Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :) - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-21, 17:08   #4741
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny odpisał mi jeden fotograf (nie ten mój, inny - tez sie nad nim kiedys zastanawialismy :

"Witam.
Potrzebowałbym trochę więcej wiadomości i
najlepiej
jakiś przykład
zdjęciowy
o jakie fotografie chodzi.
Dopiero wtedy mógłbym podać dokładną cenę.
Orientacyjnie proszę przyjąć cenę 100 zł za 1 godz.
fotografowania.
Zdjęcia w tej cenie są "obrobione", ale tylko na
CD.
Oprawa i druk zdjęć wg rzeczywistych kosztów."

Kliwia ty podawałas wtedy te przykładowe zdjęcia. mopzesz je jeszcze raz wkleic?? co sadzicie o tej oferci??
http://plfoto.com/118/akt/zdjecia.html tutaj masz ztronke z aktami i są tam różne fotki To jest bodajże ta stronka z której kliwia pokazywała fotki
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 17:12   #4742
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
http://plfoto.com/118/akt/zdjecia.html tutaj masz ztronke z aktami i są tam różne fotki To jest bodajże ta stronka z której kliwia pokazywała fotki
dzieki. zaraz mu cos wysle przykłądowego
ale jak macie te fotki co kliwia dawała to byłabym wdzięczna

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 17:13   #4743
liliputek
Raczkowanie

DZiewczyny ja to mam jakiegos pecha chyba ostatnio. Wlasnie sie dowiedzialam, ze KObieta od której wynajmujemy mieszkanie musi nam wypowiedziec umowe i mamy miesiac na znalezienie nowego mieszkania. Niby nie ma problemu bo mieszkan jest sporo, ale ona nam naprawde tanio wynajmowała to mieszkanie w porownaniu do cen wynajmu innych mieszkan w naszym miescie. Ja jestem taka osoba, że jak sie juz przyzwyczaje do jakegos miejsca to mi sie trudno potem rozstac z nim. I nie dosc, że teraz tyle latania zwiazanego z tym ślubem, moja obrona w czerwcu to jescze teraz trzeba szukac mieszkania i sie przeprowadzac. Normalnie ostatnio zyje jak na wariackich papierach..
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 17:23   #4744
BEAMI
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
sliczne zdjecia
naj bardziej podoba mi sie drugi post drugie zdjecie REWELACJA !!

Dziewczyny a Wasze tesciowe widzialy Wasze suknie slubne?
Nie nie widziała i raczej zobaczy w dniu ślubu
Stary 2009-04-21, 17:30   #4745
zlotko855
Rozeznanie

Marta super wyszla Wam ta sesja, wszystkie zdjecia super i tak jak piszesz, jesli nie wykorzystacie do zaproszen to i tak super pamiatka

Dziewczyny gratuluje odwagi odnosnie sesji dla TZow. ja bym chyba sie wstydzila. kuszacy jest taki prezent, ale ja chyba mialabym opory sie rozebrac nawet do bielizny i pozowac jakby nigdy nic. poza tym moj TZ moglby roznie na cos takiego zareagowac....chyba, ze fotografem bylaby kobieta.
jeszcze raz gratuluje odwagi.

Diya tez jestem blondynka i najbardziej podoba mi sie makijaz ze zdjecia nr 1,2, 6, 7 (ale nie wiem czy na slub) i 9 jest ladny.

A ja mam do Was prosbe. Czy moglybyscie mi doradzic odnosnie dekoracji samochodu? wybralismy hummera i firma, ktora nam go wypozycza ma jakies dekoracje w oferciem ale nie wiem czy nie pomyslec nad czyms innym.
w zalaczonych zdjeciach jest samochod bez dekoracji i z dekoracja ktora mi sie ewentualnie podoba.
500_300_122746_upload_P%20030_13jb[1].jpg500_300_3053762_upload_targi%20021.JPG_ns8i[1].jpg500_300_3309960_upload_targi%20027.JPG_hy6w[1].jpg

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "

Edytowane przez zlotko855
Czas edycji: 2009-04-21 o 17:35
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 17:31   #4746
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
sliczne zdjecia
naj bardziej podoba mi sie drugi post drugie zdjecie REWELACJA !!

Moja widziała. Widzieli moi rodzice, moja siostra oraz mama i siostra Tż

Cytat:
dzieki. zaraz mu cos wysle przykłądowego
ale jak macie te fotki co kliwia dawała to byłabym wdzięczna
Ja nie umiem znaleźć w Krakowie nikogo kto by takie soft akty zrobił...
Stary 2009-04-21, 17:39   #4747
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

złotko świetne auto. Ja też bym do ślubu pojechała jakąś terenowką. A najlepiej na crossie (jestem fanką crossów ).

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-21, 17:41   #4748
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riana Pokaż wiadomość
Napisane przez groszek80
Witaj Riana. Przejrzałam właśnie ulotki "targowe" i więcej mam niestety ofert dotyczących makijażu ślubnego. Z salonów ślubnych to
1) www.studio-ziec.kraków.pl
Dziewczyny bylam tam i szok-pani powiedziala mi 480 zl makijarz i fryzura.Nieprzychodzi do domu a jak przyjdzie to dwa razy tyle mnie wyjdzie!!!
o matkości zbankrutować idzie ja za makijaż ślubny zapłącę 50 zł, za fryzure natomiast 80 zł, ale to ceny małej miejscowości

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
DZiewczyny ja to mam jakiegos pecha chyba ostatnio. Wlasnie sie dowiedzialam, ze KObieta od której wynajmujemy mieszkanie musi nam wypowiedziec umowe i mamy miesiac na znalezienie nowego mieszkania. Niby nie ma problemu bo mieszkan jest sporo, ale ona nam naprawde tanio wynajmowała to mieszkanie w porownaniu do cen wynajmu innych mieszkan w naszym miescie. Ja jestem taka osoba, że jak sie juz przyzwyczaje do jakegos miejsca to mi sie trudno potem rozstac z nim. I nie dosc, że teraz tyle latania zwiazanego z tym ślubem, moja obrona w czerwcu to jescze teraz trzeba szukac mieszkania i sie przeprowadzac. Normalnie ostatnio zyje jak na wariackich papierach..
oj szkoda, że musicie się wyprowadzić. Ja też mam ostyatnio jakiś zalatany czas, w dodatku remont w domu i jakoś ciężko mi ostatnio, czekam na lepsze samopoczucie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 17:41   #4749
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja tez sie bede baaardzo wstydziła, ale cóż. choc nie wiem czy na koniec sie odwaze. a wy na tę sesję idziecie same?? czy z kims??

Stary 2009-04-21, 17:43   #4750
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a ja sobie slucham najnowszego hemp gru z ryskiem Riedlem i sie nakrecam ale bym potanczyla
ostatnio spal w moim hotelu heheh

Cytat:
dziewczyny zobaczcie co znalazlam

Prognoza sezonowa
od kwietnia do września
Prognoza sezonowa powstaje na podstawie skomplikowanych korelacji w obserwacjach odchyleń od normy temperatury wód Atlantyku, wpływie anomalii El Nińo i La Nińa na ziemski klimat, tendencji rozwoju sytuacji atmosferycznej względem miesięcy minionych, charakterystyki oraz porównań stanu pogody względem południowej półkuli naszej planety, a także anomalii pogodowych mających miejsce na całej Ziemi. Pamiętajmy, że prognozy mają charakter orientacyjny i nie są szczegółowe.
Kwiecień bardzo ciepły i suchy
Najnowsze, szczegółowe prognozy na kwiecień dla poszczególnych regionów Polski znaleźć można w naszej prognozie 16-dniowej pod adresem: www.twojapogoda.pl/16dni.htm
Maj bardzo ciepły i suchy
W tym roku będziemy mogli liczyć na pogodę w maju, która przyniesie nam wiele bardzo ciepłych, suchych i słonecznych dni. Niestety nie wszyscy będą tak zadowoleni, ponieważ w północnej połowie Polski niedobór opadów może opóźnić wegetację roślin na polach uprawnych. Temperatura wszędzie będzie nieco wyższa niż zwykle w tym miesiącu, szczególnie na wschodzie kraju, gdzie odstępstwo od normy temperaturowej będzie największe. Przeważnie możemy liczyć na 20-25 stopni, ale miejscami temperatura może sięgnąć 30 stopni.
Czerwiec, lipiec i sierpień gorące, ale burzowe
Tegoroczne lato przyniesie nam bardzo wysokie temperatury, ale będzie również niespokojne. W niektórych regionach naszego kraju pojawi się susza, która może powodować podobne spustoszenia do ubiegłorocznych na zachodzie Polski. Tym razem jednak największy niedobór opadów może się pojawić w dzielnicach wschodnich. Okres letni będzie obfitować w burze, które miejscami mogą być gwałtowne i powodować spustoszenia, głównie w dzielnicach zachodnich i południowych Polski. W krajach śródziemnomorskich, które są latem celem wyjazdu wielu Polaków, często będzie padać deszcz i grzmieć, niebo będzie zasnute szarymi chmurami, a temperatura może się utrzymywać na poziomie niższym niż w ostatnich latach.
Wrzesień chłodny i deszczowy
Letnia pogoda szybko dobiegnie końca, dlatego też we wrześniu nie będzie mogli delektować się wieloma gorącymi dniami. Pierwsze wyraźniejsze fale chłodów pojawią się już w pierwszej połowie miesiąca i będą im towarzyszyć częste, obfite opady deszczu, mogące podnosić poziom rzek i powodować podtopienia.

Będzie ciepło, czy zimno?
Kolorowe mapki Polski prezentują spodziewane procentowe prawdopodobieństwo odchylenia temperatury
od normy wieloletniej. Czerwone pola oznaczają temperaturę na poziomie powyżej normy (cieplej niż zwykle), zaś niebieskie poniżej normy (zimniej niż zwykle). Im większy procent, tym większe prawdopodobieństwo.

Będzie mokro, czy sucho?
Kolorowe mapki Polski prezentują spodziewane procentowe prawdopodobieństwo odchylenia sumy opadów
od normy wieloletniej. Zielone pola oznaczają sumy opadów powyżej normy (bardziej mokro niż zwykle), zaś brązowe poniżej normy (bardziej sucho niż zwykle). Im większy procent, tym większe prawdopodobieństwo.

nie podoba mi sie ta prognoza o nie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
rzeczywiście kosmiczna ta cena za ślub, my planuejmy dać 300-400 zł, nie więcej, bo tyle się u nas daje.

Samba szukałaś bolerek, wklejam dwa linki bolerek zrobionych chyba z dobrego materiału i w dobrej cenie

http://allegro.pl/item607711101_bole...cent_sile.html

http://allegro.pl/item612324328_bole...m_rekawem.html
w piatek mam przymiarke sukni to zobacze co mi panie w salonie doradza i za ile, bo na allegro troche sie boje bo moja suknia to taka ni biala ni ecru i boje sie ze bolerko nie bedzie pasowac kolorystycznie...

a ja wlasnie leze na tapczanie i obzeram sie pistacjami zjadlam juz cala pake i zapilam cola teraz czuje sie jak slonik jeszcze mam 5 stron do nadrobienia...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 17:46   #4751
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
Moja widziała. Widzieli moi rodzice, moja siostra oraz mama i siostra Tż

Ja nie umiem znaleźć w Krakowie nikogo kto by takie soft akty zrobił...
Ja mam znajomego fotografa. Pytałam go, ale niestety on może dopiero koło listopada, bo zakupuje wtedy odpowiednią lampę.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-21, 17:50   #4752
Strobiluska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
kto spał?

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 17:51   #4753
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez groszek80
Witaj Riana. Przejrzałam właśnie ulotki "targowe" i więcej mam niestety ofert dotyczących makijażu ślubnego. Z salonów ślubnych to
Dziewczyny bylam tam i szok-pani powiedziala mi 480 zl makijarz i fryzura.Nieprzychodzi do domu a jak przyjdzie to dwa razy tyle mnie wyjdzie!!!
masakra nie wiedziałam, że tam są takie ceny!!! Aż mi głupio Riana, że coś takiego Ci wysłałam!!! Moja fryzura kosztować ma ok. 150 makijaż ok. 120. Tylko dlatego że ślubne. Czyste ździerstwo!!

01.08.2009 r. - nasz big day
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 17:57   #4754
zlotko855
Rozeznanie

Cytat:
Samba hemp gru? wilku i bilon spali u ciebie w hotelu? ty w UK jestes? pewnie koncert mieli? my idziemy na koncert u nas 22 maja

"całe życie z wariatami i niech tak już zostanie "
zlotko855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 18:09   #4755
liliputek
Raczkowanie

Cytat:
o matkości zbankrutować idzie ja za makijaż ślubny zapłącę 50 zł, za fryzure natomiast 80 zł, ale to ceny małej miejscowości

oj szkoda, że musicie się wyprowadzić. Ja też mam ostyatnio jakiś zalatany czas, w dodatku remont w domu i jakoś ciężko mi ostatnio, czekam na lepsze samopoczucie
Baja_86 mysle ze jakos sobieporadzimy, tym bardziej ze na jutro mamy juz 2 mieszkania do obejrzenia. A co do cen makijazu i fryzury ti potwierdzam: czyste zdzierstwo przez duze Z! U mnie za fryzure musze liczyc co najmniej 200 zl za makijaz ok 50 najmniej. Heh a moze sie nie przyznam, że to moje wesele i powiem, że ide na czyjes? Uczesze mnie tak jak chce (pokaze jej zdjecie) a skasuje tez normalnie...hmm
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 18:11   #4756
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liliputek Pokaż wiadomość
Baja_86 mysle ze jakos sobieporadzimy, tym bardziej ze na jutro mamy juz 2 mieszkania do obejrzenia. A co do cen makijazu i fryzury ti potwierdzam: czyste zdzierstwo przez duze Z! U mnie za fryzure musze liczyc co najmniej 200 zl za makijaz ok 50 najmniej. Heh a moze sie nie przyznam, że to moje wesele i powiem, że ide na czyjes? Uczesze mnie tak jak chce (pokaze jej zdjecie) a skasuje tez normalnie...hmm
\mysle, ze one generalnie za fryzurę weselną (nawet jak bys była gosciem licza podwójnie

Stary 2009-04-21, 18:14   #4757
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
tak i jest zla ze nie ma welonu <hahaha>

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Piękne zdjęcia ktoś znajomy Wam robił sesję czy fotograf?
My mamy u naszego fotografa "weselnego" sesję narzeczeńską w prezencie pewnie w okresie wakacji się z nim umówimy.
znajomi

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
A ja mam do Was prosbe. Czy moglybyscie mi doradzic odnosnie dekoracji samochodu? wybralismy hummera i firma, ktora nam go wypozycza ma jakies dekoracje w oferciem ale nie wiem czy nie pomyslec nad czyms innym.
w zalaczonych zdjeciach jest samochod bez dekoracji i z dekoracja ktora mi sie ewentualnie podoba.
Załącznik 2203756Załącznik 2203758Załącznik 2203759
jak humer to bez dekoracji nm sie tz takie podobaja;D

Cytat:
al kto spal? rychu nie zyje i to kupe lat wiec mogl jedynie jego syn, no chyba ze ktos z hemp gru

dziekuje za mile opinie dotyczace fotek bedziemy jeszcz pobowac w innym klimacie
Stary 2009-04-21, 18:14   #4758
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
kto spał?
hemp gru

Cytat:
Napisane przez zlotko855 Pokaż wiadomość
Samba hemp gru? wilku i bilon spali u ciebie w hotelu? ty w UK jestes? pewnie koncert mieli? my idziemy na koncert u nas 22 maja
nie w katowicach mieli tutaj koncert w zeszla sobote
Stary 2009-04-21, 18:16   #4759
hania 29
Przyczajenie

Witam, koleżanki jestem nowa.
Nasz ślub 20.06.2009.
Pilnie poszukuję zdjęcia sukni "Olivia" MS Moda. Zamówiłam tę suknie w salonie ale nie zrobiłam zdjęcia (salon w innej miejscowości). Gapa ze mnie a chcę dobrać do niej dodatki (biżuterię, welon i buty). Błagam jeżeli któraś z was ma zdjęcie sukni to proszę o przesłanie. W salonach jest tak że jeżeli nie kupuje się u nich sukni to nie pozwolą ci zrobić zdjęcia.
hania 29 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-21, 18:18   #4760
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
al kto spal? rychu nie zyje i to kupe lat wiec mogl jedynie jego syn, no chyba ze ktos z hemp gru

dziekuje za mile opinie dotyczace fotek bedziemy jeszcz pobowac w innym klimacie
wiem, ze rychu nie zyje hemp gru u nas nocowal i jeszcze peja i paru innych rapowcow hip hopowcow tyle ze ja to ich tak z wygladu za bardzo nie rozpoznaje i ochroniarz mnie musial uswiadamiac z kim gadam hehehe
Stary 2009-04-21, 18:22   #4761
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Byłam z tż na mieście, zamówiliśmy kwiaciarnie, ale bukiet nadal nie wiem jaki... ale na szczeście mam jeszcze trochę czasu do namysłu . Może wklejcie zdjęcia bukietów, na które się zdecydowałyście, pisząc jaki kolor sukni itp.
Mój bukiet ślubny ma byc taki, tylko róże mają być kremowe i bladoróżowe. Suknie mam w kolorze jasny ecru
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet 2.jpg (50,6 KB, 25 załadowań)
Stary 2009-04-21, 18:26   #4762
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diya1983 Pokaż wiadomość
nie podobają się Wam te makijaże?
mi się bardzo podobają 2 i 9

Marta świetne fotki, ładniutka z Was para

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 18:28   #4763
Riana
Wtajemniczenie

GG do Riana

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
masakra nie wiedziałam, że tam są takie ceny!!! Aż mi głupio Riana, że coś takiego Ci wysłałam!!! Moja fryzura kosztować ma ok. 150 makijaż ok. 120. Tylko dlatego że ślubne. Czyste ździerstwo!!

01.08.2009 r. - nasz big day
Nieszkodzi przeciez chcialas dobrze ,przynajmniej beda dziewczyny wiedzialy na przyszlosc i chyba zadna niepojdzie do tej zbzikowanej babki ja jej powiedzialam wychodzac "no chyba pani zwariowala zycze duzo klijentek"co do Zwierzynieckiej to czekam jutro na telefon zobaczymy OBY PRACOWALI
Riana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-21, 18:29   #4764
anuulaa
Wtajemniczenie

Witajcie gadułki,
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
bylo super, najpierw mialam w restauracji, tam mialam kolacje, alkohol itp, po 21 dziewczyny mowia, ze idziemy na impreze no i na rynku stala biala limuzyna, ktora wynajely mi dziewczyne na godzine. nie mialam striptizera, ale mialam limuzyne, ktora wozilam sie po miescie i przez okno z oparka z uszami diabelka i bialym boa, krzyczalam uhuuuuu, jeeeee, , no i pozniej na impreze na dyskoteke dzie mialam wynajety box, balowalysmy do 2 bo mnie tak zmeczenie bralo ze usypialam
a dostalam kamasutre,
wibrator, karty do gry w ksztalcie serca takie normalne,
slomki peniski
kostki do gry o pozycje i miejsce do kochania
koszule nocna czerwona i stringfi mega sexi komplet
czerwone eleganckie figi,
koszulke nocna nastepna, ta opaske diabelka z czerwonym welonem

ogolnie bylo mega
Agus, super panieński, też bym taki chciała

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Istnieje zwyczaj przychodzenia z kwiatami,
lecz my slodyczy jestesmy smakoszami,
wiec jesli chcecie podarowac nam kwiatki
prosimy przyniescie zamiast nich wino lub czekoladki
Mamy ten sam wierszyk

Cytat:
Moja nie widziała, nawet nie wie jak wygląda, tylko, że jest biała W ogóle to nikt nie widział, tylko moja mama i 2 przyjaciółki na modelce.

Strippi, dziewczyny mają racje, powinnaś to rozgłośnić w mediach, niech się zajmą tą fundacją! Zostawiłam koment.

Dziewczynki co byście zrobiły, gdybyście mogły tanio kupić mieszkanie od dewelopera (najtaniej w mieście) na pięknym nowym osiedlu, ale taka okazja by była tylko 2 miesiące przed waszym ślubem, gdzie warunkiem wykorzystania tej okazji jest bycie małżeństwem, aby wykorzystać dofinansowaniem programem "Rodzina na swoim"??? Mamy taki wielki dylemat. Do końca czerwca jest najniższa cena w mieście 2998zl/m2, a my się pobieramy w sierpniu W biurze doradzali nam, że najlepiej wziąć szybciej cywilny, że teraz dużo ludzi tak robi, żeby dostać kredyt i podobno kredyt z dofinansowaniem dla mlodych rodzin ma sie niedlugo skonczyac albo ograniczyc bo budżet Państwa nie wytrzyma. Nikt sie nie psodziewal tak duzego zainteresowania.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 18:32   #4765
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez groszek80
Riana przeglądałam jeszcze ulotki z targów i znalazłam odnośnie makijażu następujące ulotki:
1) Magdalena Tracz Atelier Visage (www.ateliervisage.com),
2) Katarzyna Duda (www.makijazkrakow.pl tel. 607318038)
3) specjalista wizażu tel. 509806669 (dojazd gratis, możliwość wykonania makijażu w domu klientki) 0 mam tylko wizytówkę

może to jakoś ci pomoże i pozwoli mi się lekko zrehabilitować

magic day 01.08.2009 r.
Stary 2009-04-21, 18:36   #4766
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Witajcie gadułki,

Agus, super panieński, też bym taki chciała

Mamy ten sam wierszyk

Moja nie widziała, nawet nie wie jak wygląda, tylko, że jest biała W ogóle to nikt nie widział, tylko moja mama i 2 przyjaciółki na modelce.

Strippi, dziewczyny mają racje, powinnaś to rozgłośnić w mediach, niech się zajmą tą fundacją! Zostawiłam koment.

Dziewczynki co byście zrobiły, gdybyście mogły tanio kupić mieszkanie od dewelopera (najtaniej w mieście) na pięknym nowym osiedlu, ale taka okazja by była tylko 2 miesiące przed waszym ślubem, gdzie warunkiem wykorzystania tej okazji jest bycie małżeństwem, aby wykorzystać dofinansowaniem programem "Rodzina na swoim"??? Mamy taki wielki dylemat. Do końca czerwca jest najniższa cena w mieście 2998zl/m2, a my się pobieramy w sierpniu W biurze doradzali nam, że najlepiej wziąć szybciej cywilny, że teraz dużo ludzi tak robi, żeby dostać kredyt i podobno kredyt z dofinansowaniem dla mlodych rodzin ma sie niedlugo skonczyac albo ograniczyc bo budżet Państwa nie wytrzyma. Nikt sie nie psodziewal tak duzego zainteresowania.

wzielabym cywilny jesli to super okazja to warto skorzystac

ufff doczytalam do konca Martucha super foty
Stary 2009-04-21, 18:38   #4767
groszek80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
Ja zawsze obcinam swojego TZ maszynką, w sobotę też mnie poprosił o ścięcie więc przygotowałam sobie wszystko, posadziłam go na krześle, ustawiłam maszynkę na 21 mm... odważnie jadę z dołu go góry mniej - więcej na środku głowy i zdębiałam... patrzę a tu na środku głowy prawie łysy pasek Patrzę na TŻ... patrzę na maszynkę - no ustawiona jest ok... więc znowu na TŻ... myślę sobie "matko ale mu się włosy przerzedziły pod spodem" TŻ wyczuł, że coś jest nie tak, patrzy na maszynkę i mówi - "ej, a gdzie ta końcówka plastikowa???". Zupełnie zapomniałam, że ona tam w ogóle powinna być i po prostu przejechałam mu po głowie golarkąMój TŻ nie był tak odważny żeby się zgolić na łyso i ostatecznie ostrzygłam resztę na 3 mm. Teraz wygląda jak Kokosz

ale mu wycięłaś numer. Aż się popłakałam ze śmiechu z tej sytuacji!!! Ciekawe czy następnym razem równie bezgranicznie Ci zaufa!!!

nasz weddingowy dzień 01.08.2009 r.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-21, 18:39   #4768
anuulaa
Wtajemniczenie

Aaa Martucha, fajna sesyjka
Stary 2009-04-21, 18:45   #4769
baja_86
Zakorzenienie

Anula ja bym chyba szybko załatwiała ślub cywilny, tylko dla tego dokumentu. Skoro macie dużą okazje to nie ma się co zastanawiać, w końcu i tak macie być małżeństwem,a że szybciej to tylko się cieszyć
Na ślub cywilny zaprosicie tylko rodziców i rodzeństwo, potem do domu na kawe i wsio Dalszej rodzinie nie musicie mówić

Moja teściowa też nie wie jaką mam sukienkę
Stary 2009-04-21, 18:50   #4770
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
wzielabym cywilny jesli to super okazja to warto skorzystac
Cytat:
Anula ja bym chyba szybko załatwiała ślub cywilny, tylko dla tego dokumentu. Skoro macie dużą okazje to nie ma się co zastanawiać, w końcu i tak macie być małżeństwem,a że szybciej to tylko się cieszyć
Na ślub cywilny zaprosicie tylko rodziców i rodzeństwo, potem do domu na kawe i wsio Dalszej rodzinie nie musicie mówić

Moja teściowa też nie wie jaką mam sukienkę
No właśnie mam pewne obawy przed tym cywilnym. Z jednej strony super, że szybciej, ale z drugiej to wszystko jest poukładane, a tak to co 2 rocznice będziemy mieć...jakoś tak dziwnie... no ale musimy porozmawiać poważnie czy warto i czy w ogóle dostaniemy kredyt.

Tak mniej więcej wygląda to mieszkanko, które chcemy
http://www.2998.pl/rzut.php?mid=m_10a
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości