Oczekujące Panny Młode 2011! ;) - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-16, 10:55   #4741
niunia32
Zakorzenienie

Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)

aaaaaaaa

Dziewczyny, w niedzielę jedziemy do Krynicy!!!! Dzisiaj przyszedł voucher
jupi : jupi:

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 11:03   #4742
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
No nareszcie mam czas coś napisać na spokojnie

Co prawda jestem dopiero na 150 stronie, ale chyba nie ma co przegapiać tego co jest teraz i doczytywać będę po troszku.

Wyobraźcie sobie taką sytuację: wracam sobie dzisiaj do pracy po urlopie - nawet się za nią mocno stęskniłam - i oczywiście coś się musiało dziać, żeby zaburzyć mój sielski nastrój.
1) Od rana ciacho imieninowe i jubileuszowe, a ja nie miałam przy sobie kasy na składki z tej okazji, to mi było głupio i siedziałam jak taka sierotka marysia.
2) Potem okazało się, że sformatowali mi kompa a moje prywatne rzeczy
3) A dalej ruszyłam na koleżankę, bo od progu mi powiedziała, że mamy bajzel w papierach. A tego nie lubię, bo czasem się coś przeoczy a nie bajzel jest.
4) no i się .

A teraz czytam Wasze posty i mi od razu cieplej na sercu
bambusiek jesteśmy wszystkie z Tobą. nie daj się im!! i olej to

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Bambusiek, przed chwilą dziewczyny pocieszały mnie a teraz ja pocieszam Ciebie

Cosmogirl83 - mogłabyś jakoś jaśniej napisać co miałaś na myśli...
ja też nie rozumiem

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
aaaaaaaa

Wow, gratuluję!!
Zapowiada się super pogoda w ten weekend. Na pewno będzie fajnie.

A ja dziewczyny organizuje w ten weekend prezent niespodziankę dla mojego Mariusza z okazji urodzin - jedziemy na lotnisko niedaleko Krk i prezentem będzie lot szybowcem. Oby tylko pogoda była taka jak dziś - słońce i bezchmurne niebo!!

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 11:05   #4743
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
aaaaaaaa

No no no gratulieren
Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
ja też nie rozumiem
To dobrze, bo myślałam że ze mną coś nie tak
aaa! I powodzeniu w "dawaniu" prezentu

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 11:23   #4744
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Niunia super Nareszcie przyszedł

Isabele - pomysł świetny na prezent

A my właśnie planujemy grilla firmowego w piątek, ale nie wiem czy Łukasz przyjdzie, bo chciał do domu jechać. Muszę go uprosić Ale zadzwoni do swojego taty i będzie wiedział.

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 11:30   #4745
isabele
Wtajemniczenie

Korzystajmy z tego weekendu, bo czytałam prognozę pogody na ten weekend i zapowiadają słonecznie i 20 -24 st.

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-16, 11:35   #4746
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

No to se nie skorzystam....będę na tej rocznicy....
Pisałam właśnie do kuzynki na GG czy będzie zespół i czy mam nałożyć taką sukienkę jak na wesele

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-09-16, 11:42   #4747
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

I co odpisała?

64 => 55
Stary 2009-09-16, 11:43   #4748
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Nie odpisała jeszcze, nie ma jej na gg. A mnie to się już śmiać chce z tego cyrku

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-09-16, 11:49   #4749
hecate5
Raczkowanie

czesc moje kochane

nie byłam jednak na tym egzaminie bo sie strasznie źle czułam. Nawet nie miałam siły siedziec na kompie i tż mi czytał Wasze posty a ja sobie leżałam w łóżeczku. Dziś juz mi trochę lepiej wiec weszłam. 2 termin egzaminu mam w piatek wiec siedze i sie ucze ale strasznie mi sie nie chce i jak patrze na te notatki to mi sie chce.

isabele świetny pomysł na prezent. w ogole to masz fajne pomysły na prezenty ja czekam na przesyłke tego błogosławieństwa ciekawa jestem czy zdarzą mi ja wysłać do 24 listopada

I sama zastanawiam się co by tu zorganizować dla Michała z okazji jego 25 urodzin które ma 10.10 Moze wy macie jakieś pomysły? byłabym wdzieczna A na dzien chłopaka juz Michał wie co dostanie bo sam sobie wybrał prezent hihi

niunia32 no w koncu sie doczekałas supcio Wam na pewno tam bedzie.

Musze sie wam rowniez troszke pożalić. Znowu mnie mama Michała zdenerwowała. Chodzi o to ze Michał i jego rodzenstwo dostali pewna sume pieniedzy od dziadka i Michał postanowił wpłacać co jakis czas pewna sume pieniedzy na konto ( boi sie ze na raz byloby podejrzane skad ma tyle kasy i to w obcej walucie) i jak pytał mamy do jakiego banku ma to wpłacic to ona mu powiedziała ze do jakiego chce. No to poszlismy do PeKaO ale nie mieli oferty konta w obcej walucie tylko inwestycja w jakies fundusze ( ale mozna równiez duzo stracic wiec sie nie zdecydowalismy). Założyliśmy konto w innym banku a jak sie tesciowa dowiedziała to sie wkurzyła i powiedziała ze moglismy inwestowac w te fundusze bo jednak to jest solidny bank nie to co inne które moga w kazdej chwili zbankrutować po cholere najpierw mowi ze jej wszystko jedno a potem ma pretensje. dziewna ona raz mi sie wydaje spoko innym razem mnie tak wkurza ze mam ochote :ki ll:
Stary 2009-09-16, 11:54   #4750
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Hecate, pewnie powiedziała że jej wszystko jedno bo pewnie była pewna że wpłacicie do pekao. Powinna się cieszyć że jesteś samodzielni i odpowiedzialni. Nie wiem jak to jest u Was, ale pewnie jest trochę zazdrosna że teraz Michał podejmuje decyzje z Tobą a ona jest na dalszym planie.

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-09-16, 11:59   #4751
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Elunka jeden dzień przeżyjesz -najwyżej będziesz się śmiać skoro to ma być cyrk

Hecate a teraz jak się czujesz?
Wiesz mój Łukasz też ma urodziny w październiku, ale 2 tygodnie po Twoim Michale i też nie mam pomysłu - zawsze mam ten sam prosblem Kiedyś zażartowałam, że kupię mu alkomat i mu się spodobało, ale to chyba nie bardzo tak

64 => 55

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 12:11   #4752
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Ivonka - mnie też chodził kiedyś po głowie alkomat

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-09-16, 12:17   #4753
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
czesc moje kochane

nie byłam jednak na tym egzaminie bo sie strasznie źle czułam. Nawet nie miałam siły siedziec na kompie i tż mi czytał Wasze posty a ja sobie leżałam w łóżeczku. Dziś juz mi trochę lepiej wiec weszłam. 2 termin egzaminu mam w piatek wiec siedze i sie ucze ale strasznie mi sie nie chce i jak patrze na te notatki to mi sie chce.

isabele świetny pomysł na prezent. w ogole to masz fajne pomysły na prezenty ja czekam na przesyłke tego błogosławieństwa ciekawa jestem czy zdarzą mi ja wysłać do 24 listopada

I sama zastanawiam się co by tu zorganizować dla Michała z okazji jego 25 urodzin które ma 10.10 Moze wy macie jakieś pomysły? byłabym wdzieczna A na dzien chłopaka juz Michał wie co dostanie bo sam sobie wybrał prezent hihi

niunia32 no w koncu sie doczekałas supcio Wam na pewno tam bedzie.

Musze sie wam rowniez troszke pożalić. Znowu mnie mama Michała zdenerwowała. Chodzi o to ze Michał i jego rodzenstwo dostali pewna sume pieniedzy od dziadka i Michał postanowił wpłacać co jakis czas pewna sume pieniedzy na konto ( boi sie ze na raz byloby podejrzane skad ma tyle kasy i to w obcej walucie) i jak pytał mamy do jakiego banku ma to wpłacic to ona mu powiedziała ze do jakiego chce. No to poszlismy do PeKaO ale nie mieli oferty konta w obcej walucie tylko inwestycja w jakies fundusze ( ale mozna równiez duzo stracic wiec sie nie zdecydowalismy). Założyliśmy konto w innym banku a jak sie tesciowa dowiedziała to sie wkurzyła i powiedziała ze moglismy inwestowac w te fundusze bo jednak to jest solidny bank nie to co inne które moga w kazdej chwili zbankrutować po cholere najpierw mowi ze jej wszystko jedno a potem ma pretensje. dziewna ona raz mi sie wydaje spoko innym razem mnie tak wkurza ze mam ochote :ki ll:
Trzymam kciuki, żebyś dała radę się nauczyć na ten egzamin w piątek.
Myślę, że błogosławieństwo spokojnie dojdzie do 24 listopada. Jeszcze trochę ponad dwa miesiące!!

A pomysły na prezenty znajduje w internecie, między innymi na innym wizażowym wątku poświęconym prezentom dla naszych TŻ. Nie mam natomiast pomysłu na uczczenie naszej 7 rocznicy.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Elunka jeden dzień przeżyjesz -najwyżej będziesz się śmiać skoro to ma być cyrk

Hecate a teraz jak się czujesz?
Wiesz mój Łukasz też ma urodziny w październiku, ale 2 tygodnie po Twoim Michale i też nie mam pomysłu - zawsze mam ten sam prosblem Kiedyś zażartowałam, że kupię mu alkomat i mu się spodobało, ale to chyba nie bardzo tak
to teraz już wiem pomysły na naszą rocznicę ściągnę od Was!!

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-16, 12:28   #4754
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

A ja myślałam, ze nam coś doradzisz Isabele Ale chyba muszę zajrzeć na wątek prezentowy

64 => 55
Stary 2009-09-16, 12:42   #4755
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
A ja myślałam, ze nam coś doradzisz Isabele Ale chyba muszę zajrzeć na wątek prezentowy
Ostatnio kupiłam Mariuszowi taki Kubek magiczny, który pod wpływem ciepła zmienia kolor i pojawia się zdjęcie. To było bardzo fajne jakiś czas temu, bo teraz się te kubki dość popularne zrobiły. Najlepszym prezentem jak dla mnie był album z naszymi wspólnymi zdjęciami. Między kartki albumu wklejam pergamin, na którym coś wcześniej drukuje - jakieś wierszyki, serduszka, cytaty. taki album planuje zrobić naszym rodzicom na podziękowanie. Moja Teściowa jak zobaczyła ten nasz to się bardzo zachwyciła i wiem, że na pewno jej się spodoba taki prezent. jak coś jeszcze wymyślę to na pewno dam znać.

17.09.2011

Jonathan Carroll

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-16, 12:56   #4756
Stysik
Zakorzenienie

Elunka nie martw się szefostwem pomyśl że oni mają problemy a ty się do najpiękniejszego dnia w życiu szykujesz

Cytat:
Ja także dołączyłam do dziewczyn od maja tego orku, ale nie podjęłam sie jak dotą aby przeczytać całosć
O kurde to tak dawno było? a pamiętam jak Cie witałam bo ja to od którejś nastej strony jestem :p i tylko parę osób było przede mną

Cosmogirl napisz to jeszcze raz tylko wyraźniej

Cytat:
aaaaaaaa

Wow ale supcio

Bambusiek
jutro już będzie dobrze pierwszy dzień najgorszy

Cytat:
A ja dziewczyny organizuje w ten weekend prezent niespodziankę dla mojego Mariusza z okazji urodzin - jedziemy na lotnisko niedaleko Krk i prezentem będzie lot szybowcem. Oby tylko pogoda była taka jak dziś - słońce i bezchmurne niebo!!
Fajny pomysł na prezent

Hecate
na pewno zdążysz się nauczyć

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 12:56   #4757
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Kuzynka dzwoniła - powiedziała że ta impreza to będzie jeszcze większa niż wesele. Teraz to już naprawdę nie wiem w co się ubrać

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-09-16, 12:58   #4758
T'ai
Zakorzenienie

Weekend słoneczny mówicie...TŻ w piątek ma jakąś imprezę, więc będę siedzieć sama, ale na sobotę umówiłam się z kumpelą to może ją na spacer wyciągne jakiś

Szef przyszedł i utknęłam na 13 stronie, ale kiedyś na pewno wszystko doczytam. Czepiał się jak nie wiem, ale wzięłam chyba ze 100 głębokich wdechów i pomyślałam że niedługo już piątek...

A czujecie się gorzej jak są przesilenia na jesień i wiosnę? Ja jakoś zeszły tydzień cały ledwo żywa chodziłam . No i włosy mi wylatują jak zwykle.

Dziś lecimy z TŻ wieczorem na pizze i kręgle aby dalej zapoznawać tego chłopaka mojej siostry co to w niedzielę z nią przyjechał
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 13:01   #4759
mloda111
Raczkowanie

witam Was serdecznie dołączam do grona oczekujących na 2011 , w niedziele nasz dzień kiedy moi rodzice dowiedzą sie o zaręczynach i mamy do was pytanie , jak to bylo u was ? Wasz TŻ pytał się ojca o rękę ? Czy po prostu poinformowaliście o zaręczynach ?
Stary 2009-09-16, 13:04   #4760
senira666
Zakorzenienie

ja to sie zastanawiam co mam na dzien chlopaka kupic jak juz tak na temat prezentow zeszlo.
Stary 2009-09-16, 13:04   #4761
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Kubek - w sumie super sprawa, bo ten, który kiedyś kupiłam to już się troszkę zużył
Dzięki Isabele - na Dzień Chłopaka to będzie
I pierwsze słyszę o tych kubkach - poważnie

Elunka - ubierz się jak na wesele

T'ai - mi się strasznie łamią paznokcie, które udaje mi się wyhodować przez wakacje Narazie złamały mi się 2, ale nawet odżywką ich nie traktuję - muszę pomalować

Hej mloda111 U nas Łukasz spytał moich rodziców o zgodę na nasze małżeństwo. Ale o zaręczynach wiedzieli jeszcze tego samego dnia, jak mi się oświadczył, czyli w styczniu. A oficjalne z zapoznaniem rodziców były w maju i wtedy pytal moich rodziców.

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2009-09-16 o 13:22
Stary 2009-09-16, 13:06   #4762
bambusiek
Zakorzenienie

Hecate, Isabele - byłam w poniedziałek w Galerii Krakowskiej (przejazdem na jedzonko) i chyba nie dla mnie takie wielkie centra handlowe. Czuję się tam jak biedna szara myszka z prowincji, a poza tym ten hałas i spęd ludności mnie osacza.

Ale Kraków to piękne miasto Byłam kilka razy, ale mamy w planach pojechać tam z Bartkiem chociaż na weekend. No ale jak na razie myślimy też o Pradze, bo tam nie byłam wcale.

Jolka - Będzie dobrze. Po trosze Cię rozumiem, bo jakieś pół roku temu usłyszałam, że będzie mi bardzo ciężko zajść, więc warto próbować teraz, bo może być gorzej. Myśleliśmy długo nad tym i gdyby nie to, że jest poprawa, to zdecydowalibyśmy się na ciążę i przyspieszony ślub.
Mój gin też jest taki agent, często mi różne teksty opowiada, bo najczęściej się strasznie przy tym usg spinam.

Ma.ko - kolor pokoju bomba a o tych cukierkach melisowych to muszę koniecznie pamiętać, bo jestem nerwusek

Cobra - ja się beksam na większości filmów. W Zakopcu mieliśmy lapka i oglądaliśmy różne cuda, ale Bartek był rozczulony, bo poryczałam się na "Lejdis"

T'ai - zupa z krwi to przysmak mojej mamy tzw. czernina. Zwykle jak ona to je to ja wychodzę

Conclusion - to ja chyba nie byłam prawdziwym studentem, bo jakoś ani września, ani 2 u mnie nie było. Za to mój Bartek miał jedną poprawkę, którą przeżywaliśmy oboje

FOTOGRAF - jeszcze nie zamówiony, aczkolwiek wybrany. Nie wiem ile bierze, ale to znajomy więc coś taniej. Dodatkowo sesja w górach.

KAMERA - chcielbyśmy poprosić kogoś znajomego, żeby nakręcił nam całą Mszę św. Z tych emocji możemy nie zapamiętać najważniejszego wydarzenia w naszym życiu

NAZWISKO - tylko mężajest bardzo ładne, a moje mi się jakoś nigdy nie podobało. Już nie mogę się doczekać, kiedy zacznę się nim legitymować

KSIĘGA GOŚCI - porozmawiam z Bartkiem, bo byłoby to w naszym przypadku łatwe w realizacji skoro nie mamy wielkiego weselicha. Pewnie wtedy zrobiłabym ją sama

PORADNIK - przy najbliższej bytności w Empiku obczaję, być może zakupię

PAMIĘTNIK - w sumie założyłam sobie zeszyt, do wpisywania co i jak, tyle, że gdzieś się zagubił Na codzienne pisanie mało trochę czasu, ale mogłoby to być fajne

GODZINA ŚLUBU - 15-16
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 13:07   #4763
senira666
Zakorzenienie

a jezeli moge to tak pytanie z innej beczki - co zrobic zeby mi liscie z kapusty ladnie zeszly ?? bo golabki robie a one ze mnom walcza...
Stary 2009-09-16, 13:09   #4764
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda111 Pokaż wiadomość
witam Was serdecznie dołączam do grona oczekujących na 2011 , w niedziele nasz dzień kiedy moi rodzice dowiedzą sie o zaręczynach i mamy do was pytanie , jak to bylo u was ? Wasz TŻ pytał się ojca o rękę ? Czy po prostu poinformowaliście o zaręczynach ?
Witamy, witamy, macie już jakiś przybliżony termin?
My zaręczyliśmy się sami. W lipcu byliśmy na wczasach i TŻ oświadczył mi się na Śnieżce (niczego się nie spodziewałam!).
Poinformowałam mamę zaraz o tym telefonicznie . Oficjalnych zaręczyn nie było. Oboje podpytaliśmy rodziców czy to konieczne i jak oni to widzą. Stwierdzili, że mogą spotkać się kiedyś później aby obgadać szczegóły ślubu.
Stary 2009-09-16, 13:18   #4765
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
O kurde to tak dawno było? a pamiętam jak Cie witałam bo ja to od którejś nastej strony jestem :p i tylko parę osób było przede mną

Fajny pomysł na prezent
Tak szybko czas leci nam na wizażu

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Kuzynka dzwoniła - powiedziała że ta impreza to będzie jeszcze większa niż wesele. Teraz to już naprawdę nie wiem w co się ubrać
Widać bardzo imprezowych masz wujków

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Weekend słoneczny mówicie...TŻ w piątek ma jakąś imprezę, więc będę siedzieć sama, ale na sobotę umówiłam się z kumpelą to może ją na spacer wyciągne jakiś

A czujecie się gorzej jak są przesilenia na jesień i wiosnę? Ja jakoś zeszły tydzień cały ledwo żywa chodziłam . No i włosy mi wylatują jak zwykle.

Dziś lecimy z TŻ wieczorem na pizze i kręgle aby dalej zapoznawać tego chłopaka mojej siostry co to w niedzielę z nią przyjechał
Takie babskie wypady są bardzo potrzebne i na mnie wpływają bardzo dobrze Trzeba mieć o czym opowiadać sobie nawzajem więc jestem zwolenniczka takich wyjść bez TŻ

Na włosy i przesilenie jesienne - zakupiłam sobie Belissę

Widzę, że poznawanie rodzinki w toku Ostatnio czuję, że się starzeje bo sama uwielbiam takie spotkania rodzinne

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Napisane przez mloda111 Pokaż wiadomość
Najpierw mieliśmy zaręczyny tylko we dwoje - w żywcu na górze Grojec tydzień później odbyły się oficjalne zaręczyny, na których byli nasi rodzice. Rodzice Mariusza przyjechał ido mnie do rodzinnego domku. Poinformowaliśmy wszystkich o naszych zaręczynach. Mama dostała piękny bukiet z ulubionych róż a Tata alkohol. Nikt nikogo o moją rękę nie prosił

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
ja to sie zastanawiam co mam na dzien chlopaka kupic jak juz tak na temat prezentow zeszlo.
Na dzień chłopaka Mariusz dostanie ode mnie coś symbolicznego - w ubiegłym roku były to czekoladki

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Hecate, Isabele - byłam w poniedziałek w Galerii Krakowskiej (przejazdem na jedzonko) i chyba nie dla mnie takie wielkie centra handlowe. Czuję się tam jak biedna szara myszka z prowincji, a poza tym ten hałas i spęd ludności mnie osacza.

Ale Kraków to piękne miasto Byłam kilka razy, ale mamy w planach pojechać tam z Bartkiem chociaż na weekend. No ale jak na razie myślimy też o Pradze, bo tam nie byłam wcale.

Jolka - Będzie dobrze. Po trosze Cię rozumiem, bo jakieś pół roku temu usłyszałam, że będzie mi bardzo ciężko zajść, więc warto próbować teraz, bo może być gorzej. Myśleliśmy długo nad tym i gdyby nie to, że jest poprawa, to zdecydowalibyśmy się na ciążę i przyspieszony ślub.
Mój gin też jest taki agent, często mi różne teksty opowiada, bo najczęściej się strasznie przy tym usg spinam.

Ma.ko - kolor pokoju bomba a o tych cukierkach melisowych to muszę koniecznie pamiętać, bo jestem nerwusek

Cobra - ja się beksam na większości filmów. W Zakopcu mieliśmy lapka i oglądaliśmy różne cuda, ale Bartek był rozczulony, bo poryczałam się na "Lejdis"

T'ai - zupa z krwi to przysmak mojej mamy tzw. czernina. Zwykle jak ona to je to ja wychodzę

Conclusion - to ja chyba nie byłam prawdziwym studentem, bo jakoś ani września, ani 2 u mnie nie było. Za to mój Bartek miał jedną poprawkę, którą przeżywaliśmy oboje

FOTOGRAF - jeszcze nie zamówiony, aczkolwiek wybrany. Nie wiem ile bierze, ale to znajomy więc coś taniej. Dodatkowo sesja w górach.

KAMERA - chcielbyśmy poprosić kogoś znajomego, żeby nakręcił nam całą Mszę św. Z tych emocji możemy nie zapamiętać najważniejszego wydarzenia w naszym życiu

NAZWISKO - tylko mężajest bardzo ładne, a moje mi się jakoś nigdy nie podobało. Już nie mogę się doczekać, kiedy zacznę się nim legitymować

KSIĘGA GOŚCI - porozmawiam z Bartkiem, bo byłoby to w naszym przypadku łatwe w realizacji skoro nie mamy wielkiego weselicha. Pewnie wtedy zrobiłabym ją sama

PORADNIK - przy najbliższej bytności w Empiku obczaję, być może zakupię

PAMIĘTNIK - w sumie założyłam sobie zeszyt, do wpisywania co i jak, tyle, że gdzieś się zagubił Na codzienne pisanie mało trochę czasu, ale mogłoby to być fajne

GODZINA ŚLUBU - 15-16
Kraków to bardzo piękne miasto - masz rację A Galeria Krakowska - sama nie lubię do niej chodzić
Wszystko pięknie nadrobiłaś. Brawo!!

Cytat:
a jezeli moge to tak pytanie z innej beczki - co zrobic zeby mi liscie z kapusty ladnie zeszly ?? bo golabki robie a one ze mnom walcza...
nigdy nie robiłam Gołąbków - ale chyba trzeba kapustę wcześniej podgotować

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-09-16, 13:24   #4766
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie zajmuje się tym mama, ale widziałam że gotuje jakiś czas całą główkę w garnku aż zmięknie i wtedy odchodzą
Stary 2009-09-16, 13:33   #4767
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko pięknie nadrobiłaś. Brawo!!
Ciężko było przeczytać wszystko, ale dziś w pracy mam "dzień przystosowawczy" to mogłam czytać. Chociaż coraz trudniej za nami nadążyć. Jestem na wątku od samego początku i nabieramy coraz większego tempa.

A kapuście z tego co pamiętam trzeba wyciąć trochę głąb zanim się zagotuje.
G. 9.1O.18

Edytowane przez bambusiek
Czas edycji: 2009-09-16 o 13:34
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-16, 13:39   #4768
senira666
Zakorzenienie

jakos dalam sobie rade... potraktowalam ja jak pomidorka - zalalam wrzatkiem i chwile odczekalam ... golabki sie juz w garnku powoli robia
Stary 2009-09-16, 13:39   #4769
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Bambusiek nadrobilaś

Senira Sama chciałabym wiedzieć, ale widzę, że dziewczyny już radzą - też skorzystam

64 => 55
Stary 2009-09-16, 13:43   #4770
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

senira uwielbiam gołąbki!
isabele - raczej nie mających co robić z kasą a nie imprezowych
mloda111 - powitać

Ja się właśnie trochę posprzeczałam z TŻ i se poszedł....jakiś okropny ten dzień dzisiaj

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości