|
|
#4711 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
Cytat:
|
|
#4712 |
|
Konto usunięte
|
Napisałam mu, ze jak mu chociaż trochę na mnie zalezy, to da mi spokój bo ja już skonczyłam.
Mam nadzieję, że to się skończy. |
|
|
|
#4713 |
|
Konto usunięte
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44796499]Napisałam mu, ze jak mu chociaż trochę na mnie zalezy, to da mi spokój bo ja już skonczyłam.
Mam nadzieję, że to się skończy.[/QUOTE] Facet sam nie wie czego chce. Nawet jeśli da Ci teraz spokój to wydaje mi się, że za jakiś czas znów się odezwie. To już taki typ po prostu. |
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
On się wyprowadza, ja zostaję. Mieszkanie jest moje, więc nie bardzo mogę się przeprowadzić.. Mieszkania przecież nie będę sprzedawać...
W ogóle muszę jeszcze podjąć decyzję co z psem... 4 lata temu wzięliśmy psa ze schroniska, wzięliśmy go razem, ale technicznie papiery są na mnie. Problem w tym, że ja w mojej pracy często wyjeżdzam na cały tydzień, albo nawet jak jestem w domu, to muszę dłużej zostać. Do tej pory nie było z tym problemów, bo był w domu ktoś kto mógl z nim wyjść. Teraz albo pies musi zamieszkać z nim, albo ze mną, a na czas wyjazdów moich iść do niego... Tylko ja nie wiem, czy takie spotkania z nim mi pomogą... |
|
|
|
#4715 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a teraz wracamy do napadów paniki i scisku w gardle... Jak się za jakiś czas znowu odezwie, gdy znowu będzie dobrze to ja nie dam rady takich huśtawek juz... |
|
|
|
|
#4716 |
|
Nie depcze krokusów
|
kaylla - to trudny wybór. Z jednej strony zwierzęta są bardzo pomocne po rozstaniu, zwłaszcza gdy mieszkasz sama. Z drugiej trzeba myśleć o jego dobrze...
|
|
#4717 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na Ciebie czeka dużo dobrego! Z kimś innym ! Będziesz szczęśliwa, uwierz mi Daj sobie czas i nie kontaktuj się z nim.. to nie ma sensu. Płacz.. krzycz.. to Ci teraz pomoże. |
|
|
|
|
#4718 |
|
Raczkowanie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44796586]tylko, ze zanim zadzwonil to ze mna naprawdę już zaczynało byc dobrze, dopuszczałam do mysli innych facetów, poznałam duzo nowych osób wychodziłam, przestałam rozpaczać:/
a teraz wracamy do napadów paniki i scisku w gardle... Jak się za jakiś czas znowu odezwie, gdy znowu będzie dobrze to ja nie dam rady takich huśtawek juz...[/QUOTE] Bo to jest jak z rzucaniem nałogu. Dlatego alkoholikom nie wolno pić nawet małej ilości, a palaczom raz na jakiś czas puścić dymka. Bo to wraca. Podejmij decyzję. Jeśli nie chcesz z nim być, nie widzisz tego, to nie katuj sama siebie. Po co.
|
#4719 |
|
Rozeznanie
|
Mam się chyba najgorzej na świecie....
Okropne ostatnie 2 dni pod względem ex-a. Niewyjaśniona sytuacja.... Zamiast lepiej to jest gorzej
|
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boję się też, że jeśli pies zostanie u mnie, to na razie gdy będę wyjeżdzała, to ex chętnie go weźmie do siebie... Ale co będzie za jakiś czas, gdy kogoś pozna itp... |
|
|
|
|
#4721 |
|
Konto usunięte
|
JA PIERD&^%$#&&^#!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Napisałam mu dokładnie to, co Malla napisała: że to żałosne smsami rozgrywać wszytsko, jak 15-latek itp. Zadzwonił: na początku, że to przeciez ja pierwsza dzisiaj napisałam smsa, a on przecież nie lubi pisac smsów, ale to ja pierwsza. On: "Czego oczekujesz" Ja"że dasz mi spokój" On: "Ale przecież było dobrze miło itp. blablabla i nie dam" Ja: "Dobrze wiesz o co chodzi....' On: "O deklaracje?" Ja: "Tak, chol..... o deklaracje!" On: "Aha, no tak, Bedziesz się dzisiaj uczyć?" Ja: "tak" On: To sie ucz" Koniec rozmowy Czuje się jak śmieć ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- ja z nim chcę być, rozchodzi sie o to że on ze mną nie... |
|
|
|
#4722 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o pieska, to może jakaś koleżanka mogłaby się nim opiekowac przez ten czas jak Cię nie ma? znajomi? rodzice? Może któras koleżanka by się do Ciebie wprowadziła na jakiś czas? albo Ty się wyprowadź, a swoje mieszkanie byś wynajęła? średnio opłacalne, no ale zmiana otoczenia dobrze robi, wiem po sobie.
|
|
|
#4723 |
|
Rozeznanie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44796817]JA PIERD&^%$#&&^#!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Napisałam mu dokładnie to, co Malla napisała: że to żałosne smsami rozgrywać wszytsko, jak 15-latek itp. Zadzwonił: na początku, że to przeciez ja pierwsza dzisiaj napisałam smsa, a on przecież nie lubi pisac smsów, ale to ja pierwsza. On: "Czego oczekujesz" Ja"że dasz mi spokój" On: "Ale przecież było dobrze miło itp. blablabla i nie dam" Ja: "Dobrze wiesz o co chodzi....' On: "O deklaracje?" Ja: "Tak, chol..... o deklaracje!" On: "Aha, no tak, Bedziesz się dzisiaj uczyć?" Ja: "tak" On: To sie ucz" Koniec rozmowy Czuje się jak śmieć ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- ja z nim chcę być, rozchodzi sie o to że on ze mną nie...[/QUOTE] Boże co za bezczel.... |
|
|
|
#4724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A paznokcie ja myślę o tych hybrydowych, bo sama swoje zapuściłam... Całki współczuję !! Przesyłam Ci moc buziaków i miłej nauki! |
|
|
|
|
#4725 |
|
Rozeznanie
|
Ok opiszę Wam co i jak. Wiem że mnie zjedziecie ale dużo osób tu popełnia błędy, prawda? ;(
No więc wczoraj moja koleżanka napisała mi, że dowiedziała się, że mój ex jest z jej przyjaciółką (świat paradoksalnie mały, ale wszyscy są z jednej miejscowości). Najpierw nie dałam wiary (jakoś mi ona do niego nie pasowała), ale kolezanka zapewniła, że z nią rozmawiała, że ona jest szczęśliwa, że daje duże szanse temu związkowi. Okropnie się popłakałam i idiotycznie w emocjach napisałam maila do ex-a. Że mi przykro, że tak szybko się pocieszył. Że jest z kimś (podałam imię) od 3 tygodni (tak się dowiedziałam) a 2 tygodnie temu płakał mi że ma doła, że się zabije itp. Że życzę mu szczęścia - i mam nadzieję że podjął dobrą decyzję itp. Wiecie, bełkot zrozpaczonej kobiety.... Głupia ja ![]() Równie szybko jak napisałam, ex odpisał. Wkurzony maksymalnie, że kto mi takie bzdury mówi, że spotkał się 2 razy z nią na piwo, bo to jego dawna znajoma i odnowił kontakt, że on nie chce nikogo teraz na stałe, że traktuje ją jak kumpla, że ktoś chce popsuć nasze relacje, że jak mogę komuś wierzyć itp. Zrobiło mi się głupio. Próbowałam zadzwonić i wyjaśnić, ale nie odbierał. Napisał tylko "W tej historii jest dużo niejasności. Nie mogę teraz rozmawiać. Nie jestem w stanie. Ale wiem że bardzo mi zależy żeby nasz kontakt był ok". I koniec. Ja mu wyjaśniłam mailem całe zamieszanie. Na razie cisza.... Wiem że w ten weekend ma szkołę, więc pewnie dlatego. Ale ja zamiast olać to stresuję się jakbym była w związku dalej z nim, brzuch mnie boli, płaczę itp... ![]() HelP |
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A propos pieska - zabieram go właśnie na spacer, co prawda jest strasznie zimno, ale mam nadzieję że świeże powietrze dobrze mi zrobi... Camariera - nie do końca jeszcze jestem w temacie, ale ten twój facet to też chyba nie do końca jest dla Ciebie skoro tak się zachowuje... smutnaja - łączę się w bólu... Ja też się czuję kiepsko. Przepraszam was dziewczyny, że tak w kółko się powtarzam, jeśli chodzi o moje problemy i nie biorę jeszcze udziału w rozmowach o waszych, ale dla mnie w tej chwili jest to strasznie świeża sprawa i nie bardzo jestem w stanie się skupić na czymś innym... |
|
|
|
|
#4727 |
|
Rozeznanie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44796108]Spróbuję zdobyć Chodakowską, a Mel B tez popatrzę
![]() Narazie fajnie mi się marzy o ćwiczeniu i super pośladach z perspektywy lezenia na łózku i szamania ciastek z mlekiem:P[/QUOTE] Przyłączam się do Ciebie !! Ćwiczymy ! Ja schudłam strasznie.. widzę po sobie.. ale moje ciało jest też jakieś galaretowate :P Trzeba się wyrobić do tych wakacji nie ma co! |
|
|
|
#4728 |
|
Konto usunięte
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44796586]tylko, ze zanim zadzwonil to ze mna naprawdę już zaczynało byc dobrze, dopuszczałam do mysli innych facetów, poznałam duzo nowych osób wychodziłam, przestałam rozpaczać:/
a teraz wracamy do napadów paniki i scisku w gardle... Jak się za jakiś czas znowu odezwie, gdy znowu będzie dobrze to ja nie dam rady takich huśtawek juz...[/QUOTE] Bo to właśnie taki typ! Znam to z doświadczenia - już jest lepiej, już sobie układasz w głowie wszystko bez niego, a on wtedy nagle się odzywa i wszystko zaczyna się od nowa. I on się nie zmieni, tak będzie cały czas, ciągła niepewność i zaczynanie od nowa i od nowa. Jeśli chcesz wrócić do równowagi to Ty musisz to zakończyć, odciąć się całkowicie, bo on tego nie zrobi. |
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Paznokcie - ja od roku mam albo żel albo hybrydę i jestem bardzo zadowolona. Ale nie wiem, czy to jest dobry pomysł iść do kosmetyczki jak masz doła... Bo to jednak około 2 godzin siedzenia, różne myśli Ci przychodzą do głowy itp... A poryczeć się u kogoś obcego... może być dziwnie
|
|
|
|
#4730 |
|
Rozeznanie
|
Camariera, a to bezczelny chłop! OLEJ TO błagam Cię ! Jakby mu zależało to inaczej by się zachowywał. Są inni mężczyźni na tym świecie, do koloru do wyboru. Polak czy tam obcokrajowiec.. JEST ŻYCIE PO EXACH. Jest to lepsze życie, które do nas przyjdzie. Ja dzisiaj podchodzę do wszystkiego na spokojnie.
Samotnaja ja to odwaliłam lepszy numer od Ciebie ! Po 3 dniach od zakonczenia związku napisałam bezpośrednio do laski z którą mnie zdradził ... Baa ! nic to nie daje ( ona nie odpisała i nie odpiszę, usunęłam tego fejsa ). Jedynie dołowanie się. Czy się z kimś spotyka to już jego sprawa, bo Wy już nie jesteście razem. On może Ci mówić jedno, a robić drugie. Nie rozmyślaj, nie rozgrzebuj i nie analizuj... I broń Boże nie pisz do tej dziewczyny z którą się podobno spotyka... Kaylla już mi doradziłaś Słonko przyjdą lepsze dni za jakiś czas, że zaczniesz sama nam co nieco doradzać. Ja zostawiłabym sobie psinkę na Twoim miejscu, zawsze będziesz miała się do kogo przytulić ! Ja pierścionek zaręczony mam schowany.. baa moja mama go schowała. W planach miałam odesłanie pierścionka zaręczynowego( nie chciał go zabrać), butów ślubnych, złotego łancuszka do jego domu. Nie mogę patrzeć na te rzeczy ! Czułam, że tak powinnam... Ale wszyscy doradzili mi to sobie gdzieś schować, a te buty i większość rzeczy wyrzucić.
Edytowane przez beri899 Czas edycji: 2014-01-25 o 15:18 |
|
|
|
#4731 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44796817]Ja: "Dobrze wiesz o co chodzi....'
On: "O deklaracje?" Ja: "Tak, chol..... o deklaracje!" On: "Aha, no tak, Bedziesz się dzisiaj uczyć?" Ja: "tak" On: To sie ucz" Koniec rozmowy Czuje się jak śmieć ja z nim chcę być, rozchodzi sie o to że on ze mną nie...[/QUOTE] Póki co on dobrze wie, że nie umiesz odejść, więc sobie pozwala. Zmiękcza Cię każde "tęsknię", więc może się z Tobą bawić w durne smsy. Cytat:
Nie jest łatwo podrzucić komuś zwierzaka. Niania musi poświęcać czas na spacery i zabawę, dawać sobie zdemolować dom, myć tyłek w razie biegunki, znosić nocne budzenie. Mam problem z podrzuceniem komuś kotów lub klucza do mieszkania na 2 dni, a co dopiero na tydzień regularnie co jakiś czas... Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2014-01-25 o 15:17 |
||
|
|
|
#4732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(( A przydałoby się.Natomiast faktycznie na mój gust do siebie nie pasują.... Ale "cuda" się zdarzają. Czekam jak na bombie aż on coś odpisze.... stresuje się tak że mnie brzuch boli.... |
|
|
|
|
#4733 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musze być piękna!!!
|
|
|
|
|
#4734 |
|
Konto usunięte
|
wieczorem przyjdzie do mnie koleżanka na wino. Ona napiszę mu smsa, że ze wszelkimi sprawami ma się zwracać do niej (on ma jeszcze moje rzeczy, niedlugo będzie oddawał), a ja nie będę już odbierać od niego telefonów.
|
|
|
|
#4735 |
|
Zadomowienie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44797325]wieczorem przyjdzie do mnie koleżanka na wino. Ona napiszę mu smsa, że ze wszelkimi sprawami ma się zwracać do niej (on ma jeszcze moje rzeczy, niedlugo będzie oddawał), a ja nie będę już odbierać od niego telefonów.[/QUOTE]
No i słusznie Nie daj mu sie Tobą bawić! A jak jeszcze będzie Cię zasypywał smsami to zmień nr i tyle |
|
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubie tą satysfakcję że dobrnęłam do końca, teraz czekam na efekty ![]() Polecam też ( już było tu parę postów temu wspomniane) wszelkie zabiegi urodowe, wspomniany manicure to świetny pomysł. Ja teraz myślę nad prostowaniem keratynowym ![]() Jestę rudzielcę
|
|
#4737 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jeśli jest jej przyjaciółką, to jej powie.
|
|
#4738 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
. Zaglądam tu i podczytuję wątek od kilku miesięcy. Nic nie pisałam, bo doszłam do wniosku, że wałkowanie własnych uczuć tylko mnie pogrąży . Za to czytanie bardzo mi pomogło, fajnie, że można się tak wspierać, nawet wirtualnie . Ale jak przeczytałam o imprezie z ruskim szampanem to musiałam się odezwać , też chcę ![]() Miałam kiedyś konto na wizażu, ale ze względu na prywatność wolałam założyć nowe. Nie wdając się w szczegóły mogę napisać, że moja "historia" jest bardzo podobna do tego co opisała kaylla. Przechodziłam przez wszystkie fazy, które opisujecie (to właściwie szokujące, że te wszystkie historie są tak do siebie podobne), ale szczerze mówiąc już przeżałowałam wszystkie złudzenia i jest mi dobrze, więc wiedzcie że "jest życie po rozstaniu" . W końcu przed związkiem też było prawda? Co prawda aktualnie jestem sama i nie wiem czy to się zmieni, ale tak czy owak postanowiłam brać przykład z ex i żyć dalej swoim życiem. Poza tym doceniam to co mam i po prostu postanowiłam się nie przejmować, bo po co
|
|
|
|
#4739 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4740 |
|
Rozeznanie
|
La guna witaj
Super, że się odezwałaś... Ojj zapraszamy Cię na imprezę z ruskim szampanem ! Myślę, że dziewczyny się zgodzą !
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

Daj sobie czas i nie kontaktuj się z nim.. to nie ma sensu. 

Nie daj mu sie Tobą bawić! A jak jeszcze będzie Cię zasypywał smsami to zmień nr i tyle 
lubie tą satysfakcję że dobrnęłam do końca, teraz czekam na efekty
. Za to czytanie bardzo mi pomogło, fajnie, że można się tak wspierać, nawet wirtualnie
, też chcę