![]() |
#4741 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Dziewczynki ledwo ogarniam to co piszecie!!! No takie ilości a ja ledwo czas znajduje żeby zajrzec,ale staram się podczytywac tylko TZ się smieje ze jestem nałogowcem i pyta co będę robila po slubie
![]() ![]() Poczytalam co u Was i sprawa Kejti bardzo mnie martwi…racja ze jesteśmy wirtualne i latwo nam doradzac,ale to sprawa miedzy Wami i musicie wyjaśnić to we dwojke…my w sumie znamy tylko wersje jednej strony( nie obraz się Kejti, nie żebym pisala ze cos wymyślasz) ale rzeczywiście to jego zachowanie jest podejrzane… i to mocno!!! 3mam kciuki żebyście jakos rozwiązali te problemy i oby one były tylko chwilowe… Lil wszystkiego naj naj ![]() ![]() ![]() Toverku SUPER ZE WROCILAS ![]() a na zatoki bardzo dobry sprawdzony sposob (babciny) to rozgrzac na patelni sol (zwykla kuchenna) i przełożyć do jakiegos szmacianego woreczka i to przykładać na czolo (tylko uwazaj żeby nie było zaa gorace,ale cieple musi być!) i to wyciąga dobrze to diabelstwo! No i jeśli masz w domu lampe do naswetlania to tez korzystaj bo super sprawa! Izuś na opryszczke dobrze tez dziala cebula a raczej sok z niej, ja przykladam jak mi babel wyskakuje i cebula go przysusza…a oprocz papki z witaminy B to tez podobnie dziala papka z aspiryny ![]() Agata gratuluje obraczek ![]() ![]() Kurcze dziewczyny zostalo nam11 dni!!!!!!!!! ![]() A ja mam wrazenie ze jeszcze tyle do zrobienia…………. Wczoraj umówiliśmy się z facetem z zespolu i uzgadnialiśmy co i jak..pierwsza piosenka z plyty wiec luzik, omówiliśmy tez oczepiny maja trwac jakos kolo godzinki…ogolnie ok Dzis było spotkanie z dekoratorka i tu totalne zdziwienie….wspominalam ze w naszym lokalu w piątek 15go jest tez wesele wiec odpada żebyśmy mogli sami dekorowac sale no bo w sobote kto będzie miał czas----ja na pewno nie bo spedzam 4h w salonie kosmetyczno-fryzjerskim ![]() I właściciel lokalu mowil nam o dziewczynie która dekoruje ich sale i bierze za to jakies 350zl (materialy) lub 250zl(balony) i co się okazalo dzis: ze owszem 350 jest za materialy,ale druga czesc sali do tanczenia tez trzeba przystroic i to jest 250 (bo balonami-ale nie tak badziewnie, wyglądało ok.) plus do tego wazony na stole to 150zl i 100zl za jakies zieleninki wiec uzbieralo się w sumie prawie 800-900zl!!!!!!!!!!!!!:confus ed: No ale co my możemy w takiej sytuacji zrobic?! Musieliśmy się zgodzic… ehhh Aa i zalacze Wam fotki co wybraliśmy na autko i mój bukiecik---tylko zmiany wprowadzone sa takie: Na samochod będą takie bukieciki ale z cantedeskie (czy jak to się tam pisze), na drzwiach wstazki atlasowe i na tyle jeden bukiecik na bagażniku Mój bukiet będzie z 5 cantadeskie (lekki roz) obwiązany wstazeczka a na niej będą krysztalki biale i rozowe i w końcówki kwiatow tez będą włożone te krysztalki i trawka przewiazana jak w tym bukiecie z zoltymi Dla druhen będą niewielkie bukieciki z białych lub bialozielonych roz, tez lekko obwiązanych tasiemka ![]() Oj mam nadzieje ze nie zanudzialm zbytnio, ale tak daawno mialam ochote napisac cos ale jakos czasu mi brakuje, jutro jade jeszcze na solarium i musze kupic bielizne (sam dol bo na cycki to mi nic nie pomoze i wszyja mi biustnik wypchany na maxa ![]() ![]() ![]() ![]() W piątek i sobote mamy nasze wieczorki ![]() ![]() a moja kumpela w 7 mcu ciazy zamierza się wybrac z nami do klubu!-chyba zrobi wieksza furore niż ja ![]() ![]() Oj to chyba tyle ode mnie na dzis bo padam a i tak w Wordzie naskrobałam ponad strone ![]() Buzia dziewczynki ![]() Zaczynam odliczanie /11/
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny musiałam monitor przetrzeć, bo nie wierzyłam, że tak mało dzisiaj napisałyście.
![]() Chciałam się pochwalić, że moja sukieneczka jest już w domu. Panie w salonie były takie milutkie, same ochy i achy jak jeszcze raz przymierzałam suknie. Oczywiście musiałam się upomnieć o podwiązkę, bo zapomniały mi spakować, ale było ok. W domu postanowiłam, że tren likwiduje i dorabiam leciutkie ramiączka. Welon, który dostałam gratis do końca mi się nie podoba, ale nie chciałam tam już kupować, więc jeszcze za nim sobie polatam. Podoba mi się taki za pupkę, ściety z kwadrata nie koła. Bukiet ślubny- dzisiaj zamówiliśmy obok USC jest tam taka mała kwiaciarnia. Cena jak dla mnie rewelacyjna. Oto on ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-05 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4744 |
Wtajemniczenie
|
Liluś wbrew pozorom moja to też "zimny chów" za to teściu gorący na maxa
![]() Dobra słonka ja lecę w kimę bo muszę zdrowiec ![]() ![]() M.a.r.t.a napisałyśmy tak mało bo się serwer zbuntował i nas nie wpuszczał ![]()
#4745 |
Zakorzenienie
|
Bo kupiłam go koło USC tylko niefortunnie mi się napisało. Myślałam o czymś innym i co innego napisałam
![]()
![]() |
#4746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4747 |
Zadomowienie
|
Lilus byłam dziś z A. i A. u moich rodzicow, wizyta tak sie przeciagnela ze wypilismy po kawce, zjedlismy obiad znow kawka, troche filmu i do domku
![]() Dzis tempo wizazowego pisania bylo spokojne wiec bez trzepania futrzyska ![]() m.a.r.t.a ekstra bukiet, na pewno chcesz sie pozbyc trenu? W Twojej sukni chyba jest krotki i niezbyt ciezki... |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() piękny ten bukiet ![]() ![]() na opryszczkę pomaga mi tylko zovirax (właśnie mam ustole wysmarowane, bo "coś" czuje, czyżbyś izazusia mnie wycałowała?? ![]() ![]() czekoladka79 czasami poprsotu nie mogę z Was dziewczyny, tyle razy już monitor oplułam ze śmiechu, no i znów jak przeczytałam Twój post celowaniu do sedesu ![]() ![]() daget na studiach miałam warsztaty artystyczne i ćwiczyliśmy właśnie dykcję i inne rzeczy, pamiętam ile śmiechu przy nich było, jedno z najfajniejszych po których widać rezultaty to koreczki w buzi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Katey mam podobny plan...hihi też cantedeskia, tylko ie wiem jaki kolor, chyba herbaciane.. ![]() ![]() ![]() ![]() Liluś życzę Ci : Szczęścia w życiu osobistym, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień , drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości , wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy , mocnego dachu nad głowa, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca , olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, pasma sukcesów i wszystkiego dla Ciebie najwspanialszego. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() LilStar Ty to jesteś szpecjalistka od solarium przecież ![]() ![]() Agata R bardzo ładne obrączki! super że w końcu są z Wami ![]() ![]() niuniuniau piękny bukiet ![]() ![]() Cytat:
![]() mika85, katey... aaaaaa 11 dni ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (a z tym sprzątaniem nieciekawie phi... ale będziesz miała się przy czym odstresować dzien przed ![]() m.a.r.t.a super że suknia już w domku ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz podzielę się moim odświeżonym kolorkiem włosów (proszę nie zwracać uwagi na grzywkę jak u psa - zapuszczam bo nie mam ciągle koncepcji fryzurowej na ślub ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Kolorek bombowy, a kolczyki dziś przymierzałaś takie samiusie..śliczności.. ![]() A co do tiary, to kwestia gustu, bo ja nie czuje sie w niej dobrze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ładne włoski ![]() ------- Dziewczynki dzisiaj tak mnie zdenerwowała teściowa, że hej. Niepoważna z niej kobieta. ![]() ----- Będę pomalutku leciała pozdrawiam Was serdecznie i śpijcie spokojnie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
dzasta110 moja wiązanka + butonierka kosztują 130 zł. I bukiet ma być identyczny jak na zdjęciu. Ba, ja z tym zdjęciem nawet poszłam do kwiaciarni.
![]()
![]() |
#4756 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Twój bukiet też mi się bardzo podoba (nawet miałam go zapisanego, aczkolwiek od niedawna ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
Ja też się bałam, że mi krzykną nie wiadomo ile, bo za bukiet podobny do agas niektórzy liczyli 180 zł a przecież mój jest większy, więc się miło rozczarowałam
![]() Czy ja mówiłam, ze idę spać? ![]()
![]() |
#4759 |
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny ;* kolor na żywonie jest taki pomarańczowy - delikatniejszy, ja jestem zachwycona
![]() Marta taka cena bukietu to prawdziwa okazja ![]() zbieram się już spać dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no i dobranoc wszystkim tym które dopiero się wybierają spać i tym które już śpią ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Wtajemniczenie
|
Monai włoski boskie. Ja uwielbiam rude kobiety- to chyba sentyment z dzieciństwa do Pippi i Ani z Zielonego Wzgórza
![]() Melduję że zeszła trochę opuchlizna z węzłów chłonnych ![]() ![]() Opryszczka zmieniła sie w czerwone strupki- najgorzej to wygląda na nosie- chyba pójdę po maść z witaminą A może przyspieszy gojenie ![]() Jakoś tak czuję że mam dziś więcej energii a nie tak jak wczoraj i przedwczoraj- izazusia= śnięta ryba ![]()
#4762 |
Wtajemniczenie
|
Panny Młode 2008 cz. III
Katey i Izka
![]() monai te wizyty po 5 min z pewnością dadzą rezultat-najlepiej zrobić przerwę jednodniową pomiędzy wizytami ![]() 3 wizyta może byc wydłużona do 7 minut ![]() ![]() ![]() poza tym śliczna opaska-wyglądasz zjawiskowo przy tym kolorze włosów ![]() wczoraj wieczorem wizaż nie chciał mnie wpuścić ![]() a tak poza tym to Cześć Dziewczynki ![]() m.a.r.t.a piekny bukiet za super cenę ![]() izazusia mam nadzieję, że czujesz się już choć troszkę lepiej ![]() czekoladko dziękuję za życzonka ![]() ![]() szok z tym ubieraniem i sprzątaniem kościoła. my nie musimy płacić za deko bo ksiądz powiedział, że kościół będzie przystrojony ![]() daget poprosze o te ćwiczenia ![]() ![]() Sofferka tertaz rozumiem powód spóźnienia na imprezkę ![]() a gdzie to nasze Dziewczynki się podziewają?Kinusia, Agunia, Agatka, Kasieńka, Mili, Dzasta? bo reszta dołącza zwykle później? ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-06 o 10:07 Powód: pupa idzie w ruch :)) |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Witam z raneczka popijajac kawusie nadrabiam wczorajsze ploteczki...
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzieki Martus za usuniecie dublera ![]() Dzastus, te wszelkie cwiczena sa komiczne... Lamance jezykowe ![]() Dzis ostatni dzionek z wami i znikam na 5 dni. Juz sie boje nadrabiania... Ale maly urlopik sie kazdemu nalezy. A oto to co mamy zaplanowane... - Jutro (czwartek) o 4 rano przyjezdza moj Mezczyzna male sprzatanko, 10-11 spotkanie w lokalu w sprawie menu, nastepnie pakowanko i wyjazd aby dogonic pielgrzymow i po drodze w Swiebodzicach nalot na hurtownie kwiatow w celu orientacji nocleg pod Czestochowa - piatek - pielgrzymka 30 km pieszo... nocleg na Kawodzy, apel na Jasnej Gorze - sobota - 8:00 wejscie na Jasna Gore - obiad i wyjazd do Pruszkowa - niedziela - pobodka 3 rano - wyjazd na gielde samochodowa po drodze do Torunia - obiad u babci pakowanko i powrot z babcia i moja chrzesniaczka do Pruszkowa - 22:30 wsiadamy w trojke do pociagu i jedziemy do Walbrzycha - poniedzialek - 7 rano wysiadka z pociagu - dojscie do domu i biegusiem do pracy.... To bedzie maraton wiec trzymajcie kciukolce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |||
Raczkowanie
|
Panny Młode 2008 cz. III
co tu taka cisza dziś??
Cytat:
![]() Też w końcu wczoraj dostaliśmy nasze obrączki. Leżakowały sobie u teściów z miesiąc chyba bo zamawialiśmy je w mieście rodzinnym Łukasza, a to na drugim końcu Polski. Wczoraj rodzice już przyjechali do nas i przywieźli obrączki - PIĘKNE!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny przestańcie pisac o tej opryszczce bo jak się naczytam, to zaraz mi jakaś cholera wyskoczy - wiecie jak to jest ze złośliwością losu, a na 3 dni przed ślubem to chyba niewskazane. No właśnie 3 dni do ślubu !!! ![]() Chyba właśnie przyszedł lekki stresik ![]() jutro idę się pięknić do kosmetyczki - pazurki, nawilzanie buźki - jak ja to uwielbiam!!! aaaa, zapomniałam o bukiecie ![]() tylko trochę mniejszy będzie ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-08-06 o 10:09 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
O matko!!! mialam ponad 100 stron do nadrobienia, ponad miesiac nie mialam internetu, ostatni moj post jest na stronie 17!!
Jestem juz w domciu, narazie musze sie zaaklimatyzowac..... Jutro jade po odbior sukienki, w piatek musimy potwierdzic liczbe gosci, zostala nam jeszcze ta nieszczesna spowiedz i dekoracja kosciola.... Zdecydowalam jednak ze bede bez welonu, ale ze stroikiem i mam pytanie czy bedzie pasowal do tego taki maly slonecznik??? bo bede miala bukiet ze slonecznikow! Dobiegl mnie juz stresik, coraz wiecej mysle o tym dniu i boje sie....a to juz 16!!
#4766 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a bukiet śliczny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jak u mnie zostaną 3 dni do ślubu, to chyba tylko leki uspokajające mnie uratują ![]() miłego dnia dziewczynki ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Dziękuję za życzenia Oto króciutkie sprawozdanko z mojego ślubu ![]() szalony pośpiech i panika przed błogosławieństwem, rodzice wzruszeni jak weszliśmy do pokoju trzymając się za ręce, klękneliśmy i otrzymaliśmy błogosławieństwo, mój tata ze wzruszenia się zaciął kiedy miał nas błogosławić, musiał odetchnąć i i usłyszeliśmy " żyjcie długo i szczęśliwie' wyprawa do kościoła ![]() szybciutko do proboszcza ze świadkami, podpisy i podpowiedzi co mamy robić przy oltarzu noto stoimy u wejścia kościoła, oczy skierowane na nas , proboszcz machnięciem ręki zaprasza do podejścia pod ołtaż, z gracją ( jak wcześniej nam podpowiedział) podeszliśmy do niego - a w tle piękna muzyka skrzypiec kazanie piękne ![]() stres utrzymywal się bardzo dlugo, ale tylko uważne oko mogło go dostrzec - moj bukiet przez całą msze , trząsł się jak galaretka ![]() przysięga z przejęciem - głosy nam drżały - co później potwierdzili goście , ale mówiliśmy bez błędów, obraczki pocałowaliśmy... życzenia i gratulacje przed kościołem , duzo kopert i kwiatów i oto wsiadamy do autka, motory warczą ![]() dojerzdzamy do xvII wiecznego Palacu, tam weselicho ![]() w ogrodzie Pałacu czekają rycerze, wypuszczają z hukiem i dymem salwę na naszą cześć - NIECH ŻYJE MLODA PARA - i się klaniają, goście wchodzą do portierni gdzie dostają szampana, my wymknęliśmy się i jestesmy witani wódka przez "wedding plenerkę" prowadzi nas do apartamentu naszego gdzie się odświerzamy, po chwili daje nam znać że juz czas schodzić do gości lecą fanfary i po zabytkowych, wiktoriańskich schodach schodzimy do gości, wszyskie oczy patrzą na nas, mnóstwo fleshów, ochów "powitajcie państwa ..." mówi Dj u dołu schodów witaja nas matki "co wybierasz Kasiu? chleb, sól czy pana mlodego?" oczywiscie znam odpowiedź i wszyscy się na nią cieszą, dostajemy szampana i wychodzimy na taras, tam "sto lat" i bijemy za siebie kieliszki - wystrzały z pistoletów rycerskich dodaja huku i sprzątamy (dj wtrąca śmieszne uwagi " potem myjecie okne") zaproszenie na staropolski obiadek pierwszy taniec!! bomba!! tango pour una cabeza- nikt się nie spodziewał czegoś takiego, wiele namiętności w tańcu, gdzie końcem jest uniesienie mnie na rękach( niczym baletnicę) i kręcenie sie w kółku, wszyscy bili brawo!!! ![]() no i dopiero zeszedl stres!!! po chwili dj mówi - zwróćcie uwagę na zamieszanie w ogrodzie Pałacu wychodzimy a tam trwa kłótnia 2 rycerzy "wdziałeś jak pięknie tańczyła panna mloda? - moja Zoska tańczy ładniej!" i dochodzi do rzucenia rękawicy zaczyna sie pojedynek na szable! goście są zachwiceni bo rycerze napierają z agresja na siebie! kończy się śmiercia jednego, rycerz wygrany kłania sie , aty nagle zza drzewa wychodzi następny rycerz i mówi " ty psie" i strzela do niego a więc obaj zgineli, brawa i całus od panny mlodej rycerz (ten od pistoletu) zaprasza pana mlodego aby strelil sobie w niebo z zabytkowej broni no i tak trwa zabawa, smaczne jedzonko, duzo alkoholu, oczepiny napiszę później o reszcie WIECIE CO?? BYLO IDEALNIE ![]() ![]() buziaczek!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 |
Zadomowienie
|
m.a.r.t.a. bardzo ładny bukiecik-też mam taki na oku
![]() katathea-jak czytałam twój opis to tak jakbym się przeniosła w czasie do czasów rycerskich-niesamowite...gratuluję i zazrdoszczę tak cudownego ślubu i wesela ![]() ![]() Tak,tak,wiem ,ze juz po 10,ale jakby jednak ktoś tam miał jeszcze kawusie pod reką to moze sie do mnie przyłączyć ![]()
#4769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() serdeczne Gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.