![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej
Cytat:
![]()
![]() |
#4742 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Nie idealizuje Lidki! Chciała wejść w nieuczciwy układ, bo chciała zostać jego kochanką, co jednocześnie wiąże się z oszukiwaniem żony Adama.
Adam na początku na to przystał i spędzili upojny weekend (krzywdząc tym swoją żonę), po czym porzucił Lidkę. Reasumując- Lidka chciała być nie fair w stosunku do jednej osoby. Adam natomiast skrzywdził już dwie osoby takim postępowaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Adam zachowuje się jakby był wielce poszkodowany i ma pretensje do Lidki,a przecież nie zmusiła go do niczego. Sam jest sobie winien a robie z siebie ofiarę ![]()
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
Mi trochę żal Lidki bo została potraktowana jak ostatnia dziwka i śmieć który można wyrzucić do kosza. Nic tak okropnego nie zrobiła i nie zasłużyła sobie na takie traktowanie, przecież ona nie jest mężatką i jest wolna a że zakochała się w nieodpowiednim mężczyźnie który okazał się dupkiem... Mimo wszystko uważam, że powinna dać mu spokój bo zachowuje się trochę jak wariatka.
aha i zapomniałam napisać wcześniej więc napiszę z opóźnieniem że zachwyciłam się sceną z Kamilem i Zuzą jak się spotkali i wyznał jej miłość. |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
nie oglądałam wczoraj, bo stweirdziła, że to nie mam sensu jak i tak wiem co będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a mi wogóle jej nie żal. Sama widziała jak zalezy temu Adamowi na rodzinie. więc mogła sie nie pchać do niego ;/ on tez idiotycznie sie zachował... ale przecież można było to przeiwdzieć, że bedzie chciał byś nadal z Weroniką. A głupia Lidka najpierw się z nim kochała a potem myslała ze dla niej (sexu) rzuci rodzine? zabrakło troche rozumu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Wtajemniczenie
|
a mi zal Adama. Lidka działa mi na nerwy jak mało kto. Pewnie jeszcze sie okaże, ze jest z nim w ciąży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
aaaa ja sobie dzisiaj ściągne nie oglądane ostatnio odcinki
![]() już się nie moge doczekać ![]() (nawiasem mówiąc zazdroszcze wam działających telewizorów ![]()
#4749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
On ją poprostu wykorzystał, a teraz traktuje ją okropnie. Poza tym ona się do niego nie pchała tylko ją zaprosił to chyba różnica. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
a mnie Adam okropnie wkurzył ostatnio.
jeśli mu nie pasowało, że żona go zaniedbuje to mogl zakonczyc ten związek i wtedy szukać sobie nowej kobiety. Mały kryzys, a ten odrazu ją zdradza. Lidki też nie bronię, bo wiedziała, że jest żonaty. To, że pchała mu się w ramiona nic nie znaczy, mogła go "kusić" itd., ale facet ma swój rozum i wiedział co robi. W dodatku teraz Lidkę tak traktuje, ze brak słów. W końcu sam ją zaprosił nad morze. I nie żal mi Adama, popieram Weronikę, która będzie chciała się z nim rozwodzić ![]()
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
na temat Lidki i Adama mam prawie takie samo zdanie jak powyżej
![]() szkoda mi Weroniki,chciała kobita dobrze,faktem jest że przesadzała z tą pracą i zaniedbywaniem męża. ale nie ma tego złego moim zdaniem. gorzej by było jakby taki numer był jak Weronika już miała by z nim dzieciaka ![]() Lidka ... ech.ona to w sumie sama mówiła że nic nie chce od Adama,tylko tak "czasami" i żeby byli blisko ![]() ciekawa jestem jak się zemści na Adamie ![]()
#4753 |
Zakorzenienie
|
a wiecie co mnie ten wątek Weroniki nudzi....chętniej dowiedziałabym się coś o innych osobach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Konto usunięte
|
Mnie to najbardziej Marta wkurza. Ten jej uśmiech, wieczne trzymanie za brzuch, taka pomocna i kochająca się stała. Aż za bardzo cukierkowo jest.
Nie mogę na to patrzeć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Wtajemniczenie
|
ja jestem ciekawa co np. jest u Matyldy Damięckiej (nie wiem jakie jest jej serialowe imie:P ) mogli by teraz cos pokazac o niej...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;7187777]Mnie to najbardziej Marta wkurza. Ten jej uśmiech, wieczne trzymanie za brzuch, taka pomocna i kochająca się stała. Aż za bardzo cukierkowo jest.
Nie mogę na to patrzeć. ![]() ja tylko czekam ąz beda się lać a Filip zacznie pić ![]() (żartuje) swoją drogą mogło by być ciekawie ![]() mnie też to śmianie się wkurza.i jeszcze to macanko brzucha ![]()
#4757 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dokladnie ;/ mogli by ją rzucić po urodzeniu dziecka w jakiś romans albo coś, ona jest zbyt grzeczna moim zdaniem ;>
![]() |
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mieszkanie, życie, studia jednego i drugiego...choć i tak Cichopkowej i jej Piotrusia nie przebiją ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
A mnie ta Ola tak wkurza,ze nie mam slow.
#4760 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, opuściłam dzisiejszy odcinek .. Może mi któras skrócic co się działo dziś? ;>
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zadomowienie
|
Odcinek 954
Daniel domyśla się, że Ola kłamie. Borys zapewnia Michała, że pożałuje swoich decyzji. Lidka nie ma zamiaru rezygnować z miłości do Adama. Kinga wypytuje męża o współpracę Borysem. Michał kłamie, że wszystko jest w porządku. Borys niespodziewanie przychodzi do mieszkania Brzozowskich. Kinga, nieświadoma konfliktu między nim a Michałem, ucina sobie z nim miłą pogawędkę. Brzozowski nie jest zachwycony widząc Borysa u siebie w domu. Wyciąga go do baru i przy piwie przeprowadzają męską rozmowę. Borys utrzymuje, że Michał go oszukał i zapewnia, że gorzko tego pożałuje... Jan pojawia się u Weroniki i Adama, żeby zabrać Antosię. W rozmowie z synem powraca do wczorajszej wizyty Lidki. Jest mocno zaniepokojony samopoczuciem Śmigielskiej. Prosi syna i Weronikę, aby poświęcili jej trochę czasu. Weronika proponuje mężowi, aby zaprosili ją na kolację. Adam nie jest zachwycony jej pomysłem. Później odwiedza Lidkę. Próbuje jej wytłumaczyć, że ich romans nie ma sensu, bo on jej nie kocha. Dla Śmigielskiej nie ma to żadnego znaczenia – najważniejsze, że ona go kocha. Adam bezsilny bez słowa wychodzi od niej i wraca do domu, gdzie czeka na niego stęskniona żona... pozwalam sobie na mala korekte: Michał z Borysem dyskutowali przy wódeczce a nie przy piwku. Streszczenie ze strony http://nawspolnej.onet.pl/0,1480290,1,dzien.html
#4762 |
Zakorzenienie
|
a co sadzicie o watku borysa i michala? ktory ma racje? borys mowiac ze jego uklady z ludzmi to jego sprawa (zgodzili sie na te warunki, zarabiaja i tak wiecej niz u siebie), czy michal, ktory rozwalil swoja wiazaca umowe z borysem, ale za to stanal w obronie jego ludzi i podniosl im zarobki?
swoja droga to koszmarnie nudny watek...
#4763 | |
|
Cytat:
Popieram Michała ![]() A Borys jak widać nie jest zbyt uczciwy, zależy mu aby jak najbardziej się wzbogacić czyimś kosztem . |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zadomowienie
|
Prawo odstąpienia od umowy jest zawsze... Ale karę będzie płacił o ile dobrze zrozumiałam.
![]() |
#4767 |
Wtajemniczenie
|
moim zdaniem zrobią z tego jakis DRAMAT... i porwie ten cały Borys dziecko Kindze i Michałowi ;D ;p bo się tak dopytywał o poród itp. :P zobaczymy co z tego wyniknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
czyli "wątek raczej do przewidzenia"
chyba nic gorszego nie może byc niż czekanie na "rozwój wydarzen" ja jak zobaczyłam Borysa przy Kindze i usłyszałam "wschodni akcent" pomyślałam że pewnie będzie checa z nim i dzieckiem Kingi i Michała ![]()
#4770 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.