Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LV - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-08, 08:07   #4741
korinka3
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LV

Lena samozadowolenie jest najważniejsze! Nawet jak przegrasz! Moja rozmowa na stanowisko Dyrektora w poprzedniej firmie dodała mi skrzydeł, fakt że nie wygrałam i nie zostałam dyrektorem, ale wg mnie wypadłam bardzo dobrze. Skutki tego że wypadłam bardzo dobrze, odczulam bardzo szybko.... Osoba która wygrała-mezczyzna.. na każdym kroku dał mi odczuć że lepiej by było żebym sama odeszła... teraz wiem ze bał się o swoje stanowisko, bo po moim odejściu nastąpiła zmiana prezeza.. no cóż życie. Co nie zmienia faktu, że samozadowolenie jest najważniejsze, jak bym nie spróbowała to bym nawet nie wiedziałam że dam radę wątek jest z Ciebie dumny!!!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 08:28   #4742
lena40
Lady Pudernica

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LV

[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;72682886]Treść usunięta[/QUOTE]

Dokładnie tak się w tej chwili Korinko czuję. Dziękuję
lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 08:56   #4743
44fee507034f68ecff0b692d635bddccdf886c4e_65540ba289b10
Konto usunięte

Treść usunięta
44fee507034f68ecff0b692d635bddccdf886c4e_65540ba289b10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 09:12   #4744
Malinum
Zakorzenienie

Dzień dobry

za zakupy i wielkie za rozmowę dla Leny

Chciałam wczoraj przygrażynić na podkładzie w S. to mi wykupili Czy w D. dalej dwa tygodnie paczka zaczeka w stacjonarce?

Swoją drogą co tu takie pustki ? Jak sięgam pamięcią nie dało się Was nadrobić, a tu taki spokój
Malinum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 09:24   #4745
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ja ostanio mam bezproblemową buzię, chyba kuracja Norelami zrobila swoje Zuzyłam serum, jeden tonik, drugi w uzyciu i na bank będzie kolejny No i rózane serum Evree teraz mi swiecenie ustabilizowała też. Co najlepsze wszystkie kosmetyki kosztują niewiele w porównaniu z górna pólka
Które serum? Tonik ten z kwasami ? Ostatnio się świecę jak psu...
Ja szukam aktualnie fajnego kremu na dzień, na razie przygrażyniłam i kupiłam w S Dayweara EL za ok. 90zł , bo wchodzi kod na ten 30ml

A tak wgl, to witam się po dłuższej przerwie

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 09:33   #4746
amyz
Chanel Lady

dzień dobry wreszcie można się było wyspać

Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziewczyny bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za kciuki .
Oczywiście zadziałały , wczorajsze spotkanie wypadło dla mnie bardzo korzystnie (w tym znaczeniu, że jestem z siebie bardzo zadowolona). Jaki jest jego efekt nie wiem, podjęcie decyzji odroczono na czas po świętach. Na 99% przegram (okazało się, że mam bardzo silną konkurencję), ale to mnie nie martwi (pamiętacie pewnie moje rozterki czy startować w ogóle w tych zawodach). Ważne, że to zrobiłam (traktuję to jako nowe doświadczenie) i ważne, że wypadło to (moim zdaniem) dobrze.

Przepraszam, że wczoraj się nie odezwałam, ale wróciłam bardzo późno i padłam. To był jeden z najcięższych tygodni w mojej karierze zawodowej.

Zakupowo jestem bardzo grzeczna , pewnie dlatego, że nie miałam na zakupy ani czasu ani sił. Jedyne co się wydarzyło to to, że dostałam macowy różyk. Femestege nadal milczy.

Miłego weekendu .
Ja mam weekend lenia, jedyne co muszę zrobić to trochę ogarnąć mieszkanie.
super!!! najważniejsze że spróbowałaś, potem bys żałowała że tego nie zrobiłaś "bo może akurat" a tak to spróbowałaś, wypadłaś dobrze, co ma być to będzie

miłego dnia ide walczyć na balkon
amyz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 09:37   #4747
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
Pytasz o ten "promocyjny" macowy?
Kolorystycznie mi odpowiada, odebrałam wczoraj, nie testowałam jeszcze na twarzy. Przed chwilą wsadziłam palucha i dzieje się coś dziwnego - na paluchu pigment bardzo intensywny (przerażająco intensywny jak na ten kolor), ale po przeniesieniu na rękę (zesłoczowaniu) prawie kompletnie niknie. Zobaczymy co będzie pędzlem na twarzy, z jednej strony przy tym kolorze dobrze, że nie robi rosyjskiej lalki, z drugiej strony jeśli nakładam róż to chciałabym żeby był widoczny.

A właśnie - czy ja nie miałam kupić pędzli? Czy nie mignął mi dziś rano kod na -10% do glamshopu?

Dokładnie tak się w tej chwili Korinko czuję. Dziękuję

korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-04-08, 09:39   #4748
aniyam
Szanelowa Madżesti

GG do aniyam

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość
dzień dobry wreszcie można się było wyspać

super!!! najważniejsze że spróbowałaś, potem bys żałowała że tego nie zrobiłaś "bo może akurat" a tak to spróbowałaś, wypadłaś dobrze, co ma być to będzie

miłego dnia ide walczyć na balkon
A co tam siejesz? "Zioła lecznicze"

Lena dobrze, że spróbowałaś, nie będziesz miała do siebie nigdy pretensji i nie będzie gdybania. Trzymam żeby wszystko zakończyło się po Twojej myśli

Dopiero 10:38 a ja już zgubiłam jeden kolczyk z białego złota ( nie wiem nawet kiedy i gdzie, więc szukaj wiatru w polu ) i jeszcze Lord zbił mi moje serum Filorgi

Nie wiem co mnie jeszcze dziś czeka, ale dzień zaczął się świetnie

"Cały cud życia polega na tym, że wszystko, co ważne, zdarza się w najmniej oczekiwanym momencie.Wszystko ma swoją przyczynę i skutek. I jest po coś."

aniyam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 09:44   #4749
moooniek
Zakorzenienie

Przychodzę do Was z okłamanym denkiem marcowym. Okłamanym, bo pudełka są z 01.03-05.04
Z tych do ciała to poszedł jeszcze żel PO, tylko w pomarańczowym opakowaniu. Mydełka Alterry powinny być 3, w różnych wersjach zapachowych. Szampony Alterry też zeszły dwa, a do tego szampon Nivea. A z twarzowych to poszły 3 opakowania tych pasków na nos, 2 maseczki w saszetce Loreala, a reszta chyba już jest na zdjęciu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1491641064747.jpg (111,6 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1491641075851.jpg (106,7 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1491641082822.jpg (104,5 KB, 65 załadowań)
Stary 2017-04-08, 09:48   #4750
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Które serum? Tonik ten z kwasami ? Ostatnio się świecę jak psu...
Ja szukam aktualnie fajnego kremu na dzień, na razie przygrażyniłam i kupiłam w S Dayweara EL za ok. 90zł , bo wchodzi kod na ten 30ml

A tak wgl, to witam się po dłuższej przerwie
To z retinolem i wit C.
Kup sobie olejek rozany Evree, on zapobiega swieceniu, dla cer mieszanych i tłustych jest. Moje niedawne odkrycie

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 09:50   #4751
neath
Zakorzenienie

Lena

Cytat:
Napisane przez Penny90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, testowalyscie juz moze nowy podkład MAC? Ten next to nothing?
Mam próbkę, ale przetestuję jak się odbogdanię

Dziś testuję podkład Astora, 9-tkę Maca z wyprzy i ten dziki róż
Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość

Lena dobrze, że spróbowałaś, nie będziesz miała do siebie nigdy pretensji i nie będzie gdybania. Trzymam żeby wszystko zakończyło się po Twojej myśli

Dopiero 10:38 a ja już zgubiłam jeden kolczyk z białego złota ( nie wiem nawet kiedy i gdzie, więc szukaj wiatru w polu ) i jeszcze Lord zbił mi moje serum Filorgi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-08, 10:26   #4752
lena40
Lady Pudernica

Malinum, Aniyam, Amyzku, Neath dziękuję

Cytat:

Przytulam.
Jedyne co mądrego potrafię napisać to to, że czasem musi być gorzej, żeby za chwilę było lepiej.

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Przychodzę do Was z okłamanym denkiem marcowym. Okłamanym, bo pudełka są z 01.03-05.04
Z tych do ciała to poszedł jeszcze żel PO, tylko w pomarańczowym opakowaniu. Mydełka Alterry powinny być 3, w różnych wersjach zapachowych. Szampony Alterry też zeszły dwa, a do tego szampon Nivea. A z twarzowych to poszły 3 opakowania tych pasków na nos, 2 maseczki w saszetce Loreala, a reszta chyba już jest na zdjęciu

Mam fetysz: uwielbiam oglądać Wasze denka.

Skoro:
- choruję na zbieractwo
- lubię oglądać śmieci
- widziałam kiedyś w Uwadze reportaż o ludiach, którzy gromadzą w domu śmieci
to czy to oznacza, że mam szansę być w telewizji?

Wiem, potrafię zabić wyrafinowaniem swojego poczucia humoru
Stary 2017-04-08, 10:31   #4753
iza89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
miałam lata temu sytuację tu na wizażu kupowałam odlewki sztuk 3 - dwie w plastiku 5ml jedna 10ml w szkle - dotarły plastikowe tylko, koperta nienaruszona była
dziewczyna ofkors twierdziła, ze wysłała ale waga nadania i waga tej koperty z dwoma plastikami były identyczne
szminka może być za lekka do tego sposobu, ale może warto spróbować?

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

jeszcze nie dostałyście femestage ja juz zdążyłam zapomnieć kiedy paczka przyszła
Miskaa moja przesyłka w dniu nadania miała 0,35 kg - była spakowana szminka + 2 gratisowe próbki w saszetkach... nie wiem czy babka będzie w stanie mi określić jaką wagę ma obecnie koperta z zawartością... czuję, że chce mnie oszukać, bo skąd ja mam wiedzieć czy na 100% szminki nie otrzymała

Najśmieszniejsze jest to, że teraz grozi wystawieniem negatywnego komentarza albo ja znajdę inne, lepsze rozwiązanie tej sprawy
iza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 10:38   #4754
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Napisane przez iza89 Pokaż wiadomość
Miskaa moja przesyłka w dniu nadania miała 0,35 kg - była spakowana szminka + 2 gratisowe próbki w saszetkach... nie wiem czy babka będzie w stanie mi określić jaką wagę ma obecnie koperta z zawartością... czuję, że chce mnie oszukać, bo skąd ja mam wiedzieć czy na 100% szminki nie otrzymała

Najśmieszniejsze jest to, że teraz grozi wystawieniem negatywnego komentarza albo ja znajdę inne, lepsze rozwiązanie tej sprawy
Jeśli nawet nie poda Ci wagi w chwili doręczenia to i tak wiesz moim zdaniem dużo - koperta i dwie saszetki miałyby ważyć 35 deko? Nie sądzę.

Lepsze rozwiązanie czyli oddasz jej kasę lub wyślesz coś innego? Pachnie mi to cwaniactwem.

To jakiś doświadczony allegrowicz?
Ma oceny innych?
Stary 2017-04-08, 10:45   #4755
iza89
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli nawet nie poda Ci wagi w chwili doręczenia to i tak wiesz moim zdaniem dużo - koperta i dwie saszetki miałyby ważyć 35 deko? Nie sądzę.

Lepsze rozwiązanie czyli oddasz jej kasę lub wyślesz coś innego? Pachnie mi to cwaniactwem.

To jakiś doświadczony allegrowicz?
Ma oceny innych?
Dokładnie tak samo odbieram - że to ja mam jej teraz oddać kasę...

Raczej doświadczony, ponad 300 komentarzy i 0 negatywnych... Już sama nie wiem co robić, nigdy takie coś mnie nie spotkało
Stary 2017-04-08, 10:47   #4756
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Napisane przez iza89 Pokaż wiadomość

Izuś w swoim wizażowym życiu wysłałam pewnie ponad dwie setki listów poleconych
i pani na poczcie zawsze wpisywała wagę 350 g nawet jeśli list ważył 80g.
Kiedyś nawet zapytalam dlaczego i powiedziała, że tak muszą podawać
(chodzi o to, ze list nie przekracza tej wagi i nie łapie się na wyższą opłatę,
a nie o to ile waży naprawdę).
Jeśli przekraczał 350 g wpisywala prawdziwą wagę.

Nie masz pewności, że nie otrzymała, a ona , że wysłałaś.
Pat.
Jedyne, co Ci pozostaje, to pogodzić się z ewentualnym negatywem.
Ona odbierała list - jeśli był otwierany powinna odmówić przyjęcia.

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2017-04-08 o 10:48
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 10:51   #4757
lena40
Lady Pudernica

Nie znam się zupełnie na sprawach pocztowych.

Momi zdaniem:
1. jeśli przesyłka nosiła ślady otwierania (a przecież sama tak twierdzi) to powinna odmówić jej odebrania i złożyć reklamację od razu przy odbiorze;
2. zarzut, że nienależycie zabezpieczyłaś przesyłkę jest nietrafiony - jeśli sama wybrała sposób przesyłki (list polecony) to ryzyko otwarcia przesyłki zawsze jest, nie sposób tak zamknąć koperty żeby nie było możliwe jej bezprawne otwarcie;
3. waga przesyłki przed jej wysłaniem (podana przez Pocztę, nie przez Ciebie) wskazuje, że w przesyłce było coś więcej niż dwie saszetki.

Możesz złożyć oczywiście reklamację na poczcie (nie znam się, nie potrafię powiedzieć, czy będzie skuteczna), ale nie oddawałabym tej pani kasy.
Stary 2017-04-08, 10:54   #4758
Magdalena___
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość

Pat.
to samo chciałam napisać
przykro mi Iza, niefajna sytuacja
Stary 2017-04-08, 11:00   #4759
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

aaaa..... jeszcze mi się przypomniala historia moja własna sprzed kilku lat :
sprzedałam na all używane perfumy,
Były to perfumy kupione w ciemno z przeznaczeniem na rozbiórkę wizażową więc flakoniszcze wielkie, bo małych się nie opłaca rozbierać. Sobie zostawiłam kilkanaście ml. Po kilku użyciach stwierdziłam, ze miłości nie będzie i poleciał na all za śmieszne pieniądze.
Pan kupił. Flakon wysłałam paczką - dotarł bezpiecznie i jeszcze tego samego dostałam wiadomość, że perfumy dotarły owszem, ale pojemność nie odpowiada podanej w aukcji , tylko jest dwa razy mniejsza w związku z czym pani czuje się oszukana, bo perfum jest dwa razy mniej i oczywiście zmuszona jest wystawić negatywa.

Tak, że tego .... czego to ludzie nie wymyślą, żeby zdobyć 15 zł

Edytowane przez BigMama
Czas edycji: 2017-04-08 o 11:05
BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-08, 11:11   #4760
iza89
Zakorzenienie

Cytat:

Pat.
Chyba pozostaje pogodzić mi się z negatywem

Cytat:
Nie znam się zupełnie na sprawach pocztowych.

Momi zdaniem:
1. jeśli przesyłka nosiła ślady otwierania (a przecież sama tak twierdzi) to powinna odmówić jej odebrania i złożyć reklamację od razu przy odbiorze;
2. zarzut, że nienależycie zabezpieczyłaś przesyłkę jest nietrafiony - jeśli sama wybrała sposób przesyłki (list polecony) to ryzyko otwarcia przesyłki zawsze jest, nie sposób tak zamknąć koperty żeby nie było możliwe jej bezprawne otwarcie;
3. waga przesyłki przed jej wysłaniem (podana przez Pocztę, nie przez Ciebie) wskazuje, że w przesyłce było coś więcej niż dwie saszetki.

Możesz złożyć oczywiście reklamację na poczcie (nie znam się, nie potrafię powiedzieć, czy będzie skuteczna), ale nie oddawałabym tej pani kasy.
Nie oddam kasy, niby za co... Babka twierdzi, że osobiście przesyłki nie odbierała tylko jej mama...

Cytat:
aaaa..... jeszcze mi się przypomniala historia moja własna sprzed kilku lat :
sprzedałam na all używane perfumy,
Były to perfumy kupione w ciemno z przeznaczeniem na rozbiórkę wizażową więc flakoniszcze wielkie, bo małych się nie opłaca rozbierać. Sobie zostawiłam kilkanaście ml. Po kilku użyciach stwierdziłam, ze miłości nie będzie i poleciał na all za śmieszne pieniądze.
Pan kupił. Flakon wysłałam paczką - dotarł bezpiecznie i jeszcze tego samego dostałam wiadomość, że perfumy dotarły owszem, ale pojemność nie odpowiada podanej w aukcji , tylko jest dwa razy mniejsza w związku z czym pani czuje się oszukana, bo perfum jest dwa razy mniej i oczywiście zmuszona jest wystawić negatywa.

Tak, że tego .... czego to ludzie nie wymyślą, żeby zdobyć 15 zł
Ludzie są okropni
Stary 2017-04-08, 11:17   #4761
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neath Pokaż wiadomość
Lena

Mam próbkę, ale przetestuję jak się odbogdanię

Dziś testuję podkład Astora, 9-tkę Maca z wyprzy i ten dziki róż

I jak podkład?
Do mnie jeszcze 9 nie doszła

Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 11:24   #4762
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
To z retinolem i wit C.
Kup sobie olejek rozany Evree, on zapobiega swieceniu, dla cer mieszanych i tłustych jest. Moje niedawne odkrycie
Przy następnych zakupach w D się muszę zaopatrzyć Po nieudanych próbach wracam do Norela
Jeśli chodzi o produkty różane z Evree- one wszystkie pachną tą różą, prawda? nie trawię tego zapachu a szkoda, bo tyle opinii słyszałam o tej serii

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Ile razy dziennie się kąpiesz? natrzaskałaś tego
Cytat:
Mam fetysz: uwielbiam oglądać Wasze denka.

Skoro:
- choruję na zbieractwo
- lubię oglądać śmieci
- widziałam kiedyś w Uwadze reportaż o ludiach, którzy gromadzą w domu śmieci
to czy to oznacza, że mam szansę być w telewizji?

Wiem, potrafię zabić wyrafinowaniem swojego poczucia humoru
Mam nadzieję, że jednak nie zostaniesz gwiazdą odcinka Uwagi o zbieractwie

Stary 2017-04-08, 11:28   #4763
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Jeśli chodzi o produkty różane z Evree- one wszystkie pachną tą różą, prawda? nie trawię tego zapachu a szkoda, bo tyle opinii słyszałam o tej serii
Tak, ale nie wszystkie równie intensywnie i paskudnie. Ja nie cierpie rozy w takich produktach i toniku Evree nie byłam w stanie stosować przez to, ale i tak był dziad wiec mała strata. Natomiast ten olejek na szczęście nie jest intensywny zapachowo i szybko wietrzeje. Zreszta jego daje sie 2 max 3 krople.
Woda rozana z Bielendy tez na szczescie zapachowo lekka i daje rade.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-08, 11:41   #4764
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Heja,

M.in. dlatego ja już się w allegro nie bawię.
I teraz zanim coś kupię zastanawiam się kilka razy czy będę tego używać. W ciemno staram się niczego nie brać, bo wiem jak łatwo o wpadkę i wiem jak trudno się potem tego czegoś pozbyć. A sprzedawania po kosztach i z dup wziętych pretensji itp. to ja już mam dosyć.
Mimo wszystko współczuję sytutacji.

Cytat:

Czarna seria.
Jednej teściowa krem za kilka stów rozbija w huk.
A drugiej Lord serum.

No nic, będzie Ci to musiał jakoś zrekompensować.
Nic w przyrodzie nie ginie.

Lena

Chętnie obejrzę Ci w tv.
Uwielbiam oglądać cudze zbiory.

i denka też (moooniek)

Przyznam, że gdybym zobaczyła tego słocza maczkowego różu wcześniej, to pewnie bym się na niego zdecydowała- pomimo wszelkich obaw, że za ciemny i podkreślający zasinienia i zaczerwienienia bla bla bla
Ładnie tu wygląda.

Paleta TF, powiedzmy, że ma swój klimat. Jeszcze nie wiem, czy kolorystyka to moja bajka, ale zdaje się ze wszystko do siebie pasuje. I opakowanie (które jest MEGA! , mnie się podoba, poważnie) i nazwy poszczególnych cieni i ich dobór. Wydaje się być szalenie spójna.
Ale powiedzmy sobie szczerze, gdyby wsadzono te cienie w opakowanie serduszkowe, na pewno serce by mi nie zabiło.

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Korinka, litości!!! Przestań te jedzeniowe pokazywać.
Sezon bikini blisko, a mnie wciąż do słonia bliżej niż do foczki.
"I zaczęło się... aż zwątpiłem, czy nie mylą mnie moje zmysły. Bo nic tak nie myli jak zmysły. Czy mogło to być prawdziwe? Ukryty za portierą, na bosaka, nie byłem pewny, czy widzę prawdę, czy dalszy ciąg ciemności - na bosaka czy można widzieć prawdę, na bosaka?"

Edytowane przez AnulaQa
Czas edycji: 2017-04-08 o 11:42 Powód: Zapomniałam, że moooniek to moooniek
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 11:41   #4765
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, ale nie wszystkie równie intensywnie i paskudnie. Ja nie cierpie rozy w takich produktach i toniku Evree nie byłam w stanie stosować przez to, ale i tak był dziad wiec mała strata. Natomiast ten olejek na szczęście nie jest intensywny zapachowo i szybko wietrzeje. Zreszta jego daje sie 2 max 3 krople.
Woda rozana z Bielendy tez na szczescie zapachowo lekka i daje rade.
Jak będzie jakieś fajne promo to kupię na spróbowanie wielkiej straty nie będzie A tymczasem :
Spis zamówionych produktów:

Yoskine Asayake Pure
Maseczka, 1 szt. 1 szt. po 5,99 zł 5,99 zł

Bon rabatowy Twój rabat: 10%
Odciągniemy kwotę od sumy całkowitej. Bon rabatowy: 10 % -0,60 zł

Norel Dr Wilsz Renew Extreme
Serum, 10 ml 1 szt. po 75,00 zł 75,00 zł

Odciągniemy kwotę od sumy całkowitej. Bon rabatowy: 10 % -7,50 zł

Norel Dr Wilsz MultiVitamin
Kompres pod oczy, 15 ml 1 szt. po 42,00 zł 42,00 zł

Krem do twarzy, 50 ml 1 szt. po 48,00 zł 48,00 zł

Tonik, 200 ml 1 szt. po 32,00 zł 32,00 zł

Odciągniemy kwotę od sumy całkowitej. Bon rabatowy: 10 % -3,20 zł

Bon 25zł na zakupy w wybranej perfumerii stacjonarnej Bon 25zł na zakupy w wybranej perfumerii stacjonarnej 0,00 zł

Norel Dr Wilsz Zestaw miniatur Hyaluron Plus Norel Dr Wilsz Zestaw miniatur Hyaluron Plus 0,00 zł

Clarins Body Fit Balm (30 ml) Clarins Body Fit Balm (30 ml) 0,00 zł

Próbka niespodzianka dla niej Próbka niespodzianka dla NIEJ 0,00 zł

Lab Series All-In-One Face Treatment (2 ml) Lab Series All-In-One Face Treatment (2 ml) 0,00 zł

Suma pośrednia 202,99 zł

% rabatowy -11,30 zł

Koszt wysyłki 0,00 zł

Ogółem 191,69 zł

Stary 2017-04-08, 11:45   #4766
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:

Ile razy dziennie się kąpiesz? natrzaskałaś tego
Co najmniej 2, no i jeszcze TZ mi pomaga w zuzywaniu zeli pod prysznic
Stary 2017-04-08, 11:51   #4767
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Jak będzie jakieś fajne promo to kupię na spróbowanie wielkiej straty nie będzie A tymczasem :
Spis zamówionych produktów:

Yoskine Asayake Pure
Maseczka, 1 szt. 1 szt. po 5,99 zł 5,99 zł

Odciągniemy kwotę od sumy całkowitej. Bon rabatowy: 10 % -0,60 zł

Norel Dr Wilsz Renew Extreme
Serum, 10 ml 1 szt. po 75,00 zł 75,00 zł

Odciągniemy kwotę od sumy całkowitej. Bon rabatowy: 10 % -7,50 zł

Kompres pod oczy, 15 ml 1 szt. po 42,00 zł 42,00 zł

Krem do twarzy, 50 ml 1 szt. po 48,00 zł 48,00 zł

Tonik, 200 ml 1 szt. po 32,00 zł 32,00 zł

Odciągniemy kwotę od sumy całkowitej. Bon rabatowy: 10 % -3,20 zł

Bon 25zł na zakupy w wybranej perfumerii stacjonarnej Bon 25zł na zakupy w wybranej perfumerii stacjonarnej 0,00 zł

Norel Dr Wilsz Zestaw miniatur Hyaluron Plus Norel Dr Wilsz Zestaw miniatur Hyaluron Plus 0,00 zł

Clarins Body Fit Balm (30 ml) Clarins Body Fit Balm (30 ml) 0,00 zł

Próbka niespodzianka dla niej Próbka niespodzianka dla NIEJ 0,00 zł

Lab Series All-In-One Face Treatment (2 ml) Lab Series All-In-One Face Treatment (2 ml) 0,00 zł

Suma pośrednia 202,99 zł

% rabatowy -11,30 zł

Koszt wysyłki 0,00 zł

Ogółem 191,69 zł

Moje dla cioci:

YONELLE "Biofusion"
Serum, 30 ml
Do produktu
1 szt. za 249,00 zł
Cena podstawowa
830,00 zł / 100 ml
249,00 zł

Bon 25zł na zakupy w wybranej perfumerii stacjonarnej
1 szt.
0,00 zł

Zestaw 4 miniatur
1 szt.
0,00 zł

Clarins miniatura błyszczyka Instant Light
1 szt.
0,00 zł

Clarins Multi-Active Jour (2 ml)
2 ml
0,00 zł

Próbka niespodzianka dla NIEJ
1 szt.
0,00 zł

Clarins Double Serum Complete Anti Age (1 ml)
1 ml
0,00 zł
Bon rabatowy: PLN 40,00
Twój rabat: 40 zł
Odciągniemy kwotę od sumy całkowitej
1 szt. Bon rabatowy: 40,00 zł
-40,00 zł
Suma pośrednia 249,00 zł
Rabat -40,00 zł
Koszt wysyłki 0,00 zł
Suma końcowa 209,00 zł

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 12:03   #4768
Aleksa_888
Wtajemniczenie

Hej
odebrałam z paczkomatu żółtą kopertówkę do czółenek i niestety jej kolor jest tragiczny - żółty fluorescencyjny, dosłownie jak marker do zakreślania będę chciała ją oddać, ale najpierw muszę zadzwonić do tej firmy i dowiedzieć się, dlaczego chcą zwroty listem poleconym ekonom. PP a nie inpostem, który na all ma darmowy zwrot I czy oni w ogóle zwrócą mi tylko za towar czy także za przesyłkę w tą i z powrotem? Kopertówka kosztowała 14,9zł, przesyłka 8,6zł, razem 23,5zł. Zabulić teraz dyszkę za zwrot PP, to się przecież nie opłaca, a nosić jej napewno nie będę, bo kolor jest tandetny - mogłabym powiedzieć, że towar niezgodny z aukcją - takie udane zdjęcia zrobili
Aleksa_888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 12:05   #4769
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Aleksa_888 Pokaż wiadomość
Hej
odebrałam z paczkomatu żółtą kopertówkę do czółenek i niestety jej kolor jest tragiczny - żółty fluorescencyjny, dosłownie jak marker do zakreślania będę chciała ją oddać, ale najpierw muszę zadzwonić do tej firmy i dowiedzieć się, dlaczego chcą zwroty listem poleconym ekonom. PP a nie inpostem, który na all ma darmowy zwrot I czy oni w ogóle zwrócą mi tylko za towar czy także za przesyłkę w tą i z powrotem? Kopertówka kosztowała 14,9zł, przesyłka 8,6zł, razem 23,5zł. Zabulić teraz dyszkę za zwrot PP, to się przecież nie opłaca, a nosić jej napewno nie będę, bo kolor jest tandetny - mogłabym powiedzieć, że towar niezgodny z aukcją - takie udane zdjęcia zrobili
Problem w tym, że kolory na każdym monitorze wyglądają inaczej.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-08, 12:05   #4770
lena40
Lady Pudernica

Xminor, Zoila za zamówienia

Nie rzucił się Wam gdzieś w oczy kod do Skin79? Mam przeczucie, że jakiś jest, a ja nie wiem jaki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości