![]() |
#4711 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Popcorn wygrał.
![]()
![]() |
#4712 |
Zakorzenienie
|
Kiwi - 3
![]() Chociaż szkoda, że nie założyłaś sukienki, bo te skórki też mogłyby fajnie wyglądać, ale to już trzeba zobaczyć w całości. Na podstawie zdjęć i wyobraźni myślę, że 3 najlepsza ![]() A jak chcesz zrobić wrażenie piorunujące to bierz 17 i się nie zastanawiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Wtajemniczenie
|
Haha misia! Dobra opcja z tym brzydkim prezentem w załączniku pościel jaką moja mama dzis kupiła, polecam w takim stylu zrobic prezent razem z równie gustownymi ręcznikami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Wtajemniczenie
|
zapomnialam o załączniku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Wtajemniczenie
|
Tez mi wypadają włosy bardziej niz przed ciaza i tez marchewki mi smakuja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Wtajemniczenie
|
kiwi a mi sie podoba 11
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4720 |
Wtajemniczenie
|
Ciasto marchewkowe to przepis mam ale ta masa z serka brzmi pysznie wrzuć przepis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zadomowienie
|
Idę spać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zadomowienie
|
Kiwi ja bym sprawdziła z sukienką 8,12 i 4. Ale wiele zależy od tego, czy planujesz mieć to na sobie w trakcie uroczystości, czy tylko do wejścia.
Ja miałam na sobie taki krótki żakiet ecru do sukienki ale zdjelam go po wejściu do USC i zostawiłam samą sukienkę. Ślub brałam w połowie października, więc już chłodne dni, ale w USC było ciepło ![]() A ja już standardowo nie mogę spać i zaliczylam nocne wymioty ![]()
#4724 |
Rozeznanie
|
witam z rana,
właśnie siedzę i wcinam michę kaszki dla dzieci jabłkowo-gruszkowej, wzięłam ostatnio na spróbowanie bo pamiętam, że kiedyś uwielbiałam :P nic się nie zmieniło ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Rozeznanie
|
Wczoraj pokłuciłam się z Tz wieczorem i z nerwów pewnie zaczął boleć mnie brzuch :-( w nocy kilka razy się budziłam już z bólem głowy...teraz nadal mnie boli i do tego już byłam nad panem sedesem :-\ beznadziejny dzień się zapowiada
Ale pójdę do koleżanki pożaluć się na facetów ;-) Kiwi a mi się podoba 4 ![]()
Natalka 25.05.2009 ![]() Edytowane przez darolka Czas edycji: 2015-09-25 o 06:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!
Melduję się! Śniadanie zjedzone oczywiście tradycyjne 3 kanapki z serem wędliną i pomidorem następnie mała kawka do niej wczorajsza babeczka ![]() ![]() Dziś mam wycieczkę ze swoją klasą w góry także troszkę spalę tych kalorii ![]() Miłego dnia Wam życzę dobrego apetytu i jak najmniej nerwów!!! Dorolka myślę że pleciuchy u koleżanki dobrze Ci zrobią ja już nie pamiętam kiedy z jakimiś kumpelami się widziałam coś je ostatnio zaniedbałam ale w tym pięknym stanie wszystko mi wybaczą ![]() Lecę do sklepu po kiełbachę na ognisko i w góry! Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trójka jest najbezpieczniejsza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Zazdroszczę! Baw się dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
Dobry!
![]() Ja już wykąpana, włosy umyte, zimno w domu, to siedzę w szlafroku pod kocem i wcinam kaszkę. ![]()
![]() |
#4729 | ||
Zakorzenienie
|
nowe wątki trzeba zakładać później, jak juz stary ewidentnie się kończy. Nie wolno tak wcześnie zakładać, bo się poźniej moderatorzy wkurzają i często blokują wątki
![]() Cytat:
![]() ale ja nie robię z wkładem, tylko taki zwykły. JEsli chcesz zrobić teżna drutach/szydełku wszystko zależy jaką włóczkę wybierzesz grubsza czy cieńszą i jaki rozmiar drutów/szydełka. Wtedy wyjdzie Ci odpowiednio gruby albo cienki kocyk. Mój ten 1 bedzie taki po środku ![]() Potem zrobię jeszcze cieńszy, ażurowy na lato ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już po śniadaniu, teraz czas na herbatkę ![]()
![]() |
#4730 |
Rozeznanie
|
Czesc dziewczynki, jak sie dzis macie? Wczoraj maz mi odebral wyniki moczu. Okazalo sie ze to nie zapalenie pecherza tylko piasek w moczu :/ mam duzo pic i brac nospe, ale jestem przerazona troche, bo nigdy nie mialam nic podobnego.
Wczoraj byla u nas agentka nieruchomosci. Wystawiamy mieszkanie na sprzedaz, oby szybko sie sprzedalo!!
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biedna ![]() kocyk to taki duży szalik ![]() ja za nic więcej póki co się na drutach nie porywam. Na szydełku zdarzały mi się inne rzeczy, ale teżnie jakieś mega trudne ![]() Ale mam plany dalekosiężne na robótki, więc kto wie ![]() Jeszcze na haft maqm plan, ale to z Polski muszę sobie przywieźć rzeczy bo tu drogie i mało dostępne..
![]() |
#4733 |
Zadomowienie
|
no to ja nie wiem gdzie bede rodzic w takim razie bo u mnie w miescie jest jeden szpital:P a do lekARZA jezdze 40 km bo mam go w pracy ;p a moja doktor juz nie pracuje w tym momencie w zadnym szpitalu ma gabinet prywatny gdzies i tyle , kiedys pracowala w szpitalu jakims w krakowie . No ale jak bede chciala rodzic w szpitalu na miejscu to mnie przeciez nie odesla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim. Chyba jakieś złe fale przyszly bo i ja sie poklocialam wczoraj z mężem... w efekcie wieczór kiepski i poranek tez
![]() . Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Ja mam kamiemie i piasek cale zycie. Jak pytania to do mnie w tej kwesti.
Dzis jaddm na wizyte do urologa wlasnie |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozmyślałam o kocyku, chciałabym go zrobić z Himalaya Dolphin baby, wydaje się taki milusi. ![]() Zrobiłam sobie hennę na brwi, ostatnio tak je zapuściłam, że aż wstyd. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Musze nadrobić cały wczorajszy dzień bo zaglądałam tylko na chwilkę do was ![]() Dalej kaszle i troche nos zapchany ale co najgorsze?? wstałam dziś z opryszczką ![]() ![]() Wczorajszy dzień był fatalny od rana wymiotowałam !! Już mam dosyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
Mnie wczoraj troszkę mój mąż zasmucił, jeszcze kłótnią nazwać tego nie można. Ale to i tak nic nie ważne bo mój mały wczoraj znowu miał atak
![]() ![]() ![]() Jak ja bym już chciała żeby to się nie powtórzyło. Nie ma bata jak się powtórzy to koniecznie wybiorę się po raz drugi do lekarza niech mu da coś co nie dopuści już do tych ataków. O ile jest coś takiego, na razie dała mi jeden bardzo mocny lek który podaje się w razie ataku i on może być podany tylko raz na dobę. Boję się o mojego synka, chociaż w dzień zachowuje się zupełnie normalnie to widać że go już to męczy. Nie wspomnę o mnie od paru dni nie przespałam spokojnie nocy, do tego dochodzą pobudki bo trzeba do kibelka, i dzisiaj wstałam z ogromnym bólem głowy ![]()
#4739 |
Zadomowienie
|
ja chcialam zawsze zrobic makijaz pernamentny na brwi ale nie mialam kiedy bo ciagle praca..a teraz mam wolne to wciazy chyba nie wolno ? bo to wchoszi w skore ten tatuaz ? buuu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam pernamentny ust! Polecam ![]() Mama na kresek nad powieka i wybiera sie na brwi |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.