![]() |
#4741 |
Zadomowienie
|
Dot.: Betterware
Ja dziś dostałam paczke i jestem z dwóch produktów bardzo zaskoczona negatywnie.Otóż komplet ścierek jest z sklepu za 2,5 zł,tam są te same,i to opakowanie się zgadza,dokładnie wszystko zdarte!No i wieszaki zamiast zielone przyszły mi różowe..
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o który komplet ścierek Ci chodzi?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zadomowienie
|
Ten z strony 27,kompletna porażka ;/
#4744 |
Zakorzenienie
|
te z mikrofibry?? no nie mów nawet, bo ja też sobie je zamówiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zadomowienie
|
Tak właśnie te
![]() Takie same kupowałam w sklepie za 2,5 zł to samo opakowanie,świerki itp..także wygląda to okropnie ;/
#4746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mam nadzieję, że to nie umniejszy ich działania jednak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4748 |
Zadomowienie
|
Zakupiłam je w sklepie w którym są rzeczy za 2 i 5 zł i wyżej
![]() A za te same ściereczki dałam 7 zł w tym sklepie,te same identyczne wszystko,opakowanie,ścier ki!Zdzierają jak mogą ![]()
#4749 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No w końcu kierownictwo musi zarobić na wyjazdy na Teneneryfę! Takich przykładów jest mnóstwo: pompka do butelek na wodę do kupienia za 9,99; zestaw wieszaków plastikowych 10 sztuk za 3,50 ( do tego kolor do wyboru), nie wspomnę o całej chemii lepszej i tańszej. Nawet ta pasta różowa w zderzeniu z niektórymi mleczkami do czyszczenia innych firm u mnie przegrywa. Ja już dla siebie nic nie kupuję w B, jeszcze klientki takie, które nie mają czasu łazić po sklepach i lubią wygodę zamawiają. Godny polecenia jest mop mały z teleskopową rączką, takiego w sklepach nie widziałam. Sporo ich sprzedałam i klientki zadowolone.Szkoda,że takich perełek jest tak mało. Teraz w dobrej cenie.
![]() |
#4750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
Zadomowienie
|
Kiedyś było lepiej..Niestety pogorszyli się na całej linii,taka prawda
![]() |
#4752 |
Wtajemniczenie
|
Na placu targowym. Babka kupuje ilości hurtowe w cenie 25,00 zł za 100 sztuk (jak wiecej to pewnie jeszcze taniej). To potem sprzedaje po 10 za 3,50 .
#4753 |
Raczkowanie
|
"Pogorszyli się na całej linii" - a to ciekawe. Może macie krótką pamięć i zapomniałyście już, jak to wyglądało 3-4 lata temu, jakie były katalogi i jakie produkty w nim. Firma się poprawiła i to bardzo. Nie żebym tylko ich broniła. Też widzę, co jest nie tak i mogłoby być inaczej. Ale sorry, jeżeli wiecie, gdzie kupić ściereczki albo wieszaki za 2,50 zł, to po co zamawiacie za 14 zł, a potem wyrażacie swoje niezadowolenie na forum?
Jak dla mnie te wszystkie "gadżety" są to produkty dodatkowe, które możemy sobie zamówić, jak mamy taką nagłą potrzebę albo zachciankę. I wtedy cena nie jest taka ważna, że gdzieś można znaleźć o kilka złotych taniej, bo nie będziemy specjalnie po 1 opakowanie czegoś jechać na drugi koniec miasta. Ludzie kupują też dla wygody - nie każdy ma pod nosem bazarek i sklep gdzie wszystko jest po 2 zł. Podstawą naszą powinny być w tym momencie środki czyszczące, produkty wellness i kosmetyki Bottega Verde, które same bardzo zachwalacie od kilku tygodni. I tak samo klientki należy odpowiednio nakierowywać, polecać im to co dobre. Reszta niech będzie dodatkiem. I jeżeli znacie choć pobieżnie nasz plan marketingowy, powinnyście się orientować, że ceny w naszym katalogu nie mogą być takie jak na bazarze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trochę kiepskie porównanie z Betterware, chciałabym zobaczyć też jakość tych wieszaków, bo akurat szczerze zdziwiłam się jakością wieszaków z katalogu, myślałam, że będą z bardzo cienkiego plastiku i w ogóle beznadziejnie wykonane jak za tę cenę, a są dość porządne ![]() z resztą popieram zdanie gegani - nie każdy ma pod nosem bazarek, czy tani sklep, żeby kupić te rzeczy kilka zł taniej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Rozeznanie
|
Nie chcialam juz tu dyskutowac, no bo skoro ktoś porównuje ceny produktów firmy do cen babuszki na bazarze, to i o czym i jak rozmawiac?
Powiem tyle, ja nie chodze ani po sklepach gdzie jest wszytko za 2 złote ani po bazarkach, nie wiem co i za ile mozna tam kupic. Bardzo prawdopodobne ze takie same produkty będą gdzies i taniej. Ale wisi mi to. Bo przeciez akurat danej rzeczy o której wiadomo klientce/ prze3dstawicielce, że gdzie indziej jest taniej, nie musi w B kupowac, moze kupic sobie w innym punkcie. Ja przekonalam sie co do skutecznosci dzialania soków w Betterware, smakuje mi ich kawa, której moge wypic litr i nie czuje wątroby, zakochalam sie w kosmetykach, które dzialaja na moja skórę tak jak ich wielokrotnie droższe odpowiedniki. I podobnie moi znajomi którzy juz są i będą przez długie lata wiernymi odbiorcami kosmetyków Bottega Verde. Pisanie w chwili obecnej zle o firmie jest zwyklym oszczerstwem, bo akurat idzie wszystko w coraz lepszym kierunku, chyba ze ktos celowo chce firmie szkodzic, albo juz ma taka naturę. Bv jest w Polsce dopiero trzeci miesiąc, jest to za krótko, aby wszsytkie kobiety ją rozpoznawały, ale za rok będzie o nich huczec, bo kosmetyki tej włoskiej firmy sa po prostu GENIALNE. I jest ich naprawdę duzo, jest w czym wybierac. O i najwazniejsze, babcia na bazrku miec ich nie będzie, więc niektorzy strachliwi o porownania cen moga spac spokojie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
Raczkowanie
|
Dokładnie tak. Niektórym po prostu trudno dogodzić i już, zawsze znajdą powód do ponarzekania. Czasami się zastanawiam - po co niektórzy są już kilka lat w Better, skoro jest tak źle.
Wszystko idzie ku dobremu, a wprowadzenie Bottega Verde to ogromny krok naprzód. Wiem, że przed Świętami będziemy mieć cudowne zestawy upominkowe. Wierzę, że to nie koniec niespodzianek od firmy. Wracając jeszcze do cen produktów, chciałabym zwrócić uwagę na jedną rzecz. U nas nie płaci się za sam produkt. To nie jest taki sam handel jak w sklepie, gdy bierzemy produkty z półki i wkładamy do koszyka. Tu płaci się za usługę. Usługą jest doradztwo przedstawiciela i dostarczenie przez niego produktu do domu klienta. Co ważne, klient ma możliwość zwrócić produkt, jeśli mu się nie spodoba lub postanowi po prostu z niego zrezygnować, nawet gdy jest napoczęty. To też musi być wkalkulowane w cenę. Z Biedronki czy innego sklepu musimy przytaskać zakupy sami no i nie ma możliwości zwrotu (przeważnie). Bardzo duży procent ceny produktu idzie do kieszeni Przedstawicieli, bo tak skonstruowany jest ten model biznesu. Dlatego ceny muszą być takie jakie są i pisanie, że Better "zdziera", jest krzywdzące. |
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zadomowienie
|
Gdybym wiedziała,że to te ścierki co kiedyś kupowałam to bym nie zamówiła napewno,no ale skąd mogłam wiedzieć?Skoro opakowania nie było pokazane,tylko ścierki.A z resztą każdy ma prawo wyrazić swoją opinie co mu sie podoba a co nie,także jeśli komuś się to nie podoba to niech poprostu nie czyta
![]()
#4758 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ludzie nie mają pieniędzy i szukają produktów jakościowo podobnych, ale w rozsądnych cenach. Wieszaczki od Pani z placu targowego są bardzo dobrej jakości ( nie chińszczyzna). Ma ktoś półkę poszafkową z katalogu wrześniowego? Klientka pyta o rozstaw nóżek. Pisałam do firmy maila ponad tydzień temu ,ale nie otrzymałam odpowiedzi.Telefonicznie też nic nie załatwiłam. I ja mam chwalić firmę za takie podejście do klientek? ![]()
![]() |
#4759 |
Rozeznanie
|
Przeciez wymiary sa podane w katalogu w opisie, ale po co przeczytac, jak mozna sie czepiac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiadomo z opisu ( a czytać umiem) czy rozstaw nóżek z czarnym otokiem odpowiada dokładnie szerokości regału na wysokości półek. Klientka na miejsce na regał z dokładnością do kilku milimetrów. W opisie też jest niedokładnośc, bo napisane jest : odległość między blatem a szafką może być maksymalna 68 cm. A tymczasem wysokość regału na samym dole jest podana jako 60-75 cm.Skoro wysokość regału wynosi do 75 cm to dlaczego jest to ograniczenie do 68 cm? ![]()
![]() |
#4761 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Standardowo podaje sie wymiary zewnętrzne przedmiotów i tak jest na calym świecie, a Betterware podaje wymiary regału wraz ze schowanymi wysokościami drążka? Bądź poważna.
Wszak to rzecz jest oczywista, że się nie wysyła LISTA. Więc jakiż rogaty wciąż kusi cię bies, że ślesz ESEMESA, a nie ESEMES? Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2013-09-18 o 09:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4763 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez babulenka Czas edycji: 2013-09-19 o 15:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Raczkowanie
|
za mało o produktach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Rozeznanie
|
Ja jestem zachwycona kosmetykami Bottega Verde. Cudowne. Jakikolwiek produkt zamówiony przeze mnie i moje koleżanki wywołuje w nas same pozytywne emocje. A i wybór kosmetyków ogromny. Każdy coś dla siebie znajdzie dobrego. Podkład liftingujący, puder prasowany, cała linia Retilift ultra, woda Dream, Amour i inne to tylko niektóre, które są warte swojej ceny. Naprawdę warto je wypróbować. Ja najbardziej zachwycona jestem podkładem z efektem liftingującym. Nigdy lepszego nie miałam.
178cm START po raz drugi 10.01.2015 99,5 - szok !!! .."dwie dusze mam, w rozprzęgu wiecznym i zamęcie, jedna się pazurami w ziemię prze zacięcie, druga z oparów ziemskich unosi się w niebo, stęskniona zaświatów odwieczną potrzebą"... |
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
Czy zamawiał ktoś narzutę 'Romantyczny sen'?? Ciekawi mnie jak wygląda na żywo i czy jest bardzo cienka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Raczkowanie
|
Czy Ktoś może coś powiedzieć na temat zapachów Bottega Verde? Z tego co widzę niestety próbek nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dla porównania podam, bo widze ze Avon robisz, z Avonu bardzo lubiłam Rare Pearls, natomiast z innych to np. klasyczny Addict Diora, Angel T.M., czy Chloe Intense. ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- I co brałaś te narzutę? Ja pomyslałam, że skoro z cienkiego poliestru to bedzie sie strasznie elektryzowac więc odpuscilam, a na spotkaniach firmowych nie bylam tym razem, aby dotknąc i obejrzec |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:08.