![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Dzień dobry
![]() Wczoraj ruszyłam się z domu, a teraz czuję skutki - w nocy bolało mnie podbrzusze i wciąż boli ![]() ![]() Także jutro wolę nie ryzykować wychodzenia ![]() Ale jeszcze nie raz się spotkamy ![]() Miłego dnia ![]()
#4742 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Wczoraj cały dzień mnie nie było i myśłałam że z godzinę będę Wasze posty czytać a tu tak pusto ![]() Martuko - ![]() To jak z tym jutrzejszym spotkaniem? Kto chętny i o której? |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() Martuko, trzymaj się, rozumiem Cię, ja tez po ostatnich wizytach u gina i badaniach nieciekawie, okazało sie że mam PCO, ale jestem dobrej myśli mimo wszystko. miss.hot, wypoczywaj, życzę zdrówka Tobie i dzidzi! Bandola, powodzenia z tortem! Co do spotkania, ja bardzo chętnie bym Was zobaczyła, tylko nie wiem czy dam radę jutro, ide się tatuować po pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
Tola wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
![]()
![]() |
#4745 |
Wtajemniczenie
|
TOLA - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!! Zdrówka, szczęścia, pociechy z synka, grzecznego męża i znalezienia wymarzonej pracy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit - jodie ale synchronizajcja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4747 |
Raczkowanie
|
hey Witam wszystkich na forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zadomowienie
|
Tola, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, przede wszystkim zdrówka, pociechy z synka i męża i samych radosnych chwil w życiu!!!
#4749 |
Zakorzenienie
|
Tola z okazji 18 urodzin spełnienia marzeń, mnóstwo miłości, szczęścia i zrozumienia; pociechy z Mikołaja i męża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Rozeznanie
|
witam się i ja
![]() ![]() ![]() ![]() martuko glowa do gory bede trzymac kciuki zeby bylo dobrze ![]() ![]() anabel ![]() miss hot odpoczywaj i sie nie przemeczaj, mam nadzieje ze te bole przejda i wszystko bedzie ok ![]() Tola wszystkiego naj z okazji urodzinek duzo zdrowka i usmiechu oraz samych radosnych dni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Raczkowanie
|
Tola - Wszystkiego co najpiękniejsze z okazji urodzin !
![]()
#4752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Toluś - wszystkiego najlepszego ![]()
![]() |
#4753 |
Zakorzenienie
|
Tola ode mnie też najlepszego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a mnie dzisiaj okropnie plecy bolą, że wcale nie mogę siedzieć ![]()
#4754 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia. W ogóle pierwszy raz w życiu nie czuję wcale, że są dziś moje urodziny. Taki zwykły dzień. Nic nie robię, nie mam jak. Moje dziecko odkąd zrobiło się ciepło nie uznaje siedzenia w domu (jeden ryk), tak więc często gęsto spędzam na dworze cały dzień. Nogi to mnie już tak bolą od tego łażenia, że hej. Sija! Dzięki za spotkanko, Ania jest prześliczna! Taki mały okruszek. Sonia! Dziękuję bardzo za propozycję, ale udało mi się być u Siji już wczoraj, tak więc jutro już nie pojadę. ![]() Annabel! Martuko! Selka! Miss.hot! Malpka! Trzymajcie się dziewczyny! Moc buziaków dla Was! ![]() I dla całej reszty! ![]()
#4755 |
Rozeznanie
|
TOLA wszystkiego najlepszego ....
Tortu wielkiego, Płomyka cienkiego, Kłopotów mało, Mniej niż życie dało, Prezentów dużo, Pachnących różą, Wiele słońca, I tak bez końca... _____███__█_████ ______ ██__ ██_____ █ ______ ███_█__█_____█ _____████_____██___██████ ____ █████______██_█____█ █ ____█████_______██___█_█ █ ____█████_______█_____█ ____██████_____ █_____█ _____██████____ █____ █ ________ ████████__ █ _ ███______██___ ██ ███████____██ W dniu _███████____█ urodzin __██████____█_ 100 lat! ___███___█__██ ___________███ ___███████ ___███████ _█████████ _█████████ █████████ _ █_█████████ ███████ _█ __ █_████████ ███████ __█ _ █__███████ _██████ _█ __ █_███████ __███████ __ __███████ ____███████ __██████ ______████ __██████ ________██ __ ████ __________█ __ ██ ___________█_██ ____________ █ |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 |
Zadomowienie
|
Tola 100 lat
![]() ![]() hmmm chyba miało dziś padać, widzę, że dopiero teraz się zachmurzyło Jodie mam do Ciebie pytanie o Twoje ulubione kwiaty ![]() ![]() Martynka ![]() Malpka a może byś poleżała w końcu troche? ![]() Bandola a od Ciebie czekamy na fotki Krzysia z tortem ![]() Pola ja też bym chciała tatuaż, tylko jakoś odwagi mi brakuje ![]() Co do spotkanka jutro, to mi by bardziej pasowało tak około 11.30 lub ewentualnie po 17, chociaż wolałabym przed południem, bo później Ania czasem jest bardzo marudna (nie zawsze, dziś np. słodko śpi między karmieniami) spacerek z racji awarii wózka odpada
#4757 |
Rozeznanie
|
TOLA i ode mnie przyjmij najlepsze życzenia, zdrówka, uśmiechu, miłości i spełnienia najskrytszych marzeń
![]() Ja dziś padam. Dałam sobie wczoraj niezły wycisk na badaniach terenowych. Pojechałam sama, a zazwyczaj mam kogoś do pomocy no i dziś odczuwam skutki. A za godzinkę mamy mieć gości:/ No ale jestem zadowolona, bo zrobiłam najważniejszą część badań tegorocznych i spokojnie mogę iść za niedługo na zwolnienie ![]() Pozdrawiam Was wszystkie. Sija - co prawda pytanie nie było do mnie, ale w moim pokoju przez większą część dnia brakuje słoneczka, a storczyk radzi sobie dość dobrze. I fiołki ładnie kwitną. Edytowane przez skrzatek24 Czas edycji: 2009-04-17 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Rozeznanie
|
Tola - najlepsze zyczenia urodzinowe
![]() ![]() Pola- pochwal sie pozniej efektem ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Toluś i ode mnie wszystkiego naj naj najlepszego
![]() (jaka ty młodziutka jesteś) ja ostatnio nie często zaglądam, i nie wiem, czy znowu nadoąże z czytaniem ![]() zapisałysmy się z szefową ![]() ![]() i tak rowerkuję sobie od przedwczoraj zajęcia na rowerkach na razie jak dla mnie trochę ciężkie ale myslę że z czasem dam radę ![]() no i zgubie przy tym pare kg ![]() zakupiliśmy dziś dla Gosiaka fotelik na rower i niedługo zaczniemy śmigać rowerkami, jak tylko zrobi się znowu ciepło ![]() ide poczytać o spotkaniu, bo jutro mam chyba wolne ![]() no i nie doczytałam trudno, bede jutro sledzic wątek martuko ![]() Bandola podziwiam za chęci robienia tortu ![]() Edytowane przez Yoolia Czas edycji: 2009-04-17 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
Yoolia - właśnie słyszałam że ten spining jest ciężki, ale też bardzo skuteczny, ja jakoś nie mam odwagi na aż tak intensywne zajęcia
![]() Ja za to dzisiaj basenik zaliczyłam (i shake'a z McD, chyba, żeby uzupełnić zapas kalorii ![]() Ostatnie kilka dni u mnie w pracy to była masakra - zwłaszcza wczoraj ![]() więc naprawdę ciesze się że już weekend....
#4762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie skusiłam, aż się sobie dziwię ![]() na dodatek szefowa karnecik zasponsorowała ![]() narazie często wymiekam, jak nie daję rady poprostu siadam sobie i tylko pedałuje. Jakos się wcale tym nie przejmuję, powoli dojde do formy ![]() ![]() pocieszam się że jednak chyba nie jest ze mną tak zle, wczoraj na zajęciach było 3 chłopaków, 2 dawało sobie nawet niezle rade ale trzeci to gorsza ciapa ode mnie ![]() a ja po ciąży, chyba ponad 2 lata nic nie robiła, czuje, że moje mięśnie (o ile kiedykolwiek je miałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję raz jeszcze wszystkim za życzenia. Kochane jesteście!
![]() Yoolia! Do mojego wieku możesz dodać rok, bo na tyle się czuję. Całe życie wszystko robiłam rok wcześniej, bo rok wcześniej poszłam do szkoły. I wcale młodo się nie czuję. Jestem padnięta. Moje dziecko mnie dziś wykończyło. Nie czuję nóg.
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
pewnie, wszystko trzeba robić w swoim tempie, przecież to się robi też dla przyjemności i relaksu
![]() ja mam problem z normalnym rowerem, ponieważ ja nie znoszę górali - to jeździłam do tej pory na takiej stareńkiej damce, chyba niedługo by ze 20 lat miała, ale w tym roku przez gapiostwo zostawiłam ją na całą zimę na balkonie ![]() ale małż tez musi kupić nowy, no i się robi trochę wydatek ![]()
#4765 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napewno nie jest tak zle, pewnie czujesz się tym wszystkim zmęczona i tyle ![]() a wczoraj były moje imieniny i nikt nie pamiętał. ani mąż, chciaż w pracy ma Ksenie, która obchodzi imieniny tego samego dnia, rodzice też ![]() znajomi to nawet nie wiedzą, bo ja zazwyczaj nie obchodzę, chyba, że się dopatrzą w kalendarzu i dopytują, a tu wczoraj zupełna cisza ![]() Cytat:
ja ma starutkiego górala, kupionego chya z 10 lat temu na promocji w Leclercu chyba za niecałe 300zł - jest super do dziś choc marzy mi sie jakiś nowy, lekki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
Yoolia! Masz imieninowego buziaka!
![]() A co do tego wcześniejszego pójścia do szkoły to chodziło o "wygodę" dla moich rodziców, bo mam rok starszą siostrę i łatwiej było nas dać do jednej klasy, bo szkołę miałyśmy dosyć daleko i musieli nas odprowadzać i przyprowadzać ze szkoły (no oczywiście do pewnego momentu). A jakbyśmy chodziły do dwoch klas i na różne godziny, to byłaby jakaś masakra dla nich. Oczywiście musialam przejść jakieś tam testy czy się nadaję etc. Ale ja nigdy problemów z nauką nie miałam, więc nadałam się. ![]()
#4767 |
Wtajemniczenie
|
Yoolia - spóźnione życzenia imieniowe - od teraz będę pamiętała że maszz tego samego dnia co ja
![]() A co do jutrzejszego spotkania to mi pasuje właśnie ok 12, sija prześlij mi swój adres na pw i może jeszcze nr tel. To kto jeszcze się wybiera? |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zadomowienie
|
Jodie, Skrzatek
![]() Sonia zaraz wyślę PW ![]() Jeśli ktoś jezcze będzie chętny, to wpane rano na forum i wyślę adres. Yoolia wybierasz się? ![]() Sonia, Yoolia spóźnione życzenia imieninowe ![]() Edit: już wysłane ![]()
"Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty,... Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze." ![]() Edytowane przez sija Czas edycji: 2009-04-17 o 22:01 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Rozeznanie
|
Yoolia spóźnione życzonka , dużo zdrówka i uśmiechu no i samych radosnych dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
Sonia to i dla Ciebie wszystkiego najlepszego
![]() Sija myślałam, że spotkanie to spacerek z dziećmi (tak to jest jak się za szybko czyta ![]() Tola a siostra nie mogła na Ciebie rok poczekać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.