![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Możliwe, ze mnie cos ominelo, ale gdzies uslyszalam, ze netto i internetowa tez sie wlicza do bazy. Prawda to?
Byc moze juz o tym rozmawialyscie, ale ostatnio rzadko mialam dostep do neta, wiec wybaczcie.
#4742 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 | |
Konto usunięte
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9619420]a ja wyprobowalam pogrubiajacy i jestem bardzo zadowlona
![]() Też mi się podoba ale ciekawość mnie zjadła i chcę wypróbować zakręcony ![]() ![]() Cytat:
Liner czarny też wezmę ale za dwa katalogi ![]() (nigdy nie próbowałam kolorowych i zawsze byłam do nich sceptycznie nastawiona ale po opisie jednej wizażanki nie mogłam się oprzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może o to chodzi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Raczkowanie
|
ja jeszcze z jednym pytaniem wyskocze
ten kalendarzyk jest odstepny, jesli robi się zamówienia z kat.16 albo kat 17 , tak czyli jesli bede składała zamówienie na katalog 17 moge jeszcze nabyc kalendarzyk ? pytam bo nie robie zamówienia ani na kat 15 ani na kat 16, a chciałabym kalendarzyk i powiedzcie jeszcze cos - widziałyscie jak wyglada męski czarny portwel christian lacroix, ładny jest ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
portwela ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4749 |
Raczkowanie
|
dziekuje
![]() a co do portwela, nie ma go obecnie w sprzedazy, ale przyznam szczerze że chciałam kupic na allegro, a tam te zdjecia też nie dokładne, no nic. mimo że jestem konsultantką , to jak mi cos odwali raz na jakis czas potrafie coś z avonu kupic równiez na allegro, bo jak pisałam już tutaj wiele razy, ja robie zamówienia z reguły dla siebie, dla najblizszej rodzinki , czy powiedzmy na prezent, (np mama babcia czy siedemnastoletni brat nie sa tak wymagający aby uzywac perfum po 300 zł czy jakis ekskluzywnych kosmetyków więc im to nie robi wiekszej róznicy), i nie zamawiam na kazdy katalogi wymysliłam że bratu, ojcu i dziadkowi kupiłabym po portwelu włąsnie tym na gwiazdkę (może skromnie ale w koncu jeszcze nie pracuje, tylko sie ucze więc wiecie heh) a z kat 17 wziełabym sobie tomorrow 30 ml, coś wanilioweog do ciała z naturalsów, i cos kolorówki, a i peeling solutions do twarzy, bo naprawde go lubie.także dobrze, że sie załapie na kalendarzyk, bo ten co dawali w minionym roku polubiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Mi się kalendarz ten z zeszłego roku nie podobał. Oddałam klientce za duże zamówienie-nie wiem czy go używa. Teraz bym pozamawiała klientkom, bo mam dość dużo zamówień(jak co roku na święta), ale trochę drogo by mnie to wyniosło więc się zastanowię. Mogliby zrobić taniej ten kalendarzyk, ale sam albo móc wybrać jakie próbki chce się do niego, bo po co mi tyle próbek U by Ungaro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Raczkowanie
|
co cóz kwestia gustu, mi sie ten kalendarzyk podobał
a co do próbek, to juz ich strategia, żeby więcej ludziom wciskać i kupowac próbek, żebyt lepiej ungaro sie sprzedawały mnie te perfumy nie zachwyciły, ale o gustach się nie dyskutuje za to bonda uzywam (ma flakon) i lubie, ale tomorrow lubie jeszcze bardziej i jeszcze far away (kilerek dla niektórych) i to moja trójka avonowka chyba póki co choc inne zapachy tez sa ładne np LBD, ciekawy czy duzo ludzi kupuje u by ungaro, ja bym ich nie kupiła za 160 zł z katalogu,wolałąbym dołozyc i kupic cos z perfumerii, ale to tez wiadomo, kazdy ma inny gust, sprzedają wam się ungaro , pytam z ciekawości ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
Doncia
|
... są gdzies zdjecia tego kalendarza?? bo ja nie mam papierowych materiałów gdyz przebywam w gb ale w kamp. 17 bede w pl i bym sie zaopatrzyła jesli bedzie fajny, a zamowienie wysylam jeszcze stąd - dzieki wam kolezanki za udostepnianie katalogow, aha i w jakiej cenie jest ten kalendarzyk
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy wiecie może, który kolor pudru prasowanego wygładzającego z serii Anew jest najciemniejszy i w ogóle do jakich kolorów np. podkladów Avon są one zbliżone? Bo nie wiem który z nich jest z odcieniem żółtawym a który z różowym.
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęć raczej nigdzie nie ma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Raczkowanie
|
Kalendarzyk wydaje mi się dosyć ładny. Ma kolor oliwkowej zieleni. Zaprezentowany jest w "Novej Ty" - skan wrzuciłam do wątku z katalogami.
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=584 Na pewno go wezmę. Zastanawiam się jeszcze czy go kupić także klientkom... ale jeszcze zobaczę jakie będę miała zamówienia. Pewnie dam go w prezencie za jakieś większe zamówienia ![]() kod: 68031 (gdyby ktoś był zainteresowany...) EDIT: Oglądałam właśnie katalog świąteczny Oriflame... i najbardziej co mi się spodobało to to, że za każde wydane 49,90 zł na produkty z określonych stron (właściwie cały katalog) dają zestaw świątecznych papierów na prezenty - 10 dużych arkuszy 50x70 cm, 5 różnych wzorów... Szkoda że Avon nie wpadł na coś takiego... ![]() Co prawda mamy torebki na prezenty... ale o ile nie są dołączone do zestawów kosmetyków, to niestety same musimy za nie płacić :/ eh eh...
Jesteśmy już razem ---> http://tickers.tickerfactory.com/ezt...6fc5/event.png ![]() Moje portfolio ---> http://ceres86.deviantart.com/ ![]() Edytowane przez ceres86 Czas edycji: 2008-11-09 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | ||
Doncia
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Rozeznanie
|
pomozcie blagam!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ungaro for men, bardzo ładny zapach ![]() ![]() Najlepiej zorientuj się jakie perfumy używa Twój Tato, weź do powąchania próbki obu zapachów i wybierz odpowiedni. ![]() A mnie zainteresował opis perfum Wish of Luck z katalogu 1/09. Pewnie w 17 będzie możliwość zakupu próbek, z przyjemnością wybróbuję ![]() Edytowane przez Deborah100 Czas edycji: 2008-11-09 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny!!!
odebralam wlasnie roswietlajace perelki! sa sliczne! ![]() ja jestem we Wloszech wiec katalogi troche sie roznia..ale produkty te same! |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Doncia
|
Poszukuje perfum, które zawierają w nutach czekolade, wiecie może czy w avonie cos znajde, lub jakiejś innej firmy??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Rozeznanie
|
Czy wiecie może jaki jest prezent za płatność kartą Avon powyżej 250 zł w katalogu 15? Czy w ogóle jakiś jest, bo w Nowej Ty nie ma żadnej informacji.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale może tu coś znajdziesz ---> http://74.125.39.104/search?q=cache:...lnk&cd=6&gl=pl
![]() |
#4765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zapach jest mocny czy raczej z tych delikatniejszych? Poprzednie perfumy z tej serii nie były brzydkie dlatego tak zaciekawiłam się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Konto usunięte
|
ja polecam lacroix noir !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Doncia
|
Cytat:
Dzieki za pomoc, teraz już wiem czego mam szukac w perfumerii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dziekuje Wam za opinie, co do przydzielania do wieku, chodzilo mi o to ktory zapach bardziej taki hmm stateczniejszy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.