|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Ale burza u mnie
Cytat:
Jesli to naprawde GD to już nie muszę byc jej testerkę bo już kiedyś ją miałam ale wlasnie bezsensu by robili takie podchody z tym białym opakowaniem.... ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() pewnie coś pozmieniali ;/ jak coś jest dobre to zawsze musza coś pozmieniać, pokombinowac ... Dziewczyny a czy któraś z tutaj wątkowych blondyn testowała loreal prodigy ?? Kusi mnie przetestowanie jakiś nowości ![]()
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Włosy gdy są mokre są takie fajnie mięsiste i mogłabym nawet na mokro je rozczesać Nie miałam tej odzywki GD :<
|
|
|
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba usunąć spację. Ty masz jaśniejsze i chyba bardziej podatne włosy, więc pewnie wyszłoby ładnie
|
|
|
|
|
#4715 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a dzisiaj był u nas w przedszkolu w ogrodzie piknik z okazji dnia matki i dnia dziecka i była wielka impreza - ale jak na złość jak się wszystko zaczęło zaczęła się burza i wszystko musieliśmy przenieść do środka budynku :P Cytat:
więc pamietam, że dziwiły mnie negatywne opinie na jej temat bo mi przypasowała wtedy bardzo ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
jej akurat średnio wyszło mnie bardziej skusiła ta recenzja: http://babskaprzystan.blogspot.com/2...loryzacja.html ewentualnie jeszcze myślam nad 9.10 białe złoto albo 9.0 kość słoniowa
|
|
#4716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Znacie jakiegoś bloga blondyny, która wstawia recenzje farb, a ma odrost ciemny blond trudny do rozjaśniania? ![]() Mnie kusi Palette CV i ta seria Deluxe
Edytowane przez susuanne Czas edycji: 2014-05-27 o 21:17 |
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Tak siedze i kminie te wszystkie farby
![]() Moim pierwszym "objawieniem" była 219,do której mam do dzisiaj wielki sentyment,ale z relacji Bunny już po nią nie sięgnę,bo "posrali" coś w składzie i wychodzi lipa chociaz na sobie nie testowałam zmienionej formuły.Potem,krótka przygoda z A10 i coś mi w niej nie pasowało i nawet teraz jakoś nie mam ochoty do niej wrócić a niby wszystko z kolorem było ok,tzn coś mi świta,że za bardzo beżowo mi wychodziła i szybko zrudziała![]() Potem Garniery (Nutrisse 111 i Color Sensetion 111) tutaj to mi w jakoś w żółto poszło... Z Alfy byłam dość długo zadowolona,ale po kilku razach 11,11 fundowało mi seledyn na odrostach.. Do czego dąże...ze jak coś komuś pasuje to ktos musi "ulepszać formułe" ,albo najlepiej wycofać, czasem jest tak,że wszystko nam pasuje i kolor i w ogóle och i ach,a i tak sie czegoś szuka,cholera wie czego ![]() Zamiast trzymać si jednej,która nam wychodzi to my szukamy,szukamy,testujemy ,narzekamy, obiecujemy,że nigdy więcej,a za chwile łup,siedzisz z nowścia na głowie ![]() Ot babska natura...
|
|
|
|
#4718 |
|
Wtajemniczenie
|
susuanne deluxe ( o ile myslisz o tych 218/318/230) nie bierz, słaba jest, mi ok rozjaśniała, ale wiem, że któraś dziewczyna z trudniej rozjaśniającym się odrostem narzekała
|
#4719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tak nie jestem takim hardcorem jak niektóre laski które co chwila maja inny odcień, raz blond za moment rudy, potem brąz potem czarny i tak w kółko - więc nie ma co narzekać ![]() pomyśleć, że kiedyś kobiety nie miały farb do włosów, miały je w 100% naturalne i nie miały takich problemów jak my który odcień farby wybrać a teraz jest ich tysiące i jak tu wybrać spośród nich jedną najlepsza ? poza tym te Panie na pudełkach czasem tak ładnie się do nas uśmiechają i kuszą nas......
|
|
#4720 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam testować włosowe produkty![]() Za to z twarzą już nie testuję, mam swój zestaw: płyn micelarny Garnier (Bioderma lepsza, ale droga jak diabli), krem Dermoline lekki, woda termalna Uriage i peeling mój najkochańszy Frutique ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
Nawet perhydrol pakowały, ale to akurat straszne, a nie śmieszne![]() A mieć włosy jak pani z pudełka, czy którejś się udało? Pomijam czerń, bo to się nie liczy
|
|||
|
|
|
#4721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ja teraz chyba spróbuje Garnier Color Naturals 111, a potem w końcu a10
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Kylie
Dzięki za burzę, już tak sucho było w powietrzu, że ciężko się oddychało. Powiedz mi, bo pracowałaś/pracujesz w sklepie z bucikami. Idę niedługo na rozmowę kwalifikacyjną do jednego z takich sklepów, warto? Bardzo ciężko? Truskawkowa Nic nie zmieniałam. Zawsze używam tego z opakowania.
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4724 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie wiem jak to jest w butlandzie
|
|||
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle, wie ktoś co z Asią? Dawno się nie odzywała
|
|
|
|
#4726 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, które przyciemniały do poziomu 8 - jakimi farbami robiłyście? Po lorealu 9 niewiele już zostało
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wytrzymam z ta skórą głowy
|
|
|
|
#4728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) platynowy blond.CV12 jest bardziej beżowo-perłowe. Jest generalnie raczej chłodniejsze troche. Cytat:
|
||
|
|
|
#4729 |
|
Rozeznanie
|
Tyle się napisałam i mi wszystko wykasowało, do du.y ta aplikacja Tapatalk Windows Phone
, mojego nowego lapka zabrali dwa tygodnie temu na naprawę gwarancyjną ( taki drogi a taki szajs ) i cierpię katusze pisząc ze smartfona. Widzę, że niektóre z Was śmigają z iphonów i smartfonów a ja nawet zdjęć Wam nie mogę przesłać Też mnie wybrali do testów odżywki, myślałam że to jakaś nowość garniera a tu piszecie, że to GD...no cóż darowanemu koniowi... Bunny mam nadzieję, że dostałaś moje wiadomości, tak jak pisałam nie mam kontroli nad tym co tu wysyłam, raz mi przechodzi raz nie, za to fb działa idealnie. Mam fazę na słoneczne blondy, zamęczam Agatkę bo ona też na to chorowała , chciałam Wam wysłać zdjęcia, żebyście mi doradziły ale nie mogę
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy ja dobrze pamiętam, ale Twoje włosy raczej żółkły niż rudziały? Coś mi się tak kojarzy... Mi niestety bardziej rudzieją, a to trudniej załatwić płukanką. |
|
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
+ szary mop na długościPo farbach typu a10 (chociaz ona mi rudziała ale to dopiero po 3 tygodniach gdzieś), c10, syoss los angeles czy mieszance moich kolestonów/lond, one mi na mokro wychodzą jasno żółto, na suchych włosach są takie kremowe z chłodnymi pasemkami - mniej lub wiecej zaleznie od farby ![]() Żółkną czasem ale to dopiero po kilku tygodniach. A kiedyś po każdej farbie mi rudziały. |
|
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
A dziewczynki możecie od siebie polecić jakąś farbkę na 9%, gdzie wychodzi tak właśnie bardziej perłowo-beżowo?
Bo mam dylemat co z tym c10...
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak widać, co wlos to reguła. Jestem ciekawa co mi wyjdzie po tym slynnym C10. Jak kiepsko, to pokornie wracam do Alfy i zapominam o drogeryjkach (aż czegoś nowego nie wypuszczą---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- AnnaMK współczuję, wkurzyłabym się Ja na mobilnej potrafię tylko podczytywać i pisać krótkie wiadomości, do reszty używam normalnej przeglądarki. Mam androida, nie wiem jak to jest w innych systemach
|
|
|
|
|
#4735 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4737 |
|
Wtajemniczenie
|
z oryginalnym
W sumie dobry pomysł spróbować z 12% bo przy 9% to nie był taki chamski rudawy odrost, tylko dobrze rozjasnione z taka leciutenka poswiata. Jednak jak mialam na dlugosci ładny kolor po c10 to ten odrost jednak trochę się odbijał.
|
|
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje włosy lubią perły, najlepiej z jakimś chłodnym barwnikiem jeszcze. Dziwne bo dziwne ale tylko wtedy nie mam rudości ![]() CV12 fajny kolor ale nie różni sie jakos super od syossa, a wole już sobie po tych 3 tygodniach myć jakimś fioletowym szamponem niż kolejny raz przeżywać takie pieczenie ![]() Jak sie ustabilizuje z kasą to wracam do kolestonków uhuu ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- A tak mi sie przypomniało apropo tych naszych poszukiwań farby idealnej. Pamiętam jak dziś słowa mojego eks "ja ci mówie, znajdziesz w końcu tą cholerną farbe to ci zapas na rok zrobie żebyś już nie kombinowała" Ale on to jest mistrz, po próbki podkładów mi latał do sephory, szampony, odżywki przynosił |
|
|
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niezły agent z tego Twojego eksa, też bym chciała taki serwis
|
|
|
|
|
#4740 |
|
Wtajemniczenie
|
Anna ja z tapatalka na wizażu nie korzystam, bo co chwilę coś tam robią i mi znikają nowe posty i subskrybowane (to na innym forum), a na telefonie korzystam z wizażu z aplikacji wizaz forum, poszukaj w sklepie play i zainstaluj u siebie, wszystko fajnie, możesz dodawać zdjęcia tylko nie wszystkie które inni dodają widzisz
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

Zobaczymy co będzie jak włosy wyschną 
ale wlasnie bezsensu by robili takie podchody z tym białym opakowaniem.... 

więc pamietam, że dziwiły mnie negatywne opinie na jej temat bo mi przypasowała wtedy bardzo 
chociaz na sobie nie testowałam zmienionej formuły.

, mojego nowego lapka zabrali dwa tygodnie temu na naprawę gwarancyjną ( taki drogi a taki szajs

Bo mam dylemat co z tym c10...