|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
Taaak, ale to była taka malutka chwila słabości
![]()
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Smile
![]() ![]() ![]() feciuch, bo to trzeba się wkurzyc ;p
#4713 |
Wtajemniczenie
|
Żyrafko nie nie nie kochana, ostatni był pomidorek który przed chwilą zjadłam
![]() ![]() ![]() ![]() A jutro będzie łosoś! ![]()
#4714 |
Rozeznanie
|
soldus jestem za tym kalendarzem, bo przez dobre wydarzenia w zyciu zapominam kiedy mialam, a tak to zwykle pilnuje tego
medziu rozowa bluze taki roz typowy Barbie rozmiar M w tally welly i spodnie dlugie materialowe cos pomiedzy granatem i fioletem. Jutro moze fote wrzuce padam!!! ![]() do jutra, poniewaz zmykam na tv i potem padne. ![]()
#4715 |
Zadomowienie
|
Martuszka, no może bywam czasem trochę nadgorliwa
![]() ![]() o pomidorku napisałaś, że zjesz jak będziesz głodna, więc tak prewencyjnie zareagowałam ![]()
#4716 |
Zadomowienie
|
Martuszka, łosoś...
![]() ![]() abre, przepraszam umknęło mi. Według tego, jak się ostatnio mierzyłam 172. Wcale nie jest jakoś super z tymi mięśniami. Moja waga jest kolosalna ![]() Bottega, nie odpisałam Ci, a teraz mi się przypomniało... Nie dałabym rady wyjechać i żyć w takich "rozjazdach". Z jednej strony fajnie, bo zwiedzasz świat itd. ale ja mam tutaj studia, pracę, przyjaciół. On zawsze będzie dla mnie bardzo ważny, ale nie odważę się postawić wszystkiego na jedną kartę. W głębi serca mam nadzieję, że wróci tutaj na stałe ![]() Łamie mnie strasznie w kościach :< i cały dzień podjadam owoce w myśl, że mają dużo witamin. I tak poszło dziś: 2 banany, 2 pomarańcze, mandarynka, kiść winogrona. Do tego dużo kubusia. Jakoś nie mam z tym problemu, bo z "normalnych posiłków" zjadłam zupę kalafiorową, gołąbka i 2 chrupkie z serkiem, więc bilans ok ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Szczurku, ale Ty jesteś piękna i szczuplutka. Te zdjęcia z Hiszpanii <3 Szczena opada...
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Raczkowanie
|
Bottega dzięki
![]() ![]() Baleronowa to teraz do łóżka i odpoczywaj ![]() Medziu ja właśnie to samo, aż z łezką w oku czytałam te nasze wypociny z początku ![]() ![]() Hello ja też ćwiczę z Ewką ![]() ![]() Superkas witaj na nowo ![]() ![]() ![]() ![]() Czarna rozgrzeszam Cię za pulpety, jeśli na prawdę były one drobiowe ![]() Martuszka ten blog, toż to grzech na naszym wątku, jak to zobaczyłam ja słodyczowy potwór ![]() Abre to możemy sobie 5 przybić bo ja też tak mam z czekoladą i na jednej kostce by się nie skończyło ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4718 |
Wtajemniczenie
|
Smile dokładnie tak jak u mnie
![]() ![]() medzia wow!!!żartujesz?! byłam pewna że koło 180. rewelacja, jestem pod wrażeniem. nie przejmuj się, ja uważam, że mając możliwość wglądu w tłuszcz/mięśnie ma się świadomość, że liczba na wadze wcale o wszystkim nie świadczy. bo np co z tego że miałabyś spadek 2kg jeżeli okazałoby się, że to mięśnie a nie tłuszcz? a z kolei np spadek 0.2kg niby nie cieszy, ale jeżeli okazałoby się, że to tłuszcz spadł, a mięśnie trochę wzrosły(bo jednak wahania bywają) dlatego taki mały spadek ogólny to wiadomo, że ta opcja powinna bardziej uszczęśliwiać niż ta pierwsza z 2 kg ![]()
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Wtajemniczenie
|
Smile oops przepraszam za narobienie smaka
![]() Medzia co ty się skurczyłaś ![]() ![]()
#4720 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() abre, zgadzam się całkowicie! Mimo wszystko, jakoś mnie te cyferki demotywują ![]() ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... Edytowane przez medzia104 Czas edycji: 2012-11-06 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
medziu, ale kochana napisalas że jablko szybciej gubi kg a to nie jest prawda. ani jabłko ani inny typ nie ma uwarunkowane coś takiego.
