Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-30, 09:40   #4711
exclusivee
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
ojej kochanie... nie dosc ze skora szaleje, swoja droga nei wiem czemu ale moze doznalas tego co ja po garnier prowansja

to jeszcze tz... skrobnij o co wam poszlo

u mnie lepiej, tzn. u nas tz jest cudowny chodzimy wszedzie razem, przytulamy sie i zachowujemy jak nowozency
bylismy w kazimierzu, janowcu a dzis w zamosciu i zoo
macie fotki

Załącznik 5383030Załącznik 5383031

niestety tesciowa sie odezwala... i popsula nam humory na jakas godzine ale niech sie wali, nie damy sie
i nie zgadniecie ale niby nigdy nic wypytywala jakie prezenty dostalismy i ile kasy bezczelna baba juz jej lecimy mowic
nikomu nie mowimy ile i czego dostalismy, tak postanowilismy, po prostu uwazamy to za nei na miejscu zeby potem ludzie sobei przytykali kto co dal i dlaczego

podczytuje was na biezaco
Pieknie wygladacie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
No tak cyc cały kilogram łącznie
Kochana, nie ma co słodzić, widze Twoje zdjęcia a ja się trochę zapuscilam w wakacje, możesz mi wierzyc, ze codziennie lody gofry bo się spaceruje jest ciepło wiec kuszą łakocie
Notatki koniecznie podeślij. Może się uda zrzucić, chciałabym 4 kg we wrześniu żeby nie straszyć na uczelni 1 października.

Ale widzę ze my wszystkie tu się zapuscilysmyto co Dziewczyny od poniedziałku jedziemy z ograniczanie zżarcia czy od 1 września?
Ja chodziłam kiedyś do dietetyczki, mam notatki od niej (jadłospis) ale będę sama cos tam dzialac. Nic nie będę spisywać, a po prostu jak Nove pisze-5 razy dziennie, mniej słodyczy.

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Dziewczyny muszę się Was o cos zapytać, jeśli to nie temat tabu proszę napiszcie mi. Jak wiecie ciagle się waham czy mieszkac nadal u siebie czy już sama. Ale to decyzje podejmę do końca września.
zastanawia mnie taka sprawa-ile miesięcznie wydajecie na jedzenie i srodki czystości? Na zycie. Tyle że na 2 osoby. Na siebie i TZta-tu pytam te mieszkające z TŻtami.
W takim normalym standardzie zycia. Jak to Wam wychodzi.
Czy to są bardzo duże pieniądze?

Do tego dochodzi stancja, rachunki i kupienie na początek jakichś garnków patelni itd.
Ja chyba zaczynam od poniedzialku Postaram sie jesc mniejsze porcje i mniej wiecej tak co 3-4h jakis posilek zeby nie dopuscic do glodu i rzucania sie na niezdrowe rzeczy Raz w tygodniu pozwole sobie na jakis grzeszek

Nam miesiecznie na jedzenie + srodki chemiczne i ogolnie takie ☠☠☠☠☠☠☠y potrzebne wychodzi jakos ponad 1200... z tym ze u nas jest jeszcze dziecko wiec 2-3 paczki pampersow miesiecznie i synek codziennie je jeden serek i mleko pije wiec to w domu zawsze musi byc. Najwiecej idzie na chemie i ze tak powiem "rarytasy". Moj tz jak pije to pije konkretnie wiec na piwkowanie tez sporo idzie Najgorsze jest jak w zasadzie nie kupimy nic konkretnego do jedzenia, same ☠☠☠☠☠☠☠y a przy kasie 200zl

A i ja agatko nie gotuje zawsze obiadow, co jakis czas dostajemy cos od mojej czy tz-ta babci, nieraz jemy cos co jest pod reka w domu, albo jedziemy np. do mc, czy na pizze. Paliwo tez drogie i troche go idzie ale jego nawet nie wliczam w koszty bo to odrebna rzecz.

Cytat:
To ja od poniedziałku.
A ja wlasnie jadlam lody i ciastko...co ja zrobie

Na zdjęciu mój kolor z wczoraj. Całkiem znośny, choć odrost ma już ponad 2 cm.
Akurat ta całość to jest chyba loreal, jeszcze ten kolor od fryzjera .A przy głowie palette.
Piekny kolor I Ty tez slicznie wygladasz, nie wiem na co tak narzekasz

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 09:58   #4712
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Hejo
wpadłam sie tylko przywitac, mam dzis dzien wolny i nie wiem w co rece wlozyc
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:18   #4713
Agatau88
Zakorzenienie

LADY
i ja chcę być oszczedniejsza, bo to szkoda jak się marnuje.
Zapuszczona, no nie jestem w sensie zaniedbana. ale przytyta, to już tak. Niestety, przybyło mi kg. Ja wcinam ciastka(gofry) i lody. A tak fast foodów tez na szczęście nie jem w nadmiarze.

EX
i ja od poniedziałku zaczynam. Będę jesc 5 razy dziennie, postaram się zdrowo, jakiś sok wyciskany. Kalorii nie będę jakos liczyc. Po prostu tak na oko, będę czytac na etykiecie co ile ma kcal.
A wyglądam dość grubaśnie :P mam na wadze już 6 z przodu:P

Czyli u Was z kasą podobnie tyle że dziecko, to wiadomo ze dochodzi kasa.
Jedzenie na miescie w sumie nie wiem czy nie wychodzi Was drożej jak w domu?
I dobrze Wam ze macie zarełko od rodzinki

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Kochane zajrzyjcie wiecie gdzie.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:25   #4714
xLADYx
Zakorzenienie

Cytat:
LADY
Zapuszczona, no nie jestem w sensie zaniedbana. ale przytyta, to już tak. Niestety, przybyło mi kg. Ja wcinam ciastka(gofry) i lody. A tak fast foodów tez na szczęście nie jem w nadmiarze.

EX
i ja od poniedziałku zaczynam. Będę jesc 5 razy dziennie, postaram się zdrowo, jakiś sok wyciskany. Kalorii nie będę jakos liczyc. Po prostu tak na oko, będę czytac na etykiecie co ile ma kcal.

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Kochane zajrzyjcie wiecie gdzie.
rozumiem kochana, ale dasz radę zrzucić raz dwa najważniejsze to ograniczyć i ćwiczenia Ty lubisz basen z tego co pamiętam
xLADYx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:34   #4715
asiabb1983
Zakorzenienie

hej!

widze , że rozkręciłam temat diet i odchudzania na całego
ja drugi dzień zaczynam choć przyznam, że wczoraj ciężko mi było przetrwać ale sobie postanowiłam i wytrzymam
kontrola wagi dziś była jest póki co 30 dag mniej następną zrobie po tygodniu diety uparłam się i muszę wytrzymać choćby nie wiem co
chyba odżyłam też dzięki temu rozjaśnieniu włosów inaczej się czuje tak swieżo i promiennie blond jest cool

jadę zaraz na zakupki może coś przy okazji upoluje

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 10:51   #4716
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Hejo
wpadłam sie tylko przywitac, mam dzis dzien wolny i nie wiem w co rece wlozyc
Hej

Ooo to korzystaj z wolnego, zrob sobie moze mini spa dzisiaj?

Cytat:
LADY

EX

Jak cos to piszmy sobie moze na watku na biezaco co jemy i ze jemy zdrowo zeby sie wzajemnie motywowac?

Nie widac tego po Tobie Ja mam jakos 58kg ,tak sadze

A na dziecko to nie idzie tak wiele pieniazkow jakby moglo sie wydawac Poczatki sa najgorsze. Teraz to juz tylko tak jak mowilam- pampersy 2-3 paczki miesiecznie (a kupujemy z biedronki, dada, one 30zl za paczuszke kosztuja), mokre chusteczki tez jakos 2-3 paczki i kupujemy z tej serii co pampki, do tego mleko (ale synkowi dajemy juz zwykle, butelkowe, 3,2%), jakies kaszki, no i serki, to na nie okolo 30-35zl miesiecznie idzie. Synek je z nami obiady, platki, owoce, wiec tego nie wliczam bo to na biezaco sie kupuje do domu.

Wiesz, faktycznie wychodzi troche drozej, ale mamy z tz nieraz zachcianki i po prostu nie chcemy sobie odmawiac pare razy w miesiacu takiej "przyjemnosci" i dla odmiany jemy cos na miescie albo jezdzimy gdzies dalej Przykladowo- jak jedziemy do mc to 40zl jakos idzie zebysmy byli najedzeni, a w tej cenie bylby przeciez normalny obiad albo i dwa No ale nieraz trzeba zjesc cos innego i gdzie indziej zeby nie bylo takiej rutyny Tymbardziej dla mnie to cos innego bo wiekszosc czasu spedzam w domu z synkiem przeciez, a tak mamy przejazdzke jakas zawsze w inne miejsce i nie jemy typowego obiadu

A jedzenia poza domem to nie wliczalam w te 1200zl jak cos. Wiec z nim by bylo tak mysle z 1300zl, moze mniej, moze wiecej, zalezy od miesiaca.

Pisalas przedtem tez cos o garnkach, patelniach- to jest dosc spory wydatek, takie wlasnie sprzety do domu. Ja mam to szczescie ze wszystko mam, dokupilam jedynie mala patelnie w pepco i tz grillowa dokupil w kauflandzie jak kiedys byla. Doszlismy ostatnio do wniosku ze nie oplaca sie kupowac patelni z tefala bo placisz wiecej kasy niz za zwykle patelnie (marka robi swoje) a po roku patelnia wyglada jakby miala kilka lat Dlatego teraz kupujemy jakies zwykle tanie, bo i tak czy siak co jakis czas trzeba wymienic.
Polecam Ci w ogole pepco, maja tam fajny wybor kubkow, szklanek, i roznych podstawowych przyrzadow do domu. Patelnie maja, jakies koce, posciele, akcesoria do domu, no po prostu wszystko.

A co do jedzenia od rodziny- oj tak super sprawa. Dzisiaj przykladowo mamy od mojej babci nalesniki takie na slono ze szpinakiem, serem, kukurydza i sosik czosnkowy do tego bede tylko dorabiac Poza tym oboje z tz jestesmy smakoszami pierogow ruskich i zdarza sie nam tez ze zamawiamy, tzn tz zamawia pierogi u takiej pani, ktora robi je na zamowienie O tyle fajnie ze ona bardzo tanie ma te pierogi a sa duze i naprawde smaczne. Pierogi tez mamy od naszych babc czesto. Ja jeszcze nie mialam okazji ich robic ale bede musiala od babci wziac przepis i sprobowac w koncu

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
hej!

widze , że rozkręciłam temat diet i odchudzania na całego
ja drugi dzień zaczynam choć przyznam, że wczoraj ciężko mi było przetrwać ale sobie postanowiłam i wytrzymam
kontrola wagi dziś była jest póki co 30 dag mniej następną zrobie po tygodniu diety uparłam się i muszę wytrzymać choćby nie wiem co
chyba odżyłam też dzięki temu rozjaśnieniu włosów inaczej się czuje tak swieżo i promiennie blond jest cool

jadę zaraz na zakupki może coś przy okazji upoluje
Lepiej cm mierzyc niz sie wazyc A waga i tak sie wacha w ciagu dnia wiec to nie ma sensu, najlepiej sie wazyc z samego rana przed jedzeniem z tego co mi wiadomo.

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-08-30 o 10:49
Stary 2013-08-30, 10:56   #4717
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość

Lepiej cm mierzyc niz sie wazyc A waga i tak sie wacha w ciagu dnia wiec to nie ma sensu, najlepiej sie wazyc z samego rana przed jedzeniem z tego co mi wiadomo.
znam swoje wymiary teraźniejsze więc porównam je za jakiś czas a waże się zawsze z rana na czczo raz w tygodniu

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-30, 11:55   #4718
AdaiBambi
Raczkowanie

Dziewczyny, może tutaj w tym wątku będziecie miały pomysł, bo tak mi zaproponowano
Skopiuję wypowiedź z wątku, którego założyłam:
Podchodziłam do tego już nie raz, ale za każdym razem gdy wychodził jak to moja mama nazywała "patologiczny rudy blond" rezygnowałam i farbowałam na ciemno.
Po prostu po zwykłym rozjaśniaczu moje włosy były koloru albo jasno rudego, albo takiego truskawkowego blondu, na odrostach jasne na końcach ciemniejsze, bardziej rude. Wiecie chyba o co mi chodzi, okropieństwo jednym słowem
Obecnie ostatnie moje farbowanie wyglądało tak:
Był jakoś luty zachciało mi się znów tej platyny o której marzę od jakiś 2lat
Przeczytałam o kąpielach rozjaśniających i tak też zrobiłam z 2-3razy mając na głowie farbowany jasny brąz.
Koloru możecie się spodziewać. Poszłam to uratować do fryzjerki, która zrobiła parę pasemek i do widzenia, włosy były dalej takie jak na początku. Mama umówiła mnie do dużo lepszego-już stylisty i postanowiliśmy, że zbliżymy się do mojego naturalnego czyli taki średni/ciemny blond. Kolor wyszedł właśnie taki był baaardzo ładny u super naturalny, ale po miesiącu kolor się wypłukał i był prawie jak przed tym zabiegiem u stylisty.
Poczekałam jakieś jeszcze 2tygodnie i zaczęły mnie denerwować odrosty-to pach i kupiłam brązową szamponetkę ale taką na 21myć.
Wyszła czarna, z prześwitami i w jednym miejscu była czarna, w innym brązowa a na czubku głowy przez to, że nie starczyło był ten blond...
Dalej już nic nie robiłam, farba zmywała się z dobre 3miesiące, jak nie 4. Dopiero teraz może wszystko się już wypłukało, ale od tamtego momentu już nic nie robiłam z włosami czyli od około połowy marca.
Włosy wyglądają tak:

odrosty mają tak z 8-10cm. (na górze są faktycznie jaśniejsze jak widać na zdjęciu)
Kolor na którym mi zależy to taki już prawie zbliżony do bieli:

AdaiBambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:02   #4719
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AdaiBambi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, może tutaj w tym wątku będziecie miały pomysł, bo tak mi zaproponowano
Skopiuję wypowiedź z wątku, którego założyłam:
Podchodziłam do tego już nie raz, ale za każdym razem gdy wychodził jak to moja mama nazywała "patologiczny rudy blond" rezygnowałam i farbowałam na ciemno.
Po prostu po zwykłym rozjaśniaczu moje włosy były koloru albo jasno rudego, albo takiego truskawkowego blondu, na odrostach jasne na końcach ciemniejsze, bardziej rude. Wiecie chyba o co mi chodzi, okropieństwo jednym słowem
Obecnie ostatnie moje farbowanie wyglądało tak:
Był jakoś luty zachciało mi się znów tej platyny o której marzę od jakiś 2lat
Przeczytałam o kąpielach rozjaśniających i tak też zrobiłam z 2-3razy mając na głowie farbowany jasny brąz.
Koloru możecie się spodziewać. Poszłam to uratować do fryzjerki, która zrobiła parę pasemek i do widzenia, włosy były dalej takie jak na początku. Mama umówiła mnie do dużo lepszego-już stylisty i postanowiliśmy, że zbliżymy się do mojego naturalnego czyli taki średni/ciemny blond. Kolor wyszedł właśnie taki był baaardzo ładny u super naturalny, ale po miesiącu kolor się wypłukał i był prawie jak przed tym zabiegiem u stylisty.
Poczekałam jakieś jeszcze 2tygodnie i zaczęły mnie denerwować odrosty-to pach i kupiłam brązową szamponetkę ale taką na 21myć.
Wyszła czarna, z prześwitami i w jednym miejscu była czarna, w innym brązowa a na czubku głowy przez to, że nie starczyło był ten blond...
Dalej już nic nie robiłam, farba zmywała się z dobre 3miesiące, jak nie 4. Dopiero teraz może wszystko się już wypłukało, ale od tamtego momentu już nic nie robiłam z włosami czyli od około połowy marca.
Włosy wyglądają tak:

odrosty mają tak z 8-10cm. (na górze są faktycznie jaśniejsze jak widać na zdjęciu)
Kolor na którym mi zależy to taki już prawie zbliżony do bieli:

Po rozjasnianiu zawsze wychodzi cieply, okropny kolor

Edit: Jesli chodzi o uzyskanie takiego odcienia musialabys poczekac chyba na nasza ekspertke na tym watku, ona cos napewno doradzi

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-08-30 o 12:04
Stary 2013-08-30, 12:04   #4720
novelove
Zakorzenienie

Ex
okrutna, miałaś wspierać, a nie kusić i do kuchni pójście prowokować. Naleśniki ze szpinakiem!

Mnie w ogóle to wkurza jedna rzecz najbardziej i nie wiem, jak to zlikwidować, żadne większe ilości błonnika też nie dały tego efektu, co oczekuję, rezygnacja z mięsa trochę pomogła. Rano, jak się budzę to mam płaski brzuszek, wystarczy, że zjem śniadanie i już mi wywala bebzon. To znak, że jeść nie powinnam wcale, czy jak.
Stary 2013-08-30, 12:08   #4721
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Ex
okrutna, miałaś wspierać, a nie kusić i do kuchni pójście prowokować. Naleśniki ze szpinakiem!

Mnie w ogóle to wkurza jedna rzecz najbardziej i nie wiem, jak to zlikwidować, żadne większe ilości błonnika też nie dały tego efektu, co oczekuję, rezygnacja z mięsa trochę pomogła. Rano, jak się budzę to mam płaski brzuszek, wystarczy, że zjem śniadanie i już mi wywala bebzon. To znak, że jeść nie powinnam wcale, czy jak.
Tez tak mam z tym brzuchem I nie wiem o co chodzi

A takie nalesniki to ja uwielbiam Jeszcze nie ma poniedzialku wiec mozna

Jasny popielaty brąz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-30, 12:37   #4722
AdaiBambi
Raczkowanie

oglądam właśnie zagraniczne filmiki jak dziewczyny same, za jednym razem i to z ciemnych brązów uzyskują śliczny jasny blond:
http://www.youtube.com/watch?v=pZNYe-LLw28
U mnie z angielskim jeszcze nie bardzo, ale ten kto dobrze zna to tutaj dziewczyna też opowiada:
http://www.youtube.com/watch?v=RiKnPs53kDg
Jutro wracam do Anglii to rozglądnę się za produktami z pierwszego filmiku. Ciekawe w jakiej cenie takie cuda, bo nie do końca zrozumiałam co mówiła.
AdaiBambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:39   #4723
exclusivee
Zakorzenienie

Wiem juz czym bede farbowac

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-30, 12:44   #4724
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
oglądam właśnie zagraniczne filmiki jak dziewczyny same, za jednym razem i to z ciemnych brązów uzyskują śliczny jasny blond:
U mnie z angielskim jeszcze nie bardzo, ale ten kto dobrze zna to tutaj dziewczyna też opowiada:
Jutro wracam do Anglii to rozglądnę się za produktami z pierwszego filmiku. Ciekawe w jakiej cenie takie cuda, bo nie do końca zrozumiałam co mówiła.
Ja myślę, że po dekoloryzacji (chodzi mi o rozjasnianie ofc.) Należałoby nałożyć jakąś farbe o odcieniu beżowym i byłby naprawde jasny
a później to z górki :d bo jak swój masz ciemny blond to już łatwo by się rozjasniał .
Ale tak jak Ex mówi : Najlepiej króliczka zapytać

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Wiem juz czym bede farbowac
Czym ? dzis farbujesz ?

ja chyba też dziś :d albo jutro z rana

http://www.youtube.com/watch?v=_X_1o3Qw4KM

omnomnom

Wymiana

CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 12:53   #4725
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
W praktyce to nie zawsze jest takie proste Poza tym one pewnie mialy naturalne wlosy? Bo nie wierze ze w ciagu jednego dnia z ciemnego brazu rozjasniaczem laska zeszla na blond, no chyba ze robila tych rozjasnian z 3-4 Ja sama schodzilam z czerni na sredni blond i po paru miesiacach to dalej nie byl ten kolor

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
Czym ? dzis farbujesz ?

ja chyba też dziś :d albo jutro z rana

http://www.youtube.com/watch?v=_X_1o3Qw4KM

omnomnom
Palette 400 I oczywiscie kapiel rozjasniajaca przed. A za miesiac londa albo alfa 6.1

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Bunny widzisz mnie w takim kolorze jak ma laska w tym filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=NUeGZ1yjQ34 ?

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-30, 13:16   #4726
201606240916
Konto usunięte

Hej Kobitki

My już wróciliśmy. Trochę odpoczęłam, odprężyłam się. A synio wyszalał się z dziećmi.

Byłam dzisiaj w Rossmannie, a tam wszystkie maski i i natychmiastowe kuracje za 13 zł!!!
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 13:18   #4727
exclusivee
Zakorzenienie

Siedze i ogladam filmiki tej dziewczyny, zakochalam sie w kolorze (a wlasciwie kolorach) jej wlosow widze ze tez ma zielone oczy jak ja... Nosz kuzwa, a mialam juz nigdy nie myslec o blondzie

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-30, 13:38   #4728
201606240916
Konto usunięte

Bunny widziałam nowe fotki, sukienka piękna, tył sexi I włosy normalnie cudo A teściowa to już przypadek nieuleczalny. Taki podły charakter Więc nie macie sobie co psuć humoru i zdrowia.
My też byliśmy w zoo w Zamościu w zeszłym roku. A są już słonie? Bo podobno miały być już w tym roku.
Widać po was, że jesteście w sobie zakochani, i dobrze wam ze sobą

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

A, Bunny, a te kuracje ekspresowe elseva warto zakupić? I którą? Używałaś kiedyś?
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 14:11   #4729
Carolajn
Rozeznanie

Cytat:
LADY

EX

U mnie jest to samo fast foody bardzo rzadko i pewnie gdyby nie Tż (miłośnik fast foodów) to nie jadłabym wcale nie ciągnie mnie jakoś. Co do wagi to ja kurdupel jestem bo 163cm tylko i też mam 6 z przodu na wadze mi tak nie zależy w sumie jak na ogólnym efekcie wizualnym.. po prostu chciałabym się dobrze czuć ze swoim ciałem. Nie wyobrażam sobie nie mieć krągłości więc chcę zejść tylko poniżej tych 60kg i wymodelować ładnie ciało

Cytat:
Jak cos to piszmy sobie moze na watku na biezaco co jemy i ze jemy zdrowo zeby sie wzajemnie motywowac?
Jestem za przynajmniej każda coś od drugiej podpatrzy

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf
Carolajn jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-30, 14:42   #4730
exclusivee
Zakorzenienie

Przed chwila zjadlam kuksu a teraz siedze i popijam heńka Niech zyje zdrowe odzywianie

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-30, 14:47   #4731
novelove
Zakorzenienie

Ex
Piwa nie ma co sobie odmawiać :p
Stary 2013-08-30, 14:55   #4732
exclusivee
Zakorzenienie

Zazdroszcze Wam dziewczyny ze nie ciagnie Was tak do fast foodow Ja ciagle moglabym jesc pizze, cheeseburgera, big maca itd. Lubie takie zarelko, niestety

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Ex
Piwa nie ma co sobie odmawiać :p
Tiaaa, dobre piwko nie jest złe?

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-30, 14:55   #4733
Carolajn
Rozeznanie

Cytat:
Przed chwila zjadlam kuksu a teraz siedze i popijam heńka Niech zyje zdrowe odzywianie
Ex nie przejmuj się ja na śniadanie zjadłam pączka i 3 cukierki

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf
Carolajn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-30, 14:58   #4734
novelove
Zakorzenienie

Ex
Też tak miałam, ale szybko idzie się odzwyczaić. Jak jeszcze poczytasz, jaki syf jest w tych bic macach i innych to w ogóle kosmos. Powiem Ci, że ja mam alergię na konserwanty i jak jeszcze dobrze nie zdążyłam zjeść tego cheeseburgera z maca, to już miałam atak alergii, gdzie normalnie to po kilku h.

Swoją drogą to polecam książkę Joanny Chmielewskiej 'Traktat o odchudzaniu'. Bajeczna satyrka prześmiewająca nasze zwyczaje żywieniowe, ale w taki fajny sposób, że faktycznie daje do myślenia i pomaga.
Stary 2013-08-30, 15:16   #4735
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Ooo to korzystaj z wolnego, zrob sobie moze mini spa dzisiaj?

Nie widac tego po Tobie Ja mam jakos 58kg ,tak sadze
.
Tak wlasnie myslalam o tym, musze brwi powyrywac i w ogole
Powiem Wam,ze odkad biore te tabletki na kolana to zaczeły mi mega szybko włosy rosnać
Ja nie wiem co to ma jedno do drugiego, ale taka jest prawda.
W sumie mi to tam pasuje

Agatko jesli cie to pocieszy to ja tez mam 6 z przodu

I własnie w ramach diety zezarłam spaghetti

Cytat:
heheheh witam w klubie

Dla mnie fast foody moga nie istniec, kompletnie nie cignie mnie do KFC czy MC czy inny kebabów

Znowu pogoda cos fiksuje i glowa mnie boli, przesrane tak reagowac na pogode

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
ojej kochanie... nie dosc ze skora szaleje, swoja droga nei wiem czemu ale moze doznalas tego co ja po garnier prowansja

to jeszcze tz... skrobnij o co wam poszlo

u mnie lepiej, tzn. u nas tz jest cudowny chodzimy wszedzie razem, przytulamy sie i zachowujemy jak nowozency
bylismy w kazimierzu, janowcu a dzis w zamosciu i zoo
macie fotki

Załącznik 5383030Załącznik 5383031

niestety tesciowa sie odezwala... i popsula nam humory na jakas godzine ale niech sie wali, nie damy sie
i nie zgadniecie ale niby nigdy nic wypytywala jakie prezenty dostalismy i ile kasy bezczelna baba juz jej lecimy mowic
nikomu nie mowimy ile i czego dostalismy, tak postanowilismy, po prostu uwazamy to za nei na miejscu zeby potem ludzie sobei przytykali kto co dal i dlaczego

podczytuje was na biezaco
najwidoczniej ten Garnier mi nie słuzyMoze nim tez zaraz po farbowaniu spotegowałam sobie swedzenie skóry głowy
Pojdzie do mycia podlogi

Z tż ehhh, ten moj Tż
Jak bede miala wene to skrobne PW, bo dzisiaj mam jakis ciezki dzien i nie moge mysli zebrac
Jeszcze do naszego pracowniczego zespolu dolacza nowa dziewczyna, bo moja najlepsza kumpela z pracy w ciaze zaszal..
Bedzie mi jej bardzo brakowac...
Ale zeby nie bylo, ciesze sie,bo starali sie poł roku z męzem
I to wszystko mnie stresuje i jestem troche jak mina, nie wiadomo kiedy wybuchne

Jak Wy slicznie razem wygladacie
Napatrzec sie na Was nie moge,na prawde.
Ja z moim to czasem jak stare małżenstwo sie zachopwujemy, z reke to nawet nie wiem kiedy chodziliśmy ostatnio...:rolley es:

Cytat:
To ja od poniedziałku.
A ja wlasnie jadlam lody i ciastko...co ja zrobie

Na zdjęciu mój kolor z wczoraj. Całkiem znośny, choć odrost ma już ponad 2 cm.
Akurat ta całość to jest chyba loreal, jeszcze ten kolor od fryzjera .A przy głowie palette.
Agatko, przywołuje Cie do porzadku
Na tym zdjeciu ewidentnie widac,że nie jest z twoja figura tak,jak nam to przedstawiasz
Przeciez widze,że masz szczuplutkie nózki, ja to jestem monster

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Eveline1000 Pokaż wiadomość
Rzeczywiście szał na alfe
Kylie też ma alfą robić

Dziewczynki a powiedzcie mi czy jak myję włosy szamponem i nakładam odżywkę na długości żeby nie przesuszać to wtedy nie ma sensu dawać maski regenerującej na długości ?Jak zabezpieczyć długość żeby jej nie wysuszać podczas mycia?
Ciotka kylie robi 1sama 11,21 z oxy 9%
juz samo to ,że zamawiam farbe to juz sukces w moim wykonaniu

Ja jak zabezpieczam dół odzywka to potem piana z szamponu domywam mi ta odzywke,ale wtedy i tak daje tylko odzywke, maske daje jak myje np. familijnym i nie zabezpieczam dołu, pozniej maska i sposobem Bunny ;* jeszcze po splukaniu maski daje na chwile odzywke do farbowanych i jest SZAŁ na głowie po prostu

Bunny

Jak juz tak hurtem doradzasz co z jaka Alfa zmieszac to moze i ja sie Cibie podpytam z czym zmieszac 11,21 zeby było mega perłowo
A najlepiej zeby wlosy w taki delikatny róż mi wpadały
Stary 2013-08-30, 15:32   #4736
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Ex
Też tak miałam, ale szybko idzie się odzwyczaić. Jak jeszcze poczytasz, jaki syf jest w tych bic macach i innych to w ogóle kosmos. Powiem Ci, że ja mam alergię na konserwanty i jak jeszcze dobrze nie zdążyłam zjeść tego cheeseburgera z maca, to już miałam atak alergii, gdzie normalnie to po kilku h.

Swoją drogą to polecam książkę Joanny Chmielewskiej 'Traktat o odchudzaniu'. Bajeczna satyrka prześmiewająca nasze zwyczaje żywieniowe, ale w taki fajny sposób, że faktycznie daje do myślenia i pomaga.
Jesli dobrze pamietam, czytalam kiedys ksiazke Chmielewskiej "Wszyscy jestesmy podejrzani", swietna

Kurcze dla mnie kilka dni bez fast foodow to dni stracone Raz na miesiac mc bedzie musial byc bo nie wyrobie A teraz jak big mac tanszy to nie odpuscimy z tz tego wyjazdu do mc Wiem ze to sama chemia, ale co z tego jesli mi smakuje jak cholera?

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-08-30, 15:49   #4737
CherrryCat
Zakorzenienie

A ja uwielbiam mc'd. Mogę tam jesc dzien w dzien
+ nutella + grzeski+czekolady+chiipsy (teraz w jakies 3-4 dni zjadłam całą nutelle 350 g )
Mimo, że wiem że to jedzenie jest nie zdrowe (głównie słodycze i fast foody) to nie mogę się oprzeć to jest zbyt smaczne

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:

I własnie w ramach diety zezarłam spaghetti
:s lina: mniam

Wymiana

Edytowane przez CherrryCat
Czas edycji: 2013-08-30 o 15:52
Stary 2013-08-30, 15:56   #4738
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
A ja uwielbiam mc'd. Mogę tam jesc dzien w dzien
+ nutella + grzeski+czekolady+chiipsy (teraz w jakies 3-4 dni zjadłam całą nutelle 350 g )
Mimo, że wiem że to jedzenie jest nie zdrowe (głównie słodycze i fast foody) to nie mogę się oprzeć to jest zbyt smaczne
:s lina: mniam
Musze przynac,że wyjatkowo dobre mi wyszło
Stary 2013-08-30, 16:18   #4739
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Musze przynac,że wyjatkowo dobre mi wyszło
aż mi slinka cieknie
a i fajny ten nowy avatar masz ^^

Wymiana

Stary 2013-08-30, 16:30   #4740
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
aż mi slinka cieknie
a i fajny ten nowy avatar masz ^^
Dziekuje
Musi byc blondyna i musi byc koteł
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości