|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LV
Lena samozadowolenie jest najważniejsze! Nawet jak przegrasz! Moja rozmowa na stanowisko Dyrektora w poprzedniej firmie dodała mi skrzydeł, fakt że nie wygrałam i nie zostałam dyrektorem, ale wg mnie wypadłam bardzo dobrze. Skutki tego że wypadłam bardzo dobrze, odczulam bardzo szybko.... Osoba która wygrała-mezczyzna.. na każdym kroku dał mi odczuć że lepiej by było żebym sama odeszła... teraz wiem ze bał się o swoje stanowisko, bo po moim odejściu nastąpiła zmiana prezeza.. no cóż życie. Co nie zmienia faktu, że samozadowolenie jest najważniejsze, jak bym nie spróbowała to bym nawet nie wiedziałam że dam radę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Lady Pudernica
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LV
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;72682886]Treść usunięta[/QUOTE]
Dokładnie tak się w tej chwili Korinko czuję. Dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Chciałam wczoraj przygrażynić na podkładzie w S. to mi wykupili ![]() Swoją drogą co tu takie pustki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja szukam aktualnie fajnego kremu na dzień, na razie przygrażyniłam i kupiłam w S Dayweara EL za ok. 90zł , bo wchodzi kod na ten 30ml ![]() A tak wgl, to witam się po dłuższej przerwie ![]()
![]() |
#4746 | |
Chanel Lady
|
dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ![]() Lena dobrze, że spróbowałaś, nie będziesz miała do siebie nigdy pretensji i nie będzie gdybania. Trzymam ![]() Dopiero 10:38 a ja już zgubiłam jeden kolczyk z białego złota ( nie wiem nawet kiedy i gdzie, więc szukaj wiatru w polu ![]() ![]() Nie wiem co mnie jeszcze dziś czeka, ale dzień zaczął się świetnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Zakorzenienie
|
Przychodzę do Was z okłamanym denkiem marcowym. Okłamanym, bo pudełka są z 01.03-05.04
![]() Z tych do ciała to poszedł jeszcze żel PO, tylko w pomarańczowym opakowaniu. Mydełka Alterry powinny być 3, w różnych wersjach zapachowych. Szampony Alterry też zeszły dwa, a do tego szampon Nivea. A z twarzowych to poszły 3 opakowania tych pasków na nos, 2 maseczki w saszetce Loreala, a reszta chyba już jest na zdjęciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Kup sobie olejek rozany Evree, on zapobiega swieceniu, dla cer mieszanych i tłustych jest. Moje niedawne odkrycie ![]()
![]() |
#4751 | ||
Zakorzenienie
|
Lena
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziś testuję podkład Astora, 9-tkę Maca z wyprzy i ten dziki róż ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | ||
Lady Pudernica
|
Malinum, Aniyam, Amyzku, Neath dziękuję
![]() Cytat:
Jedyne co mądrego potrafię napisać to to, że czasem musi być gorzej, żeby za chwilę było lepiej. Cytat:
![]() ![]() Mam fetysz: uwielbiam oglądać Wasze denka. Skoro: - choruję na zbieractwo - lubię oglądać śmieci - widziałam kiedyś w Uwadze reportaż o ludiach, którzy gromadzą w domu śmieci to czy to oznacza, że mam szansę być w telewizji? ![]() Wiem, potrafię zabić wyrafinowaniem swojego poczucia humoru ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najśmieszniejsze jest to, że teraz grozi wystawieniem negatywnego komentarza albo ja znajdę inne, lepsze rozwiązanie tej sprawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Lady Pudernica
|
Cytat:
Lepsze rozwiązanie czyli oddasz jej kasę lub wyślesz coś innego? Pachnie mi to cwaniactwem. To jakiś doświadczony allegrowicz? Ma oceny innych? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raczej doświadczony, ponad 300 komentarzy i 0 negatywnych... Już sama nie wiem co robić, nigdy takie coś mnie nie spotkało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
i pani na poczcie zawsze wpisywała wagę 350 g nawet jeśli list ważył 80g. Kiedyś nawet zapytalam dlaczego i powiedziała, że tak muszą podawać (chodzi o to, ze list nie przekracza tej wagi i nie łapie się na wyższą opłatę, a nie o to ile waży naprawdę). Jeśli przekraczał 350 g wpisywala prawdziwą wagę. Nie masz pewności, że nie otrzymała, a ona , że wysłałaś. Pat. Jedyne, co Ci pozostaje, to pogodzić się z ewentualnym negatywem. Ona odbierała list - jeśli był otwierany powinna odmówić przyjęcia.
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2017-04-08 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Lady Pudernica
|
Nie znam się zupełnie na sprawach pocztowych.
Momi zdaniem: 1. jeśli przesyłka nosiła ślady otwierania (a przecież sama tak twierdzi) to powinna odmówić jej odebrania i złożyć reklamację od razu przy odbiorze; 2. zarzut, że nienależycie zabezpieczyłaś przesyłkę jest nietrafiony - jeśli sama wybrała sposób przesyłki (list polecony) to ryzyko otwarcia przesyłki zawsze jest, nie sposób tak zamknąć koperty żeby nie było możliwe jej bezprawne otwarcie; 3. waga przesyłki przed jej wysłaniem (podana przez Pocztę, nie przez Ciebie) wskazuje, że w przesyłce było coś więcej niż dwie saszetki. Możesz złożyć oczywiście reklamację na poczcie (nie znam się, nie potrafię powiedzieć, czy będzie skuteczna), ale nie oddawałabym tej pani kasy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przykro mi Iza, niefajna sytuacja
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
aaaa..... jeszcze mi się przypomniala historia moja własna sprzed kilku lat :
sprzedałam na all używane perfumy, Były to perfumy kupione w ciemno z przeznaczeniem na rozbiórkę wizażową więc flakoniszcze wielkie, bo małych się nie opłaca rozbierać. Sobie zostawiłam kilkanaście ml. Po kilku użyciach stwierdziłam, ze miłości nie będzie i poleciał na all za śmieszne pieniądze. Pan kupił. Flakon wysłałam paczką - dotarł bezpiecznie i jeszcze tego samego dostałam wiadomość, że perfumy dotarły owszem, ale pojemność nie odpowiada podanej w aukcji , tylko jest dwa razy mniejsza w związku z czym pani czuje się oszukana, bo perfum jest dwa razy mniej ![]() Tak, że tego .... czego to ludzie nie wymyślą, żeby zdobyć 15 zł ![]()
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2017-04-08 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie jeszcze 9 nie doszła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o produkty różane z Evree- one wszystkie pachną tą różą, prawda? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4763 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Woda rozana z Bielendy tez na szczescie zapachowo lekka i daje rade.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 | |
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Heja,
M.in. dlatego ja już się w allegro nie bawię. I teraz zanim coś kupię zastanawiam się kilka razy czy będę tego używać. W ciemno staram się niczego nie brać, bo wiem jak łatwo o wpadkę i wiem jak trudno się potem tego czegoś pozbyć. A sprzedawania po kosztach i z dup wziętych pretensji itp. to ja już mam dosyć. Mimo wszystko współczuję sytutacji. ![]() Cytat:
Jednej teściowa krem za kilka stów rozbija w huk. A drugiej Lord serum. No nic, będzie Ci to musiał jakoś zrekompensować. ![]() Nic w przyrodzie nie ginie. Lena Chętnie obejrzę Ci w tv. Uwielbiam oglądać cudze zbiory. ![]() i denka też (moooniek) ![]() Przyznam, że gdybym zobaczyła tego słocza maczkowego różu wcześniej, to pewnie bym się na niego zdecydowała- pomimo wszelkich obaw, że za ciemny i podkreślający zasinienia i zaczerwienienia bla bla bla Ładnie tu wygląda. ![]() ![]() Paleta TF, powiedzmy, że ma swój klimat. Jeszcze nie wiem, czy kolorystyka to moja bajka, ale zdaje się ze wszystko do siebie pasuje. I opakowanie (które jest MEGA! , mnie się podoba, poważnie) i nazwy poszczególnych cieni i ich dobór. Wydaje się być szalenie spójna. Ale powiedzmy sobie szczerze, gdyby wsadzono te cienie w opakowanie serduszkowe, na pewno serce by mi nie zabiło. ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Korinka, litości!!! Przestań te jedzeniowe pokazywać. Sezon bikini blisko, a mnie wciąż do słonia bliżej niż do foczki.
"I zaczęło się... aż zwątpiłem, czy nie mylą mnie moje zmysły. Bo nic tak nie myli jak zmysły. Czy mogło to być prawdziwe? Ukryty za portierą, na bosaka, nie byłem pewny, czy widzę prawdę, czy dalszy ciąg ciemności - na bosaka czy można widzieć prawdę, na bosaka?"
Edytowane przez AnulaQa Czas edycji: 2017-04-08 o 11:42 Powód: Zapomniałam, że moooniek to moooniek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Spis zamówionych produktów: Yoskine Asayake Pure Maseczka, 1 szt. 1 szt. po 5,99 zł 5,99 zł Bon rabatowy Twój rabat: 10% Odciągniemy kwotę od sumy całkowitej. Bon rabatowy: 10 % -0,60 zł Norel Dr Wilsz Renew Extreme Serum, 10 ml 1 szt. po 75,00 zł 75,00 zł Bon rabatowy Twój rabat: 10% Odciągniemy kwotę od sumy całkowitej. Bon rabatowy: 10 % -7,50 zł Norel Dr Wilsz MultiVitamin Kompres pod oczy, 15 ml 1 szt. po 42,00 zł 42,00 zł Norel Dr Wilsz MultiVitamin Krem do twarzy, 50 ml 1 szt. po 48,00 zł 48,00 zł Norel Dr Wilsz MultiVitamin Tonik, 200 ml 1 szt. po 32,00 zł 32,00 zł Bon rabatowy Twój rabat: 10% Odciągniemy kwotę od sumy całkowitej. Bon rabatowy: 10 % -3,20 zł Bon 25zł na zakupy w wybranej perfumerii stacjonarnej Bon 25zł na zakupy w wybranej perfumerii stacjonarnej 0,00 zł Norel Dr Wilsz Zestaw miniatur Hyaluron Plus Norel Dr Wilsz Zestaw miniatur Hyaluron Plus 0,00 zł Clarins Body Fit Balm (30 ml) Clarins Body Fit Balm (30 ml) 0,00 zł Próbka niespodzianka dla niej Próbka niespodzianka dla NIEJ 0,00 zł Lab Series All-In-One Face Treatment (2 ml) Lab Series All-In-One Face Treatment (2 ml) 0,00 zł Suma pośrednia 202,99 zł % rabatowy -11,30 zł Koszt wysyłki 0,00 zł Ogółem 191,69 zł ![]()
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
Co najmniej 2, no i jeszcze TZ mi pomaga w zuzywaniu zeli pod prysznic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Moje dla cioci: YONELLE "Biofusion" Serum, 30 ml Do produktu 1 szt. za 249,00 zł Cena podstawowa 830,00 zł / 100 ml 249,00 zł Bon 25zł na zakupy w wybranej perfumerii stacjonarnej 1 szt. 0,00 zł Zestaw 4 miniatur 1 szt. 0,00 zł Clarins miniatura błyszczyka Instant Light 1 szt. 0,00 zł Clarins Multi-Active Jour (2 ml) 2 ml 0,00 zł Próbka niespodzianka dla NIEJ 1 szt. 0,00 zł Clarins Double Serum Complete Anti Age (1 ml) 1 ml 0,00 zł Bon rabatowy: PLN 40,00 Twój rabat: 40 zł Odciągniemy kwotę od sumy całkowitej 1 szt. Bon rabatowy: 40,00 zł -40,00 zł Suma pośrednia 249,00 zł Rabat -40,00 zł Koszt wysyłki 0,00 zł Suma końcowa 209,00 zł
![]() |
#4768 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() odebrałam z paczkomatu żółtą kopertówkę do czółenek i niestety jej kolor jest tragiczny - żółty fluorescencyjny, dosłownie jak marker do zakreślania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() |
#4770 |
Lady Pudernica
|
Xminor, Zoila
![]() ![]() Nie rzucił się Wam gdzieś w oczy kod do Skin79? Mam przeczucie, że jakiś jest, a ja nie wiem jaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.