Na Wspólnej - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-10, 11:01   #4741
pitahaya
Zakorzenienie

Dot.: Na Wspólnej

Cytat:
Napisane przez madzia.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny przestańce usprawiedliwać facetów, którzy zdradzają, bo są zaniedbywani przez żony (najpierw piszesz, ze nic nie usprawiedliwa zdrady, a nastepnie usprawiedliwasz go, bo go żona zaniedbywała). Oni przecież też potrafią myśleć, a czasami powinni myśleć również inną częścią ciała niż tą wykorzystywaną w przypadku zdrady. Moim zdaniem nie ma usprawidliwienia dla takiego zachowania i Adam powinien ponieść tego konsekwencje Skrzywdził dwie kobiety!!!
hmmm niezrozumienie wcale go nie usprawiedliwiam - jak mowilam nic zdrady nie usprawiedliwia, ale jestem w stanie zrozumiec czy raczej spojrzec na to z jego strony - nie myl tego, prosze, z usprawiedliwianiem bo to zupelnie co innego. Poniesie tego konsekwencje jak wynika z opisow odcinkow. Wydaje mi sie, ze idealizujesz lidke - a ona jest tak samo winna jak on, jak ktos juz pisal - nie jest katem, ale ofiara rowniez nie jest...
Stary 2008-04-10, 11:52   #4742
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Nie idealizuje Lidki! Chciała wejść w nieuczciwy układ, bo chciała zostać jego kochanką, co jednocześnie wiąże się z oszukiwaniem żony Adama.
Adam na początku na to przystał i spędzili upojny weekend (krzywdząc tym swoją żonę), po czym porzucił Lidkę.
Reasumując- Lidka chciała być nie fair w stosunku do jednej osoby. Adam natomiast skrzywdził już dwie osoby takim postępowaniem
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 12:05   #4743
Karolynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
adam skorzystał z okazji i nawet mi weroniki nie szkoda, bo sama pchnęła go w ramiona innej. Aczkolwiek! Sam wybrał Lidkę i nawet gdy kobieta się narzuca, skorzystał z okazji na własne życzenie. Lidka nie jest żadnym katem ale też nie ofiarą. Obydwoje popełnili bład i jak dorośli powinni teraz zachować się względem siebie fair. Natomiast Adam zachowuje się jak ostatnia świnia traktując ją podle. Siłą mu do łózka nie weszła. Sam zaprosił ją na ten weekend. Skorzystał, a dokładniej wykorzystał i rzucił jak psa, bo inaczej tego nie określę. Zamiast w dobre jej wytłumaczyć że to niemożliwe, zachowuje się jakby był poszkodowany.
Zgadzam się w 100%
Adam zachowuje się jakby był wielce poszkodowany i ma pretensje do Lidki,a przecież nie zmusiła go do niczego. Sam jest sobie winien a robie z siebie ofiarę Lidki absolutnie nie usprawiedliwiam, bo nie powinna pchać się żonatemu mężczyźnie do łóżka, ale to jak on się teraz wobec niej zachowuje nie jest wporządku.
Stary 2008-04-10, 12:06   #4744
diamentowa
Zakorzenienie

Mi trochę żal Lidki bo została potraktowana jak ostatnia dziwka i śmieć który można wyrzucić do kosza. Nic tak okropnego nie zrobiła i nie zasłużyła sobie na takie traktowanie, przecież ona nie jest mężatką i jest wolna a że zakochała się w nieodpowiednim mężczyźnie który okazał się dupkiem... Mimo wszystko uważam, że powinna dać mu spokój bo zachowuje się trochę jak wariatka.

aha i zapomniałam napisać wcześniej więc napiszę z opóźnieniem że zachwyciłam się sceną z Kamilem i Zuzą jak się spotkali i wyznał jej miłość.
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 12:37   #4745
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127

nie oglądałam wczoraj, bo stweirdziła, że to nie mam sensu jak i tak wiem co będzie
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 13:55   #4746
ekstrawagancja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez diamentowa Pokaż wiadomość
Mi trochę żal Lidki bo została potraktowana jak ostatnia dziwka i śmieć który można wyrzucić do kosza. Nic tak okropnego nie zrobiła i nie zasłużyła sobie na takie traktowanie, przecież ona nie jest mężatką i jest wolna a że zakochała się w nieodpowiednim mężczyźnie który okazał się dupkiem... Mimo wszystko uważam, że powinna dać mu spokój bo zachowuje się trochę jak wariatka.

aha i zapomniałam napisać wcześniej więc napiszę z opóźnieniem że zachwyciłam się sceną z Kamilem i Zuzą jak się spotkali i wyznał jej miłość.

a mi wogóle jej nie żal. Sama widziała jak zalezy temu Adamowi na rodzinie. więc mogła sie nie pchać do niego ;/ on tez idiotycznie sie zachował... ale przecież można było to przeiwdzieć, że bedzie chciał byś nadal z Weroniką. A głupia Lidka najpierw się z nim kochała a potem myslała ze dla niej (sexu) rzuci rodzine? zabrakło troche rozumu

ekstrawagancja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 14:08   #4747
cochonnetta
Wtajemniczenie

a mi zal Adama. Lidka działa mi na nerwy jak mało kto. Pewnie jeszcze sie okaże, ze jest z nim w ciąży
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-10, 14:20   #4748
anka_85
Zakorzenienie

aaaa ja sobie dzisiaj ściągne nie oglądane ostatnio odcinki

już się nie moge doczekać
(nawiasem mówiąc zazdroszcze wam działających telewizorów )

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 14:25   #4749
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekstrawagancja Pokaż wiadomość
a mi wogóle jej nie żal. Sama widziała jak zalezy temu Adamowi na rodzinie. więc mogła sie nie pchać do niego ;/ on tez idiotycznie sie zachował... ale przecież można było to przeiwdzieć, że bedzie chciał byś nadal z Weroniką. A głupia Lidka najpierw się z nim kochała a potem myslała ze dla niej (sexu) rzuci rodzine? zabrakło troche rozumu
ona nie chciała żeby rzucił rodzinę.
On ją poprostu wykorzystał, a teraz traktuje ją okropnie. Poza tym ona się do niego nie pchała tylko ją zaprosił to chyba różnica.
Stary 2008-04-10, 15:29   #4750
natalka2
Zakorzenienie

a mnie Adam okropnie wkurzył ostatnio.
jeśli mu nie pasowało, że żona go zaniedbuje to mogl zakonczyc ten związek i wtedy szukać sobie nowej kobiety. Mały kryzys, a ten odrazu ją zdradza. Lidki też nie bronię, bo wiedziała, że jest żonaty. To, że pchała mu się w ramiona nic nie znaczy, mogła go "kusić" itd., ale facet ma swój rozum i wiedział co robi. W dodatku teraz Lidkę tak traktuje, ze brak słów. W końcu sam ją zaprosił nad morze.
I nie żal mi Adama, popieram Weronikę, która będzie chciała się z nim rozwodzić

studia

natalka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 15:38   #4751
diamentowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalka2 Pokaż wiadomość
a mnie Adam okropnie wkurzył ostatnio.
jeśli mu nie pasowało, że żona go zaniedbuje to mogl zakonczyc ten związek i wtedy szukać sobie nowej kobiety. Mały kryzys, a ten odrazu ją zdradza. Lidki też nie bronię, bo wiedziała, że jest żonaty. To, że pchała mu się w ramiona nic nie znaczy, mogła go "kusić" itd., ale facet ma swój rozum i wiedział co robi. W dodatku teraz Lidkę tak traktuje, ze brak słów. W końcu sam ją zaprosił nad morze.
I nie żal mi Adama, popieram Weronikę, która będzie chciała się z nim rozwodzić
fajnie że ktoś ma podobne zdanie jak ja
Stary 2008-04-10, 15:56   #4752
anka_85
Zakorzenienie

na temat Lidki i Adama mam prawie takie samo zdanie jak powyżej
szkoda mi Weroniki,chciała kobita dobrze,faktem jest że przesadzała z tą pracą i zaniedbywaniem męża.
ale nie ma tego złego moim zdaniem.
gorzej by było jakby taki numer był jak Weronika już miała by z nim dzieciaka

Lidka ... ech.ona to w sumie sama mówiła że nic nie chce od Adama,tylko tak "czasami" i żeby byli blisko
ciekawa jestem jak się zemści na Adamie

Ani

Stary 2008-04-10, 16:41   #4753
Kreskaaa
Zakorzenienie

a wiecie co mnie ten wątek Weroniki nudzi....chętniej dowiedziałabym się coś o innych osobach.
Kreskaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 16:59   #4754
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Mnie to najbardziej Marta wkurza. Ten jej uśmiech, wieczne trzymanie za brzuch, taka pomocna i kochająca się stała. Aż za bardzo cukierkowo jest.

Nie mogę na to patrzeć.
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 18:02   #4755
ekstrawagancja
Wtajemniczenie

ja jestem ciekawa co np. jest u Matyldy Damięckiej (nie wiem jakie jest jej serialowe imie:P ) mogli by teraz cos pokazac o niej...

Stary 2008-04-10, 18:45   #4756
anka_85
Zakorzenienie

[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;7187777]Mnie to najbardziej Marta wkurza. Ten jej uśmiech, wieczne trzymanie za brzuch, taka pomocna i kochająca się stała. Aż za bardzo cukierkowo jest.

Nie mogę na to patrzeć. [/quote]
ja tylko czekam ąz beda się lać a Filip zacznie pić
(żartuje)
swoją drogą mogło by być ciekawie
mnie też to śmianie się wkurza.i jeszcze to macanko brzucha

Ani

Stary 2008-04-10, 18:50   #4757
chemiczna_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
ja tylko czekam ąz beda się lać a Filip zacznie pić
(żartuje)
swoją drogą mogło by być ciekawie
mnie też to śmianie się wkurza.i jeszcze to macanko brzucha

dokladnie ;/
mogli by ją rzucić po urodzeniu dziecka w jakiś romans albo coś, ona jest zbyt grzeczna moim zdaniem ;>

Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
chemiczna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 19:41   #4758
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
Napisane przez chemiczna_ Pokaż wiadomość
dokladnie ;/
mogli by ją rzucić po urodzeniu dziecka w jakiś romans albo coś, ona jest zbyt grzeczna moim zdaniem ;>
najbardziej to mnie fascynuje z czego oni się utrzymują w Warszawie
Mieszkanie, życie, studia jednego i drugiego...choć i tak Cichopkowej i jej Piotrusia nie przebiją Tamci ledwo od trzech dni sa w pracy zawsze dostają premię
Stary 2008-04-10, 21:01   #4759
Asia31
Zakorzenienie

A mnie ta Ola tak wkurza,ze nie mam slow.

MILEGO DNIA
Asia31 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-10, 21:08   #4760
baletki
Raczkowanie

Dziewczyny, opuściłam dzisiejszy odcinek .. Może mi któras skrócic co się działo dziś? ;>
baletki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-10, 21:30   #4761
ONCIA86
Zadomowienie

Odcinek 954

Daniel domyśla się, że Ola kłamie. Borys zapewnia Michała, że pożałuje swoich decyzji. Lidka nie ma zamiaru rezygnować z miłości do Adama.Mateusz oburzony oskarżeniami Oli próbuje wytłumaczyć Zimińskiej, że jej córka kłamie oskarżając go o molestowanie seksualne. Później rozmawia z Olą. Prosi ją, żeby przestała kłamać. Ona mówi mu, że zawiódł jej nadzieje, które najpierw w niej wzbudził. Niespodziewanie pojawia się Daniel i nokautuje Mateusza. Żąda też, aby odczepił się wreszcie od jego dziewczyny. Kiedy zostaje sam na sam z przyjaciółką zaczyna domyślać się, że ona kłamie. Radzi jej, aby jak najszybciej powiedziała rodzicom prawdę Danuta mówi policji, że Mateusz nachodzi i grozi jej córce…

Kinga wypytuje męża o współpracę Borysem. Michał kłamie, że wszystko jest w porządku. Borys niespodziewanie przychodzi do mieszkania Brzozowskich. Kinga, nieświadoma konfliktu między nim a Michałem, ucina sobie z nim miłą pogawędkę. Brzozowski nie jest zachwycony widząc Borysa u siebie w domu. Wyciąga go do baru i przy piwie przeprowadzają męską rozmowę. Borys utrzymuje, że Michał go oszukał i zapewnia, że gorzko tego pożałuje...

Jan pojawia się u Weroniki i Adama, żeby zabrać Antosię. W rozmowie z synem powraca do wczorajszej wizyty Lidki. Jest mocno zaniepokojony samopoczuciem Śmigielskiej. Prosi syna i Weronikę, aby poświęcili jej trochę czasu. Weronika proponuje mężowi, aby zaprosili ją na kolację. Adam nie jest zachwycony jej pomysłem. Później odwiedza Lidkę. Próbuje jej wytłumaczyć, że ich romans nie ma sensu, bo on jej nie kocha. Dla Śmigielskiej nie ma to żadnego znaczenia – najważniejsze, że ona go kocha. Adam bezsilny bez słowa wychodzi od niej i wraca do domu, gdzie czeka na niego stęskniona żona...

pozwalam sobie na mala korekte: Michał z Borysem dyskutowali przy wódeczce a nie przy piwku.
Streszczenie ze strony http://nawspolnej.onet.pl/0,1480290,1,dzien.html
Stary 2008-04-11, 09:46   #4762
pitahaya
Zakorzenienie

a co sadzicie o watku borysa i michala? ktory ma racje? borys mowiac ze jego uklady z ludzmi to jego sprawa (zgodzili sie na te warunki, zarabiaja i tak wiecej niz u siebie), czy michal, ktory rozwalil swoja wiazaca umowe z borysem, ale za to stanal w obronie jego ludzi i podniosl im zarobki?

swoja droga to koszmarnie nudny watek...
Stary 2008-04-11, 10:18   #4763
madzia.a

Cytat:
Napisane przez pitahaya Pokaż wiadomość
a co sadzicie o watku borysa i michala? ktory ma racje? borys mowiac ze jego uklady z ludzmi to jego sprawa (zgodzili sie na te warunki, zarabiaja i tak wiecej niz u siebie), czy michal, ktory rozwalil swoja wiazaca umowe z borysem, ale za to stanal w obronie jego ludzi i podniosl im zarobki?

Ja uważam, że to jest zwykłe wykorzystywanie ludzi. Zgodzili się bo nie mieli innego wyjścia. W Polsce również można spotkac podobne traktowanie pracowników. Albo będziesz robił na czarno po kilkanaście godzin dziennie za kilka zł/h (bez płatnych nadgodzin)albo nie będziesz miał w ogóle pracy.
Popieram Michała Ponieważ ma jak najbardziej dobre intencje, ryzykuje własną firmą, aby pracownicy zarabiali uczciwie. Wszystko robi zgodnie z prawem i z własnym sumieniem
A Borys jak widać nie jest zbyt uczciwy, zależy mu aby jak najbardziej się wzbogacić czyimś kosztem .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-11, 10:30   #4764
Beacia87
Zadomowienie

GG do Beacia87

Cytat:
Napisane przez pitahaya Pokaż wiadomość

Mam mieszane uczucia co do tego wątku. Z jednej strony rozumiem Michała, ale z drugiej to nie jego sprawa, nie jego ludzie. Poza tym zachował się nielojalnie w stosunku do współpracownika.
Stary 2008-04-11, 10:39   #4765
madzia.a

Cytat:
Napisane przez Beacia87 Pokaż wiadomość
Mam mieszane uczucia co do tego wątku. Z jednej strony rozumiem Michała, ale z drugiej to nie jego sprawa, nie jego ludzie. Poza tym zachował się nielojalnie w stosunku do współpracownika.
Ale ja to zrozumiałam, ze miał prawo odstąpić od umowy...?
Stary 2008-04-11, 10:52   #4766
Beacia87
Zadomowienie

GG do Beacia87

Cytat:
Napisane przez madzia.a Pokaż wiadomość
Ale ja to zrozumiałam, ze miał prawo odstąpić od umowy...?
Prawo odstąpienia od umowy jest zawsze... Ale karę będzie płacił o ile dobrze zrozumiałam.
Stary 2008-04-11, 14:04   #4767
ekstrawagancja
Wtajemniczenie

moim zdaniem zrobią z tego jakis DRAMAT... i porwie ten cały Borys dziecko Kindze i Michałowi ;D ;p bo się tak dopytywał o poród itp. :P zobaczymy co z tego wyniknie

Stary 2008-04-11, 14:20   #4768
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
moim zdaniem zrobią z tego jakis DRAMAT... i porwie ten cały Borys dziecko Kindze i Michałowi ;D ;p bo się tak dopytywał o poród itp. :P zobaczymy co z tego wyniknie
tez mi sie tak wydaje
Stary 2008-04-11, 14:29   #4769
anka_85
Zakorzenienie

czyli "wątek raczej do przewidzenia"
chyba nic gorszego nie może byc niż czekanie na "rozwój wydarzen"
ja jak zobaczyłam Borysa przy Kindze i usłyszałam "wschodni akcent" pomyślałam że pewnie będzie checa z nim i dzieckiem Kingi i Michała

Ani

Stary 2008-04-11, 14:59   #4770
madzia.a

Cytat:
Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
tez mi sie tak wydaje
z opisów wynika, że Kinga będzie miała wypadek i trafi do szpitala. Podobno ktoś zrobi to specjalnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości