![]() |
#4741 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak schudnąć?
[quote=Lewek;4057741]Witaj Johanno, cieszę sie że zmieniłaś avatar, bo na tamtym zdjeciu wyglądałaś na taką władczą srogą kobietę, na tym o wiele bardziej mi sie podobasz Laseczko
![]() lewku ![]() ![]() A co do tematu mezczyzni,TZ-ci to podpisuje sie pod wszystkim co tutaj napisalyscie.....Moj to mnie tez tak czasami wnerwi,ze najlepiej to bym go ......... |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej się cieszę, że za godzinę już wychodzę z pracy
![]() ![]() Dzisiaj robię sobie Dzień Kobiet, najpierw mały rekonesans w sklepach- co mam nadzieję skończy się choć jednym łupem a później fryzjer.....a później MagdaM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
Dorinko, weź mnie ze sobą ,pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiis
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Wtajemniczenie
|
Ja chyba tez się dzis gdzies wybiore. Do fryzjera juz niestety nie, bowiem niedawno taka wizyte zaliczyłam, więc musze jeszcze miesiąc poczekac
![]() Ale pzrejście po sklepach nie jest wykluczone - tylko ile tam będzie ludzi ![]() ![]() Dziewczyny, a ktorej dzis jest Magda m, może zdarzę? |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Świtezianko Ty chodzisz do fryzjera co miesiąc ![]() ![]() MagdaM jest o 21.30 więc zdążysz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zadomowienie
|
switezianko o 21.30 to wiem chociaz nie lubie....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie bym sie przeleciała z Toba po tych sklepach, wybrałabyś dla mnie jakieś super modne ciuszki, których pewnie sama bym nie wypatrzyła i od razu humor - rewelka!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Wtajemniczenie
|
Johhanko, Dorinko Kochane,
dzieki za info o godzinie rozpoczęcia emisji magdy M, mam nadzieje, że dojadę z zakupowych zmagań, bowiem czekają mnie tez spozywcze zakupy świąteczne i bieżące ![]() Dorinko Kochana, ja do fryzjera chadzam, praktycznie, co 1,5 miesiąca, bo wtedy juz widoczne są moje czarne odrosty, ale teraz będe miała miodowe pasemka, niestety nie uchroni mnie to pzred odrostami, ale cos w sobie zmienię- ostatnio robie postepy w tym zakresie ![]() ![]() Leweczku Kochana, pzryjeżdzaj do nas, najpierw zrobimy zakupy, a potem się spijemy i pódziemy na chłopów - oczywiście!!!!! ![]() Nikus gdzie jestes Kochana/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zadomowienie
|
A ja chodze do fryzjera tak co 2 miesiace,ale teraz jestem dumna z siebie....bo nie bylam juz farbowac 5 miesiecy...Dalam moim wloskom odpoczac...ale ide za 2 tygodnie na farbowanko,juz sie ciesze bo wygladam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zadomowienie
|
A ja moje drogie chodze do fryzjera co 3 miesiące,ścieniowac wlosy.
Odrosty farbuje sama albo koleżanka co 2 tygodnie.Bo .............ja nie mam koloru odrostów.............one są po prostu siwe ![]() ![]()
#4752 |
Zakorzenienie
|
Do jutra moje Kochane
![]() Wsiadam w brykę i pędzę na zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
Nikuś, u mnie niestety też siwizna bije po oczach, ale nikt mi w to nie chce wierzyć, bo mam teraz taki kolor włosów jaki mniej więcej miałam zawsze, z tym że teraz to po prostu w dużej mierze farbka, niestety..
![]() Pa Dorinko, buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana - udanych zakupów i osiagniecia stanu relaksu.
![]() A ja dziewczynki Kochane, siwizny mam niezbyt duzo, dlatego tyle tych czarnych odrostolw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zadomowienie
|
dorinko baw sie dobrze i duzo lupow zycze,oczywiscie wszystko droga kupna ma sie rozumiec...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Wtajemniczenie
|
Oj Johhanko Kochana,
droga grabiezy tez może sobie Dorinka coś ponabywac, a przy okazji emocje rozladuje, bo może jakiemu chłopu, co sie nawinie w pole rażenia - w łeb pzryłoży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zadomowienie
|
Leweczku u mnie to rodzinne ,wszyscy szybko siwiejemy
![]() Dobrze,ze naturalnie a nie ze zgryzoty ![]() Dlatego zrobilam grzywke ![]()
#4759 |
Wtajemniczenie
|
Ciesze się Johhanko, że zgadzasz się ze mna w kwestii przylożenia wszelkim chłopom.
![]() Nikuś, Leweczku Kochane, u mnie zaś genetycznie rodzina czerniawa, ale wolno siwiejąca - chociaz u mnie juz kilka siwych wlosów jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Wtajemniczenie
|
Johhanko, wcale te Twojej siwnizny nie widać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zadomowienie
|
Nie widac moja kochana bo tak ja chowam,ale mam tego mozesz wierzyc....Najlepiej moj najlepszy kolega(wlasnie ten Serb) ostatnio mi komplement powiedzial,mowi:Wiesz za co cie tak bardzo lubie?za ciebie cala i za twoje przeswitujace siwe wloski,ktore tak pieknie blyszcza....
![]() Myslalam,ze mu czyms przywale...i dlatego stwierdzilam,ze dalam tym moim wlosom dosyc juz odpoczac i czas do fryzjera.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz jest tylko dosc widoczne jak wiatr mi wlosy podwieje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To mój mąż, jak wiecie jest dużo starszy ode mnie, i ma ich garstke. Chociaż mówi,ze i tak to co ma to przez nas ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4764 |
Wtajemniczenie
|
Nikus Kochana,
no może mam troche więcej niz kilka ![]() Johhanko Kochana, a mnie bardzo podobają sie pzreblyski siwizny we wlosach i podoba mi sie, ze siwe wlosy sa badrzo mocne. Ale skoro Twoj Kolega tak lubi Twoje siwe włoski, to rzeczywiście je ufarbuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A i jest okazja...idziemy 21.4 na duza impreze to chcialabym dobrze wygladac,pomimo opatrunku po operacji..ale co tam....najwazniejsze to sie dobrze zabawic...a ja bardzo lubie sie bawic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
Witajcie piekne moje
buziaki dla Was wszystkich moje kochane , u mnie bz, oprócz prawa jazdy wczoraj byłam na pierwszych jazdach, nigdy nie siedziałam za kółkiem i o zgrozo okazało się że nie umiem skręcać , zastanawiam się czy to normalne bo jako pijaczka raczej powinmnam mieć problemy z jazdą na wprost |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Wtajemniczenie
|
cześć Neseczko Kochana,
ja dobrze, że sie odezwałaś. Widzę, że juz humor masz lepszy. w kwestii jazdy w różnych kierunkach, to jako pijaczka denaturacikowa z Klubu Wzajemnej Adoracji czarownic Niespospolitych- możesz miec rozwchwiania ![]() ![]() Co u Ciebie - napisz Kochanie! Johhanko Kochana, a gdziez to balowac będziesz, jeśli mogę zapytać? ja tez bardzo lubie sie bawić, ale ostatnio jakoś mało mam ku temu okazji - w tej kwestii tez musze się za siebie zabrac i znależć sie w odpowiednim towarzystwie. A na Tego Przyjaciela, to uważaj Kochana, - widac , ze bardoz dokładnie na Ciebie patrzy - a to oznacza, że sie Toba interesuje ![]() Nikus, a gdzie Ty jestes Piękna? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
nadal bez pracy , nadal remont, nadal brak czasu...
szukam pracy a tam gdzie bym chciała właśnie prawa jazdy chcą... Dziewczyny jak u Was wyglądała nauka jazdy??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Wtajemniczenie
|
Neseczko Kochana, mnie trudno mowić cokolwiek o nauce jazdy - ja juz robię za kierowce od 22 lat
![]() A uczyłąm sie jeździc z moim Tatą, gdy miałam 12-13 lat. Mnie zawsze ciągnęło do samochodu, lubie jeździc - oczywiście nie w tych gigantycznych korkach, ale bez samochodu juz sobie zycia nie wyobrażam. Neseczko, poradzisz sobie świetnie, nauka jazdy samochodem nie jest prosta, za to bardzo stresująca. Ta umiejętnośc wymaga czasu i doświdczenia. Sama zobaczysz Kochanie, za jakiś czas będą to dla Ciebie odruchy automatyczne, a teraz musisz wszystkiego sie nauczyć, poznac zasady i nauczyc sie odpoiwednich reakcji. Będzie supre , zobaczysz, a Ty zostaniesz świetnym kierowca , nie mowiąc juz o tym, że pięknym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem czy pamietacie ale pisałam wczoraj ze robia u nas cos z pradem i moga byc przerwy w dostawie i taka wlasnie nastąpila przed chwila ![]() Johannko........ no wlasnie gdzie bedziesz szaleć kochana ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.