Czerwcowe mamusie 2017 cz. V - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-14, 09:22   #4741
vanessa1781
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V

Cytat:
Napisane przez marikaxp Pokaż wiadomość
Chwalę się - ostatnio mieliśmy rocznicę związku z mężem a dziś mamy 5 ślubu. Wczoraj mąż wstał po nocy w pracy i pojechał z Melką do Babci. Miał jej pomagać w remoncie. Za chwilę wrócił i mówi , żebym się ubrała to pojedziemy na obiad . Zabrał mnie do pięknej restauracji , dał 10róż- 5 czerwonych za 5 lat małżeństwa i 5 różowych za 5 lat związku przed ślubem i do tego złoty pierścionek ❤❤. Płakałam jak głupia w tej restauracji , bo on nigdy nie zrobił mi takiego prezentu. Nawet zaręczyny były takie z doopy. Na rocznicę zawsze dawał mi jeden kwiatek i tyle. Tego się teraz spodziewałam, że wróci z pracy z róża i tyle.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
wow, cudownie
vanessa1781 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-14, 09:25   #4742
jelonekhihi
Zakorzenienie

Mój mąż to czasem mało wyrywny jeśli chodzi o romantyczność. Może przez to, że ja nie jestem jakoś mocną romantyczką, ale z wiekiem mi się odmienia. Synowi będę wpajać od maleńkiego szacunek do kobiet i to, że swoje ukochane traktuje się jak księżniczki
jelonekhihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-14, 09:40   #4743
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jelonekhihi Pokaż wiadomość
Mój mąż to czasem mało wyrywny jeśli chodzi o romantyczność. Może przez to, że ja nie jestem jakoś mocną romantyczką, ale z wiekiem mi się odmienia. Synowi będę wpajać od maleńkiego szacunek do kobiet i to, że swoje ukochane traktuje się jak księżniczki
mój niestety też, w domu u niego nie było okazywania uczuć. Za to daje drogie prezenty, nie powiem fajne to, ale ja serio czasami wolałabym, żeby przytulił, powiedział że kocha czy coś w tym stylu, a nie wielki bukiet kwiatów z tekstem że prezent ma z głowy :/

Cytat:
Chwalę się - ostatnio mieliśmy rocznicę związku z mężem a dziś mamy 5 ślubu. Wczoraj mąż wstał po nocy w pracy i pojechał z Melką do Babci. Miał jej pomagać w remoncie. Za chwilę wrócił i mówi , żebym się ubrała to pojedziemy na obiad . Zabrał mnie do pięknej restauracji , dał 10róż- 5 czerwonych za 5 lat małżeństwa i 5 różowych za 5 lat związku przed ślubem i do tego złoty pierścionek ❤❤. Płakałam jak głupia w tej restauracji , bo on nigdy nie zrobił mi takiego prezentu. Nawet zaręczyny były takie z doopy. Na rocznicę zawsze dawał mi jeden kwiatek i tyle. Tego się teraz spodziewałam, że wróci z pracy z róża i tyle.

ale super niespodzianka
ewelinka2311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-14, 09:57   #4744
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Chwalę się - ostatnio mieliśmy rocznicę związku z mężem a dziś mamy 5 ślubu. Wczoraj mąż wstał po nocy w pracy i pojechał z Melką do Babci. Miał jej pomagać w remoncie. Za chwilę wrócił i mówi , żebym się ubrała suoerto pojedziemy na obiad . Zabrał mnie do pięknej restauracji , dał 10róż- 5 czerwonych za 5 lat małżeństwa i 5 różowych za 5 lat związku przed ślubem i do tego złoty pierścionek ❤❤. Płakałam jak głupia w tej restauracji , bo on nigdy nie zrobił mi takiego prezentu. Nawet zaręczyny były takie z doopy. Na rocznicę zawsze dawał mi jeden kwiatek i tyle. Tego się teraz spodziewałam, że wróci z pracy z róża i tyle.

super <3
Stary 2017-04-14, 10:02   #4745
pannaanna_87
Zakorzenienie

Hej dziewczyny ja już po śniadaniu meza.. pojechal na dzialke a ja ogarnęłam z grubsza.. Dzis mamy jechać do kina (nachosy) 🙊 bo maza wolne więc korzystamy. Co do romantycznosci.. Moj jest mega..dzis jak się obudzilam ale wiecie jeszcze zamkniete oczy.. On mnie glaskal..cmokal i szeptal ze mnie bardzo kocha.. Oczywiście udawalam, ze nic nie slysze 😂
Takze Marika..super prezent..pochwal sie koniecznie blyskotka..i wszystkiego dobrego na kolejne lata
Ja chce dzis zrobic ciasto jakies czekoladowe..bo maz blaga..na dzis i na jutro..a jutro babke cytrynowa..na niedziele.. Na pon juz raczej nic nie bedzie
Aha i majonez juz dzisiaj zrobie..wytrzymuje 6 dni wiec akurat będzie na święta
Salatki nie robimy..
A co dzis na obiad ?ja planuje barszcz ukrainski..mam mrozonke

pannaanna_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-14, 10:02   #4746
marikaxp
Rozeznanie

1492160526016.jpg

marikaxp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-14, 10:02   #4747
pannaanna_87
Zakorzenienie

Wow me gusta cudny prezent

Stary 2017-04-14, 10:05   #4748
marikaxp
Rozeznanie

Mój też nie jest wyrywny. Dlatego miałam niesamowitą niespodziankę. Jak słyszę od koleżanek o ich zaręczynach to myślę zawsze - jejku jak cudownie mieć takiego męża. A mój ;p wpakował mi pierścionek do kinder jajka i dał te jajko między jednym a drugim haftem w łazience( byłam w ciąży z Amelią). I myślę sobie na tak tylko mi kinder jajka brakuje teraz, ale otworzyłam te jajo a tam pierścionek i on mówi , żebym za niego wyszła 😂😂

marikaxp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-14, 10:38   #4749
moniamm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewelinka2311 Pokaż wiadomość
- 2 szkl mleka w proszku (nie granulowanego!)
- kostka masła
- 1 szkl cukru
- 1/2 szkl mleka
- 3 łyżki kakao

mleko z cukrem, kakao i masłem rozpuścić, ostudzić. Do ostudzonej masy przesiać mleko i delikatnie miksować aby nie powstały grudki. Przełożyć wafel, docisnąć książkami i zostawić żeby się skleiło. Smacznego
Smak dzieciństa mojego

niestety wafli nie znlazłam, tylko jakieś bezglutenowe za 15 zł za paczkę, ale nie brałam bo nie wiem jakby smakowały :p
Juz mi slinka cieknie ok to mam plan na po swietach, dzięki za przepis

moniamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-14, 10:39   #4750
pannaanna_87
Zakorzenienie

Marika hahahahaha niezle zareczyny 😂

Stary 2017-04-14, 10:46   #4751
moniamm
Rozeznanie

Cytat:

Zazdroszczę naprawde pieknie to zorganizował

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Moj to samo. Ostatnio mu wypomnialam ze to ostatnie chwile we dwojke a odkad jestem w ciazy to nawet w kinie nie bylismy. Raz jak planowalismy wyskoczylo mu zebranie osp a w walentynki moja mama trafila do szpitala i tak to sie przekladalo. Wychodzimy do resto dość czesto ale zazwyczaj z moim bratem i bratowa ewentualnie rodzicami a sami to chyba juz tylko na zakupy :-P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-14, 10:49   #4752
Sarenkaa13
Rozeznanie

Ja na szybko bo lecimy na basen. Jestem po wizycie i usg III trymestru. Szyjka dluga mocno trzyma. Przeplywy pepowinowe ideal. Wszystko pieknie i zdrowo. A Mlody to spory Gosc. Ok 1850g! Lekarz wpisal Nam w papiery 1900. Ale trzymam sie tej nizszej wagi dzis 30t6d.

Sarenkaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-14, 10:50   #4753
paula.cw
Zakorzenienie

Cytat:

Brawo dla męża. Teraz trzeba pochwalić do przy swiadkach żeby poczuł się dumny W każdym razie mój uwielbia jak go chwałę za jakieś małe gesty i akty romantyzmu. Zdarza mu się nawet
Mam nadzieję że uratowalam moją paczkę z gemini. Musialam sie nadzwonic bo nie miałam numeru przesyłki. Jak dostałam to się okazało że dostawa planowana na dzisiaj ale nie mogą się kontaktować z kurierem. A jak nie odbiorę to nie dzwonią tylko zostawiają awizo i jak nie odbiorę to przesyłka wraca. I telefonicznie nie mogę nic zrobić pomimo tego że wiem już ze mnie nie będzie. Wkurzyłam się. Ale udało mi się dodzwonic do kuriera - miałam kilka nieznanych numerow z tego dnia i trafiłam. Na szczęście pamiętał sytuację. Nie dostał paczki na dzisiaj ale ma odłożyć na przyszły tydzień żeby nie odeslali.

I już w drogę ruszamy

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
paula.cw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-14, 10:56   #4754
moniamm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewelinka2311 Pokaż wiadomość
mój niestety też, w domu u niego nie było okazywania uczuć. Za to daje drogie prezenty, nie powiem fajne to, ale ja serio czasami wolałabym, żeby przytulił, powiedział że kocha czy coś w tym stylu, a nie wielki bukiet kwiatów z tekstem że prezent ma z głowy :/

ale super niespodzianka
Moj przytula...ale jak mu sie zachce. Powiedzialam mu ostatnio ze zawsze ma mi na dobranoc mowic ze nas kocha i o dziwo pamieta o tym ale wkurza mnie ze bardzo malo czasu spedzamy razem, nie wiem zeby film obejrzeć w tv czy wyjsc do kina, na spacer... dawniej tez dostawalam od niego co jakis czas kwiatka jakiegos czy czekoladki bez okazji a teraz... tylko na walentynki, dzien kobiet, rocznice... a chcialabym choc glupiego tulipana dostac tak z zaskoczenia. Zawsze to bardziej cieszy i wiadomo ze nadal mu zalezy

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
piekne

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Sarenkaa13 Pokaż wiadomość
Ja na szybko bo lecimy na basen. Jestem po wizycie i usg III trymestru. Szyjka dluga mocno trzyma. Przeplywy pepowinowe ideal. Wszystko pieknie i zdrowo. A Mlody to spory Gosc. Ok 1850g! Lekarz wpisal Nam w papiery 1900. Ale trzymam sie tej nizszej wagi dzis 30t6d.

Super! Duzy chlop i najwazniejsze ze wszystko dobrze mozna spokojnie swietowac

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Napisane przez paula.cw Pokaż wiadomość
Brawo dla męża. Teraz trzeba pochwalić do przy swiadkach żeby poczuł się dumny W każdym razie mój uwielbia jak go chwałę za jakieś małe gesty i akty romantyzmu. Zdarza mu się nawet
Mam nadzieję że uratowalam moją paczkę z gemini. Musialam sie nadzwonic bo nie miałam numeru przesyłki. Jak dostałam to się okazało że dostawa planowana na dzisiaj ale nie mogą się kontaktować z kurierem. A jak nie odbiorę to nie dzwonią tylko zostawiają awizo i jak nie odbiorę to przesyłka wraca. I telefonicznie nie mogę nic zrobić pomimo tego że wiem już ze mnie nie będzie. Wkurzyłam się. Ale udało mi się dodzwonic do kuriera - miałam kilka nieznanych numerow z tego dnia i trafiłam. Na szczęście pamiętał sytuację. Nie dostał paczki na dzisiaj ale ma odłożyć na przyszły tydzień żeby nie odeslali.

I już w drogę ruszamy

Bezpiecznej podrozy i Wesolych Swiat

Stary 2017-04-14, 11:36   #4755
monika860902
Zakorzenienie

Marika pierscionek sliczny. Takie mi sie podobaja

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Mój też nie jest wyrywny. Dlatego miałam niesamowitą niespodziankę. Jak słyszę od koleżanek o ich zaręczynach to myślę zawsze - jejku jak cudownie mieć takiego męża. A mój ;p wpakował mi pierścionek do kinder jajka i dał te jajko między jednym a drugim haftem w łazience( byłam w ciąży z Amelią). I myślę sobie na tak tylko mi kinder jajka brakuje teraz, ale otworzyłam te jajo a tam pierścionek i on mówi , żebym za niego wyszła 😂😂

Haha. Dobrem a buzi bylo?

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:

Oo to juz duzy chlop! Super ze wszystko ok

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-14, 11:37   #4756
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e
Konto usunięte

Piękny pierścionek i róże. Zazdroszczę. Dawno nie miałam takiej niespodzianki że strony męża.
Kwiaty to ostatnio dostałam na zaręczyny. Czyli dobre dwa lata temu. Eh...

Edytowane przez e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e
Czas edycji: 2017-04-14 o 11:38
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-14, 12:00   #4757
pannaanna_87
Zakorzenienie

Moj czasem robi niespodzianki..np w galerii ucieka a potem pojawia się z kwiatkiem..wiadomo..dawni ej bylo tego więcej.. Po pracy czesto mialam tulipana za wycieraczka itp ale tez pracowalismy w tym samym miescie.. Teraz kwiaty najczęściej z jakies okazji..ale z zaskoczenia tez się zdazaja.. Raz na pol roku 😂
My tez kiedys więcej wychodzilismy ale teraz poprostu brak na to czasu..maz ma zmiany potem budowa..ale dzis zaproponowal kino
.nic ciekawego nie leci ale jedziemy spedzic wspolnie czas..
U nas bardziej zycie towarzyskie sie posypalo ale to nawet zrozumiale.. Zobaczymy jak urodze
Paula spokojnej podrozy..

Sarenka gratuluje udanej wizyty i zazdroszcze basenu
Ja juz wstawilam na zupe..poplotkowalam z kumpelami przez fon..potem biore sie za jakies ciacho: P

Stary 2017-04-14, 12:11   #4758
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:

Ej, to było jednak urocze Kinder niespodzianka miała tu znaczenie symboliczne
Cytat:

Super Rośnie łobuz

A u nas też dziś romantycznie. Mąż dziś wrócił sporo wcześniej z pracy i tak mi nerwa naruszył, że dostał konkretną z☠☠☠kę, jak przystało na Wielki Piątek. Po niej nawet masaż mi zrobił, teraz zmywa łazienkę ideał męża Ja sobie chyba paznokcie zrobię, bo mam dziś leżeć i pachnieć
jelonekhihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-14, 13:08   #4759
daiquiricubano
Zadomowienie

Hej, dziewczyny! Ciężko za Wami nadążyć 🙁 podczytuje, ale nie mogę się jakoś wbić w rozmowę i chce cis dodać później, a tu już temat totalnie inny 😶

Ja to jestem załatana, jak to przed świętami i je wiem, w co ręce włożyć 🙁 tez będę coś piec, robić sałatki, ozdabiania jajka... i pewnie tysiąc innych rzeczy a po porodzie nadejdzie czas rozmyślań o stwierdze: czemu ja więcej nie odpoczywam?! tyle dobrze, że jakieś większe sprzątanie olalam, okien nie tknelam, bo niedługo i tak mi całe mieszkanie gruzem zarosnie, woec stwierdzilam, że sprzątać teraz to byłby aż grzech!
Juz teraz życzę Wam spokojnych, zdrowych i rodzinnych świat Wielkiej Nocy, pełnych dobrego jedzenia i odpoczynku

Sarenka, gratuluję super wieści! Rośnie mały rozbojnik i uz wlasciwie nie taki maly wracając do tematu, ja, tak jak ty całe życie marzyłam o synku, jakoś tak zawsze miałam więcej kolegów niż koleżanek i te chłopięce zabawy były dla mnie bardziej interesujące 😜 miałam lalki, ale niespecjalnie się długo nimi bawiłam, wolałam budować szałasy, bawić się w podchody, a w późniejszym czasie (i tak mam do tej pory) wolałam obejrzeć z kolegami mecz niż komedie romantyczna 😝 ja to nawet o ślubie nigdy nie marzyłam, było mi wszystko jedno, czy będzie czy nie, nawet wybór sukienki nie był jakiś szczególnie emocjonujacy 🙁 wiec jak przyszło co do czego, to zapytana zawsze powtarzałam, że chce synka i koniec kropka 😍 a teraz, będąc drugi raz w ciazy, jakoś tak wewnętrznie myslam, że to znowu rozbojnik 😉 choć gdzieś tam skrycie narodziła się myśl, że jednak super mieć parke no i chęć posiadania corki okazała się bardzo silna 😉

Marika, piękny prezent i cudowna niespodzianka mój mąż nie jest romantykiem zdecydowanie. Przy moich zareczynach twoje są po prostu bajkowe (i swoją drogą, bardzo pomysłowe &#128521. Kwiaty dostaje 2-3 x w roku, niespodzianki owszem są I prezenty tez kupuje, ale nic raczej romantycznego 😉 teraz na urodziny dostałam zestaw zapasowych końcowek do szczoteczki sonicznej i roombe wiec romantyzm zerowy 😉 jak chce coś konkretnego typu kolczyki czy bransoletka to musze odpowiednio wcześniej przesłać mu linka i wtedy zadziała 😉 raz tylko zrobił mi mega niespodziankę i zabrał w super podróż - nasza podróż poślubna 😍

daiquiricubano jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-14, 13:35   #4760
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e
Konto usunięte

Ja ogarnęłam mieszkanie, posprzątałam, właśnie wstawiłam ciasto drożdżowe do piekarnika. Mąż teraz robił ciasto na pizzę więc będzie super obiadek. W tym roku nawet dekoracji nie wyjęłam świątecznych i nie udekorowałam mieszkania. Dziś po 20 zacznę kroić sałatkę warzywną.
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-14, 13:51   #4761
pannaanna_87
Zakorzenienie

Arletka spokojnie..wrocisz po świętach..wiadomo..ze niektorw z was maja wiecej obowiazkow..ja robie brownie ale z kakao i na oleju..zobaczymy co z tego bedzie..
Barszcz ukrainski wyszedl pyszny..zjadlam z polowa bulki..popoludniu pewnie sproboje ciasta a wieczorem na kolację nachosy 😂

Stary 2017-04-14, 14:17   #4762
moniamm
Rozeznanie

Chyba tylko ja nic nie robie przed tymi swietami... salatka bedzie od tesciowej, ciasta od bratowej, na obiad w swieta do mamy jedziemy, w domu posprzatane w miare, jutro tylko chce podlogi pomyc, zakupy dzis zrobilam... chyba mi pozostalo tylko barwienie jajek proponowalam nawet mamie i bratowej ze im moge pomoc w przygotowaniach, one zabiegane a ja nie mam co robic...ale nie chca :-( ide pospacerowac z pieskiem bo mi sie nudzi, maz pewnie po 16 z pracy wroci to zjemy obiadek i wieczorkiem sie moze do kosciola wybierzemy.

Stary 2017-04-14, 14:25   #4763
monika860902
Zakorzenienie

A ja dzis dokonczylam szyc girlande, uszylam 2 komplet poscieli(bede juz miala). Porzadkow na razie nie robilam. No a na swieta robie salatke z bialego makaronu i surimi, rybe po grecku i babke. I ewentualnie jajka ugotuje. Nawet bialej kielbachy nie kupowalam bo mąż nie chcial 😊
No i jak na piatkowy obiad przystalo bedzie ryba i frytki ( zapomnialam kupic surowke&#128527.
Co do romantyzmu mojego meza. Dzis do mnie z pracy zadzwonil co chce na zajaca 😊 no ale stanelo na tym ze jednak dzis nic mi jie kupi bo wzial za malo kasy 😏 hehe.
No a kwiatki to dostaje troche rzadziej. Prezenty- zawsze trafione bo wczesniej mu podpowiem co chce 😁w kinie bylismy chyba w pazdzierniku a to dlatego ze do kina mamy ponad 30 km i on ma prace na zmiany a w weekend woli posiedziec w domu.ale moze niedlugo sienwybierzemy do kina. No i ogolnie to bardzo czesto na spacery chodzimy. I jak jest cieplo to zawsze gdzies w fajne miejsce wyskoczymy. No a poza tym....moj maz codziennie mnie glaszcze 😊tak wiec wiecie...wole to niz bukiet kwiatow 😁

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-14, 14:38   #4764
giovanemamma
Rozeznanie

Hej Kochane Oczywiście podczytuję wszystko na bieżąco, ale jak wielu z Was ciężko mi się wstrzelić w rozmowę. Ja wczoraj przyjechałam z moim tatą do rodziców, Mąż dziś dojedzie i majówkę już odpuszczam. Kurde niby tylko 100km, ale przez ten mój wielki brzuch tak mi się niekomfortowo jeździ, że dramat. Boli, lata, twardnieje, ja się denerwuje, co chwilę siku, także Vela podziwiam Cię, że chce Ci się jechać nad morze, chociaż pewnie jakbym miała taki malutki zgrabniutki brzuszek to by mi nie przeszkadzał.

Co do świąt to my z Mężem jak zwykle na gotowe przyjechaliśmy Jedyne co to jutro zrobię tiramisu do domu, oraz kopiec kreta dla teściowej.

Migotek podziwiam Cię za chodzenie po schodach, ja to lutego mieszkałam na 4 piętrze i spoko mi się wchodziło, potem się przeprowadziliśmy do bloku z windą i jak wczoraj przyjechałam do mamy na 4 piętro to myślałam, że na 3 usiądę i zostanę na noc! tragedia!

Nasza przyjaciółka- fotograf miała nam robić teraz sesję ciążową, ale taka pogoda to ja dziękuję. Wczoraj mi się przypomniało, że jak wykupowaliśmy pakiet ślubny to fotograf nam dorzucił sesję narzeczeńską w prezencie, ale nigdy jej nie wykorzystaliśmy i przypomniałam mu się, czy nie moglibyśmy w zamian cyknąć kilku fot ciążowych i się zgodził, więc rewelacja, bo jeszcze dojedzie do nas na dzielnicę, wstępnie robimy przy majówce jak będzie pogoda ładna. Trochę się obawiam, bo już jestem gruba jak słoń, no ale cóż
giovanemamma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-14, 14:51   #4765
pannaanna_87
Zakorzenienie

Giove ja tez mialam ciazowa zamiast wlansie narzeczenskiej także super
Radosnych swiat dla was wszystkich!

Ciasto wyszlo..obiad tez..majonez nie..wszystko robilam tak samo eh..moze jutro zrobie nowy.. :/ albo się wkurze i kupie gotowy

Stary 2017-04-14, 15:10   #4766
VelaLuca
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny

Wpadam tylko na chwilę bo u nas zawsze wszystko na ostatnią chwilę więc dzisiaj wielkie sprzątanie i gotowanie (czyt. robienie chrzanów i sosu tatarskiego), będziemy też z siostrą malować jajka tak nas wzięło 😉
Kuchnia już ogarnięta, teraz zbieram siły na łazienkę bo juz się do niej wejść nie da. Mama zmieniła mi pościel więc to mi odpadło Okazało się dzisiaj że w sobotę i niedzielę mamy mieć pełno gości, w sobotę 9 osób, w niedzielę 15 osób więc dom postawiony jest na głowie bo trzeba wszystko przygotować tak niespodziewanie 😨

Mąż mnie jeszcze wkur....ł, bo wyszedł z pracy wcześniej - miał tylko podjechać do sklepu po mleko, sok i wino bezalkoholowe a dzwonię a on siedzi u mamusi na obiadku 😠 16 godzina ja czekam na niego jak głupia ze sprzątaniem, tyle rzeczy jest do roboty a ten do mamusi...Szlag mnie trafił!

A jeszcze apropo ruchów bo tak rzuciło mi się w oczy że był taki temat dzisiaj to muszę Wam powiedzieć że u mnie jest całkiem inaczej. Jeszcze tak mocno i często nie czułam małej jak w tym okresie Dostaje prawie same kopniaki, dziś w nocy znów mi łzy poleciały z bólu no i do tego jej wypinanie różnych części ciała 😍 Siostra wczoraj przyjechała i była w szoku jak to czuć pod ręką - to jej powiedziałam pomyśl sobie co ja czuję 😀 Mąż wczoraj to samo, przykłada rękę i mówi: Boże jak ona kopie! Nawet jak śpi to widzę jak brzuch mi faluje. Ciekawe czy ten mój ancymon się kiedyś uspokoi 😞

Dziewczyny pewnie już tu nie zagladnę więc życzę Wam zdrowych, radosnych i pogodnych Świąt! Spędzonych w gronie najbliższych bez żadnych bóli i jęków 😀
P.S. Pamiętajcie że po Świętach trzeba będzie stanąć na wadze 😂

Stary 2017-04-14, 15:21   #4767
starry_eyes
Wtajemniczenie

hej hej
Ja również tylko przelotem wpadam, nawet nie mam kiedy nadrabiać, bo tyle jest do zrobienia w domu, a wszystko robię ze 100 razy wolniej niż zawsze...
Także spokojnych, rodzinnych i wesołych Świąt Kochane

starry_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-14, 15:50   #4768
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:

Piekny prezent😍 pochwal sie pierscionkiem😁
Az sie wzruszylam tym Twoim prezentem😉

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Nie chcesz zostac tesciowa mojej Ali?😂

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
😍😍😍

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-14, 15:50   #4769
paula.cw
Zakorzenienie

Moniamm ja też nic nie robie leżę do góry brzuchem. Myślałam żeby zrobić jakieś ciasto fit - po to żeby mieć coś zdrowszego no i niech teściowa zobaczy że synowa gotuje. Ale nie wiem czy mi się chce

Wyspalam się po drodze. Pisałam Wam że kupiłam ten kurs Cud Narodzin. Książka jestem bardzo zawiedziona bo wczoraj po południu zaczęłam a dzisiaj już kończę. Wolałabym więcej poczytać a nic szczególnego nie było. Ale za to jak na razie te relaksacje na mnie super działają.
I bardzo podobała mi się jedna ciążowa historia. O kobiecie która poronila a w drugiej ciąży w 37 tc miała mieć wywolywany poród bo zaczęła krwawic. Ale dzięki nastawieniu urodziła naturalnie pomimo tego że się na poród nie zanosiło.
I jeszcze dzisiaj u Szafrańskiego czytałam o tym jak po złamaniu dwóch nóg gdzie nie mógł chodzić postawił sobie cel żeby przebiec maraton. Bardzo budujące historię zwłaszcza że zawsze wierzylam w siłę umysłu.

Znowu dostałam propozycje sesji. Siostra mojej byłej szefowej chce zrobić w plenerze w stylu boho. Me gusta. Mam nadzieję że wypali

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
paula.cw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-14, 16:02   #4770
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

My juz po obiadku (sledziki w smietanie&#128540. Rano bylismy na zakupach. Odpoczywamy, fajnie jest jak Maciek jest w domu😍
Zostalo nam jeszcze zawieszenie zaslonek w sypialni i ja bede piekla babeczki.
Jutro Maciek robi żurek a ja sernik i dwie salatki. W niedziele jestesmy zaproszeni to tesciowej (ale dopiero na 16) a w poniedzialek wszyscy przychodza do nas😕 nie chce mi sie nic robic...

Dzisiaj czuje jakies dziwne klucie, nie wiem czy to szyjka🤔 wiec sie oszczedzam

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości