|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zadomowienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Dziękuję Ci kropeczko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
20-30 to nie są jakieś mega ilości krwinek, ale coś się dzieje tam na pewno. Być może się dopiero zaczyna i myk, myk, będzie po sprawie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Wtajemniczenie
|
Dorotko wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
obserwuje go i bede nosiła czesto moze trafie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po jedzonku i piciu też go przetransportować do kuwety. Powinien zakumać. ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Dorotko - ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
Witajcie...
Ilonko, do lekarza...lepiej na zimne dmuchac, no nie? Azakowana! super wyniki! bardzo sie ciesze! a cieszylabym sie jeszcze bardziej, gdyby sie okazalo, ze @ nie przyszla i zabieg juz nie potrzebny... Ancia.. slonko..przytulam mocno... Musi sie wreszcie udac... ![]() Ankaa ![]() ![]() Pomaranczko..to juz Twoj termin??? a tak niedawno wklejalas fotki z testem.... jestem w szoku...trzymam kciuki, aby dzidzia zdecydowala sie wyjsc! ![]() Kropeczko...ale masz ladne brzusio! Synus ma sliczne mieszkanko! ![]() Konczitko! ![]() ![]() ![]() ( wszystko u Ciebie ok? ) Dziewczyny, nie chce sie tu wyzalac , ale prosze mi pozytywne wibracje wysylac ![]() ![]() ![]() i pomyslec, ze to ja Wam powinnam je wysylac.. ![]()
![]() |
#4747 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Anka ciesze się bardzo,ze mały koteczek się znalazł.Słodziaki masz w domku! ![]() Sprawdź na : http://www.allegro.pl/show_user_auct...p?uid=15907758 i http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=411197. Dorotko wszystkiego naj,bo coś tu słuchy chodzą że dziś twoje urodziny!Wszytskiego naj ![]() ![]() ![]() Kropko piękny brzuszek i taki kształtny! ![]() Pozdrawiam ciepło Edytowane przez coralady Czas edycji: 2010-02-09 o 14:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Raczkowanie
|
Widzę, że temat kociaków powrócił
![]() ![]() Nika, wysyłam pozytywne wibracje! już mogę, też zaliczyłam jakiś kryzys, ale dziś przespałam pierwszą całą noc - cudowne uczucie. Przynajmniej już wiem, że to psychika mnie blokuje i że bez wyluzowania to ja się fasolki nie dorobię....I że mam nerwicę, przymierzam się do jej leczenia. Co by się złego nie działo, trzymam kciuki żeby było lepiej. ![]() I przy okazji pytanie - czy któraś z Was robiła prolaktynę po obciążeniu, i wyszła jej dużo za wysoka? Co to oznacza? Czytałam, że hamuje owu, ale ja jestem przekonana że owu mam. Gin na urlopie, czekam aż wróci i to wyjaśni, czy to (też) może być przyczyną niepowodzeń. I zapomniałam o życzeniach dla Konczity - najlepszego! Edytowane przez Migavka Czas edycji: 2010-02-09 o 14:19 Powód: Dopisanie tekstu |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja miałam tylko nie wiadomo kiedy ![]() Konczito Spełnienia Marzeń WSZYSTKICH ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nika nie smutaj się ![]() Konczita Wszystkiego najlepszego, niech spełnią się Twoje marzenia ![]() ![]() ![]() proszę o zmianę @ 7.02 Ilonko dobrze, że byłaś u lekarza, przynajmniej będziesz spokojna. Strasznie dużo tych badań ![]()
![]() |
#4751 |
Zakorzenienie
|
Konczitko co jest???????????tajemnicza jestes jakos
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego kochana Konczitko!!!!!
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() Edytowane przez kachula27 Czas edycji: 2010-02-09 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |||||||
kosmitka
|
No właśnie tak gdzieś wyczytałam, ale kiedyś lekarza pytałam o wiesiołek, castagnus itp to powiedział, że to są leki wspomagające i nie ma przeciwskazań.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kicie Twoje są śliczne, słodkie maleństwa. Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Z jednej strony nakręcanie się jest złe, bo się człowiek rozczarowuje i boli. Jak się nie nastawia i mówi - nie uda się - to wtedy jest negatywne nastawienie. I błędne koło. A żadnego nastawienia mieć się chyba nie da. ![]() Konczitko - 100 lat !!!!!!!!!!!!! Najlepszego. Marzeń spełnienia. Wszystkich. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Najpierw relacja z nocnych zabaw...... ![]() ![]() ![]() Co do nastawiania się to wiem jak to trudno ...... Teraz w związku z tym ze moja sytuacja zyciowa jest troche inna nie nastawiam sie za bardzo.... Bo nie wiem czy to co robie mądre jest....Jak się zastanowie to nie..... ![]()
#4755 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję.
![]() Dziękuję. ![]() Cytat:
![]() ![]() Natomiast wszelkie objawy nietypowe, kłucia, bóle, skurcze wywołują skok tętna, ciśnienia i panikę... Może mam coś nie halo pod sufitem... ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-02-10 o 07:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4757 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewuszki
Ja już dzisiaj byłam rano zrobić reszte badań ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba ładnie rośnie ?? Kropeczko co myślisz ![]() Anciaahk Słońce a co U ciebie?? Jak Ty się czujesz ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny ile powinien zjadac półroczny kot? Karmie tylko sucha karma i puszka.... ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Hihih....Ja urodziłam już kilka kamieni bo mam kamice nerkowa i podobno ból taki sam...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4760 |
Zadomowienie
|
Zarażam Wszystkie potrzebujące
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
A jaką suchą i jaką puszką?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
Kropko, pytam eksperta. Mój kot ma uczulenie na skłdniki roślinne w pokarmie. Każde. Próbowaliśmy weterynaryjnej karmy dla alergików skórnych i pokarmowych i to nic nie daje, bo wszystkie mają dodatek roślin. Może tylko Whiskas Supreme (tylko kurczak, wołowina, od ryb go wystrupia) i gotowane mięso (głównie kurczak, czasem wątróbka). Tyle, że ostatnio tego nie chce jeść, robi nam strajki głodowe. Albo ucieka do mojej mamy i zaczaja się tam na suche jej kotki, przez które choruje (już go pilnuję). Czy znasz może jakąś dobrą karmę, któą mogłabym mu wprowadzić do diety. Bo się facet chyba znudził wciąż tym samym żarciem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam, bo w Whiskasie to ich najwięcej jest, tam 99% białka pochodzi z soi i innych roślinek. ![]() Z lepszych jakie znam to: Hill's z/d - ma chyba sam ryż z roślin Royal Canin Hypoallergic - ryż, ekstrakt z soi, ale jest też burak i olej z ogórecznika. TROVET Lamb Rice Diet - ryż i olej sojowy; TROVET Rabbit Rice Diet - jw. Radzę od małej paczki zacząć i próbować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kociary!!!
![]() dzis mi lepiej ![]() pozdrowionka! ![]()
![]() |
#4765 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Co tam słychać drogie panie. Kropeczko Ty jesteś normalnie ekspertem w każdej dziedzinie, ![]() ![]() ![]() Nika ![]() Edytowane przez mamuska003 Czas edycji: 2010-02-10 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ufam w opis na opakowaniu (bardzo skromny, za bardzo), jeśli producent sugeruje, że zielone kostki to efekt groszku, a czerwone to sprawa zawartej tam marchewki. ![]() Ale mniejsza o to... ![]() Nie wiem jak wygląda sprawa testów alergicznych u kotów. ![]() A gdzie on się urodził? Gdzie wcześniej żył i co jadł? Kot w naturze je rośliny. Nie da się inaczej, choćby dlatego, że w żołądku myszy są ziarna zbóż. Chyba, że domowy od urodzenia i nie widział nigdy nic z natury... Jadł kiedyś ryż?? Inne co mi przychodzi do głowy to dodać mu do mięska puszki jakiejś aromatycznej typowo mięsnej, np. Shiny Cat. Moje się dadzą za to zabić na żywca. ![]() A może dostaje jakieś przysmaki? Ps. A Whiskasy faktycznie są drogie, zwłaszcza jak się spojrzy na to co zawierają. Dla porównania: Miamor ma np. saszetkę z 40% kurczaka + 20% tuńczyka albo 40% kurczaka + 20% kaczki (Supreme chyba 14% mięsa) a cena prawie taka sama. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-02-10 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kot jest ze schroniska, był u studentek, został porzucony latem, znaleźliśmy go jesienią. Wychodzi do ogródka, wpieprza trawę, a potem ma ją w odchodach, ale biegunki po niej nie ma. Kurczaka na początku uwielbiał jeść, teraz już nie za zbytnio. Wręcz się odwraca albo nie wchodzi do kuchni. W saszetce pogrzebie, trochę zje, reszta wysycha. Mleko może tylko kocie, bez laktozy, bardzo lubi. Lubi też maślanki, czasem jogurt. I tyle w zasadzie w tej chwili. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A on nie żre nic innego poza tą trawą, skoro wychodzi?? Masz go na oku, wraca zaraz? A może nic mu nie smakuje bo sobie poluje? Próbowałaś odstawić te dodatki, mleko itd? Nic to nie zmienia? Kotu mleko (nawet kocie) nie jest potrzebne wcale. Lepiej żeby pił wodę. /Rok temu kot sąsiadki dostał alergii skórnej plus małe rewolucje żołądkowe. Też był na karmie wet. Tyle że dostawał jogurt, serek topiony i jajko. W końcu laska spytała o to weta - a on wcześniej nie wpadł na taką dietę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.