni
-strój dla mnie na poprawiny
-buty, bielizna do ślubu
-dogadać się z samochodem
-poćwiczyć pierwszy taniec
-kupić produkty spożywcze, napoje

Pewnie o czymś zapomniałam ale trudno

Cytat:
Napisane przez 89Madzia89 Pokaż wiadomość
Na ile przed slubem zaczelyscie z TZtami roznosci zaproszenia ??
My juz chcielismy i moja mama wyrazila swoje zdanie... ze to za wczas itp
Zaczęliśmy w ta sobote.

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
no to te które nie mają mnie na FB wrzucam tutaj zdjęcia
Przecudownie wyglądaliście Ten kolor co wybrałaś , to strzał w 10. Ożywił wszystko i do Ciebie świetnie pasował

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
O to ja z 10 liter przejdę na 12 chociaż zawsze namawiałam TŻ żeby wziął moje nazwisko bo jest łatwiejsze i nie przekręcają tak jak jego, ale nie chce się zgodzić a ja podwójnego nie chcę bo godzinę bym się podpisywała
Ja przy swoim tez bym została, przyzwyczaiłam sie do niego. Ale Tż nie chce go przyjąć Podwójne fajnie by brzmiało, ale raczej odpada.

Cytat:
Całe szczecie, że dowody sa za darmo

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
My będziemy powtarzać

A ja dla odmiany nazwisko będę miała na K.
Moje obecne jest na K. i chyba jako jedyna w tym gronie zamienię na L.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-09, 12:16   #4740
klaudusk_a
Zakorzenienie

Cytat:
No nie pokaze bo nie mamy kamery
Malo rozsadne wydaje mi sie wydawanie 8 tys na 10 min filmik ( bo i tak dluzszego bym nie chciala) a wszyscy Videofilmowcy ktorzy mi sie podobali zaczynali od tego pulapu cenowego. A mam takie dziwne cos ze albo kupuje cos co mi sie podoba i na co mnie stac albo w ogole...tak mam i nic na to nie poradze...
Zreszta od zawsze duzo wieksza wage przywiazuje do zdjec niz do filmow, a dobrze zrobione zdjecia moga rownie fajnie oddac emocje
No moze poza przysiega w dwoch jezykach
my też nie będziemy mieć kamery, chyba, że ktoś z gości złapie przysięgę i pierwszy taniec

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości