![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: American girls cz. VIII
Cytat:
nie raz sie nafaszerowałam tak, że szkoda słów, teraz biorde divascan i diclac czasem i nie bioli tak bardzo. do przeżycia http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1235004506 ładne piersi ![]() ![]() EDIT: moim zdaniem po nałożeniu buzia jest gładka ale neiwiem czy chodzi Ci odrazu po, czy na dłuższą metę ![]() Edytowane przez malaMigotkAaa Czas edycji: 2009-02-19 o 06:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
![]() od rana muszę się pochwalić ![]() wczoraj wieczorem była moja siostra i wykorzystałam ją żeby zobaczyć jak działa ten essence bo na sobie nic nie widziałam, bo złe światło, ja niedowidząca itd... w każdym bądź razie efekt super ![]() dzisiaj nałożyłam revlona tylko na powieki żeby dobrze cienie się trzymałay a resztę twarzy zrobiłam tym mineralnym essence i wyszło zaj****** ![]() ![]() ![]() tak w ogóle wpłynęła mi kasa z samego rana na Pay Pala i zapłaciłam w końcu za próbki Everydays Minerals i czekam na przesyłkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
BAN stały
|
witajcie amerykanskie dziewczynki
![]() ja juz wstalam zrobilam MEJK AP i chyba dałam za duzo różu na policzki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Przyczajenie
|
Plotkara, o co ci chodzi
![]() Skarżtłaś się na brak uwagi, zrobiłaś wokół siebie show i mało ci jeszcze? Możesz tu przychodzić i pisać swoje kąśliwe uwagi, ale po co? I tak zostałaś tutaj już przekreślona i twoje zdanie będzie teraz nasz już tylko śmieszyć. Chyba, że właśnie tego chcesz, być ośmieszoną |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | ||||||
Zakorzenienie
|
Klatka na ptaszka, nie zacytowało mi wcześniej Twojego posta, a pamiętam, że pytałaś o everyday minerals. Podaję link do EDM https://www.everydayminerals.com/index.php
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja miałam próbkę różu (część mi się rozsypała, bo jestem niezdarna),w kolorze all smiles. Byłam z niego zadowolona, dawał taki delikatny efekt baby pink:P Nie mogę się doczekać ![]() ![]() ![]() Cinderella podaję Ci link do mojego nk ![]() http://nasza-klasa.pl/profile/229362 Si ![]() TŻ ma urodziny w sobotę i balangujemy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajna nazwa, tak troszkę po hamerykańsku zajeżdża:P A butki wyglądają na takie "do biegania", w sensie, że wyglądają na bardzo wygodne ![]() Cytat:
![]() Jak bym miała Cię pod ręką to bym na Ciebie skakała z miłości ![]() Cytat:
Mnie bardziej rażą zaniedbane zęby, bo aparat świadczy o tym, że ktoś o siebie dba. Chekolada i Agula, super fotki Kim! Buu ![]() ![]()
![]() |
#4747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4748 |
Przyczajenie
|
A może osiągnęłaś inny efekt niż myślałaś. Myślałam, że dziewczyny zaraz cię obskoczą, przeproszą za swpje zachowanie i obiecają poprawę
![]() ![]() A jak masz problem, to może do psychologa lub pschiatry, o ile nie za późno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rozważałaś akademik? Wiem, że to nie to samo co własne mieszkanie, nie każdy będzie się dobrze czuł,ale mam wiele koleżanek, które mieszkają w akademikach i są bardzo zadowolone. Wiem, że są też różne dofinansowania do akademików, ale to już musiałabyś dowiedzieć się na swojej uczelni. Nie wiem ile kosztują Cię dojazdy, ale porozmawiaj z rodzicami, przedstaw jak kształtują się ceny mieszkań/pokoju/akademika. Pokaż ile wydajesz na dojazd, ile tracisz czasu. Zaoszczędzony czas mogłabyś przeznaczyć na jakąś dorywczą pracę.
![]() |
#4750 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Nie wiem, czy wiecie, ale jak któraś dzisiaj nie zje chociaż 1 pączka/faworka, to pokryje się włochatymi brodawkami, utyje, zęby jej zżółkną i skoślawieją kolana! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-19 o 08:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() PS: masz świetne zdjecia na n-k ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na mnie czekają pączki w naszej firmowej kuchence, odpowiednie osoby o to zadbały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() dzisiaj pączki nie tuczą, tylko uszczęśliwiają ![]() ps: mam nadzieję, że Tż uda się jakieś zdobyć, bo inaczej będę musiała zmienić motywację na: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Merci ![]() Po zdjęciach z lodami widać, że jestem największy lodożerca i leniuch na świecie ![]()
![]() |
#4756 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Paczuchu Paczuchy Paczuchy;D
#4758 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
#4761 |
Zakorzenienie
|
Napisałam bardzo długiego posta dla Plotkary ale stwierdziłam,że nie ma sensu się produkować;-)
Maja, tyle przeszłaś z tą cerą ![]() ![]() ![]() Czekolada, ja się strasznie boję bólu podczas porodu i nacięcie krocza, to chyba mnie najbardziej blokuje...a chciałabym mieć dziecko jak skończę studia za 2 lata, ewentualnie 3. Siostra mi znowu opisywała,że nie da się nie krzyczeć głośno tak jak to zawsze pokazują na filmach, po prostu trzeba krzyczeć bo się nie można powstrzymać takie są silne skurcze, że wylatuje z ciebie mocz,kał bo dziecko napiera ...wiadomo, jak nie miałaś lewatywy i wtedy wiadomo widzą to ci obcy ludzie- lekarz,pielęgniarki ale wstyd trzeba schować do kieszeni bo poród jest najważniejszy. Co do samego porodu to miała szybki i bezproblemowy powiedziała,że po prostu dziecko nagle z niej wyleciało i lekarz złapał ![]() też bym chciała mieć taki poród a nie męczyć się 20godzin.... Małamigotko- super,że tak ćwiczysz,ja w tym tygodniu nic nie zrobiłam...tylko komp i jedzenie i tak w kółko ![]() ja też jestem zakupoholiczką.... konto wyczyszczam w jeden dzień i mam debet... kupuję dla kupowania,wtedy wszystko wydaje się lepsze i weselsze... no ale staram się- jak nie mam kasy to już nie wołam na siostrę tylko czekam do dziesiątego. Ale chciałabym umieć oszczędzać a nie potrafię:/ Vadi- dzieki tobie mamy boski symbol społecznościowy ![]() to taka filozoficzna analiza twojego dzieła;-) Tesiaczek, szkoda,że twoi rodzice bagatelizują twoje problemy:/ dojeżdżanie na studia jest ciężkie, ja też nieraz zemdlałam....tyle,że ja dojeżdżam bo chce(nie chce mieszkać w Poznaniu z dala od Tżta,z obcymi ludzmi, no i lubię moje miasto) i bo mi to wychodzi taniej niż mieszkanie w Poznaniu. Jeśli twoi rodzice nie mają pieniedzy to wiadomo ale jeśli nie chcą ci pomagać bo uważają,że dojazdy są takie super to nieciekawie:/ też bym sobie coś dorobiła ale póki co mam zajęcia codziennie wiec dopiero na 5 roku może coś się uda. A ja zamiast ćwiczyć albo siedzieć na wizażu to sobie dwa dni grałam w the sims ![]() ![]() Ja dziś pączków nie jem ale mama zrobiła faworki ![]() ![]() Podoba się wam mój lodowy awatar?;-).... kurcze muszę poszukać lodów na necie bo ten jest fajny ale ja chce fajniejszego ![]()
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2009-02-19 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja już zjadłam dzisiaj 2,5 pączka ![]() Ćwiczę a6w już 3 dzień i nie mam zakwasów ŻADNYCH ![]() ![]() Nananaaaa wszystkiego pustakowego, różowego i futrzastego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Ja neiiwme jak ty sie tu mozesz wypwiadac ej sorrryy ale my AMERYKANSKIE DZIEWCZYNKI mamy ZAWSZE dobrze zrobionymejkap to nam tak anturalie wychodzi;D Goshhh nie wyobrazam sobie nalozyc za DUZO rozy na policzki gosshhh ona sie chba nie umie pedzlem poslogiwac omg ;D
![]() |
#4764 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do różu i MEJK APu to go poporostu zmyj ![]() ![]() ![]() na tym kończy swoją tyradę kolejny PUSTAK na wizażu ![]() ![]() Witaj Justusia ![]() Edytowane przez krokodylek Czas edycji: 2009-02-19 o 09:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
A ja bde meic paczuchy dopiero o 12 ;(( ale zato razem z Mojito;D
#4766 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() lecę zaraz po pączka ![]() Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-02-19 o 09:32 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Raczkowanie
|
jem już dziś 3 ponczka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |||
*sportaddict*
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to taka filozoficzna analiza twojego dzieła;-)[/QUOTE] liczy się ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4769 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skoro nie potrafi sie zachować po prostu od teraz nie cytujmy jej !!! totalna olewka niech sobie pisze co chce
Edytowane przez imago84 Czas edycji: 2009-02-19 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.