Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-27, 20:51   #4711
Lavia15
Wtajemniczenie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

Ale burza u mnie

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Też dzisiaj dostałam odżywkę. W ogóle się nie spodziewałam i nie wiedziałam o co chodzi. Zapach mnie drażni (jak wszystkie Fructisowe). Jestem już po pierwszym teście, mam jeszcze mokre włosy, ale już widzę jeden duży plusik dla tej odżywki Zobaczymy co będzie jak włosy wyschną
jaki plus zauważyłaś??
Jesli to naprawde GD to już nie muszę byc jej testerkę bo już kiedyś ją miałam ale wlasnie bezsensu by robili takie podchody z tym białym opakowaniem....

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki, na bieżąco was podczytuję, ale mocy i czasu odpisywać nie mam. Sesja przyszła i jest ogień. Ostatnio sobie policzyłam, że 40 h nie spałam. Ale zdałam, to co chciałam.

Co do nowej palettki, robiłam może ponad tydzień temu lekko, jak zawsze c10, trzymałam te 40 minut i powiem wam, że odrost mi minimalnie ciemniej wyszedł! A normalnie to równiutko nic się nie odcinało. Nie wiem, co teraz zrobić, jak żyć. :c
gratulacje zdania egzaminów zdolniacho
pewnie coś pozmieniali ;/ jak coś jest dobre to zawsze musza coś pozmieniać, pokombinowac ...

Dziewczyny a czy któraś z tutaj wątkowych blondyn testowała loreal prodigy ?? Kusi mnie przetestowanie jakiś nowości
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 20:51   #4712
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
Ale burza u mnie
Ta burza to ode mnie chyba
chociaż u mnie dalej jeszcze pogrzmiewa
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 20:55   #4713
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale burza u mnie

jaki plus zauważyłaś??
Jesli to naprawde GD to już nie muszę byc jej testerkę bo już kiedyś ją miałam ale wlasnie bezsensu by robili takie podchody z tym białym opakowaniem....

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

gratulacje zdania egzaminów zdolniacho
pewnie coś pozmieniali ;/ jak coś jest dobre to zawsze musza coś pozmieniać, pokombinowac ...

Dziewczyny a czy któraś z tutaj wątkowych blondyn testowała loreal prodigy ?? Kusi mnie przetestowanie jakiś nowości
Do mnie burzysko idzie, nie mogę się doczekać Włosy gdy są mokre są takie fajnie mięsiste i mogłabym nawet na mokro je rozczesać Nie miałam tej odzywki GD :<
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 20:56   #4714
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przypominam sobie, żeby ktoś się chwalił Recenzja u Selfish girl z Wizazu http://www.blond szatynka.pl/2014/02/loreal-prodigy-5-odcien-1021-farba-bez.html

trzeba usunąć spację.

Ty masz jaśniejsze i chyba bardziej podatne włosy, więc pewnie wyszłoby ładnie
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 21:07   #4715
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Ta burza to ode mnie chyba
chociaż u mnie dalej jeszcze pogrzmiewa
ehh no ponoć jutro w całej PL ma być burzowo i deszczowo
a dzisiaj był u nas w przedszkolu w ogrodzie piknik z okazji dnia matki i dnia dziecka i była wielka impreza - ale jak na złość jak się wszystko zaczęło zaczęła się burza i wszystko musieliśmy przenieść do środka budynku :P

Cytat:
Do mnie burzysko idzie, nie mogę się doczekać Włosy gdy są mokre są takie fajnie mięsiste i mogłabym nawet na mokro je rozczesać Nie miałam tej odzywki GD :<
no wlasnie ja ją miałam już kiedyś i pamiętam, że miałam mieciuteńkie włosy po niej w dotyku - do tego ja osobiście uwielbiam jej zapach więc pamietam, że dziwiły mnie negatywne opinie na jej temat bo mi przypasowała wtedy bardzo

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Nie przypominam sobie, żeby ktoś się chwalił Recenzja u Selfish girl z Wizazu http://www.blond szatynka.pl/2014/02/loreal-prodigy-5-odcien-1021-farba-bez.html

trzeba usunąć spację.

Ty masz jaśniejsze i chyba bardziej podatne włosy, więc pewnie wyszłoby ładnie
no naturę mam jaśniejszą na bank.
jej akurat średnio wyszło mnie bardziej skusiła ta recenzja: http://babskaprzystan.blogspot.com/2...loryzacja.html ewentualnie jeszcze myślam nad 9.10 białe złoto albo 9.0 kość słoniowa
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2014-05-27, 21:12   #4716
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
ehh no ponoć jutro w całej PL ma być burzowo i deszczowo
a dzisiaj był u nas w przedszkolu w ogrodzie piknik z okazji dnia matki i dnia dziecka i była wielka impreza - ale jak na złość jak się wszystko zaczęło zaczęła się burza i wszystko musieliśmy przenieść do środka budynku :P

no wlasnie ja ją miałam już kiedyś i pamiętam, że miałam mieciuteńkie włosy po niej w dotyku - do tego ja osobiście uwielbiam jej zapach więc pamietam, że dziwiły mnie negatywne opinie na jej temat bo mi przypasowała wtedy bardzo

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

no naturę mam jaśniejszą na bank.
jej akurat średnio wyszło mnie bardziej skusiła ta recenzja: http://babskaprzystan.blogspot.com/2...loryzacja.html ewentualnie jeszcze myślam nad 9.10 białe złoto albo 9.0 kość słoniowa
Przeglądałam tego bloga i niestety dla mnie recenzje troche bezużyteczne bo wiem, że 3/4 tych farb nie da mi tak pieknego efektu jak na tych zdjęciach
Znacie jakiegoś bloga blondyny, która wstawia recenzje farb, a ma odrost ciemny blond trudny do rozjaśniania?
Mnie kusi Palette CV i ta seria Deluxe

Edytowane przez susuanne
Czas edycji: 2014-05-27 o 21:17
Stary 2014-05-27, 21:23   #4717
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Tak siedze i kminie te wszystkie farby
Moim pierwszym "objawieniem" była 219,do której mam do dzisiaj wielki sentyment,ale z relacji Bunny już po nią nie sięgnę,bo "posrali" coś w składzie i wychodzi lipa chociaz na sobie nie testowałam zmienionej formuły.
Potem,krótka przygoda z A10 i coś mi w niej nie pasowało i nawet teraz jakoś nie mam ochoty do niej wrócića niby wszystko z kolorem było ok,tzn coś mi świta,że za bardzo beżowo mi wychodziła i szybko zrudziała
Potem Garniery (Nutrisse 111 i Color Sensetion 111) tutaj to mi w jakoś w żółto poszło...
Z Alfy byłam dość długo zadowolona,ale po kilku razach 11,11 fundowało mi seledyn na odrostach..
Do czego dąże...ze jak coś komuś pasuje to ktos musi "ulepszać formułe" ,albo najlepiej wycofać, czasem jest tak,że wszystko nam pasuje i kolor i w ogóle och i ach,a i tak sie czegoś szuka,cholera wie czego
Zamiast trzymać si jednej,która nam wychodzi to my szukamy,szukamy,testujemy ,narzekamy, obiecujemy,że nigdy więcej,a za chwile łup,siedzisz z nowścia na głowie
Ot babska natura...
Stary 2014-05-27, 21:30   #4718
shizaxa
Wtajemniczenie

susuanne deluxe ( o ile myslisz o tych 218/318/230) nie bierz, słaba jest, mi ok rozjaśniała, ale wiem, że któraś dziewczyna z trudniej rozjaśniającym się odrostem narzekała

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 21:33   #4719
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Moim pierwszym "objawieniem" była 219,do której mam do dzisiaj wielki sentyment,ale z relacji Bunny już po nią nie sięgnę,bo "posrali" coś w składzie i wychodzi lipa chociaz na sobie nie testowałam zmienionej formuły.
Potem,krótka przygoda z A10 i coś mi w niej nie pasowało i nawet teraz jakoś nie mam ochoty do niej wrócića niby wszystko z kolorem było ok,tzn coś mi świta,że za bardzo beżowo mi wychodziła i szybko zrudziała
Potem Garniery (Nutrisse 111 i Color Sensetion 111) tutaj to mi w jakoś w żółto poszło...
Z Alfy byłam dość długo zadowolona,ale po kilku razach 11,11 fundowało mi seledyn na odrostach..
Do czego dąże...ze jak coś komuś pasuje to ktos musi "ulepszać formułe" ,albo najlepiej wycofać, czasem jest tak,że wszystko nam pasuje i kolor i w ogóle och i ach,a i tak sie czegoś szuka,cholera wie czego
Zamiast trzymać si jednej,która nam wychodzi to my szukamy,szukamy,testujemy ,narzekamy, obiecujemy,że nigdy więcej,a za chwile łup,siedzisz z nowścia na głowie
Ot babska natura...
no mój to mnie ciągle opitala,że mam obsesję z tymi farbami...... Czasem mam na głowie naprawdę ładny odcień, ale jednak coś mi w nim nie pasuje i chce mi się już nowych zmian i testowania.....co ja poradzę - to jest silniejsze ode mnie :P
i tak nie jestem takim hardcorem jak niektóre laski które co chwila maja inny odcień, raz blond za moment rudy, potem brąz potem czarny i tak w kółko - więc nie ma co narzekać
pomyśleć, że kiedyś kobiety nie miały farb do włosów, miały je w 100% naturalne i nie miały takich problemów jak my który odcień farby wybrać a teraz jest ich tysiące i jak tu wybrać spośród nich jedną najlepsza ?
poza tym te Panie na pudełkach czasem tak ładnie się do nas uśmiechają i kuszą nas......
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2014-05-27, 21:35   #4720
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Ot babska natura...
Jeden sprawdzony komplet do włosów, koszmar Ja uwielbiam testować włosowe produkty Nawet, gdy zaliczę wpadkę

Za to z twarzą już nie testuję, mam swój zestaw: płyn micelarny Garnier (Bioderma lepsza, ale droga jak diabli), krem Dermoline lekki, woda termalna Uriage i peeling mój najkochańszy Frutique

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
susuanne deluxe ( o ile myslisz o tych 218/318/230) nie bierz, słaba jest, mi ok rozjaśniała, ale wiem, że któraś dziewczyna z trudniej rozjaśniającym się odrostem narzekała
Zgadzam się, zaliczyłam wtopę z 230

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
pomyśleć, że kiedyś kobiety nie miały farb do włosów, miały je w 100% naturalne i nie miały takich problemów jak my który odcień farby wybrać a teraz jest ich tysiące i jak tu wybrać spośród nich jedną najlepsza ?
poza tym te Panie na pudełkach czasem tak ładnie się do nas uśmiechają i kuszą nas......
Kombnowały trochę inaczej, ziołka, wystawianie na słońce Nawet perhydrol pakowały, ale to akurat straszne, a nie śmieszne

A mieć włosy jak pani z pudełka, czy którejś się udało? Pomijam czerń, bo to się nie liczy
Stary 2014-05-27, 21:37   #4721
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Dziękuję kochana, czyli skreślam
No ja teraz chyba spróbuje Garnier Color Naturals 111, a potem w końcu a10
Stary 2014-05-27, 21:41   #4722
novelove
Zakorzenienie

Kylie
Dzięki za burzę, już tak sucho było w powietrzu, że ciężko się oddychało. Powiedz mi, bo pracowałaś/pracujesz w sklepie z bucikami. Idę niedługo na rozmowę kwalifikacyjną do jednego z takich sklepów, warto? Bardzo ciężko?

Truskawkowa
Nic nie zmieniałam. Zawsze używam tego z opakowania.
Stary 2014-05-27, 21:42   #4723
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Kylie
Dzięki za burzę, już tak sucho było w powietrzu, że ciężko się oddychało. Powiedz mi, bo pracowałaś/pracujesz w sklepie z bucikami. Idę niedługo na rozmowę kwalifikacyjną do jednego z takich sklepów, warto? Bardzo ciężko?

Truskawkowa
Nic nie zmieniałam. Zawsze używam tego z opakowania.
Kurczę, byłam przekonana, że Ty podmieniasz oxy na 12%, zawsze wychodziło Ci tak biało
Stary 2014-05-27, 21:50   #4724
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Jeden sprawdzony komplet do włosów, koszmar Ja uwielbiam testować włosowe produkty Nawet, gdy zaliczę wpadkę

Za to z twarzą już nie testuję, mam swój zestaw: płyn micelarny Garnier (Bioderma lepsza, ale droga jak diabli), krem Dermoline lekki, woda termalna Uriage i peeling mój najkochańszy Frutique

Zgadzam się, zaliczyłam wtopę z 230

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Kombnowały trochę inaczej, ziołka, wystawianie na słońce Nawet perhydrol pakowały, ale to akurat straszne, a nie śmieszne

A mieć włosy jak pani z pudełka, czy którejś się udało? Pomijam czerń, bo to się nie liczy
Ja bym chyba chciala,ale z drugiej strony...zawsze to nowe "coś"może okazac sie "lepsiejsze"

Cytat:
no mój to mnie ciągle opitala,że mam obsesję z tymi farbami...... Czasem mam na głowie naprawdę ładny odcień, ale jednak coś mi w nim nie pasuje i chce mi się już nowych zmian i testowania.....co ja poradzę - to jest silniejsze ode mnie :P
i tak nie jestem takim hardcorem jak niektóre laski które co chwila maja inny odcień, raz blond za moment rudy, potem brąz potem czarny i tak w kółko - więc nie ma co narzekać
no ja tak nie blansuje,bo juz za młodu wszystkie kolory świata przetestowałam,czasem jakiś chory pomysł na przyciemnienie sie pojawi,ale na szczęście jakoś tylko pomysłem sie kończy

Cytat:
Kylie
Ja kochana w odzieżówce siedzę
nie wiem jak to jest w butlandzie
Stary 2014-05-27, 22:10   #4725
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

A tak w ogóle, wie ktoś co z Asią? Dawno się nie odzywała
Stary 2014-05-27, 22:14   #4726
pikari
Raczkowanie

Dziewczyny, które przyciemniały do poziomu 8 - jakimi farbami robiłyście? Po lorealu 9 niewiele już zostało
pikari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 22:18   #4727
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

no nie wytrzymam z ta skórą głowy
Stary 2014-05-27, 22:20   #4728
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:

No tak,jak mój nazwie plik to
uffffff nie lubie tak porównywać,farb,może nie tyle co nie lubie jak nie umiem,bo ja się zawsze kieruje zasadą "nie jest rudo,nie jest żółto,to jest dobrze"
C10 ciemnieje na taki szaro-niebiekawy kolor,natomiast cv12 nie zauważylam chyba jakiejś zbytniej zmiany w kolorze mieszanki
ale tak jak mówie,ja nie zwracam na to uwagi.
Juz kiedyś pisałam Bunny,że nie wiem czemu ale wydaje mi się,że c10 z 12 wychodzi jaśniej niz Alfa 11,11 z 12
Może Czeko coś więcej napisze,bo ona jest dobra w zestawianiu i porównywaniu,bo wychwytuje wszystkie różnice[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

C10 jak dla mnie to taki typowy platynowy blond. Ot czysty bez żadnych refleksów. Może na początku jakąś tam perłe widać. Ale dla mnie to taki typowy biało - żółtawy (nie mówie o paskudnej żółci ) platynowy blond.
CV12 jest bardziej beżowo-perłowe. Jest generalnie raczej chłodniejsze troche.
Cytat:
Z tą nową panią? http://www.palette.schwarzkopf.ro/co...14/ICC_C10.png

Cholerka, dziwne to wszystko Nie lubię takich zagadek.

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Nove, gratulacje tak w ogóle, sesja cieżka sprawa
O a tej pani nie widziałam
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 22:26   #4729
AnnaMK
Rozeznanie

Tyle się napisałam i mi wszystko wykasowało, do du.y ta aplikacja Tapatalk Windows Phone , mojego nowego lapka zabrali dwa tygodnie temu na naprawę gwarancyjną ( taki drogi a taki szajs) i cierpię katusze pisząc ze smartfona. Widzę, że niektóre z Was śmigają z iphonów i smartfonów a ja nawet zdjęć Wam nie mogę przesłać .
Też mnie wybrali do testów odżywki, myślałam że to jakaś nowość garniera a tu piszecie, że to GD...no cóż darowanemu koniowi...
Bunny mam nadzieję, że dostałaś moje wiadomości, tak jak pisałam nie mam kontroli nad tym co tu wysyłam, raz mi przechodzi raz nie, za to fb działa idealnie.
Mam fazę na słoneczne blondy, zamęczam Agatkę bo ona też na to chorowała, chciałam Wam wysłać zdjęcia, żebyście mi doradziły ale nie mogę

http://pomozstasiowi.manifo.com/
AnnaMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 22:27   #4730
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
C10 jak dla mnie to taki typowy platynowy blond. Ot czysty bez żadnych refleksów. Może na początku jakąś tam perłe widać. Ale dla mnie to taki typowy biało - żółtawy (nie mówie o paskudnej żółci ) platynowy blond.
CV12 jest bardziej beżowo-perłowe. Jest generalnie raczej chłodniejsze troche.

O a tej pani nie widziałam
No to teraz już mam mętlik w głowie
Nie wiem czy ja dobrze pamiętam, ale Twoje włosy raczej żółkły niż rudziały? Coś mi się tak kojarzy... Mi niestety bardziej rudzieją, a to trudniej załatwić płukanką.
Stary 2014-05-27, 22:35   #4731
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
No to teraz już mam mętlik w głowie
Nie wiem czy ja dobrze pamiętam, ale Twoje włosy raczej żółkły niż rudziały? Coś mi się tak kojarzy... Mi niestety bardziej rudzieją, a to trudniej załatwić płukanką.
Rudzieją po wszelkich popielach + szary mop na długości

Po farbach typu a10 (chociaz ona mi rudziała ale to dopiero po 3 tygodniach gdzieś), c10, syoss los angeles czy mieszance moich kolestonów/lond, one mi na mokro wychodzą jasno żółto, na suchych włosach są takie kremowe z chłodnymi pasemkami - mniej lub wiecej zaleznie od farby
Żółkną czasem ale to dopiero po kilku tygodniach. A kiedyś po każdej farbie mi rudziały.
Stary 2014-05-27, 22:35   #4732
novelove
Zakorzenienie

A dziewczynki możecie od siebie polecić jakąś farbkę na 9%, gdzie wychodzi tak właśnie bardziej perłowo-beżowo? Bo mam dylemat co z tym c10...
Stary 2014-05-27, 22:36   #4733
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
A dziewczynki możecie od siebie polecić jakąś farbkę na 9%, gdzie wychodzi tak właśnie bardziej perłowo-beżowo? Bo mam dylemat co z tym c10...
może ten syoss loss angeles? Mi wyszedł baaardzo podobnie do c10
Stary 2014-05-27, 22:41   #4734
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Rudzieją po wszelkich popielach + szary mop na długości

Po farbach typu a10 (chociaz ona mi rudziała ale to dopiero po 3 tygodniach gdzieś), c10, syoss los angeles czy mieszance moich kolestonów/lond, one mi na mokro wychodzą jasno żółto, na suchych włosach są takie kremowe z chłodnymi pasemkami - mniej lub wiecej zaleznie od farby
Żółkną czasem ale to dopiero po kilku tygodniach. A kiedyś po każdej farbie mi rudziały.
A niby popiele mają być anty-rude Jak widać, co wlos to reguła. Jestem ciekawa co mi wyjdzie po tym slynnym C10. Jak kiepsko, to pokornie wracam do Alfy i zapominam o drogeryjkach (aż czegoś nowego nie wypuszczą)

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

AnnaMK współczuję, wkurzyłabym się Ja na mobilnej potrafię tylko podczytywać i pisać krótkie wiadomości, do reszty używam normalnej przeglądarki. Mam androida, nie wiem jak to jest w innych systemach
Stary 2014-05-27, 22:44   #4735
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
A niby popiele mają być anty-rude Jak widać, co wlos to reguła. Jestem ciekawa co mi wyjdzie po tym slynnym C10. Jak kiepsko, to pokornie wracam do Alfy i zapominam o drogeryjkach (aż czegoś nowego nie wypuszczą)

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

AnnaMK współczuję, wkurzyłabym się Ja na mobilnej potrafię tylko podczytywać i pisać krótkie wiadomości, do reszty używam normalnej przeglądarki. Mam androida, nie wiem jak to jest w innych systemach
Mi po C10 wychodziła kaszanka trochę :P Na długości bosko, ale odrost
Stary 2014-05-27, 22:45   #4736
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Mi po C10 wychodziła kaszanka trochę :P Na długości bosko, ale odrost
Z oxy 12% czy oryginalnym? Planuję dodać swoją 12-stkę
Stary 2014-05-27, 22:49   #4737
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Z oxy 12% czy oryginalnym? Planuję dodać swoją 12-stkę
z oryginalnym W sumie dobry pomysł spróbować z 12% bo przy 9% to nie był taki chamski rudawy odrost, tylko dobrze rozjasnione z taka leciutenka poswiata. Jednak jak mialam na dlugosci ładny kolor po c10 to ten odrost jednak trochę się odbijał.
Stary 2014-05-27, 22:51   #4738
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie musi być coś pomieszane moje włosy lubią perły, najlepiej z jakimś chłodnym barwnikiem jeszcze. Dziwne bo dziwne ale tylko wtedy nie mam rudości

CV12 fajny kolor ale nie różni sie jakos super od syossa, a wole już sobie po tych 3 tygodniach myć jakimś fioletowym szamponem niż kolejny raz przeżywać takie pieczenie
Jak sie ustabilizuje z kasą to wracam do kolestonków uhuu

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

A tak mi sie przypomniało apropo tych naszych poszukiwań farby idealnej. Pamiętam jak dziś słowa mojego eks "ja ci mówie, znajdziesz w końcu tą cholerną farbe to ci zapas na rok zrobie żebyś już nie kombinowała"

Ale on to jest mistrz, po próbki podkładów mi latał do sephory, szampony, odżywki przynosił
Stary 2014-05-27, 22:54   #4739
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie musi być coś pomieszane moje włosy lubią perły, najlepiej z jakimś chłodnym barwnikiem jeszcze. Dziwne bo dziwne ale tylko wtedy nie mam rudości

CV12 fajny kolor ale nie różni sie jakos super od syossa, a wole już sobie po tych 3 tygodniach myć jakimś fioletowym szamponem niż kolejny raz przeżywać takie pieczenie
Jak sie ustabilizuje z kasą to wracam do kolestonków uhuu

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

A tak mi sie przypomniało apropo tych naszych poszukiwań farby idealnej. Pamiętam jak dziś słowa mojego eks "ja ci mówie, znajdziesz w końcu tą cholerną farbe to ci zapas na rok zrobie żebyś już nie kombinowała"

Ale on to jest mistrz, po próbki podkładów mi latał do sephory, szampony, odżywki przynosił
Zdecydowanie nie warto cierpieć dla koloru

Niezły agent z tego Twojego eksa, też bym chciała taki serwis
Stary 2014-05-27, 23:19   #4740
shizaxa
Wtajemniczenie

Anna ja z tapatalka na wizażu nie korzystam, bo co chwilę coś tam robią i mi znikają nowe posty i subskrybowane (to na innym forum), a na telefonie korzystam z wizażu z aplikacji wizaz forum, poszukaj w sklepie play i zainstaluj u siebie, wszystko fajnie, możesz dodawać zdjęcia tylko nie wszystkie które inni dodają widzisz

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości