![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
Sto lat Patrysiu!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulka ![]() Jestem pod ogromnym wrażeniem twojej twórczości ![]() ![]() Tiaara, to zalatana jesteś ![]() ![]() Kism, myślę, że podjęłaś bardzo dobrą decyzję ![]() ![]() ![]() ![]() Agiko, to usunięcie ósemek jest tak nieprzyjemne? ![]() ![]() U nas Adrian znowu chory. Poszedł we wtorek do przedszkola i znowu dostał biegunki. Tego samego dnia złapał go gorączka, która trzyma go do teraz. Ot nachodził się do przedszkola. Moje testy na alergie potwierdziły moje przypuszczenia. Rzeczywiście jestem alergiczką i to na wszystko co możliwe: roztocza, kurze, sierść psa i kota, babki, trawy, zboża itp. itd. Moja doktorka chce mnie leczyć szczepionkami. Wszystko ok, tylko brak mi na to czasu, bo ona przyjmuje tylko we wtorki i czwartki od 10:30, a ja zaczynam prace od 10 ![]() Póki co mam weekend wolny i zamierzam się byczyć ![]() ![]()
![]() |
#4742 |
Wtajemniczenie
|
To i ja dołączę moje życzenia dla Patrycji i spóźnione dla Julci
![]() Wszystkiego najlepszego, dziewczynki! Zdrówka i uśmiechu na codzień ![]() Kociulku, oj te kciuki się bardzo przydadzą ![]() ![]() ![]() Z 8-ami to różnie chyba bywa. Ja mam już dwie wyrwane. Przed pierwszym wyrywaniem strasznie się bałam, zbierałam się ponad rok do wyrwania (nie bolał mnie ząb, to się nie spieszyłam), a wyszła jak masełko ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kism Czas edycji: 2011-02-11 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zadomowienie
|
Kasiulko trzymam kciuki za Twojego tatę i Ciebie, byś była silna. Smutna wiadomość. Trzymaj się kochana i miej wiarę
![]() A propo targów, normalnie wymiotłyście ![]() ![]() Spóźnione życzenia przesyłam dla Karolci i Patrysi. Duuuuuużo zdrowia (szczególnie teraz dla Pati), samych radosnych chwil i dużo uśmiechu. Niech kolejny rok obfituje w zdrowie oraz szczęśliwe dni ![]() Kism gratuluję pracy ![]() ![]() Kociulku dużo zdrówka dla Adrianka, a w pracy powodzenia. Agiko super przebranie małego pirata ![]() ![]() Dziewczyny dzięki za miłe słowa pod adresem Natalki ![]() ![]() U mnie w pracy ok, choć taraz czeka mnie ciężki tydzień. Jutro jeszcze wolne, a we wtorek mam 12-tkę i przygotowanie do inwentaryzacji. W środę szkolenie z BHP. Wolna niedziela. W środę wieczorem wybieramy się z małżem na kolację na miasto w ramach Walentynek. Już dawno razem nigdzie sami nie byliśmy O TEJ PORZE ![]() ![]() ![]() A tymczasem miłej nocki Wam życzę. Wczoraj spałam tylko 4 godziny i padam ![]() Pa
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zadomowienie
|
hej - która do kawki się dołączy?
![]() No to buziaki dla was przesyłam w Walentynki ![]() ![]() Kostko niezły tekst. Też by mi się styl przydało zmienić ![]() ![]() Kism nie ma się co stresować na zapas. Skup się na szukaniu opiekunki- co jest dla ciebie najwazniejsze u takiej osoby? Kociulku dużo zdrowia dla Adrianka. No i załatw jakoś tą wizytę u lekarza, bo będziesz się podówjnie męczyć na wiosnę. Moja ósemeczka usunięta. Byłam zaskoczona, bo nic nie bolało, ani w trakcie, ani po. Ale nie zawsze tak różowo bywa. No więc moje jedno postanowienie noworoczne spełnione. ![]() Tiaara ja jeszcze Pitów nie dostałam nawet, a ty już rozliczyłaś. U nas pewnie kasa na wakacje przyjdzie dopiero. A chcieliśmy ogodzenie skończyć na wiosnę, ale jak dostaliśmy wyceny, zwykłe drewniane wypełnienie, to nadal nie mogę się otrząsnąć. No, ale trzeba zrobić i mieć już ten ostatni etap z głowy. Czy wasze dzieciaki mają już zwierzaki? Kasiulko jak tam u ciebie? Płatek już wcale nie zagląda ![]() Miłego, czerwonego ![]() A
#4745 | |
Wtajemniczenie
|
Agiko, dobrze, że zlokalizowałaś przyczynę Twojego nastroju. Ja niestety nie mam żadnego pomysłu na jego zażegnanie. Ja też nie mam żadnych specjalnych planów na Walentynki, zakupiłam standardowo wodę toaletową dla męża (lubi, jak ja dla niego wybieram zapach), a on pewnie przyniesie wieczorem jakiegoś kwiatka czy winko
![]() Co do opiekunki to nie mam jakichś szczególnych wymagań poza tym, że nie wezmę do mojego dziecka i do domu obcej osoby z ogłoszenia ![]() ![]() Cytat:
![]() Moich pitów też na razie ani słychu, ani widu... ![]() Pozdrawiam Was walentynkowo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Agiko, nie daj się złapać swojemu złemu nastrojowi
![]() ![]() ![]() ![]() Kostko, skąd ja to znam ![]() ![]() ![]() ![]() Udanego środowego wieczorku ![]() My mieliśmy iść do kina, ale mężowi wypadł dyżur w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kism, Adrian tez najchętniej cały dzień siedziałby przed telewizorem i oglądał bajki. Ja staram się na to nie pozwalać, ale dokładnie wiem co robi jak siedzi z nim teściowa ![]() ![]()
![]() |
#4747 |
Zadomowienie
|
hej kobietki - kawa z rana
![]() JAk tam po walentych ![]() ![]() A Kociulku u was ciekawie musiało być, skoro dzieci wyeksportowałaś ![]() ![]() ![]() Widzicie ja sobie zdaję sprawę, że moje głupie zachowanie z powodu zbliżającego okresu, no ale nie umiem jeszcze nad tym zapanować. Chyba jakiś nerwosol kupię. No szok jak człowiek moze się zmienić. Spadam do roboty, choć mi się nie chce. Miłego dzionka A
#4748 |
Zakorzenienie
|
Agiko, a wiesz, że to zastanawiające...
Przyszedł do mnie klient i widzę, że nie może się zdecydować którą sexi koszulkę wybrać. Widzę, że ma obrączkę, więc pytać, czy coś dla żony? Oburzył się i stwierdził A dlaczego od razu dla żony? ![]() Wiesz, to męża wtyka, bo przychodzę dziś do domu i widzę, że nikogo nie ma ![]() ![]() A w Walentynki włączył mi film i zasnął ![]() ![]() A może nerwosol nie jest ostatecznością? Może masz jakieś swoje ulubione zajęcie, hobby, co Cię uspokaja ![]() ![]() Moja koleżanka mówi, że najbardziej jej nerwy rozładowuje pranie ręczne ![]() ![]()
![]() |
#4749 |
Wtajemniczenie
|
Z tym praniem to fajnie ma koleżanka - łączy przyjemne z pożytecznym
![]() ![]() ![]() ![]() Co do bielizny to mój małż na szczęście zadał kłam teorii o kupnie bielizny dla kochanek ![]() ![]() ![]() ![]() Dostałam dziś pita, uff... Możę się uda, że coś wcześniej będzie jakiś zwrot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zadomowienie
|
Cześć!
Dziękujemy za życzenia urodzinowe ![]() U nas Pati nadal w domu jak się właśnie okazało ma ospę ![]() ![]() ![]() Kism myśle że decyzja o pójściu do pracy jak najbardziej dobra ![]() Kociulku to żeś męża załatwiła w walentynki ![]() Mój kupił mi tusz do rzęs a Pati żel do kąpieli i takie były walentynki a my mu lizaka, ale musimy mu kupić jeszcze perfumy ![]() Kostko Natalka super laska a obcinanie włosów to ma dziewczyna pomysły na zmiany, moja Pati to jak bierze nożyczki to raczej przecina swoje ubrania a nie włosy ![]() Agiko super chłopaki i stoje, a jak tam nastruj przeszło juz najgorsze ![]() U nas tak poza tym ok oprócz tego że spada mi morfologia ![]() ![]() Kasiulku a co u Ciebie jak tam tata się czuje ![]() Uciekam dom ogarnąć bo mąż mnie już wczoraj opitalał za balagan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zadomowienie
|
W tym miejscu były życzenia dla Oliwki, ale sie chyba pospieszyłam o miesiąc... ups...
Co do Walentynek, to nie było ani kolacji, ani żadnych prezencików. Jakoś tak wyszło.... po raz kolejny ![]() Agiko z tym agresywnym nastrojem nie jesteś sama. Ja przeżywam to samo. Swego czasu zastanawiałam się co mnie tak okropnie wkurza, że się tak czuję. Doszłam do wniosku, że to hormony. Mimo że to sobie uświadomiłam wcale nie czuję się lepiej, ostatnio musiałam dokupić kubek.... tak mną trzepało ![]() Jak weekend spędzacie? Ja dziś byłam w pracy, a jutro mam 12-tkę. Za to w przyszłym tygodniu pracuję tylko trzy dni, weekend wolny ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kostka.kr Czas edycji: 2011-02-19 o 20:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
Kostka, co się stało, mieliście iść sami na kolację?
![]() Ja też dzisiaj byłam w pracy ![]() ![]() A u nas szpital, Aduś wprawdzie wyzdrowiał, ale żeby nie było tak różowo, to Karolina teraz chora i od dzisiaj mąż obłożnie chory, biedaczek nie da rady nawet z łóżka wstać ![]() ![]() Wiesz Haniu, ja też bym chciała żeby moje maluchy były już po ospie ![]() ![]() Wychuchałam moje cztery katy i też już wlokę się na wyrko ![]() ![]()
![]() |
#4753 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie, Kochane!
Kociulku, Kostko, ależ Wy pracowite jesteście ![]() ![]() Ja jeszcze się lenię, ostatni tydzień mi został do rozpoczęcia pracy. Powinnam pisać pracę mgr, ale nic mi to nie idzie ![]() ![]() ![]() Poza tym bałam się, że nie zaliczymy już sanek w tym roku, bo odkąd Maks jest zdrowy to w Tarnowie śniegu jak na lekarstwo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buźka, miłej reszty weekendu Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zadomowienie
|
hej, co tu taka posucha,
mam nadzieję, że wam klawiatur nie przymroziło ![]() U mnie trochę problemów, siostra w ostatnich tygodniach ciąży, trafiła do szpitala, w trakcie USG wykryli, że dziecko może mieć wodogłowie. W sumie od lekarzy ciężko czegoś się dowiedzieć. $ usg, 4 różne wyniki, a dziś ją wypisali z informacją, że ok, no nie mam sił nawet już myśleć o tym ![]() Kism fajnie, żeście się wyszaleli na śniegu, u nas tylko mróz. Jak był śniegi taki mróz jakoś było cieplej i przyjemnie. Kociulek jak małż, dał radę pokonać chorobę, czyżbym wyczuła ironię ![]() KOstka to jak poradzimy sobie z nerwami i hormonami? ![]() Haniu, a ty przechodziłaś ospę? Jak tam Pati sobie radzi? Kasiulek, a co u ciebie,nie piszesz i trochę się martwię, mam nadzieję, że tylko zapracowana jesteś. U nas chłopaki zdrowe, więc ok. Reszta się ułoży. napiszcie co u was? Trzeba się wesprzeć w tych chłodach, a nie nawet na wątku jakoś chłodno, mało wpisów. pozdrowienia
#4755 |
Zakorzenienie
|
hej
nie pisze bo jakos doł mnie dopadł.. ciezko mi ![]() ![]() Agiko a to wodogłowie to powazna sprawa? słyszałam cos o tym ale nie wiem co to jest i czy to sie leczy? mam nadzieje ze dzidzius jest zdrowy i to tylko fałszywy alarm... ja mam z tata wizyte u onkologa 7 marca. Poczytałam troche o tej chorobie i o tyle pocieszajace ze w starszym wieku ten rodzaj raka bardzo wolno sie rozwija, mozna go powstrzymac lekami hormonalnymi bo operacja juz nie wchodzi w gre. Mam nadzieje ze lekarz ustawi tacie leczenie i ze bedzie dobrze. Trzymajcie prosze kciuki Kociulku biedny Twoj malz faktycznie powaznie chory ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haniu spoźnione życzenia dla Pati - zdrowka, radosci i usmiechu dla naszej 5-latki. jak ten czas leci swoją drogą... A Ty jak sie czujesz? kiedy rozwiazanie tak w ogole?? Kostko jak czasem mam taki nerw zeby wszystko fruwało, wstyd przyznac ale okropnie wtedy klne jak szewc ![]() ![]() Płatek juz chyba całkiem nas olał... |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Tylko nie olał, proszę ![]() ![]() ![]() /Kasiulko nie masz co się dołować super, że otwierasz kwiaciarnię ![]() ![]() Trzymam kciuki za tatę, oby wszystko się dobrze ułożyło. Sto Lat dla naszej ślicznej Patusi ![]() Kociulku jak Ci się mieszka w nowym domu? Znalazłąś pracę? Widzę, że doszła nam nowa koleżanka ![]() ![]() U nas po staremu, ja pracuję, Mati chodzi do przedszkola, praca, do więc ciągle mi brak czasu na cokolwiek. Rano biegiem do przedszkola, póżniej do domu, śniadanie i do roboty, później po pracy zakupy, do domu, sprzątanie, Mati, usypianie, obiad na drugi dzień, kąpiel i o 23.00 padam na twarz nie mając sił już nawet stóp posmarować. Jednym słowem podziwiam Was jak przy większej ilości dzieci macie czas jeszcze usiąść na wizaz. |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zadomowienie
|
hej,
tak sobie jechałam do pracy i myśląłam, czy to nie bedzie zakrawać na chorobę psychiczną, że będę pisać sama do siebie na wizażu? A tu taka niespodzianka, 2 posty ![]() Kasiulko qurde nazbierało się trochę tych kłopotów, do tego osłabienie organizmu na przedwiośniu w środku zimy i chyba stąd ten humor. Ja mam podobnie - codziennie rano walczę, by zwlec się z łóżka (o 5 rano ![]() Z tatą też się ułoży - mam nadzieje, że wszysko bedzie ok. ![]() A teraz ty mnie pociesz, bo nie wiem, czy wytrwam do końca dnia, a jutro czy zwlekę się z łóżka ![]() ![]() No Płatku, aleś się rozpisała. No, ale fajnie, ze wiemy że u ciebie w porządku. Odzywaj się choć cokolwiek napisz, po prostu wybiłaś się z rytmu. Ja co powiem, że bez udziału męża w codziennych obowiązkach, czytaj dzielimy się praktycznie wszyskim, moja praca zawodowa nie byłaby możliwa. Nie wyobrazam sobie sama ze wszyskim zdążyć. Niemożliwe. Nawet dowiezienie dzieci i odbiór z przedszkola i żłobka byłby prawie niemożliwy. A teraz działamy "prawie" jak w szwajcarskim zegarku. Podkreślam prawie, bo robi wielką różnicę. Ale codzienność i rutyna nas zabija, normalnie codzień to samo. Trza gdzieś pojechać razem ![]() Jeszcze moje chłopaki nie sypiają zbyt dobrze i mam wędrówki nocne. CO nie wpływa pozytywnie na mnie i moje siły. A i Adi zaraz po kąpieli, jak go położyłam , w niedzielę i wczoraj nam wymiotował. I w niedzielę i wczoraj na podwieczorek jadł banana i tak myślę, czy nie po nim. Pewnie sama chemia w nim. Na szczęście w miarę po KAsiulko wierzę, że z dzidzią wszysko będzie dobrze. Nie chcę komentować tych diagnoz i stresów przez nie ![]() może w przyszłym tygodniu polecę do Chin. Sama, Jak dostanę wizę w trybie pilnym. Zobaczymy. Nie myślę o tym, tylko skłądam papiery. Nic uciekam do roboty, bo muszę wyjść o 12, by z Adim na szczepienie zdążyć. miłego dnia,
Papatki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agika11 Czas edycji: 2011-02-24 o 06:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zadomowienie
|
Cześć!
Agiko ja ospe całe szczęście przechodziłam ![]() ![]() ![]() Agiko pewnie lekarz źle postawił diagnoze bo jak nic na to nie wskazywało na wcześniejszych badaniach usg to tak niby nagle wyszło ![]() Kasiulko domyślam się że nie jest ci łatwo, sama wiem jak to jest bo moja mama też ma raka i każde czekanie na wynik badania to stres ale trzymamy kciuki żeby było jak najlepiej ![]() ![]() ![]() Płatku to fajnie że u was wszystko dobrze ![]() ![]() Co do mnie to siedząc w domu przeziębiłam pęcherz ale już go wyleczyłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Jeny dziewczyny ja naprawdę wybiłam się z rytmu i już całkiem nie kumam o co chodzi. Nie mam niestety czasu przeczytać wszystkie posty, nie wiem o jakiej Emilce piszecie i o jakie diagnozy chodzi
![]() Agiko ja też jestem zmęczona tą rutyną ![]() Haniu MAti chodzi do przedszkola i na szczęście (odpukać) nie choruje. Zazdroszczę Ci że już masz coraz bliżej porodu, ja sama mam chęć na drugie dziecko, ale jeszcze trochę musimy poczekać, popracować by odreagować te bezczynne siedzenie w domu. Uciekam sprzątać kuchnie, dopiero zrobiłam i zjadłam obiad. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Oj, Płatku
![]() ![]() ![]() ![]() Agiko, lecz doła, bo ostatnio miałam go po Tobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A, i muszę napisać, że to dzięki Tobie ruszyłam się w końcu cokolwiek zrobić w sprawie moich nieszczęsnych ósemek. Przypomniałaś mi o postanowieniach noworocznych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulka, Ty mi się też nie dawaj ![]() ![]() ![]() Haniu, a mnie się coś ubzdurało, ze TY na czerwiec masz termin ![]() ![]() ![]() ![]() Na dzisiaj tyle. Zasłużone łózio na mnie czeka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4761 |
Zadomowienie
|
Płatku o EMilce wspomniałam tylko w ostatnim poście. To jescze nienarodzona dzidzia mojej siostry.
No nie dziwię się, że jesteś przmęczona. Obowiązków naprawdę jest sporo. A jak twój małż przychodzi z pracy to co robi? W tym tygodniu przyjechała do mnie moja mama i mam luz, obioad ugotowany, posprzątane jak nigdy, poprane i poprasowane ![]() ![]() ![]() Kociulku już przepędzam doła - zmotywowałaś mnie ![]() ![]() FAjnie,że w pracy ci się układa. ![]() I co usunęłaś te 8? Cieszę się, że się zmotywowałaś. Ja mam jeszcze chęć trzasnąć sobie aparat. Mam namiar na ortodontę poleconego i chyba zrealizuję odkładane od kilku lat marzenie całkowicie prostych zębów. Haniu ty nie zajmuj myśli porodem, bo to nic nie da. Swoje trzeba przejsć. Potem jakoś się zapomni. Aż się uśmiecham na myśl o takiej małej dzidzi. ![]() ![]() ![]() No a gdzie Tiaara ja się pytam? A jeszcze mi się przypomniało, Kociulku to że napisałaś, że trzeba się cieszyć z tego co się ma -proste, ale qurde czasem trudne do wykonania. JA ostatnio zaczytuję się w minimalizimie i staram się naprawdę doceniać dzień dzisiejszy i to co mam. Bo ja mam tak że ciągle martwię się o przyszłość i jakoś mi życie ucieka. Polecam wam tematykę, bo dużo mnie takie dążenie do minimalizmu uczy. Kasiulek a u ciebie lepiej ![]() No nic
#4762 |
Rozeznanie
|
No Dzień dobry!!
Nie wiem od czego by tu zacząć.... ![]() Mój Tz jest teraz w Polsce,niedługo wraca. poleciał azeby zorientowac sie czy mozemy wrócic do domu, no ale narazie chyba nie ![]() ![]() Byłam pewna ze jeszce w tym tygodniu wam napisze ze sie sprowadzimy ale napewno niedługo bedzie taki post ![]() No to do tej rutyny dodam ze u nas tez tak jest, a jeszcze gorzej sie czuje kiedy słysze od znajomych ze gdzies wychodzą, dzieci zostaja z dziadkami i w ogóle życie ![]() Ja od 22 pazdziernika wiem ze musimy wrocic i byc jak najwiecej z bliskimi, czas tak szybko leci.... Zuzia bardzo teskni szczegolnie do mojej 9letniej siostry. ostatnio dzwoniła do mojego taty i pyta; ,,dziadku a czy moge z wami zamieszkac tak na reszte dni życia??,, oczywiscie dziadek sie rozpłynął. Och życie!!! Kasiulku ![]() Płatku od ktorej do ktorej tz pracuje?? Aha i w ogole to bylam pewna ze tylko ja tak wedruje w nocy, u nas zwykle ranek wyglada tak- tz spi z zuzia a ja z matylda ![]() Wstyd mi ale nie pamieta dat urodzin naszych dzieci Składam życzenia Pati ![]() ![]() Moze ktoras z was pamieta daty i wrzuci ![]() Agiko do Chin?? Na ile?? Wiesz planuje byc wasza sąsiadka ![]() Kociulku smiem twierdzic ze z tyloma ósemkami to ty jestes yhh przemądrzała ![]() Kism tez bym chcial taki spontan.....szkoda ze tu nie mamy jak sie na to xdecydowac ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- czy wy tez sie martwicie o bledy wpostach??bo ja sie juz tak zdenerwowałąm......qurde |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zadomowienie
|
daria ja tak szybko ci napiszę, ze ja 12 km od Oleśnicy mieszkam, Kamil chodzi na ang do Oleśnicy, basen tylko w Oleśnicy. Oj dużo różnych informacji wyczytalam z twojego posta, tylko nie wiem na ile wdało mi się trafić.
Zajrzę poźniej
![]() |
#4764 |
Rozeznanie
|
Ja wiem Agiko gdzie mieszkasz bo kiedys o tym pisałaysmy.
A jaka metoda Kamil sie uczy angielskiego?? Basen super sprawa w Oleśnicy moje dziewczyny kochaja wode ![]() Jeszcze warte odwiedzenia z dzieckiem miejsce to ,,bajkolandia,, na ul. Młynarskiej niedaleko zamku. Sama nie byłam,kolezanka bardzo chwaliła a zdjecia w internecie mozna zobaczyc. Matylda juz spi, a my z Zuzia ogladamy ,,dawno temu w trawie,,. Agiko a czy spotykacie sie z kims z waszej okolicy??Z jakimis dziecmi??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Wtajemniczenie
|
Ech, kochane, ja to jakaś inna jestem
![]() ![]() ![]() Agiko, ale rozumiem Cię, jak sam mróz jest bez śniegu, to mało przyjemnie. Też mnie wkurzała ta pogoda wcześniej, jak nie było śniegu. Z rutyną też nie ma lekko, ale choć krótko z Wami jestem, to widzę, że u Ciebie raz Indie, raz Chiny ![]() ![]() ![]() Zdróweczka dla Twojej siostry i siostrzenicy ![]() Kasiulku, dziewczyny tu absolutnie mają rację pisząc o świetnej przyszłości Twojej kwiaciarni i nie pozostaje mi już nic innego, jak tylko to potwierdzić ![]() ![]() A ja mam problem z moim małżem, żeby go do lekarza zaciągnąć ![]() ![]() Hej Płatku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powiem Wam, że i u nas występują "wędrówki nocne". Maksiu strasznie lubi, jak ktoś z nim śpi, więc czasem w nocy zawoła i ja albo małż kładzie się z nim "na chwilę", oczy się zamykają i tak się śpi do rana, albo Maksiu przychodzi do nas, nie mam pojęcia o jakiej porze, nawet mnie to nie budzi. Czasem tak jest przez kilka dni z rzędu, a czasem przez 2 tyg. spokój, nie ma reguły. dArio, już się robi ![]() 11.02 Patrycja (Hania) 12.03 Oliwka (Kasiulka) 19.03 Mateusz (Płatek) 16.03 Wiktoria (Tiaara) ??. 03 Kamil (Agika) - jaki dzień ![]() 2.04 Natalka (Kostka) 7.04 Adrian (Kociulek) ??? (dAria) - niestety nie doczytałam jeszcze, która z Twoich dziewczynek jest 5-latką ![]() Mam nadzieję, że nic nie pokręciłam ![]() ---------- Dopisano o 02:48 ---------- Poprzedni post napisano o 02:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
Matko normalnie się dzisiaj wyspałam
![]() ![]() ![]() ![]() Agiko jak było na imprezie? Mnie ?Mati ostatnio nie chce nigdzie puszczać, przytula się mówi, ze chce być z mamą, chyba przez to, że mniej czasu ze mną spędza. Dario jestem w szoku, że wracacie do Polski!!! Kiedy podjęliście taką decyzję, super, ja i tak podziwiam ludzi, którzy decydują się na wyjazdy za granicę ![]() Kociulku ja też musiałam usuwać 8 ![]() ![]() Kism jesteś wielka, że Ci się chciało przekopywać nasz wątek. Piszemy ze sobą już przeszło 5 lat i raz się spotkałyśmy we Wrocławiu ![]() Ja już chcę wiosnę bo ogłupieję. A gdzie reszta lasek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No taka wielka to jeszcze nie jestem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Rozeznanie
|
Witajcie! Jestem mamą Tomka (urodzonego 6 maja 2006 r.) i od jakiegoś czasu szukam na wizażowej Odchowalni wątku dla siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Zadomowienie
|
Witam po weekendzie
no i nie lecę, z jednej strony się cieszę, z drugiej trochę jestem zawiedziona. ALe co się odwlecze to nie uciecze. Chłopaki się cieszą ![]() Kashka witaj, jak dla mnie oczywiście możesz dołączyć, choć to, czy się dołączysz głównie od ciebie zalezy i jak często będziesz posty produkować ![]() ![]() Płatku imprezka się udała, relaksik, choć w sumie po 2 drinkach padłam, ale były mega mocne, wódka, cin cin pomarańczowy i sprite, a drugi z tonikiem. Choć jakoś tak dziwnie bez Adasia i rano szybko do niego wracaliśmy ![]() Kims ten kalendarz to nie moja zasługa, kiedyś nasza moderatorka, fajna była Mariqua zebrała wszyskie dane i stworzyła taki kalendarz, nadal jest on na 1 stronie odchowlani ![]() Daria, byłam na tym placu zabaw i fajnie było, bo spokojniej niż we Wrocku, w Olesnicy mam tylko kolegę z pracy i czasem się spotykamy po pracy z dzieciakami. Poza tym nic. Jakby co to zawsze mozesz ze mną się zakolegować ![]() No własnie gdzie reszta dziewczyn, Kasiulka ty niedobra, odpuściłaś nas dla bloga ![]() ![]() Małż Pity rozlicza, mam nadzieje, że dobrze bedzie. miłego wieczora
Papatki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agika11 Czas edycji: 2011-02-28 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem, ale ledwo żywa
![]() Brat mi dowiózł filmów, zakupiłam sobie książę, ale wszystko leży z braku czasu. Nawet wczoraj, zamiast jak Bóg przykazał odpocząć, to wzięłam się za pranie, prasowanie i co tylko było możliwe ![]() dlatego lecę do łózia zaległości nadrobię ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.