![]() |
#4741 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Czarinka baaardzo mi się Wasze autko podoba
![]() ![]() ![]() Esti pierwszy wózek bardzo fajny ![]() ![]() Frania ja tak zgubiłam kiedyś (tuż po ślubie) pierścionek zaręczynowy ale szukałam aż znalazłam. Nawet przeszukałam trawnik pod blokiem bo myślałam, że może spadł mi z palca jak pranie za oknem wieszałam ![]() ![]() ![]() Gołąbeczku współczuję tych wychodzących zębolków ![]() MadziaO zapomniałam wcześniej napisać - fajnego miałyście tego gościa ![]() Marta pseudo gołąbki zrobiłam w sobotę. Robiłam z 3/4 porcji i wyszło mi 26 dość dużych sztuk. Do szybkowara weszły mi na 2 razy. Tak mi smakowały, że sama wpierdzieliłam 3 od razu, później jedliśmy w sobotę i niedzielę na obiad i jeszcze 12 szt. zamroziłam. Dzięki za przepis ![]() Kombinezon kupowaliśmy Miśkowi w rozmiarze XXL ![]() Muszę kończyć bo Hadzi stoi mi nad głową ![]() Zapraszam do obejrzenia kilku nowych zdjęć Miśka
![]() |
#4742 |
Wtajemniczenie
|
Julitka jeszcze gorzej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale się objadłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasia333 gratuluję zakończenia pewnego etapu prac budowlanych ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Aniany Indyki je sie w swieto dziekczynienia, ktore wypada w ostatni czwartek listopada, Aha, dziękuję za sprostowanie. No to ten indyk nam nie grozi ![]() co roku brakuje mi widoku zapalonych swieczek na grobach, tej atmosfery zadumy i zastanowienia sie nad zyciem... Otóż to ! ![]() Cmentarz oświetlony tysiącami świec wygląd wygląda naprawdę pięknie. Mnóstwo ludzi chodzi a jednak w sumie jest cicho. To jest właśnie klimat naszego ŚZ. Przez to magia swiat gdzies powoli sie zatraca.... i rozmywa ![]() W radio słyszałem że w Niemczech już od września w sklepach pojawiają się świąteczne dania i ciasta. Czytam Was codziennie, No to i pisz codziennie ![]() pzdr Madzia Jak Ci idzie nauka jazdy ? Franka ![]() Przeszukaj ciuszki w których chodziłaś. Może łańcuszek zaplątał się w jakiś sferetek i leży grzecznie w szafie lub w koszu. Trzymam ![]() ![]() Kasia333 Podmurówka zalana ![]() Gdyby złożyło się tak że zima będzie łagodna to ciągniecie dalej budowę ? Dziś miała zabieg właśnie. Domyślam się że samopoczucie ma podłe ale jak z fizyczną stroną ?? Wszystko ok ? ! Codziennie, jak słyszę "bydło" zbiegające po schodach to widzę oczyma wyobraźni swój dom i ciszę... Z tą ciszą to różnie bywa ![]() ![]() Kurcze, już mi się ckni do tych letnich poranków. Kubek kawy w dłoni, jakieś gacie na doopsku i heja na ganek ![]() Esti Piotrek popukał do brzdąca i brzuch wrócił do normalnego kształtu ![]() ![]() Pozdrawiam ! ![]()
#4745 |
Wtajemniczenie
|
hello...
Wczoraj zaraz po mojej pracy zadzwonił do mnie brat i powiedzial zebym przyszla do Nikoli i wziela mame - nagadalam mu troche ze jak on sobie wyobraza robic urodziny bez Chrzestnej i babci ![]() Ok pojechalam do zabawkowni kupilam jej puzle w trojwymiarze, kupe spinek do wlosow i troche slodkosci. Ciastolina u nas jest przerazająco droga ![]() ![]() Takze ciastoline zamowiie z allegro i dam jej pod choinke ![]() A te puzzle to fajne, z Kubusiem Puchatkiem - Nikola go uwielbia. tazke pojechalam po mame, Kubka, Tzta i do Nikoli. Nikola sie bardzooo ucieszyla jak nas zobaczyla ![]() esti mialam wlasnie dopisac, ze wozek owszem swietny ale ja tak jak Jula nie wyobrazam sobie miec czarnego wozka ![]() Ale o gustach sie nie rozmawia... Nawet dzis szlam do pracy widzialam ten wozek czarny z kolkami bialymi. Bardzo elegancki taki czarny... ale jednak skusialabym sie na zywsze kolory. w ogole... te wozki są strasznie wysokie ![]() Frania apleuje jak rezta... szukac... szukac... i jeszcze raz szukac... napewno gdzies sobie ładnie lezy ![]() kasia gratki za zakonczenie pierwszego etapu budowy... oby dalej i jak najszybciej ![]()
![]() |
#4746 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item463266051_...owy_92_98.html i się przymierzam do zakupu, nowy a kosztuje niewiele, 48zł tylko pytanie jak z jego jakością... no nie wiem, może jeszcze się przejadę do tego sklepu o którym Esti napisała, C&A. Franiu - szukaj, szukaj i jeszcze raz szukaj, szkoda by było takiej zguby. Trzymam kciuki, no przeciez gdzieś musi być!! Esti - nieźle z tym przemieszczającym się brzuszkiem, faktycznie strasznie wcześnie zaczęłaś wyczuwać ruchy, ale to fajnie. Mój fasolek już kopie całkiem konkretnie, rozpycha się na całego ![]() Brzuszek jeszcze i nie przeszkadza, wiadomo nie mogę się za bardzo przychylać ale jeszcze oki, jeszcze mogę poleżeć na plecach, nie jest mi ciężko, ale i tak najwygodniej na boku ![]() Masz zachcianki ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4747 |
Wtajemniczenie
|
Fredyś
Wczoraj zaraz po mojej pracy zadzwonił do mnie brat i powiedzial zebym przyszla do Nikoli i wziela mame - nagadalam mu troche ze jak on sobie wyobraza robic urodziny bez Chrzestnej i babci ![]() ![]() ![]() ![]() Nikola sie bardzooo ucieszyla jak nas zobaczyla ![]() ![]() szukac... szukac... i jeszcze raz szukac No szukam i szukam ale czego innego. Otóż jak żonka miała iść rodzić do szpitala to oddała mi "swój" kluczyk od Opla aby w torebce nie zawadzał. No i od tamtej pory wcięło go ![]() ![]() * * * * * Angie a właśnie dziś jakaś kumulacja chyba jest!! I to jaka ! ! ! Dziś Obstawiamy ! Dobrze pamiętam że macie bardzo fajne wyjście na taras ? ? ? Z dużego pokoju !
Michałek ![]() ![]() Edytowane przez Hadżi Czas edycji: 2008-11-04 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, że w przyszłe lato już będziemy mogli pić sobie poranną kawkę na balkonie ![]() ![]() Dziś Milka strasznie gorączkowała w nocy. Wieczorkiem poprosiłam teścia żeby przepalił w piecu bo było chłodnawo no i żeby sią troszkę nagrzało żeby na drugi dziś (czyli dizś) było w mieszkaniu ciepło. Teściu jak napalił to jeszcze o 3 w nocy kaloryfery były gorące. Milka chyba się przegrzała, była strasznie gorąca i nie mogła się przytulić, dostała czopeczek i rozebrałam ją do gołych nóżek, zasnęła z nami. Dziś Adam z nią jest, podobno rano jeszcze też miała trochę gorączki, dał jej nurofen, mam nadzieję że nic nam się z tego nie wykluje. Mogliśmy przykręcić kaloryfery, ale nie sądziłam że aż tak długo będzie się grzało... ![]()
![]() |
#4749 |
Wtajemniczenie
|
Angie ja tez dzis wypatrzylam te kombinezony za 48 zl
![]() Hadzi... wyobraz sobie co nas wczoraj spotkalo... mamy diesla... podjechalismy na CPN, Marcin wysiadl i mowi do goscia zeby zalał... juz zalał za 18 zyka a Marcin patrzy... a on wlewa nam zamiast oleju - benzyne ![]() ![]() ale gosciu zakretas, no matko kochana... Na szczescie mowi ze nic sie nie stalo, tylko trzeba zalac 3 razy wiecej oleju i tak 150 zl zostawilismy na stacji ![]() Marcin tez nie zauwazył ![]() co do kluczyka... moja mama kiedys bawiła sie z Kuba w aucie i kluczyk byl w stacyjce, no co by sie nic nie stalo - polozyla go na dach ![]() ![]()
![]() |
#4750 |
Wtajemniczenie
|
Angie
Tak, że w przyszłe lato już będziemy mogli pić sobie poranną kawkę na balkonie ![]() ![]() Wy macie taras a nie balkon ![]() Oba bączki będą mogły hasać na słoneczku bez konieczności łażenia po schodach ![]() Milka chyba się przegrzała, była strasznie gorąca i nie mogła się przytulić, Też tak myślę. Zbyt ciepłe powietrze uniemożliwia dobry sen. Suche powietrze drażni nosek. Napisz potem czy Z Milenką wsio OK. ![]() Fredyś ale gosciu zakretas, no matko kochana Łojesssu ! Łagodnie go określiłaś. Obecnie i pistolety i wlewy są tak skonstruowane że ni da się prawidłowo umieścić jednego w drugim. Tzn pistolet benzynowy nie wejdzie do Gizla i odwrotnie No chyba że tankowaliście na jakimś starym dystrybutorze.
Michałek ![]() ![]() Edytowane przez Hadżi Czas edycji: 2008-11-04 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kamilko - ale wypatrzyłaś mi tego pieprzyka, no mam tylko że on jest tak troszkę bardziej z prawego boku, nie centralnie nad pępkiem. Pochwalę teraz troszkę moją dziecinkę: Milka jest strasznie rozgadana, gada jak najęta, 'czyta' na głos książeczki, nawet ją nagrałam może mi sie w domu uda wrzucić ten filmik, gada i po swojemu i tak że można ją zrozumieć, jest niesamowita. Ostatnio przez sen powtarzała: pan - widzisz?, pan - widzisz? ![]() ![]() ![]() ![]() Ładnie je widelcem takie kawałeczki, paróweczkę lub mięsko, z łyżką nie próbowaliśmy. Nocnik nadal jest nam obcy i nie chce myć zębów. Kiedyś bardzo mało piła mi w ciągu dnia, teraz robię jej herbatkę lub nalewam soczek do takiego kubeczka z przykryciem i ze słomką, stawiam na ławie tak by sobie sama dosięgła i już jest oki, ładnie pije, przynajmniej cały kubek dziennie idzie, a spory jest z 400ml - to wystarczająco? OKi, wracam do robotki, do później ![]() Hadżi - no duży to on jest ale niestety pozostaje balkonem, nie ma możliwości sobie z niego zejść na podwóreczko, nad czym ubolewam, marzy mi się parterowy domek ![]() Właśnie zakupiliśmy na allegro nawilżacz powietrza, bo mamy strasznie sucho jak się pali - może jutro przywiozą. Myślę, że to właśnie z przegrzania, ale przyznam że nie wiedziałam za bardzo co robić, czy ją rozebrać - no bo za gorąco, czy jednak nie - no bo ma gorączkę... mam nadzieję, że to przejdzie.
![]() http://www.szipszop.pl/tickers/25893.gif ![]() http://www.szipszop.pl/tickers/25894.gif Albumik: http://albumik.pl/albumy/lutowomarcowedzieci/ Edytowane przez Angie144 Czas edycji: 2008-11-04 o 10:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Wtajemniczenie
|
Angie
Milka jest strasznie rozgadana, gada jak najęta ![]() ![]() ![]() Nooooo pięknieeeeee ![]() ![]() Jestem pod wrażeniem tak szerokiego zakresu słów ![]() Misiek też dużo pije. Praktycznie cały dzień ma w kubeczku herbatkę HIPP-a Jabłuszko lub Malinki ( noo takie w kolorze czerwonym w każdym bądź razie ). Zamiast herbata mówi "Batata" ![]() Uwielbia też na sucho zjadać te herbaciane granulki. Jedzenie za pomocą łyżki i widelca też "nam" nieźle wychodzi. W razie kłopotów zawsze można w paluszki wziąć niesforny kawałek ![]()
Michałek ![]() ![]() Edytowane przez Hadżi Czas edycji: 2008-11-04 o 10:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Wtajemniczenie
|
Hadzi no wlansie Tzet zajechal do takiej starej benzynodajni - dla autobusow
![]() Angie brawa dla Milki!!! ![]() Kuba tez duzo pije... jak tylko butelke od bicia zobaczy nie popusci zeby jej nie napelnic. Z myciem zebow ok... chociaz Kuba raczej wysysa wode z szczoteczki ![]()
![]() |
#4754 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Milka tez się zapija w tych herbatkach, teraz ma tez jakąś czerwoną chyba z różą... A ile powinny nasze dzieciaki wypijać dziennie?
#4755 |
Wtajemniczenie
|
Angie
no duży to on jest ale niestety pozostaje balkonem Do przyszłego lata Córcia dorośnie już do samodzielnego schodzenia po schodkach a taras przyda się do werandowania Maluszka ![]() Klapniesz przy stoliku z gazetką, będziesz miała z góry oko na Milenkę a nogą będziesz dydnała wózek ![]() I wszyscy będą zadowoleni ![]() marzy mi się parterowy domek Taaaaa, to najlepsze rozwiązanie. Niestety nasza działka nie pozwalała na postawienie takiego domku i na starość trzeba się będzie drapać po schodkach. No chyba że trafimy Mega kumulację i się kupi Kanadyjkę ![]() Tego i Was i sobie życzę ![]() jakąś czerwoną chyba z różą O, tak, chyba różaną ma. A ile powinny nasze dzieciaki wypijać dziennie? Nie wiem. Kubeczek jest cały czas w zasięgu i malec dydoli tyle ile chce. Fredyś Z myciem zebow ok... chociaz Kuba raczej wysysa wode z szczoteczki Michałek też lubi szczotkować zębole, wręcz się dopomina. Jak już wypucuje buzię to potem myje nią wszystko co mu się pod rękę nawinie ![]()
#4756 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mieszkam w bloku, całe zycie mieszkałam, i powiem wam że teraz tutaj na nowym osiedlu nie ma takiego bydła jak na tym starym poprzednim, spokój cisza...a jak ktoś zaczyna puszczać głośniej muzę albo za często imprezuje to sąsiedzi się nie pierdzielą i od razu Policja przyjeżdża!! Cytat:
Dziewczyny 25 baniek jest do zgarnięcia!! Ja juz zagrałam i jak wygram kupuję wszystkim prezenty!!
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Wtajemniczenie
|
One_shut
Ja mieszkam w bloku, całe zycie mieszkałam, i powiem wam że teraz tutaj na nowym osiedlu nie ma takiego bydła jak na tym starym poprzednim, spokój cisza. My w sumie też mieszkaliśmy na raczej kulturalnym osiedlu, ale i tak wszystko zależy od tego kogo masz za ścianą, prawda ![]() jak wygram kupuję wszystkim prezenty!! ![]() ![]() A tak dla formalności to prezenty będą "z przydziału" czy można mieć specjalne życzenia ![]() miejscowym Kauflandzie już od dobrego miesiąca są ozdoby choinkowe.... O , masz ! Pewnie jak sprzątną u nas wystawkę ze zniczami i kwiatami ( w Auchanie) to też lada dzień zajawki świąt się pokażą. Jedyne co mnie interesuje teraz to Sanki i badejnosz dla żonki. ![]() Synta widzę Cię Kuleżanko ! ! ! Pisz dużo i szybko !
Michałek ![]() ![]() Edytowane przez Hadżi Czas edycji: 2008-11-04 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zadomowienie
|
Oczywiście że z wyboru!! Jak wygram te 25 baniek to nawet po zapłaceniu haraczu dla państwa będę obleśnie bogata!!!
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Dziękuję wszystkim za miłe słowa o autku. Nam tez się bardzo podoba ![]() Kasia współczuję bratowej ![]() Oczywiście serdecznie zapraszam do nas Ciebie, Marcina i Krystianka ![]() ![]() ![]() Wogóle Wątkowiczki i Wątkowiczu planujecie odwiedzić Anglię? Zapraszamy!!!! Lachkasia macie skierowanie na zabieg z siurkiem Nikusia? To ja już naprawdę nie wiem co sądzić, bo w gazetach dla mam, na necie piszą o tej stulejce jako o czymś normalnym do 4 roku życia, a lekarze jednak wysyłają na zabiegi. Wisienka też coś kiedyś o tym pisała, Ana tak samo. U Konrada lekarze nic nie kombinowali, choć on też ma małą stulejkę. A jak u reszty wątkowych chłopców? Garnuszki podzielam zdanie Esti- piękna z Ciebie kobieta i w nowym kolorze włosów jest Ci przefajnie ![]() Olaf i tatus to dwa klony ![]() U nas też już powoli wystawy zapełniają sie rzeczami na święta. W hipermarketach narazie królowało Halloween, ale pewnie już zaraz będą półki świąteczne. Natomiast w lidlu juz od paru dobrych tygodni można kupic świąteczne jedzenie- pudingi, babki itp. Franka poszukaj dobrze, może serduszko gdzieśleży ![]() Freddy podsunęłam Ci pomysl z ciastoliną i sama chyba też kupię Trollom. Tylko nie wiem którą- ośmiornicę, czy lodziarnię? Jak sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zadomowienie
|
ja tylko na chwilę. Dopiero co wróciłam z pracy. Zupa nalana, a wpadłam do kompa, żeby sprawdzić czy Czarinie udało się znaleźć i przesłać na gg przepis na syropek. Nie mam
![]() Ula zaczyna mieć katarek. Chcę zrobić ten syrop jak najszybciej. Moje dziecko ciągle próbuje obgryzać paznokcie ![]() ![]() ![]() OK, spadam narazie bo zupa stygnie. Po obiadku z Ulą na spacerek, póki nie zrobi się ciemno (chociaż wczoraj byliśmy po ciemku)... ************ jest! jakby kto potrzebował, to wklejam poniżej Do słoika wrzucamy : - 8 ząbków czosnku (nie rozgniatać - w całości) - 2 łyżki miodu - połówkę z cytryny pokroić - drugą połówkę z cytryny wycisnąć sok - wlać w to szklankę przegotowanej wody Słoik zakręcić, potrząsnąć i wstawić na dobę do lodówki. Potem przecedzić i dawać 1-2 łyżeczki na noc. Edytowane przez ikol_a Czas edycji: 2008-11-04 o 14:40 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zadomowienie
|
CZarinko dzięki, a ten nowy kolorek włosów to mój naturalny tzn to są odrosty ehhee, już nie robię chwilowo żadnych pasemek bo mam przesuszone włosy i chcę żeby odżyły.
p.s super autko mój TŻ marzy o takim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zadomowienie
|
Hej
Mam świeże info dotyczące siusiaczków. Rozmawiałam ze znajomym pediatrą przed chwilą i powiedział, że stulejkę najlepiej robić w wieku 6-7 lat, gdy dziecko jest świadome. U mlodszych też robią, ale póżniej są kłopoty z pielęgnacją, maluch często nie pozwala się dotknąć. No i z tym trenowaniem napletka - odradzał - więcej szkody jak pożytku.Jeszcze pojedziemy do nich, żebo go dokładnie obejrzał. MadziuO o tym fizjologicznym płaskostopiu wiem, że wszystkie dzieciaczki mają, ale Nikoś ma bardzo widoczne. Wolę to skonsultować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
czesc wszystkim
![]() garnuszki - bardzo fajne fotki ze spacerku ![]() ![]() frania - super fotki frania, no i gratki za picie z kubeczka ![]() ![]() ![]() esti - mi sie podoba ten drugi wozio ktory wkleilas, zreszta bardzo podobny do tego ktory mielismy dla wita, ma go moja kolezanka, kolor turkus, a w srodku wysciolke ma w kolorowe paseczki, wyglada bardzo fajnie, tylko ciezki jest czarinka - ciesze sie bardzo ze kupiliscie jezdzidlo ![]() ![]() ![]() ![]() angie - my co prawda dopiero od jakis 6 tygodni jestesmy zmotoryzowani, wit jezdzi z tylu a my oboje z przodu, jak byl noworodkiem i gdzies jechalismy to siedzialam z nim z tylu, a teraz to do chyba przesadze do przodu, bo mamy auto 2 drzwiowe i to wkladanie i wyciaganie z auta nas wkurza, ale cos irek nie za bardzo chce sie zgodzic czarinka - piekne autko ![]() ![]() ![]() ![]() madzamadzia - my nie kupujemy w tym roku kombinezonu witowi, wiec nie pomoge, mamy ciepla kurtke i kupie ocieplane spodnie, mam nadzieje ze wystarczy frania - szkoda ze zgubilas ulubione serduszko, poszukaj moze jeszcze gdzies sie znajdzie jula - ciesze sie ze golabki wyszly pyszne, wiedzialam ze takie beda, to swietny przepis, bo roboty duzo nie ma, a zarcia na 3 dni ![]() ja dzis robilam na jutro zupe jarzynowa i sos do spagetti esti - a co do czarnego wozka to nie boisz sie ze bedzie plowial od slonca? hadzi - z myciem zebow to wit ma tak samo jak wasz miś, najpierw zabki a pozniej wszystko dokola, sciany, podloga, zabawki.... czarina, kasialach - wit nie ma stulejki tylko przyklejony napletek (tzn. juz nie ma bo sie sam odkleil) , a to zupelnie co innego, ja tez nie wiem co myslec o tej stulejce, jedni mowia zeby ruszac, inni ze czekac az dziecko bedzie starsze u nas poza tym ze mamy malo czasu, wszystko jest ok, uciekam cos obejrzec w tv i spac, bo o 5.30 pobudka ![]() ![]() spokojnej nocki ![]()
#4765 |
Zadomowienie
|
zrobiłam trzy albumy, zapraszam
![]() https://wizaz.pl/forum/album.php?u=101332 |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zadomowienie
|
oj też lece sprawdzić czy cos trafilam, moze chociaz raz w zyciu mi sie uda
![]() guzik ![]() Edytowane przez lachkasia Czas edycji: 2008-11-04 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Wtajemniczenie
|
Nie odpiszę wszystkich bo już padam ale chociaż coś skrobnę
![]() O siusiaka pytałam ostatnio pediatrę i mówiła że należy odciagać o ma dużo chłopców w wieku szkolnym ze stulejkami.Wtedy tylko chirurg.Sprawdziła u na si jest ok.Ja czasem odciągam. Kurcze w totka nie trafiłam żadnej liczby ![]() U nas pierwszy wieczór od wieków bez pobudek co chwilę ![]() ![]() ![]() Na posty jutro odpiszę bo dziś cały wieczór wypełnił mi Darek ![]() ![]() Dobranoc
![]() |
#4768 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() Nikuś dziś połamal mi okulary ![]() ![]() Miłego dnia kochani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Wtajemniczenie
|
Lachkasia oby optyk "uratował" okularki
![]() Dziewczynki, nie smućcie się, że nie wygrałyście tych byyyyle 25 milionów ![]() ![]() ![]() Miłego dzionka ![]()
![]() |
#4770 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście edycja mi się nie udała
Znalazłam taki news na temat niebezpiecznych rzeczy dla naszych maluszków. Okazuje się, że nie tylko chińskie produkty "trują", nasze też. Poczytajcie sobie, żeby wiedzieć na co zwrócić uwagę i czego lepiej nie kupić: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1347,tit...osc_prasa.html
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.