|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Raczkowanie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Raczkowanie
|
Sluchajcie mam pytanie. CZY JEST W STANIE W DOMU MI KTOS ZROBIC WARKOCZYKI DO PASA WLOSAMI SYNTETYCZNYMI (NP MOJA MAMA ) .CHCIALABYM ZAMOWIC WLOSY I MIEC WARKOCZYKI DO PASA STRASZNIE MI SIE TO SPODOBALO . TYLKO JAK TO WYGLADA ? TO SIE WPLATA W MOJE WLOSY POPROSTU CZY NAJPIERW MUSZE PRZEDLUZYC ? I CZY TE PRZEDLUZENIE MOZE BYC METODA MICRORINGS ?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Raczkowanie
|
hejka ![]() to nie ja na zdjeciu ![]() Zdjecie pochodzi ze strony dziewczyny, ktora w Poznaniu przedluza wlosy oraz robi warkoczyki. Wkleilam to djecie bo bardzo mi sie spodobala taka fryzurka i moze za jakis czas sobie taka zafunduje narazie ciesze sie z tego co stworzyla mi Renia na mojej glowie ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Robila mi je ciemnoskora dziewczyna, ojjj miala w tym wprawe-warkoczyki do pasa robila mi w 3,5 godziny!!!!!!!! Sztuczne wlosy mialam wplatane razem z moimi-bo tak sie robi-no chyba ze teraz sa inne metody ![]() Powiem tak: super to wygladalo ale ciezar wlosow ogromny a po sciagnieciu mialam 2-centymetrowe dredy na glowie;( Ale wiem,ze to zalezy od wlosa-moj jest podatny na koltunienie i za drugim razem przy warkoczykach musialam kontrolowac,zeby znowu nie dopuscic do dredow ![]() Pierwszy raz mialam warkoczyki 3 miesiace, drugi raz tylko 1,5 Poszukam fotki i jak znajde to wkleje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Przyczajenie
|
Jezeli wloski z firmy LaTrend to tylko i wylacznie Profibre...monobraid sa duzo duzo gorsze i nie ukladaja sie juz tak ladnie....poza tym jezeli obwiasz sie zalozenia ich na keratyne to zawsze mozesz na tulejki metoda easy hair...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
BAN stały
|
Witamy Panią Done (d_o_n_a) z allegro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A mogłabyś mi może podać namiary do tey dziewczyny z Poznania,strone internetowa albo numer telefonu?Przedłuża ona w domq czy w salonie? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może ktoś wie jak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
BAN stały
|
a ja sie wlasnie dzis natknelam na info gdzies,iż w easy hair mozna równiez stosowac wlosy sciete bez koncowek, zaciskajac tulejką z silikonem........ chociaz mam wrazenie ze wyczesywalby sie......nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zadomowienie
|
dzisiaj rano w łazience:
wchodzi moja mama i czesze swoje długie,grube z natury czarne włosy (takie jakie chciałam mieć) i mówi: -"chcesz moje włosy?dam Ci" na co ja odpowiadam: -"nie dzięki,już mam takie (wskazując palcem na linki od prania na których wiszą suszące sie włosy na taśmie ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Musisz zrobic kopncowke pod ringa sama, wybierasz pasemko wlosow maczasz w lakierze bezbarwnym i jak juz troszke zastygnie,ale bedzie jeszcze lekko mokry(taki elastyczny) formujesz koncowke palcami. Sama nie wyprobowywalam,ale ponoc wychodzi ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Raczkowanie
|
Jak ta końcówka ma wygladac skoro ją trzeba formować? Ne bedzie mnie to gniotło w głowe? Nie wykruszy się przy długim użytkowaniu?
Może lepiej umocze w zelu uv bo zajmuję się paznokciami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Rozeznanie
|
a czy wy wiecie że przedłuzajac swoje włosy cudzyymi, to bierzecie ich problemy na siebie. taki przesad
![]() |
#4754 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A swoja droga dlaczego w Polsce zaciecie pielegnuje sie wszystkie glupkowate , prymitywne i bezsensowne poglady i tradycje zamiast probowac z nimi walczyc ? Jedna noga na wlasne zyczenie tkwimy nadal w sredniowieczu ... Ja w to nie wierze . Mialam 3 razy wlosy indyjskie i bynajmniej nie mialam problemu, ze umre z glodu , epidemii lub upieke sie na sloncu. Jednak jak ktos jest wyjatkowo podatny na wszelakie poglady ...ma do wyboru syntetki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez annfas Czas edycji: 2007-09-28 o 20:32 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
ahah oj dziewczyny ale się uśmiałam
![]() ![]()
#4757 |
Przyczajenie
|
Nie musisz tworzyc zadnych koncowek... WLoski syntetyczne zakladajac metoda easy hair nie trzeba przerabic. Skladasz je na pol (jedno pasemko) przeciagasz przez tulejke i nasz wlos a potem zgniatasz... NIestety potrzebne sa do tego specjalne szczypce, gdyz tulejka musi byc zgnieciona na dwa oraz odrobine wprawy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
BAN stały
|
DZiewczyny,a mi dzis przyszla odzywka do wlosów przedluzanych (jak i nie).Pewnie wiekszość z Was ją ma. Ja kupilam za radą fryzjerki oraz po przeczytaniu recenzji na KWC. A pisze ku niewiedzy niewiedzacych
![]() ![]() ![]() ![]() JESTEM ZACHWYCONA i nie moge doczekac sie kolejnego mycia wlosów, ktore są gladkie jak nigdy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Raczkowanie
|
d_o_n_a a czy moglabyc bardziej szczegolowo to opisac ? nie moga byc zwykle szczypce ?(mam takie kupilam w skelpie internetowym) i jak to zgniatanie na dwa wyglada ?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Przyczajenie
|
Kochane pomóżcie. Jakieś 3 tygodnie temu przedłużyłam sobie włsoki metodą microring, niestety od jakis 3 dni zauważyłam na mojej głowie łupież..jednak dziś przyjrzałam sie temu dokładnie i co sie okazało to nie łupież. Zauważyłam że to coś czym zlepione jest pasemko i przymocowane jest do ringa łuszczy się czy coś. Nie wiem jak to dokładnie nazwać bo nie wiem jak to sie nazywa. Nie robiłabym takiego HalooOO ale mam ciemny kolor i strasznie to wygląda. Czy ktos pomoże???
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Raczkowanie
|
Ale sie usmialam z tych Waszych przesadów
![]() Ale kawal o babci byl the best ![]() Co do moich wloskow slowianskich od Reni... One dalej sa mega ... ![]() Ale moje mi cos strzelaja focha bo sie zniszczyly jeszcze bardziej, no;/ ale nie mam jak za badzo dbac o nie bo nie mam jak dac odzywke na nie... kurcze dziewczyny jak dbacie o swoje wlasne? bo nie chce nakladac odzywki na zgrzewy ale nie ma o=innej mozliwosci aby moje uzdrowic... kurcze macie jakies sposoby na odzywienie wlasnych? bez ladowania odzywki na zgrzewy> ja mam gore wycieniowana wiec tak czy tak,jakbym nalozyla odzywke to splynelaby na zgrzew... skonczyly mi sie tabletki inneow chociaz one i tak nie wiele daly a tylko kasa wtopiona moze znacie jakies tabletki na wzmocnienie do kupienia w Angli? bylabym wdzieczna ![]() ![]()
#4762 |
Przyczajenie
|
JUDIT- propozycja dla ciebie, umyj glowe szamponem z proteinami np pante provi i ci sie rozpuszcza te kleje, tylko najpierw pozaciskaj dokladnie ringi zeby ci wloski pojedyncze nie wypadaly
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Przyczajenie
|
AAA i jezscze pytanie, czy ktoś wie czym sie robi te końcówki do ringów, oczywiście nie chodzi mi o lakier do paznokci tak jak jes wyżej napisane
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Smile_Smile a możesz zdradziś gdzie kupiłaś tę odżywkę? We wtorek jade na przedłużanie więc na pewno na dniach będę kupować. No i poza tym jestem maniaczką kokosowych zapachów smaków i wszystkiego innego co z kokosem związane
![]()
#4765 |
BAN stały
|
na allegro 1 kg kosztuje 14 zł ,ja kupilam w sklepie fryzjerskim za 19 zł wiec wychodzi podobnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Raczkowanie
|
dziewczyny pytacie bezustannie o to co jest juz w tym watku "naście razy" zapisane...
ja nie jestem fryzjerka a czytajac to forum od deski do deski wiem juz chyba wszytsko o przedluzaniu. zeby zrobic odpowiednia koncowke WYSTARCZY jeden z trzech nizej wymienionych sprzetów ;p http://www.4great-hair.com/sprzet-c-5.html ahha i trzeba oczywiscie jeszcze miec keratyne- albo w granulkach albo w paleczce. SZUKACJE A ZNAJEDZIECIE POZDRAWIAM |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
Smile_Smile mogła byś mi podać linka bo ja jakaś chyba nie ruchawa jestem bo nie moge tego znaleźć
![]() ![]()
![]() |
#4768 |
Raczkowanie
|
Maurita widocznie niedokładnie czytasz bo nie o taką odpowiedz mi chodziło. Chciałam wiedzieć jak zrobić końcówkę bez keratyny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
BAN stały
|
Cytat:
http://allegro.pl/search.php?string=...=0&new=0&pay=0 p.s ja dzis nalozylam tego sporo na glowe i nastepnie czepek, i grzalam suszarką ![]() ![]() zastanawia mnie tez wersja "z łożysk zwierzecych" ale chyba brzydzilabym sie tego wogole dotknac.......ugh |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
Mauritko w takim razie mam nadzieje ze po tym pytaniu nie zwątpisz w Boga
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.