|
|
#4711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :)
ciezki dzień za na mi. Mąż dostał wypowiedzenie z pracy, tak jak 329 innych osób... tak przed świętami
|
|
|
|
#4712 |
|
przyczajony tygrys
|
Czesc Mamuski!
Misia, niewyobrazalna tragedia. Tuz przedcswietami ![]() Kiwi, a to hamy, teraz juz zaraz ssieta, wydatki,a tu takie cos... Suknia slubna- ja chcialam zwykla olowkowa, zeby ja zalozyc jeszcze. Nicnie moglam znalezc, w koncu upatrzylam najzwyklejsza biala z przodu, przez caly tyl zamek i takie jakby serduszko Dziewczyny poprosze dzis o kciuki (musze meza do czegos przekonac. A on na nie) . Nie bedzie latwo z tym uparciuchem.
|
#4713 |
|
Konto usunięte
|
Witam się z rana, już z cofee
![]() Emma- mój synek mnie wczoraj tak wkurzył myślałam że wyjdę z siebie, nie pamiętam kiedy wpadłam w taki szał, ale warto było. Bo później przeprosił i siedział do wieczora jak aniołek. Powiedziałam że mamie przykro się zrobiło bo chciała zrobić przyjemność, (kupiłam mu coś co chciał, ale o innych postaciach bajkowych i jemu się nie spodobało zaczął płakać i wrzeszczeć że to nie to co chciał) a tu panika, i zapytałam jak by on się czuł kiedy by mi namalował coś, a ja powiedziałam że to brzydkie i wyrzuciłam to. monicca1989;- mój jak sie spóżnia lub nie odbiera o późnych porach to juz wiem że pewnie go kolega lub sąsiad na piwko zaprosił. A nie odbiera bo nie chce słuchac moich morałów ![]() ![]() sloneczko4477;-zaczekałabym do kwietnia, a jak na razie nie mysl o tym. Bo jeszcze jest dużo czasu. Kupic suknie to teraz nie problem, jest ich tylee caro_83- ja nie mam, i nie znam takich osób który by kąpały w wiaderku. Trochę nie rozumiem patentu Bonku;ja jestem na tak bepanthen super jest fasolka1987;- wedle mnie szumiś to tylko drogi rozreklamowany gadżet, każdego z moich przyjaciół tych bogatych dziecko ma, a nikt jakoś nie potrafi powiedzieć że działa ![]() emma; tak sukienka ładnie leży i odpowiednia do okazji.Super! Dorka-trzymam mocno kciuki za Wasze zdrowie! |
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie śpię. Tż pojechał do pracy, zapakowałam mu 2 śniadanie, a sobie zrobiłam herbatę z miodem i wróciłam do łożka.
Kiwi O kurde a długi ma okres wypowiedzenia? Bez problemu znajdzie coś nowego? Całą firme zamykają, że tyle zwolnień?
|
|
|
|
#4715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak tylko skończę kocyk to też biorę się za butki ![]() żeby tylko do pupy niemowlaka, ja nią tatuaże smarowałam ![]() witam się z rana, idę budzić chłopaków i zbieramy się wszyscy- młody do szkoły, stary do pracy a ja do położnej. Nie piszcie tyle bo nie umiem nadrobić!! :P miłego dnia
|
|
|
|
|
#4716 |
|
Konto usunięte
|
sloneczko4477;- jak masz upatrzoną, to już połowa sukcesu, tym bardziej pójdziesz po urodzeniu, żeby zobaczyć jak leży.
Mi sie moja suknia slubna nie podobała. Ale takiej dokładnie, z mojej wizji, nie było, a w netach kosztowała fortunę tydzień po weselu ją sprzedałam .Miałam księżniczkową, teraz jakbym miała brać ślub wybrałabym krótką z przodu , długą z tyłu. I w ogóle marzy mi się taki bal weselny, podobno gdzieś jest zorganizowany w Wawie, że po 10 czy iluś tam latach pary młode przychodzą w swoich strojach i przeżywają , jakby , wesele po raz drugi. U nas w przyszłym roku 10 rocznica w takiej sukni chciałabym wystąpić Och marzenia ..![]() ![]() Miałam długi welon i z niego byłam zadowolona. diablica071086;5- a co ty robisz z tymi zdjeciami? Albumy czy po co wywołujesz? Ja juz terz nie wywołuje zdjeć, bo tylko miejsce zajmują te albumy. Mam na dysku twardym, ale i tak rzadko wracam do przeglądania, ale jestem fanatykiem fotografowania i się. ![]() Kiwi18;- ja Cię, ale masakra! Pamiętam jak w zeszłym roku końcem listopada dostałam wypowiedzenie, to była najgorsza tragedia , przez długie tygodnie, baa! do tej pory nie mogę pogodzić się z faktem ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- nieznajoma- trzymam kciuki za twój plan ![]()
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia
ja zawsze mowiłam z koleżankami, że ktoregos wieczoru ubierzemy się w ślubne kiecki, flaszki na stół i będziemy wspominać ![]() Moja suknia schowana na pamiatkę. Ksieżniczka, taką chciałam od początku ![]() Mała się chyba budzi i zaczyna poranne rozciąganie. |
|
|
|
#4718 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja swoją przewiesiłam przez "okienko" przy smietnikach i tyle ją widziałam. Pewnie gdyby nie rozwód i inne takie to bym ją gdzieś trzymała upchniętą :P a tak po co? |
|
|
|
|
#4719 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Udało mi się Was nadrobić Miałam 6 stron zaległości gaduły! Wczoraj nie miałam czasu czytać ,bo dzisiaj u dzieciaków w przedszkolu jest świąteczny kiermasz. Zbierają na pomoc dziewczynce, która chodzi do tego samego przedszkola we wrocławiu i zachorowała na ostrą białaczkę Robiliśmy całe popołudnie ozdoby na kiermasz ![]() Lewek pogodziliśmy się. Oczywiście tłumaczył się tym,że nie to miał na myśli, że źle to zabrzmiało. Mniejsza w to co miał na myśli. Mógł pomyśleć dwa razy zanim powiedział! Darolka Twój TŻ też widzę nawywijał Jak sytuacja w domu?Emma sukienka bardzo ładna. Co do dlugości. Nie jest to mini odsłaniająca pół tyłka. Długość jest bankietowo-oficjalna. Nie straciłaś w ciąży na zgrabności nóg, więc masz się czym pochwalić ![]() Dzisiaj żona brata tż idzie na cc . Rodzi we Wrocławiu, więc jakby co bedę miała info z pierwszej ręki o szpitalu, w którym będzie . |
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Tż dostał wczoraj niezły opiernicz. Okazało się że stwierdził, że dokończy coś w pracy to na dzisiaj będzie miał mniej. W wielkim szoku był, że się tak martwiłam no bo co się mogło stać. Myślałam, że go rozszarpię. A tel. nie odbierał bo zostawił w samochodzie.
Emma super wyglądasz w tej sukience ;-) Co do sukienki ślubnej to ja weszłam do pierwszego salonu przymierzyłam 2 które mi się podobały na manekinach ale w żadnej nie czułam się dobrze. Przymierzyłam jeszcze jedną, trochę dla żartu bo nie była w moim stylu, księżniczka gorset i mega tiulu na dole do tego z tyłu jakieś kwiatuszki i jak by kokarda na pupie jak ją ubrałam to wiedziałam że ta i żadna inna podpisałam umowę i szyli ją na miarę dla mnie![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4721 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Nienawidzę jak ktoś ode mnie odgapia takie sprawy.. A już się mi to parę razy przytrafiło ![]() Cytat:
![]() Nie chcę fochów ryzykować, bo przecież mąż powie, że to i jego córcia i on też ma prawo głosu co do wyglądu tego kocyka ![]() Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki dzisiaj. Pogoda fatalna... myślałam że po nocy poczuje się ciut lepiej, ale to jeszcze nie mój czas...
|
#4723 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
pojedziemy z młoda tylko na Jasełka bo w nocy tata wstawał do pracy (przed 5)to się do mnie przeniosła i zanim zasnęła była 6 więc niech śpi. Cytat:
![]() Cytat:
, woli mnie na cc zawieśc.my mamy 2 fotoksiażki jedną ślubną a drugą z 1 roku córki ale teraz chciałam dac parę zdjęc prababciom i du... bo zdjęcia do odbioru po 30.12 ale pewnie dużo rozdam bo babcie zawsze chętnie siadają i oglądają wnuki a prawnuki to już mogły by zjeśc. |
||
|
|
|
#4724 |
|
Zadomowienie
|
nadia no ja tez bym sie wkurzyla jakbym chciala myszke "miki "a dostala "donalda" wiec sie dziecku nie dziwie ;D
zbieram sie do ginekologa ciekawe co mi powie na te skurcze itp rany julek to jak oni szli przez te pasy z ta mama? wylezli w ostatniej chwili czy co ..czy kierowca jakis slepy ale matki z dzieckiem niezauwazyc i pewnie wozek do tego skoro roczne dziecko..dziwne
|
#4725 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() własnie na onecie o tym czytałam ![]() mam tyle samo i miałam księżniczkę Cytat:
Mam nadzieję, że szybko coś znajdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() U mnie znów skurcz był rano w dodatku brzuch pobolewa. Na szczescie jest poki co miekki. Ale nospe postanowilam przez tydzien codziennie rano brac
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4726 |
|
Rozeznanie
|
Ni jak...nawet nie próbował przeprosić, wiem wiem sama chciałam żeby nie przylazil Ale wiecie, fajnie by było żeby chociaż skruche okazal...nie rozmawiam z nim on też się nie odzywa :-\
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Kiwi, współczuję. Wczoraj dzwoniła do Tż koleżanka z pracy i się okazało, że jest skreślony z listy na nagrody. a wszystko przez jakiegoś sierżanta, który nie lubi jego koleżanki i chciał jej zrobić na złość, a zrobił też wielu innym osobom. a mój TŻ jest taki, że nie da sobie w kaszę dmuchać , pewnie jest dym.
|
|
#4728 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,
Widzę, że z końcem roku nie dla wszystkich są dobre wieści. Kiwi-mąż pewnie, jak się weźmie za szukanie pracy to szybko znajdzie coś nowego. Z drugiej strony nie ma dobrych momentów na otrzymanie wypowiedzenia. Emma-czekam z niecierpliwością na drugą kreację ;-) Ja muszę dziś posprzątać dom,a na wieczór mam wizytę u lekarza. Zobaczymy czy nadal jest dziewczynka. |
|
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a takim ludziom robiącym innym na złość, gdzie cierpi na tym jeszcze masa innych ludzi powinno się porządnie w dup.ska nakopać ![]() Śniadanko zjedzone, więc zabieram się za serial i buciki ![]() później czeka mnie jeszcze trochę pracy, ale ze względu na brzuch będę robić wszystko powoli i na mega raty
|
|
#4730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Polly przeciez Ci na gorze maja inne żołądki niż my wiec to im sie należą tluste święta a nie dla podrzędnych żołnierzyków u meza w jednostce nawet w tym roku nie słychać o premiach wiec pewnie miedzy soba podzielili juz dawno
|
|
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
ale chamstwo na tym świecie. Jak można kogoś wywalić z pracy przed świętami?
kiwi trzymam kciuki, żeby mąż szybko znalazł coś nowego i lepszego!Polly, a Twój niech , odzyska tą premię... kto daje i odbiera jest Jadę na ciuchy i poszukać jakichś pseudo słodyczy, które wolno przy cukrzycy... całkiem bez nie dam rady, przynajmniej na początku, ale może znajdę jakieś zdrowe alternatywy... Co do zachowań TŻ, ja się też zawiodłam wczoraj na swoim. Ja się dowiaduję tutaj mega trudnych dla mnie wiadomości, a on sobie na wigilię do roboty (zresztą przecież naszej wspólnej) polazł i zostawił mnie samą z załamką, dzisiaj się umówił z kumplem... nie mam kurde siły
|
#4732 |
|
Zadomowienie
|
DAROLKA moim zdaniem jak nawywijał, głupot nagadał, to powinien przeprosić, próbować załagodzić sytuację. Ale to są tylko faceci. Najlepiej przyjmują postawę na przeczekanie. Siedzą cicho i czekają aż sytuacja sama się załagodzi. I w ogóle nie rozumieją, że ta sytuacja narasta i wcale nic samo nie przejdzie.
DIABLICA pewnie jutro będę znała szczegóły to napiszę ![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- TRZYDZIESCIDWA to też nie stanął na wysokości zadania może to im ciążowe hormony uderzają do głowy i powodują zaćmienie mózgu ![]() Mój dostał z☠☠☠kę przez telefon, bo zabrał ze sobą do pracy i swoje klucze i moje :/ Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4734 |
|
Konto usunięte
|
fjolek;-rzecz w tym że synek ma teraz kilka ulubionych bohaterów, a nie pamiętałam którego wołał czy tego spidermana czy transformers, więc wybrałam akurat nie tego
No nic, i tak zrozumiał swój błąd ( bo ja oduczam go od zakupoholizmu, ma tyle zabawek że serio mogę sklep zabawkowy otworzyć, a nimi nie bawi się specjalnie)milenujdka;- wąpisz że dziewczynka? Nie wyobrażam sobie teraz jakby okazała się dziewucha, to by był szok totalny. Kciuki za wizytę A!! nie mówiłam Wam że wczoraj dostałam telefon z ofertą pracy, od razu zaproponowali mi umowę o pracę!! Praca w firmie do której bardzo chciałam dostać się, zajęcie zgodne z moim wykształceniem i preferencjami.... ryczeć mi się chciało, ale powiedziałam że jestem w ciąży i mogę zacząć po pół roku, ewentualnie |
|
|
|
#4735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z czasem sama dojdziesz po czym ci skacze najbardziej cukier. Ja nie moge jesc produktów mącznych bo odrazu error na glukometrze ale po michalkach z Hanki nawet mnie nie rusza wiec głowa do góry !
|
|
|
|
|
#4736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż jakby nic nie mówili i rozdzielili między sobą, to by tak nie bolało. A tutaj był już rozkaz puszczony i tż dokładnie wiedział ile by dostał.![]() Cytat:
![]() Co do diety cukrzycowej, mam gdzieś rozpiskę co można, czego nie i przykładowe posiłki. Jakbyś chciała, to mogę zeskanować i podesłać. Z tymi facetami to tak jest. Jak nie wytłumaczysz jak krowie na rowie, to się sam nie domyśli. ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- TŻ właśnie napisał, że już nic nie da się zrobić z tym. kurde, a tak się napaliłam na święta na bogato. Bo najpierw lodówka, teraz TŻ auto jest w naprawie, te pieniądze by się na prawdę przydały.
|
|
|
#4737 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
Witam nową mamuśkę marcową ![]() 32 Ja w szpitalu leżałam z dziewczyną która w 31 tygodniu ciąży wykryli cukrzyce i to już taką że musiała zacząć insulinę też się bała igieł ale mówi że nie jest tak źle tak więc 32 jesteś silną kobitką dasz radę to wszystko ogarnąć Malinka kocyk piękny zdolniacha Fasolka ja cały czas się zastanawiam nad tym misiem szumisiem ![]() Emma wow jak najbardziej możesz tak iść ślicznie Dorka nie trać nadziei będzie dobrze musi być trzymam mocno kciuki!!! Nieznajoma widzę że się rozkręciłaś w tym szpitalu ![]() Sloneczko ja także bym teraz może się rozglądnęła za salonem gdzie bym chciała kupić czy mierzyć i w kwietniu maju bym zaczęła jakieś przymiarki Nieznajomo Dorka mocne kciuki za dobre wieści!!! Lecę wywołać zdjęcia ślubne na prezent dla rodziców pod choinkę ![]() Co do sukienki ja miałam syrenkę przy 165 i byłam zadowolona chociaż księżniczki też mi się podobały...
|
|
|
|
#4738 |
|
Konto usunięte
|
Ćwiczycie dziewczyny? Chodzicie na spacery? Jak aktualnie z aktywnością?
![]() Ja coś przystanęłam, i nie wiem czy wracać do ćwiczęń, spacerów, bo skurczę to ja mam. Ale trochę brakuje mi ruchu, chyba zostanę przy zwykłych ( nie w góry) spacerach
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
kurde ja nic nie mogę robić przez te głupie skurcze... nawet spacer i zaraz klops... wszędzie jeżdżę samochodem, no może poza spożywczakiem 10 minut od domu
|
#4740 |
|
Konto usunięte
|
polly - fuck! ja też czekam na kasę z chorobowego, a tu niiic
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Moje dziecko tak się rozpycha w brzuszku, głowę mi pod żebro wsadziło, ciężko mi siedzieć w takiej pozycji
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

. Nie bedzie latwo z tym uparciuchem.

, woli mnie na cc zawieśc.