|
Notka |
|
Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy cz.II
Nikt nie chce Profumum Confetto?
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4695 To może litościwy KTOŚ,mający doświadczenie w tego typu zakupach, pomoże mi w zakupie(nie mam konta na ebayu,paypala i nie znam niemieckiego)?Przelew wysyłam od razu(portki i buty poczekają). ![]() ![]() Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2009-03-07 o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zakupy ? Może w przyszła sobotę ? Matte - możesz ? Swoją drogą Gwai, złociutka - będę potrzebowała atomików troszku na początek kwietnia. Planujesz jakieś zamówienie ? Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2009-03-08 o 07:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Raczkowanie
|
Cbr- poproszę 12 ml atomizer.
#4744 |
grozi wypollizowaniem
|
przypominam że kupujemy Safran Troublant
Bierzcie ludzie, póki jest w miarę tanio! ![]() Safran Troublant z Quality Polly- 20 ml+butla mettemarit- 12-15 ml Soso- 10 ml Shachownica- 5 ml 40monia40- 10 ml zostało: 40 ml Zapraszam!
#4745 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy znajda się chętne na Tam Dao z Galilu ?
Ja bym chciała jakieś 20-30 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
BAN stały
|
Dzing! bierzcie!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
never say no to panda
|
babeczko - JA! JA! ja jestem chętna na Pandao!
a kiedy zakupy, bo to zależy, na ile mnie stać będzie ![]()
![]() |
#4748 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Safranek ładny ![]() ![]() Bierzcie ludzie bo się pochlastam ![]() Babeczko! a po ile Tam Dao?
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-03-08 o 18:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ile ml bys chciała? zakupy wtedy jak się zbierze grupa chętnych na cała setkę. Z tym,że dobrze by było, żeby jakaś chętna wizażanka była z Wawy, bo galilu liczy sobie 35 zł za dostarczenie. Miejmy nadzieję,że sie uda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
never say no to panda
|
jeśli mamy kupować teraz to 10-20ml max, jeśli zakupy planowane byłyby na kwiecień/maj to nawet i 50ml
![]() |
#4751 |
Raczkowanie
|
mi sie nie spieszy, może byc maj. poczekamy ile chętnych będzie i zobaczymy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 |
never say no to panda
|
to ja bym prosiła tak najpóźniej połowę kwietnia, bo Polly chyba mówiła coś o podwyżkach cenowych (a nie chcę, żeby przeze mnie było drożej
![]() to na razie proszę o zaklepanie 20ml przy zakupach przed kwietniem i 50ml w kwietniu ![]()
![]() |
#4753 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to co robimy wstępną listę ? TAM DAO 100 ml: cbr 20 ml babeczka 20 ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
never say no to panda
|
to mnie wpisz 20ml/50ml jak można, bo się bardziej skłaniam ku większej ilości (właśnie niucham sobie Pandao na łapce
![]() ![]() właśnie, a jak cenowo stoimy? *edit - sprawdziłam na stronie Galilu - 100ml 370zł męska decyzja - biorę 50tkę! tylko prosiłabym o zwlekanie z zakupem jak tylko się da, co by tuż przed kwietniem zamawiać ![]() *edit2 - ja 2. kwietnia będę w Wawie, więc mogłabym nabyć osobiście flachę ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-03-08 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
grozi wypollizowaniem
|
cbr, może Ci ta próbka nie potrzebna? kurcze....
piszcie mnie na razie na 5 ml-ale tak wstępnie tylko. może sie namani jakaś próbka w międzyczasie to dam znać na 100% Z uporem maniaka namawiam na Safran Troublant- 3,55 zł/ ml Zapraszam! mam atomki ![]()
![]() |
#4756 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poczytałam trochę o nim na KWC i wydaje się być interesujący. Tak więc jeśli mogłabym to poproszę 15 ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
never say no to panda
|
mogę Ci kapkę odlać i podesłać, jesliś chętna
![]() ![]() ja tak czekałam tylko, aż ktoś da sygnał do wspólnozakupowania znalazłam doskonały opis Pandao, bo ja to mogę napisać wilgotne, stare drewno, ale brzmi to mniej... zachęcająco, niż poniższe ![]() Cytat:
![]() Diptyque - Tam Dao: cbr 50ml (+F) babeczka81 20ml Polly 5ml (wstępnie)
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-03-08 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() Zapisuję na 15 ml i machnę priv do Ciebie ![]() Safran Troublant z Quality- Doskonałośc roku 2008 Twój Styl ![]() Polly- 20 ml+butla mettemarit- 12-15 ml Soso- 10 ml Shachownica- 5 ml 40monia40- 10 ml agus86- 15 ml zostało: 25 ml Zapraszam! Cytat:
Bardzo jestem chętna ![]() ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-03-08 o 20:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Poproszę 10 ml,jak odwyk ma mieć sens to nowe odlewki trza zamawiać ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
never say no to panda
|
Winterko - bo, jak to już ustaliłyśmy, odlewki to przecież nie są pełnowymiarowe flachy, więc nie liczą się przy odwyku
![]() mam nadzieję, Babeczko, nie gniewasz się, że wzięłam w swoje łapki uaktualnianie listy ![]() Diptyque - Tam Dao: cbr 50ml (+F) babeczka81 20ml Polly 10ml Winterka 10ml gwaihally 10ml -------------------------- i koniec - żałujcie ![]() Polly - ja Ci radzę zarezerwować sobie więcej, bo jak się okaże, że jednak Pandao się podoba, to już pewno wolnych ml nie będzie ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-03-08 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Może i tak,tylko,że w piątek tak sobie klikłam 2 zestawy miniatur na All(łącznie 6 flakoników),do tego 3 inne odlewki już mam zamówione
![]() Żeby mnie Małż nie ![]() ![]() W temacie-Ty Olu rozlewasz?Czyli atomki nie są problemem?I nr konta już znam ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
never say no to panda
|
czy ja, to nie wiem, bo to akcja Babeczki
![]() ![]() ![]() ![]() a co do zakupów - miniaturki się nie liczą :P dopiero ilości równe i powyżej 30ml można liczyć za pełnowymiarową flachę ![]()
![]() |
#4763 |
grozi wypollizowaniem
|
prosze mi zaklepać 10 ml
![]() ![]() ![]() winterku! może safranka? ![]() ![]() ![]()
#4764 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Skoro Ty zakupujesz to chyba nie ma sensu,żeby ktoś inny przelewał.Babeczka się chyba nie obrazi,że zajmie się tym najbardziej doświadczona "rozlewaczka: jaką znam ![]() edit-Polly,miałam próbkę Safranka z Quality i jakoś mnie nie zachwycił ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-03-08 o 21:17 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, jeszcze 15ml Terre de Sarment do wzięcia! Weźcie każda po troszeczku, bo się zakupy opóźniają. Chciałabym od jutra zacząć zbierać kasę.
Favkes, może być w sobotę, czy tam kiedy Tobie pasuje. Ja postaram się do końca tygodnia zebrać kasę i w piątek rano przelać Tobie. To będzie 3% zniżki? A ile może wyjść za przesyłkę tego majdanu do mnie jakąś bezpieczną paczką? 25zł starczy? A swoją odlewkę Terre odlejesz sobie? Masz atomek dla siebie? Wiecie, co? Jest jeszcze Tam Dao dla mnie? Tak 10ml? A po ile to chodzi? A atomiki znowu Cbr będzie organizować. Ja może na następny rzut wrócę. Jakoś po siedmiu czy ilu rzutach się tymczasowo wypaliłam. Ale ma Was na oku, nie bójta się ![]() Jak coś to Pana dopilnuję żeby słał Wam co trzeba.
#4766 |
never say no to panda
|
Gwaiko - bierzesz najostatniejsiejsze 10ml i zamykasz listę
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
Gwai, Favkes ma 5 % znizki. 3 % dostawaly dziewczyny po pierwszych zakupach
![]()
#4768 |
never say no to panda
|
do wiadomości WSZYSTKICH - rusza kolejna tura wspólnych zakupów atomizerkowych - chętnych zapraszam do klubu
![]()
![]() |
#4769 |
grozi wypollizowaniem
|
zapraszam na Safranka!
Safran Troublant z Quality- Doskonałośc roku 2008 Twój Styl ![]() Polly- 20 ml+butla mettemarit- 12-15 ml Soso- 10 ml Shachownica- 5 ml 40monia40- 10 ml agus86- 15 ml zostało: 25 ml Zapraszam!
#4770 |
Wtajemniczenie
|
Posty Cbr natchnęły mnie na kolejne z moich dawnych marzeń - Opone Diptyque
![]() Ze strony Galilu wynika, że 100 ml kosztuje 370 zł, czyli 1 ml wychodzi po 3,70 zł. Ja mogę wziąć 40-50 ml z butlą; jeśli ktoś byłby chętny, czekam na odzew ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.