Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVIII - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-25, 07:53   #4711
ramona28
BAN stały

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XVIII

Ja daaawno już nie kupowałam w Yves rocher ale w tym miesiącu może złożę ponownie zamówienie. Ten nowy kod jest fajny
ramona28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 09:08   #4712
athm
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ramona28 Pokaż wiadomość
Ja daaawno już nie kupowałam w Yves rocher ale w tym miesiącu może złożę ponownie zamówienie. Ten nowy kod jest fajny
Jeżeli mówisz o kodzie na dowolny produkt gratis, to ważny jest tylko do północy
athm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 09:35   #4713
eudoxia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez athm Pokaż wiadomość
Rozumiem Nie smarowałam nim całego ciała, bo to jednak czysty tłuszcz i długo się wchłania. Na bardzo suchą skórę pewnie pomoże, jak ktoś ma cierpliwość Jeżeli Ci zależy, to lepiej przeszukaj strony z półproduktami kosmetycznymi typu Biochemia Urody, tam masz dużo taniej nierafinowane, czyli bardziej odżywcze, masło. Albo sprawdź ofertę Organique z balsamem z 55% masła shea. Albo zamów sobie lutowe beglossy z tym balsamem

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Jeżeli chodzi o wydajność, to masło jest 3 razy mniejsze od balsamu. Na dłonie męża i moje skromne podbieranie wystarcza na trochę ponad miesiąc
Dzięki, sprawdzę

Cytat:
Napisane przez Rapsodia Pokaż wiadomość
jest extra

Cytat:
Napisane przez Black_Isabell Pokaż wiadomość
Ja jestem bardzo zadowolona. Smaruję nim ciało. Mam suchą skórę. Masło odżywia, nawilża i wygładza skórę. Niewiele produktów potrafi nawiżyć moją skórę, a masło YR jest w tym świetne. Kosmetyk nie podrażnia, stosuję go np. smarując nogi po depilacji. Przepięknie pachnie i wbrew pozorom szybko się wchłania (2-3 minuty i mogę założyć spodnie). Wg. mnie masło jest zdecydowanie bardziej skuteczne niż balsam z tej samej serii (który i tak jest dobry). Wydajność oceniam jako średnią. Cena? Sprawa względna, dla mnie mogłaby być niższa.
Dzięki to może wezmę na próbę
eudoxia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 09:47   #4714
athm
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eudoxia Pokaż wiadomość
Dzięki, sprawdzę

Dzięki to może wezmę na próbę
Jeżeli chodzi o kupowanie w innych źródłach, zawsze sobie obiecuję, że zamówię większe i tańsze gdzie indziej. A potem przychodzi dobry kod, okazuje się, że nie mam co włożyć do koszyka i kończę z kolejnym masłem z yves rocher. Bo tu dają prezenty (które często nie są mi potrzebne), punkty payback (ile trzeba wydać, żeby na cokolwiek nazbierać...) i znam i lubię markę. Mam nadzieję, że sama świadomość pomaga w wyjściu z uzależnienia

A tak w ogóle to spytam Was, jakie macie sposoby na suche usta? Ja czasami co 10 minut nakładam masło karite a i tak mam pełno suchych skórek Chciałabym korzystać z kolorowych pomadek, ale na takich ustach nie wyglądają dobrze. I nie mogę kupić kolejnej na Dzień Kobiet
Stary 2016-02-25, 09:59   #4715
201607121243
Konto usunięte

Cytat:
A tak w ogóle to spytam Was, jakie macie sposoby na suche usta? Ja czasami co 10 minut nakładam masło karite a i tak mam pełno suchych skórek Chciałabym korzystać z kolorowych pomadek, ale na takich ustach nie wyglądają dobrze. I nie mogę kupić kolejnej na Dzień Kobiet
Może regularny peeling ust? W necie bez problemu znajdziesz przepis
201607121243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 10:04   #4716
a_g_a_t_a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez empress_ Pokaż wiadomość
Jest ogolny problem z wylogowaniem i programiści pracują nad tym Jedyne co na razie może pomóc, to wyczyszczenie ciasteczek lub historii.
Rozumiem
Dziękuję za pocieszenie, że nie tylko ja tak mam Tez czyszczę historię i/lub ciasteczka
Stary 2016-02-25, 10:08   #4717
athm
Zadomowienie

Cytat:
Może regularny peeling ust? W necie bez problemu znajdziesz przepis
Robię co kilka dni peeling cukrowy z olejkiem z kiełków pszenicy i nic. Ostatnio nawet próbowałam olejku do dłoni z yves rocher i dobrze wygładza, ale już po kilku godzinach znowu mam strasznie suche usta. I zimą, i w lecie. Masakra A jak nakładam kolor, to i tak co jakiś czas muszę mazać się zwykłą pomadką i po kolorze
Stary 2016-02-25, 10:12   #4718
eudoxia
Raczkowanie

Cytat:
Jeżeli chodzi o kupowanie w innych źródłach, zawsze sobie obiecuję, że zamówię większe i tańsze gdzie indziej. A potem przychodzi dobry kod, okazuje się, że nie mam co włożyć do koszyka i kończę z kolejnym masłem z yves rocher. Bo tu dają prezenty (które często nie są mi potrzebne), punkty payback (ile trzeba wydać, żeby na cokolwiek nazbierać...) i znam i lubię markę. Mam nadzieję, że sama świadomość pomaga w wyjściu z uzależnienia
Ja do tego mam słabość do estetycznych opakowań, a niestety większość sklepów z półproduktami bio ma do zaoferowania takie okropne plastiki, które mi zaburzają estetykę łazienki ... więc cóż, płacę w YR także za ładną oprawę
Stary 2016-02-25, 10:14   #4719
athm
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a_g_a_t_a Pokaż wiadomość
Dziękuję za pocieszenie, że nie tylko ja tak mam Tez czyszczę historię i/lub ciasteczka
Ja ostatnio mam problem z logowaniem, często tablet i telefon uznają stronę za niebezpieczną i nie chcą wejść Wcześniej mogłam kliknąć "cytuj", kierowało mnie na logowanie i od razu do odpowiedzi, a teraz mam komunikat o bezpieczeństwie i odsyła mnie na główną stronę wizażu. Wylogowywanie też nie działa, ale na szczęście tylko ja korzystam z moich urządzeń, więc nie boję się włamania

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Ja do tego mam słabość do estetycznych opakowań, a niestety większość sklepów z półproduktami bio ma do zaoferowania takie okropne plastiki, które mi zaburzają estetykę łazienki ... więc cóż, płacę w YR także za ładną oprawę
Każdy powód dobry, żeby zamówić z yves rocher. I fakt, opakowanie masła jest naprawdę eleganckie
Stary 2016-02-25, 10:16   #4720
eudoxia
Raczkowanie

Cytat:
Każdy powód dobry, żeby zamówić z yves rocher. I fakt, opakowanie masła jest naprawdę eleganckie
Stary 2016-02-25, 10:27   #4721
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam Blistex Intensive. Mimo wrażenia chłodu i ściągnięcia super regeneruje usta.
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 10:48   #4722
okowalinska
Raczkowanie

Cytat:
Polecam pomadki Carmex Używałam w zime i żadnej suchej skórki, tylko niestety trochę mrozi, ale da się przyzwyczaić
okowalinska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 10:53   #4723
eudoxia
Raczkowanie

Cytat:
Jak mam bardzo wysuszone (np. po imprezie ) używam zwykłego kremu Nivea. Osobiście nie znoszę tych wszystkich carmexów i innych glutów o dziwnym zapachu i posmaku lepiących usta, a do do tego to okropne szczypanie

Edytowane przez eudoxia
Czas edycji: 2016-02-25 o 10:54
Stary 2016-02-25, 12:12   #4724
mamaAmelka
Zakorzenienie

Cytat:

Pomadka peelingująca Sylveco
Stary 2016-02-25, 12:29   #4725
Iryska75
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle to spytam Was, jakie macie sposoby na suche usta? Ja czasami co 10 minut nakładam masło karite a i tak mam pełno suchych skórek
Balsam kokosowy YR jest najlepszy. Czyste masło karite i balsam karite niby nawilżają, ale później mam suche wiórki
Iryska75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 13:14   #4726
anieleczka92
Raczkowanie

Cytat:
Jak mam bardzo wysuszone (np. po imprezie ) używam zwykłego kremu Nivea. Osobiście nie znoszę tych wszystkich carmexów i innych glutów o dziwnym zapachu i posmaku lepiących usta, a do do tego to okropne szczypanie
Polecam też najwzyklejsza maść z Wit. A i najważniejsze, nie zrywać suchych skórek!
anieleczka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 14:58   #4727
athm
Zadomowienie

Dziękuję, Dziewczyny! Staram się nie zrywać skórek, ale to silniejsze ode mnie Szukałam sylveco, ale jak już znajdę miejsce, gdzie je sprzedają, to akurat jest w brakach Aktualnie mam krem nivea, masło shea, wazelinę, dwie neutrogeny, balsam i pomadkę z YR i nadal czegoś mi brakuje Posprawdzam Wasze podpowiedzi
Stary 2016-02-25, 15:04   #4728
agata_k90
Raczkowanie

Polecam pić min 2 litry dziennie wody. Odpowiednie nawodnienie to podstawa. Żadne maści i kremy nie pomogą, bo na ustach zawsze widać pierwsze oznaki odwodnienia organizmu
agata_k90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 15:04   #4729
ysabela
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję, dziewczyny! Napisałam, zobaczymy co powiedzą
ysabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 15:20   #4730
athm
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agata_k90 Pokaż wiadomość
Polecam pić min 2 litry dziennie wody. Odpowiednie nawodnienie to podstawa. Żadne maści i kremy nie pomogą, bo na ustach zawsze widać pierwsze oznaki odwodnienia organizmu
Piję jak smok, więc to nie ten trop
Stary 2016-02-25, 15:58   #4731
201607111050
Konto usunięte

Cytat:
Piję jak smok, więc to nie ten trop
Pójdź w stronę balsamów nawilżających, na moich ustach samo natłuszczanie też się nie do końca sprawdza. Z Rosia lubię pomadkę macadamia. Nie z Rosia balsam w słoiczku Tisane
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-25, 23:24   #4732
Tasienkaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez oh! Pokaż wiadomość
Pójdź w stronę balsamów nawilżających, na moich ustach samo natłuszczanie też się nie do końca sprawdza. Z Rosia lubię pomadkę macadamia. Nie z Rosia balsam w słoiczku Tisane
Tisane z apteki najlepsiejszy A maść z wit. A świetna na zniszczone i poranione ręce, więc może na usta tez się sprawdzi jak wyżej pisano

Edytowane przez Tasienkaaa
Czas edycji: 2016-02-25 o 23:35
Tasienkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 06:16   #4733
Lodzkie
Raczkowanie

Kod w e-sklepie: 50DO30 - to 50% rabatu na cały koszyk. Z upływem czasu obniżamy rabat, do -40%, a następnie do -30%.

Promocja jest aktwyna gdy Twoje zamówienie przekroczy 149 zł. Rabat liczony jest od cen katalogowych i nie obejmuje Zestawów dla Ciebie oraz produktów stanowiących Ofertę specjalną. Produkty te nie wliczają się również do wartości zamówienia od której promocja jest aktywna. Oferty promocyjne nie łączą się. Z promocji można skorzystać tylko raz.

Oferta obowiązuje do dnia 29.02.2016 r.
Stary 2016-02-26, 09:07   #4734
nola1985
Raczkowanie

Zamówienie jest pomniejszane już tylko o 40%... Śmiem nawet przypuszczać, że od samego początku było max -40%. Wysilili się
nola1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 09:20   #4735
201607121243
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nola1985 Pokaż wiadomość
Zamówienie jest pomniejszane już tylko o 40%... Śmiem nawet przypuszczać, że od samego początku było max -40%. Wysilili się
Mnie rabatuje jeszcze 50% , ale i tak lepszy rabat daje kod -100 zł, a czasem również kod -50 zł

CuE 50 ml przy zamówieniu od 99zł: KLIK
Najpierw trzeba załadować koszyk, a później skorzystać z linka i wybrać dwukrotnie "Zostaję w poprzedniej ofercie".

Edytowane przez 201607121243
Czas edycji: 2016-02-26 o 09:27
201607121243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 09:37   #4736
Rena
Zakorzenienie

doradzcie mi dziewczyny. Robie teraz zamowienie online yr, na francuskiej stronie, bo mieszkam we Francji. Tutaj zamowienie darmowe jest od 20 euro. Wybralam sobie kosmetyki jakie lubie za 14 euro i wtedy dostawa jest za 4 euro czyli lacznie musialabym zaplacic 18 euro. Wiec logiczne, ze bardziej oplaca mi sie dobrac cos jeszcze za 6 euro, zaplacic 20 i miec dodatkowy produkt.

Cala sprawa, ze nie wiem co dobrac? Polecicie cos? Na razie wzielam dezodorant kulka z bawelna, zel pod prysznic makadamia, krem do stop, oraz szampon stymulujacy.

Rozwazam jeszcze peeling do ciala i balsam, od razu zaznacze ze mam mega sucha skore i te popularne balsamy kokosowe, waniliowe etc. sa dla mnie za slabe. Z drugiej strony nie nawidze tlustych konsystencji i dlugiego wchlaniania. Myslicie, ze ten zestaw jest fajny? http://www.yves-rocher.fr/corps-et-s.../p/yr.fr.VS161 uzywala ktoras?
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 09:53   #4737
a_g_a_t_a
Zadomowienie

[QUOTE=Rena;56381318]doradzcie mi dziewczyny. Robie teraz zamowienie online yr, na francuskiej stronie, bo mieszkam we Francji. Tutaj zamowienie darmowe jest od 20 euro. Wybralam sobie kosmetyki jakie lubie za 14 euro i wtedy dostawa jest za 4 euro czyli lacznie musialabym zaplacic 18 euro. Wiec logiczne, ze bardziej oplaca mi sie dobrac cos jeszcze za 6 euro, zaplacic 20 i miec dodatkowy produkt.

Cala sprawa, ze nie wiem co dobrac? Polecicie cos? Na razie wzielam dezodorant kulka z bawelna, zel pod prysznic makadamia, krem do stop, oraz szampon stymulujacy.

Rozwazam jeszcze peeling do ciala i balsam, od razu zaznacze ze mam mega sucha skore i te popularne balsamy kokosowe, waniliowe etc. sa dla mnie za slabe. Z drugiej strony nie nawidze tlustych konsystencji i dlugiego wchlaniania. Myslicie, ze ten zestaw jest fajny? http://www.yves-rocher.fr/corps-et-s.../p/yr.fr.VS161 uzywala ktoras
?[/QUOTE]
Ja polecam ten balsam
http://www.yves-rocher.pl/balsam_odb..._bardzo_suchej

lub też to mleczko http://www.yves-rocher.pl/mleczko_od..._bardzo_suchej

Tylko one tanie nie są, więc sprawdź,ile kosztują we Francji

Są z masłem karite, moim zdaniem szybko się wchłaniają, choć wiadomo, zależy, kto i co lubi

http://www.yves-rocher.fr/search/?text=10619 - chyba nawet niezła cena Bardziej polecam balsam w tym słoiczku, ma konsystencję masła, bardzo gęsty, ale czyni cuda i dobrze się wchłania.

Edytowane przez a_g_a_t_a
Czas edycji: 2016-02-26 o 09:55
a_g_a_t_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 10:05   #4738
nola1985
Raczkowanie

Cytat:
Mnie rabatuje jeszcze 50% , ale i tak lepszy rabat daje kod -100 zł, a czasem również kod -50 zł

CuE 50 ml przy zamówieniu od 99zł: KLIK
Najpierw trzeba załadować koszyk, a później skorzystać z linka i wybrać dwukrotnie "Zostaję w poprzedniej ofercie".
To ciekawe czemu mnie oszukują Chyba, że wysokość rabatu jest uzależniona od produktów jakie się wybiera? Zdziwił mnie również fakt, że AN 100ml w ogóle nie zrabatowało... No, ale mniejsza z tym, zamówienie w tym miesiącu już zrobiłam, a na kolejne to raczej już poczekam do zmiany oferty prezentowej. I oby dali coś porządnego

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
Rozwazam jeszcze peeling do ciala i balsam, od razu zaznacze ze mam mega sucha skore i te popularne balsamy kokosowe, waniliowe etc. sa dla mnie za slabe. Z drugiej strony nie nawidze tlustych konsystencji i dlugiego wchlaniania. Myslicie, ze ten zestaw jest fajny? http://www.yves-rocher.fr/corps-et-s.../p/yr.fr.VS161 uzywala ktoras?
Uwielbiam ten peeling! Zresztą w ogóle jestem maniaczką peelingów, a ten jest naprawdę super. Lubię też ten o działaniu "wyszczuplającym" . Szkoda tylko, że oba są o pojemności 150ml... Reszta peelingów z serii PL ma 200ml (czyli o 1/3 więcej jakby nie patrzeć).
Mleczka nie miałam przyjemności wypróbować, ale z tego co słyszałam to spełnia swoje zadanie.
nola1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 10:20   #4739
Rena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a_g_a_t_a Pokaż wiadomość
[
Cytat:
doradzcie mi dziewczyny. Robie teraz zamowienie online yr, na francuskiej stronie, bo mieszkam we Francji. Tutaj zamowienie darmowe jest od 20 euro. Wybralam sobie kosmetyki jakie lubie za 14 euro i wtedy dostawa jest za 4 euro czyli lacznie musialabym zaplacic 18 euro. Wiec logiczne, ze bardziej oplaca mi sie dobrac cos jeszcze za 6 euro, zaplacic 20 i miec dodatkowy produkt.

Rozwazam jeszcze peeling do ciala i balsam, od razu zaznacze ze mam mega sucha skore i te popularne balsamy kokosowe, waniliowe etc. sa dla mnie za slabe. Z drugiej strony nie nawidze tlustych konsystencji i dlugiego wchlaniania. Myslicie, ze ten zestaw jest fajny? http://www.yves-rocher.fr/corps-et-s.../p/yr.fr.VS161 uzywala ktoras
Cytat:
?
Ja polecam ten balsam
http://www.yves-rocher.pl/balsam_odb..._bardzo_suchej

lub też to mleczko http://www.yves-rocher.pl/mleczko_od..._bardzo_suchej

Tylko one tanie nie są, więc sprawdź,ile kosztują we Francji

Są z masłem karite, moim zdaniem szybko się wchłaniają, choć wiadomo, zależy, kto i co lubi

http://www.yves-rocher.fr/search/?text=10619 - chyba nawet niezła cena Bardziej polecam balsam w tym słoiczku, ma konsystencję masła, bardzo gęsty, ale czyni cuda i dobrze się wchłania.
no wlasnie na sloik jest promocja 50%, a przy tubce jest zaznaczone ze to ich best seller. Dzieki za rade, na pewno bardziej oplaca sie wziasc sloik.

Edytowane przez Rena
Czas edycji: 2016-02-26 o 10:21
Rena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-26, 10:23   #4740
a_g_a_t_a
Zadomowienie

Cytat:
no wlasnie na sloik jest promocja 50%, a przy tubce jest zaznaczone ze to ich best seller. Dzieki za rade, na pewno bardziej oplaca sie wziasc sloik.
Ja dopiero niedawno go odkryłam, spróbuj, tym bardziej, że jest w promocji

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości