Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!! - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-10, 20:55   #4741
goosia207
Zakorzenienie

Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!

Cytat:
Napisane przez bierka83 Pokaż wiadomość
Gosia no to sie dogadalysmy A juz myslalam,ze kiedys byc moze bedziemy w podobnym czasie w ciazy
Odnosnie ciast to ja tez lasuch jestem stzraszny,w ogole wszystkie slodkosci to uwielbiam a co najgorsze,niepotrafie sie powstrzymac zeby nie jesc Mam w planach przestac jesc,bo chce zrzucic ze 4kg ale jak na razie lipa.

Dziewczyny u mnie zaduch okropny,nie ma czym oddychac.Strasznie nie lubie takiej pogody.Poza tym to u mnie nic ciekawego nie slychac to i pisze malo. Wczoraj kupilismy z mezem nowe rowery bo te ktore mielismy to staly z 10 lat w piwnicy i ani to dobre a ladne tym bardziej A w moim nowym rowerku to sie zakochalam taki glupol ze mnie,zawsze chcialam miec bialy rower

Od lipca (ktorego dokladnie nie pamietam) bede miala 6 tyg wakacji juz odliczam dni normalnie.

Pozdrawiam

ps: Gosiu ja tez polsat bym chciala..mamy cyfre ale mnie czasem ch...ra bierze ehhh. A slyszalam ze tv n tez jest super.
A to, że w ciaży razem niewykluczone narazie jeszcze nie jesteśmy.Ja na pewno nie planuję przed ślubem czyli jeszcze rok i 2 miesiące nieeee, a potem zobaczymy
Zrzucić też muszę! koniecznie, ale nie mam weny
Co będziesz robić w wakacje? wyjeżdżasz gdzieś?

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ja was czytam regularnie ale nie wiem co mam pisac
Za tydzien zaczynam 4 miesiac

Wlasnie burza sie zaczela ale sie blyska sasasa

na mamusiowym watku srednio mnie dziewczyny zauwazaja, a czasami tak przezywaja ze jestem w szoku jak mozna oszalec na punkcie ciazy, i az tak sie ty wszytskim przejmowac
4 to już fajnie Oj niektóre dziewczyny tak przeżywają moja koleżanka wszystkim się przejmowała.Nawet pojechała na pogotowie z pierdołą taką w 8 czy 9 miesiącu

Cytat:
Napisane przez ewulinek@vp.pl Pokaż wiadomość
ja właśnie wróciłam od kosmetyczki, byłam zrobić sobię hennę i paznokcie u stóp.

a teraz oglądam jakiś relaity show
i będę jeść lody cassate, lubicie?
bo mi się kojarzą z dzieciństwem!
Ja stopy robiłam wczoraj sama ale wyglądają jak od pedicurzystki Normalnie francuski sobie zrobiłam.
Tych lodów nie znam

Wróciliśmy z CH pozbieraliśmy ulotki kupiliśmy owoce, jogurty, pomidorki i wodę mineralną.Aaaa i ja kupiłam sobie okulary przeciwsłoneczne
Dalej nie wiemy czy polsat czy "N" W TV "n"dekoder z nagrywarką kosztuje 99zł w polsacie droższy, bo 199zł, ale w "n" nie ma polsatu
Stary 2010-06-10, 21:03   #4742
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Goosiu ja mam N- telewizję
ewulinek@vp.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 21:08   #4743
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
No tak Kliwia pewnie na swoich PMkach i dzieciaczkowych

Motyl z naszą intensywnością pisania jeszcze daleko do 5tys. , ale samy radę
ehheeh Musimy dac rade!!! nie ma inej opcji

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ja was czytam regularnie ale nie wiem co mam pisac
Za tydzien zaczynam 4 miesiac

Wlasnie burza sie zaczela ale sie blyska sasasa

Bylam na imienikach, zjadlam dobry obiad potem lody. przyszlam do domu i mi niedobrze. Pol dnia mi niedobrze, ale jak jestemw gosciach to mi przechodzi. Musze czesciej chodzic

na mamusiowym watku srednio mnie dziewczyny zauwazaja, a czasami tak przezywaja ze jestem w szoku jak mozna oszalec na punkcie ciazy, i az tak sie ty wszytskim przejmowac
ehhe to Gratki za te 4 miesiac:j upi:

a ja zjadlam juz kolacje ide zaraz do wanny......:rol leyes:

a pozniej wychodze na poddasze do pokoju wreszczie bedzie 1 nocka w swoim pokojuo d Stycznia
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 21:10   #4744
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

o to ja jak Ty Motylica idę zaraz do wanny. z przyjemnością się odświeżę.
Stary 2010-06-10, 21:12   #4745
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
o to ja jak Ty Motylica idę zaraz do wanny. z przyjemnością się odświeżę.
heheeh taka pogoda to trzeba sie odswierzyc:roll eyes:
Stary 2010-06-10, 21:16   #4746
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość
to prawda... ja się strasznie lepię
to lecę . potem się odezwę
Stary 2010-06-10, 21:19   #4747
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Goosiu ja mam N- telewizję
Ale nie ma polsatu

Cytat:
koniecznie
Na poddaszu chyba strasznie gorąco
Stary 2010-06-10, 21:20   #4748
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
to prawda... ja się strasznie lepię
to lecę . potem się odezwę
ja tez lece.....hehe milej kapieli...

no duchota tam jest.....i okienko musi byc otwarte....

Oby burzy nie bylo....bo nie lubie...
Stary 2010-06-10, 21:24   #4749
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez lece.....hehe milej kapieli...

no duchota tam jest.....i okienko musi byc otwarte....

Oby burzy nie bylo....bo nie lubie...
Mogłoby troszkę popadać.Fajne powietrze by się zrobiło
Stary 2010-06-10, 21:57   #4750
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

jestem. swieza i pachnaca!
heh...
Goosiu mi to akurat nie przeszkadza, bo polsatu nie oglądam i nie lubię
właśnie na TVP HD leci koncert na żywo w przed dzień mundialu. Alicia Keys ma teraz występ. jak ja lubię jej muzykę
Stary 2010-06-10, 22:03   #4751
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

i ja tez....

to niech pada w dzien.....a nie w nocy..
Stary 2010-06-10, 22:16   #4752
bierka83
Zadomowienie

kliwia gratulacje 4 miesiaca,szybko ten czas leci A jak sie czujesz ogolnie?? pewnie widac juz troszke brzusio-oj jak ja lubie kobiety w ciazy hihi.Ostatnio bylam w sklepie z mezem,szla para kobietka w ciazy juz dosc wysoko bo miala duuuzy brzusio ja sie tak na nia zapatrzylam,ze az jej maz przygladal mi sie z usmiechem.A moj nie wiedzial o co chodzi i dziwil sie co ten pan tak sie do mnie usmiechal

Gosiu na razie tez nie planujemy dzidzi dopiero za kilka lat,wiec kto wie. Odnosnie wakacji to jeszcze nie wiem czy uda sie nam wyjechac,maz musi zalatwic urlop w tym samym terminie co ja mam wakacje,bo na poczatku roku mieli wypisac kiedy chca.A ze ja jeszcze nie mialam szkoly bylo obojetne w ktorym czasie,teraz trzeba przelozyc.Jak sie uda pojedziemy na pewno do Polski nad morze,do mojej rodzinki.Babcie bardzo chce odwiedzic dawno sie z nia nie widzialam.No i moje ukochane mielno trzeba odwiedzic,ehhh na sama mysl przypomina mi sie dziecinstwo.Zawsze gdy bylismy na wakacjach u babci mialam fochy ze rodzice z nad morza wyjechali na slask..zawsze chcialam mieszkac w Koszalinie
No i moze wyskoczymy na weekend do Francji,z racji tego ze mamy blisko nie powinno byc problemu.

ewulinek ja tez za chwile wskakuje pod prysznic,cala sie lepie
Zapomnialam wczesniej napisac,bardzo ladnie wyglada Twoje biuro

Oj Dziewczyny masakra,przed chwila wrocilam z rowerowej mini wycieczki.Pierwszy raz na nowym rowerze i...zaliczylam glebe a zeby bylo jeszcze smieszniej na tycim krawezniku W ostatniej chwili stwierdzilam,ze jednak nie wjezdzam i wywinelam orla.Byscie mnie widzialy jak skakalam na jednej nodze trzymajac rower zeby mi sie nie porysowal hahaha,skonczylo sie na obdartym pedale ehhh im starsza jestem tym glupsza.

