|
|
#4741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październikowe PM :)
Cytat:
a co do przygotowań..hmmm...świąt eczne u mnie jeszcze trochę zanim się zaczną..w zasdazie to będą to tylko porządki, ubranie choinki i kupno prezentów. tylko lub aż ![]() a co do planów dzidziusiowych to my tak liczymy, że samo jakoś wyjdzie...nie mamy specjalnego ciśnienia w tej kwestii, ale wiadomo, że im szybciej tym lepiej ale zobaczymy jak się poukładaa Wy jakieś konkretne już macie plany co do poczęcia dzidziusia?? przepraszam, że tak wprost pytam, ale jakoś tak...
|
|
|
|
|
#4742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4743 |
|
Wtajemniczenie
|
już kiedyś wklejałam parę zdjęć z pleneru...i ze ślubu zresztą też
|
|
|
|
#4744 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, ale tu cisza! Normalnie szok
My dzisiaj idziemy na rozmowę z fotografem. Może ktoś podpowie o co pytać, na co zwrócić uwagę?
|
#4745 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i trzeba koniecznie obejrzeć jak najwięcej zdjęć fotografa - ale nie tylko w necie. warto przyjżeć się już wywołanym pracom - jaka jakość, jak wykonany jest album, jak wygladają płyty itp... |
|
|
|
|
#4746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no więc.... właśnie sobie leże z naszym 6-cio tygodniowym potomkiem w brzuszku i męczymy się mdłościami
|
|
|
|
|
#4747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super, że będziesz mamą odpoczywajcie za tem sobie...a mdłości podobno kiedyś się kończą... |
|
|
|
|
#4748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nie długo, bo nic nie potrafie zrobić, tylko kołowrotek w glowie i toaleta..... masakra jakaś ale co tam, przeżyjemy![]() A no i wczoraj odebralismy zdjęcia.... szału nie ma
|
|
|
|
|
#4749 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a zdjęcia to wrzuć... jak oczywiście masz siłę.. ja z chęcia pooglądam |
|
|
|
|
#4750 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() pieleszka dzięki za podpowiedzi agulaabar gratuluję i życzę, żeby te nieprzyjemne dni jak najszybciej minęły !!! no i oczywiście również proszę o wrzucenie zdjęć, chętnie zobaczymy. Jeśli chodzi o Nasze wczorajsze spotkanie, to w sumie jestem miło zaskoczona. Rozmawialiśmy chyba 1,5 godziny i przegadaliśmy chyba wszystko, co tylko możliwe. Fotograf (Nasz dalszy znajomy) powiedział, że zdjęcia będzie robił począwszy od przygotowań, aż po tort, oczepiny i podziękowania dla rodziców. Do tego sesja plenerowa na tygodniu. Za wszystko (włącznie z książką zamiast albumu) powiedział Nam 1500 zł. To chyba niedużo, jak myślicie? A jeśli chodzi o zdjęcia, to jakościowo były świetne tylko bez szały i większych wygłupów, ale powiedział Nam, że to akurat zależy od Pary Młodej, miejsca jakie wybiorą, rekwizytów, ich śmiałości i poczucia humoru. Także jesteśmy dobrej myśli
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam pare zdjęć
![]() http://picasaweb.google.com/10372865...eat=directlink |
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
Agula: gratulacje
)))Pieleszka: kurcze chcialam swojemu facetowi pokazac Twoje zdjecia z sesji plenerowej ale mi sie juz nie chca pokazywac;((((( usunelas je?
Zawsze i na wieczność uczyńmy z życia święto https://instagram.com/rudymspojrzeniem http://www.rudymspojrzeniem.pl Galeria pazurkowa: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692 Edytowane przez elaine-blath Czas edycji: 2010-12-11 o 18:19 Powód: dopisanie kilku linijek zamiast kolejnego posta |
|
|
|
#4753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jeśli chcesz je jeszcze raz zobaczyć to wrzucak parę ![]() nie wiem czy te same, ale te mam na kompie zapisane, a nie mam przy sobie płyty |
|
|
|
|
#4754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w ogóle obydwoje sie pięknie prezentowaliście!!! a w ogóle to chyba znam ten kościółek... hmm... |
|
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Agula: fajne fotki
bardzo ladnie wygladalas![]() Pieleszka: baaaardzo dziekuje )) za ponowne wrzucenie fotekKurde a ja od miesiaca czekam na zestawienie kosztow... tak to troche jest jak sie zalatwia przez znajomych...:/ a juz chcialabym dokladnie wiedziec czy bedzie tak jak sie umawialismy - szczegolie ze w pakiecie dj, kucharze i strojenie sali.....
|
#4756 |
|
Wtajemniczenie
|
agula zaglądasz na ten wątek jeszcze czasem?? bo chciałam ci powiedzieć, że też będę mamusią
juz tak od dłuższego czasu coś podejrzewałam, ale w poniedziałek byłam u gina i potwierdził
|
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem jestem! Naprawde?!?!?!?!! kurcze super!! strasznie się ciesze, gratulacje kochana ![]() ![]() ![]() Który tydzień?? Jak samopoczucie? Jeszcze raz serdeczne gratulacje |
|
|
|
|
#4758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będzie jakos koniec 6-ego tygodnia...a co do samopoczucia to średnio... przez 3/4 dnia jest mi niedobrze, ale - póki co - nie wymiotuję no i cały czas bym spala.....
|
|
|
|
|
#4759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tez mnie męcza mdłości i wieczna senność ja sama z siebie też nie wymiotuję, chyba, że juz mnie totalnie mdli to... 2 palce w gardło i ulży![]() Spróbuj pić magnez z wit b6 , ja pije rano taki musujący i powiem Ci, ze mnie po nim tak nie męczy gdzieś wyczytałam na wątkach i faktycznie mi pomaga może Tobie też będzie![]() A jak mężuś zareagował na wieści?? rodzinka juz wie, czy narazie to trzymacie w tajemnicy? my się szykujemy powiedzieć wszystkim w wigilię..... ale zobaczymy co z tego wyjdzie![]() Jeszcze raz serdeczne gratulacje!! strasznie się cieszę
|
|
|
|
|
#4760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4761 |
|
Wtajemniczenie
|
nie martw się - zobaczysz od nowego roku im będzie bnliżej października i przygotowania będą bardziej konkretne to znów tu na wątku bęrdzie pewnie huczało
![]() a ja będę zaglądała i dopingowała w przygotowaniach |
|
|
|
#4762 |
|
Raczkowanie
|
gitmartuia., nie jesteś sama, ja cały czas jestem n a wątku jako "cichy obserwator" Wesołych Świąt wszystkim życzę.
|
#4763 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki, trochę mnie tu nie było, bo miałam istny młyn na studiach - musiałam zaliczyć praktyki na dwóch specjalnościach w radiu i w szkole i latałam jak głupia na nic nie mając czasu, a do tego moja promotorka strasznie nas goni z magisterką
![]() Dziewczynki super relacje i fotki! I najserdeczniej na świecie gratuluję przyszłym mamusiom!!! Gratulacje dziewczynki A wszystkim życzę:
WESOŁYCH, ZDROWYCH,SZCZĘŚLIWYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT!!!
|
#4764 |
|
Zadomowienie
|
Wesołych Świąt !!!
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkim zycze najlepszego w Nowym Roku!
Pieleszka: gratulacje!
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się dopisuję i ta sama data
|
|
#4767 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4768 |
|
Zadomowienie
|
Ooooooo jak super, że w końcu coś się ruszyło
Witam Was serdecznie
|
#4769 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny jak idą przygotowania?
![]() jeśli o mnie chodzi to mamy już: - sale - catering - kamerzyste - fotografa - zespól muzyczny - ja mam suknię (już pokazywałam wcześniej) - zaczeliśmy w niedziele nauki przedmałżeńskie(nawet podobało mi się )- wybieramy się do księdza w tym tygodniu |
|
|
|
#4770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A nauki można tak wcześnie robić? Fajnie byłoby mieć to już z głowy. Za suknią nawet jeszcze się nie rozglądała, ale niebawem muszę chyba zacząć czegoś szukać. Możesz jeszcze raz wrzucić fotkę swojej, bo nie pamiętam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

No to super! ja nawet na płycie nie mam..... i już mnie to czekanie zaczyna wkurzać strasznie.....
teraz świąteczne, później dzidziusiowe i cały czas sie kręci

My dzisiaj idziemy na rozmowę z fotografem. Może ktoś podpowie o co pytać, na co zwrócić uwagę?

Zakończone: 2