|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
BAN stały
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
|
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Ewus ciuszki dla malej przecudne .Taki moj styl
i chyba bede miec okazje tak ubierac, jesli bedzie corcia
|
#4714 | |
|
Wtajemniczenie
|
W ogóle to byłam wczoraj w szoku na zakupach, bo jeszcze po drodze z mężem rozmawiałam nt rozmiaru butów dla małej no i on że już 23 kupimy conajmniej, a ja mowię ze najlepiej to juz 30 kupmy to na zapas bedzie. Teraz nam wyrosła z 21. W sklepie przykładam jej wkładkę od 22 a ona za mała nawet mozna powiedzieć
Jak tym dzieciom szybko rosną stopy to szok. Miałam nadzieje ze te moze do wiosny zostaną ale trochę słabo w to wierze w tym momencie ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Moja mnie zaskakuje kobietka z niej prawdziwa. Jak wczoraj jej pokazałam te czarne butki to nie chciała oddać, a po przymierzeniu zdjąć i musiała w nich wracać sama takie bym chciała w domu za to mi kazała założyć sobie te drugie i w nich latała Te różowe mieliśmy takie same 21, nie było innego wyboru na jej rozmiar, a z tych w sumie byliśmy bardzo zadowoleni, no i nie chciało nam się chodzić po innych sklepach wiec zostały takie same Ja jeszcze tylko czekam z wytęsknieniem aż wejdą w ruch spineczki, gumeczki i czesanie na razie jeszcze za krótki włoski ma. I trochę słabo widzę jak sobie pozwoli robic o opaski walczę ciagle ale nie ma szans wszystko ściągnie zołza mała.
Edytowane przez Ewunia_01 Czas edycji: 2014-09-01 o 12:10 |
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4716 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4717 |
|
Rozeznanie
|
witam Was w ten zamulony poniedziałkowy dzień zaraz się biorę za nadrabianie
|
#4718 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4719 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale tutaj cisza
aż jestem w szoku Mnie męczą mdłości ![]() Juz dzisiaj to mam powyżej uszu. Chyba 4 dzień pod rząd o mega nasileniu, że ledwie żyje i juz chyba bym wolała niż to nieprzerwane mdlenie Niech to sie juz skończy Podziwiam Natkę z tymi przygotowaniami do ślubu. |
|
|
|
#4720 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też ją podziwiam
ja w tamtym tygodniu miałam koszmar. Widzę że u nas Ewuniu wahadłowo jak tobie jest gorzej to mi lepiej a jak mi jest gorzej to u Ciebie lepiej dzisiaj o dziwo tfu tfu już po 13 a u mnie nadal super |
|
|
|
#4721 |
|
Rozeznanie
|
Muszę odpisywać tak po troszku, bo pozapominam połowę rzeczy
jak coś nieaktualne, to przepraszam Aniu annasar Twoja dziewczynka ![]() Iluzja witaj ![]() Aneczko za zakupowe poprawienie humoru ![]() Aniu ksuwko jak tam po pracującej niedzieli?
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Dopadło mnie zwatpienie
Chodze do toalety sprawdzac czy plamienei pwrócilo ale naszczescie nie ! Śluzu brak a bielizna mokra - tak jak poprzednim cyklu po owulce
|
#4723 |
|
Rozeznanie
|
Aniu koliberku
dla synka, niech rośnie duży i silny szkoda tylko, że nie przypozował Aniu annasar będziesz miała czas na rozplanowanie wszystkiego
|
#4724 |
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam i forum i klub
Annasar, tak bardzo mi przykro z powodu poronienia Twojej siostry . Obyło się bez łyżeczkowania?Dorotko, aleś mnie przestraszyła tym upadkiem ze schodów. Musisz bardziej uważać, mniej pośpiechu. Nati, już Ci niosą suknie z welonem... Oby mdłości nie zepsuły Ci tego wspaniałego dnia i nocy ![]() Ewuniu i Korolciu jeszcze troszeczkę i będziecie miały ten mulisty okres za sobą. Franiu, oby Twoje problemy znalazły szybkie rozwiązanie. Aneczko, wracaj do nas szybciutko. Guerka, za pozytywne wieści w tym cyklu.Aniutka, wczoraj pracowałam od 14 do 20, więc nie było tak źle, obstawiałam, że będzie dłużej . India, pęcherzyk rośnie czyli jest szansa na owulację ![]() Żanetka, będzie dobrze nie panikuj Kasia, Marta |
|
|
|
#4725 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
|
|
#4727 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4728 |
|
Rozeznanie
|
Madzia Sarrai
ja po odstawieniu tabsów też mam dłuuuugaśne cykle i co się okazało, ze wcale nie mam owulacji, więc fajnie jakbyś chociaż raz sprawdziła sobie u gina. Tylko u mnie to sprawcą są policystyczne jajniki najpewniej obyś szybko zaszła w ciążę bezproblemowo Aguś guerka, muszę zadać Ci kilka pytań o to hsg napiszę na pw do Ciebie Aniu annasar dobrze, że nakrzyczałaś na tego notariusza ![]() w sb byłam w pepco ... super wiem, że kiedyś tam się będę zaopatrywać ![]() ale wolno mi idzie to czytanie wszystkiego
|
#4729 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4730 |
|
Wtajemniczenie
|
ewunia beciki sliiiiczne
kordelka te wymiary drobniutkie strasznie az sie z ciekawosci zmierzylam w ramionach i mam 40 ![]() kocurek zostaw bozenke na dwa tygodnie brzunie slooodziuchne mi mama zrobila nalesniczki na obiad zladlam dwa ale jakies XXL byly pyyyyszne przejadlam ogorem zobaczymy noi pospalam dwie godzinki
|
#4731 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniutka jak masz tylko jakieś pytania to pisz. Chętnie pomogę
Dziewczyny kocham te Wasze brzucholki Ewuniu ciuszki dla malej super, juz sie nie mogę doczekac mojej ciąży i zakupów dzieciowych
|
|
#4732 |
|
Rozeznanie
|
Aniu koliberku gratulacje z okazji 3 trymestru
![]() Justynka Tobie bym radziła iść do gina, iść na monitoring, albo w ogóle do innego gina i zobaczyć co on powie... straszna sytuacja, ja takie miałam, nakręcałam się strasznie wtedy Aniu indio mam nadzieję, że owu jednak będzie Żanetko ale sytuacja z tą krwią mam nadzieję, ze już się się powtórzy. Na przyszłość trochę ostrożniej niech tam Cię mąż traktuje trzymam kciuki za szczęśliwy rozwój sytuacji ![]() Aniu annasar już pisałam w sobotę do Ciebie, ale modliłam się za małego Aniołka i za siostrę, żeby miała siłę przez to wszystko przejść. Dobrze, że ma Ciebie Czekolada Ewuniu jaka szałowa sukieneczka, taka w kokardki mnie też opisy w Greyu wydawały się podobne czytając tak wszystkie pod rząd, ale i tak czytałam z zapartym tchem a śmiałam się zawsze z wewnętrznej bogini Nati mam nadzieję, że w sb mdłości Cię oszczędzą ![]() Karolciu mam nadzieję, ze rzygi pójdą w cholerę Aneczko Dorotko, uważaj na Was Aguś napiszę do Ciebie Kobietki, macie przepiękne brzuszki nie wiem, czy coś jeszcze... wczoraj byliśmy na grzybach, mam zciachane nogi przez komary swędzi że masakra, ale silna jestem na razie ![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Madziu, strasznie mi przykro, że @ zawitała trzymaj się
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja przeciesz nie penetruje swojej pańci w poszukiwaniu śluzu
wole nie ryzykowac ze znowu zaczne plamić!!! każdna z Nas nie zakłada że się udało, wręcz przeciwnie. to jest taki nasz mechanizm obronny!! i ja też tak postepuje! wole sobie wmawiac że i tak nic z tego żeby sie za bardzo nie rozczarowac!! wiem że wierzycie we mnie i bardzo wam za to dziękuje
|
#4734 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4735 |
|
Zadomowienie
|
Aniutka, współczuję pożarcia przez komary, bo to swędzi jak cholera
Mam nadzieję, że choć trochę grzybów nazbierałaś? |
|
|
|
#4736 |
|
Rozeznanie
|
ale u nas dziś szaro, ponuro i zimno na dworze
brrr aż mi się nic nie chce
|
#4737 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Martusia ja czytama Crosaa
i faktycznie działa bardzo pobudzająco miałam wprowadzic embargo przez kilka dni po tym plamieniu ale nie wytrzymam
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
dorotko, mam nadzieje, że po tym upadku nic się nie dzieje i dobrze się czujesz? Naleśniorów zazdroszczę zjadłabym z serem i kiełbaską zapiekane w bułce tartej ![]() annasar, przykro mi z powodu siostry... i jeszcze to łyżeczkowanie straszne ![]() kocurku, zgadza się każda zakłada, ze się nie udało...taki system obronny...ja też tak miałąm, nawet zakładałam, ze od następnego cyklu bede mierzyć temp.... cóż, może kiedyś.... przy kolejnych staraniach![]() aniutka, ale Ci tych grzybów zazdroszczę a tutaj za taką przyjemność można zabulić niemały mandat.... ![]() Ewuniu, melisko współczuje wam tych mdłości ![]() Melisko, mój ambitny plan przewiduje spanie niemowlaka w swoim pokoju....a przy główce niania...ale życie pewnie szybko zredukuje moje plany ![]() Wczoraj oglądałam w katalogu mebelki do pokoju dziecka... miałam jeszcze coś pisać, ale ciemnota ciążowa jakaś mnie ogarnęła dziś
|
#4740 |
|
Wtajemniczenie
|
dobrze jest dziewczynki cukier po nalesnikach 116
my mamy narazie na wynajmie kawalerke wiec maly bedzie z nami a pozniej to sie zobaczy wszystko grunt zeby spal u siebie w lozeczku moj jest za tym zeby spal z nami bo jak to tak sam
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.

ale często pediatra czy położna i tak każą budzić na karmienie.

w domu za to mi kazała założyć sobie te drugie i w nich latała

aż jestem w szoku 
niż to nieprzerwane mdlenie 

za zakupowe poprawienie humoru 

obyś szybko zaszła w ciążę bezproblemowo 

przejadlam ogorem zobaczymy