|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki i Mamusie cz. 7 (szczęsliwa)
Kanwa, a kto mi groził paluszkiem, żeby nie czytać dra googla? Ty!
Konsternacja, ja tych dziewczyn dobrze nie znam, tam się pojawiają 3 wypowiedzi na dzień. Po prostu podpytałam was, czy mnie przeczucie nie myli z tą betą. Wydawała mi się mała, a akurat poruszyłyście temat poronień. |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
Wtajemniczenie
|
JALOUSE- czytałam o dong quai, moja teściowa interesuje się różnymi ziołami i opowiadała o tym i jeszcze o pao darco, vilva korze. Podobno działają cuda.
Ja póki, co popijam cudną mieszankę ojca sroki co kilka dni, jak mi się przypomni ![]() ![]() ZŁOŚNICA- my jeździmy na rowerach wieczorami. I teraz też wróciliśmy tak zmęczeni, że wzięłam prysznic i nie mam siły się ruszyć. CALINECZKA, JALOUSE- ja też miałam zawsze przed@ wodnisty śluz, a teraz patrzę w ovu i zaznaczałam kremowy kilka dni temu. Widać jeszcze sobie poczekam na @ ![]() BUU- wiem, czym jest studiowanie pedagogiki ![]() ![]() p.s. z czym masz takie trudne przejścia? GRZYELDA- udanej zabawy jutro! |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Bo zawsze wszystkie wyniki umiem sobie odczytać ale tych za chiny:/ Jutro się dowiem.Podejrzewam że będzie konieczna wizyta u androloga albo urologa.
Ja pierdzielę ale mam durny dzień Calineczko a Ty ile masz Bronka brać? 6 cs @5.07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
aggo ja też pod prysznic skoczyłam, zasiadłam z telefonem w ręce i nie mam mocy się ruszać! Oj będę jutro cienko piszczeć rano
![]() kanwa mnie też się te wyniki ciężko czytało. Trudno je samemu szczególnie na początku przeanalizować, bo patrzy się na nie dość szeroko, bierze pod uwagę jeden parametr do drugiego. Dlatego nie ma co czytać w necie, lekarz rozwieje wszelkie wątpliwości.
#4715 |
Zadomowienie
|
Nadrobiłam... ufff...
Aggo dziękuję za twe słowa, jestem spokojniejsza i jutro postaram się na chłodno podejść do badania. Magusia.... ucałuj tego przystojniaka i złóż mu życzonka. Brawurka... mam na 17.40, na drugim końcu krk. Sonia... a już już myślałam ![]() Simonee... widziałam urywek Rydygiera... czyżby Krak? Kanwa... będzie dobrze, nie można się stresować, bo to lekarz wie najlepiej co się dzieje. Jalouse... mój mąż też obrabia metale... ale plemnikom to nawet nie przeszkadzało. Calineczko, wypoczęłaś przez urlop? Elinka... chcemy zdjęcie i kawałek sernika (kocham sernik na zimno)
#4716 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzieki dziewczyny!!! ![]() Brawurko to hejka po kebaba. ja nienawidze noznej:/ Kanwa sciskam,na pewnk nie jest zle ![]() Cytat:
kurde to niezle ![]() moze dlatego tak ten sluzik ![]() trzymam kciuki za piekne zakknczenie tego cyklu mimo wszystko ![]() kochana podziwiam! ![]() Cytat:
![]() Ringo ![]() kochane idd spac dobranoc ![]() Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem ze ogolnie powinno przyrastac tuz prze owu ale gin mi mowil ze norma to 1-2 mm na dzien ale jesli ja mialabym tak pozno to mozliwe ze pik luteinazycyjny dawalby przyrost 3-4 mm na dobe i wtedy testy tak wykazuja. No jutro sie dowiem wiecej....i w razie braku wzrostu pecherzyka zapytam co z wysokim poziomem lh Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4718 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
6 cs @5.07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() milego dnia ![]() Magiusa Kciuki! Kanwa Kciuki! Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 6 cs @5.07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() Moja tempka oszalała... ![]() ![]() Przepraszam Was Kochane, że się nie odniosę, ale wczoraj nadrobiłam i po prostu nie pamiętam co u której... Po prostu kciuki za wszystkie! ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
A ja mam dzisiaj wolne i mialam pospac a tu
![]() Gryzia z moja tempka tez cos nie tak. Dzis 23 dc a wskazuje na zmiane 36,6 lub 36,7. Nie wskazala skoku ![]()
![]() |
#4723 |
Konto usunięte
|
Mariola no właśnie. Moja niby wskazała skok, ale później znowu spadła. Czyli tak naprawdę skoku nie pokazała, ale widziałam mniej więcej owu na podstawie śluzu. Teraz już mam taki okresowy, biały śluz... A po @ idę do gina i zaczynamy rundę pierwszą
![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
To współczuję tej dziewczynie
![]() 6 cs @5.07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46861829]Mariola no właśnie. Moja niby wskazała skok, ale później znowu spadła. Czyli tak naprawdę skoku nie pokazała, ale widziałam mniej więcej owu na podstawie śluzu. Teraz już mam taki okresowy, biały śluz... A po @ idę do gina i zaczynamy rundę pierwszą
![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Ja tez obserwowalam sluz i cos tam zaobserwowalam tylko nie wiem na ile prawidlowo bo bylo grzybobranie a co najgorsze jajniki nie bolaly. Ja uwazam ten cykl za stracony. Trzymam kciuki ![]()
![]() |
#4727 |
Konto usunięte
|
już nie śpicie
![]() Gryzia baw się dobrze!!! Mariola - może bezowulacyjny jest? Kanwa będzie dobrze - mój ma zylaka wiadomo gdzie i lekarz powiedział, że cięzko z tym zajśc w ciążę - i proszę co się stało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Hej. Kanwa, my z Bromkiem to tak już for ever, bo prolaktyna nie może spaść za nisko (czyli aż zajdę).
---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- Mlebi, a jej lekarz kazał brać progesteron i przyjść za miesiąc! Aż mi się serce kroi, bo widać, że dziewczyna ma nadzieję jeszcze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Kurde powinna zrobic jeszcze jedna bete za 3-4dni i bedzie jasne a nie zyc miesiac...w stresie - jesli poroni i nie wyczysci sie sama to niebezpieczne chyba.
Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Sonia, przecież ja jej tego nie powiem....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Ale mozesz jej zasugerowac ze zeby byla spokojniejsza to jeszcze jedna bete zeby zrobila..
Wyslane z Samsunga Galaxy S3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Konto usunięte
|
Powiedzcie mi Dziewczyny jak to jest, że kiedyś nie było bety, nie było USG i rodziły się dzieci, a teraz medycyna poszła do przodu, robi się betę, żeby sprawdzić czy dzidziuś dobrze rośnie, USG i szereg innych badań, żeby sprawdzić czy dzidziuś jest zdrowy a i tak co któraś ciąża jest zakończona poronieniem...?
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ringo ![]() aggo opracowywuje zagadnienia na egzamin ustny-mam je oddac w formie pisemnej,a potem kobieta bedzie dopusywac,pytania niby sa jasne,ale mam bardzo duzo materialu do ogarniecia,i nie wyrabiam z lenistwa,albo z czegos innego zostawilam wszystko na ostatnia chwile-cala ja,i teraz mam problem :/ dam rade,cos wymysle dzis ide ostatni dzien do przedszkola,z jednej strony te praktyki o ![]() ![]() soniuska no powinna zrobic bete ale jak lekarz jej tego nie zaproponowal,to moze ona faktycznie wierzy ze jest jeszcze nadzieja gryzia szalonej zabawy raz jeszcze! |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
Nie było bety, była naturalna selekcja. Wiesz, ile dzieci umarło mojej prababci?
Sonia, lekarz jej nie kazał robić bety już, żeby się nie denerwowała. A zresztą to jej sprawa. Po prostu mi przykro. Ktoś zachodzi a to nie koniec zmartwień... To by było już drugie #. Dobra, nie ma co o tym pisać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Mlebi moze...ale moze tez ta pogoda tak dziala na organizm.
Na 17 lipca zapisalam sie do poradni planowania rodziny. Calineczko napisz jej moze na pw.
![]() |
#4736 |
Konto usunięte
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46861872]Powiedzcie mi Dziewczyny jak to jest, że kiedyś nie było bety, nie było USG i rodziły się dzieci, a teraz medycyna poszła do przodu, robi się betę, żeby sprawdzić czy dzidziuś dobrze rośnie, USG i szereg innych badań, żeby sprawdzić czy dzidziuś jest zdrowy a i tak co któraś ciąża jest zakończona poronieniem...?
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() bo kiedys to babki myslały, ze to spóźniony okres, a teraz sa test i bety i wiedza, ze to poronienie |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Piękne niebo widzę przez okno a na szczęście upału nie ma ![]() Gryzelda baw się dobrze na panieńskim ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46861872]Powiedzcie mi Dziewczyny jak to jest, że kiedyś nie było bety, nie było USG i rodziły się dzieci, a teraz medycyna poszła do przodu, robi się betę, żeby sprawdzić czy dzidziuś dobrze rośnie, USG i szereg innych badań, żeby sprawdzić czy dzidziuś jest zdrowy a i tak co któraś ciąża jest zakończona poronieniem...? Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Kiedyś też było bardzo dużo poronień...moja Babcia poroniła, Ciocia, Mama Przyjaciółki. Na pewno o wiele więcej kobiet ale ja po prostu o tym nie wiem... a prawda jest taka, że dzisiejsza medycyna przeważnie pozwala sprawdzić CZY z dzidziusiem wszystko dobrze a przecież nie daje gwarancji, że z dzidziusiem wszystko dobrze. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
Oglądałam ostatnio Kobietę na krańcu świata, a tam dziecko za dzieckiem. Czy widziałyście kiedyś kobietę z jakiegoś plemienia, żeby nie mogła mieć dziecka? Głód, dziadostwo i nikt się nie przejmuje, że jakieś bakterie mogą utrudniać zapłodnienie. Nie mówię o tym, że te dzieci umierają, ale jak te babki zachodzą! Na potęgę!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Byłam wczoraj u gina, organizm mi poszalałi moja @ to nie był okres tylko krwawienie już w ciąży. A ja myślałam że tak się stało przez ciężary w pracy. Ale dzidzia zdrowa było widać serduszko. MArtwie się bardzo bo z tego wszystkiego nic nie powiedziałam o nic nie zapytałam a ja brałam clostilbegyt będąc już w ciąży ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
I kto kiedyś badał nasienie
![]() 6 cs @5.07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.