|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nam miesiecznie na jedzenie + srodki chemiczne i ogolnie takie ☠☠☠☠☠☠☠y potrzebne wychodzi jakos ponad 1200... z tym ze u nas jest jeszcze dziecko wiec 2-3 paczki pampersow miesiecznie i synek codziennie je jeden serek i mleko pije wiec to w domu zawsze musi byc. Najwiecej idzie na chemie i ze tak powiem "rarytasy". Moj tz jak pije to pije konkretnie wiec na piwkowanie tez sporo idzie ![]() ![]() A i ja agatko nie gotuje zawsze obiadow, co jakis czas dostajemy cos od mojej czy tz-ta babci, nieraz jemy cos co jest pod reka w domu, albo jedziemy np. do mc, czy na pizze. Paliwo tez drogie i troche go idzie ale jego nawet nie wliczam w koszty bo to odrebna rzecz. Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() wpadłam sie tylko przywitac, mam dzis dzien wolny i nie wiem w co rece wlozyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
LADY
i ja chcę być oszczedniejsza, bo to szkoda jak się marnuje. Zapuszczona, no nie jestem w sensie zaniedbana. ale przytyta, to już tak. Niestety, przybyło mi kg. Ja wcinam ciastka(gofry) i lody. A tak fast foodów tez na szczęście nie jem w nadmiarze. EX i ja od poniedziałku zaczynam. Będę jesc 5 razy dziennie, postaram się zdrowo, jakiś sok wyciskany. Kalorii nie będę jakos liczyc. Po prostu tak na oko, będę czytac na etykiecie co ile ma kcal. A wyglądam dość grubaśnie :P mam na wadze już 6 z przodu:P Czyli u Was z kasą podobnie tyle że dziecko, to wiadomo ze dochodzi kasa. Jedzenie na miescie w sumie nie wiem czy nie wychodzi Was drożej jak w domu? I dobrze Wam ze macie zarełko od rodzinki ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Kochane zajrzyjcie wiecie gdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() widze , że rozkręciłam temat diet i odchudzania na całego ![]() ja drugi dzień zaczynam choć przyznam, że wczoraj ciężko mi było przetrwać ale sobie postanowiłam i wytrzymam ![]() kontrola wagi dziś była jest póki co 30 dag mniej ![]() ![]() ![]() chyba odżyłam też dzięki temu rozjaśnieniu włosów ![]() ![]() ![]() jadę zaraz na zakupki może coś przy okazji upoluje ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo to korzystaj z wolnego, zrob sobie moze mini spa dzisiaj? ![]() Cytat:
![]() Nie widac tego po Tobie ![]() ![]() A na dziecko to nie idzie tak wiele pieniazkow jakby moglo sie wydawac ![]() Wiesz, faktycznie wychodzi troche drozej, ale mamy z tz nieraz zachcianki i po prostu nie chcemy sobie odmawiac pare razy w miesiacu takiej "przyjemnosci" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jedzenia poza domem to nie wliczalam w te 1200zl jak cos. Wiec z nim by bylo tak mysle z 1300zl, moze mniej, moze wiecej, zalezy od miesiaca. Pisalas przedtem tez cos o garnkach, patelniach- to jest dosc spory wydatek, takie wlasnie sprzety do domu. Ja mam to szczescie ze wszystko mam, dokupilam jedynie mala patelnie w pepco i tz grillowa dokupil w kauflandzie jak kiedys byla. Doszlismy ostatnio do wniosku ze nie oplaca sie kupowac patelni z tefala bo placisz wiecej kasy niz za zwykle patelnie (marka robi swoje) a po roku patelnia wyglada jakby miala kilka lat ![]() Polecam Ci w ogole pepco, maja tam fajny wybor kubkow, szklanek, i roznych podstawowych przyrzadow do domu. Patelnie maja, jakies koce, posciele, akcesoria do domu, no po prostu wszystko. A co do jedzenia od rodziny- oj tak super sprawa. Dzisiaj przykladowo mamy od mojej babci nalesniki takie na slono ze szpinakiem, serem, kukurydza i sosik czosnkowy do tego bede tylko dorabiac ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-08-30 o 10:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, może tutaj w tym wątku będziecie miały pomysł, bo tak mi zaproponowano
![]() Skopiuję wypowiedź z wątku, którego założyłam: Podchodziłam do tego już nie raz, ale za każdym razem gdy wychodził jak to moja mama nazywała "patologiczny rudy blond" rezygnowałam i farbowałam na ciemno. Po prostu po zwykłym rozjaśniaczu moje włosy były koloru albo jasno rudego, albo takiego truskawkowego blondu, na odrostach jasne na końcach ciemniejsze, bardziej rude. Wiecie chyba o co mi chodzi, okropieństwo jednym słowem ![]() Obecnie ostatnie moje farbowanie wyglądało tak: Był jakoś luty zachciało mi się znów tej platyny o której marzę od jakiś 2lat ![]() Przeczytałam o kąpielach rozjaśniających i tak też zrobiłam z 2-3razy mając na głowie farbowany jasny brąz. Koloru możecie się spodziewać. Poszłam to uratować do fryzjerki, która zrobiła parę pasemek i do widzenia, włosy były dalej takie jak na początku. Mama umówiła mnie do dużo lepszego-już stylisty i postanowiliśmy, że zbliżymy się do mojego naturalnego czyli taki średni/ciemny blond. Kolor wyszedł właśnie taki był baaardzo ładny u super naturalny, ale po miesiącu kolor się wypłukał i był prawie jak przed tym zabiegiem u stylisty. Poczekałam jakieś jeszcze 2tygodnie i zaczęły mnie denerwować odrosty-to pach i kupiłam brązową szamponetkę ale taką na 21myć. Wyszła czarna, z prześwitami i w jednym miejscu była czarna, w innym brązowa a na czubku głowy przez to, że nie starczyło był ten blond... Dalej już nic nie robiłam, farba zmywała się z dobre 3miesiące, jak nie 4. Dopiero teraz może wszystko się już wypłukało, ale od tamtego momentu już nic nie robiłam z włosami czyli od około połowy marca. Włosy wyglądają tak: ![]() odrosty mają tak z 8-10cm. (na górze są faktycznie jaśniejsze jak widać na zdjęciu) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: Jesli chodzi o uzyskanie takiego odcienia musialabys poczekac chyba na nasza ekspertke na tym watku, ona cos napewno doradzi ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-08-30 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Ex
![]() ![]() Mnie w ogóle to wkurza jedna rzecz najbardziej i nie wiem, jak to zlikwidować, żadne większe ilości błonnika też nie dały tego efektu, co oczekuję, rezygnacja z mięsa trochę pomogła. Rano, jak się budzę to mam płaski brzuszek, wystarczy, że zjem śniadanie i już mi wywala bebzon. ![]() ![]()
#4721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A takie nalesniki to ja uwielbiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4722 |
Raczkowanie
|
oglądam właśnie zagraniczne filmiki jak dziewczyny same, za jednym razem i to z ciemnych brązów uzyskują śliczny jasny blond:
http://www.youtube.com/watch?v=pZNYe-LLw28 U mnie z angielskim jeszcze nie bardzo, ale ten kto dobrze zna to tutaj dziewczyna też opowiada: http://www.youtube.com/watch?v=RiKnPs53kDg Jutro wracam do Anglii to rozglądnę się za produktami z pierwszego filmiku. Ciekawe w jakiej cenie takie cuda, bo nie do końca zrozumiałam co mówiła. |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a później to z górki :d bo jak swój masz ciemny blond to już łatwo by się rozjasniał ![]() Ale tak jak Ex mówi : Najlepiej króliczka zapytać ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Czym ? ![]() ja chyba też dziś :d albo jutro z rana ![]() ![]() ![]() omnomnom |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Bunny widzisz mnie w takim kolorze jak ma laska w tym filmiku: http://www.youtube.com/watch?v=NUeGZ1yjQ34 ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Konto usunięte
|
Hej Kobitki
![]() My już wróciliśmy. Trochę odpoczęłam, odprężyłam się. A synio wyszalał się z dziećmi. Byłam dzisiaj w Rossmannie, a tam wszystkie maski i i natychmiastowe kuracje za 13 zł!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
Siedze i ogladam filmiki tej dziewczyny, zakochalam sie w kolorze (a wlasciwie kolorach) jej wlosow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Konto usunięte
|
Bunny widziałam nowe fotki, sukienka piękna, tył sexi
![]() ![]() ![]() My też byliśmy w zoo w Zamościu w zeszłym roku. A są już słonie? Bo podobno miały być już w tym roku. ![]() Widać po was, że jesteście w sobie zakochani, i dobrze wam ze sobą ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- A, Bunny, a te kuracje ekspresowe elseva warto zakupić? I którą? Używałaś kiedyś? |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Przed chwila zjadlam kuksu a teraz siedze i popijam heńka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Ex
Piwa nie ma co sobie odmawiać :p
#4732 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze Wam dziewczyny ze nie ciagnie Was tak do fast foodow
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Tiaaa, dobre piwko nie jest złe? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
Ex
Też tak miałam, ale szybko idzie się odzwyczaić. Jak jeszcze poczytasz, jaki syf jest w tych bic macach i innych to w ogóle kosmos. Powiem Ci, że ja mam alergię na konserwanty i jak jeszcze dobrze nie zdążyłam zjeść tego cheeseburgera z maca, to już miałam atak alergii, gdzie normalnie to po kilku h. Swoją drogą to polecam książkę Joanny Chmielewskiej 'Traktat o odchudzaniu'. Bajeczna satyrka prześmiewająca nasze zwyczaje żywieniowe, ale w taki fajny sposób, że faktycznie daje do myślenia i pomaga. ![]()
#4735 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Wam,ze odkad biore te tabletki na kolana to zaczeły mi mega szybko włosy rosnać ![]() Ja nie wiem co to ma jedno do drugiego, ale taka jest prawda. W sumie mi to tam pasuje ![]() Agatko jesli cie to pocieszy to ja tez mam 6 z przodu ![]() I własnie w ramach diety zezarłam spaghetti ![]() Cytat:
![]() Dla mnie fast foody moga nie istniec, kompletnie nie cignie mnie do KFC czy MC czy inny kebabów ![]() Znowu pogoda cos fiksuje i glowa mnie boli, przesrane tak reagowac na pogode ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pojdzie do mycia podlogi ![]() Z tż ehhh, ten moj Tż ![]() Jak bede miala wene to skrobne PW, bo dzisiaj mam jakis ciezki dzien i nie moge mysli zebrac ![]() Jeszcze do naszego pracowniczego zespolu dolacza nowa dziewczyna, bo moja najlepsza kumpela z pracy w ciaze zaszal.. Bedzie mi jej bardzo brakowac... ![]() Ale zeby nie bylo, ciesze sie,bo starali sie poł roku z męzem ![]() I to wszystko mnie stresuje i jestem troche jak mina, nie wiadomo kiedy wybuchne ![]() Jak Wy slicznie razem wygladacie ![]() ![]() Napatrzec sie na Was nie moge,na prawde. Ja z moim to czasem jak stare małżenstwo sie zachopwujemy, z reke to nawet nie wiem kiedy chodziliśmy ostatnio... ![]() Cytat:
![]() ![]() Na tym zdjeciu ewidentnie widac,że nie jest z twoja figura tak,jak nam to przedstawiasz ![]() Przeciez widze,że masz szczuplutkie nózki, ja to jestem monster ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
![]() juz samo to ,że zamawiam farbe to juz sukces w moim wykonaniu ![]() Ja jak zabezpieczam dół odzywka to potem piana z szamponu domywam mi ta odzywke,ale wtedy i tak daje tylko odzywke, maske daje jak myje np. familijnym i nie zabezpieczam dołu, pozniej maska i sposobem Bunny ;* jeszcze po splukaniu maski daje na chwile odzywke do farbowanych i jest SZAŁ na głowie po prostu ![]() Bunny Jak juz tak hurtem doradzasz co z jaka Alfa zmieszac to moze i ja sie Cibie podpytam z czym zmieszac 11,21 zeby było mega perłowo ![]() A najlepiej zeby wlosy w taki delikatny róż mi wpadały ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze dla mnie kilka dni bez fast foodow to dni stracone ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
A ja uwielbiam mc'd.
![]() ![]() + nutella + grzeski+czekolady+chiipsy (teraz w jakies 3-4 dni zjadłam całą nutelle 350 g ![]() Mimo, że wiem że to jedzenie jest nie zdrowe (głównie słodycze i fast foody) to nie mogę się oprzeć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2013-08-30 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Zakorzenienie
|
aż mi slinka cieknie
![]() a i fajny ten nowy avatar masz ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.