|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Surka, teraz patrzę na inne sukienki
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4712 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
SURKA
za wagę. A dla tej głupiej pielęgniarki![]() ROCKY super waga I jak tam palec Tżta? ONA ekstra, że USG spoko! MAGDALENNE mojej koleżanki dziecko ma 8 miesięcy i waży też 7600, a mój waży w 4 miesiącu 6580 i ona uważa że tlucze dziecko:banghead: EWUSIA szacun za wagę ![]() CZAROWNICZKO dobrze, że wszystko w porządku JAKIERKA ![]() MADI dla męża. Jakie to miłeGHIA trzymam kciuki za egzamin sobotni ![]() Ja po lekarzu. No to tak: chciałby położyć mnie do szpitala na globuliny na 5 dni, ale mu powiedziałam, że odpada bo co z Małym. Ewentualnie w lutym mogę się położyć jak Tż weźmie zaległy urlop bo teraz nie ma szans. Pobral badania i czekamy na wyniki. Aż miesiąc:banghead: I u nas mega mega mega skok:banghead::banghead:: banghead: Młody nie płacze tylko jak je, śpi i jest kapany, a tak to jeden wielki ryk! ![]() Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
|
#4713 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cynamonowa brawa za wagę Adasia i miło Cie coraz częściej widzieć
Cytat:
Cytat:
za wagę.I współczuje problemów skórnych ![]() Cytat:
Wow zacna waga ![]() Surka brawa też dla Lili za wagę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczna Dobranoc |
||||||
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam z Tzem na IP .Mial rtg.Jeszcze raz mu odkazyli i opatrzyli rane i ma l4 ale na szczescie to nic powaznego.
Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Co do usypiania to u nas z tym nie ma żadnych problemów. Zawsze po kąpieli i karmieniu odkładam go. Obojętnie czy jest rozbawiony i gada, czy senny. Zawsze zasypia w 5 min.
|
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dobre wyniki ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Dobrze, że to nic poważnego. |
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Madi ale miły gest męża
Rocky - jedźcie, niech obejrzą palca ![]() Agrafka trzymam kciuki w takim razie za wyniki ![]() A Skoku jest hardcorowy właśnie w 17 tygodniu, u nas po skończonym 18 tygodniu jak ręką odjął Ewusia za wagę TymciaCzarownica to super, że to tylko ślina Idę pod prysznic, bo mężu poszedł obrażony do łóżka ![]() Pa |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spróbować zasnąć.
Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W dzień trochę gorzej, ale pracuję nad tym i jest lepiej Taka sytuacja |
||
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Lachryma widzę, że będziesz szczytować
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4722 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy ze spotkania, Mały wykąpany i śpi od ponad godziny
Ja po prysznicu, paznokcie zrobione i pomalowane ![]() Oluś zachowywał się dobrze..w jedną i drugą stronę przysnął w wózku, a w pizzerii pożyczyliśmy od znajomych fotelik samochodowy i siedział koło nas na ławeczce ze smoczkiem w buźce i to go tak uspokoiło, że większość spotkania tak przesiedział Z kolei ich córka zasnęła w gondoli Olka Robię sobie herbatkę z sokiem malinowym i zasiadam do nadrabiania
|
|
|
|
#4724 |
|
Zadomowienie
|
Surka ja chce wprowadzic mieso jak skoncze wprowadzac warzywa. Jak zaakceptuje to na koncu wprowadze gluten.
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli najpierw próbujesz wszystkich możliwych warzyw, tak?
|
|
|
|
#4727 |
|
Zadomowienie
|
|
#4728 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam napisać Dobranoc.
I idę walczyć ze skokiem. SKOKU (przepraszam za słownictwo) WYP*******J ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam spać, Lila o dziwo już śpi, ciekawe o której wstanie
Dobrej nocki |
|
|
|
#4730 |
|
Wtajemniczenie
|
a u nas juz pierwszeee wiec idziemy chyba na 1 miejsce dzisiejszej nocki
Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- a glupie pytanie jak doradzacie dodac malemu kaszke do mojegl mleka czy dac ze sztucznym????? Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
chyba do Twojego jesli kp..
Ita ale Ty manne dajesz?? |
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Neni my po mszy płaciliśmy..najpierw usługa, później zapłata
za ustalenie daty..a mąż czemu obrażony? ![]() surka piękna waga Histerii ( ![]() Ghia a jak przegnę w tym zołzowatostwie i mnie wszyscy wydziedziczą? ![]() lachryma Twoje dłonie są oke, a ja jestem fajna Rocky dla Lauritty za wagę ona dla Franusia za usgmadi nam ortopeda zalecał zgłosić się z Małym na 2 usg, ale nie wiem w sumie jeszcze czy pojedziemy, bo do Wrocka mamy kawałek, a teraz pogoda średnia i jeszcze mąż od grudnia pracę zmienia i jeszcze zmian nie znamy.. i nie wiem co robić.. Oluś bioderka miał ok, tylko stópki do środka wykrzywiał.. choć bioderka też mogły się jeszcze powykrzywiać... surka a czemu w ogóle nie byliście na usg bioderek? magdalenne, Ewusia dla Waszych klocuszków ![]() czarownica super, że wszystko w porządku z płuckami i oskrzelami ![]() idzia przypomniałaś mi, żeby sprawdzić swoje mleczko..ostatnim razem sprawdzałam w pierwszym miesiącu i tłuszczyku niewiele się unosiło.. teraz jestem ciekawa ile jest tego tłuszczyku, smietanki, a ile wody mela, surka, lachryma nudzi Wam się, że licytujecie coś czego nie chcecie wygrać? ![]() jakierka a olej kokosowy nie zapycha skóry? Biedny Edziu..najgorsze, że go swędzi, a przecież dorosły człowiek szału może dostać, a co dopiero takie maleństwo ![]() Rocky kurcze, a jak to się stało z tym paluchem? madi ale fajnie z tą różą magolina słoiczki z Hippa za 2,35zł dla Adasia za pierwsze głośne chichranki Ja też zaczęłam latać z Olkiem w bujaczku po mieszkaniu..ale on się wścieka szybko, robi mostek i zsuwa doopskiem aż jest na skraju bujaczka..muszę zacząć go zapinać, ale ryku się boję ![]() tari ja ostatnio jak Małego wykąpię i nakarmię na rękach jeszcze daję smoka, chwilę ponucę, on się pouśmiecha, pogawędzi, wrzucam do łóżeczka, zasłaniam z boku baldachim, nucąc przykrywam kołderką, tetra obok główki, naciągam grającego chłopaczka..melodyjka gra, mówię do Małego 'śpimy już..dobranoc', całuję w czółko, pogłaskam jeszcze i wychodzę.. jak melodyjka kończy grać wracam..naciagam od nowa, wkładam smoka, bo przeważnie wypluty ![]() katarzynka to pewnie sprawka meli, surki lub lachrymy..one licytują choć wcale nie chcą kupić ![]() Agrafka za wynikiJUŻ! ..a teraz wszystkie spać idą..no ładnie
Edytowane przez dzoan Czas edycji: 2013-11-27 o 22:56 |
|
|
|
#4733 |
|
Zadomowienie
|
Dzoan dalas mi super pomysl na nowy nocny rytuał. Mam takiego misia z usypiajaca melodyjka i projektorem. Zaczne go codziennie odpalać przed snem.
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Dzoan-tZ przycinal nozykiem do tapet plyte gipsową.
Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Dobranoc zabcie. Ide w kime po-wieczornych emocjach. Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę spać. Kupilam Fisiowi kombinezon na zimę i spiworek do spania na 6-36mc
za wszystko zaplacilam 130 zł. foty zalączam. BuziakiWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to i mnie ciary przeszły... My już po pierwszym karmieniu i znowu po Mały zasypiał z płaczem.. Nie wiem czemu po kąpieli zasypia normalnie, a już w nocy po każdej drzemce płacz w łóżeczku.. nie wyje jakoś strasznie.. jednostajnie i zmęczonym głosem.. Zastanawiam się czy coś z brzuszkiem mu się nie dzieje.. a jedyny winowajca jaki mi przychodzi do głowy to 100% sok jabłkowy z kartonika.. od niedzieli popijam, już drugi karton..możliwe to? ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Dzoan-nie sądzę aby to byl sok.Laurka tez czasem zasnie i za 5 minut placze.Ale przez sen.Podobno dzieci tak maja.
Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Ale on tak ma co karmienie..czyli ok.6 razy.. już 3 noc się tak zaczyna..gdzie od kiedy pamiętam spał od razu po odłożeniu go do łóżeczka.. No chyba że to wina Pana Skoka
![]() Ja też do wyrka uciekam..zasiedziałam się.. Dobranoc |
|
|
|
#4739 |
|
Wtajemniczenie
|
W końcu śpi
![]() Tylko ciekawe jak długo. Mam pytanie tak z ciekawości : jak kladziecie dzieci do spania? Na bok? Na wznak? Na płasko? Czy dajecie trochę wyżej? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śpi na płaskiej podusi.Moja maleńka córeczka bardzo płakała pod wieczór. Trwało to może z 5 min ale to najgorsze 5 min mojego życia z trudem łapała oddech tak krzyczała. Uspokoiła się w kąpieli. A usnęła zaraz po tym jak wypila kilka łyków mleczka. Nie mam pojęcia co to było![]() I chyba mamy progres w spacerkach Czy wasze dzieci też są takie poważne na spacerze? Mai nie da się rozśmieszyć. Jedzie poważna jak królowa angielska
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.

za wagę. A dla tej głupiej pielęgniarki

sprobje sie jakos dostac do lekarza jutro albo w piatek.