Uda wycwiczyc moim zdaniem to nie problem... nad brzuchem pracuje sie miesiące, lata! a uda? Po udach widać efekty bardzo szybko o ile dobrze cwiczysz. Ba! przecież mięśni nóg uzywasz codziennie! a brzuch? nikt nie chodzi z wiecznie napietym brzuchem.. dodatkowo przy udach - tu nie ma przeciwwskazań... a np. u mnie odpada 90% cw na brzuch przez chory kręgosłup. i tyle.
#4722 |
Zadomowienie
|
Powtarzam sobie od 10 min: jutro musze być zdrowa. Oczywiście nie dlatego, że mi źle w łóżku, że nie podoba mi się wylegiwanie, oglądanie tv i pisanie z Wami...ale jutro w 2 lumpkach jest 3zł/szt. a ostatnio wypłapuję tam fajne rzeczy na takiej wyprzedaży, więc żal byłoby przepuścić
![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Raczkowanie
|
Kurcze ja też mam ten problem że ze swoją wagą i wzrostem (176
![]() ![]() Bottega masz rację, ja też mam problem z większym dołem, ale jak i chudnę to lecą mi cm z ud, a ćwiczenia z Ewką już całkiem te cm dokładnie wypalają ![]() Medziu gdzie Ty masz takie lumpki? Oj jak ja bym poszła na takie łowy ![]()
WALCZĘ! Akcja Bikini 2013 Włosy ![]() Edytowane przez SmileGirl Czas edycji: 2012-11-06 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zadomowienie
|
Heej!
![]() Rany dzisiaj mam jakiś okropny dzień! Rano na wykładzie kompletnie nie mogłam się skoncentrować (pierwszy raz od początku semestru). Potem jak przyjechałam z uczelni to poszłam od razu biegać (tak wiem miałam zrobić przerwę, ale nie chcę :<) i kompletnie nie dałam rady ;// Strasznie bolały mnie nogi! Zrobiłam może z 4km? ![]() W końcu mam serduszko w tabelce ![]() Martuszka - Dzięki za przepis, będę musiała wypróbować, takie niskokaloryczne kotleciki na obiad ![]() superkas- Mmm, ale zjadłabym takie lody ![]() medziu - Jak zawsze pięknie wyszłaś na tym zdjęciu, które wstawiłaś ![]() Bottega, la girafe - Też coraz częściej myślę o powiększeniu biustu ![]() ![]() ![]() Czarna - ooo jaaa, co to ma być za kolacja?!!! Nieładnie ![]() ![]()
#4725 |
Zadomowienie
|
Bottega, no i czuję, że możemy tak bez końca... To jest ogólnie przyjęte, że najtrudniej chudnie się z nóg. Ja nie wiem skąd Ty teraz wzięłaś, że łatwo
![]() ![]() Laski, czy ja naprawdę coś przeoczyłam i Wy też twierdzicie, że z ud chudnie się szybciej niż z brzucha?
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Wtajemniczenie
|
Silvia mam nadzieję, że będą Ci smakować. Nie wiem jakie mam wymiary, nie mam miarki żadnej
![]() ![]() Idę spróbować zasnąć bo o 5 pobudka. Dobranoc ![]() Medzia mi się z ud chudnie bardzo łatwo, ale mam inny typ figury. Miałam z kolei koleżankę w lo, co górę miała drobniutką, cyca brak, brzuch jak deska a dupę jak szafa. Więc chyba nie ma jakiejś stałej zasady. Są też kobiety kartoniki - nogi patyki a góra kwadratowa ![]()
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-11-06 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zadomowienie
|
Medzia - Mi np. z brzucha najwięcej spadło, z ud prawie, że wgl. Czytałam kiedyś artykuł, że dolne partie ciała są najcięższe do zrzucenia kg. Ale wiadomo każdy jest inny
![]()
#4728 |
Zadomowienie
|
Leca, leca, szkoda, że kg tak nie chcą spadać
![]()
![]() |
#4729 |
Wtajemniczenie
|
medzia mi zawsze mówiono, że najpierw leci z biustu, tak jak piszesz. jestem jabłuszkiem, plus bardzo szerokie ramiona, biust w obwodzie 10cm więcej niż biodra. za to nogi moim zdaniem mam ok.
Najwolniej leci mi z biustu, a z innych części ciała...nie potrafię powiedzieć. chyba najszybciej zleciało mi z pleców, a z brzuszka wcale tak szybko nie leci. Mi się jednak wydaje, że to bardzo indywidualna kwestia.
rozpoczęcie diety - maj było - 87,6 jest - 67,2 20,4 kg na minusie pierwszy cel osiągnięty! ![]() aktualnie przejście na ustabilizowanie ![]() ostateczny cel - dobre samopoczucie w swoim ciele, wymodelowanie sylwetki, bez względu jaka będzie liczba na wadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zadomowienie
|
No i tak zakończmy temat. Kwestia indywidualna
![]() Zazdroszczę niektórym z Was zgrabnych nóg ![]() Silvia, dziękuję Ci bardzo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zadomowienie
|
to zależy od konkretnej osoby, nawet nie do końca od typu budowy, ale same hormony mogą wszystko pozmieniać, więc to zależy kto ma w którym miejscu skłonności tam szybciej chudnie/tyje
![]()
#4732 |
Zadomowienie
|
Medziu - haha może kiedyś będzie 36 xd zdjęcie jest zmniejszone i w dodatku pomniejszające lustro w przymierzalni , dlatego takie efekt
![]() Tak sobie siedzę i z nudów szukam przepisów na przeróżne sałatki, żebym mogła wsadzić sobie do pojemniczka i na uczelnię zabrać ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- oo to jest ciekawe, dietetyczny majonez! ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Dobra mykam spać, bo głodna się robię ![]() ![]()
#4733 |
Wtajemniczenie
|
girafe dokładnie
![]() ![]() Silvia ja właśnie przygotowałam sobie sałatkę na jutro na uczelnie ![]() Zbieram się spac. pobudka jak zwykle o 5, jutro kolokwium a ja mam temperaturę więc przydałoby się przespać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny bardzo przepraszam za mój obecny brak czasu dla Was i wizażu
![]() Głupio mi strasznie... ![]() Niedawno wróciłam do domu z fitnessu, dziś przez moje mega zakwasy wybrałam zajęcia „zdrowy kręgosłup” nie chciałam całkiem odpuszczać więc poszłam po najmniejszej linii oporu ![]() ![]() Więc pewnie będzie mnie tu znów coraz mniej - ale myślę o Was i trzymam dietę na full ![]() Dziś: Ś: 2 kromki z polędwicą drobiową + serkiem almette + rzodkiewki + sałata lodowa + pomidor IIŚ: 20g płatków Sportina z mlekiem O: marchewka z groszkiem i „kurczok” P: batonik nestle fitness (92kcal) K:serek lekki + papryka + pomidor + rzodkiewki + wafel ryżowy i ok 200g kapusty kiszonej Zmykam spać bo nie wstanę jutro do pracy ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj:
1)płatki z mlekiem 2) bułka z piekarni - jakaś z pieczarką i serem - nie miałam nic innego pod ręką na uczelni bo nie miałam czasu 3)kanapka z pomidorem , szynką i cebulą 4) leczo z kurczakiem , całkiem spora miseczka ![]() Wiem , że słabo ale dla mnie jest już plus bo nie rzucałam się na słodycze jak w weekend . Powiedzcie czego dać więcej to poprawie następne dni ![]()
Wiek : 21 108>...>95,8>95,2>93.0>91 .8>91.1>88.6>87.6>86,7>86 ,0>85,4>84,5>83,7 Wzrost : 175 cm. CEL I : 89 kg : Osiągnięty ![]() CEL II : 79 kg ![]() CEL III : 70 kg ![]() ![]() Edytowane przez kruszi91 Czas edycji: 2012-11-06 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
![]() Wyrafinowany jadłospis całkiem spoko ![]() Kruszi największa poprawa twojego jadłospisu nastąpi jak już znajdziesz czas żeby szykować sobie jedzenie na uczelnię ![]() ![]() Zjadłam właśnie pyszną jajecznicę z papryką i ruccolą ![]() ![]() Ehh w lodówce same jogurty tż z ciasteczkami. No nic, dziś będzie owocowo. Na II banan a na IV kiwi z małym jabłkiem, pokroiłam sobie do pojemniczka.
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-11-07 o 05:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Raczkowanie
|
Dzień doberek z rańca
![]() Wpadłam na chwilkę ,bo już muszę zmykać. Na śniadanko ladnie, 2 kromeczki orkiszka z wedlnką drobiową i pomidorem ![]() Hellow a te ćwiczenia z Ewką musiałaś kupywać ? Czy są gdzieś w necie ? Miłego dnia Lasencje ![]()
#4738 |
Wtajemniczenie
|
Feciuch że się tak wtrącę - do Shape były dołączone. Mam 2 płytki
![]()
#4739 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Bottega od samego początku studiów co semestr mam jakieś zajęcia na studiach w excelu i zazwyczaj mam również jakieś projekty w excelu
![]() ![]() ![]() dziewczyny... no ja chyba padnę ze śmiechu. "oświecony" napisał mi wczoraj że zaprosił też naszych przyjaciół (dwójkę) ![]() ![]() jestem już taka że jak strzelam focha to zawsze tłumaczę ZA CO ![]() ![]() Big Love nie odzywa się chyba już 1,5 tygodnia ANI słówkiem. bo przecież nie mamy zajęć ![]() ![]() a co do mojego braku czasu- to zazwyczaj dość okresowe. np dzisiaj faktycznie znowu wrócę bardzo późno. jutro nawet nie wrócę ![]() ale np w przyszłym tygodniu będę miała sporo czasu dlatego narazie nie chcę wam oddawać tabelki- bo tak naprawdę nie zajmuje mi to dużo czasu tylko zazwyczaj mi się nie chce do tego zabrać ![]() ![]() a tak na marginesie- tak jak mówiłam- wczoraj, dzisiaj i jutro jestem niańką ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- zapomniałam wam wspomnieć, że akcja kalendarz generalnie jest super, ale muszę się z niej wypisać. ja zaliczę naprawdę mega mega dużo dni na czerwono. mój wczorajszy dzień dietkowo katastrofa (przez cały dzień zjadłam - 2 drożdżówki i połowę bułki razowej z łososiem. czyli 0 warzyw, 3 posiłki i to dno totalne. a wypiłam litr energetyka i chyba 4 kawy z mlekiem i cukrem :/) ćwiczeniowo bardzo dobrze
178cm jest- 71,4 ![]() CEL I- 68 kg CEL II- 64 kg CEL III- 61 kg cel ostateczny- 58 kg ![]() ![]() Edytowane przez TuRQoUiS Czas edycji: 2012-11-07 o 06:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Konto usunięte
|
hej kobietki
![]() ja już po śniadaniu ![]() ![]() ![]() miłego dnia! ![]() Edytowane przez 201606210914 Czas edycji: 2012-11-07 o 07:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.