Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016! - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-04-04, 13:03   #4711
fioleciasto
Zakorzenienie

Dot.: Peema peemie peemą, czyli 47 zlot ślubnych zołz 2016!

My dzisiaj chyba pojedziemy z tż do jednego sklepu z garniturami

Ale nie liczę na za wiele, bo wczoraj cały dzień z rodzicami jeździł w tym celu i jego tacie garnitur kupili, a tżtowi się sklepy nie podobały

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

u mnie 19 stopni i słoneczko

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 13:07   #4712
DontSaySorry
Zakorzenienie

o bożenko, ale gorąco
Rano szłam w kurtce i szaliku do pracy, a teraz w sukience latałam na zewnątrz
Stary 2016-04-04, 13:10   #4713
Melka92
Wtajemniczenie

Oby byla taka pogoda w maju
fiole tez musze zaczac chodzic na solke
Stary 2016-04-04, 13:11   #4714
izk_a
Zakorzenienie

bardzo dobrze, że taka pogoda bo już w depresje można było wpaść przez te chmurzyska
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 13:12   #4715
xXBlankaXx
Zakorzenienie

A i zamówiłam sobie zestaw do hybryd wczoraj, specjalnie wybrałam kuriera i dodatkowo płatna ekspresowa wysyłkę... Jeszcze tego nie wysłali;/ zamawiała któraś z was towar z Allepaznokcie?
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 13:13   #4716
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;58399426]

Szczerze to juz mam dosyć tego tematu. Chce juz być po. Planuje od października 2014 a juz mi sie tyle razy zmieniły niektóre koncepcje nie wiem chyba bym oszalała jakbym miała dłużej planować [/QUOTE]

Ja to samo, choc bardzo cieszę się na ten dzień ale już powoli mam dość i chce żeby było już po a planuje chyba powoli od zaręczyn więc od maja 2014 więc dłużej juz nie mogę choc wiem, że są tu dziewczyny które jeszcze dłużej. Może to też przez to ze jeszcze mamy remonty i to mnie jeszcze przytłacza tym bardziej że o wszystkim musze myśleć sama, bo tż przez większość czasu nie ma w domu i wszystkiego pilnować, wiec tu planuje wesele a dodatkowo szukam inspiracji do domu, na razie cieszy mnie chyba bardziej już szukanie inspiracji ale do wnętrz
Stary 2016-04-04, 13:19   #4717
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Melka92 Pokaż wiadomość
Oby byla taka pogoda w maju
fiole tez musze zaczac chodzic na solke
oj tak

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-04-04, 13:24   #4718
paula94_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
To życzę zdrowia
Ceny są ok i za tort i za ciasta. Ilości też się zgadzają
Cytat:
Napisane przez sunny0 Pokaż wiadomość
Paula zdrówka
Cytat:
Napisane przez Melka92 Pokaż wiadomość
zdrowka
Bardzo tanio tort i ciasta
Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość
zdrówka
Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Zdrowia A ceny bardzo ok
Cytat:
Napisane przez ann2016 Pokaż wiadomość
też kiedyś miałam, masakra :/ zdrówka
Dzięki dziewczyny to pewnie podjedziemy tam w piątek wieczorem i podpiszemy umowę

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Hej ja dzisiaj prowadzę wojnę z rejestracja do lekarzy na nfz... Masakra od rana dzwonie i szczerze mówiąc nic nie załatwiłam, dowiedziałam się tylko,że u nas w mieście i okolicach jest jeden alergolog który przyjmuje na nfz, w środę mam przyjechać ze skierowaniem,ale jakoś na cuda nie liczę... U okulistów znalazłam tylko jedną przychodnie która ma termin na maj, reszta już ma wszystko zajęte do końca roku,szok... A jeszcze dzis idę po te skierowania i muszę wyprosic dodatkowo skierowanie na badanie krwi i usg Brzucha i nerek. Coś czuje,że tyle skierowań nie dostane...
Powodzenia na to trzeba mieć cierpliwość ja byłam u swojego lekarza, dał mi skierowanie do poradni do urologa z tym kamieniem i do neurologa (bo byłam w szpitalu ze względu na silne bóle głowy w tamtym roku i miałam zalecenie). Boje się obdzwaniać te poradnie bo pewnie nikt nie będzie odbierał, wiecznie będzie zajęte a terminy pewnie na przyszły rok :p

