|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Gianka - miałąm zapytać. A czemu wczesniej nie jadłaś smażonego? Malusia nie tolerowała czy tak sama z siebie? Przepraszam że pytam, ale strasznie mnie ciekawi temat kp i diety mamy
![]()
#4712 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Dziewczynki jestem w domku. U nas pada. Pocytuje wieczorem. Jutro mam wolne😍
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4713 |
Zakorzenienie
|
Iza powodzenia u pediatry
![]() Basiu a w którym miejscu boli? idź do lekarza bidulko ![]() Gianka kiedy mama będzie? wyszlysmy o 12, zaczęło padać więc wrocilysmy do domu i... spałyśmy 2h ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny.. Podczytuje Was od pewnego czasu. Staramy się o dzidzie od lutego. Dziś powinnam okres dostać, jak na razie nie widać. W zeszłym miesiącu spóźnił mi się 18 dni i ciągle widziałam jakieś objawy u siebie.. Także chyba z tego stresu się tak przesunęło
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Ola - hej
![]() ![]() Dziewczynki jaką wit D podajecie dzieciaczkom?? Ja muszę kupić i nie wiem jaką ![]()
#4716 |
Konto usunięte
|
Też mam taka nadzieję, dopiero niespełna pół roku a tyle nerwów.. Nie wiedziałam, że to takie az trudne będzie. :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zadomowienie
|
Ola witaj no niestety ze staraniami tak bywa. Mam nadzieje ze to ten cykl. Zerknij na pierwsza strone ile my sie staraliśmy staramy. Mam nadzieje ze nie wpadlas tylko na chwile bo bede gryzla jeśli tak
![]()
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie Edytowane przez Kamildiana Czas edycji: 2014-07-24 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Konto usunięte
|
Byłam na innym wątku tego typu, no ale czułam się jak piąte koło u wozu.. Ani o coś zapytać, ani się wyżalic... Jakby czytać chociaż jedna z nich nie umiała. :/
No też mam nadzieję, że jednak się uda. Strasznie niecierpliwa jestem, ale też uparta, także tak łatwo się nie poddam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Ziajka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo zdrowia, szczęścia, miłości i pomyślności!!!
![]() ![]() Madziu 14 lutego będę robiła to samo co Ty ![]() ![]() U mnie dalej okropna pogoda, głowa mi dalej pęka z bólu, a później jeszcze muszę pojechać na zakupy kupić parę rzeczy na wyjazd i w aucie posprzątać ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- A tak w ogóle to cześć ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Witaj Ola obyś została na dłużej, a nie tak jak inne dziewczyny...
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Ziajka 100 latek w szczęściu, miłości i bogactwie
![]() witaj Olu ![]() Gianka kupiłaś ten smoczek lovi do kaszki? gdzie? sprawdza się? Kasiu nawet nie wiem jaką, dziś wyrzuciłam opakowanie i muszę iść do apteki po nowe. chyba każda wit D to jeden ch^j że tak powiem ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |
Konto usunięte
|
Potrzebuje naprawdę z kims o tym rozmawiać. Mieszkam sama z narzeczonym, rodzina daleko, pozatym nawet nie wiedzą, że się staramy, relacje mamy kiepskie, raz na 2 miesiące widzę mame, a i tak rozmowa aha ok a nic itp.. :/ przyjaciółka też daleko, pozatym ona to taka wariatka, wiecznie ma milion swoich problemów, powiesz jej coś ona odpowie jednym zdaniem w smsie i później kilka stron o sobie i swoich rozterkach.. Także też kiepsko. A z narzeczonym to wiadomo, nieraz jak mu próbuje coś tłumaczyć to nie bardzo rozumie o czym mówię. Nawet mówię do niego, że najlepiej co 2 dzień się kochać, bo nasienie silniejsze itp a on zaraz że co ja uważam że ma słabe nasienie itp i zaraz męska duma urażona. Nie uważam żeby był jakiś słaby ale chyba z zasady wiadomo że jak trochę odpocznie to jest lepiej. Wiadomo, że chciałby codziennie no ale lepiej robić mała przerwę. Także tak to przykładowo wygląda. Sama jestem i nie mam do kogo buzi otworzyć,z jego siostrami mam dobry kontakt, ale też raczej o tym nie pogadamy, czasami tylko mówia jak się czuły jak były w ciąży ale że my coś działamy to nie mówię, bo w sumie nie chce żeby zaraz pytały czy nie za wcześnie itp. Bo zaraz się będę denerwować i nie chce jakoś źle się odezwać do nich przez przypadek.
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
![]() dziś powinnam dostać okres, poprzedni spóźnił mi się 18 dni, ale chyba za bardzo sobie wmawiałam że się udało i dlatego.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bioaron. Cytat:
ja dziś kupiłam smoczek do kaszki dziś wieczorem wypròbuje.tylko ja mam z canpol babe. Cytat:
![]() Mały jest zdrowy,ząbki nie idą.Powiedziała że może sie mu nie chcieć jeść z upału.Mówiła że jak nie chce piersi mam 2 razy dziennie dawać kaszke.Mamy skierowanie na mocz i morfologie żeby wykluczyć że coś sie dzieje.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
Migocia ciesze się, że nie będę sama
![]() ![]() Ola witaj ! Najważniejsze to się nie nakręcić i nie traktować siebie jak dawcy i biorcy. ![]() Ja chyba popsułam ładowarkę do laptopa ![]() ![]() Jak tylko odzyskam dostęp przez kompa to coś opiszę i poproszę któraś z Was o wklejenie w k. Bo zależy mi na radach.. Te które interesuje sytuacja z ex. Dostałam kolejny lek we wtorek wiec w połączeniu z pogoda.. śpię ![]()
![]() |
#4724 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Ola to porozmawiaj z nim o tym. Nasze ciało jest czasem mądrzejsze od nas !
![]()
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Pieczarkowa sie robi, ja popijam winko i siedze na balkonie
![]() Iza, czyli Domis może takiego marudka ostatnio złapał i tyle. Dobrze, że zrobicie badania. Uspokoisz sie. Tylko teraz jak tu siuśki złapać ![]() ![]() Magda, Migocia - ja też z chęcią filma obejrze ![]() ![]() Olu, witaj ![]() ![]()
#4727 |
Konto usunięte
|
A czemu wszystkie tak mówicie, że macie nadzieję, że zostanę? To tu tak strasznie, że inne pouciekały? :P
mądrzejsze mądrzejsze. Teraz chyba naprawdę muszę postawić na swoim i mu jakoś przetłumaczyć. ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- mysia1986 , wiem, że to nie hop siup i bardzo dobrze sobie zdaje sprawę, że tak naprawdę nic łatwego zmajstrowac baby borna.. Tylko najgorszy jest moment przed okresem, obawa..a jak się okres pojawi, to niby myśli, "trudno, następnym razem się uda" ale mimo wszystko, jakoś tak źle na duszy.. Nie potrafię tego słowami opisać, napewno wiesz o co chodzi : ( |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ola, niektórym własnie tak ''hop siup'' wychodzi ![]() Najważniejsze jest wspieranie sie nawzajem. Wiem co mówie, u mnie akurat to kuleje w tym momencie.
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
No i chyba bede miała problem bo była wantura o butle z kaszką.Za to jak wyciągnełam cyca to aż się trzepał i pięknie zjadł.Ale szczerze mówiąc chce go już odstawić więc bede próbowała dawać kaszke wieczorem.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Izuniu dobrze, że zdrowy Domiś! a basania się przydadzą, tylko te siuśki tak jak pisze Myśka
![]() Ola jaka młodziutka jesteś ![]() ![]() a co do starań najgorzej jest się nakręcić. pamiętam to uczucie pierwszego dnia każdej @, chyba nie da się go uniknąć ale mimo wszystko pamiętaj, że prędzej czy później się uda a w skali Twojego życia jakie ma znaczenie, czy Twoje dziecko będzie kwartał młodsze czy starsze? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Kluska, samopoczucie lepsze?
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Woreczek już kupiłam w poniedziałek pójdziemy na badania(o ile złapie siuśki ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2014-07-24 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Konto usunięte
|
Nie ma znaczenia, ale wiadomo, że chciałoby się jak najszybciej.. Ale cóż, uzbrajam się w cierpliwość, jedno jest pewne, napewno się nie poddam.
znaczy my oboje mieszkamy poza swoimi miejscowościami, no ale on ma do domu 35 km, ja ponad stowę.. :\ a o co pytają? :P Raz na jednYM wątku czytałam jak dziewczyna mimo, że dostawala okres to po 7 czy 8 miesiącach ciągle pytała czy jednak może być w ciąży, bo tu ją mdli, tu przytyła a tu jeszcze coś innego.. No kupa śmiechu, a najlepsze jest to, że się tylko ocierali się, stosunku nie było :P także tylko ją pocisneły, żeby się za seks i takie zabawy nie zabierała skoro o tym nie ma pojęcia. A może z 17 lat miała, to myślałam, że już w miarę kumata będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4736 |
Zakorzenienie
|
Cześć Laski
![]() ![]() ![]() ![]() Ziajka Kochanie spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze ![]() ![]() Ola cześć ![]() ![]() ![]() ![]() Mysiu Kochana to już 23cykl ??? Jezus Maria... Nie będę pocieszać i bez pitu pitu wypiję za Ciebie dzisiaj radlera bez alko ![]() Klusia ale miałaś super drzemkę ![]() ![]() ![]() Izka to Domino Cię wystraszył ![]() ![]() Basiu w domu najlepiej więc Wania zaraz będzie śmigać ![]() Madziu oj biedna Ty bez kompa ![]() ![]() Gianka oj ta Twoja córcia ma humorki na mleczko ![]() ![]() ![]() Kami a weź Ty czarownicy nie słuchaj i uciekaj do mamuni ![]() Idę kąpać smrodka bo popłakuje ![]() ![]()
#4737 |
Konto usunięte
|
Muszę go namowic, żebyśmy poszli do lekarza się przebadać. Oboje. Tu też zaraz będzie wielkie ale, że wątpię w to, czy jest sprawny. Nic nie wiadomo. Jakoś muszę go przekonać. Denerwuje mnie ta męska duma, czasami mam wrażenie, że uważa, że urodził się wprost idealny do zapłodnienia -,-
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
Ruda, ja sama za siebie już dwa kieliszki winka wypiłam
![]()
#4739 |
Wtajemniczenie
|
Kochane, dziekuje za życzenia
![]() nie straszcie Izy, woreczki nie są takie złe, u chłopców idzie całkiem sprawnie. Bez problemu złapałam jak jeszcze Kubula był mnieszy. Cieszę się, że Domiś zdrowy, smaczna kolacja jest pycha ![]() zmykam do tż i ... szampana ![]() ![]() Pierwszy raz od 1,5roku albo jeszcze dłużej! Lofciam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
A w ogóle zaraz kolejna część wątku
![]() Już pomijam, Ruda! że sie ze dwa dni temu pytałam jak przygotowania do ślubu i mi nić nie odpisałaś ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.