![]() |
#4711 |
Gang Iren
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, czyli 30+ 40+ c.d.
LaMary, ale ci fajnie
![]() U mnie też ładnie, słonecznie. Spacer zaliczony ![]()
#4712 |
Zakorzenienie
|
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-...Redirects=true
Zgadzam się z tym artykułem w 100% |
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Gang Iren
|
Dobry artykuł, również się zgadzam.
#4714 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zawsze kij ma dwa końce... Dzieci to sprawa rodziców. Dodam, odpowiednich rodziców, a nie obarczanie całego społeczeństwa. Gdzie pojawiają się pieniądze tam, jak wiadomo, konflikty... Nie zawsze jest tak, że rodzina dysfunkcyjna otrzymuje całość świadczenia, bywa, że 500+ przekazywane jest w innej formie np. rzeczowej. To dla dobra dzieci. I tak nie zlikwidujemy nierówności społecznych, niestety nie ma rozwiązań sprawiedliwych ![]() Tak, z jednej strony sama widzę, że świadczenie wychowawcze pozwala rodzinie lepiej funkcjonować ( np. lepsza odzież dla dzieci, więcej atrakcji typu wakacje ). jednak rozdawnictwo ma też drugą mroczną stronę ( patrz artykuł ). Czy nie lepiej byłoby zainwestować w lepsze wynagrodzenie i pracę oczywiście, opiekę nad dzieckiem ( tańsze i dostępne żłobki i przedszkola ), edukację ( tańsze podręczniki dla starszych dzieci ), dodatkowe zajęcia nie tylko dla słabszych dzieci ale też zdolnych ( bo o nich również zapominamy ), opiekę lekarską ( drogie leki, ograniczony dostęp do specjalistów - kolejki itd ) Mam jeszcze wyliczać ? Caffe, rozjaśniałam zęby półtora roku temu metodą Philipsa. Mam też nakładki i żel tej marki, który sporadycznie używam. Zęby bolą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Gang Iren
|
Fajnie być mamą
![]() Chwalę się co dostałam z okazji Dnia Matki ![]() 20170324_154340.jpg
#4716 |
Konto usunięte
|
Fajnie być mamą 😀 Słodkie 😀 Czy Dzień ten nie przypada w maju?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Zakorzenienie
|
Fajnie Gosia,fajnie..
To takie miłe prawda? ![]() La Mary frencz na pazurkach ![]() Mam i ja ![]() Jaki peeling fundujesz sobie po mezo? Zmęczona jestem.. Chyba sobie drzemkę zafunduję.. A co ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- La Mary do tej pory tez zamawiałam ze sklepu internetowego Esteticka,ale juz ani myslę od nich brać.. ![]() Pazera Miszka .. ![]() W Topestetic dostałam pakiet próbek Phenome(sporo),próbki cell fusion,neostraty,sesdermy i innych firm(tez nie mało tego), pędzel i zestaw gąbek do makijazu..aaaa i kupon 20 zł na nastepne zakupy. Wysyłke tez mają free.. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4718 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Peeling robiłam kiedyś bodaj glikolowy. Chociaż nie do końca jestem tego pewna. Zawsze jesienią robię mikrodermabrazję, później 2-3 mezoterapię igłową u lekarza. Robiłam raz mikroigłową ( robiła kosmetolog ) ale wolę taki hardcore ![]() ![]() Miszka, jaki wyglądają procentowo rabaty w sklepie internetowym? O! To robię tam zakupy ![]() Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 Czas edycji: 2017-03-24 o 17:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zakorzenienie
|
Dircik, fajne te Twoje getry, ale jak kocham kolory w garderobie - tak legginsy maja być czarne/granatowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale jak mam zbierac na estetyczna, to trzeba oszczedzac, oszczedzac... Caffee, tz ćwiczy jedna joge, która podesłałas ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Aussie, Itaka nadal lata ze szczecina, właśnie sprawdziłam mój hotel ![]() La Mary, zależy, ile procent ma Twój wybielacz. nakładkowe wybielanie od 10-16%, w zasadzie robią 10, 15 i 16% - i to sa wybielanie całonocne, czyli na 8 godzin. Wrazliwosc pojawia się tak czy tak, w roznym stopniu. Ja planuje chyba w maju znowu robic, właśnie nocne, 15% chyba. nadwrazliwosc będzie, najczęściej musze robic przerwy na 1-2 dni. I pamiętaj o białej diecie przez cały czas wybielania i ze 3 dni przynajmniej po! U doktora byłam, veni, vidi, vici...Ceny estetycznej sa bardzo wysokie, ale jak popatrzyłam na ciuchy w vaan grafie to tez sa wysokie ![]() ![]() Obejrzał mnie i stwierdził: ultraformer najpierw. nastepca ulthery, miał oba, stosował przez kilka lat, porównał, ulthere sprzedał, ultraformer pozwala osiagnąc lepsze rezultaty, jeśli się ma doświadczenie, a on ma. To działa na tkanki głębokie i głębokie włokna kolagenowe. Na płytsze - po ultraformerze accent, ewentualnie mikromezo. uważa, ze mikromezo typu dermapen daje nawet lepsze rezultaty, niż klasyczna mezoterapią. Ewentualnie na końcu trochę wypełniacza w doline łez i trochę w policzek, ale w specjalne miejsce, pod mięsień raczej, by nie tworzyć sztucznie wypukłych policzków. To ma poprawić rusztowanie mojej twarzy i owal na kilka lat, wzmagając produkcje kolagenu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 |
Konto usunięte
|
Kawa
![]() ![]() Kama, rozumiem Ciebie... oj, tak... Ja często też załamana po wyjściu z przymierzalni jestem ![]() Spodnie, spódniczki natomiast w pasie odstają ![]() ![]() Co dziwne ( no... dziwne ) to prawie zawsze, to co drogie ładnie układa się na ciele ![]() Ostatnio przymierzałam super spodnie jeansowe boyfriends w Arytonie. leżały idealnie. A nie miały ![]() ![]() Kiedy czytam, co musisz zrobić, to doceniam 'moją' Dr, która dba o moją cerę. Doceniam też pielęgnację ( chociaż nie raz od niej odchodzę ) dzięki której mój owal jeszcze nie siada ![]() ![]() Kama, o duże policzki nie masz się co obawiać, jeśli masz doświadczonego lekarza. 2 ml to tylko lekkie zaznaczenie. Dla przykładu, mam kość policzkową wystającą ( bo twarz szczupła ) ale przy wymodelowaniu jest subtelny efekt. Niestety panuje w TV jeszcze trend nadmuchanych policzków... Co do mezoterapii dermapenem, to nie znam. Jednak poczytałam przed chwilą ![]() ![]() Na laser mam od dawna ochotę, właśnie na ten, o którym piszesz. Pisałam również już o HIFU. W maju kroki kieruję do gabinetu, to popytam dokładnie. Kama, mam b. wrażliwe zęby i... z natury żółte ![]() ![]() Ale nie na śnieżnobiałe, bo czuję się, jakbym miała sztuczne zęby ![]() Taka biel w TV wygląda świetnie, ale w realu już mniej. Natomiast nakładki stosuję wg zaleceń stomatologa a nie informacji na ulotce. Moja wrażliwość jest okrutna. Nakładki mogę zakładać na 4-5 godz. Niestety zdarzyło mi się, że zasnęłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Zakorzenienie
|
Kama a czy wypełnienia w zębach również się wybielą ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4722 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 |
Zakorzenienie
|
Anyz, nie, wypełnienia, korony itp. się nie wybielają. wszelkie zmiany wypełnien natomiast dopiero 2 tygodnie po wybielaniu, bo wtedy kolor się ustabilizuje. Dotyczy to zwłaszcza wybielania gabinetowego, w którym efekt mamy od razu, ale spora czesc tej białości to dehydratacja, po uwodnieniu tkanek zeba kolor ciemnieje trochę.
LaMary, pielegnacja choćby najlepsza i najdrozsza nie ma wpływu na owal ![]() Ja chomików jeszcze nie mam, po prostu widze, ze moja i tak zawsze nieco płaska twarz robi się jeszcze bardziej płaska, z tendencja do ciagniecia i tak opadających kącik ust w doł. PLus bruksizm i nasilający się ostatnio przerost żwaczy i - jak zauważył doktor - nadczynność mięsnia brodkowego... ![]() Bezlitosne lustro na kilku scianach przymierzalni, które jasno pokazało mi, ze moje tyły wygladaja znacznie gorzej, niż sądziłam - pokazało mi jednak uprzejmie, ze nie mam sladu drugiego podbródka tak samo, jak 20 lat temu ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- I sprawdziłam - Accent prime to nie laser - to radiofrekwencja i ultradzwieki ![]() http://www.esteticmed.pl/oferta/zabi...ccent-prime⢠|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Właśnie obejrzałam bardzo fajny film "Danish girl" - polecam. Przy okazji wcięłam michę lodów czekoladowych, pycha! Teraz poćwiczę trochę, nocny marek ze mnie... ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Kama, którą jogę konkretnie ćwiczy twój Tż? Jestem pod wrażeniem ![]() ![]() Co do zakupów ciuchowych - znam ten ból... jedynie sportowe kupuję bez problemu i bez wyrzutów sumienia. Polecam Ci Nike, wszystko oprócz tej lini PRO (nie wiem do kogo ten dizajn jest kierowany? Może do kulturystów? Okropny!) Świetne będą wszystkie ciuchy z materiału Dry-fit. Śliczne są te z linii do biegania ![]() ...a zamiast ciuchów najcześciej kupuję... kosmetyki ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Miszka, na jaką kwotę zrobiłaś zakupy aby otrzymać takie bogactwo próbek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 |
Zakorzenienie
|
Kam jutro zadzwonię
![]() Ty pisz kochana na ile te strzały wycenił t ![]() Jednorazowo czy jak ? Caffe za 165zł . Kupiłam serum z Neostraty ![]() Podrzuc kochana raz jeszcze linka do jogi,na zgrabne ramiona.. ![]() La Mary musze sobie zapisac nazwę tego żelu. Też wybielam(łam) nakładkowo. Nadwrażliwośc w trakcie i po- jest do bani... ![]() Lepszy efekt bieli uzyskasz jak pójdziesz pod lampę (no mam durne skojarzenia ![]() ![]() Pewnego razu miałam tak ładnie zęby wybielone,że asystentka sie pytała -czy to moje ![]() ![]() Nie no babci kurna... Teraz juz nie mam takiej bieli.. Ale to wszystko wina zgubionej nakładki. ![]() Tak,tak,jeszcze nie zrobiłam nowej. ![]() Jestem taka niewybielona.. ![]() Kto mnie psytuli... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Konto usunięte
|
Witam
![]() A ja skowronkiem jestem ![]() ![]() ![]() Kama, leczyłam się lata temu na bruksizm. Nosiłam b. długo szynę. A bruksizm u mnie wywoływał ból karku. Młoda byłam ![]() Teraz jest super. Oczywiście, ze kremy nie są w stanie powstrzymać starzenia ![]() Mnie po ostatniej ciąży ( kiedy drastycznie schudłam ) również w okolicy ust pojawiły się cienie ( nie powiem, żeby to były zmarszczki marionetki, ale po prostu nawet podkład cieni nie ukrył). Wypełnione te cienie miałam kwasem polimlekowym. Podobno jako jedyny z kwasów powoduje stymulację kolagenu. Nie wiem, czy dobrze o tej metodzie piszę, bo za bardzo to mnie nie interesuje. Ma działać ![]() W każdym razie córa ma 7 lat, a problemu nie ma... Nadczynność mięśnia brodkowego... chyba z czystej ciekawości sprawdzę co to? Kama, Ty płaska ![]() ![]() Miszka, oczywiście, że wybielam lampą. Nakładkami to można sobie ... Mają być dla podtrzymania bieli. Zęby lampą rozjaśniałam półtora roku temu a do dnia dzisiejszego mam jeszcze żel wybielający ![]() Niestety codziennie kawa, herbata i do kolacji lampka czerwonego wina ( no... może nie codziennie ale lubimy ). A zęby sobie powolutku ciemnieją ![]() Co dwa lata niestety wybielam ![]() Trochę pomaga piaskowanie, bo lekko rozjaśni. Ale zawsze czuję niedosyt... że to jednak nie ta biel o jaką mi chodziło. Caffe, podziwiam ![]() Wczoraj kupiłam w aptece Sesdermę Factor G renev - krem i serum. cena mnie przyciągnęła. Dostałam chyba z 20 próbek z Sesdermy. W każdym razie uzbierał się mały słoiczek ![]() Kama, właśnie poczytałam o tym mięśniu brodkowym . Taką "skórkę pomarańczową" na brodzie ma moja koleżanka. Ma cerę dosyć grubą, jednak problematyczną. Zwłaszcza przed @ chociaż dojrzała z niej kobieta... Starsza ode mnie. I chociaż nigdy nie przyznała się, że robi coś z zabiegów ( zresztą ja też nie rozpowiadam, raptem 2 czy 3 koleżanki wiedzą ) to od czasu do czasu widzę, że ma gładką brodę i całą twarz ![]() Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 Czas edycji: 2017-03-26 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Zakorzenienie
|
Caffe, tz cwiczy to na boląca szyję
![]() Przy zakupach ciuchowych potrafie zachować rozsądek i zimna krew. Może nie zawsze, ale przeważnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miszka, wybielanie gabinetowe NIE daje lepszego efektu, tylko szybszy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]() A mi się chce odświeżyć szafę. No niby mam ciuchy, ale coś nowego mi się chce ![]() Jutro jadę do Polski. Do piątku. Tylko z mężem. A tu dzieci przeziębione i niestety muszę je z babcią zostawić. Kosmetyków trochę kupię... o ile nie zbankrutujemy u dentysty z tż ![]()
#4729 |
Zakorzenienie
|
Mówie to jako lekarz i pacjent, miałam obie metody wybielania. I lekarze mi znani a doświadczeni i wiarygodni - wybielanie lampowe daja właśnie dla pacjentów chcących szybszego efektu. Sobie raczej nakładkowe
![]() Tak czy tak - planuje w maju, raz do roku robie, czasem raz na 2 lata. częściej niż 2 razy nie można. Wczoraj kolezanka zrobiła mi taka mini szyne amerykanska na początkowe rozluźnienie mięsni. na 2 zęby w sumie. czułam się, jak bokser przed walka, ale udało mi się zasnąć. normalna szyna będzie potem. I czemu mi się to nasiliło...? ![]() laMary nie mam skórki pomarańczowej na brodzie ani gdziekolwiek ![]() ![]() ![]() Topestetic jest bardzo dobrym sklepem, ostatnio nie korzystam, bo mam zapasy, ale zestawy sesderma kupowałam tam w bardzo dobrej cenie - serum i krem w cenie samego serum. ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Gosia, laska młoda i szczupła, jak Ty - bez trudu cos dla siebie znajdzie - w sieciówkach, outletach czy lumpeksach ![]() Wczoraj zakupy ciuchowe robiłam dla tz. Potrzebował zwykłych tshirtow pod fartuch - cienkie, przewiewne, bez wzorów. No i zaczał się burzyc na ceny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 |
Rozeznanie
|
Jest blog o minimalizmie
http://simplicite.pl/ trochę pomógł mi uporządkować szafę...Nie jestem fanką jej stylizacji,zresztą ona sama przyznaje,ze nie zna się na modzie, ale zebrała do kupy to, co niby się wie ![]() W każdym razie w tym duchu an razie nie odkupiłam sobie ani jednej torebki po wyrzuceniu 6....Chociaż wczoraj zepsulam 7 i jak nie wymyślę, jak ja naprawić to torebkowo zrobi się ubożuchno ![]() Intrygujący serial ![]() http://www.serialowa.pl/140019/seria...l-brazylijski/ Cudna pogoda, choć zimno jeszcze. Prawie 20 stopni już za moment ![]() ![]() Miłej niedzieli ![]() Edytowane przez wasylisa123 Czas edycji: 2017-03-26 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez zimno, ale słonecznie. Rano przymrozek, ale wkrótce tz planuje wystawić się na słonce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Rozeznanie
|
Wieje...Właśnie wiatr sponiewierał mi suszarkę na balkonie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Gang Iren
|
U mnie wczoraj jedno pranie wysuszyło się na dworze i drugie prawie też, jeszcze dosycha w domu. A dziś już pościele wyprane wiszą. Pięknie, słonecznie, idę na spacer z moimi zasmarkańcami.
#4734 |
Zakorzenienie
|
tz się smazy na leżaku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kama, a mój Tż myje okna... ja piję kawę ![]() (Czyżby miał coś na sumieniu? ![]() Piękny dzień ![]() Linki do ćwiczeń powrzucam jak będę miała nieco czasu, muszę je odszukać bo ciągle trafiam na nowe - ostatnio Tim mnie inspiruje ![]() Mała mnie ciągnie za rękę - idziemy na spacer! Gosia, jeśli masz ochotę na nowe ciuchy, to należy odświeżyć garderobę. Czasem ma to związek nie tyle z zakupami ciuchowymi, co zamanifestowaniem ZMIANY. ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Nigdy jeszcze nie wybielałam zębów... może czas na mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Gang Iren
|
Caffe, oj tak ZMIANY mi się chce. I dlatego wybieram się do fryzjera
![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Też nigdy nie wybielałam zębów, ale jakoś nie przeszkadzają mi takie jakie są.
#4737 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 |
Gang Iren
|
Do białych to moim daleko, ale żółtymi też bym ich nie nazwała.
#4739 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Otóż kupił myjkę czy odkurzacz bezprzewodowy do mycia okien. Umył mi cały parter okien ![]() Wspomnę, że ramy okienne pozostały brudne ![]() ![]() ![]() Spuszczę zasłonę miłosierdzia ![]() Kama, przepraszam, jeśli uraziłam ale taką informacje znalazłam w necie ![]() Na szczęście, przed chwileczką rozmawiałam z sąsiadką również dentystką, która mi wszystko przetłumaczyła. Zaczęła tak, jak stomatolog, czyli tym waszym specjalistycznym słowniczkiem ![]() W każdym razie, wiadomo już, ile bzdur można przeczytać ![]() A u mnie bruksizm to był tylko ból kręgu szyjnego ( z tyłu ). Nie miałam żadnego zgrzytania zębów, "startych" zębów, czy napiętej szczęki. Tylko ból... Edytowane przez a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 Czas edycji: 2017-03-26 o 13:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Gang Iren
|
Tu są odcienie zębów od 0 do 5. Mój to będzie 1 lub 2.
dobor-koloru-zebow.jpg
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.