American girls cz. VIII - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-19, 06:21   #4741
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Dot.: American girls cz. VIII

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
dzięki, dziewczyny a jak ze skórą? lepsza niż po zwykłym pudrze?

Milusia, będę od Ciebie pożyczać, jak będziemy w Pustakowie

MalaMigotko - brałaś solpadeinę na migreny? to jedyne, co mi pomaga, a miałam nawet tygodniowe :/ a teraz po 15 minutach ulga!!!
brałam chyba wszystko.. solpedaine( chyba było też do rozpuszczania? wiem ze w tabletkach brałam i chyba ten proszek) ketonal forte, nimesil i wiele wiele... nic nie pomaga
nie raz sie nafaszerowałam tak, że szkoda słów, teraz biorde divascan i diclac czasem i nie bioli tak bardzo. do przeżycia

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1235004506
ładne piersi

EDIT:
moim zdaniem po nałożeniu buzia jest gładka ale neiwiem czy chodzi Ci odrazu po, czy na dłuższą metę

Edytowane przez malaMigotkAaa
Czas edycji: 2009-02-19 o 06:31
malaMigotkAaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 07:22   #4742
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Witam dziewczyny
od rana muszę się pochwalić
wczoraj wieczorem była moja siostra i wykorzystałam ją żeby zobaczyć jak działa ten essence bo na sobie nic nie widziałam, bo złe światło, ja niedowidząca itd... w każdym bądź razie efekt super
dzisiaj nałożyłam revlona tylko na powieki żeby dobrze cienie się trzymałay a resztę twarzy zrobiłam tym mineralnym essence i wyszło zaj****** jestem narazie mega zadowoloa, zaczynam powoli żałować że utopiłam kolejne 45zł w następnej buteleczce revlona zobaczymy jak ten essence będzie się sprawował przez cały dzień, jak mi nie zejedzie z twarzy w ciągu dnia to będę mega zakochana
tak w ogóle wpłynęła mi kasa z samego rana na Pay Pala i zapłaciłam w końcu za próbki Everydays Minerals i czekam na przesyłkę strasznie się cieszę
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 07:58   #4743
plotkara0804
BAN stały

witajcie amerykanskie dziewczynki
ja juz wstalam zrobilam MEJK AP i chyba dałam za duzo różu na policzki . poradzicie cos moze ?? moze wkleic fotke ??
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 08:07   #4744
Dziusiulka
Przyczajenie

Plotkara, o co ci chodzi?
Skarżtłaś się na brak uwagi, zrobiłaś wokół siebie show i mało ci jeszcze?
Możesz tu przychodzić i pisać swoje kąśliwe uwagi, ale po co? I tak zostałaś tutaj już przekreślona i twoje zdanie będzie teraz nasz już tylko śmieszyć. Chyba, że właśnie tego chcesz, być ośmieszoną
Dziusiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 08:10   #4745
plotkara0804
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dziusiulka Pokaż wiadomość
ale po co?
no wlasnie co cie to interesuje??
nikt mi tu nie zabroni sie wypowiadac jak mam problem no nie ?
plotkara0804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 08:17   #4746
maja55
Zakorzenienie

Klatka na ptaszka, nie zacytowało mi wcześniej Twojego posta, a pamiętam, że pytałaś o everyday minerals. Podaję link do EDM https://www.everydayminerals.com/index.php

Cytat:
Napisane przez natasza87 Pokaż wiadomość
maju Twoja historia mnie przeraziła !! dzisiaj wygladasz slicznie !!!!!!!!! nigdy bym nie pomyslała,ze tyle wycierpiałas i Twój Tż spisał sie na medal !!
dzielna dziewczyna !!! pełen podziw !!! **
Dziękuję
Cytat:
ja mam Artdeco mineral powder i jestem za***iscie zadowolona w moim odczuciu efekt matujacy z rozswietlajacym ... nie podkresla suchych skórek , trwały !! daje satynowe wykonczenie to moj pierwszy tego typu kosmetyk i jestem bardzo zadowolona
A kryje mocno Art Deco? Chodzi mi o taką warstewke zabezpieczajacą przed mrozem jaką daje tradycyjny podkład. Bo Revlon jest fajny, daje ładny efekt, ale ostatnio aż czułam, że mi odpada skora z policzków od mrozu:P

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Vadi ja mam essence i polecam polecam
a dzisiaj mi przyszły moje maseczkowe nabytki z allegro zaraz sie bede maziac i czekac na promiena piekna buzke jak po PS

Maju mam do ciebie pytanko EDM masz tylko podklad czy tez róz? bo moze sobie kupie róz bardzo dobre ma opinie na kwc. i własnie sie zastanawiam jaki kupiłabym odcien i czy matowy czy z drobinkami.
Daj znać czy te maseczki są fajne Głównie algowa mnie interesuje

Ja miałam próbkę różu (część mi się rozsypała, bo jestem niezdarna),w kolorze all smiles. Byłam z niego zadowolona, dawał taki delikatny efekt baby pink:P

Cytat:

fotka będzie !!
Nie mogę się doczekać

Cytat:
Napisane przez Cinderella5x Pokaż wiadomość
chce "polska zupa" a najbardziej Mu smakuje "kurczak zupa" .
Boskie określenie

Cinderella podaję Ci link do mojego nk
http://nasza-klasa.pl/profile/229362
Cytat:
Napisane przez wantxme Pokaż wiadomość
a jakies BALANGI piatek/sobota?
Si
TŻ ma urodziny w sobotę i balangujemy
Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość

super wiec mamy juz hymn RÓŻOWE PUSTAKI DO HYMNU:hah aha:

wOW MAMY HYMN MAMY FLAGE A JAK NAZWIEMY NAS ZKRAJ! NO ROZOWIUTKIE SYPCIE POMYSLAM :p
Vadi kochana stworzyła logo, pioseneczka w sam raz o nasmamy klasę na nk

Cytat:
Pustakoland
Fajna nazwa, tak troszkę po hamerykańsku zajeżdża:P

A butki wyglądają na takie "do biegania", w sensie, że wyglądają na bardzo wygodne

Cytat:
tak mi się własnie wydawało, że jesteś weteranką, ale mój mały móżdżek nie jest w stanie pomieścić zbyt wiele informacji np. zapamiętuję, jaki dziś dzień tygodnia, to zapominam, jak mam na imię albo zapamiętuję, żeby zamknać drzwi na klucz, zapominam, co się robi po 'wydech' i tak dalej
Vadiii, kocham Cię czytać
Jak bym miała Cię pod ręką to bym na Ciebie skakała z miłości

Cytat:
Napisane przez lil coco Pokaż wiadomość
a wiecie co ja dzisiaj uslyszalam na temat aparatuod 4 dziewczyn, wszystkie tak stwierdziły

ŻE ONE NIGDY NIE ODWAŻYŁYBY SIĘ CZEGOŚ TAKIEGO ZAŁOŻYĆ NA ZEBY, że to szpeci i nie wyobrażają sobie chodzenia w aparacie, i ogólnie jak to tragicznie wygląda...bla bla bla
Śmieszne jak dla mnie są osoby, które mówią, że aparat jest szpecący. To mniej więcej tak jak gdyby ktoś twierdził, że ćwiczenia fizyczne są odrażające (ale ładne ciało po nich już jest cacy).

Mnie bardziej rażą zaniedbane zęby, bo aparat świadczy o tym, że ktoś o siebie dba.

Chekolada i Agula, super fotki Kim!

BuuPołowa postów nie zacytowała mi się
Stary 2009-02-19, 08:18   #4747
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plotkara0804 Pokaż wiadomość
ja juz wstalam zrobilam MEJK AP i chyba dałam za duzo różu na policzki . poradzicie cos moze ?? moze wkleic fotke ??
Jeśli róż jest w kolorze ceglastym, to nie musisz się przejmować, wyjdzie akurat bardzo AG, bardzo pustakowato

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-19, 08:20   #4748
Dziusiulka
Przyczajenie

A może osiągnęłaś inny efekt niż myślałaś. Myślałam, że dziewczyny zaraz cię obskoczą, przeproszą za swpje zachowanie i obiecają poprawę a tu guzik, zaczynają robić sobie z ciebie żarty i myślisz, że będziesz pisać niby śmieszne posty, to wrócisz do łask

A jak masz problem, to może do psychologa lub pschiatry, o ile nie za późno?
Dziusiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 08:34   #4749
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
wiem, mam to samo, i gdy tylko jest mi źle to wspomnienia normalnie we mnie walą.

Wiecie co, mam dość mieszkania z rodzicami. Chciałam studiować gdzieś dalej, marzył mie się Kraków albo Poznań, ale usłyszałam, że nie dostanę kasy na mieszkanie, a przecież na to potrzeba przynajmniej 1000zł miesięcznie. Staram się coś tam sobie dorabiać na własne potrzeby, ale jak mam 300zł na miesiąc to się cieszę, ale nie mogę zbyt często pracować, bo mam zajęcia we wszystkie dni i sporo nauki. A moi rodzice mają tylko do mnie pretensje, zawsze coś jest źle, coś nie tak, a samo to, co czuję jest nieważne. Jak dzisiaj powiedziałam, że mam już dość tych dojazdów i kolejny raz zemdlałam, to usłyszałam, że dziś taki dzień brzydki. Mam już czasami dość i nie potrafię udawać, że jest ok. I na dodatek nie mam nikogo, komu mogłabym się wyżalać.

Nie musicie odpowiadać, nie oczekuję 20 postów ze współczuciem, po prostu musiałam się wyżalić
Tesiaczek wiedziałam, że cos mi umknęło podczas cytowania postów.
A rozważałaś akademik? Wiem, że to nie to samo co własne mieszkanie, nie każdy będzie się dobrze czuł,ale mam wiele koleżanek, które mieszkają w akademikach i są bardzo zadowolone. Wiem, że są też różne dofinansowania do akademików, ale to już musiałabyś dowiedzieć się na swojej uczelni.
Nie wiem ile kosztują Cię dojazdy, ale porozmawiaj z rodzicami, przedstaw jak kształtują się ceny mieszkań/pokoju/akademika. Pokaż ile wydajesz na dojazd, ile tracisz czasu. Zaoszczędzony czas mogłabyś przeznaczyć na jakąś dorywczą pracę.
Stary 2009-02-19, 08:34   #4750
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Vadiii, kocham Cię czytać
Jak bym miała Cię pod ręką to bym na Ciebie skakała z miłości
nie wiem, czy to była obietnica, czy groźba

Nie wiem, czy wiecie, ale jak któraś dzisiaj nie zje chociaż 1 pączka/faworka, to pokryje się włochatymi brodawkami, utyje, zęby jej zżółkną i skoślawieją kolana! A co gorsza, przestanie być pustakiem (a umówmy się - co innego niby umiemy robić? ), więc smacznego, kochane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg paczki.jpg (87,0 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p1090535wt3.jpg (49,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg page203_3.jpg (90,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg paczki2_jupiter.jpg (62,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg faworki.jpg (47,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Faworki2.jpg (72,4 KB, 0 załadowań)

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2009-02-19 o 08:40
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 08:38   #4751
maja55
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem, czy wiecie, ale jak któraś dzisiaj nie zje chociaż 1 pączka/faworka, to pokryje się włochatymi brodawkami, utyje, zęby jej zżółkną i skoślawieją kolana! A co gorsza, przestanie być pustakiem (a umówmy się - co innego niby umiemy robić? ), więc smacznego, kochane
Biorąc pod uwagę moje gabaryty i to, że jesteś jednak hetero, to obawiam się, że mogło by być dla Ciebie groźbą

pędzę do kuchni spałaszować jednak pączka, bo jak TŻ zje je przede mną, albo wyfruną przez okno i już w żadnym sklepie nie znajdę pączka to zamienię się w wiedźmę
Stary 2009-02-19, 08:41   #4752
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Biorąc pod uwagę moje gabaryty i to, że jesteś jednak hetero, to obawiam się, że mogło by być dla Ciebie groźbą
no faktycznie, Twoje nieotłuszczone kończyny mogłyby mi podbić oko

Cytat:
pędzę do kuchni spałaszować jednak pączka, bo jak TŻ zje je przede mną, albo wyfruną przez okno i już w żadnym sklepie nie znajdę pączka to zamienię się w wiedźmę
zawsze można mówić, że się jest psełdo agie w drodze na halołin

PS: masz świetne zdjecia na n-k Po zdjęciu z lodami potwierdza się moja teoria, że jesteś krypto-zboczkiem
Stary 2009-02-19, 08:43   #4753
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:

coś Ty zrobiła ?!?!?!
na mnie czekają pączki w naszej firmowej kuchence, odpowiednie osoby o to zadbały
Stary 2009-02-19, 08:46   #4754
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
coś Ty zrobiła ?!?!?!
na mnie czekają pączki w naszej firmowej kuchence, odpowiednie osoby o to zadbały
no to jesteś uratowana
dzisiaj pączki nie tuczą, tylko uszczęśliwiają

ps: mam nadzieję, że Tż uda się jakieś zdobyć, bo inaczej będę musiała zmienić motywację na:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg j1.jpg (36,9 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg j2.jpg (33,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg j3.jpg (28,7 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg j4.jpg (18,3 KB, 47 załadowań)
Stary 2009-02-19, 08:51   #4755
maja55
Zakorzenienie

Cytat:
no faktycznie, Twoje nieotłuszczone kończyny mogłyby mi podbić oko

zawsze można mówić, że się jest psełdo agie w drodze na halołin

PS: masz świetne zdjecia na n-k Po zdjęciu z lodami potwierdza się moja teoria, że jesteś krypto-zboczkiem
Kończyny może i mogłyby przebić Cię w pół, ale zadek mógłby Cię przygnieść...a biorąc pod uwagę, że zapominasz co jest po WDECH, to udusiłabym Cię

Merci

Po zdjęciach z lodami widać, że jestem największy lodożerca i leniuch na świecie Bo skoro jest tylko jedna łyżeczka, to nie chce mi się pofatygować do kuchni po drugą, a lodziki kuszą więc jem palcami:P
Stary 2009-02-19, 09:00   #4756
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Kończyny może i mogłyby przebić Cię w pół, ale zadek mógłby Cię przygnieść...a biorąc pod uwagę, że zapominasz co jest po WDECH, to udusiłabym Cię

Cytat:
Po zdjęciach z lodami widać, że jestem największy lodożerca i leniuch na świecie Bo skoro jest tylko jedna łyżeczka, to nie chce mi się pofatygować do kuchni po drugą, a lodziki kuszą więc jem palcami:P
to mi przypomina, że wczoraj Tż kupił 2 litry śmietankowych
Stary 2009-02-19, 09:01   #4757
unrepeatable
Zakorzenienie

Paczuchu Paczuchy Paczuchy;D

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 09:10   #4758
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość

Paczuchu Paczuchy Paczuchy;D
W brzuchu mi grucha,
chcę już pączucha
Stary 2009-02-19, 09:15   #4759
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
W brzuchu mi grucha,
chcę już pączucha
krokodylek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-19, 09:18   #4760
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
W brzuchu mi grucha,
chcę już pączucha
hahahahhahahaha: cojest:

Stary 2009-02-19, 09:21   #4761
Chii1986
Zakorzenienie

Napisałam bardzo długiego posta dla Plotkary ale stwierdziłam,że nie ma sensu się produkować;-)

Maja, tyle przeszłaś z tą cerą a teraz masz taką ładną to zasłużona nagroda dla ciebie,że tyle wycierpiałaś

Czekolada, ja się strasznie boję bólu podczas porodu i nacięcie krocza, to chyba mnie najbardziej blokuje...a chciałabym mieć dziecko jak skończę studia za 2 lata, ewentualnie 3.

Siostra mi znowu opisywała,że nie da się nie krzyczeć głośno tak jak to zawsze pokazują na filmach, po prostu trzeba krzyczeć bo się nie można powstrzymać takie są silne skurcze, że wylatuje z ciebie mocz,kał bo dziecko napiera ...wiadomo, jak nie miałaś lewatywy i wtedy wiadomo widzą to ci obcy ludzie- lekarz,pielęgniarki ale wstyd trzeba schować do kieszeni bo poród jest najważniejszy. Co do samego porodu to miała szybki i bezproblemowy powiedziała,że po prostu dziecko nagle z niej wyleciało i lekarz złapał
też bym chciała mieć taki poród a nie męczyć się 20godzin....

Małamigotko- super,że tak ćwiczysz,ja w tym tygodniu nic nie zrobiłam...tylko komp i jedzenie i tak w kółko
ja też jestem zakupoholiczką.... konto wyczyszczam w jeden dzień i mam debet... kupuję dla kupowania,wtedy wszystko wydaje się lepsze i weselsze... no ale staram się- jak nie mam kasy to już nie wołam na siostrę tylko czekam do dziesiątego. Ale chciałabym umieć oszczędzać a nie potrafię:/

Vadi- dzieki tobie mamy boski symbol społecznościowy ten pustak cudownie współgra z kolorem szminki a jego faktura w sposób immanentny harmonizuje z transcendentalnym bytem tła, które w swoim bytowaniu wspina się na wyżyny intersubiektywnej subiektywności, to taki metaforyczny metapoziom, który przysłania całą rzeczywistość pełną relatywistycznej postawy podmiotu, ale ów pustak jest podmiotem samym w sobie, bo czyż nie podmiot stając się przedmiotem orzeka sam o sobie i o swoim bytowaniu i sensie... czyż to nie on bytuje w swoim umwelcie wraz z innymi bytami czy może jest egzystencjalną jednostką, która samotnie wspina się na szczyt proprzedmitowego bytowania....

to taka filozoficzna analiza twojego dzieła;-)

Tesiaczek, szkoda,że twoi rodzice bagatelizują twoje problemy:/ dojeżdżanie na studia jest ciężkie, ja też nieraz zemdlałam....tyle,że ja dojeżdżam bo chce(nie chce mieszkać w Poznaniu z dala od Tżta,z obcymi ludzmi, no i lubię moje miasto) i bo mi to wychodzi taniej niż mieszkanie w Poznaniu.
Jeśli twoi rodzice nie mają pieniedzy to wiadomo ale jeśli nie chcą ci pomagać bo uważają,że dojazdy są takie super to nieciekawie:/
też bym sobie coś dorobiła ale póki co mam zajęcia codziennie wiec dopiero na 5 roku może coś się uda.

A ja zamiast ćwiczyć albo siedzieć na wizażu to sobie dwa dni grałam w the sims przypomniałam sobie stare dobre czasy jak w to grałam;-) stworzyłam sobie ekstra postać- oczywiście w stylu AG, zbudowałam jej super domek, odbiłam sąsiadce faceta, wziełam z nim ślub a potem zostałam piosenkarką i jeszcze zamieniłam sąsiadkę w żabę ale starczy tego grania, muszę posprzątać w pokoju:/

Ja dziś pączków nie jem ale mama zrobiła faworki i jem cały talerz

Podoba się wam mój lodowy awatar?;-).... kurcze muszę poszukać lodów na necie bo ten jest fajny ale ja chce fajniejszego

Edytowane przez Chii1986
Czas edycji: 2009-02-19 o 09:22
Chii1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 09:22   #4762
tasiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Wow, to zabłysłaś Jak tam gąbka- syrenka? Starła cellulit? Jak nie pomaga to polecam papier ścierny, ten gruboziarnisty
Ja już zjadłam dzisiaj 2,5 pączka
Ćwiczę a6w już 3 dzień i nie mam zakwasów ŻADNYCH Robię coś źle? A może dlatego, że tak z miesiac temu ćwiczyłam brzuszki (ok. 150)i mi się mieśnie wyrobiły trochę?
Nananaaaa wszystkiego pustakowego, różowego i futrzastego
(wybacz, za tak ubogie w słownictwo życzenia, ale wczoraj uderzyłam się główką o ścianę i mi trociny poleciały. Różowe trociny I teraz czuję się jeszcze bardziej pusta.... )

tasiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-19, 09:25   #4763
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Ja neiiwme jak ty sie tu mozesz wypwiadac ej sorrryy ale my AMERYKANSKIE DZIEWCZYNKI mamy ZAWSZE dobrze zrobionymejkap to nam tak anturalie wychodzi;D Goshhh nie wyobrazam sobie nalozyc za DUZO rozy na policzki gosshhh ona sie chba nie umie pedzlem poslogiwac omg ;D

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-19, 09:26   #4764
krokodylek
Raczkowanie

Cytat:
myślę, że nejlepszym rozwiązaniem będzie lekceważenie Twojej osoby, bo jak widać bardzo chcesz być zauważona ,nie wiem co Cie skłoniło do pisania takich rzeczykieruje Toba zazdrość????nie wiem...dla mnie to chore...na moje posty też nie zawsze odpowiadaja i nie denerwuje sie i nie obrazam, bo po co?
a co do różu i MEJK APu to go poporostu zmyjmoja rada
na tym kończy swoją tyradę kolejny PUSTAK na wizażuuważam temat zakończony
Witaj Justusia

Edytowane przez krokodylek
Czas edycji: 2009-02-19 o 09:29
Stary 2009-02-19, 09:28   #4765
unrepeatable
Zakorzenienie

A ja bde meic paczuchy dopiero o 12 ;(( ale zato razem z Mojito;D

Stary 2009-02-19, 09:29   #4766
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość

Siostra mi znowu opisywała,że nie da się nie krzyczeć głośno tak jak to zawsze pokazują na filmach, po prostu trzeba krzyczeć bo się nie można powstrzymać takie są silne skurcze, że wylatuje z ciebie mocz,kał bo dziecko napiera ...wiadomo, jak nie miałaś lewatywy i wtedy wiadomo widzą to ci obcy ludzie- lekarz,pielęgniarki ale wstyd trzeba schować do kieszeni bo poród jest najważniejszy. Co do samego porodu to miała szybki i bezproblemowy powiedziała,że po prostu dziecko nagle z niej wyleciało i lekarz złapał
też się boję najbardziej tego nacięcia, auć aż mnie boli jak o tym tylko pomyślę pocieszam się tym że moja mama 4 dzieci rodziła w ekspresowym tempie, może ja też tak kiedy będę miała
Cytat:
Vadi- dzieki tobie mamy boski symbol społecznościowy ten pustak cudownie współgra z kolorem szminki a jego faktura w sposób immanentny harmonizuje z transcendentalnym bytem tła, które w swoim bytowaniu wspina się na wyżyny intersubiektywnej subiektywności, to taki metaforyczny metapoziom, który przysłania całą rzeczywistość pełną relatywistycznej postawy podmiotu, ale ów pustak jest podmiotem samym w sobie, bo czyż nie podmiot stając się przedmiotem orzeka sam o sobie i o swoim bytowaniu i sensie... czyż to nie on bytuje w swoim umwelcie wraz z innymi bytami czy może jest egzystencjalną jednostką, która samotnie wspina się na szczyt proprzedmitowego bytowania....

to taka filozoficzna analiza twojego dzieła;-)
pobiłaś wszytsko i wszystkich

Cytat:

Podoba się wam mój lodowy awatar?;-).... kurcze muszę poszukać lodów na necie bo ten jest fajny ale ja chce fajniejszego
mmm uwielbiam faworki moża zrobię dzisiaj w domu, ale nie wiem czy olej jest
Cytat:
Napisane przez unrepeatable
Ja neiiwme jak ty sie tu mozesz wypwiadac ej sorrryy ale my AMERYKANSKIE DZIEWCZYNKI mamy ZAWSZE dobrze zrobionymejkap to nam tak anturalie wychodzi;D Goshhh nie wyobrazam sobie nalozyc za DUZO rozy na policzki gosshhh ona sie chba nie umie pedzlem poslogiwac omg ;D

lecę zaraz po pączka

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2009-02-19 o 09:32
Stary 2009-02-19, 09:37   #4767
krokodylek
Raczkowanie

jem już dziś 3 ponczka
Stary 2009-02-19, 09:37   #4768
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
hahahahhahahaha: cojest:

Cytat:
przez takie historie naprawdę jajniki mi się zasuszą jak rodzynki

Cytat:
chciałabym jeszcze dodać, że pustość pustaka odzwierciedla transparentność duszy osób o czystych, współczujących, psełdo-agowych duszach
to taka filozoficzna analiza twojego dzieła;-)[/QUOTE]

Cytat:
liczy się

Cytat:
nie pomagacie mi NIE zjeść tych 2l.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1-million-ice-cream.jpg (21,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ice-cream.jpg (109,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lody_porzeczkowe_popup.jpg (95,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 19Peche_Melba_1_francja_2798_mini.jpg (8,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjecie9.jpg (8,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg icecream.jpg (71,5 KB, 2 załadowań)
Stary 2009-02-19, 09:46   #4769
krokodylek
Raczkowanie

to ja poproszę tehttp://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1235036100
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1235036232
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1235036179
Stary 2009-02-19, 09:49   #4770
imago84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krokodylek Pokaż wiadomość
myślę, że nejlepszym rozwiązaniem będzie lekceważenie Twojej osoby, bo jak widać bardzo chcesz być zauważona ,nie wiem co Cie skłoniło do pisania takich rzeczykieruje Toba zazdrość????nie wiem...dla mnie to chore...na moje posty też nie zawsze odpowiadaja i nie denerwuje sie i nie obrazam, bo po co?
a co do różu i MEJK APu to go poporostu zmyjmoja rada
na tym kończy swoją tyradę kolejny PUSTAK na wizażuuważam temat zakończony
Witaj Justusia
też tak myśle, niech ta plotkara bedzie mgłą i tłem
skoro nie potrafi sie zachować

po prostu od teraz nie cytujmy jej !!!
totalna olewka niech sobie pisze co chce

Edytowane przez imago84
Czas edycji: 2009-02-19 o 09:50
imago84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości