|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
Ja nie mam aktualnie warunków na drugie dziecko,jeden pokój to trochę mało
![]() ![]() ![]()
#4712 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV
a ja w obecnej chwili.. to nawet jedno by mi starczyło
![]()
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
Madzia
![]() Spadam do wyrka będę nadawać z tabletu bo spać nie mogę ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Kosianty się już kręci i pierdzi jak szalony wiec spadam. Dobranoc Kobietki 😴
#4714 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ty znasz jakiś umiar? ![]() I mi udało się w końcu poćwiczyć. A potem była wanna i maseczka. Nie chciało mi się gotować to pizza też była na mieście. No, zatem dziś już lepiej. Idę zadanie domowe zrobić, bo późno już ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zakorzenienie
|
Witam
Ziajka ciesze sie ze impreza udana ![]() Gianka jak jestescie gotowi to działajcie ![]() Yss mocne kciuki za tzta ![]() Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja!
Jak ja nie lubię poniedziałków!! Mi też by jedno wystarczyło....tak nawiazując znów do wypowiedzi Gianki. Trzymam mocne kciuki! Miłego dnia dziewczyny! |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#4718 |
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj mnie już zmorzyło. Ewciu noc zapowiadała się słabo ale wyszła nie najgorzej, od 2 spała Hanulka ciągiem. Ziajka mój motorek w tyłku to wartburg w porównaniu do Twojego! Ferrari jesteś normalnie ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Jadę do pracy, Hania szczęśliwa została w żłobku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Yss trzymam kciuki ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dziewczyny u nas to nie tak ze juz zaczynamy. Ja musze isc do ginki posprawdzac czy wszystko ok,zrobic kilka badan no i przede wszystkim zasiegnac porady odnosnie leczenia mojej dr. |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
Gianka moja koleżanka starała się b. Szybko bo 7mcy po cc już była w ciąży. Żeby dostać zielone światło robiła badania na szew na macicy - wywolywali jej skurcze i sprawdzali czy się nie rozchodzi. Ty jesteś dłużej po cc ale może Ci się to info przyda
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
HEJ
![]() kasiu nie przejmuj się tą larwą, mamusią jesteś wspaniałą i ktoś taki nie ma prawa cię oceniać. gianka my tez chcemy dzidziusia i czekam tylko aż skończę depilacje, też się przebadam i do roboty. chociaz wiecie co???nie wiem czy dam rade sama z dwójką małych dzieci, jeszcze teraz Lena kiepsko śpi. no ale zanim zacznę, zanim się uda, zanim urodzę to Lenka będzie dużo starsza więc liczę że będzie dobrze ![]() mysia co nie wyspałaś się??? ![]() migociu jaka werwa ![]() ruda nasza szalona ![]() ![]() ![]() nocka kolejna z tych kiepskich, zasnęła przed 20 ale przed 21 pobudka i bawiła się do 22, tż się znowu uśpic nie dała i ja przejęłam i jakoś po 20 minutach zasnęła. w nocy pobudek z płaczem kilka ale dospałyśmy do 7.20. znowu od jakiś 2 tyg ma czerwoną pupcię, momentami z krostkami, podejrzewam że uczulaja ją chusteczki z pampersa bo pierwszy raz zaczęłam używac właśnie jakoś te 2 tyg temu, już zmieniłam na inne, i tak co kilka dni pupcia lepsza tak zaraz znowu czerwona ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
no mi lekarz mówił że niby dopiero po roku od poprzedniej ciąży i nie ważne cz sn czy cc. ale czytałam juz trochę o tym i w zasadzie ciąże przed upływem tego roku są bezpieczne, nic się nie dzieje ani z macicą, ani z szyjką ani ze szwem.no wiadomo że też zalezy od kobiety i jej ciała.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
Hej Kobitki. My wycinamy śniadanko. Nocka nawet ok. Od 1szej miałam towarzystwo ale spał grzecznie.
Gianka, Arletka moja Teściowa i Mama mówią ze "nie da rady nie dać rady z dwójką dzieci " wiesz ze musisz i tyle. A że my kobiety jesteśmy stworzone do bycia mamusiami to dajemy rade 😁 Yss trzymamy kciuki za Meza😉 Kluska to śliska sprawa jak oliwka😀 Pyza ma wyczucie czasu 😀 Chyba zimno u nas bo szron widzę. No jeszcze tego mi brakuje 😢
#4724 |
Zakorzenienie
|
ruda a powiedz mi jeszcze jak robisz brzuszki? takie głębokie z rekami za głową??? wiadomo że radę dać musimy czy z dwójką czy z trójka czy ile nas Bóg obdarzy
![]() Lenuśka śpi, ide obiad podszykuje bo potem moze spacer zaliczymy, choć widzę że wcale nie jest za ciepło.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Arletko no niby się wyspałam, ale odczuwam zmęczenie przez wydarzenia ostatnich dni.
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Domis tak wył za mna jak dzis wychodzilsm:-(Masakra serce pękało
![]() Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() mojatez płacze jak tylko mnie straci z oczu. rano ją wzięłam do siebie i chciałam pójść sie ubrac to zaczęła tak histerycznie płakac aż sie zanosiła, no ale co? no przeciez nie będę jej wszędzie ze sobą nosić. jak ide do wc to czasem ją biore a czsem zostawiam. boje się że się tak nauczy i wszędzie będzie za mną chodziła że nigdzie nie wyjdę. no a tak popłacze trochę i jej może to przejdzie. czy źle robię że ją zostawiam?
||
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Kluska o rany jakie badanie
![]() Arletko rade sie da nie bedzie innej opcji ![]() ![]() Iza o matko biedny Domis,takie rozumne juz te dzieciaczki. Dobrze ze pierwsza zmiana,szybko zleci i bedziesz z synkiem. Ewcia czy dzis tez bieganie,brzuszki i Mel B w planach? Yss o widzisz to nie jestem sama z dywanem w kuchni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Hej
Nie ma to jak wylaczyc budzik i wstać o 9:30. Uciekam dalej się zbierać, do pozniej ![]() Yss trzymam mocno kciuki za tż ![]()
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
Izuś mocno przytulam- serce się kraja. Ale na pewno Dominik przyzwyczai się że znikasz, ale potem wracasz :-D
Udanego dnia w pracy ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Klusja super że Hania lepiej spala. Mam nadzieję że nie zawalą cię pracą dziś. ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Arletko Gianna - ja też coraz częściej myślę o kolejnym dziecku. Bije się z myślami... bo serce jedno a rozum drugie ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Ewa ♡ Superowo! Jestem pod wrażeniem! Mam nadzieję że zakwasy nie dokuczają. Ja też dziś postaram się poćwiczyć. Dla mnie najlepsza jest mel b właśnie- intensywnie i krótko hihi ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Lila- super zakupy, fajne plany remontowe. My też musimy powoli znaleźć pomysły na pokoj Borysa. Na razie jest tylko huśtawka. Mam plan na tapetę lub pomalowanie ściany. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Mysiu Migaczu Milli - udanego dnia w pracy. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Kami Agabi? ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- I przez Was ja też kupilam Greya. Miałam dzisiaj romantyczne sny. Wczoraj daszkiem przeczytałam 100 stron- muszę sobie dozować hihi Yss jak tam po lekturze przytulanki? |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Zakorzenienie
|
A właśnie odnośnie Greya. Mam bilety na 18.02
![]()
#4733 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Yss- kciuki za rozmowę tz:-D ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Kasia- napiszę tyle. Baba to suka! Jakaś niespelniona, może zazdrość przez nią przemawia. O profesjonalizmie nie wspomnę- i braku talentu pedagogicznego! Jeżeli miała jakieś sugestie odnośnie twojego studiowania- powinna to zrobić na osobnosci. Swoją drogą to od kiedy wykłady są obowiązkowe? |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 |
Zakorzenienie
|
Zophiee nie mm zakwasow pewnie od tego ze biegam😉 następna wariatka Greya czyta😉jak tak dalej pojedzie to i ja kupię 😆😆😆😆
Mysia no nie wierzę, Ty też? Kurde zacofana jestem z tym Greyem 😃 Iza czasem jest lepiej czasem gorzej i taka kolej rzeczy. Dominik tez musi się przyzwyczaic😘 Arletko robie takie ze mam ręce za głową i tylko do momentu napięcia robie brzuszek,tak jak Mel B . Wydaje mi się ze te głębokie nic nie dają. Ja przy nich nie czuję napięte go brzucha. Gianka dzisiaj chcę Mel,skręty tułowia, 3km,brzuszki i może skakanke. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Zamula mnie nie wiem czemu,siostra na kawie była. W środę chyba idę do fryzjerki. No i mam w końcu hybryde a w czwartek kolęda.
#4735 |
Zakorzenienie
|
Ruda, ja sama sobie biletu nie kupiłam. Parcia nie miałam. Fakt książkę już bardzo dawno temu przeczytałam. Pójdę, zobaczę chociaż mam przeczucie, ze film będzie do bani, jakoś sobie nie wyobrażam, ze przełożą na ekran 'dosłownie' to co było w książce
Swoją droga jak się patrzy na strony kin i info o filmie to jest informacja o braku ograniczeń wiekowych, wiec.... nie spodziewam się scen odzwierciedlonych identycznie jak w książce. ![]() A sorry doczytałam właśnie , ze Silver Screen wpuszcza od 16 r.ż ![]()
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2015-01-19 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja juz 100 skrótów tułowia i 200 brzuszków zrobiłam. Tez mel 😉
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No chyba , że producencie mają to w dupię bo liczą na jak największe zyski
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja czytam teraz tego Crossa, podobno coś w stylu Greya ![]() ![]() Kluska, ja też myślę gdzieś za 2 lata się starać, więc może razem z brzuszkiem będziemy ![]() ![]() co do schroniska to kochane są te psiaki, jeden wczoraj na spacerze z wolontariuszem, podszedł do TŻ, oparł się o niego łapami i dał się głaskać, a podobno nie lubi obcych ![]() Gianna dobry pomysł z tym staraniem się serio ![]() ![]() ![]() ![]() Arletko mam tak samo, nie wyobrażam sobie na razie dzidzi drugiej, bo fizycznie nie dałabym rady ![]() Mili, Panna Magda nie martwcie się,u Was też na pewno pojawi się mały trollik niedługo ![]() ![]() Ruda szalejesz z tymi treningami, ja przez całe życie 200 brzuszków nie zrobiłam ![]() Ziajka cieszę się, że weekend taki udany ![]() ![]() Kasia ta baba przegięła serio, ale świnie zdarzają się wszędzie ... nawet z tyułem prof czy dr ![]() Migotko to człowiek demolka jesteś ![]()
#4739 |
Zakorzenienie
|
Mysia, tak jak mowisz, z tego co czytałam gdzieś na necie, w filmie nie będzie tej pikanterii co była w książce
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
No i po Mel. Kostek w trakcie siadał na mnie i się śmiał😁😁😁
Lila ja nigdy książek nie lubiłam ale jak raz przeczytałam Kinga to teraz mam ponad 20 jego książek 💜💜💜to moja duma no i pod jego książkami wisi Wasz prezent ślubny 💜💜
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.