Zycze Wam spokojnej i w miare chlodnej nocki.U mnie tez nie ma czym oddychac. Buziaki kolorowych senkow
Stary 2010-06-10, 22:22   #4753
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
kliwia gratulacje 4 miesiaca,szybko ten czas leci A jak sie czujesz ogolnie?? pewnie widac juz troszke brzusio-oj jak ja lubie kobiety w ciazy hihi.Ostatnio bylam w sklepie z mezem,szla para kobietka w ciazy juz dosc wysoko bo miala duuuzy brzusio ja sie tak na nia zapatrzylam,ze az jej maz przygladal mi sie z usmiechem.A moj nie wiedzial o co chodzi i dziwil sie co ten pan tak sie do mnie usmiechal

Gosiu na razie tez nie planujemy dzidzi dopiero za kilka lat,wiec kto wie. Odnosnie wakacji to jeszcze nie wiem czy uda sie nam wyjechac,maz musi zalatwic urlop w tym samym terminie co ja mam wakacje,bo na poczatku roku mieli wypisac kiedy chca.A ze ja jeszcze nie mialam szkoly bylo obojetne w ktorym czasie,teraz trzeba przelozyc.Jak sie uda pojedziemy na pewno do Polski nad morze,do mojej rodzinki.Babcie bardzo chce odwiedzic dawno sie z nia nie widzialam.No i moje ukochane mielno trzeba odwiedzic,ehhh na sama mysl przypomina mi sie dziecinstwo.Zawsze gdy bylismy na wakacjach u babci mialam fochy ze rodzice z nad morza wyjechali na slask..zawsze chcialam mieszkac w Koszalinie
No i moze wyskoczymy na weekend do Francji,z racji tego ze mamy blisko nie powinno byc problemu.

Oj Dziewczyny masakra,przed chwila wrocilam z rowerowej mini wycieczki.Pierwszy raz na nowym rowerze i...zaliczylam glebe a zeby bylo jeszcze smieszniej na tycim krawezniku W ostatniej chwili stwierdzilam,ze jednak nie wjezdzam i wywinelam orla.Byscie mnie widzialy jak skakalam na jednej nodze trzymajac rower zeby mi sie nie porysowal hahaha,skonczylo sie na obdartym pedale ehhh im starsza jestem tym glupsza.

Zycze Wam spokojnej i w miare chlodnej nocki.U mnie tez nie ma czym oddychac. Buziaki kolorowych senkow
ojj ja kiedys tez mialam Glebe....i to niezla z walu spadlam....

slodkich snow
Stary 2010-06-11, 13:31   #4754
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:

Bierka83 dzięki

fajnie z ta wycieczką rowerową... sama bym się wybrala, no ale to moze jak troche spadnie temperatura. dobrze ze nic Ci sie nie stalo podczas upadku. a pewdal to tylko pedal

siedze w biurze, nie ma czym oddychac, jestem cala lepka
a nawet 14.00 nie ma. super
Stary 2010-06-11, 13:55   #4755
bierka83
Zadomowienie

Oj wspolczuje naprawde Nie wiem co to sie dzieje z ta pogoda,jak nie zimno i ulewy to upal-nie moze byc pomiedzy
Moze przydalby sie Tobie wiatraczek do biura,zawsze lepsze to niz nic.

Ja zajadam sobie ciacho-chociaz mialam nie jesc slodkiego Wypije kawe i biore sie za ogarnianie mieszkania.Jutro robimy imprezke urodzinowa mezusia wiec musi byc wszystko na blysk Pozniej zakupy a jutro od rana szykowanie jedzonka.Za to odbije sobie wszystko jutro wieczorem hehe.
W niedziele musze sie uczyc zakichanej gramatyki tyko ciekawa jestem czy bede w stanie

A Wy jakie macie plany na weekend??
Stary 2010-06-11, 14:18   #4756
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
Oj wspolczuje naprawde Nie wiem co to sie dzieje z ta pogoda,jak nie zimno i ulewy to upal-nie moze byc pomiedzy
Moze przydalby sie Tobie wiatraczek do biura,zawsze lepsze to niz nic.

Ja zajadam sobie ciacho-chociaz mialam nie jesc slodkiego Wypije kawe i biore sie za ogarnianie mieszkania.Jutro robimy imprezke urodzinowa mezusia wiec musi byc wszystko na blysk Pozniej zakupy a jutro od rana szykowanie jedzonka.Za to odbije sobie wszystko jutro wieczorem hehe.
W niedziele musze sie uczyc zakichanej gramatyki tyko ciekawa jestem czy bede w stanie

A Wy jakie macie plany na weekend??
hej.
tak musze pomyslec nad jakis nawiewem
Kliwia juz mi na allegro szuka

ja jutro jade do Bydgoszczy. wiecej planow nie mam. chcialabym wypoczac w weekend, czyli nie robic nic
ewentualnie jakis grill w niedziele.
ja wlasnie jem drozdzowke, ale nie smakuje mi przy takiej pogodzie
Stary 2010-06-11, 15:14   #4757
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

witajcie;*

u mnie upalisko ze hohooh gdzie te burzee:rolleyes :

worcilam z cwiczen....masakra duszno i goraco ale co sie nie robi dla nozki....fajnie bylo

a teraz obadek lekki ryz z truskawkami

U mnie Plany weekendowe-sa zawody Konne wiec raczejnan nie pojde
Stary 2010-06-11, 16:40   #4758
goosia207
Zakorzenienie

Cześć weekend

Cieszę się, ze weekend, ale ogólnie jestem wściekła jak osa i Tżtowi się oberwało za nic wbiłam dzisiaj złe hasło do konta internetowego i zablokowałam je.Zadzwoniłam na infolinię i nie pamiętam jakiegoś kodu telefonicznego na dodatek mam nieuaktualnione dane w baku i praktycznie nie chcą ze mną rozmawiać przez telefon Ostatecznie muszę jechać do oddziału, do którego mam 15km. Jestem wściekła!

Cytat:
jestem. swieza i pachnaca!
heh...
Goosiu mi to akurat nie przeszkadza, bo polsatu nie oglądam i nie lubię
właśnie na TVP HD leci koncert na żywo w przed dzień mundialu. Alicia Keys ma teraz występ. jak ja lubię jej muzykę
A ja czasem coś na nim oglądam

Cytat:

Nad morze to super! Będę trzymać kciuki żeby wam wypaliło
Z rowerem niezła akcja taka duża dziewczyna, a nie uważa
Czeka cię dużo pracy na urodzinki.Co robisz dobrego?Ja zawsze lubię czytać o jedzeniu

Jeśli chodzi o weekend to jak zwykle nie mam planów pewnie się coś wykluje w trakcie
Stary 2010-06-11, 18:02   #4759
bierka83
Zadomowienie

Cytat:
Cześć weekend

Cieszę się, ze weekend, ale ogólnie jestem wściekła jak osa i Tżtowi się oberwało za nic wbiłam dzisiaj złe hasło do konta internetowego i zablokowałam je.Zadzwoniłam na infolinię i nie pamiętam jakiegoś kodu telefonicznego na dodatek mam nieuaktualnione dane w baku i praktycznie nie chcą ze mną rozmawiać przez telefon Ostatecznie muszę jechać do oddziału, do którego mam 15km. Jestem wściekła!

Nad morze to super! Będę trzymać kciuki żeby wam wypaliło
Z rowerem niezła akcja taka duża dziewczyna, a nie uważa
Czeka cię dużo pracy na urodzinki.Co robisz dobrego?Ja zawsze lubię czytać o jedzeniu

Jeśli chodzi o weekend to jak zwykle nie mam planów pewnie się coś wykluje w trakcie
Nie zlosc sie,bo wiesz pieknosci szkodzi Poprostu masz pechowy dzien,ale jutro na pewno bedzie lepiej,zobaczysz. Moj mezunio tez zawsze oberwie gdy ja mam zly dzien-czasem to az mi glupio ,ze tak po nnim krzycze a on taki spokojny typ

Nie szykuje nic nadzwyczajnego zrobie salatke z makaronem z zupek chinskich-pierwszy raz bede robila wiec nie mam pojecia jak bedzie smakowala Ale u mnie to normalne zawsze przed jakimis imprezami eksperymenty robie i jak na razie (odpukac) wszyscy zachwyceni,wiec moze i jutro sie uda. A jak nie wyjdzie to lazanie na krakersach zrobie.
Wiezyczki z szynki machne-bo uwielbiam.Orginalny przepis to wiezyczki z sera ale dla mnie za mdlo troche. Koreczki standardowe czyli ser i winogrona.Mysle,ze grila zrobimy wiec powinno jedzonka starczyc. No a reszta wiadomo takie przegryzki roznego rodzaju.
Ja to w ogole piec i gotowac to uwielbiam. Zrobilam nawet pierwszy raz w zyciu tort dla mezusia czekoladowo orzechowy-ale to na poniedzialek bo mial juz urodzinki.Jutro spotkanko ze znajomymi,taka kameralna imprezka.
Stary 2010-06-11, 21:24   #4760
goosia207
Zakorzenienie

Bierka co za wieżyczki z szynki? Dawaj przepis
Fajne menu mięsko z grilla, do tego sałatka i przekąski a lazanii na krakersach też nie znam
Ja tak jak ty uwielbiam gotować i piec.Dlatego lubię czytać co kto zrobił i brać nowe przepisy.To nie ze wścibstwa

Już mi trochę złość przeszła, ale muszę się tą sprawą zająć
Stary 2010-06-11, 23:39   #4761
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

ja worcilam do znajomych i bylo fajnie

pawel jednak mnie kalama wiec to nie na 100 procent ale na 80
Stary 2010-06-12, 10:45   #4762
bierka83
Zadomowienie

Cytat:
Bierka co za wieżyczki z szynki? Dawaj przepis
Fajne menu mięsko z grilla, do tego sałatka i przekąski a lazanii na krakersach też nie znam
Ja tak jak ty uwielbiam gotować i piec.Dlatego lubię czytać co kto zrobił i brać nowe przepisy.To nie ze wścibstwa

Już mi trochę złość przeszła, ale muszę się tą sprawą zająć
Wiezyczki z szynki juz podaje przepis.Latwe i szybkie w przygotowaniu.To jest chyba przepis na 12 wiezyczek ale ja zawsze wiecej robie.

6 plasterkow sera zoltego-albo szynki (jak wolisz)
3/4 kostki miekkiego masla
serek kremowy z ziolami
duza czerwona papryka
peczek szczypiorku
pieprz

Papryke pokroic w drobna kosteczke.kilka szczypiorkow zostawic do dekoracji,reszte drobno posiekac.Maslo polaczyc z kremowym serkiem z ziolami oraz z pokrojona papryka i posiekanym szczypiorkiem.Mase doprawic pieprzem.
Plastry sera lub szynki rozlozyc,kazdy z nich posmarowac warstwa pasty i zrolowac.Nastepnie wlozyc serowe lub szynkowe ruloniki do lodowki na godzine.Po wyjeciu przekroic kazdy rulonki ukosnie albo na pol.Mozna polozyc albo ustawic na talerzu.Mozna udekorowac szczypiorem.

Pozniej dodam fotke z gazety,tylko musze podladowac aparat.

Moze i Tobie zasmakuje.Ja je bardzo lubie tylko wole z szynka,bo troche mdlo jak dla mnie z tym serem.

Ciekawa jestem czy Niemcom zasmakuja polskie potrawy hehe.Wczoraj sie dowiedzialam ze przyjedzie jedna para Niemcow wiec bedzie ciekawie.Ja pewno po drinku odwaze sie cos powiedziec,wczesniej chyba bede sie wstydzila Straszny glupol ze mnie

Milego dnia Wam zycze Dziewczyny.

Edytowane przez bierka83
Czas edycji: 2010-06-12 o 11:13
bierka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 11:51   #4763
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

[QUOTE=bierka83;-hmm smakowite moze tez takie zrobie...

Zuzia-wszytskiego naj naj....z oakzji urodiznek;*

a ja humorek taki sobie

ide dzis na grilla i chyba na festyn

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-12, 12:03   #4764
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
ja worcilam do znajomych i bylo fajnie

pawel jednak mnie kalama wiec to nie na 100 procent ale na 80
A skąd wiesz?dzwoniłaś do niego?

Cytat:
Wiezyczki z szynki juz podaje przepis.Latwe i szybkie w przygotowaniu.To jest chyba przepis na 12 wiezyczek ale ja zawsze wiecej robie.

6 plasterkow sera zoltego-albo szynki (jak wolisz)
3/4 kostki miekkiego masla
serek kremowy z ziolami
duza czerwona papryka
peczek szczypiorku
pieprz

Papryke pokroic w drobna kosteczke.kilka szczypiorkow zostawic do dekoracji,reszte drobno posiekac.Maslo polaczyc z kremowym serkiem z ziolami oraz z pokrojona papryka i posiekanym szczypiorkiem.Mase doprawic pieprzem.
Plastry sera lub szynki rozlozyc,kazdy z nich posmarowac warstwa pasty i zrolowac.Nastepnie wlozyc serowe lub szynkowe ruloniki do lodowki na godzine.Po wyjeciu przekroic kazdy rulonki ukosnie albo na pol.Mozna polozyc albo ustawic na talerzu.Mozna udekorowac szczypiorem.

Pozniej dodam fotke z gazety,tylko musze podladowac aparat.

Moze i Tobie zasmakuje.Ja je bardzo lubie tylko wole z szynka,bo troche mdlo jak dla mnie z tym serem.

Ciekawa jestem czy Niemcom zasmakuja polskie potrawy hehe.Wczoraj sie dowiedzialam ze przyjedzie jedna para Niemcow wiec bedzie ciekawie.Ja pewno po drinku odwaze sie cos powiedziec,wczesniej chyba bede sie wstydzila Straszny glupol ze mnie

Milego dnia Wam zycze Dziewczyny.
Fajne wieżyczki Mi na pewno zasmakują, bo uwielbiam szynkę z almette (niekiedy sobie w pracy ruloniki robię)

Ale gorąc znowu

Załatwiłam sprawę z bankiem, bo przypomniałam sobie kod telefoniczny i już chcieli ze mną rozmawiać mam zmienione hasło i mogę się logować
Stary 2010-06-12, 12:06   #4765
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

gosia wiadmosc na PW
Stary 2010-06-12, 12:35   #4766
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
gosia wiadmosc na PW
Co za palant skopałabym mu
I najgorsze jest to, ze to imiennik mojego Tżcika
Stary 2010-06-12, 12:45   #4767
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Co za palant skopałabym mu
I najgorsze jest to, ze to imiennik mojego Tżcika
nio dokaldnie....

e tam TZ to zapewne SUPER facet
Stary 2010-06-12, 12:54   #4768
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
nio dokaldnie....

e tam TZ to zapewne SUPER facet

Mama ugotowała szczawiówkę idę sobie nalać, bo bardzo lubię. Wczoraj była fasolka po bretońsku bleeeee
Stary 2010-06-12, 12:56   #4769
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:

Mama ugotowała szczawiówkę idę sobie nalać, bo bardzo lubię. Wczoraj była fasolka po bretońsku bleeeee

oo to i to lubie...jesc....Smaczego a ja w TYm roku 1 raz wcina Arbuza mialam ochtke na niego od tygodnia
Stary 2010-06-12, 13:01   #4770
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
oo to i to lubie...jesc....Smaczego a ja w TYm roku 1 raz wcina Arbuza mialam ochtke na niego od tygodnia
Dzięki

Jak się zrobiło ciepło to powiedziałam Tżtowi, że będziemy jeść więcej owoców i warzyw. Arbuz tani, więc w tamtym tyg.jedliśmy go 3 razy i jabłka ja jem dość dużo jabłek.
Niestety jedliśmy tylko parę truskawek.Tzta mama nam z ogródka przyniosła miseczkę, bo dużo nie mają, a jak chciałam kupić to w pon.10zł/kg w piątek już było 8zł/kg, ale rano przed pracą nie kupiłam, bo by się zaparzyły, a po pracy jechałam już inną drogą, bo w pt straszne korki u nas

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości