![]() |
#4741 |
Raczkowanie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. II
Witam Was
![]() powiem że bardzo zaciekawił mnie ten wątek, ponieważ "Na Wspólnej" oglądam bardzo namiętnie ![]() ![]() Czytałam streszczenia, które tu są i już nie mogę doczekać się nowych odcinków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
przyczajony tygrys
|
Adopcja mnie zaskoczyła
![]()
#4744 |
Wtajemniczenie
|
aaaa patrzcie co przeczytałam na Wikipedii. No no scenarzyści się postarali w przyszłym sezonie
![]() Musi zmienić tożsamość i uciec z kraju. Wraz z żoną porzucają rodzinę i wyjeżdżają do nieznanego kraju. Wkrótce potem okazuje się, że Grzesiek kazał żonie i córce wrócić do kraju. Policja pozoruje jego śmierć. Powraca w październiku 2009 na komisariacie Żaneta się cieszy ale ma inną kobiete która zaszła z nim w ciąże i mają synka. |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
no nieźle
![]()
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Ooo ; o No prosze ... Ach ten Grzesiek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wczesniej bylo pisane ze zaneta bedzie spotykac sie z sasiadem swoim i nie bardzo sie cieszy z powrotu Grzesia ![]() ale sie namieszalo xD ale dobrze ze Grzegorz wrocil , myslalam ze juz go nie zobaczymy ![]()
![]() |
#4750 |
Zadomowienie
|
Oj będa zmiany :d
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
przyczajony tygrys
|
![]() ![]() ![]()
#4752 |
Zakorzenienie
|
Ach . Jakoś mi to nie pasuje... Myślałam,że Grzesiek przyjedzie to już będą razem z Żanetą i będzie wszystko ok . Ale przynajmniej coś się będzie działo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja już bym chciała wrzesień, tęskni mi się za Wspólną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Wtajemniczenie
|
A bo troszkę tu nudą zalatuje. Nie ma co chwilowo komentować.Może zrobimy jakieś rankinigi
![]() Na: 1. Najlepszą bohaterkę serialu "Na Wspólnej" 2.Najlepszego bohatera serialu "Na Wspólnej" 3.Najmniej lubianą bohaterka 4.Najmniej lubianego bohater 5.Najprzystojniejszy bohatera 6.Najładniejszą bohaterkę 7.Najładniejsze mieszkanie 8.Najfajniejszy wątek minionego sezonu iiiii może ktoś da inną propozycję ![]() ![]() No to ja zaczynam 1. Najlepsza bohaterkę serialu "Na Wspólnej" - Kinga ew. jeszcze Żanetka 2.Najlepszy bohater serialu "Na Wspólnej" Grzesiu ew, jeszcze Michaś ![]() 3.Najmniej lubiana bohaterka - Iza działa mi na nerwy 4.Najmniej lubiany bohater - IGOR!!!!! 5.Najprzystojniejszy bohater - hmmm no dobra Kudelski czyli Michał ![]() 6.Najładniejsza bohaterka - nie gustuję w kobietach, ale Kinga, która w rzeczywistości jest dużo ładniejsza. Oprócz tego podziwiam serialową Basię, że mimo swoich lat nadal wygląda "młodo" 7.Najładniejsze mieszkanie - mieszkanie Kingi i Michała - szczególnie kuchnia 8.Najfajniejszy wątek minionego sezonu - Zdybicka! |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Raczkowanie
|
joyeuxe świetny pomysł
![]() według mnie: 1. najlepsza bohaterka to Kinga 2. najlepszy bohater: Filip ![]() 3. najmniej lubię Renatę ![]() 4. i Michała.... 5. najprzystojniejszy jest dla mnie Kamil ![]() 6. a najładniejsza wydaje mi się Ewa 7. też uważam, że Kinga i Michał mają najładniejsze mieszkanie 8. a najfajniejszy wątek to hmmm....może ten z zamianą dzieci ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=joyeuxe;13263791]A bo troszkę tu nudą zalatuje. Nie ma co chwilowo komentować.Może zrobimy jakieś rankinigi
![]() Na: 1. Najlepszą bohaterkę serialu "Na Wspólnej" 2.Najlepszego bohatera serialu "Na Wspólnej" 3.Najmniej lubianą bohaterka 4.Najmniej lubianego bohater 5.Najprzystojniejszy bohatera 6.Najładniejszą bohaterkę 7.Najładniejsze mieszkanie 8.Najfajniejszy wątek minionego sezonu iiiii może ktoś da inną propozycję ![]() ![]() Super pomysł-ukłony w stronę autorki ![]() 1. Kinga&Żanetka; 2. Grześ ![]() 3. Iza, Marta... 4. Igor ![]() 5. Grześ, Michał 6. Kinga 7. Kingi i Michała(podoba mi się też teraźniejsze Marty i filipa) 8. Zamiana dzieci... To może zróbmy też 9?? Proponuje ranking na: 9. Najlepszy/a milusiński/a NW? *Ze swojej strony odp.Mania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zadomowienie
|
1. Najlepszą bohaterkę serialu "Na Wspólnej"Zuza
![]() 2.Najlepszego bohatera serialu "Na Wspólnej" Grzegorz :P 3.Najmniej lubianą bohaterka Ewa 4.Najmniej lubianego bohater Igor 5.Najprzystojniejszy bohatera Adam ![]() 6.Najładniejszą bohaterkę Kinga i Zuza 7.Najładniejsze mieszkanie Iza 8.Najfajniejszy wątek minionego sezonu niet |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
przyczajony tygrys
|
1. Najlepszą bohaterkę serialu "Na Wspólnej" Żaneta
2.Najlepszego bohatera serialu "Na Wspólnej" Włodek 3.Najmniej lubianą bohaterka Maria 4.Najmniej lubianego bohater Igor 5.Najprzystojniejszy bohater hmmy niech bedzie michał ![]() 6.Najładniejszą bohaterkę Zuza, Kinga, Ola 7.Najładniejsze mieszkanie Kingi i michała, marty i filipa 8.Najfajniejszy wątek minionego sezonu zdybicka 9.Najlepszy/a milusiński/a NW mania, ksawery ![]()
![]() |
#4760 |
Zadomowienie
|
1. Najlepszą bohaterkę serialu "Na Wspólnej" Zdybicka
![]() 2.Najlepszego bohatera serialu "Na Wspólnej" Maks 3.Najmniej lubianą bohaterka Maja, Danusia 4.Najmniej lubianego bohater Igor 5.Najprzystojniejszy bohater: Borys i syn Honoraty 6.Najładniejszą bohaterkę Zuza, 7.Najładniejsze mieszkanie : marty i filipa - fajne całe osiedle 8.Najfajniejszy wątek minionego sezonu 18 - nastka Daniela ![]() 9.Najlepszy/a milusiński/a NW oczywiście że Antosia ![]()
#4761 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, szukałam wszędzie zdjęć Kingi z powtórek które obecnie są na tvnie - chodzi mi o zdjęcia po narodzinach dziecka. Szukam tych zdjęć, bo bardzo podoba mi się fryzura Kingi i chciałabym taką pokazać fryzjerowi, ale niestety nigdzie nie mogę ich znaleźć
![]() Może Wy macie jakieś tajne źródła zdjęć z planu? |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
1. Najlepszą bohaterkę serialu "Na Wspólnej" Żaneta,Zuza
2.Najlepszego bohatera serialu "Na Wspólnej" Włodek ![]() 3.Najmniej lubianą bohaterka Marta 4.Najmniej lubianego bohater Igor 5.Najprzystojniejszy bohater Grześ,Adam 6.Najładniejszą bohaterkę Zuza 7.Najładniejsze mieszkanie Izy 8.Najfajniejszy wątek minionego sezonu zamiana dzieci |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Raczkowanie
|
1. Najlepszą bohaterkę serialu "Na Wspólnej": Renata
2.Najlepszego bohatera serialu "Na Wspólnej": Grzesiek :P 3.Najmniej lubianą bohaterka: Marta 4.Najmniej lubianego bohater: Kamil 5.Najprzystojniejszy bohater: Adam 6.Najładniejszą bohaterkę: Kinga 7.Najładniejsze mieszkanie: Sławka ![]() 8.Najfajniejszy wątek minionego sezonu: Reni i Filip 9.Najlepszy/a milusiński/a NW: Mania |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zadomowienie
|
haha wątek 18-stki Daniela to prawdziwy hardcor ..
![]() 1. Najlepszą bohaterkę serialu "Na Wspólnej": Iza 2.Najlepszego bohatera serialu "Na Wspólnej": Marek Zimiński 3.Najmniej lubianą bohaterka: Weronika , siostra Weroniki ![]() 4.Najmniej lubianego bohater: Adam , IGOR ![]() 5.Najprzystojniejszy bohater: yy nie ma !!! 6.Najładniejszą bohaterkę: Zuza 7.Najładniejsze mieszkanie: dom Izy 8.Najfajniejszy wątek minionego sezonu: alkoholowe ekscesy Daniela i spółki ;DD ![]() 9.Najlepszy/a milusiński/a NW: Antosia < joke > ![]() ![]()
![]() |
#4765 |
Rozeznanie
|
1. Najlepsza bohaterka serialu "Na Wspólnej" :Żaneta, pani Maria, Mania
![]() 2.Najlepszy bohater serialu "Na Wspólnej": Grzegorz 3.Najmniej lubiana bohaterka: Maja i właściwie wszystkie dziewczyny Igora 4.Najmniej lubiany bohater :Igor 5.Najprzystojniejszy bohater: Adam 6.Najładniejsza bohaterka: Kinga 7.Najładniejsze mieszkanie: dom Izy i mieszkanie Kingi i Michała 8.Najfajniejszy wątek minionego sezonu: zazdrość Marka o przyjaciela żony, który okazał się być gejem i jedna z nauczycielek zakochana w nim ![]()
#4766 |
Zakorzenienie
|
1.Najlepsza bohaterka serialu "Na Wspólnej" - Żaneta
2.Najlepszy bohater serialu "Na Wspólnej"- Adam i Grzesiek 3.Najmniej lubiana bohaterka - Maria, Danusia, Marta, ANTOSIA 4.Najmniej lubiany bohater - Michał, IGOR 5.Najprzystojniejszy bohater - Adam 6.Najładniejsza bohaterka - Kinga, Zuza 7.Najładniejsze mieszkanie - Izy, Kingi i Michała 8.Najfajniejszy wątek minionego sezonu - Olki i Daniela ![]() ![]() ![]() 9.Najlepszy/a milusiński/a NW - Mania ![]()
![]() |
#4767 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 1. Najlepsza bohaterka: Karolina!! Do dzisiaj żałuję że już nie gra ![]() 2. Najlepszy bohater: Kamil, Jerzy 3. Najmniej lubiana bohaterka: Maria 4. Najmniej lubiany bohater: Andrzej 5: Najprzystojniejszy bohater: Michał, Borys 6: Najładniejsza bohaterka: Kinga, Zuza, Ola 7: Najładniejsza mieszkanie: Izy 8: Najfajniejszy wątek: hmmm chyba z izą i pisarzem ![]()
WYMIANA Edytowane przez mary_alice_young Czas edycji: 2009-07-25 o 23:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
a ja po przeprowadzce nie mam TVN-u
![]() będę musiała co jakiś czas wysyłać smsa i hurtowo z internetu oglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też nie wiem jak będzie u mnie po przeprowadzce z telewizorem. Na razie mieszkam do końca sierpnia w mieszkaniu gdzie jest ![]() A jeszcze 3 tygodnie! Wiecie co tak sobie myślę, że wczoraj był fan Brzyduli to i może Wspólnej by się przydało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Więc o na wspólnej i brzyduli pozostanie mi czytać na wizażu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.