![]() |
#4741 |
Raczkowanie
|
Dot.: izotek
No właśnie suszę mam niemal od początku, choć policzki ciągle omija, ale od 2 tygodni się nie świecę i przestały mi się przetłuszczać włosy. Lekarz uprzedzał, że może być pogorszenie, ale to już 3. tydzień cudów na prawym policzku i zaczynam mieć dość. Zwłaszcza, że po wszystkim zostają mi ślady, bez względu na to, czy wycisnę, czy nie.
Did you say it? "I love you. I don't ever want to live without you. You changed my life." Did you say it? Make a plan. Set a goal. Work toward it, but every now and then, look around. Drink it in 'cause this is it. It might all be gone tomorrow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
Pomoże ktoś z tym serum
![]()
#4743 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu pisałam tutaj, że zrobiły mi się zmarszczki. Ktoś słusznie odpisał, że jest to efekt przesuszenia skóry, więc kupiłam krem Sylveco (brzozowy z betuliną). Jest świetny! Buzię mam mięciutką, gładką, mniej suchych skórek i te zmarszczki się zmniejszyły. Teraz wiem na 100%, że nie wrócę do Toleriane ultra z LRP - i drogi i efekty mierne.
Uf! Już myślałam, że będę zmuszona zakolegować się z kremami na zmarszczki. ![]() Zauważyłam lekkie poprawienie stanu cery. Jeszcze ostatnio narzekałam, że nie widzę większych efektów, a teraz póki co nie wyszły mi żadne większe ropne zmiany, a co się "babrało" zagoiło się. Ciekawe jak długo utrzyma się ten stan. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ile jest ważna recepta na izo? Miesiąc czy jakoś krócej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Przyczajenie
|
Wydaje mi się, że każda recepta jest ważna 30 dni od jej wydania.
Przez wgląd na wakacyjny wyjazd zdecydowałem się zmniejszyć dzienną dawkę izo z 60 do 20 mg. Z tego co pamiętam, to ktoś wspominał w tym wątku o podobnym manewrze - jestem ciekaw, czy w czasie pobierania niższej dawki nastąpiły jakieś zmiany lub pogorszenie stanu cery. |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Czy jest tu ktos,kto odrobine godxilby sie pokorenspondowac na priwie? Publicxnie zostane zlinczowana,a chodzi mi tylko o lekkie uspokojenie sie i wyznanie grzechu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie sie spieszy bo przez to mam zablokowaną terapię laserową...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny martwię się jak cholera :-( Zaczyna mi to siadać na psychę chyba, bo jak nie problemy z ryjem to wlosami... I weź tu wybierz co gorsze. Mam ten szampon z Biokapu już, dokupiłam maskę Fitocell z Seboradinu i jutro kupię jeszcze balsam przeciw wypadaniu też z Seboradinu i zacznę tego używać od kolejnego mycia... Żrę ten Solgar juz od 29 dni, Biotebal od dwóch tygodni i nie widzę nawet najmniejszej poprawy :-( To jest dla mnie jakaś masakra, koszmar... ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Popieram, teraz to wszystko popieram........ I jeszcze taki mały PS. do Agathy2003 - daj znać jeżeli możesz, na przykład tak za miesiąc, czy coś się zmieniło w kierunku wypadania włosów, a raczej jego zmniejszenia :-( Edytowane przez Asiaaa95 Czas edycji: 2015-06-28 o 20:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Asiaaa95;51909960]Podziwiam Cię i te dziewczyny, które porywają się na taką dawkę... ( tak, mówi to ta mądra co robiła peeling korundem w trakcie kuracji i spaliła się na słońcu do poparzenia drugiego stopnia
![]() Dziewczyny martwię się jak cholera :-( Zaczyna mi to siadać na psychę chyba, bo jak nie problemy z ryjem to wlosami... I weź tu wybierz co gorsze. Mam ten szampon z Biokapu już, dokupiłam maskę Fitocell z Seboradinu i jutro kupię jeszcze balsam przeciw wypadaniu też z Seboradinu i zacznę tego używać od kolejnego mycia... Żrę ten Solgar juz od 29 dni, Biotebal od dwóch tygodni i nie widzę nawet najmniejszej poprawy :-( To jest dla mnie jakaś masakra, koszmar... ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Kurcze...lipa z tymi włosami. A radziłaś się dermatologa? |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Margoza;51910102]
Cytat:
Wykupilam i dziś po myciu wtarlam... Ale u mnie codziennie wcieranie odpada, bo jak pomocze włosy to wyglądają jak gowno, a nie ma mowy teraz o codziennym czesaniu i układaniu na nowo po tym pomoczeniu, bo staram się ograniczać do minimum "dłubanie przy włosach". Także wcieram cokolwiek tylko po myciu, wtedy psikam sporą ilość... Ale myję włosy obecnie co 5-6 dni... ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Staram się być cierpliwa, naprawdę :-( Oj wiem, że dokłada, ale nie umiem się uspokoić i przestac o tym myśleć... Nawet destresany i inne ciulstwa nie pomagają... Jutro wylot do UK, nowy etap w życiu, chłopak się cieszy, a ja się zamartwiam wlosami... Nie tak to miało być :-( W dodatku przeczytałam juz wszystkie możliwe fora odnośnie wypadania włosów przy/po izoteku... I generalnie streścić można to tak ze ludziom, którzy tam pisali izotek zniszczył życie, zdrowie, lysieją i w ogóle dostali garba... I jak tu czytać takie rzeczy... Człowiek się jeszce bardziej dołuje, a co więcej - wierzy w to :-( Edytowane przez Asiaaa95 Czas edycji: 2015-06-28 o 20:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Asiaaa95;51910155]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- No masz okazje przestać o tym myśleć! Jedziesz do UK, niech to wypełnia teraz Twoją głowę! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Margoza;51910224]
Cytat:
Wiem, że to nie forum o włosach, w końcu ktoś jak przeczyta te moje wypociny o włosach to odpisze, że mam spadać na jakieś wlosowe forum... Ale w końcu pisze o skutku ubocznym izotretynoiny, uważam, że wiąże się to ściśle z tym forum, dlatego tu Wam się żalę, zwłaszcza, że większość z Was ma ogromną wiedzę. Edytowane przez Asiaaa95 Czas edycji: 2015-06-28 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Asiaaa95;51910277]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Margoza;51910346]
Cytat:
Chociaż Akne dalej jest w organizmie... Dwa tygodnie temu skończyłam brać, wiec Biotebal i Solgar go nie "przezwycieżą"... Czekam teraz te 8 tygodni, no - do dwóch miesięcy aż "wyparuje" on z mojego znerwicowanego organizmu... Edytowane przez Asiaaa95 Czas edycji: 2015-06-28 o 21:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Asiaaa95;51910409]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Margoza;51910465]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widziałam gdzieś serum z wit. C za ok. 30zł. W Hebe albo Naturze, tylko nie pamiętam z czego to było... AVA może? Są też wersje olejek arganowy i coś jeszcze. Takie szklane buteleczki z kroplomierzem. Jak znajdę to podeślę obrazek ![]() edit. linkuję- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...z-acerola.html A co do zwiększenia dawki- robicie to na własną odpowiedzialność, później możecie żałować. Ja np. zauważyłam, że bardzo, bardzo żyłki mi popękały przy zwiększeniu dawki ![]()
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." Edytowane przez Burza_1994 Czas edycji: 2015-06-28 o 21:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=Asiaaa95;51910155] Cytat:
![]() Co do forum internetowych - moze to Tylko moja obserwacja, ale wiekszosc ty osob lysiejacych do mezczyzni - wydaje mi sie, ze nawet i bez izo mogliby miec ten problem, bo to bardziej typowe u mezczyzn, izo mogl tylko to przyspieszyc. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
Spróbuję przez tydzień brać 70mg. Ale coto da, skoro mogę zewnętrznie czuć się dobrze? Podjęłam tądecyzję pochopnie. Skoro teraz jest w miarę ok, nie mam tych kłopotów o których Wy piszecie, a i tak mam sporą dawkę (60mg) to może lepiej nie kusić losu. Gdybym mogła to bym zeżarła wszystkie tabletki za jednym zamachem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.