Razem do Sylwestra schudniemy :) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-14, 22:09   #4711
agafisia
Zakorzenienie

Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)

Pytałam. .. jedni się tego nie podejmują inni zażyczyli 500 zł i też nie obiecują efektu... trudno po mało będę schodzić do brązu. ..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-14, 23:11   #4712
aza3994
Zakorzenienie

Dzięki za miłe słowa od razu motywacja większą!

Aga szkoda kurcze. No może rzeczywiście stopniowo próbuj jeszcze , ja się nie znam, na pewno odrosty będzie Ci brało farba , a jakie w ogóle masz naturalne włoski?

Beatko to była super nagroda za taki podjazd tak zachwalasz ten swój raj na Ziemi, że sama chętnie bym się tam wybrała

Zuza no ładnie jesteś nakręcony! Wakacje są a tu myśli o orbim

Ania89 za ruch ważne że był!

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-15, 07:29   #4713
Butterfly_27
Zakorzenienie

Aniu89 hehe to tak jak ja, nie kupuję teraz niczego bo we wszystkim wyglądam grubo. No proszę a teraz po powrocie z PL w nic swoje 4 litery zmieścić nie umiem Pochwal się co tam nakupowałaś Ja też nie lubię zakupów, nie wiem co mam kupić, nic mi się nie podoba, a jak już mi się spodoba to na mnie leży okropnie. Tylko kolacyjkę? a deser będzie?
Daguś Gratuluje wagi kochana Jesteś o wiele wyższa ode mnie a ważysz tylko 1kg więcej Korzystaj póki się da Mi jakoś te lato niezbyt się podoba, brzydka pogoda i tyle.
Beatka Ale ja byłam tylko z dzieciakami w aqua parku, to sobie te 40min chociaż popływałam. Chciałabym wrócić do biegania i pływania, ale jak pójdę na kurs to nie wiem gdzie ja ten czas znajdę Baseny są tylko od rana do popołudnia.
Fajnie się ciebie czyta, widać że jesteś bardzo szczęśliwa, oby tak dalej Chętnie pobiegam z tobą ale @ mnie dopadła
Aguś Ja wiem czy się za siebie wzięłam? Dopiero się wezmę, czekam tylko aż @ sobie pójdzie. Wszystkie moje spodnie są za ciasne, nieźle mi dupsko przytyło Wczoraj to myślałam, że się załamię, no nie miałam jakich spodni na siebie włożyć, nie dość że przytyłam to jeszcze podczas @ mi wywaliło brzuch
Takie drogie te rozjaśnianie, ooo matko. Jednak kurcze, żeby sobie tych twoich włosków nie zniszczyła.
Hmm mogę zapytać znajomej ona miała czarne włoski nie raz i zeszłą do średniego blondu, jest świetną fryzjerką, może coś poleci na te twoje włoski. Ale napiszę do niej dopiero za 2 dni, bo teraz ma gości i urwanie głowy

Ehh dziewczyny synek ma katarek, chyba go coś owiało na basenie, a mnie też kurcze gardło trochę drapie. Jeszcze są wakacje, to zostawiłam smyka w domu.
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-15, 08:24   #4714
aza3994
Zakorzenienie

Witam

Madzia no niestety tego lata pogoda do mnie też się średnio podobają te wakacje , człowiek gnije w tych chmurach, deszczach... a w ogóle Ty Byłaś jasna blondynka i teraz masz ciemne włoski. Jak schodzilas do tego efektu? Normalnymi farbami? Ostatnio byłam u fryzjera i chciałam trochę przyciemnic włoski z jasnego blondu na bardzo ciemny blond lub jasny brąz i babka nałożyła mi farbę i złapało i wyglądała extra... jedno po tygodniu farba się zmyła i znowu mam blond

3/2017
Stary 2016-08-15, 09:40   #4715
bejata440
Zakorzenienie

Aza włosy jaśnieją od słońca dlatego wszelkie farbowanie rozjaśnienie przyciemnianie o kilka tonów powinno sie jednak robic na jesien. Bo latem to promienie słoneczne robią co chcą

Fisia - tobie tez bym poleciła iść do fryzjera i nie rozjaśnia ale po prostu pofarbowac. Rozjaśniacz zniszczy Ci włosy albo będziesz ruda/pomarańczowa.

U mnie wczoraj 10km a dziej odpoczynek. Jedziemy za jakos czas do tz rodzicow i idziemy gdzies na obiad do restauracji. Ostatno jadłam sporo mięsa wiec dzis wege.

Miłego dnia !
Stary 2016-08-15, 09:43   #4716
Butterfly_27
Zakorzenienie

Daguś Ja miałam zawsze jasny blond, a powoli zaczęłam przyciemniać, chyba już tak 2 czy 3 lata mam. Najpierw robiłam sobie pasemka ciemne lub baleyage u fryzjerki. Potem coś mi odbiło i zachciało mi się ciemniejszych włosków (średni brąz) i grzywkę, to poszłam do znajomej co jest świetną fryzjerką. Ona mi to zrobiła, fajnie wyszło. Później następnym razem zrobiła mi jeszcze ciemniejsze włoski, a ten ostatni ciemny kolor to zrobiłam sobie sama, chyba z rok temu i teraz tylko odrosty sobie sama farbuję. Na początku jak robiłam tą ciemną farbą to też mi coś farba schodziła, nie wiem dlaczego, teraz w końcu farba się utrzymuje. Znajoma mi mówiła, że albo farbę mogłam kupić słabą, ale to była droga farba i taka kiepska? albo że mam tak zniszczone włosy, że mi się ta farba nie utrzymuje, odkąd obcięła mi połowę włosów, bo tyle miałam po wcześniejszych rozjaśniaczach zniszczonych to teraz każda farba jak na razie trzyma się bardzo dobrze. No i w końcu widzę, jak mi włosy rosną i się nie wykruszają. Najdłuższe miałam kiedyś zawsze do ramion, teraz już mi na tyle odrosły, że mam trochę ponad ramiona Marzą mi się włoski do pasa
Co do farb to ja kupuję te bez amoniaku czy czegoś, żeby nie niszczyły włosów

Melduję zaliczony rowerek stacjonarny 97min (45,6km). Jakbyście widziały jak ja pedałowałam na nim, to byście ze śmiechu pękły. Już raz mi siodło całkowicie się rozpadło, 2 miesiące temu mój kupił mi do tego rowerka nowe siodełko i zamontował, ale że śruby nie do końca pasowały to się rozpadło. Wczoraj i dzisiaj wzięłam sobie garnek na tą rurkę, na to poduszkę i jazda Nowego rowerka nie chcę, ten zajadę do końca

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Beatka Szacuneczek za bieganie, jak mi tylko @ przejdzie postaram się też spiąć tyłek i iść pobiegać
Daguś A może spróbuj zwykłe szampony, rumianek rozjaśnia a pokrzywowy przyciemnia, na mnie to zawsze działało. Już nawet o tym zapomniałam
Stary 2016-08-15, 14:28   #4717
Butterfly_27
Zakorzenienie

W końcu ja też mogę pochwalić się jakimiś ćwiczeniami
Trucht na bieżni 60min (3,97km), do tego stepper 30min i hula hop 10min.
Stary 2016-08-15, 17:48   #4718
agafisia
Zakorzenienie

Daga- będę stopniowo robić brazem. ..
Naturalne mam ciemny blond a rozjasniacz je też jakoś mało rozjasnil. .. za delikatny chyba kupiłam-ale to dobrze bo włosów tak nie zniszczylo. ..
Madzia- rozjaśnianie czarnyc jest drogie bo rozjasniacz to jakieś 10 zł. ..
Wróciła dawna Madzia z ćwiczeniami
Beatka- czarnych się nie farbuje bo nic nie zlapie- się tylko rozjasniacz lub dekoloryzuje co na jedno wychodzi... a na rudy liczyłam bo brąz by ładnie je zakryl. ..

U mnie z włosami to żaden problem- sama od lat farbuje, do fryzjera chodzę raz na pół roku, jak coś mi się nie podoba to potrafię z długich ściąć na chłopaka bez płaczu. ..teraz siedzę z brazem na glowie odrosty zakryje a reszta niech siedzi jak jest może pocieniuje za parę dni bo mi się nieukladaja tak jak chce

Byliśmy dzisiaj na grzybach nazbieralismy 2 małe wiadra... połowę jednego to były tzw. Oszukane szatany wyglądają jak jadalne i nie są trujące ale są mocno gorzkie doksztalicilam się w domu i je wywalilam reszta została do suszenia na zime uwielbiam zbierać grzyby

Stary 2016-08-15, 18:08   #4719
ania8628
Zadomowienie

Hej dziewczyny. Dziś u mnie cały dzień goście - jedni odjeżdżają, drudzy przyjeżdżają....

Aga ja też uwielbiam zbierać grzyby

ania8628 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-15, 18:36   #4720
agafisia
Zakorzenienie

Andzia86- to jak się nie boisz kleszczy to do lasu bo są

Moje włosy są. .. brązowe bardzo ciemne z jasnymi brązowym odrostami ale to nic pod światło są brazowe...do zimy będą już całkiem brązowa-na 2-3 tygodnie je zostawię do regeneracji i potem znowu farbę na brąz kolejny raz

Stary 2016-08-15, 21:57   #4721
aza3994
Zakorzenienie

Aguś pochwal się fota

Dziewczyny jestem wściekła i strasznie zawiodłam się na moim M. Dziś do niego przyjechałam, okazało się, że jeszcze są u niego koledzy , o czym w ogóle mi nie powiedział i ogólnie siedzimy razem z nimi i oni sobie popijają, ja teraz poszłam do domu i po prostu jestem wściekła na niego. Mam ochotę jutro się zabrać i wrócić do domu po prostu.

3/2017

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-16, 05:45   #4722
bejata440
Zakorzenienie

Dzien dobry Wam
Aza jak tam uspokoiłas sie troszke ? Powiedz mu szczerze jak sie czujesz, ale nie rob akcji. Zrob to na spokojnie, najlepiej go tuląc. Bo przeciez jesteście dla siebie najważniejsi na pewno Ci to wynagrodzi.

A ja wstaje wlasnie do pracy.. Podnoszę sie z łóżka i lece pod prysznic. Nie mam ochoty na nic, ale dobrze ze dzis wtorek jeszcze 4 razy !
Stary 2016-08-16, 07:24   #4723
Butterfly_27
Zakorzenienie

Aguś Nie zachwalaj mnie tak bo nie wiadomo na jak długo mi tego entuzjazmu wystarczy. Mam nadzieję, że w końcu do świąt uda mi się schudnąć
Pokaż co to za brąz udało ci się uzyskać
Uwielbiam zbierać grzybki, już 2 lata nie byłam
Aniu86 To przynajmniej ci się nie nudzi
Daguś Jak humorek? Przeprosił cię twój, wyjaśnij mu to na spokojnie, że nie lubisz takiego zachowania
Beatka Co 4 razy? Odliczasz już do weekendu?

Melduję zaliczony ćwiczenia:
Rowerek 47min (21,7km)
Skalpel
52 przysiady (z obciążeniami 2 x 2,5kg)
52 brzuszki
10min Hula hopem
Stary 2016-08-16, 08:26   #4724
bejata440
Zakorzenienie

Jasne ze tak. Jeszcze 4 razy wstać i pracować ;p
Stary 2016-08-16, 09:52   #4725
aza3994
Zakorzenienie

Beatko wczoraj do późna gadaliśmy, ale ciężko nam szło. Nie potrafię się z nim kłócić i tak mi ciężko się rozmowic, ale już jest lepiej, potulilismy się i jakoś nerwy przeszły.

Madzia brawa za ćwiczenia! Ładnie się wzielas

3/2017
Stary 2016-08-16, 10:23   #4726
agafisia
Zakorzenienie

Daga- nawet cie rozumiem.... dobrze ze faceci nie są cały czas dupkami tylko od czasu do czasu dobrze ze juz się pogodziliscie
Beatka- jak idzie meblowanie i urządzanie się?
Madzia-trzeba cie chwalić jak jest za co:p

Dziewczyny nie pokaże bo prawie nic nie widac. Jest poswiata brązowa tylko i tyle. W słońcu widać no i przy odrostach. .. szczerze to nie podoba mi się. chetnie bym ufarbowała na czarno i zakryla ten szajs.... zastanawiam się czy nie iść po drugi rozjasniacz. .. chcę odczekać z miesiąc i jeszcze raz spróbować innym ale szkoda mi włosów. .. chociaż jak patrzę w lustro to nie wiem czy wytrzymam długo z tym...

A gdzie jest sysa???

Stary 2016-08-16, 10:43   #4727
Butterfly_27
Zakorzenienie

Beatka haha ty to jesteś udana Dopiero co się tydzień zaczął
Daguś Cieszę się, że wszystko ok
Aguś hahah od czasu do czasu dupkami
Nie zniszcz sobie włosków, szkoda by było

Auaaaa ale dałam sobie dzisiaj w kość, pewnie jutro będą niezłe zakwasiory Zaliczyłam 2 razy po 30 min na bieżni, prędkość od 3km/h do 9km/h. W sumie wyszło ponad 5,4km
Stary 2016-08-16, 10:45   #4728
agafisia
Zakorzenienie

Madzia- zawsze mogę ściąć na krótko; ) lubię krótkie chłopięce ale mąż mi nie pozwala

Idę zaraz na dziale pomalować ławki hustawce itp... może ta farbę powinnam sobie na włosy nałożyć?

Stary 2016-08-16, 16:43   #4729
Zuza_kg
Zakorzenienie

Dziewczynki wróciłam!
I co? i jestem znowu chora! No masakra jakaś normalnie! Dopiero w czwartek skończyłam antybiotyk i wszystko już dobrze było a od wczoraj znowu boli gardło i sił brak na cokolwiek Dobrze, że jeszcze w domu siedzę bo urlop do końca tygodnia.

Aguś - nie dziwię się, mnie tez by korciło
Daga - wybacz mu, faceci czasami zachowują się jak młoty - niestety trzeba to przełknąć
Madzia - ale się rozszalałaś - powoli dziewczyno bo się kontuzji nabawisz

I walczę dalej aby utrzymać wagę

13.10.2017
Zuza_kg jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-16, 17:10   #4730
Aniaa_89
Zakorzenienie

hej

Zuza kurcze, znów choróbsko kuruj się
Daga nie dziwię się, że się wkurzyłaś no ale tak to już czasem jest z tymi chłopami
Magda ale się rozhasałaś z ćwiczeniami
Beata już tylko 3dni pracy i weekend
Aga ale się namęczysz z tymi włosami..
Ania a co tak gościnnie wczoraj u Ciebie? jakaś okazja czy tak po prostu wyszło?

my wczoraj z TŻtem i znajomymi na spontanie pojechaliśmy na jednodniową wycieczkę do Sopotu co prawda więcej czasu spędziliśmy w samochodzie niż na miejscu, no ale

a dziś od rana zaliczyłam wycieczkę rowerową z mamą, 30km zaliczone brat miał jechać z nami, spotkaliśmy się po drodze na trasie, ale nie pojeździł z nami zbyt dużo, bo zaczęło mu schodzić powietrze z koła, więc musiał zawrócić do domu a my dalej jeździłyśmy
popołudniu nałaziłam się po sklepach,w dalszych poszukiwaniach prezentów dla mamy na urodziny, bo w czwartek robi imprezkę. Nałaziłam się jak nie wiem, a teraz już słodki relaks TŻ cały dzień w pracy
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-16, 20:41   #4731
aza3994
Zakorzenienie

Dziś była piękna pogoda, opalalismy się i byliśmy na rowerach, 17km zrobione dietowo grzecznie z TZ już w zgodzie, ale w życiu mnie tak nie wnerwil jak wczoraj!!

Ania89 fajnie taka spontaniczna wycieczka, trochę się rozerwaliscie a za rowerek

Magda ale się wzielas!!! Nie przesadzaj tylko, żeby potem kontuzji nie było

Zuza bidna Ty kuruj się, strasznie te choróbska Cie męczą

3/2017
Stary 2016-08-16, 21:03   #4732
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Dziś była piękna pogoda, opalalismy się i byliśmy na rowerach, 17km zrobione dietowo grzecznie z TZ już w zgodzie, ale w życiu mnie tak nie wnerwil jak wczoraj!!

Ania89 fajnie taka spontaniczna wycieczka, trochę się rozerwaliscie a za rowerek
kochana takie uroki związków, nie zawsze może być słodko i kolorowo zapewne jeszcze nie raz Cie wnerwi
Ja mojego mam czasem ochotę zabić i sama siebie czasem podziwiam jak ja z nim wytrzymałam już te prawie 8 lat takie życie

dla Ciebie też za rower
Stary 2016-08-16, 21:11   #4733
agafisia
Zakorzenienie

Daga- to i tak po takim długim czasie razem jeden wybryk to niezle
Zuza- więc to nie na antybiotyk choroba była skoro nie usieklo choroby... lekarze walą antybiotyki na wszystko a na zwykle przeziębienie nie pomogą. .. zdrowiej mała
Ania89-ja dziś też jeździłam na rowerze nie powiem ci ile km ale ponad 30 minut zaliczone na miejskim głównie pod gore nogi mnie pala i tylek boli

Stary 2016-08-16, 21:23   #4734
Aniaa_89
Zakorzenienie

Aga super

Stary 2016-08-16, 23:04   #4735
aza3994
Zakorzenienie

A ja sobie tak pipke poobcieralam na tym rowerze, że szok ruch to jednak NIE jest zdrowie

Aguś no to ładnie że też się zmotywowalas i trochę ruchu było brawa! No jesteśmy razem dopiero 9 miesięcy, czasem jest jakieś małe nieporozumienie ale to było pierwsze wkurzenie moje ;D

3/2017
Stary 2016-08-17, 07:29   #4736
Butterfly_27
Zakorzenienie

Aguś Tobie ładnie i w długich i krótkich. Ja osobiście nie lubię krótkich włosów, ale tylko na mojej głowie Heh byle by ten kolor farby do ławek nie był zielony, a tak to możesz poeksperymentować
Zuzka Bidulo, kuruj się i od razu przybijam piątkę. Mnie od poniedziałku złapało przeziębienie, ehh w środku lata Gardło mnie drapie, katar mam, a wczoraj do tego wieczorem zaczął mnie tak łeb boleć, że aż tabletkę na ból głowy wzięłam. Moja chyba 3 w życiu jakakolwiek tabletka
Kontuzji w życiu nie miałam, no chyba że po wypadku
Ania89 Jak do końca wyzdrowieję to się dopiero rozkręcę Trzeba w końcu schudnąć co nie? Powoli idzie jesień a ja tak przytyłam, że w żadne spodnie tyłka nie zmieszczę
Ja tam lubię spontaniczne wypady Brawo za rowerek
Ja uwielbiam wycieczki rowerowe, ale niestety teraz nie mam takich możliwośći, pozostał mi jedynie rowerek stacjonarny i oglądanie serialu, żeby było na czym oko zawiesić
Daguś Faceci czasami tacy są, zawsze musi być ten pierwszy raz Ładnie razem z Anią szalejecie na tych rowerach Kontuzji to na pewno nie dostanę, co najwyżej zakwasiory albo ból mięśni, ale jak moje mięśnie będą zmęczone to zawsze robię 1-2 dni przerwy
Aguś Ooo i ty za rower się wzięłaś, no szacun
Daguś hahaha nie zawsze sport to zdrowie, ja też tak nie raz miałam

Wy tak pięknie pedałujecie na rowerach na dworze a ja mogę jedynie napisać, że zaliczyłam rower stacjonarny 91min (42,8km)
Stary 2016-08-17, 13:37   #4737
Butterfly_27
Zakorzenienie

Aleeee tu ciszaaaa, chyba dzisiaj ładna pogoda
Stary 2016-08-17, 14:46   #4738
ania8628
Zadomowienie

Daga to teraz powiedz swojemu żeby masaże ci robił

ania8628 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 14:55   #4739
agafisia
Zakorzenienie

Andzia86- padłam z tych masaży
Daga- to ja nie wiem jak ty jeździsz
Madzia- haha brązowa farbe ma do drewna a zielone kiedyś miałam pod światło jak z blondu ciemne zrobilam
Matko zazdroszczę. .. ja tych tabletek tyle łykam. .. ale gdyby nie one padlabym juz dawno....
Mi się podobają takie bardzo krótkie chłopięce fryzy- ale teraz jestem na etapie zapuszczqnia

Dziś po tym rowerze poce się leci mi woda z nosa i jestem osłabiona. .. taka moja kondycja ale fajnie było i na pewno niedługo znowu pojedziemy
Kupiłam dziś drugi rozjasniacz dziś zrobię pasemko próbne a położę go w piątek. .. zobaczymy co będzie; )
Zaraz idziemy na dzialke

Stary 2016-08-17, 18:44   #4740
Butterfly_27
Zakorzenienie

Aniu86 Ty to dopiero możesz wykorzystywać swojego do masażów, masz prawo
Aguś Ja już kiedyś pisałam, że tabletek żadnych nie tykam. Nawet jak mnie lekarz zmuszał podczas ciązy brać te tzw "witaminy" to jak wzięłam to zaraz zrobiłam bleee I tak w sumie 5 różnych paczek próbowałam, żadne mi się nie przyjmowały. Także wczoraj to była moja 3 tabletka w życiu No oprócz takich malutkich z witaminą C, takich to wzięłam parenaście w swoim życiu
hahah a ja najpierw przeczytałam "teraz jestem na etapie zapuszczania się" czyli TYCIA

My też dzisiaj pół dnia poza domem, nalatałam się za smykiem na placu zabaw A teraz zaliczyłam trucht na bieżni, prędkość od 2 do 8km/h. Wyszło mi w 60min 4,85km.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości