Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-20, 14:57   #4711
Kachuula
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Korolowa ale laseczka z Ciebie, figurka super
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 15:17   #4712
Precelka1
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez edzia1985 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dla córci
Dołączam się do życzeń!
Stary 2013-03-20, 15:35   #4713
chiquitkaaa
Raczkowanie

wszystkiego najlepszego edziaaaaaa i caly bukiet rozyczek dla Ciebie! : roza::r oza::ro za::roz a::roza :
Stary 2013-03-20, 15:37   #4714
Kachuula
Zadomowienie

Dziewczynki zajęło to trochę czasu ale udało mi się dodać fotki moich dzieciaków. Namęczylam się bardzo żeby nie były bokiem
Stary 2013-03-20, 15:38   #4715
Surii_
Przyczajenie

Hej dziewczynki, baardzo bardzo serdecznie was pozdrawiam i z przyjemnością informuje moje kochane ze niedługo tez dołączenie do szczęśliwych posiadaczek pięknych piersi .
Termin mam 27.03 zabieg robię w Chicago ,przez naciecie w paszkach no i pod miesien.
Swietnie ze istnieje takie forum i dzielicie sie tu wszystkim, nawet antykoncepcja
Kochane mam ogromna prośbę o stworzenie listy ze wskazówkami ,jak przetrwać ten najgorszy czas zaraz po zabiegu...
Bardzo sie boje czy sobie poradzę z tym bólem itp.
Surii_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 16:02   #4716
iloona79
Zadomowienie

Takaja,
widzisz,ja jakoś się zasugerowałam tym Szczecinem...
Natomiast faktycznie rozważ to czy aby tu nie przyjechać-dość dużo dziewczyn miejszkających zagramanicąrobi sobie cycuszki w PL.
No a przy okazji odwiedzisz stare miejsca w Szcz...oczywiście zapraszamy do innych miast-w Trójmieście też znajdzie się kilku dobrych chirurgów!!!
Stary 2013-03-20, 16:03   #4717
Kachuula
Zadomowienie

O matko !!! Moje drogie pojechałam dziś po syna do szkoły bo źle się poczuł a tu pani mówi że w szkole wszawica W klasie podobno już 4 osoby mają. No to pędem do domu przeglądać głowę młodego. Ufff czysta !! Cholera myślałam że już takich insektów nie ma. A jednak jak tego uniknąć???? Czy da radę uniknąć??? Podobno w telewizji mówili że jakaś plaga w szkołach

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 16:19   #4718
Saba08
Zadomowienie

Kachuuula wszawica chyba co jakiś czas powraca. No i nie jest to problem tylko tych "ograniczających higienę"

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
A ja dalej bede sie upierać że nie wielkość tylko jakość sie liczy i tutaj bez zadnej dyskusji Twoje piersi są piękne!!!
Ale ja nigdy nie powiedziałam, że nie są są śliczne (w skromność sie nie bawię, bo "kupione" ), ale brakuje mi trochę w projekcji. Myślę, że UHP byłyby dla mnie idealne.
Stary 2013-03-20, 16:22   #4719
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Takaja,
widzisz,ja jakoś się zasugerowałam tym Szczecinem...
Natomiast faktycznie rozważ to czy aby tu nie przyjechać-dość dużo dziewczyn miejszkających zagramanicąrobi sobie cycuszki w PL.
No a przy okazji odwiedzisz stare miejsca w Szcz...oczywiście zapraszamy do innych miast-w Trójmieście też znajdzie się kilku dobrych chirurgów!!!
Wlasnie napisalam maila do dr P. wlasnie z mojego miasta jest zobaczymy co mi odpisze ,slyszalam ,ze jest naprawde dobry w te ``klocki`` ,najgorsze ,ze moj maz dostanie tylko w max tydzien wolnego ,dzieciakow nie bardzo bede mogla zabrac na dluzej do polski bo tu sie ucza...i taka rozbita jestem troszke,tu byloby mi lepiej bo jednak co u siebie to u siebie,najblizsi byli by blisko a w polsce taty wiekszosc czasu nie ma a mama chora wiecznie po lekarzach biega i juz sama glupia jestem.

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response

Edytowane przez takaja13
Czas edycji: 2013-03-20 o 18:04
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 16:31   #4720
Surii_
Przyczajenie

Kochane i jeszcze jedna prośba...jak radzilyscie sobie z chwilami rezygnacji i strachu?
Boje sie bo z jednej strony tak bardzo chciałabym mieć znów jedrne sterczace cycuszki a z drugiej....jak pomyśle ze mogłoby mi sie cos stać i mój 3 letni synek zostałby sam przez cycki....to echh aż mnie ciarki przechodzą
Surii_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 16:48   #4721
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
O matko !!! Moje drogie pojechałam dziś po syna do szkoły bo źle się poczuł a tu pani mówi że w szkole wszawica W klasie podobno już 4 osoby mają. No to pędem do domu przeglądać głowę młodego. Ufff czysta !! Cholera myślałam że już takich insektów nie ma. A jednak jak tego uniknąć???? Czy da radę uniknąć??? Podobno w telewizji mówili że jakaś plaga w szkołach
Kachuula,
ja ten temat przerabiałam w grudniu i nie chcę Cię martwić ale to że nie znalazłaś wszy to jeszcze o niczym nie świadczy-moje wróciło z przedszkola i pielęgniarka,która kontorlowała głowę powiedziała(!),ze jest czysty...po 7 dniach zaczęły wylęgać,bo-nie zauważyła gnid a to właśnie one są największym utrapieniem!!!Łatwo jest je przeoczyć, akurat synkowi o tyle łatwo jest,bo można bardzo króciutko obciąć włosy co też uczyniliśmy,a potem a piać od nowa stosowanie kuracjipierwsza nie przyniosła rezultatów
Odrazu więc mogę polecić Tobie preparat Hedrin-do dostania w aptece.
Ponoć jeszcze jest Nyda,ale nigdzie nie dostałam a ponoć jest super!!
Nam pomógł własnie ten Hedrin bo wcześniej jeszcze coś miałam i nic nie dało...
Ważne aby dobrze wyczesać gęstym grzebykiem te gnidy-ja to prawie pod lampę młodemu głowę wsadziłam i krok po kroku czesałam,aż mnie kark bolał!!
Na pocieszenie-wszy poza głową mogą przeżyć do max 2 dni i choć ja wszystko prałam to jednak nie trzeba aż tak panikować.
A jak nie chcesz prać,to na noc wystaw na balkon rzeczy(kurtka dziecka itp),bo mróz też je zabija

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
Wlasnie napisalam maila do dr P. wlasnie z mojego miasta jest zobaczymy co mi odpisze ,slyszalam ,ze jest naprawde dobry w te ``klocki`` ,najgorsze ,ze moj maz dostanie tylko w max tydzien wolnego ,dzieciakow nie bardzo bede mogla zabrac na dluzej do polski bo tu sie ucza...i taka rozbita jestem troszke,tu byloby mi lepiej bo jednak co u siebie to u siebie,najblizsi byli by blisko a w polsce taty wiekszosc czasu nie ma a mama chora wiecznie po lekarzach biega i juz sama glupia jestem.
Takaja,
o tego dr mi chodziło-Schecherezade robiła chyba u niego,takze napisz do niej moze na priv bo cos zniknęła ostatnio
I nie pisz nazwisk lekarzy tylko inicjały
A jesli chodzi o opiekę to cóż...trzeba jakoś się zorganizować-a po operacji przynajmniej posiedź tu do zdjęcia szwów-czyli tak 10dni sobie zarezerwuj na pobyt tutaj
Stary 2013-03-20, 16:55   #4722
Kachuula
Zadomowienie

Ilonka dziękuje bardzo będę obserwować , jak sobie pomyślę o włosach corci to aż mi słabo . Oby nas ominęło:pro si:
Stary 2013-03-20, 16:56   #4723
korolowa
Rozeznanie

Cytat:

dziękuje kochana
Stary 2013-03-20, 17:21   #4724
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Ilonka dziękuje bardzo będę obserwować , jak sobie pomyślę o włosach corci to aż mi słabo . Oby nas ominęło:pro si:
Powiem Ci Kochana,że niektóre matki dziewczynek też były tym faktem zdruzgotane,a jedna w szczególności,bo jej córka nosi długie warkocze!! Zauważyłam,ze ona jej psikała włosy spray'em na rózne robactwa-owady i możliwe ze to coś dało,bo nie ma obciętych tych włosów....
Stary 2013-03-20, 17:56   #4725
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Kachuula,
ja ten temat przerabiałam w grudniu i nie chcę Cię martwić ale to że nie znalazłaś wszy to jeszcze o niczym nie świadczy-moje wróciło z przedszkola i pielęgniarka,która kontorlowała głowę powiedziała(!),ze jest czysty...po 7 dniach zaczęły wylęgać,bo-nie zauważyła gnid a to właśnie one są największym utrapieniem!!!Łatwo jest je przeoczyć, akurat synkowi o tyle łatwo jest,bo można bardzo króciutko obciąć włosy co też uczyniliśmy,a potem a piać od nowa stosowanie kuracjipierwsza nie przyniosła rezultatów
Odrazu więc mogę polecić Tobie preparat Hedrin-do dostania w aptece.
Ponoć jeszcze jest Nyda,ale nigdzie nie dostałam a ponoć jest super!!
Nam pomógł własnie ten Hedrin bo wcześniej jeszcze coś miałam i nic nie dało...
Ważne aby dobrze wyczesać gęstym grzebykiem te gnidy-ja to prawie pod lampę młodemu głowę wsadziłam i krok po kroku czesałam,aż mnie kark bolał!!
Na pocieszenie-wszy poza głową mogą przeżyć do max 2 dni i choć ja wszystko prałam to jednak nie trzeba aż tak panikować.
A jak nie chcesz prać,to na noc wystaw na balkon rzeczy(kurtka dziecka itp),bo mróz też je zabija

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Takaja,
o tego dr mi chodziło-Schecherezade robiła chyba u niego,takze napisz do niej moze na priv bo cos zniknęła ostatnio
I nie pisz nazwisk lekarzy tylko inicjały
A jesli chodzi o opiekę to cóż...trzeba jakoś się zorganizować-a po operacji przynajmniej posiedź tu do zdjęcia szwów-czyli tak 10dni sobie zarezerwuj na pobyt tutaj
Oj przepraszam najmocniej mie wiedzialam,ze nie mozna pisac nazwiskami ,jak cos to moge wykasowac zeby nie bylo klopotow .

Stary 2013-03-20, 18:01   #4726
Saba08
Zadomowienie

takaja edytuj swój post z nazwiskiem i będzie ok
Stary 2013-03-20, 18:04   #4727
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
takaja edytuj swój post z nazwiskiem i będzie ok
Poprawione juz teraz bede wiedziala,ze nie wolno

Stary 2013-03-20, 18:26   #4728
kicia_nh
Zadomowienie

Buziolo gratuluję i życzę szybkiego powrotu do formy Uważaj na siebie i cycuchy a jak tylko dasz radę to spaceruj dużo, bo to pomaga

Edzia wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia i spełnienia najskrytszych marzeń

Daria dla córeczki również najlepsze życzonka i dużo dużo zdrówka, teraz zwłaszcza jej się przyda

Takaja wydaje mi się, że trafiłaś po prostu do jakiegoś konowała. Teraz jest naprawdę ogromny wybór wśród implantów pod względem wymiarów, tak że raczej dla każdej kobity na naszym globie się znajdzie odpowiednia wkładka (niekoniecznie satysfakcjonująca będzie, ale mimo wszystko). Hmm a co do znieczulenia miejscowego to dla mnie po prostu jakieś nieporozumienie Jeżeli lepiej będzie Ci zrobić tam na miejscu możesz się przecież rozejrzeć też tam za innym lekarzem, na internecie poszukać klinik w pobliżu Twojej miejscowości, poszperać i poszukać opinii. To, że jeden uważa, że się nie da to nie znaczy, że inny powie to samo. Możesz przed konsultacją wysłać maila ze swoimi wymiarkami czy nawet zdjęciem z zapytaniem czy wg danego doktorka jest możliwe wykonanie operacji, jeżeli tak to dopiero ewentualnie na konsultację. Mam nadzieję, że Ci się uda

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 18:39   #4729
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Powiem Ci Kochana,że niektóre matki dziewczynek też były tym faktem zdruzgotane,a jedna w szczególności,bo jej córka nosi długie warkocze!! Zauważyłam,ze ona jej psikała włosy spray'em na rózne robactwa-owady i możliwe ze to coś dało,bo nie ma obciętych tych włosów....
Kochana ja w razie co to bym chyba się załamała . Uwierz mi moja ma włosy do pasa z reszta zobacz sama , mam ja w galerii. Wysle męża do apteki może jest jakiś płyn zapobiegajacy tzn odstraszajacy to dziadostwo
Stary 2013-03-20, 18:44   #4730
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Buziolo gratuluję i życzę szybkiego powrotu do formy Uważaj na siebie i cycuchy a jak tylko dasz radę to spaceruj dużo, bo to pomaga

Edzia wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia i spełnienia najskrytszych marzeń

Daria dla córeczki również najlepsze życzonka i dużo dużo zdrówka, teraz zwłaszcza jej się przyda

Takaja wydaje mi się, że trafiłaś po prostu do jakiegoś konowała. Teraz jest naprawdę ogromny wybór wśród implantów pod względem wymiarów, tak że raczej dla każdej kobity na naszym globie się znajdzie odpowiednia wkładka (niekoniecznie satysfakcjonująca będzie, ale mimo wszystko). Hmm a co do znieczulenia miejscowego to dla mnie po prostu jakieś nieporozumienie Jeżeli lepiej będzie Ci zrobić tam na miejscu możesz się przecież rozejrzeć też tam za innym lekarzem, na internecie poszukać klinik w pobliżu Twojej miejscowości, poszperać i poszukać opinii. To, że jeden uważa, że się nie da to nie znaczy, że inny powie to samo. Możesz przed konsultacją wysłać maila ze swoimi wymiarkami czy nawet zdjęciem z zapytaniem czy wg danego doktorka jest możliwe wykonanie operacji, jeżeli tak to dopiero ewentualnie na konsultację. Mam nadzieję, że Ci się uda
Mailowo juz sie na piatek zapisalam do innej kliniki i na szczescie tym razem darmowej mam nadzieje,ze ten lekarz bedzie bardziej rozgarniety i w koncu mi depresja przejdzie.U mnie w okolicy niestety sa 4 czy 5 takich porzadnych wiekszych szpitalo -klinik bo reszta to szczerze mowiac nieciekawie sie zapowiada,nawet stron porzadnych nie maja i te pseudo gabinety sa zrobione a raczej przerobione ze zwyklych domkow i nie mozna opinii znalezc a to do takiego pchac to ja sie nie bede bo zamiast poprawienia nastroju bedzie gorzej

Stary 2013-03-20, 18:59   #4731
Kachuula
Zadomowienie

Kicia a Ty jutro do szpitala z ząbkami idziesz ?
Stary 2013-03-20, 19:02   #4732
kicia_nh
Zadomowienie

Takaja o to już pojutrze Będę trzymać kciuki, żebyś tym razem dobre wieści usłyszała Za granicą chyba takie kliniki/gabinety w domach są z tego co zauważyłam popularne. Mój lekarz u którego się operowałam też tak miał, w willi na parterze gabinet, poczekalnia itp a w podziemiach klinika, sala operacyjna itd, a to najlepsza klinika (i chirurg) w prowincji, w której mieszkam. Z resztą pracuję u jednego architekta, który ma biuro w domu. Hmm tym raczej nie ma co się kierować, bo w takich "domkach" mogą przyjmować znacznie lepsi, niż Ci, którzy mają odrębne kliniki. Nigdy nic nie wiadomo

Kachula tak, jutro i zaraz za wypełnianie papierów się biorę. Przed chwilą zjadłam ostatni "normalny" obiad, bo przez kolejne 2 tygodnie tylko płynne Boshh ja to się zastanawiam jak ja wytrzymam bez jedzenia tyle czasu, bo nie sądzę, żeby jogurciki mi żołądek zapchały:/ Ehh już się boję, ja to się modlę chwilami, żeby na 2 tygodnie zapaść w śpiączkę i obudzić się jak będzie już zagojone hihi

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-03-20 o 19:10
Stary 2013-03-20, 19:10   #4733
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Takaja o to już pojutrze Będę trzymać kciuki, żebyś tym razem dobre wieści usłyszała Za granicą chyba takie kliniki/gabinety w domach są z tego co zauważyłam popularne. Mój lekarz u którego się operowałam też tak miał, w willi na parterze gabinet, poczekalnia itp a w podziemiach klinika, sala operacyjna itd, a to najlepsza klinika (i chirurg) w prowincji, w której mieszkam. Z resztą pracuję u jednego architekta, który ma biuro w domu. Hmm tym raczej nie ma co się kierować, bo w takich "domkach" mogą przyjmować znacznie lepsi, niż Ci, którzy mają odrębne kliniki. Nigdy nic nie wiadomo

Kachula tak, jutro i zaraz za wypełnianie papierów się biorę. Przed chwilą zjadłam ostatni "normalny" obiad, bo przez kolejne 2 tygodnie tylko płynne Boshh ja to się zastanawiam jak ja wytrzymam bez jedzenia tyle czasu, bo nie sądzę, żeby jogurciki mi żołądek zapchały:/ Ehh już się boję, ja to się modlę chwilami, żeby na 2 tygodnie zapaść w śpiączkę i obudzić się jak będzie już zagojone hihi
A dziekuje przydadza sie
kurcze troszke sie boje bo zapytal lekarz czy choruje przewlekle i czy biore regularnie jakies tabletki a choruje na wzjg i biore tabletki non stop ,mam nadzieje,ze to nie bedzie stalo na przeszkodzie.

No widzisz a tu mi dziewczyny mowia zeby takie kliniki omijac z daleka ...chociaz w sumie masz racje bo jak to sie mowi ladna miska jesc Ci nie da wiec identycznie moze byc i z tymi klinikami.Jutro nie bede uwieziona w domu wiec pojezdze i poszukam jeszcze innych bo chyba osiwieje predzej zanim sie doczekam

Stary 2013-03-20, 19:19   #4734
buziol04
Raczkowanie

Chyba za szybko się pochwaliłam bo jak wstalam i chciałam odwiedzić dziewczynę z pokoju obok to strasznie słabo mi się zrobiło ale już jest dobrze , bólu tak nie czuje jak to ściągnięcie i taki ciężar na klatce jakbym położyła sobie 2 ceglowki cały czas mi się śmiać chce ale tak mi się piersi napinaja jak to robię ,ze czuje jakby mialy eksplodować najlepsze jest to , ze w ogle nie odczuwalam stresu przed operacja , leżałam na stole operacyjnym i sobie zartowalam z anestezjologiem ale to wszystko przez to ,ze chikitka mnie już wcześniej do wszystkiego przygotowała i pokazała w klinice co i jak a jak jechałam do kliniki to mój tz namawial mnie żebym jeszcze zrezygnowała hehe ale bylam w takim dobrym nastroju , ze wkoncu będę miala te cycki ogólnie on bardziej się stresowal niż ja
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 19:26   #4735
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:

Kochana to trzymam za Ciebie kciukaski żeby nie bolało i szybko się zagoiło. Z tym jedzeniem to najgorzej, jogurciki fakt cię nie zapchaja i dwa tygodnie takie jedzonko to schudniesz kobito Oj współczuje ci wole już tysiąc razy borowanie i swój ból ząbkow po zmianie drucików w aparacie

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
Chyba za szybko się pochwaliłam bo jak wstalam i chciałam odwiedzić dziewczynę z pokoju obok to strasznie słabo mi się zrobiło ale już jest dobrze , bólu tak nie czuje jak to ściągnięcie i taki ciężar na klatce jakbym położyła sobie 2 ceglowki cały czas mi się śmiać chce ale tak mi się piersi napinaja jak to robię ,ze czuje jakby mialy eksplodować najlepsze jest to , ze w ogle nie odczuwalam stresu przed operacja , leżałam na stole operacyjnym i sobie zartowalam z anestezjologiem ale to wszystko przez to ,ze chikitka mnie już wcześniej do wszystkiego przygotowała i pokazała w klinice co i jak a jak jechałam do kliniki to mój tz namawial mnie żebym jeszcze zrezygnowała hehe ale bylam w takim dobrym nastroju , ze wkoncu będę miala te cycki ogólnie on bardziej się stresowal niż ja
Super ze mialas takie nastawienie, jeszcze raz gratulacje , dbaj o siebie i swoje panienki
Stary 2013-03-20, 19:26   #4736
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
A dziekuje przydadza sie
kurcze troszke sie boje bo zapytal lekarz czy choruje przewlekle i czy biore regularnie jakies tabletki a choruje na wzjg i biore tabletki non stop ,mam nadzieje,ze to nie bedzie stalo na przeszkodzie.

No widzisz a tu mi dziewczyny mowia zeby takie kliniki omijac z daleka ...chociaz w sumie masz racje bo jak to sie mowi ladna miska jesc Ci nie da wiec identycznie moze byc i z tymi klinikami.Jutro nie bede uwieziona w domu wiec pojezdze i poszukam jeszcze innych bo chyba osiwieje predzej zanim sie doczekam
Oj tego to już nie wiem Lekarz lepiej będzie wiedział czy będzie to przeciwwskazaniem czy nie, tylko przy operacji nie powinno się niczego ukrywać, bo tu chodzi o Twoje zdrowie a nawet życie, dlatego chcą wiedzieć wszystko.
Jeszcze co do tych klinik to bez względu na to gdzie ona się znajduje jedna będzie świetna, inna niewiele warta. No cóż w sumie nie przekonasz się dopóki sama nie sprawdzisz. Ważne jest to, żeby dany lekarz wzbudził Twoje zaufanie, bo bez tego przypuszczam ani rusz

Kachula dziękuję a tego schudnięcia też się obawiam, bo mi by przydało się przytyć pare kilo a nie chudnąć. Teraz z implantami ważę 50kg, a zrzucenie kilku nie sądzę, żeby dobrze moim cycuniom zrobiło...wrr nie chcę już nawet o tym myśleć, bo ja prawie z toalety nie wychodzę od kilku dni takiego mam stresa jak sobie uświadamiam co będzie jutro. Już dawno się niczym tak nie przejmowałam Może to też dlatego, że mam jakieś złe przeczucie co będzie po a ono jeszcze nigdy mnie nie zawiodło, dosłownie nigdy.
Pocieszam się tym, że jak się wszystko zagoi to o bólu ząbków już zapomnę Przez te co mam do usunięcia nieraz spać nie mogę albo czegoś zjeść (w dwóch mam nerwy w sumie na wierzchu), ale to tylko do jutra

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-03-20 o 19:39
Stary 2013-03-20, 19:35   #4737
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tego to już nie wiem Lekarz lepiej będzie wiedział czy będzie to przeciwwskazaniem czy nie, tylko przy operacji nie powinno się niczego ukrywać, bo tu chodzi o Twoje zdrowie a nawet życie, dlatego chcą wiedzieć wszystko.
Jeszcze co do tych klinik to bez względu na to gdzie ona się znajduje jedna będzie świetna, inna niewiele warta. No cóż w sumie nie przekonasz się dopóki sama nie sprawdzisz. Ważne jest to, żeby dany lekarz wzbudził Twoje zaufanie, bo bez tego przypuszczam ani rusz
Caly internet chyba przeszukalam i w sumie nie jest nic napisane ale napisalam lekarzowi jak na spowiedzi cala prawde mam tylko nadzieje,ze nie odmowi mi ...no wlasnie z tym gabinetami to szaleju mozna sie nabawic,stad duzo kobiet wyjezdza np do tajlandi na operacje,moja sasiadka robila w meksyku przez pepek wogole nie wiem jak to mozliwe ...

Stary 2013-03-20, 19:40   #4738
margo50100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Góra i boki (masz tak napisane w zaleceniach )
w zaleceniach jest "głównie od góry i boków"... tzn że pozostałych cześci nie pomijać? a boki od strony "rowka" też?

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
to fakt! figurka marzenie!!!

Edytowane przez margo50100
Czas edycji: 2013-03-20 o 19:45
margo50100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-20, 19:45   #4739
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Caly internet chyba przeszukalam i w sumie nie jest nic napisane ale napisalam lekarzowi jak na spowiedzi cala prawde mam tylko nadzieje,ze nie odmowi mi ...no wlasnie z tym gabinetami to szaleju mozna sie nabawic,stad duzo kobiet wyjezdza np do tajlandi na operacje,moja sasiadka robila w meksyku przez pepek wogole nie wiem jak to mozliwe ...
Przez pępek robi się tylko te implanty z solą fizjologiczna bo wkłada się pusty implant a potem apelnia płynem . Kiedyś o tym czytałam i chyba o to chodzi
Stary 2013-03-20, 19:49   #4740
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Przez pępek robi się tylko te implanty z solą fizjologiczna bo wkłada się pusty implant a potem apelnia płynem . Kiedyś o tym czytałam i chyba o to chodzi
Nie powiem zebym nie sklamala ale jak powiedziala,ze przez pepek to az mi sie slabo zrobilo,wlasnie teraz przeczytalam na jednej z polskich stron ,ze robia tez powiekszanie piersi kwasem hialuronowy i ponoc tylko pod znieczuleniem miejscowym , ciekawa jestem na ile to starcza bo ja sie tak strasznie boje narkozy .

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości