|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biolipidową Calmę mam właściwie cały czas w swoim zbiorku i gdy tylko mi się kończy kupuję nowe upakowanie. Ona jest świetna zimą, gdy cera jest wysuszona od ogrzewania i musi się chronić przed mrozem ![]() A co do prawka - jeśli czujesz, że chcesz mieć to rób jak najszybciej. Potem będzie Ci się ciężko zebrać. BTW. Mi w tym roku w grudniu stukną 4 lata(!) jak mam prawko a nie jeżdżę i to dopiero jest wstyd ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Brawo ![]() ![]()
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
o tak Calma Ziaji jest świetna! Używam jej juz od lat. No ale jak na zakupoholiczke przystalo ciagle szukam czegos nowego a i tak potem wracam skruszona do Calmy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sama już nie wiem jakie wezmę i z których, ale chyba jednak się skuszę na zakupy tam, bo dziś znalazłam u siebie te sweterki w prążki (za 45zł!!), mierzyłam brązowy i wcale tak źle nie wyglądają, jak przypuszczałam. Nawet się na biuście bardzo nie rozłażą, nie bardziej niż na tej modelce, a biust mam zdecydowanie większy. Niemniej jednak mimo iż pierwotnie ten brąz właśnie chciałam, to mi się odwidział - i ciut za krótki i te prążki do mnie nie przemawiają. Teraz mam ochotę na - czarny http://www.allegro.pl/item758880839_...rzedaz_60.html (choć za tą cenę i fioletowy kusi) - fioletowy http://www.allegro.pl/item766054343_...c_bawelna.html - żółty - wygląda na fajną musztardkę ![]() - czerwony (przez Hosenkę ![]() - no i jakiś brąz, ale każdy z nich na zdjęciach wygląda kiepsko ![]() http://www.allegro.pl/item766002326_...uziki_hit.html - ten najlepszy, reszta jakaś taka pognieciona, poplamiona ![]() ![]() Ale i tak na razie czekam na wieści od Sis czy mi coś w Primarku wygrzebie w tym stylu ![]() Dotarły i wszystko z nimi w porządku. Jak zawsze zresztą. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-10-06 o 16:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiem, wiem, że kochasz po Twojej ostatniej spowiedzi ![]() Zajrzę ![]() Cytat:
![]() Kupowałam w dobrej cenie na Allegro, więc nie zedrę ![]() No miałam w domu całą dużą szafkę w łazience...i trochę w szafie i kufrze ![]() Większość to były jakieś prezenty, które mi nie podeszły, więc zmusiłam się tylko do spróbowania a potem szkoda było wyrzucić.No ale teraz nie mam wyboru, więc zebrałam się w sobie i poszło ![]()
![]() |
#4747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A prawka też się jakoś boję... Cytat:
Zrobiłam sobie maseczke stymulującą z Avonu- chcę ja jak najszybciej wykończyć i używam zaraz po niej oliwkowej, która mi się kończy. I dobrze, bo mam masę ![]()
![]() |
#4748 |
po prostu Em :)
|
Możesz podrzucić linka do sprzedawcy, bo już sama nie wiem, który to był?
![]()
![]() |
#4749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpowiadają szybko, wysyłają równie ekspresowo, a do soczewek zastrzeżeń nie mam. ******************* Wertuję allegro w poszukiwaniu kardiganu, który też mierzyłam w tym sklepie, co brązowy w prążki. A że brązowy był 12zł droższy niż na necie, to podejrzewam, że i ten znajdę taniej niż 79zł. Tylko kurka na razie go znaleźć nie mogę. Wyglądał podobnie jak te http://www.allegro.pl/item762953827_...ziki_m_xl.html z tym, że miał większy dekolt, guziczki kończyły mu się gdzieś tak tuż nad stanem, a po brzegach od góry do dołu miał takie marszczenia. Wiecie, tak po jednej stronie przy dziurkach a po drugiej przy guzikach taki pas marszczeń po ok. 4cm szerokości od samego dołu swetra do góry. Był akurat czarny i niebieski, ale bywał też w innych kolorach podobno. Oczywiście firma żadna, bo to chińszczyzna, jak i te nasze popularne sweterki ![]() ![]() A w ogóle to byłam dzisiaj na ciuchach i znalazłam sobie śliczną małą brązową torebeczkę za 4zł, kurtkę jeansową Nexta za 7zł, fajną letnią spóniczkę za 6zł i koronkowy top a la gorset za 8zł. Co prawda wszystko używki, bez metek, ale w ogóle nie zniszczone, a najlepsze jest to, że kurtka leży lepiej niż ta, którą kupiłam po długich poszukiwaniach i dałam za nia 10 razy więcej ![]() W ogóle to dostałam dziś okresu i ciągle jestem głodna. Fakt, że przez pół dnia naprawdę miałam do tego powód, bo zjadłam 2 kromeczki o 9, a potem koło 16 dwa Corny i z pół godz. później zupę. Ale o 18 jadłam II danie a godzinę później już byłam głodna. I teraz znów jestem, idę chyba jakąś kolację wsunąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja myślałam że masz jakiś autorski przepis na zapiekankę. ![]() Ja tam na jego właściwości nawilżające nie narzekałam. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4751 |
po prostu Em :)
|
MagJa, ale one są po 9 zł? Czemu w aukcji jest napisane, że 10 zł za sztukę?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4752 |
Zakorzenienie
|
Luskap wstawiałaś gdzieś zdjęcie swoich smarowideł do ciała? Jestem ciekawa co tam masz...
![]() Jak wstawić linka do pojedynczej wiadomości?
#4753 |
Zakorzenienie
|
MagJa:
mi się jeszcze te podobały: http://www.allegro.pl/item756567369_..._hit_2009.html ale kolory jakies takie bezpłciowe (może to i lepiej ![]() Co do tego "mojego" czerwonego sweterka i porównania z Glam Wearem - one nie są identyczne, ale to ten sam typ czerwieni - obawiałam się, ze sweterek będzie jaskrawy, a wcale taki nie jest.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-06 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | ||
Zakorzenienie
|
Tak, ja kiedyś miesiąc czekałam na dostawę butów- 39 były za duże i mieli dowieźć 38) i tak chodziłam przez te parę tygodni i jęczałam sprzedawcy po czym się wkurzyłam i przymierzyłam 37 które cały czas leżały no i się okazało że te są idealne
![]() Cytat:
![]() Na jaki kolor? ![]() sto lat ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Kraków był dziś tak maskrycznei zapchany autami, ze na uczlenię jechałam godzinę 15 minut a zwykle zajmuje mi to max 40 min ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kończe nowego Dextera i spadam do łózia, może jeszcze walnę maseczkę na pyszczek. Nie wiem czy już pisałam- Aquapulpe do mieszanej za słaby jest dla mnie teraz. Skończyłam próbną saszetkę i dziś otworzyłam koncentrat z tej linii. Ten duzo lepszy tylko trochę nei rozumiem jak się go stosuje. nałozyłam jak zwykły krem i na to od razu makijaż na opakowaniu jets napisane żeby "stosować codziennie rano lub jako kurację nawilżającą przez 3 tygodnie. Stosować przed nałożeniem codziennego kremu" To znaczy po co mi dwa kremy ![]()
![]() |
#4755 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
No nieee... Napisałam takiego długiego posta i wcięło mi go!
![]() Idę zrobić sobie herbatę i odpiszę jeszcze raz. ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Rzyrafko, lakier Essence jest kryjący. ![]() ![]() Nosku, współczuję takiego rozstania z TŻem.. Mam nadzieję, że szybko wróci Ci dobry nastrój. ![]() Em. ja też się cieszę, że wreszcie wszystko się układa głównie z TŻem, bo resztę zawsze jakoś daje się zorganizować. ![]() ![]() Co do samochodów i prawa jazdy, to ja uwielbiam jeździć samochodem i kocham autka. ![]() ![]() Kupiłam dziś 2 cienie Creamylicious. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A dziękuję ![]() ![]() A kolacji zabronić nie możesz, bo skoro chodzę spać koło 1, to nie mogę zakończyć jedzenia o 18. To jest fizycznie niemożliwe. Zresztą dziś i tak wcale dużo nie jadłam ![]() Cytat:
![]() A z testów tuszu proszę mi się tu ładnie wyspowiadać potem ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zakorzenienie
|
Fuksja: coś szalejesz w tym miesiącu
![]() MagJa: we wcześniejszym poście dopisałam przed chwileczką o tej czerwieni sweterka ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-06 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ano pięknie zaczęłam, ciekawe jak jutro, niby mam bliżej zajęcia ale znów wcześniej a ta cholerna Czarnowiejska i tak zawsze jest zakorkowana ![]() ![]() No, idę spać, bo tusz jutro oddaję więc mam tylko jedną szansę ![]() Nic, na razie zużyję tę próbkę solo tak jak dziś. I coraz powazniej mnie kusi kremik AA na dzień rozświetlający. Ale poczekam na Twoje odlewki żelu i enzymu i się zobaczy. A póki co muszę kupić kremik pod oczy bo w taką pogodę ani myślę używać rollona garniera z lodówki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- O kurczę, ale ze mnie matołek- przecież nawilżacza też szukam więc czemu by nie wziąć jednak tego zastawu ![]() Idę już spać poważnie, oglądanei dextera wyssało ze mnei resztki logicznego myślenia ![]()
![]() |
#4759 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To jej nie zmarnuj ![]() Cytat:
![]() A żel AA ciągle mnie szczypie ![]() ![]() Tak w ogóle to dzisiaj poszedł do kosza antyperspirant w sprayu Rexony (nigdy więcej sprayów!! nic toto nie daje, bieli i nawet do stóp ![]() ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-10-06 o 23:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |
Zakorzenienie
|
![]() Co za dziwna pogoda, u mnie od rana padało i w Krakowie też jak wysiadłam z busa a jednocześnie jest duszno i ciepło? ![]() ![]() I jak, fajne? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4761 |
Miss Pudernica
|
Cześć
![]() Wreszcie mi podłączyli internet i mogę nadrobić wizażowe zaległości. Wreszcie ktoś zrozumie mój nałóg ![]() ![]() Co nie przeszkadza mi w trzymaniu w szafie pudła z zapasami, aktualnie zachomikowałam 9 żeli pod prysznic. I od Bosiaka ![]() I wciągnęłam się w perfumy ![]() ![]() Jeszcze muszę zrobić jesienno-zimowe zakupy ubraniowe. Przejrzę te sweterkowe aukcje na wątku. Hosenko mogłabyś powiedzieć coś o jakości sweterków?
#4762 | ||
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Luskap, pytałaś, o nawilżanie po Effaclarze. Mi jakoś nie jest potrzebne, ale z tego co pamiętam, co kiedyś czytałam, to cokolwiek położone na kwas zmniejsza jego działanie. Więc najlepiej odczekaj jakiś czas (chociaż godzinę, jeśli wytrzymasz) zanim nałożysz krem nawilżający, żeby E. miał czas trochę zadziałać ![]() Ależ mam zły humor ostatnio, nie wiem, czy to przez pogodę, czy co, ale sama siebie nie poznaję ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-10-07 o 09:12 Powód: literówka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mi też się spodobało Hypnose, nawet zastanawiałam się nad kupnem najpierw w Rosmannowskiej promocji, potem w SP, ale jakoś ciągle mam wrażenie, że nie zmęczę nawet 30tki, bo to taki zapach tylko na poprawę humoru dla mnie. Poza tym mam 2 Glorie (jedną chyba jednak puszczę w świat,bo nie kocham tego zapachu już jak dawniej...), HC edp(już tylko pół butelki, ja sobie nie wyobrażam życia bez tego zapachu ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale siedzieć w kuchni możesz, o ile będziesz przynosić na czwartkowe herbatki (Dziewczyny to już chyba ten czas, kiedy trzeba powrócić do tradycji herbatek zamiast piwa, bo jesień przyszła...) jakieś wypieki ![]()
![]() |
#4764 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Uwielbiam tą emotkę brzydala i -> ![]() ![]()
![]() |
#4765 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Isa, współczuję dojazdów, wiem co czujesz, mnie czeka to samo w sobotę i niedzielę- mam pierwszy zjazd. A ludzie w ogóle się tym nie przejmują że nabiją cię na rurkę ![]() Cytat:
Dziękuję za opinię o Effaclarze! Możliwe, że zmniejszyło to działanie, bo czekałam tylko aż się Eff wchłonie. Nic mnie póki co nie wypryszczyło... Cytat:
![]() Ja też wolę większe pojemności, bo jak mam 30 czy mniejsze to szkoda mi używać i oszczędzam, a uzywam tych, których jest więcej. Te maluszki tylko na specjalne okazje!
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4767 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale gorąco jest ![]() ![]()
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
Na stronie SP pojawiła się nowa gazetka! Mnie nie powaliła ale chyba skusze się na pomarańczowy zestaw Ziaji
![]()
#4769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba się wybiorę w sobotę do SP, bo dawno tam nie byłam.
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
I co dziewczyny? Nikt już nic nie chce więcej z tej mojej apteki?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.