|
|
#4741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar VI
I znów o pomoc poproszę Was tu, a najbardziej 'ruchliwym' perfumowym wątku.
Czy Be Delicious w takiej buteleczce to oryginał? |
|
|
|
#4742 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4744 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wiec jak nie znasz a lubisz to mysle, ze mozesz brac w ciemno Pozostaje tylko kwestia oryginalnosci ale po literkach wytloczonych na butelce mam wrazenie, ze wszystko jest ok, na All podroby maja znacznie slabiej widoczne literki, nie sa tak wyraznie odstajace jak tutaj. Ale mna sie zabardzo nie kieruj bo sama nigdy nie uzywalam wiec na 100% ciezko mi to ocenic
|
|
|
|
|
#4745 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dziś miałam sprzątać od rana,a niedawno wstałam ![]() i co tu teraz począć
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Beatko
co tam u Ciebie?? ależ ja cie nie czytalam już długo jak zdrówko?ZDAŁAM PRAWO CYWILNE!!!!
|
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Madziku kochana jestes chociaż ty we mnie wierzysz bo ja w siebie nie
|
|
|
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4750 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik ty nawet nie wiesz jaki ze mnie pesymistyczny ludź!! Serio...
a wczoraj z cieknącym nosem i ledwo żywa poszłam na to cywilne do babki zdawać i było mi wsio jedno czy zdam więc odpowiadałam krótko i na temat bo co tu można dużo gadać o nieruchomościach i przedsiębiorstwach?? a pani do mnie że właśnie o rzeczowe odpowiedzi jej chodziło a nie lanie wody i mam 4 ![]() Gryxiu dziekuje
|
|
|
|
#4752 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czesc Asiu Teraz wszystko nadrobie![]() Gratuluje zdanego egzaminu U mnie w miare ok, tylko uczuciowo wszystko sie sypie i nie bardzo wiem co robic. Snilo mi sie dzis, ze chodzilam po lace i zbieralam zlote pierscionki, ktore mialam pod nogami. Sprawdzilam w senniku i bylo napisane, ze znajde szczera milosc ale z drugiej strony zebym zrezygnowala z planowanego skoku w bok Ale ja nie chce skakac w bok... ja tylko chce zeby bylo dobrze. Kamil sie wczoraj zachowal jak prawdziwy dupek a moje sny oskarzaja mnie o skoki w bok A jak u Ciebie, poza zdanym prawem?
|
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pesymizm ma tu chyba nie aż tak duże znaczenie. Choćby to, że się z nim walczy to już jest siła
![]() Poza tym skromnie przypominam, że Największą Pesymistką Podforum Perfumy jestem ja ![]()
|
|
|
#4754 | |||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Co do "istoty" rzeczy - planeta to być nie może. Mowy nie ma Zapytaj o nazwę obiektu. ok? Resztę ja już sobie znajdę. Cytat:
![]() Miałam nie czytać... Cytat:
Gryxiu, czynności na S są tak urozmaicone, że wcale niekoniecznie trzeba je wypustką akurat uskuteczniać. ![]() A czy wykonalne? Hmmm... Messalina dała radę. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A bo na konwenty nie jeździsz... Może uda mi się namówić mojego partnera od naukowych występów do powtórki na przyszłorocznym Falconie. ![]() Cytat:
Cytat:
A ja miałam spać do późna i obudził mnie o 3 nad ranem ból brzucha...
|
|
#4755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy przyjmniesz mnie do sfojego grona? ![]() ![]() ![]() Bo też jestem marudnik straszny ![]() Cytat:
Ale moge tylko powiedzieć ci jedno... musi być dobrze w końcu... a faceci mają to do tego że ta natura "dupków" wyłazi z nich jak nie powinna :/W pracy w obecnym dziale nieciekawie... więc potajemnie czmycham do innego działu
|
||
|
|
|
#4756 |
|
Wiedźma
|
Kurczę, cytat z gratulacjami mi zeżarło.
![]() No to sobie powtórzę: wiedziałam, że tak będzie. ![]() Gratulacje! edit: Ale z tekstem dotyczącym ogólnej natury "facetów" się nie zgadzam! Chyba, że z zastrzeżeniem, że ludzie w ogóle z natury mają naturalnie naturalną naturę dupków...
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-12-20 o 12:48 Powód: dopisek w moim własnym, wkurzającym stylu |
|
|
|
#4757 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no to mam nadzieje, ze u Ciebie i u mnie sie jakos to wszystko ulozy bo ja juz powoli robie sie bardzo obojetna na to wszystko i jedyne co mam w glowie to to, ze najwygodniej byloby poprostu to zakonczyc bo nie wiem ile czasu uplynie az wybacze mu wczorajszy wystepek. Za bardzo wrazliwa chyba jestem na pewne rzeczy
|
|
|
|
|
#4758 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
A że nie znoszę uprawiania tego procederu - kończy się różnie ![]() Btw - mogę być nieobiektywny ![]() Cytat:
![]() Młody jestem, proszę mi wybaczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Ale niusa przed chwilą RMF podał Przyczyną kichania są nieprzyzwoite myśli |
||||
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() Wiesz ja też czasem jestem takim dupkiem ot tak... hehe... chyba taka to naturalna natura :P
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Aleeeee buuuujjjjjjjjdaaaaaaaaaa: D
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe ja słyszałam że kobiety myślą o seksie częściej niż faceci... i coś w tym jest
|
|
|
|
#4762 | ||||||||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
[quote=gryx82;10140673]
Cytat:
![]() Cytat:
Aż zaglądnęłam do kalendarza, żeby sprawdzić , co mnie tak zaabsorbowało, że zapomniałam się bać i juz wiem - wybierałam czy i do jakiego OFE się zapisać. Cytat:
![]() Cytat:
nazwa kojarzyła mi sie wtedy z kowalem ![]() Cytat:
![]() Zjeść śniadanko lub obiadek ? Tak miało być. Gratuluję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() (tyle, że jak wyjdzie z domu po siódmej, to wraca po osiemnastej, więc sporo czasu jego kichanie jest poza kontrolą. Ciekawe, jak często kicha w pracy ![]() .
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-20 o 14:00 Powód: dokładka |
||||||||
|
|
|
#4763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuje za pomoc w rozpoznaniu co toto jest
|
|
|
|
|
#4764 | |
|
BAN stały
|
[quote=BigMama;10148136A może to chodzi o skok w bok od ulubionej kategorii perfum?
[/quote]Tego tez nie planuje chwilowo Dobrze mi z moimi flaszkami Staram sie raczej wierzyc w to, ze to tylko glupi sen byl.Cytat:
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Wtajemniczenie
|
Sny na szczęście najczęściej są głupie Princesko, rzadko się sprawdzają. A jak już się sprawdzają to nie według tego, co napisali w senniku, tylko dosłowniej. Nie martw się. I Kamilem, który zachowuje się jak dupek też nie. Choc nie rozumiem, jak można byc dupkiem mając za dziewczyną taką słodką i śliczna istotkę
|
|
|
|
#4766 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dziewczyny! Jak aplikujecie na się zapach z fiolki bez psikacza? Chodzi mi głównie o ilość, skąd mam wiedzieć że sobie polałam np 1 psik, albo 2
Bo mi wszystko z próbek mało trwałe się wydaje i może ja za mało polewam?
|
|
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbki dla mnie są do testów typowo nadgarstkowych, bo nie wyobrażam sobie palcem aplikować zapach
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wspaniale sie nadaje do aplikowania i rozcierania perfum. ( Można kupic na allegro fioleczki zaopatrzone w takowy.) Bo palcami to rzeczywiście i ja sobie nie wyobrażam packac.A dla Polly-psikowy przelicznik Mililitr to okło 8-12 psiknięc. Tak więc powinnaś na siebie wylac ok. jedna dziesiąta mililitrowej próbki za każde psiknięcie, które chciałabyś zrobic.
|
|
|
|
|
#4769 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() no oto mi chodzi że na nadgarstek ile mam chlupnąć....myslałasz że sięchlupię po szyji z fiolki??? ![]() Cytat:
A co do przelicznika, to idę robić kreski na fiolkach
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-12-20 o 15:38 Powód: post pod postem, prosze korzystac z funkcji "EDYTUJ" |
||
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
Anno wiesz tylko ja jakoś tak nie umiem "perfumić" się próbką
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

wiec jak nie znasz a lubisz to mysle, ze mozesz brac w ciemno
Pozostaje tylko kwestia oryginalnosci ale po literkach wytloczonych na butelce mam wrazenie, ze wszystko jest ok, na All podroby maja znacznie slabiej widoczne literki, nie sa tak wyraznie odstajace jak tutaj. Ale mna sie zabardzo nie kieruj bo sama nigdy nie uzywalam wiec na 100% ciezko mi to ocenic
co tam u Ciebie?? ależ ja cie nie czytalam już długo 

Ale ja nie chce skakac w bok... ja tylko chce zeby bylo dobrze. Kamil sie wczoraj zachowal jak prawdziwy dupek a moje sny oskarzaja mnie o skoki w bok

A że nie znoszę uprawiania tego procederu - kończy się różnie