Cytat:
Napisałam maile do:
- fotografa by się umówić na spotkanie
- cukierni o wycenę ciast i umówić się na degustację
- jubilera by dopytać co z kamieniami na obrączkę i o odświeżenie pierścionka

Nie mam co więcej robić. Co prawda umówiłabym się na próbny makijaż ale nie wiem czy to już czy może zostawić sobie to na ewentualny panieński?
Ja bym zostawiła na panieński zawsze lepiej sprawdzić jak się będzie trzymał i jaki będzie po imprezie

Dziewczyny, a panieński organizujecie same czy świadkowa? Jak to wygląda?
paula94_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 13:25   #4719
*piękna
Zakorzenienie

Dzień dobry! Nie nadrobię niestety weekendu, bo nawet na telefonie nie miałam czasu podczytywać, ale widziałam, że jakieś miesiące do ślubu były to dla wszystkich

My niedługo pewnie ruszymy na poszukiwania stroju dla Tż, a w środę ja mam spotkanie z krawcową i będziemy coś majstrować przy tej sukni, może uda się bez szycia od nowa Musze jeszcze zmniejszyć obrączkę, ale trochę średnio widzi mi się latać z nią po mieście żeby w wolnej chwili zanieść ją do jubilera, a tak specjalnie się wybrać nie miałam kiedy.

A pogoda jest taka piękna, że chciałoby się już nosić wiosenne sukienki ale w ogóle przez tę wysypkę nie mogłam nóg depilować

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 13:34   #4720
Iskra14
Zakorzenienie

Dziewczyny powodzenia w szukaniu garniturów

Po tym co miałam z tż w tym temacie to cieszę się, że się w końcu zdecydował
Iskra14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 13:46   #4721
lolusl
Japońska rzepa

Dzień dobry!

Ostatnio mnie nie ma,bo walczę ze swoim wykształceniem Pochwalę się,że przed chwilą mi pykło 30 stron magisterki I stwierdziłam,że najbardziej mi się podoba "tworzenie",czyli pisanie samej komentarza,wyżywam się kreatywnie

Jadę dzisiaj do dermatologa sprawdzić jednego pieprzyka.

Ze ślubnych spraw,to mam dylemat. Umówiłam się na próbny do tej mojej makijażystki na bal mgr i do innej na 25.06. U każdej mam zarezerwowany termin. Z tym,że musze z jednej zrezygnować i nie wiem za bardzo jak to zrobić,bo chciałabym wypróbować,a głupio mi tak 2 tyg wcześniej zostawiać na lodzie, nie w porządku to jest Nie mam kiedy tej drugiej wyprobować,musiałabym zrobić próbną w totalnie nie-imprezowy dzień. jak sie zachować?

No i musimy koniecznie załatwić ksiedza,może jutro to zrobimy,potrzebujemy zgodę z naszej parafii. I zawieźć do naszego ksiedza od ślubu. JEszcze cateringu nie mamy,o boziu...

Aaa, kupiłam sobie w lumpie zarąbistą kieckę,na którą polowałam na wyprzedażach,bo przed przecenami kosztowała 260 zł a mam ją za 12,50,tylko..... rozmiar za małą Wiec muszę schudnać
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2016-04-04 o 13:47
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 13:48   #4722
Sophie24
Zakorzenienie

To mi pracownicy odwalili maniane Dobrze, że nikt ich nie przydybał bo było dopiero. By wyfrunęli z budowy z hukiem.

No ale nic, koniec pracy na dziś:P Mam nadzieję, że plastry pomogą i buty już mi nie pokrwawią stóp.
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 13:51   #4723
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Ja panieńskiego nie chce. Mam świadka wiec i tak bym nie chciała by mi organizował w razie co bo sama bym ogarnęła. Pomoże mi w wielu innych szczegółach

Chyba w czwartek przed ślubem zorganizuje jakaś posiadówe gdzieś z winem i pizza itd by sie dziewczyny poznały i tyle
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 13:53   #4724
Cay
Wtajemniczenie

Lolusl, ja tak zrobiłam z fryzjerkami i jedną odstąpię którejś z sióstr moich/tż.

Nie masz kogoś kto by się chciał pomalować na Twoje wesele?
Stary 2016-04-04, 13:53   #4725
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez paula94_ Pokaż wiadomość

Ja bym zostawiła na panieński zawsze lepiej sprawdzić jak się będzie trzymał i jaki będzie po imprezie

Dziewczyny, a panieński organizujecie same czy świadkowa? Jak to wygląda?
ja chciałam makijaż na panieński ale niestety nie ma już miejsc na ten dzień... ale wymyśliłam ze zrobie sobie makijaż na jakiś piątek lub sobote i pojedziemy na impreze :P Jedynie Fryzurę uda mi sie wypróbować na panieńskim
Nawet myśle czy nie zrobić jej wcześniej rano bo zapisałam się na 12 a o 15 30 musze być w Kaliszu na ślubie a jakbym zrobiła z rana to umówiła bym sie na przymiarkę sukni z fryzurą :P

Lolusl - może wypróbuj tą pierwszą na balu a drugą albo w ogóle zrezygnuj jeśli Ci się ta pierwsza spodoba albo zrób sobie na jakiś weekend bo rzeczywiście tak na ostatnią chwilę komuś odmawiać też nie fajnie albo komuś mozesz odstąpić z rodziny np siostrze
Stary 2016-04-04, 13:59   #4726
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Ja wczoraj zauważyłam że u mnie w mieście organizują potancówki w piątek.. I myślę czy nie ustawić sobie próbnych na wtedy i wypróbować z Tż? akurat młody koło 21 idzie spać i spi do 1 więc pobawilibysmy chwilę i wróciłabym na karmienie akurat
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 14:10   #4727
Iskra14
Zakorzenienie

Mi panieński organizuje siostra. Ale na naszą dwuosobową imprezę makijaż i fryzura są zbędne, a nawet by przeszkadzały

Wczoraj tż poprosił kolegę na świadka
Iskra14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 14:11   #4728
lolusl
Japońska rzepa

Nie mam komu odstąpić bo wszyscy malują się u mnie :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 14:15   #4729
Sophie24
Zakorzenienie

Dopytam siostry czy cos ogarniamy w temacie panienskiego. Wtedy bede wiedziala co i jak. Zreszta od czego sa cwiczenia? W ostatecznosci po makijazu przebiegne sie troche i pocwicze i tym sposobem sprawdze sobie wyrzynalosc. Nie mam ciagle koncepcji wiec chcialabym juz isc i wiedziec w czym mi dobrze
Stary 2016-04-04, 14:18   #4730
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Ostatnio mnie nie ma,bo walczę ze swoim wykształceniem Pochwalę się,że przed chwilą mi pykło 30 stron magisterki I stwierdziłam,że najbardziej mi się podoba "tworzenie",czyli pisanie samej komentarza,wyżywam się kreatywnie

Ze ślubnych spraw,to mam dylemat. Umówiłam się na próbny do tej mojej makijażystki na bal mgr i do innej na 25.06. U każdej mam zarezerwowany termin. Z tym,że musze z jednej zrezygnować i nie wiem za bardzo jak to zrobić,bo chciałabym wypróbować,a głupio mi tak 2 tyg wcześniej zostawiać na lodzie, nie w porządku to jest Nie mam kiedy tej drugiej wyprobować,musiałabym zrobić próbną w totalnie nie-imprezowy dzień. jak sie zachować?

No i musimy koniecznie załatwić ksiedza,może jutro to zrobimy,potrzebujemy zgodę z naszej parafii. I zawieźć do naszego ksiedza od ślubu. JEszcze cateringu nie mamy,o boziu...

Aaa, kupiłam sobie w lumpie zarąbistą kieckę,na którą polowałam na wyprzedażach,bo przed przecenami kosztowała 260 zł a mam ją za 12,50,tylko..... rozmiar za małą Wiec muszę schudnać
Pochwal się kiecą

Ja dzisiaj byłam sekudnę w ciuchu i znalzłam taką sukienkę http://www.thegreeneyeoffashion.com/...3-764x1024.jpg http://www.ebay.com/itm/H-M-EUR-38-U...item51e151ad51 z h&m conscious. Za dychę bym wzięła, ale kosztowała 35 zł :P

Cytat:
To mi pracownicy odwalili maniane Dobrze, że nikt ich nie przydybał bo było dopiero. By wyfrunęli z budowy z hukiem.

No ale nic, koniec pracy na dziś:P Mam nadzieję, że plastry pomogą i buty już mi nie pokrwawią stóp.
co nawyczyniali?

u nas w ubiegłym roku kilku poleciało za picie w pracy masakra, dorosłych ludzi trzeba na budowie tak pilnować

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj zauważyłam że u mnie w mieście organizują potancówki w piątek.. I myślę czy nie ustawić sobie próbnych na wtedy i wypróbować z Tż? akurat młody koło 21 idzie spać i spi do 1 więc pobawilibysmy chwilę i wróciłabym na karmienie akurat
Cwane a z kim młodego zostawiasz?

Właśnie dzwonił do mnie kuzyn, który w sobotę podczas zapraszania miał problem, bo bliska koleżanka jego żony bierze ślub w tym samym dniu co my. Zastanawiali się co zrobić, jak to rozdzielić. Przegadali sprawę i dzisiaj mi już potwierdzili, że będą na 100% i na naszym ślubie i weselu, bo jesteśmy dla nich ważniejsi
Miło mi się zrobiło. Ogólnie moje ciotki i wujkowie się spisali póki co, jednogłośnie nam od razu potwierdzali przy zapraszaniu
Póki co mamy 2 odmowy (kuzynki z terminem porodu na czerwiec) i jedną niewiadomą - wujek tż-ta, który postara się zdążyć na wesele, bo akurat w ten weekend będzie brał udział w mistrzostwach polski w bowlingu dla osób niewidomych. Niesamowity człowiek

Edytowane przez DontSaySorry
Czas edycji: 2016-04-04 o 14:20
DontSaySorry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 14:26   #4731
CrayOn
Wife!

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Też robiłam w nieimprezowy dzień makijaż bo to była jedyna okazja i przetestowałam go... w podróży

Poka kiece

Cytat:

Komu lepiej

Co do butów to też mam takie jedne, że nawet plastry nie pomagają miałam je 3razy na nogach i idą w kosz bo bez sensu je trzymać...

No i oczywiście dylematy peemy chciałam zapuszczać swój naturalny kolor włosów ( nie mogę się wyzbyć rudości ) i odrost jest dość zacny, ale będę mysio do ślubu wyglądać a wypadałoby w ten dzień wyglądać śweżo i rześko a nie na zaniedbaną... No i chyba będę jednak farbować chciałabym chłodny naturalny brąz bo to najbardziej zbliżone do tego co mam i myślę o czymś

TAKIM

choć coś TAKIEGO też jest świetne

Tak wydziwiam, że aż sama jestem na siebie zła
POOOOMOOOOOOOOOOOOCYYYYYY YYYYYY

CrayOn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 14:37   #4732
*piękna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość
No i oczywiście dylematy peemy chciałam zapuszczać swój naturalny kolor włosów ( nie mogę się wyzbyć rudości ) i odrost jest dość zacny, ale będę mysio do ślubu wyglądać a wypadałoby w ten dzień wyglądać śweżo i rześko a nie na zaniedbaną... No i chyba będę jednak farbować chciałabym chłodny naturalny brąz bo to najbardziej zbliżone do tego co mam i myślę o czymś

TAKIM

choć coś TAKIEGO też jest świetne

Tak wydziwiam, że aż sama jestem na siebie zła
POOOOMOOOOOOOOOOOOCYYYYYY YYYYYY
Ja się na farbowaniu nie znam i nie jestem zwolenniczką, sama nigdy włosów nie farbowałam, ale się wypowiem Ten pierwszy odcień mi się bardzo podoba i chyba jest bardziej zbliżony do Twoich włosów więc ja bym ten wybrała, ale pytanie czy dobrze pokryje ten rudy kolor? Żeby nie wyszła jakaś mieszanka

*piękna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 14:39   #4733
izk_a
Zakorzenienie

CrayOn, a jakby tak ściągnąć najpierw kolor a później farbować ? Ten pierwszy chyba lepiej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-04-04, 14:40   #4734
Sophie24
Zakorzenienie

Dont, pracujac na wysokosci okolo 5m podpieli sie do tras kablowych, ogolnie na nich siedzieli i z drabiny tam wchodzili a potem odstawuali, ze nie bylo zejscia. Tragedia. Miejsce problemowe a to zadne rozwiazanie.

Kiecka bardzo ladna, gdyby byla bawelnian to bym bral

Lolus, pokaz kiece choc znajcac Twoje lowy to bedziw super

CrayOn, farbuj. Widze, ze Cie meczy ten temat a nie ma to jak miec ladny i lubiany kolor wlosow nawet jak wlosy maja bad day hair to chociaz dobry kolor maja:P

Wysiadam na innej stacji i idziemy z M. szukac teczek nie pytajcie, zboczenie M. ale moze cos wypatrze w Realu:P
Stary 2016-04-04, 14:43   #4735
Cay
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
CrayOn, a jakby tak ściągnąć najpierw kolor a później farbować ? Ten pierwszy chyba lepiej
Ja bym chyba nie radziła ściągać koloru tuż przed ślubem - mnie przy ostatnim ściąganiu wyszły wszystkie kolory tęczy (czarny, różne odcienie brązu i czerwieni, zielony, niebieski i blond), myślałam, że się zapłaczę, a nie chciałam ścinać ze względu na ślub. Teraz wyglądają jakotako, ale końce nadal są szarawo-niebieskawe.

Imho - jeśli chcesz farbować, to raczej nałóż farbę na to co masz.
Cay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 14:52   #4736
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
A i zamówiłam sobie zestaw do hybryd wczoraj, specjalnie wybrałam kuriera i dodatkowo płatna ekspresowa wysyłkę... Jeszcze tego nie wysłali;/ zamawiała któraś z was towar z Allepaznokcie?
ja niestety nie zamawiałam od nich, ajakie kupiłaś lakiery itp ? z jakiej firmy ?

napisałam coś w klubie
Stary 2016-04-04, 14:55   #4737
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cay Pokaż wiadomość
Ja bym chyba nie radziła ściągać koloru tuż przed ślubem - mnie przy ostatnim ściąganiu wyszły wszystkie kolory tęczy (czarny, różne odcienie brązu i czerwieni, zielony, niebieski i blond), myślałam, że się zapłaczę, a nie chciałam ścinać ze względu na ślub. Teraz wyglądają jakotako, ale końce nadal są szarawo-niebieskawe.

Imho - jeśli chcesz farbować, to raczej nałóż farbę na to co masz.
ja miałam ściągany kolor, a później nałożoną farbę bo jak się dwa kolory zmieszają to efekt może być różny.
Stary 2016-04-04, 15:13   #4738
Cay
Wtajemniczenie

Cytat:
ja miałam ściągany kolor, a później nałożoną farbę bo jak się dwa kolory zmieszają to efekt może być różny.
Też miałam nakładaną farbę, ale niewiele to dało.
Nie zaryzykowałabym przed ślubem
Cay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 15:15   #4739
CrayOn
Wife!

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Ja się na farbowaniu nie znam i nie jestem zwolenniczką, sama nigdy włosów nie farbowałam, ale się wypowiem Ten pierwszy odcień mi się bardzo podoba i chyba jest bardziej zbliżony do Twoich włosów więc ja bym ten wybrała, ale pytanie czy dobrze pokryje ten rudy kolor? Żeby nie wyszła jakaś mieszanka

Cytat:
Mam już ściągany dwa razy i wyglądam jak papuga

Cytat:
Dont, pracujac na wysokosci okolo 5m podpieli sie do tras kablowych, ogolnie na nich siedzieli i z drabiny tam wchodzili a potem odstawuali, ze nie bylo zejscia. Tragedia. Miejsce problemowe a to zadne rozwiazanie.

Kiecka bardzo ladna, gdyby byla bawelnian to bym bral

Lolus, pokaz kiece choc znajcac Twoje lowy to bedziw super

CrayOn, farbuj. Widze, ze Cie meczy ten temat a nie ma to jak miec ladny i lubiany kolor wlosow nawet jak wlosy maja bad day hair to chociaz dobry kolor maja:P

Wysiadam na innej stacji i idziemy z M. szukac teczek nie pytajcie, zboczenie M. ale moze cos wypatrze w Realu:P

Problem w tym, ze ja lubię eksperymentować i co chwilę podoba mi się coś innego z żadnym kolorem nie zostałam na dłużej

Cytat:
Napisane przez Cay Pokaż wiadomość
też mam różne kolory i chyba jedyny ratunek to na ciemno zrobić

CrayOn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-04-04, 15:39   #4740
iixi
Zakorzenienie

Cześć Ale cudowny dzień, 25 stopni cały dzień w krótkim rękawku niech już tak zostanie cały czas!

Poszliśmy dzisiaj z Tż na szybkie zakupy bo oboje potrzebowaliśmy kurtek na wiosnę a do tego ja butów jak nie miałam tak nie mam.. nic mi się nie podoba a jak już podoba to brzydko na mojej nodze wygląda :P

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości