![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Dziewczyny, lecę do domu. Miłego wieczoru i weekendu
![]() ![]() P.S. uwielbiam z Wami klachać na forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Diana i Twoje zdanie mnie zabiło..."lubię jeść to co jem" ![]() ![]() Wiesz ja też lubie pizzę z salami i bekonem z duza iloscią sera..ale takiej nie jem, a jak już zjem to jeden kawalek. Ja sobie wmówiłam kiedyś jak miałam 15 lat ze tłuszcz jest beee. Potrafię sobie zakodowac ze placki ziemnaczne, racuchy, frytki, wszystko smażone na głębokim tłuszczu jest niezdrowym, rakotwórczym, tluszczotwórczym, zawałotworczym gównem...i tego nie jem po prostu. Z czasem przestało mi smakować, teraz takich racuchow do ust nie wezmę..a inne rzeczy typu pączki, frytki raz na ruski rok.A i tak mam wyrzuty sumienia ze w ogole zjadałam. Edit..i jeszcze jeden przykład..mamy od dziecka poją nas herbatkami z cukrem sokami itp. Przyzwyczajamy się że taka herbata ma byc slodka i gorzkiej nie wypijemy. ..ale jak przestajemy słodzić okazuje sie ze herbata bez cukru to kwintesencja smaku. WSZYSTKO JEST KWESTIĄ NASTAWIENIA I PRZYZWYCZAJENIA.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-09 o 16:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
Hania ja też nie ma pociągłej twarzy tylko własnie księżyc w pełni
![]()
#4745 |
Zadomowienie
|
Wiem jak to brzmi, ale tak faktycznie jest, jem tylko to co lubię i co mi smakuje
![]()
#4746 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#4747 | |
Zakorzenienie
|
To witaj w klubie pyzowatych
![]() Cytat:
Ja tez uwielbiam ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja się zastanawiam czy takie brokuły z masłem mogę jeść na diecie, a wam chodziło o to, że one milion razy lepsze od tabliczki czekolady są (z czym się oczywiście całkowicie zgadzam ![]() Faktycznie strasznie się dziewczyny rozpisały ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam ostatnio strasznie suche ręce....nigdy tak nie miałam O_o Pewnie przez mróz.
Wy tu o odchudzaniu, a kto mi powie jak ZDROWO przytyć.. Moje 42.5 kg mnie nie zadowala;/ (co prawda niecałe 160 cm wzrostu ale...) Edit: nie wyglądam jak anorektyk na prawdę, zazwyczaj ludzie się dziwią jak mówię ile ważę. Niemniej: chciałabym mieć ze 4-5 kg więcej..byłoby jakoś lepiej,,
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Wtajemniczenie
|
czesc. niestety sesja mnie dopadla i nie moge z wami pisac ale troche podczytuje. pewnie wpadne za miesiac dopiero... jakbym przyszla wczesniej to mnie wyganiajcie, bo mam naprawde mase nauki.
zaro, ja się uczylam w maju 08 jezdzic po 2,5 letniej przerwie. od tego czasu jezdze regularnie, jednak to co przezylam na poczatku to byl koszmar a teraz mam chrzest zimowy. bałam sie i nadal b. ostroznie jezdze w taka pogode (nie mam absu) weim jednak, ze z nauka jazdy poczekalabym na bardziej sprzyjajace warunki. acha i jeszcze mialam 6 h u instruktora, a reszta to tż. teraz uwielbiam jezdzic ![]() a propo fizjologii. wlasciwie wszystko poza wyproznianiem sie. a teraz zaraz do nauki a jak nie lubicie sie b. przemeczac a chcecie zgubic brzuszek to polecam: http://allegro.pl/item518469100_kolo..._weglowym.html malo na nim cwicze i zaczelam naprawde od 5 minut zeby nie przepasc. bo miesnie bola na poczatku bardzo. zdradziłam wam sekret :P no i do nauki. Edytowane przez biia Czas edycji: 2009-01-09 o 19:50 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Biia, no właśnie, teraz jest chrzest zimowy ![]() Jechałam dziś do fitness klubu z TŻ i zaczęłam rozmowę, że może wezmę sobie chociaż kilka lekcji, żeby nabrać pewności. A on powiedział, że jego zdaniem tego nie potrzebuję, bo jeżdżę dobrze (chyba chciał zatrzeć złe wrażenie po wczorajszej kłotni o parkowanie ![]() ![]() ![]() Magic bar okazało się być ćwiczeniami ze sztangą, które bardzo lubię. Podobno powodują wzrost wytrzymałości i siły bez wyraźnego obwodu mięśni, coś dla mnie ![]() Poemi wsiąkła, Etka wsiąkła ![]() Boska ta emotka ![]() Dobranoc wszystkim. Edit: Biia: ciekawe to hula hop ![]() ![]()
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
etka "wysiąkła" na chwilę
![]() na razie jestem bardzo zajęta przeprowadzką. jutro wszystko się zamknie ![]()
#4754 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś zostałam po godzinach, miałam trochę roboty. Dostałam niezłego powera i bardzo fajnie mi się siedziało ![]() A propos ostatnio poruszanych tematów. Przy TŻ nie krępuję się sikać czy myć, jednak jeśli nie ma takiej potrzeby, nie przesadzam z ekshibicjonizmem. Golić wolę się w samotności. Kupy przy sobie nie robimy nigdy. To już jest dla nas nie do pomyślenia. Zakupoholiczką jestem straszną, muszę się nauczyć oszczędzania ![]() Jeśli chodzi o domowy budżet, to nie ma jakichś określonych reguł. Rachunki opłaca TŻ. W sklepie płacimy na zmianę, jak wypadnie. Nie tłumaczę się, na co wydaję kasę ze swojej wypłaty, ale przeważnie się chwalę, więc i tak TŻ wie, co kupiłam ![]() Chcemy założyć wspólne konto oszczędnościowe i wpłacać co miesiąc jakąś kwotę. Mieliśmy też wpłacić na lokatę kasę z wesela, ale raczej wydamy ją na wakacje. Jutro mąż chce mnie wyciągnąć gdzieś na wspólne picie ![]() Powiedzał mi, że jemu miłość kojarzy się z moim uśmiechem. Rozwalił mnie tym na dobre. Dobrej nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zakorzenienie
|
tak piszecie o zdrowym odzywianiu
Mi niestety odkad jestem z TZem waga dobila do 61 kg (a bylo 55-56-tak jak u Kasi ![]() Diano-mialam tak jak Ty- niezdrowe jedzenie, soki, gazowane slodzone napoje, fast foody ![]() zaczelam cos zmieniac przed swietami ale wiadomo jak same swieta wygladaja. teraz wrocilam do diety, moze efektow na wadze nie widac (bo nie mam wagi wiec nawet ciezko powiedziec, zreszta to za krotko, dopiero 10 dni) ale samopoczucie lepsze, brzuch mniej wzdety, nie ma zaparc ![]() jem 4 posilki, male porcje, wiecej owocow i warzyw (tez kiedys mowilam ze nie tkne brukselki czy czegos innego a teraz sie zajadam, ogolnie te mieszanki warzyw na patelnie nie sa takie zle ![]() nie pije sokow ani slodzonych gazowanych napoi (znaczy czasem sobie lykne ale rozsadnie, kiedys 1 butelka lub karton schodzily w 1 dzien, teraz stoja po 4-5 dni). przerzucilam sie na herbate i wode gazowana (poprawia trawienie).slodycze od wielkiego dzwonu ![]() takze da sie ![]() no wczoraj zgrzeszylam. chyba pojawil sie syndrom odstawienia cukru, po obiedzie bylam strasznie glodna, i czulam sie fatalnie (bol glowy,zawroty). no i zjedlismy z TZ pizze na pol ![]()
#4756 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja dalej jestem chora ![]() ![]() O i dodatkowo marudzenie mi się włączyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesli chodzi o mnie szczerze polecam, zwlaszcza jak ktos ma 20 minut dziennie na cwiczenia co drugi dzien. tak chce zrobic w czerwcu na wakacje ![]() (pamietajcie mnie wyrzucac z wizazu...) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zadomowienie
|
Ja znalazlam chwilke a tu pusciutko
![]() Wlasnie siedze i pije zielona. Wczesniej troche sprzatalam, robilam ciasto na jutro dla rodzicow bo maja rocznice slubu a potem troszke sie ogarnialam ![]() Haniu ![]() ![]() Troszke Was nadrobilam wiec miskowa i pozstale dziewczyny majace zaliczenia trzymam mocno kciuki zeby sie udalo ![]() ![]() Asiuk czasem dobrze tak szczerze porozmawiac i powiedziec o czyms co na trzezwo nas blokuje. Kochacie sie i to jest najwazniejsze, wiecie ze chcecie byc ze soba do konca zycia na dobre i zle, a teraz najwazniejsze to pielegnowac ta milosc juz jako malzenstwo ![]() Gosia zdrowka duuuzo, co by okropne chorobsko poszlo precz Diana wiem ze chcialabys schudnac i na pewno ci sie uda tylko musisz sprobowac malymi kroczkami zmieniac swoje nawyki zywieniowe. Sprobuj zamiast bialego pieczywa przejsc na ciemne pelnoziarniste, do tego moze pomidor albo inne warzywo, chuda wedlina, rozne zupy na chudym miesie, nie zabielanie ich smietana a jak juz musisz zabielac to jogurtem,do salatek jogurt zamiast smietany. Moze przed obiadem wypijaj szklanke wody mineralnej. A w pracy jak juz jest bardzo pozno i masz ochote na jakis batonik, przegryz jablko albo marchewke, albo inny owoc, grejprfuta, jednego banana. To na pewno zdrowsze i bardziej sycace niz batonik ktory daje energie tylko na chwile. Sprobuj kalafiora, brokula i pomalu sie przelamuj. Co najwazniejsze nie najadaj sie do syta. Male porcje a czesciej ![]() Na poczatku na pewno bedzie trudno ![]() Malymi kroczkami, stopniowo a bedziesz widziala efekty, tylko sie nie poddawaj. A jesli masz mozliwosc skorzystania z porady dietetyka to skorzystaj ![]() Wierze ze ci sie uda i wytrwasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
ale puchy dziś ... przyjechałam do rodziców zapominając,ze moja siostra ma dziś studniówkę i siedzę dziś sama w domu
![]() ale wczoraj mnie TŻ zaskoczył. wrócił z pracy z bukietem irysów. Cudne są ![]()
![]() |
#4760 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak, to miło być pozytywnie zaskoczonym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
Powiem tak, dla chcącego nic trudnego, ale oczywiście zdarzają mi się małe grzeszki
![]() Ale coś na weekend kiepsko Wam idzie. ![]()
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
cały dzień wożenia rzeczy i rozpakowywania..a tu jeszcze końca nie widać - porzdkować to wszystko chyba będziemy przez tydzień
![]() padam z nóg.
#4763 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jednak cudownie jest mieć świadomość, że miłość życia ma się przy swoim boku... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Rozeznanie
|
ale naprodukowałyście
![]() i jak zwykle ogromna rozpiętość tematyczna ![]() Za 2 tygodnie będę miała zaliczenie za zaliczeniem , egzamin za egzaminem. Tymczasem wracam do sprawozdania z mikro . Jestem dopiero w połowie, a muszę to dzisiaj oddać . Mózg mi się już lasuje. ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() jakos juz nie mogłam spac. TZ spi, a ja obok na laptopku szaleje ![]() Jurcze jeszcze 5 dni i jade do Polski ![]() ![]() mam nadzieje, ze wszytskim spodonaja sie moje prezenty: tacie kupilam gramofon, bo ma kolekcje płyt do niego z dziecinstwa a nie mial gdzie odtwarzac, taki fajny czarny w starym stylu z radiem dodatkowo. dla mamy grila elektryczne, kapciuchy holenderskie i miseczki na przystawki taki fikusne ![]() ![]() Patrze, ze mowicie o wadze. no wiec ja od chwili kiedy zaczełam brac tabletki nie przytyłam nic za to jak zamieszkałam z TZ, moja waga podrosła o 3 kilo przez te pół roku ![]() no.. teraz juz tak czesto nie bede do was zagladała bo skonczyła nam sie w firmie praca na zmiany i z ponad 50 osoób wiekszosc zwolnili wczoraj tylko 17 osoób zostala w tym ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zadomowienie
|
Madzialenka bardzo fajnie ze bedziesz w Polsce i spotkasz sie z rodzinka. Prezenty na pewno sie wszystkim spodobaja a najbardziej Twoja obecnosc
![]() Na wizaz bedziesz zagladac kiedy czas pozwoli, najwazniejsze ze nadal masz tam prace ![]() Pozdrawiam i 3 msie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
Anitko juz moi rodzice sie nie mogą doczekac kiedy wróce
![]() ![]() szkoda tylko, ze sama podróz nam zajmie busem 20 godzin, ale kit ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 |
Zadomowienie
|
Witam dzisiaj bardzo pogodnie i radośnie
![]() Wczoraj TŻ skończył obóz narciarski, wyczuł z moich słów, że jestem już smutna bardzo i stęskniona aż za bardzo i przełożył parę spraw, co sprawiło, że... jeszcze wczoraj o 5 wsiadł w autobus i o 12 będzie u mnie, na 3dni! ![]()
#4769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() cześć ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.