|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, ptaszki ćwierkają, a Gwiazdy dalej dietę trzymają. Cz. 27
Melduje siłkę
|
#4712 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wiosna przyszła, ptaszki ćwierkają, a Gwiazdy dalej dietę trzymają. Cz. 27
|
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
WOW!
Gratulacje ![]() Co miałaś? Cytat:
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Ale muszę się chyba jednak przemóc i iść na taką z trenerem i chłopami
|
#4718 |
|
Zakorzenienie
|
Jeu co Ci wyszlo?
|
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Ze bardziej pasuje do klubu grubej świni niż na wątek o odchudzaniu
po prostu ciągle tyje,wolno bo wolno ale waga idzie w gore i wygladam okropnie a nie mam jakoś motywacji żeby się ogarnąć
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;51467638]
[/QUOTE]Cytat:
![]() Musisz po prostu znaleźć w sobie tą motywację, od siedzenia, gadania o chęciach i narzekania że waga ciągle rośnie, nie ubędzie Ci kilogramów czy sadełka ![]() Nie obrażaj samej siebie, tylko zbierz się w garść bo wszystko w Twoich rękach
|
|
#4721 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
szczerze? dla mnie to jest trochę śmiechu warte. znam osoby co wpieprzają same fastfoody, popijają to alko, więcej melanżują niż śpią, palą fajki i wychodzą im o wiele lepsze wyniki NIE WIERZĘ w to, że to co się dzieje w ich organiźmie jest super zdrowe i godne naśladowania. Więc w a ja się badam regularnie. EKG mam super - tętno spoczynkowe o wiele niższe od normalnych osób. wyniki badań krwi też mam super - poprawiłam żelazo ponad normę. na uczelnię jeżdżę rowerem, chodzę na siłkę na w-f i siódme poty na niej wylewam w porównaniu do innych (co cały wf chodzą na bieżni albo jadą na rowerku żółwim tempem), biegam, przebiegłam wiele półmaratonów, zadebiutowałam w maratonie. Znam zasady zdrowego żywienia i mimo częstych wpadek (praktycznie zawsze słodyczowych) zdrowo jem. I nikt mi nie wmówi, że mam mięśnie na poziomie 70-latki, a na pewno nie baba, co ma gorsze wyniki w sporcie niż ja. AMEN. ![]() też mi ciężko się ogarnąć, ale wpadłam na pomysł, że zrobię sobie teraz 10 dni bez cukru. potem dzień gdzie coś zjem. Potem 14 dni i znów. I tak będę stopniowo zwiększać może chcesz dołączyć?Kaveri za tą maturę
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4723 | ||||
|
Zakorzenienie
|
U mnie cieplutko
![]() Cytat:
a o piesku widziałam na FB![]() ![]() Cytat:
W tamtym roku mieliśmy bardzo fajną miejscówę i warunki naprawdę przyzwoite![]() ![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;51466860] Melduję 45 min stacjonarnego [/QUOTE]![]() Cytat:
). Musisz poczekać na przypływ motywacji i poradzisz sobie z każdym centymetrem którego nie chcesz![]() Dzisiaj będzie mój pierwszy dzień w miarę niezły Nie jem dzisiaj jak świnia a do tego się spocę na zumbie |
||||
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
za siłkę! ![]() CO tam fajnego robiłaś? ![]() Cytat:
Jesteś ładna, inteligentna, masz faceta, który Cię kocha i nie możesz tak o sobie myśleć, bo to nie jest prawda! To że w tej chwili się nie odchudzasz to nie znaczy, że nie potrafisz osiągnąć swojego celu! Już raz Ci się to udało, więc kolejny też się uda gdzie ta pozytywna osóbka, co to jeszcze niedawno cieszyła się z z każdego treningu, a kilka godzin temu pisała, że za chwilę znów wraca przerzucać żelastwo na siłkę? Wiesz, że potrafisz to zrobić, potrafisz sobie tak zorganizować czas, żeby udało Ci się wszystko ogarnąć i zobaczyć za jakiś czas piękne efekty w lustrze
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłam wg rozpiski, którą TŻ mi kiedyś dał, jakiegoś gościa. Najpierw 10 min bieżni, później spięcia brzucha z 5kg obciążeniem, powyciskałam sztangę w leżeniu, przyciąganie drążka do karku, wyciskanie zza karku, na bicka uginanie ze sztanga w staniu. Później się wkurzyłam bo był mały wybór obciążeń: talerze po pół kg, a później 5kg i 10kg, tak że ciężko było manewrować obciążeniem. Jak nałożyłam po 10kg i chciałam przysiady robić, to mój wnerw osiągnął zenit, bo nie było stojaka pod którego można wejść i wziąć sztangę na bary, a jak chciałam podnieść od tak, to nie miałam siły Więc z mojego ulubionego ćwiczenia Wtedy przeszłam na maszyny i robiłam na czworogłowe ud (nie wiem o co tam chodzi z obciążeniem bo jak dałam "na 5"- w moim mniemaniu 5kg to ledwo dźwigłam, a tam gdzie chodziłam wcześniej to tak z 25kg sobie radziłam ) zrobiłam podejście do dwugłowych, ale brzeg ławki tak się wpijał w uda że po 1,5 serii dałam sobie spokój później przeszłam jeszcze na maszynę na m. piersiowe, ale znów sie zdziwiłam, bo ustawiając ciężar na 3 ledwo złączyłam ręce Wgl te trzymadła były tak dziwnie ustawione że żeby wrócić do pozycji wyjściowej za mocno wyginało ręce w stronę pleców, co było bardzo niekomfortowe ![]() Zakończyłam 10 min bieżni, rozciąganiem i wyszłam cała wkur*** To była ta siłka dla bab, u "Edka" I fajnie bo najpierw byłam sama, później przyszły 2 babeczki i wsio ALE co mi z tego skoro sprzęt do bani ![]() Zostały mi same siłki "dla obu płci". Zastanawiałam się czy nie jechać tam gdzie chodziliśmy z M, ale tam trener jest tylko od 17:00 do którejś tam, więc o takiej porze będzie sporo ludu. Trafiłam na str. fejsa gdzie dyskutują o takich siłkach bardziej dla bab i tam polecały jedną, "mieszaną" ale że fajna i instruktor jakiś jest cały czas (w tym jedna babeczka ).Tak że chyba tam się wybiorę, powiem że jestem 1 raz i żeby mi ktoś pokazał jak wykonywać ćwiczenia, bo zaś nie chcę z siebie debila zrobić że idzie a źle ćwiczy, a inni "obyci" się gapią i mają bekę Generalnie jestem mniej zmęczona, niż po treningach z M, ale cieszę się że w ogóle się odważyłam. Większy wyczyn będzie iść tam gdzie planuję ale muszę coś robić ![]() Tak wiem, debil ze mnie totalny, ale dla mnie to serio duży problem
Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie. Edytowane przez arnama Czas edycji: 2015-05-20 o 19:15 |
|
|
|
#4727 | ||
|
Ciasteczkowy potwór
|
Cytat:
![]() kiedy jedziesz? jakoś teraz, czy dopiero w "gorącym" jeżeli chodzi o turystów okresie lipiec-sierpień? będę trzymać kciuki za dobrą pogodę ![]() Cytat:
Jeśli ktoś byłby chętny o kontakt, to poszukam w Internecie co to za ośrodek, bo nazwy nie pamiętam, a Gospodarze bardzo mili i gościnni A jeżeli chodzi o cenę to wytargowaliśmy 20 zł za osobę na dobę - podsumowując za: czysty i ładnie urządzony pokój dwuosobowy z łazienką, balkonem bez wyżywienia. Domyślam się, że ceny w gorącym sezonie lipiec - sierpień będą wyższe, ale tak jak napisałam czasem warto wybrać się zaraz przed/po tym sezonie Spokojnie można swoje wytargować No i polecam wersję z własnym wyżywieniem - teraz wszędzie są supermarkety, nie trzeba zaopatrywać się w sklepikach lokalnych, gdzie ceny faktycznie są z kosmosu ![]() <pjona> hihi, ja też miałam 100% na ustnych 3 lata temu ) Gratuluję! za wszystkie wasze treningi, ja dzisiaj odpuszczam bo dopadły mnie ostatnie dolegliwości związane z okresem, ale już jutro ruszam pobiegać
|
||
|
|
|
#4728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ej, bez jaj Tylko my spaliśmy w domku w pobliżu lasu
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego mi nikt nie napisał, że w niedziele święto jest?
![]() Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4730 | |
|
Ciasteczkowy potwór
|
Cytat:
Jeździliśmy ze 3 lata z rzędu, potem przez kilka dobrych lat w ogóle nie jeździliśmy nigdzie na wczasy, a w zeszłe wakacje jak się zastanawialiśmy gdzie wyjechać z B. to postawiliśmy na Ostrowo i było super! Fajna mieścinka
|
|
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co, zauważyłam jedno: Tam gdzie chodziliśmy i byli faceci, była zupełnie inna atmosfera: każdy rzucał "Cześć" jak wchodził, wszyscy byli od razu na "ty", chłopaki coś tam gadali między sobą, wymieniali "poradami", a tu dziś: "Dzień dobry" i ani słowa przez cały trening i jeszcze takie, miałam wrażenie, krzywe spojrzenia ![]() Właśnie tak czytam co Foka napisała i sobie myślę "WTF już dziś to czytałam", dejavu
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Melka, w niedzielę jest święto, wiesz?
![]() Cytat:
z naszego domku szło się polami do plaży w Karwi (domek jest na uboczu, pola i las i kilka innych domków/domów w pobliżu, nic więcej),więc samo Ostrowo kojarzy mi się z taką no, dziurą a Karwia to taka małe miasteczko
|
|
|
|
#4733 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny za odzew
skonsultuje to z lekarka, ale bedzie mi gadala, ze wpierdzielam pewnie slodycze, duzo wegli. Fakt, czasami przesadzam, ale serio od jakichs 3 lat zmienilam nawyki. Nie uzywam cukru do niczego, bo nie slodze.. od dzis zwracam uwage na wegle bardziej.
|
|
#4734 | |
|
Ciasteczkowy potwór
|
Cytat:
Trochę jest tych straganów, miejsc gdzie można coś zjeść, wypić, pograć na automatach - w stosunku do wielkości miasteczka jak dla mnie w sam raz Chodziliśmy na pieszo do Karwi i Jastrzębiej, byliśmy we Władku - faktycznie, tam więcej jest tego wszystkiego, ale jednocześnie większy hałas i więcej zamieszania Porównując do moich wspomnień z dzieciństwa to w Ostrowie sporo się zmieniło na plus Jak będę jeszcze kiedyś jechać nad polskie morze (a na pewno będę, bo tak jak pisałam strasznie mnie ciągnie nad nasz Bałtyk) to pewnie tam się zatrzymam ![]() w ogóle to miałam się dzisiaj zważyć i zmierzyć, na śmierć zapomniałam :p muszę sobie na kartce napisać i powiesić w widocznym miejscu, żeby jutro nie zapomnieć!
Edytowane przez SzalonaFoka Czas edycji: 2015-05-20 o 20:06 |
|
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, ja miałam to szczęście, że instruktorka, do której chodziłam na fitness, trochę wcześniej trenowała. Jakoś tak się zgadało kiedyś na temat siłki, miałam z nią kilka razy pójść, żeby zobaczyć co i jak, a później trenować już sama u siebie w mieście, ale mi się tam spodobało, my się zakumplowałyśmy i tak chodziłyśmy razem przez kilka miesięcy co jakiś czas robiłam trening sama, a tak już na stałe sama trenuję odkąd wzięłam udział w konkursie ale nie wiem jakby to było gdyby znowu miała trenować z kimś, może jak się Kaveri w końcu zmobilizuję to zobaczę jak to jest ja lubię mieć spokój, strasznie mnie wkurza jak sobie przyjdzie czasami grupka kumpli, plotkują gorzej niż baby, albo gadają bez przerwy o pierdołach
|
|
|
|
#4736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale trzeba uważać z tym
|
|
|
#4737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam tę robotę na weekendzie nastepnym. Ciesze sie mega
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4739 |
|
Ciasteczkowy potwór
|
to w takim razie wszystko się zgadza
To wąskie miasteczko ale stosunkowo długie Mieszkaliśmy na ul.Sosnowej, w linii prostej myślę, że ok 600 m. od morza, a idąc ulicą to tak jak pisałam - 20 min spacerkiem
|
|
|
|
#4740 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i super z tą robotą
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

po prostu ciągle tyje,wolno bo wolno ale waga idzie w gore i wygladam okropnie 
NIE WIERZĘ w to, że to co się dzieje w ich organiźmie jest super zdrowe i godne naśladowania. Więc w
teraz to zimnica w Polsce 
ktoś ją bardzo skrzywdził bo miała rany, ale ogólnie fajny piesek
Jesteś ładna, inteligentna, masz faceta, który Cię kocha i nie możesz tak o sobie myśleć, bo to nie jest prawda!
gdzie ta pozytywna osóbka, co to jeszcze niedawno cieszyła się z z każdego treningu, a kilka godzin temu pisała, że za chwilę znów wraca przerzucać żelastwo na siłkę? Wiesz, że potrafisz to zrobić, potrafisz sobie tak zorganizować czas, żeby udało Ci się wszystko ogarnąć i zobaczyć za jakiś czas piękne efekty w lustrze
Więc z mojego ulubionego ćwiczenia
) zrobiłam podejście do dwugłowych, ale brzeg ławki tak się wpijał w uda że po 1,5 serii dałam sobie spokój
).
ale muszę coś robić 
no ale trzeba uważać z tym