![]() |
#4741 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4743 |
Zadomowienie
|
Sprawdziłam suwaczek i mamy dzisiaj 19 tydzień i drugi dzień, szok ;-)
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4744 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas połówkowe diagnostyczne, czyli te z pomiarami to koszt 250 zł. Jeśli do tego chce sie 3/4d to kolejne 100zl trzeba dopłacić ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Ze zdjęciami raczej nie bedzie problemu, bo nie sa wgrywane na czytnik tylko drukowane ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
ide chyba cos pocwiczyc ..
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Ja już, że tak powiem, zaliczyłam księdza
![]() ![]() Pytam się córki, kto u nas był, a ona "księżyc" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Głupie mysli odejdźcie ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Wtajemniczenie
|
Kazałam mężowi przytachać z piwnicy wszystko co mam od szwagierki. Będę robić paczkę dla zimowego dzieciątka dla naszego domu dziecka. Mi się to nir przyda a oni dostali dwumiesieczne bliźniaki. Kurde jak można ja się pytam? Ludzie latami sie starają i nic a tutaj patola mnoży sie jak króliki. Kur.... 500 plus :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Jelonek niezla ta Twoja aparatka
![]() pocwicze jutro .. dzis zrobie sobie tylko 10 minut na ramiona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdyby jeszcze te dzieci szybko trafiły do adopcji i mogły byc otoczone miłością niedługo ☹️ a droga adopcyjna tez podobno jest ciężka i długa ehhh Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6921757 1]Kalina - tylko że legginsy, tunika to każdy chodzi na co dzień... myślałam że założę jedną z bluzek... ale jest zbyt obcisła w ramionach, przymierzyłam jedną sukienkę - ale jest już zbyt opięta. Więc odpada. Poza moimi lumpexowymi bluzkami to naprawdę nie mam nic - a one są takie nie ukrywajmy - do chodzenia na co dzień po domu. Myślicie że może uda mi się znaleźć jakąś sukienkę na wyprzedażach? Chyba się przejdę do centrum handlowego. ja nie mam nawet żadnej kopertówki. Mam tylko sportową torbe - worek.[/QUOTE] To zazwyczaj kwestia dopasowania elementów. Na promocji powinnaś bez problemu coś kupić. Chociaż ja najlepsze sukienki mam z ciuchlanda, więc może to jest opcja ![]() Ja nie kupuję na każdą imprezę nowych ciuchów. Ale mam sporo mimo wszystko. Ale np. mam ulubioną sukienkę, którą miałam na chyba 5 weselach ![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
Zadomowienie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6921757 1]Kalina - tylko że legginsy, tunika to każdy chodzi na co dzień... myślałam że założę jedną z bluzek... ale jest zbyt obcisła w ramionach, przymierzyłam jedną sukienkę - ale jest już zbyt opięta. Więc odpada. Poza moimi lumpexowymi bluzkami to naprawdę nie mam nic - a one są takie nie ukrywajmy - do chodzenia na co dzień po domu. Myślicie że może uda mi się znaleźć jakąś sukienkę na wyprzedażach? Chyba się przejdę do centrum handlowego. ja nie mam nawet żadnej kopertówki. Mam tylko sportową torbe - worek.[/QUOTE]
W mohito poszukaj maja teraz fajne ceny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
kciukasy za dzisiejsze wizyty
![]() ![]() ![]() ide pocwiczyc i sie stroic .. ps. przyszla mi ta letnia sukienka na h&m .. jak to maz stwierdzil, bede sexy mama, plecy wyciete, z przodu big dekold z miejscami tylko na (@)(@) haha .. troche dol przeswituje ale dam znajomej zby mi podszewke zrobila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Paula nie oplaca mi sie piec chleba dla samej siebie... Meza nie ma w tygodniu. Chetnie bym upiekla. Nie wiedzialam ze mozna na zakwasie ze sklepu. Masz przepis? Wyslij mi, plis😀😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Kalina, upiecz chleb i zamróź. Moja mama robi przepyszny. Jak jest cieplutki, to można jeść jak ciasto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Hej☺ czytam Was na biezaco ale nie moge sie wbic w temat. Forum po nowym roku odżylo hehe
Vela gratuluje synka, cudowna wiadomosc😊 Zielonymigotek troche optymizmu. Pochwal sie jak cos kupisz☺ Wiola mam pytanie bo zamowilam sobie sukienke z promod z dwa tyg temu. Ma przyjsc do sklepu stacjonarnego. Myslalam ze bedzie na sylwestra... W statusie zamowienia jest ze wyslane. Ale cos dlugo to trwa. Ty tez tak dlugo czekalas? I w ogole jesteś zadowolona z tej brazowej sukienki we wzory? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Wtajemniczenie
|
Apropo basenu...
Jak wiecie mój gin zabronił mi chodzić ze względu na wdychanie chloru które jest szkodliwe. Wczoraj była u nas koleżanka z tym maleństwem i swoją mamą, która jest położną w szpitalu w Londynie, odbierają masę porodów, różnych narodowości - jak to Londyn, i wiecie co mi powiedziała? Że ona też zabrania chodzenia na basen, raz ze względu na chlor, którego wdychanie może nawet spowodować wady rozwojowe, ale dwa, że podczas kąpieli w chlorowanej wodzie rozpulchnia się szyjka macicy. Byłam w szoku, bo wszyscy dookoła mówią, że basen jest rewelacyjny dla kobiet w ciąży. Ja się wyleczyłam ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
![]() U mnie córeczka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez nie chodze chociaz w golebiewskim az mnie skrecalo zeby isc poplywac☺ Nie chodze ze wzg na bakterie i moja sklonnosc do zum. Ale po ciazy sobie odbije bedziemy chodzić z malenstwem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupuję chleb na zakwasie :P A nie zakwas. Byłoby bosko jakby można było kupić w sklepie. Ale za to jest taka stronka na której można znaleźć osobę w okolicy, która ma zakwas i może się podzielić. Kiedyś na święta korzystałam :P (Bosh ja w tej ciazy to chyba bardzo niejasne komunikaty wysyłam :P Wczoraj Easy as Pie a dzisiaj zakwas :P) Ja jem chleb bezglutenowy zazwyczaj (albo żytni na zakwasie) więc też zazwyczaj jem sama i połowę zamrażam. Czasem dzielę sobie na kromki i takie kromki osobno zamrażam ![]() Cytat:
![]() |
#4764 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
a właśnie dzisiaj mąż mnie na basen zabiera, jak pół godziny pomoczę pupę to nic mi się chyba nie stanie, zwłaszcza że mi lekarz sam na mój kręgosłupo polecał. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mmona24 nie strasz jej ... hahaha ..... eh to ja bede miec syna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My też z maluchem chcemy chodzić. Zaczniemy chodzić na zajęcia jak będzie mieć 6 miesięcy. A wcześniej już od 1 miesiąca będzie miał zajęcia w wanience z mamą w domu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
Wiem wiem sory 😀 jedna reka odpisuje a druga robie obiad i sie rozkojarzylam😂
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Wtajemniczenie
|
Tak swoją drogą, jak się okaże że jednak u mnie będzie chłopak, to będzie niezły polew na wątku
![]() ![]()
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.