|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
Ja dzis robie dzien odpoczynku, bo mam strasznie zmeczone nogi.
Od poniedzialku ruszam z Jillian. W ogole, to mnie wczoraj tz przewrocil na orczyku, bo sie zagapil i upadlam na jego narte. No i mam bardzo duzego siniaka. Sama sie przez tydzien ani razu nie wywrocilam, a on mi wczoraj taka niespozianke zafundowal ![]() Kasiula ![]()
#4712 |
Zadomowienie
|
Martuszka no muszę się porządnie zabrać za dietę. Codziennie to sobie powtarzam, ale jak ostatnio imprezuję 2 x w tygodniu to jest troszkę ciężko z dietą
![]() Z tym rowerkiem to zobaczę o której godz skończy się impreza. O północy pewnie nie będzie mi się chciało pedałować ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Martuszka ja kiedyś zaszalałam na orczyku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula toz ja pisalam jutro nie dzis
![]() Jak ja sobie pomysle, ze ida Walentynki, pozniej ja mam imieniny, pozniej dzien kobiet, a nastepnie Wielkanoc, to mi sie slabo robi ![]() A na przyszly weekend u nas w miejscie same imprezy i pochody. Nic mi nie sprzyja, ale w maju wcale nie bedzie lepiej ![]() Ale chce podjac wyzwanie i zawiac sie i schudnac. Przeciez nie mozna byc wiecznie na diecie ![]()
#4714 |
Konto usunięte
|
Widzę, że nie tylko ja mam spadek motywacji... Nie mam pomysłu na jedzenie, warzywa nie mają smaku i cały czas jadłabym tylko tosty z serem
![]() ![]() Wczoraj jadłam dobrze, poćwiczyłam nawet, a dzisiaj na wadze 91,5!!!!!!! Skąd przez 24 godziny wzięło się 2,5 kg?!??! |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Wtajemniczenie
|
No z orczykami to jest problem. Jeden jedzie normalnie, a drugi jak szarpnie to czlowiek w butach by sie nie utrzymal a co dopiero w nartach.
Nie wiem od czego to zalezy, ale czasami nie dam rady zlapac takiego orczyka zeby w ogole sie zaczepic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- 2oka mi czasami nadwyzka objawia sie "pojutrze" a nie na drugi dzien. A w ogole to przed @ to bym najchetniej wage wywalila. ![]()
#4716 |
Zadomowienie
|
Martuszka dlatego ja wolę wyciągi krzesełkowe
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Wtajemniczenie
|
Tu praktycznie nikt nie jezdzi bez kasku
![]()
#4718 |
Zadomowienie
|
Martuszka no i tak powinno być
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula tak, wiem jak jest w PL
![]() ![]()
#4720 |
Zadomowienie
|
Martuszka to nasza Polska rzeczywistość, ale świadomość tego powoli się zmienia
![]() A wiesz z kim tak ostatnio imprezujemy? Przyjechał sąsiad co mieszka w Niemczech nad j. Bodeńskim. No i tak spotykamy się co tydzień z nim i jego rodzeństwem. Wczoraj byliśmy wszyscy u jego siostry a dzisiaj wszyscy przychodzą do nas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula cieszy mnie to ze sie zmienia
![]() O super ![]() ![]() A z ktorej strony bodenskiego on mieszka? Bo Konstancja to slyszalam ze teraz pod okupacja szwajcarska jest ![]()
#4722 |
Zadomowienie
|
Martuszka on mieszka w Lindau, do Szwajcarii bo blisko, kilkanaście km
![]() Muszę o tą okupację go zapytać, chociaż on od Świąt jest w Pl to może nie wiedzieć. Niedługo imprezy się skończą bo wraca do Niemiec i jego szwagier też na wiosnę jedzie jak co roku na sezon (od kwietnia do listopada). Przecież to Ty miałaś w tym roku odwiedzić mnie i Solinę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula przejezdzalam przez Lindau jak jechalam na narty w Austrie
![]() Ale zazdroszcze mu ze tam mieszka. Jezioro pod nosem, na narty blisko. Latem i jesienia wedrowki po Alpach. Przepieknie ![]() Oj co za poblem, zmienimy plany i Ty tu przyjedziesz ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Ide gotowac rosolek. Taki wczoraj byl wygwizdow ze mi dzis zimno caly czas. Rosolek jest najlepszy ![]()
#4724 |
Zadomowienie
|
Martuszka wiem, też mu zazdroszczę że tam mieszka. Nasłuchałam się i naoglądałam (na zdjęciach) jak tam pięknie
![]() ![]() Tak tak, wiem że moja Solina do Dominikany się nie umywa, więc wiem że nie zmienisz planów wyjazdowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
![]() Ile u mnie śniegu nawaliło ![]() ![]() KASIULA a Ty znowu przy garach ![]() Martuszka poszalałaś na stoku ![]()
#4726 |
Zadomowienie
|
Jaki pyyyyyyszne ciacho mi wyszło
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Eliza a no ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Raczkowanie
|
Pięknie,jak przewidziałam Martuszka wróciła i wątek tętni życiem
![]() Tak zachwalacie że chyba dam się skusić mężowi i skoczymy do Niemiec,bo on już stwierdził że to rzut beretem od Wrocławia ![]() ![]() KASIULA zlituj się kobieto,ja tu walczę ze sobą a ty o takim cieście piszesz??????moje ulubione smaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Wtajemniczenie
|
Nikolcia no super pomysl
![]() ![]() Dobraliscie sie z tz-tem, dwa podrozniki ![]() W ogole to juz zmienilismy pomysl na Wielkanoc, z Pragi (w ktorej juz bylismy) na Salzburg. Tak to u nas juz bywa ![]()
#4729 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny wypraszam sobie! To nie wątek o podróżowaniu
![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiście żartuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() To ja zjadlam banana i marchewke. Wiecej nie wcisnelam, bo sniadanie mialam duze ![]() Rosolek bedzie pozniej. A na pozniej to nie mam pojecia ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- dodalam aktualne zdjecie do albumu ![]() ![]() ![]()
#4731 |
Zakorzenienie
|
Martuszka fajnie wyglądasz
![]() ![]()
#4732 |
Wtajemniczenie
|
Eliza heheh
![]() Dziewczyny, a co Wy na to zeby zaczac wspolnie cwiczyc? Czyli np mamy program co trzeba pocwiczyc na kazdy dzien. Kazda z nas ma inna kondycje, wiec wygladaloby to tak. Poniedzialek: 1. Do wyboru: MelB (15 min) https://www.youtube.com/watch?v=jyXXUcrZerw lub MelB (20 min) https://www.youtube.com/watch?v=FuP1lGMlnP4 2. Skakanka lub hula hop do wyboru - 15 min 3. Rozciaganie: https://www.youtube.com/watch?v=QQm4guqGEBE I tak na caly tydzien rozne cwiczenia? Moze to by nas zmobilizowalo? Mozna tez nie wykonywac wszystkich punktow z programu, jak ktos nie daje rady. Nikt z nas nie ma czasu na silke, na rower i bieganie nie ma pogody. Odchudzanie tez przestalo isc ![]()
#4733 |
Zadomowienie
|
Wyrobiłam się
![]() Martuszka jestem za! Przyłączam się do Ciebie! Do wieczoru ![]() ![]() Bądźcie grzeczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
Martuszka ja się mogę przyłączyć.
Chcesz co dziennie inne ćwiczenia ? Może np. taki zestaw co podałaś to pierwszy tydzień ,a na następny dopiero inny. Ja bym mogła MelB 15 min hula hop i te rozciągające
#4735 |
Wtajemniczenie
|
Kasiula udanej imprezy
![]() Eliza no moze byc albo zestaw na caly tydzien jeden, albo ja myslalam tak: pon, czw - MelB wt, sob - Jillian sr, pt - zestawy na miesnie - brzuch, nogi niedziela - odpoczynek Jesli wolicie jeden zestaw na caly tydzien, to spoko. Mamy czas by to ustalic ![]() ![]() super, ze sie przylaczylyscie ![]()
#4736 |
Zakorzenienie
|
Ja się dostosuje Zobaczymy co reszta dziewczyn powie Czyli zaczynamy od jutra
![]()
#4737 |
Wtajemniczenie
|
Tak, zaczynamy jutro
![]()
#4738 |
Raczkowanie
|
ja wam dam jutro
![]() oj dziewczyny to ja się teraz mam za was brać ![]() tak opanowałam strony internetowe że waga leci w dół a ja jestem mega zadowolona dziś na obiadek był króliczek mniam mniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Wtajemniczenie
|
Ania no pisz pisz co cwiczylas, mobilizuj nas. Tu kazda ma kazda mobilizowac.
![]() A ja jak pisalam, dzis mam dzien odpoczynku. Wczoraj jezdzilam na nartach i mam dosc mocno zmeczone nogi po tym tygodniu. Jak robisz krolika? Mysle czy by na weekend przyszly nie zrobic, bo bedzie w promocji w Kauflandzie ![]() Na kolacje zjadlam jajecznice ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Nikolcia co tak cicho siedzisz i tylko podczytujesz od czasu do czasu? jak poszlo dalej z dieta? Dlaczego nikt nie pisze co jadl? Ej no dziewczyny ![]() Przeciez to watek o ochudzniu, samo sie nie zrobi ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Ja na jutro mam: I. Kanapki z pomidorem i salami (musze dokonczyc) II. Banan, mala kanapka z pomidorem III. Udko pieczone, ryz, pomidor z cebulka i jog nat IV. Jogurt malinowy, pieczywo chrupkie V. Rosol z marchewka i pietruszka
#4740 |
Konto usunięte
|
cześć
![]() I- jajecznica+ 2 kanapki z serkiem twarogowym, II- ziemniaki gotowane bez sosu+ fasolka szparagowa, III- kawałek sernika+ garść orzechów arachidowych, IV- 2 kanapki z serem i papryką+pieczone warzywa (marchew, cebula, fasola czerwona, fasolka szparagowa), V- 2 drinki z cytrynówki mojej mamy i świeżo wyciśniętego soku pomarańczowego+ garść orzechów arachidowych. Ten ostatni posiłek to wiecie- witamina C... pro zdrowotnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.